GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχέδιο προϋπολογισμού 450 δισ. δολαρίων παρουσίασε ο Ομπάμα για την εργασία...

Το σχέδιό του για την ανάκαμψη στην αγορά εργασίας , προϋπολογισμού 450 δισ. δολαρίων, παρουσίασε στο Κογκρέσο ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ...

Το σχέδιό του για την ανάκαμψη στην αγορά εργασίας, προϋπολογισμού 450 δισ. δολαρίων, παρουσίασε στο Κογκρέσο ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος μεταξύ άλλων υποσχέθηκε δημόσια έργα, προσλήψεις δασκάλων και φορολογικές ελαφρύνσεις σε εργαζόμενους και επιχειρήσεις που θα κάνουν προσλήψεις.
«Συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε μια κρίση που άφησε εκατομμύρια συμπολίτες μας άνεργους και μια πολιτική κρίση που έκανε τα πράγματα χειρότερα. Το ερώτημα είναι αν σε αυτή την εθνική κρίση που διέρχεται η χώρα μπορούμε να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε την οικονομία» υποστήριξε ο Ομπάμα στην έναρξη της εισήγησής του στο Κογκρέσο. Ο Ομπάμα πίεσε το Κογκρέσο να υπερψηφίσει το σχέδιό του για νέες θέσεις εργασίας μέχρι το τέλος του χρόνου.Όπως τόνισε, πρόκειται για...
ένα σχέδιο που θα δημιουργήσει περισσότερες δουλειές στον τομέα των κατασκευών, περισσότερες θέσεις εργασίας για τους δασκάλους και τους μακροχρόνια άνεργους. Θα περιλαμβάνει πάγωμα των φόρων σε όσες επιχειρήσεις προσλαμβάνουν νέους εργαζόμενους και θα κόψει στο μισό τους μισθολογικούς φόρους για κάθε εργαζόμενο και τις μικρές επιχειρήσεις.
Επίσης, ζήτησε την μείωση των κρατικών δαπανών πέραν του 1 τρισ. δολαρίων που αποφασίστηκε τον Ιούλιο και την αύξηση του ποσού του 1,5 τρισ. δολαρίων που αποφασίστηκε να εξοικονομηθούν μέχρι τα Χριστούγεννα, με στόχο να χρηματοδοτήσει πλήρως το σχέδιο για την αντιμετώπιση της ανεργίας, υποσχόμενος ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα προτείνει ένα πιο φιλόδοξο σχέδιο για το χρέος της χώρας. Ακόμα τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται ένα πιο δίκαιο φορολογικό σύστημα και δήλωσε πεπεισμένος ότι οι έχοντες δεν θα έχουν αντίρρηση να πληρώσουν μεγαλύτερους φόρους προκειμένου να ανακάμψει η οικονομία της χώρας.
Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα ο Αμερικανός πρόεδρος έστρεψε τα πυρά του προς τους Ρεπουμπλικάνους, λέγοντας ότι παραμένουν στην αντίπερα όχθη και ότι δεν πρόκειται να εγκρίνουν το σχέδιό του. «Πρέπει να σταματήσουμε να παίζουμε σαν τσίρκο και να κάνουμε κάτι να προωθήσουμε την οικονομία μας» κατέληξε.

3 σχόλια

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΠΕΝΥ


    ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΙΠΟΣ..
    ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

    ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΜΕ ΤΑ 100 ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 8.000 ΕΥΡΩ........

    ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΦΟΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΓΙΕΝ ΚΤΛ...

    ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΨΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΦΟΡΟΙ/ΕΙΣΦΟΡΕΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΑΥΤΗ..

    ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΣΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το αποβλακωμένο του Μπένυ Χιλ
    που πήρε σβάρνα όλα τα μλόκς και τα σχόλια...

    Να πάει στην φυσική του θέση
    - τον αέρα του- την κλανιά δηλαδή την έριξε.

    Άντε στην χέστρα του ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ
    κουράδα.
    και ΠΕΣ στο ΚΩΛΑΡΟ το αφεντικο ΣΟΥ
    ___________________________________
    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ

    ............../´¯/)........... (\¯`\
    ............/....//........... ...\\....\
    .........../....//............ ....\\....\
    ...../´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
    .././.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
    (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
    .\................\/.../....\. ..\/................/
    ..\................. /........\................../
    ....\..............(.......... ..)............../
    ......\.............\......... ../...............

    ΓΕΛΟΙΟΙ...ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑστόκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσα όσα υπολογίζει να εξοικονομήσει με το Ισραήλ από τ΄ αέρια τις ΑΟΖ στη Ανατολική Μεσόγειο, ΕΤΣΙ εξηγείται και η προβολή τις κατανόησης του προβλήματος τις Κύπρου μετά και την "έκτακτη" πολιτική ενημέρωση του από τον Έλληνα φίλο του το μπασκετμπολίστα, με το καλάθι να είναι στημένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση