GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικίνδυνος ο όγκος των διαστημικών σκουπιδιών...

Από το tvxs.gr Επιστήμονες στις ΗΠΑ ενημέρωσαν τη NASA για το κρίσιμο σημείο στο οποίο έχει φτάσει πλέον ο ολοένα αυξανόμενος όγκος των δ...

Από το tvxs.gr

Επιστήμονες στις ΗΠΑ ενημέρωσαν τη NASA για το κρίσιμο σημείο στο οποίο έχει φτάσει πλέον ο ολοένα αυξανόμενος όγκος των διαστημικών σκουπιδιών που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη Γη.
Τα διαστημικά σκουπίδια αποτελούνται κυρίως από μικρά υπολείμματα πυραύλων ή δορυφόρων. Όπως προκύπτει από σχετικές έρευνες, η μάζα των διαστημικών σκουπιδιών απειλεί ακόμη και με καταστροφή πολύτιμους δορυφόρους ενώ σε περίπτωση που συγκρουστούν με διαστημόπλοια μπορούν να...
 προκαλέσουν μοιραίες διαρροές.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το πλήρωμα Διαστημικού Σταθμού προετοιμάστηκε τον Ιούνιο για έκτακτη εκκένωση και επιστροφή στη Γη, υπό την απειλή ενός σοβαρού πλήγματος από διαστημικά σκουπίδια.
Οι προσπάθειες των τελευταίων 25 ετών για τον περιορισμό των σκουπιδιών, επηρεάστηκαν αρνητικά από δύο πρόσφατα γεγονότα. Το 2007 η Κίνα κατέστρεψε έναν ανενεργό μετεωρολογικό δορυφόρο, διαλύοντάς τον σε 150.00 κομμάτια. Δύο χρόνια αργότερα, ένας ενεργός κι ένας μη ενεργός δορυφόρος συγκρούστηκαν μεταξύ τους δημιουργώντας ακόμη περισσότερα διαστημικά σκουπίδια.
Σήμερα ανιχνεύονται 22.000 αντικείμενα που κινούνται ελεύθερα γύρω από τον πλανήτη μας. Οι μεταξύ τους συγκρούσεις έχουν ως αποτέλεσμα τον συνεχή πολλαπλασιασμό τους.

4 σχόλια

  1. EIΠΕ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ.1.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΛΛΑ ΨΟΦΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΣΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οπως εχουμε ξαναπει εδω που φτασανε τα πραγμαρ η ΜΟΝΗ λυση ειναι η συλληψη και ΑΜΕΣΗ εκτελεση της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    Με κρεμαλα..

    Το διανοητικα αναπηρο βλημα νλακογιοργο κρεμασμα σε ενα δενδρο απο το ενα ποδι αναποδα και αστο εκει να ψοφησει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ.


    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΟΥΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα βγει κανένας παγκόσμιος μάγκας και θα μας πει ''όλοι μαζί τα κάναμε''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση