GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μαύρο φθινόπωρο της οικονομίας και των διαπλοκών στον κυριακάτικο Τύπο...

Από το http://www.greekmme.gr/ @ΕΙΧΑΜΕ επισημάνει ότι οι διαπλεκόμενες σχέσεις πολιτικής, μεγαλοπαραγόντων, ακόμα και στο χώρο των m...

Από το http://www.greekmme.gr/

@ΕΙΧΑΜΕ επισημάνει ότι οι διαπλεκόμενες σχέσεις πολιτικής, μεγαλοπαραγόντων, ακόμα και στο χώρο των media θα αποκαλυφθούν μετά τον πόλεμο που ξέπσαπσε στα ΜΜΕ με κατηγορίες για τις ατασθαλίες ιδιοκτητών τους. Μετά το πόλεμο Alter- Σκάι αλλά και τα όσα καταγράφονται σε άλλα μεσα απο ΔΟΛ μέχρι την τράπεζα... του κ. Λαυρεντιάδη που επιθυμούσε διακαώς να ασχοληθεί με τα Μέσα αποσαφηνίζει ένα τοπίο όπου πλέον τα σημάδια κάμψης είναι ορατά. Απο πτώση εφημερίδων μέχρι απολύσεις και λουκέτα. Το αναφέρουμε αυτό διότι σύντομα μετά την συγχώνευση στην ΕΡΤ η Κυβέρνηση θέλει να βάλει..χέρι στα ιδιωτικά Μέσα αλλα και στο Περιφερειακό τύπο. Το http://www.greekmme.gr/ καταγράφει τα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου που ασχολούνται και με αυτό το κομμάτι σε τίτλους όχι κύριους αλλά στα ενδότερα των εφημερίδων.
@Το 'Πρώτο Θέμα' τιτλοφορεί το κύριο θέμα του ότι "Σε 3 μήνες κατατέθηκαν μόλις 25.00 προσφυγές-Δεν πληρώνουν τα δάνεια και με τον νόμο-Τσουνάμι για κούρεμα δανείων με βάση τον νόμο Κατσέλη..." με ένα οδηγό πως θα... πληρώσουμε λιγότερα στις τράπεζες. Η 'Real News' τιτλοφορεί το κύριο άρθρο της ότι "Αλλαγές και όχι εκλογές αναφέρει σε αποκλειστική δήλωσή του ο Πρωθυπουργός-Οι συνθήκες μας αναγκάζουν να πάρουμε αποφάσεις που δεν θα παίρναμε αν δεν ειχαμε το μαχαίρι στο λαιμό- Απαντά για επιτόκια, οικονομία και άλλα".
@Αντίθετα το προωτοσέλιδο απο το έγκυρο 'Παρόν της Κυριακής' αναφέρει ότι "Τίποτα δεν τους βγαίνει, έχουν πέσει έξω και φοβούνται Αρμαγεδώνα- Μαγειρεύουν εκλογές- Με τις 155.000 ρουσφετολογικές προσλήψεις , το ενιαίο μισθολόγιο που πάνει προς τα πίσω, το πάγωμα των αποκρατικοποιήσεων και το χαλάρωμα απο τους ελέγχους του ΣΔΟΕ". Το 'Αρθρο' όμως επισημαίνει ότι "Πως ζητουν Γερμανοί επενδυτές να παρακάμψουν διαφθορά κι γραφειοκρατία-Ζώνες εκτός κρατικού ελέγχου- Ανεξάρτητες οικονομικές νησίδες με οικονομικό καθεστώς συζητά τώρα η Κυβέρνηση" και απορούμε τι σημαίνει αυτό....
@Το 'Βήμα της Κυριακής' προσθέτει οτι "Ενώ η ύφεση εκτροχιάζει την οικονομία...Μην μας πιέζετε άλλο λέει το μήνυμα της Κυβέρνησης στην τρόικα-Πολιτική διαπραγμάτευση για την ανάγκη νέων μέτρων". Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' συμπληρώνει επίσης ότι "Ακίνητα όπου έρχοντα τα εκκαθαριστικά για την φορολογία 2009-2011- Μέσα σε 3 μήνες φόροι 3 ετών-Ζητείται απο τους ιδιοκτήτες να καταβάλουν μαζεμένα 1 δις ευρώ παρακαλώ..."
@Η 'Καθημερινή' αποσαφηνίζει ότι "Υφεση και ατολμία φέρνουν νέα μέτρα-Τα έσοδα και οι δαπάνες του ελληνικού δημοσίου βρίσκονται ήδη εκτός ελέγχου-Η τρόικα έρχεται να ζητήσει επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων..." Ο 'Ελεύθερος Τύπος' υπογραμμίζει στο άρθρο της ότι "5 μάυρες τρύπες απειλούν να καταπιούν την οικονομία- Ακυβέρνητοι στην καταιγίδα- Εκτός ελέγχου η ύφεση αλλά αυξάνουν τους φόρους, το έλλειμα μεγαλώνει και εκτροχιάζει τον Προυπολογισμό". Τέλος το 'Εθνος της Κυριακής' καταλήγει ότι "Μεταξύ μεταρρυθμιστών και ισσοροπιστών η Κυβέρνηση-Μαύρος Σεπτέμβρης- Ανοίγουν μέτωπα σε παιδεία, Δημόσιο, οικονομία και μαχαίρι απο τον Μόσιαλο στο γόρδιο δεσμό της ΕΡΤ σύντομα.....'

5 σχόλια

  1. Νέα επίθεση ΝΔ για τις ΜΚΟ και τους πράσινους διορισμούς του ΠΑΣΟΚ

    Συνεχίζεται η επίθεση της Νέας Δημοκρατίας κατά ΠΑΣΟΚ, για το ρόλο των ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) στα προγράμματα εκατομμυρίων ευρώ που προβλέπουν πεντάμηνες συμβάσεις χιλιάδων έργων, μέσω του κοινοβουλευτικού αντιπροσώπου της.

    Παράλληλα, ο πρώην δήμαρχος Αθήνας, Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε ότι το πρόγραμμα απασχόλησης για έργα αυτεπιστασίας στους ΟΤΑ μεταξύ της ΚΕΔΚΕ και του ΟΑΕΔ ήταν της Ν.Δ., «το οποίο "ξέθαψε" στην κυριολεξία η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».

    «Η προγραμματική σύμβαση είναι ήδη υπογεγραμμένη από την τότε υπουργό Φ. Πάλλη-Πετραλιά, τον Γ. Βερναρδάκη (πρώην πρόεδρο ΟΑΕΔ) και τον τότε και νυν πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ, Ν. Κακλαμάνη (1η Ιουνίου 2009)» δήλωσε στη συνέχεια ο κ. Κακλαμάνης.

    «Η σύμβαση δεν προχώρησε γιατί μεσολάβησαν οι εκλογές του 2009 και στη συνέχεια, παρά τη σύμφωνη γνώμη του τότε υπουργού Απασχόλησης κ. Λοβέρδου, την απέρριψε ο "γνωστός" κ. Γ. Ραγκούσης, παντοδύναμος τότε υπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης.»

    «Σήμερα φοβάμαι ότι η σύμβαση αυτή έχει προβλήματα, γιατί οι εγγυήσεις της ΚΕΔΚΕ για τη δανειακή σύμβαση με την ΕΤΕ βασιζόταν στα περίπου 120 εκατ. ευρώ που η ΚΕΔΚΕ έπαιρνε από το φόρο ζύθου, διαφήμισης και ακίνητης περιουσίας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Κρήτη πάλι διακοπές..ο πρωθυπουργός ...

    ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΙΧΝΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.
    ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ.

    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ
    ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.

    ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.


    Το κτήνος ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ βρίσκεται σε σεξουαλικό οργασμό ΑΠΟ ΠΙΣΩ..μέσα στο νερό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στο ΕΘΝΟΣ που τολμά και μιλάει για "ΚΑΨΩΝΙ της υπουργού" με την καθυστέρηση των αποτελεσμάτων των βάσεων ΑΕΙ..

    Μπράβο και πάλι μπράβο λοιπόν που έχουν τα κότσια να καυτηριάσουν και λάθη του ΠΑΣΟΚ που κρατάνε σε αγωνία τους χιλιάδες νέους που ενώ περίμεναν αποτελέσματα χθες η κ. Διαμαντοπούλου του ανακοίνωσε με γέλια ότι τελικά τα αποτελέσματα θα βγούνε στις 29 Αυγούστου...

    Μπράβο λοιπόν στο ΕΘΝΟΣ...
    μόνο που έβαλε λάθος φωτογραφία υπουργού!!!
    Δείτε το πρωτοσέλιδό τους:

    Κάντε κλικ για μεγέθυνση
    __________________________________
    Ααα τελικά δεν είναι λάθος μιας και το πρωτοσέλιδο είναι από 18.08.2006........................
    ΘΑ μπορούσε όμως να είναι και σημερινό αλλά με άλλη φώτο... λέμε τώρα !!!
    ΚΩΛΑΝΘΡΩΠΟΙ...

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΙΙΚΑ ΠΑΣΟΚΟ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΔΕΘ !

    ΕΙΔΗΣΗ - ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ MEGA ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    Η είδηση που έδωσε πριν από λίγο ο Σ. Γιαννίσης εάν επιβεβαιωθεί θα πρόκειται για την είδηση του μήνα.
    Είναι πολύ πιθανό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, ο Γ. Παπανδρέου να μην μιλήσει στη ΔΕΘ(!) και το πρόγραμμά του θα είναι πολύ σύντομο, προφανώς...για να αποφύγει επεισόδια και διαμαρτυρίες.
    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το Μέγαρο Μαξίμου για να δικαιολογήσει το ότι δεν θα γίνει ομιλία στη ΔΕΘ, επικαλείται λόγους οικονομικής στενότητας που δεν επιτρέπει εξαγγελίες οικονομικού περιεχομένου !

    ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ..ΠΑΛΙ
    Ο ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΣΑΚΑΤΗΣ.
    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΜΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σακατης εισαι και φαινεσαι καθικι που θα πεις ετσι τον λαοπροβλητο πρωθυπουργο μας ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση