GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγήκαν "σουλάτσο" με την κόκα...

Με μισό κιλό κοκαΐνη έκαναν σουλάτσο στην Εύβοια, δύο Αλβανοί. Στον Άγιο Στέφανο, όμως λίγο έξω από την Χαλκίδα έγιναν τσακωτοί. Σε ένα...

Με μισό κιλό κοκαΐνη έκαναν σουλάτσο στην Εύβοια, δύο Αλβανοί. Στον Άγιο Στέφανο, όμως λίγο έξω από την Χαλκίδα έγιναν τσακωτοί. Σε έναν τυπικό έλεγχο που έκαναν οι άντρες της ΟΠΚΕ κατάλαβαν ότι οι δράστες κάτι έκρυβαν στο αυτοκίνητο τους.
Ψάχνοντας, σπιθαμή προς σπιθαμή το αμάξι, βρήκαν την κοκαΐνη, κρυμμένη κάτω από... τα καθίσματα. Αμέσως τους έβαλαν χειροπέδες και τους οδήγησαν λίγα μέτρα πιο μακρυά στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.

3 σχόλια

  1. Βιάστηκαν οι μαλακες δεν περίμεναν να ψηφιστεί το νομοσχέδιο του ΓΑΠ που θα αποποινικοποιήσει την νταγκλα και μετα θα ανοιξουν τα super market τωρα οι ηλίθιοι πιάστηκαν σαν πλανόδιοι εμποροι.
    Υπομονή τις επενδύσεις στην ντάγκλα και την πράσινη ανάπτυξη μετά το Σεπτεμβριο μολίς γυρίσει από όλα τα νησιά ο πεταμένος τσομπάνης για να ψηφίσουν τα πρασινα πρόβατα βολευτες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει, ο Γιωργάκης είναι αλλοδαπός, όμως ο Παπαϊωάννου κι αυτός αλλοδαπός;

    ΠΑΣΟΚ,
    Μαστούρα σκέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση