GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εντιμότατοι πολιτικοί μας...

Γράφει ο  Δ. Τρικεριώτης Ο Φευγάτος : « Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα, παρά την προαναγγελθείσα αναθεώρηση του ελλείμματος από τη Eurostat. » (Ο...

Γράφει ο Δ. Τρικεριώτης
Ο Φευγάτος: «Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα, παρά την προαναγγελθείσα αναθεώρηση του ελλείμματος από τη Eurostat.» (Ο πρωθυπουργός στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, 7/10/2010)
Ο Κυνικός: «Δεν θα χρειαστούν πρόσθετα μέτρα, αρκεί να εφαρμοστεί το πρόγραμμα.» (Ο τέως Oικονομικών στην «Ημερησία», 5/6/2011)
O...
Διπλωμάτης: «Δεν πρέπει να χρειαστούν νέα μέτρα και αν κάνουμε την προσπάθεια να εφαρμόσουμε και στο σκέλος των εσόδων και στο σκέλος των δαπανών όλα όσα έχουμε ψηφίσει στη Βουλή των Ελλήνων δε θα χρειαστούν νέα μέτρα.» (Ο νυν Oικονομικών στο «Σκάι», Σήμερα)
Και οι τρεις προαναγγέλουν πρόσθετα μέτρα με διαφορετικό –
ιδιοσυγκρασιακό; – τρόπο. Ο Διπλωμάτης προσθέτει το ενοχικό «πρέπει» στο «δεν» του Κυνικού και αλλάζει το πρόσωπο από το ψυχρό γ΄ ενικό σε ένα πιο οικείο και θερμό α΄ πληθυντικό. Ο Φευγάτος αισθάνεται ότι μπορεί να λέει ό,τι θέλει χωρίς συνέπειες ίσως γιατί γενικώς είναι – ήταν πάντα; – «αλλού».
Είναι προφανές ότι οι πολιτικοί μας μες στην αδυναμία και την απροθυμία τους να σκεφθούν και να τολμήσουν αλλά και να παραδεχθούν τα λάθη τους έχουν αναπτύξει ανοσία στην αναξιοπιστία και συμπεριφέρονται σαν όλο αυτό που βιώνουν οι πολίτες να μην τους αφορά. Αλήθεια ποιος τελικά δεν εφαρμόζει το πρόγραμμα ή παίρνει λάθος μέτρα; Και ποιος έμπρακτα αναλαμβάνει τις ευθύνες του για αυτό; 

8 σχόλια

  1. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ επιτυχημένο και εύστοχο το σημερινό κείμενό σας όπως όλα όσα γράφετε κε Τρικεριώτη.Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως είσθε ο γνωστός γναθοχειρούργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγα τα ωα… οι ανθρωποι ειναι ασχετοι, δεν εχουν ιδέα τι εστι αγορά αφού κανένας δεν εχει κανει άλλη δουλειά παρά μόνο αυτή του πολιτικού, δεν έχουν κανενα συγκροτημένο σχέδιο, ουτε focus
    στο στόχο… και με κοινωνιολογο δημοσιοσχετίστα πρωθυπουργό περιμένετε συντονισμό και ηγεσία ?

    Και με συνταγματολόγο θεωρητικολόγο υπουργό οικονομικών περιμένετε οικονομική σκέψη και κατανοηση των χρηματοοικονομικών ?
    Ο καθενας λεει την παπάρα του… αχταρμάς όλοι και όλα.
    Αλοίμονό μας…

    Η κυβέρνηση δεν έχει λόγους να ασχολείται με τα θέματα της χώρας, έχουν δρομολογήσει την χρεοκοπία της και μάλλον αυτή πλησιάζει στο τέλος της.
    Κανένας λογικός άνθρωπος που ζει σε αυτή τη χώρα τα τελευταία 30 χρόνια και αντιλαμβανόταν τα πολιτικά πράγματα, μπορεί να δώσει μιά λογική εξήγηση για αυτά που συμβαίνουν.
    Δεν είναι συνομωσία ότι ο ΓΑΠ ανέλαβε για να οδηγήσει την χώρα στην χρεοκοπία & την καταστροφή.
    Ο Παμπούκης πήδηξε από το τρένο για να σώσει το τομάρι του.

    Και λιγο ιστορια...
    Κυβερνα σαν συγχρονος Νερων ακουγοντας την Μαργκαρετ,
    οπως και ο Νερων την μανα του Αγριπινα, μονο που στο τελος
    οταν ξυπνησε για τα καλα διεταξε την δολοφονια της.
    Ο Νερων παρ΄ ολο που ηταν απολυταρχικος κατεβασε τους φορους στην Ρωμη και δημιουργησε μια ανακαμψη στην οικονομια της σε αντιθεση με τον δικο μας τον Μαλακα.

    Στο τελος ομως αφου εκαψε την Ρωμη για να γραψει και να εμπνευσθει τα ποιηματα του, οπως ο δικος μας στις διακοπες του στην Σκιαθο γραφοντας ποιηματα για την Ελλαδα, ανακασθηκε απο τους συγκλητικους σε αυτοκτονια.

    Να δουμε ποτε εμεις θα ανγκασουμε σε αυτοκτονια αυτο το ζωντανο που μας κυβερνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπουρδελο χωρα ειναι Γιώργο Παπανδρεου και θα παραμείνει, δεν έχεις τα κότσια να παρεις μια σωστή απόφαση για το μέλλον της χώρας. Είσαι αντιεπαγγελματικóς ως πρωθυπουργός, δεν Είσαι ο κατάλληλος για να οδηγήσει τη χώρα σε ένα καλύτερο μέλλον. Óλοι οι πολιτικοί είναι απατεώνες. Αυτη ειναι η σκληρη αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σημερινή ελληνική κυβέρνηση δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα, δεν γνωρίζει τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες. Πρόκειται για εξαπάτηση του Ελληνικού λαού. Εμείς δεν τους εμπιστεύομαι πια. Όλοι οι πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι, είναι ανίκανοι για την ελλαδα, ειναι ανικανοι να κυβερνησουν την ελλαδα, να πάνε στα σπιτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δωστε την ελλαδα στους γερμανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πουστο κρατος, κανετε την παπια επειδη σας στριμοξαν η γερμανη. Δεν δρεπεσε Γεωργο να κοροιδευεις τιν εβροπι που σου απλωνει το χερι τις βοιθια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση