GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ σήμερα…‏

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο www.koutsoukos-anastasios.gr Το ΠΑΣΟΚ σήμερα… 37 χρόνια μετά την 3η Σεπτέμβρη… Ζήτω, ο αείμν...

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο
www.koutsoukos-anastasios.gr

Το ΠΑΣΟΚ σήμερα…
37 χρόνια μετά την 3η Σεπτέμβρη…
Ζήτω, ο αείμνηστος Ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου. Σαρωτικός Ανασχηματισμός, Εδώ και Τώρα!
Καμία υποχώρηση στην νέο-φασίστρια κ. Μέρκελ και τους Τροϊκανούς!
Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Συντροφικότητα, Πατριωτισμός.
Σήμερα το ΠΑΣΟΚ, οφείλει να αφήσει την «συναίνεση» με την δεξιά και να προχωρήσει σε εκκαθάριση των «ανίκανων των πολιτικά γκέι και πολιτικά πορνιδίων» και να στραφεί προς μια σαφή λαϊκή πολιτική, συντρίβοντας την ολιγαρχία, τους ληστρικούς τραπεζίτες, την «διακομματική συμμορία» και προχωρώντας σε μια...
νέα Σεισάχθεια, να κερδίσει τις επόμενες εκλογές.
Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, πρέπει να ξεπεράσει τους συναισθηματισμούς και να διώξει τους «αυλικούς», πριν καταντήσει σαν τον Καντάφι, που περίμενε τον λαό να εξεγερθεί υπέρ του, όπως τον «διαβεβαίωναν» οι αυλοκόλακες, γιατί του έλεγαν αυτά που ήθελε να ακούσει και όχι την πικρή αλήθεια! Οι «αυλοκόλακες» ήταν οι πρώτοι που πρόδωσαν τον Καντάφι και τα ίδια θα πάθει και ο κ. Γ. Παπανδρέου.
Καλούμε για τελευταία φορά τους «ανικάνους», τους «αυλικούς» και τις «αυλήτριδες», να αποχωρήσουν οικιοθελώς, από την πολιτικό προσκήνιο, πριν τους «αποχωρήσει» βιαίως, η λαϊκή οργή που έρχεται με ταχύτητα. Αρκετά κατέστρεψαν και την Ελλάδα και τον κ. Γ. Παπανδρέου.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου όσο ζούσε διοικούσε μόνος του έχοντας γύρω του και άσχετους και ικανούς, αλλά και μέτριους. Μετά τον θάνατο του Ηγέτη, οι μέτριοι και οι μέτριες παραγκώνισαν τους ικανούς και καταστρέφουν συστηματικά την Ελλάδα! Πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτήν την τραγωδία αι α προβληθούν νέα έντιμα και ικανά στελέχη που βγαίνουν μέσα από τους αγώνες και όχι από τα πολιτικά γραφεία.. Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να τραβήξει μπροστά. Τι είναι το ΠΑΣΟΚ του σήμερα;
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε τα εξής για το ΠΑΣΟΚ του σήμερα:
Και σήμερα, μέσα από πρωτοφανείς και δύσκολες συνθήκες, τις ίδιες αξίες υπηρετούμε, επιστρέφοντας στις ρίζες των ιδρυτικών μας στόχων, αλλά με τον τρόπο που ταιριάζει στις σημερινές προκλήσεις και συνθήκες.
Βάζοντας το συμφέρον της πατρίδας πάνω από οποιοδήποτε μικροκομματικό συμφέρον. Βάζοντας το συμφέρον των πολιτών πάνω από το δικό μας ή οποιοδήποτε συντεχνιακό συμφέρον.
Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα είναι πάντα μια πλειοψηφική πολιτική και κοινωνική δύναμη της πατριωτικής, δημοκρατικής, σοσιαλιστικής και οικολογικής Αριστεράς.
Πλειοψηφική, γιατί δεν είμαστε κόμμα άρνησης και διαμαρτυρίας. Είμαστε πολυσυλλεκτικό Κίνημα, που αντανακλά τα συμφέροντα της ευρύτερης πλειοψηφίας. Είμαστε δύναμη κυβερνητικής ευθύνης, δημιουργίας και αλλαγής.
Είμαστε δύναμη πατριωτική, γιατί πάνω απ' όλα θέτουμε το συμφέρον του τόπου και πιστεύουμε βαθιά στις δυνατότητες και τις προοπτικές της χώρας και του Ελληνισμού.
Πατριωτικό για εμάς είναι ό,τι ενώνει και εμπνέει τους Έλληνες. Και θεμέλιος λίθος του πατριωτισμού μας είναι το κεκτημένο μιας ελεύθερης, παραγωγικής και ανεξάρτητης πατρίδας.
Είμαστε δύναμη δημοκρατική, γιατί η Δημοκρατία για εμάς δεν είναι απλώς ένα μέσο, είναι καταρχήν αυτοσκοπός. Απελευθερώνει τους πολίτες, τις δυνατότητές τους, τη φωνή τους, την προσωπικότητά τους.
Είμαστε δύναμη σοσιαλιστική, γιατί γνώμονας των επιλογών μας είναι ο άνθρωπος, η ζωή του, η ευημερία του. Και κριτήριο της πράξης μας, η δικαιότερη κατανομή του πλούτου και το κράτος Δικαίου.
Είμαστε δύναμη οικολογική, γιατί πιστεύουμε στην αλληλεγγύη των γενεών, προστατεύουμε την κληρονομιά μας, την παγκόσμια κληρονομιά, υπερασπίζουμε τη ζωή στον πλανήτη, αγωνιζόμαστε για μια ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο και την ποιότητα ζωής.
Είμαστε Αριστερά, γιατί παραμένουμε πάντα φορέας ριζοσπαστισμού, μεταρρύθμισης και ανατροπής, που στοχεύει στη βαθιά κοινωνική δικαιοσύνη και αλλαγή.
Αυτό ήταν, είναι και θα είναι πάντα το αξιακό μας πλαίσιο, ο λόγος ύπαρξης της παράταξής μας, της φυσιογνωμία μας.
Αυτά μας συνδέουν με την κοινωνία, αλλά και απ' ευθείας με την ιδρυτική μας διακήρυξη. Και είναι καλό να τα επαναλάβουμε στα σημερινά μας γενέθλια. Και χρόνια μας πολλά, για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ. Γιατί αυτό καλούμαστε να κάνουμε και σήμερα - και αυτό κάνουμε. Όχι να αποστασιοποιηθούμε από τις αξίες μας, αλλά να τις ενδυναμώσουμε και να ισχυροποιήσουμε τις δυνάμεις της αλλαγής και της ανατροπής, για μία καινούργια αρχή στην ιστορία μας. Αυτή είναι και η απάντηση στην κρίση, γιατί αυτά τα δύο χρόνια πασχίζουμε και καταφέρνουμε να αντιμετωπίσουμε το έλλειμμα και να διαχειριστούμε το χρέος, που μας άφησε η Νέα Δημοκρατία. 
Αυτά τα ωραία λόγια, να εφαρμοστούν γρήγορα στην πράξη, γιατί η λαϊκή οργή έρχεται… Να, ακούγεται ήδη, το βουητό των εξεγερμένων!
Υπάρχει ελπίδα! Αντισταθείτε!

42 σχόλια

  1. αληθεια και αξιοπιστια

    1.πιστευομεν και εις την λαοκρατιαν
    2.εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο
    3.λεφτα υπαρχουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kυριε Κουτσουκο στο χωριο μου λενε.
    ΄΄Οταν μιλας πολυ δεν λες τιποτα,
    οταν μιλας λιγο κατι λες΄΄
    Επιτελους, σταματηστε να εξυμνητε τον ανδρεα παπανδρεου ολοι σας,βαρεθηκαμεεεε.
    Κλειστε τα στοματα σας επιτελους,δεν βλεπετε τι γινετε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Κουτσούκο,σέβομαι αυτά που λέτε
    αλλά πρέπει να είστε ο μόνος μέσα στο
    Πασόκ που έχει απομείνει να πιστεύει
    σε αυτές τις ιδέες.
    Το σημερινό Πασόκ έχει βάλει εχθρό
    του το λαό.Δεν είναι το Πασόκ στο οποίο πιστεύετε και δεν θα γίνει ποτέ.
    Αποχωρήστε και περάστε με το λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΠΑΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗ ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ
    ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟ Μ@@ΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δημοσκοπηση
    γελας καλυτερα με
    1.φραγκατους
    2.(πρωθ)υπουργους,πολιτικους...
    3.προεδρους διεθνων οργανισμων,επιμελητηριων...
    4.καθηγητες,νομπελιστες...
    5.δημοσιογραφους,αναλυτες...
    6.τον εαυτο σου που αγοραζει,πιστευει και ψηφιζει οτι του λενε οι παραπανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το πασοκ σημερα
    με το προσχημα οτι ειμαστε πουτανες,πουλαμε φασισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Giorgaki, ta kleista epaggelmata pote 8a ta anoi3eis..? Diar8rwtikes allages kai paparies. Eisai prodoths kai karioli, alla oi Ellhnes ftaine, oxi esy. Oi geloioi oi Ellhnes poy gia mia 8esh sto dhmosio kai gia na boleyontai... merikes syntexnies -farmakopoioi, tarifes kai ntalhkeria- dinoyn thn karekla... stoys idioys kai toys idioys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το επιτήδευμα του Ανδρέα Ταβέρνα Μιμίκα και η Η Ομάδα Δράση 17 Νοέμβρη.
    η παρακρατική εγκληματική συμμορία επιτέλους αποκαλύφτηκε !!!! στον ΛΑΟ ήλθε μέσον τον προσφάτων γεγονότων το παρακράτος είναι SSΠασοκ Παπ-τσηςς Χρυσο-δεις Παν-καλος Κακλα-μανηςε. τους χρησιμοποιούν ανάλογα όπως και η Αστυνομία. ΗΠΑ τους έχει Κατηγορήσει Αρκετά αλά ο κομματικός φανατισμός τους έχει ολους Τυφλωμένους Γνωρίζουν αρκετοί και κάνουν μούγκα ΚΟΣΑ ΝΟΣΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σύντροφε συναγωνιστή ηγέτη δόκτορα Κουτσούκο,

    είσαι άρχοντας.

    Τέρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελεεινοί ψεύτες :

    Λεφτά υπάρχουν.
    Δεν θα αυξηθούν ΦΠΑ και φόροι.
    Δεν θα μειωθούν μισθοί-συντάξεις.
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΝΤ...............

    ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ,ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΩΡΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ?

    "Δόκτωρα,πέρα από τις μπουρδολογίες και τον τυφλοφανατισμό σου,θα μας πεις κάτι γιά τα αισχρά προεκλογικά ψέμματα του κόμματος σου,που πρόσβαλαν με τον βαναυσότερο τρόπο την νοημοσύνη μας?

    ΚΠ

    Υ.Γ. Τι να πεις και τι να μολογήσεις εσύ και οι όμοιοι σου, πικρομαύρε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δηλαδή,που αλλού θα μπορούσε να καταλήξει η ελλάδα εκτός από την απόλυτη καταστροφή, όταν υπάρχουν τύποι που εκθειάζουν ακόμα τον μεγαλύτερο καταστροφέα της, αν.παπανδρέου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οπως τα λες ειναι αλλα τελειωσε το μπατσοκ φιλε δεν υπαρχει επιστροφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η κουλτουρα του Κρατικοδιαιτου δεν κοιτα τιτλους ευγενειας και μορφωση.Δειχνεις ως ανθρωπος που δεν εχει αντιληφθει τιποτα απο ολα αυτα τα αισχη που συνεβησαν διαχρονικα.Μιλας ακομα για τον Ανδρεα Παπανδρεου που βολεψε 1.000.00"Πρασινοφρουρους" στο Δημοσιο θαρρεις και ειναι ο μεγαλυτερος Ηρωας που περασε ποτε απο τον τοπο.Ειναι δυνατον να παει αυτος ο τοπος μπροστα οταν εχει καθηγητες σαν και σενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΡΑ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ .

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΥΘΙΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΧΡΕΟΣ.

    ΑΝΤΕ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σήμερα το ΠΑΣΟΚ, οφείλει να αφήσει την «συναίνεση» με την δεξιά και να προχωρήσει σε εκκαθάριση των «ανίκανων των πολιτικά γκέι και πολιτικά πορνιδίων» και να στραφεί προς μια σαφή λαϊκή πολιτική, συντρίβοντας την ολιγαρχία, τους ληστρικούς τραπεζίτες, την «διακομματική συμμορία»
    //////////////////////////////////
    Δλδ δόκτωρα προτείνεις αυτοκατάργηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δόκτωρ, επικοινωνείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ Ο ΔΟΚΤΩΡ;
    ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΟΥΦΟ..
    ΑΑΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΜΑΓΑΖΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μιλησε το ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΟΝΟ ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΕΙΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. δουλοι των αφεντικων πασοκοι


    http://rednotebook.gr/details.php?id=3079

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επίσης είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΓΑΠ εμπιστεύεται όσο εμπιστεύεται το πολύ στενό δύο-τρεις ανθρώπους του άμεσου προσωπικού του περιβάλλοντος, τους δύο αδελφούς του ενώ περιφρονεί βαθύτατα το κοινοβουλειο καταπατώντας το Σύνταγμα και οι Πουλημένη Δικαστές και Εισαγγελίες (που είναι διορισμένη ) από το Σπασοκ είναι Αμέτοχη
    Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι ο Γεωργάκης τρέφει σχεδόν υπερβατική πίστη στον αμερικανικό παράγοντα με τρόπο ώστε να καθίσταται συνειδητά ή ασυνείδητα πειθήνιο όργανό τους.Από τότε που Ιδρύθηκε το Σπασοκ είναι όλο σκάνταλα Κλεψιές δημοσίου από διάφορους αλήτες πολιτικούς που το όραμα είναι πως να τα οικονομήσουν και το κατόρθωσαν αρκετή από αυτούς και με Θρασσος.
    Έτσι με περισσή "αθωότητα" ο Παπανδρέου (ΓΑΠ )εφαρμόζει πολιτικές που εξυπηρετούν τα ΑμερικανοΕυρωπαικα συμφέροντα ενώ για τα λεγόμενα «εθνικά θέματα» κυριαρχεί μαύρο σκοτάδι δηλαδή οι «χειρισμοί» του Πανκο/κολου
    Είναι τέλος χαρακτηριστικό πως οι εξ απορρήτων του Πρωθυπουργού είναι νεαροί τεχνοκράτες χωρίς κοινοβουλευτική ή διοικητική πείρα, μαθητευόμενοι μάγοι.Δυστυχώς ο κόσμος αγοραζη εφημερίδες και τα κανάλια που έκαναν πρωθυπουργό ο λαός δεν ξυπνάνε πάντως ο ΓΑΠ για διακοπές είναι και ο πρώτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αχ κύριε Κουτσούκο μου!
    Ευτυχώς που έχουμε κ εσάς κ γελάμε λίγο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ηγετη
    προχωρα

    το γκευ πασο
    κτελειωνει>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δειχνεις ως ανθρωπος που δεν εχει αντιληφθει τιποτα απο ολα αυτα τα αισχη που συνεβησαν διαχρονικα.Μιλας ακομα για τον Ανδρεα Παπανδρεου που βολεψε 1.000.00"Πρασινοφρουρους" στο Δημοσιο θαρρεις και ειναι ο μεγαλυτερος Ηρωας που περασε ποτε απο τον τοπο.Ειναι δυνατον να παει αυτος ο τοπος μπροστα οταν εχει καθηγητες σαν και σενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΟΩΤΡΚΑ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΘΡΟΥΠΩΣ
    ΤΟΥΣ ΠΗΓΕΣ 11% ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΝΑΧΕ


    ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ τον ΚΑΝΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙμησε ΤΙΣΚΑΛΑΜΙΕΣ

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ Αυτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ηγΕΤη αρχονΤα
    τα λεσ εξω απο τα δοντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ειδηση


    Η Αννα Διαμαντοπουλου διεταξε ΕΔΕ στην ΑΣΠΑΙΤΕ για την υποθεση Ευανθια Μακρη Μποτσαρη

    Τρεχουν και δεν φτανουν οι παρανομοι...
    Ο δρ Κουτσουκος ειχε κανει τις καταγγειες για την διακομματικη συμμορια

    Πασπιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. μονο ο δρ Κουτσουκος
    μπορει να φτειαξει την παιδεια

    εξω οι ανικανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. δοκτωρα

    σωσε τα ΑΕΙ απο τον αφανισμο
    τα καταστρεφουν επιτηδες για να πανε τα παιδια στα ιδιωτικα και στο εξωτερικο

    με το κεφαλι η "μιζα" στους υπευθυνους

    Ματινα Πασπ /ηρακλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γεια
    απο το πειραματικο θεσσαλονικησ
    χαιρετισμουσ

    στειλε και αλλα υπομνηματα στην διαμαντοπουλου
    καταστρεφει σκοπιμα τα πειραματικα αει

    οι θεσεισ μετα θα βγουν με

    12 χιλιαδεσ ο καθε εκπαιδευτικοσ

    μεγαλη κομπινα













    88

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

    ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ
    ΣΚΙΣΤΗΝΑ

    ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΓΛΕΙΦΟΥΝ

    ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτά τα ωραία λόγια, να εφαρμοστούν γρήγορα στην πράξη, γιατί η λαϊκή οργή έρχεται…

    Να, ακούγεται ήδη, το βουητό των εξεγερμένων!

    ---
    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΠΟ ΑΝΝΑΒΡΥΤΑ

    ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΜΑΣ

    ΣΩΣΕ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. δρ Κουτσουκο

    μολις σε ειδα στην ΝΕΤ στην εκθεση βιβλιου
    πισω απο προεδρο

    αντε και σε ανωτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΙΣΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Σύντροφε

    συναγωνιστή ηγέτη δόκτορα Κουτσούκο,

    είσαι άρχοντας.

    Στο συνεδριο πασοκ ολοι για σενα μιλαγαν...
    κουνησες τα νερα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ηθελα να ηξερα σε τι ανθρωποειδη νομιζεις οτι απευθυνεσαι???? Εξυμνεις τον μεγαλιτερο λωποδυτη ολων των εποχων που διελυσε την Ελλαδα που εβγαλε απο τον Ελληνα οτι πιο αισχρο εχει μεσα του???(Ολοι ξερουμε οτι ειμαστε ικανοι την ιδια στιγμη για το καλιτερο αλλα και για το χειροτερο)Εξυμνεις αυτον που μας υποδουλωσε για 10 ζωες, την ιδια στιγμη που μας ζαλιζε με παπαρολογιες για υπερηφανα γηρατια, εξω απο ΝΑΤΟ και ΕΟΚ και.. και ...Εξυμνεις τον μεγαλιτερο λαοπλανο και αλητη???? ΒΡΕ ΟΥΣΤ "δοκτορα".
    ΥΓ. Δεν ειμαι δεξιος ουτε αριστερος.Απελπισμενος Ελληνας με μνημη ειμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ARXONTAS

    HGETHS
    MONADIKOS

    EISAI MEGALLOS DOKTORA

    AGGELIKH PASP

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση