GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόλις έφτασε ο παππούς του πρίγκιπα‏...

Ο Μάτζιτ Ίμπν Σαούντ δήλωσε κάτω τα χέρια από τον Τσάκα! «Μη στερείτε στους δύσκολους καιρούς σε οπαδούς και πολίτες να ονειρεύοντα...

Ο Μάτζιτ Ίμπν Σαούντ δήλωσε
κάτω τα χέρια από τον Τσάκα!
«Μη στερείτε στους δύσκολους καιρούς
σε οπαδούς και πολίτες να ονειρεύονται...»
Στα μέσα της δεκαετίας του 1960  υπήρχε ένας Σαουδάραβας βασιλιάς, ονόματι Ίμπν Σαούντ, που είχε εγκατασταθεί σε πολυτελές  ξενοδοχείο στο Καβούρι της Βούλας, μετά συμβουλή  του  Αυστριακού γιατρού του, γιατί ήταν  η μοναδική παραθαλάσσια περιοχή στο κόσμο με μηδέν υγρασία... Όλοι οι  όροφοι είχαν καταληφθεί από τις γυναίκες, τα παιδιά, τα εγγόνια του, το προσωπικό και τους φρουρούς του, με τις  Κάντιλακ, τις Μερσεντές, τις  Μαζεράτι και τις Πόρσε να βρίσκονται κάθε νύχτα έξω από τα κοσμικά κέντρα της πόλης, όπου οι πρίγκιπες σκορπούσαν  πετροδόλαρα...
Ο πιό γλετζές από αυτούς ήταν ο Μάτζιτ Μπεν Σαούντ, νεαρός, όμορφος και ντελικάτος, που διατηρούσε στο «Χίλτον» Αθηνών τη βασιλική σουίτα, στην οποία έμειναν διαδοχικά  κάποιους μήνες, δύο από τις ωραιότερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου... Και οι δύο (ας την πούμε τη μία Μίρσα και την άλλη Βέσα – εν ζωή και οι δυό) φορτώθηκαν διαμαντικό, απόκτησαν αυτοκίνητο που δεν είχαν  και άρχισαν να νιώθουν σαν πριγκίπισσες...  Στη Βέσα μάλιστα έκλεισε πολυτελή σουίτα σε ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Παρίσι, όπου πηγαινοερχόντουσαν για ψώνια...
Ο νεαρός πρίγκιπας, που έμεινε τέσσερα χρόνια στην Αθήνα, έφυγε από την Ελλάδα με βαρειά καρδιά γιατί έχανε το γλέντι της, τον Παναθηναικό, όχι και τις γυναίκες της, γιατί στη Τζέντα όπου εγκαταστάθηκε -αν και είχε επίσημη σύζυγο- του έφερναν όσες γούσταρε... Αποτέλεσμα της άσωτης ζωής του ήταν να... πεθάνει από φυματίωση... Λένε πως τελευταία του επιθυμία, προς τον αγαπημένο του εγγονό, ήταν να επισκεφθεί την Αθήνα, να καθίσει πρώτο τραπέζι πίστα στη «Νεράιδα», να σκορπίσει γαρδένιες και πέρλες στη Μαρινέλα και στο Πάριο  και να δει έναν αγώνα του Παναθηναικού... 
Μόλις έφτασε με το «εξπρές του μεσονυχτίου» ο παλιός φίλος  πρίγκιπας Μάτζιτ Μπεν Σαούντ και τον ρωτήσαμε  τι θυμάται από εκείνα τα χρόνια της διαμονής του στην Αθήνα και εκείνος -μέσω της «μηχανής του χρόνου»- είπε:
-Κατ΄αρχήν, κάτω τα χέρια από τον Τσάκα... Αφήστε οπαδούς και πολίτες, σε μιά τόσο άσχημη εποχή, να ονειρεύονται... Είπε κι΄ άλλα και μετά ζήτησε να δει τις παλιές του αγαπημένες… Έχουν γεράσει, του είπαμε…
Ο Τσάκας θα τις κάνει νέες και όμορφες, όπως ήσαν, είπε με αυτοπεποίθηση…  Γιά περισσότερα  ΚΛΙΚ ΕΔΩ..

18 σχόλια

  1. Ο πρίγκιπας έρχεται και όσοι έκαναν
    πλάκα όλες αυτές τις μέρες θα είναι οι πρώτοι που θα τρέξουν να του πάρουν λίγες λέξεις (και κανα ξεροκόμματο...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πρίγκιπας έρχεται και όσοι έκαναν πλάκα όλες αυτές τις μέρες,θα είναι
    οι πρώτοι που θα τρέξουν να του πάρουν λίγες λέξεις (και κανα ξεροκόμματο,βεβαίως βεβαίως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κέντρα διασκέδασης εκείνη την εποχή κονομούσαν από τους γιούς του Ιμπν Σαούντ, ο Μάτζιτ ήταν κολλητός με τον ηθοποιό Πάρι Αλεξάντερ και την ηθοποιό Βέρα Κρούσκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι πρίγκιπες είναι υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάντια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Emirates στο Βοτανικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα, για τη Βερα Κρουσκα καταλαβαμε ολοι... Η Μιρσα ομως, ποια ειναι οεο? Εδω σας θελω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΟ 50-60% ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ? ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H Μιρσα ήταν η Μιρκα Κ. και της είχε χαρίσει ένα γαλάζιο Οπελ Ντοφιν διθέσιο. Το θυμάμαι (έμενε δίπλα στο σπίτι μου στο Πεδίο του Άρεως) ήταν καμπριο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο νεαρός γιός του Ιμπν Σαούντ, ο θεότρελος και σκορποχέρης Μάτζιτ, τον κυνηγούσαν οι δημοσιογράφοι της νύχτας Άγγελος Μηλιάδης και Ανδρέας Κουβελογιάννης. Ο μεγάλος του αδερφός Τάμερ τρέχοντας ιλιγγιωδώς είχε σκοτώσει με τη πόρσε του στο Πειραιά δύο περαστικούς......Ούτε συνελήφθη ούτε δικάστηκε, αλλά αποζημίωσε τις οικογένειές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από τους Σαουντέους έφαγε ψωμί όλη η παραλία και από τους Καντάφηδες όλη η Μύκονος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TO NERO TOY KAMATEROU TO THUMASTE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αποστόλης Βραχιολίδης στις εφημερίδες του Μπότση που τον θυμηθήκατε. Ρεπόρτερ ακούραστος διαβόλου ράτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λένε πως τελευταία του επιθυμία, προς τον αγαπημένο του εγγονό, ήταν να ταξιδέψει στην Αθήνα, να καθίσει πρώτο τραπέζι πίστα στη "Νεράιδα", να σκορπίσει γαρδένιες και πέρλες στη Μαρινέλα, στο Πάριο, στο Βοσκόπουλο και να δει έναν αγώνα του Παναθηναικού... Γούσταρε πολύ και Ζαμπέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλατζοπούλου Μίρκα

    μέγεθος γραμματοσειράς μειώστε το μέγεθος της γραμματοσειράς αυξήστε το μέγεθος της γραμματοσειράς
    Εκτύπωση
    E-mail

    Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο

    1
    2
    3
    4
    5

    (7 ψήφοι)
    Καλατζοπούλου Μίρκα

    Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945. καιι από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε μαθήματα κλασικού χορού.

    Στα μέσα της δεκαετίας του ΄50 άρχισε τις εμφανίσεις στο παιδικό θέατρο με τον αδελφό της και το 1955 έκανε την πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία της Μ. Πλυτά «Η Δούκισσα της Πλακεντίας».

    Ο πρώτο πρωταγωνιστικός ρόλος ήρθε το 1960 με την ταινία του Γ. Θεοδοσιάδη «Ερωτικά Παιχνίδια». Ακολούθησαν οι συμμετοχές της και σε άλλες ταινίες όπως το «Πατέρα κάτσε φρόνιμα((1967)», «Αν όλες οι γυναίκες του κόσμου(1967)», καθώς και σε πολλά μελοδράματα.

    Το 1965 έπαιξε για πρώτη φορά στο θέατρο στο έργο «Εκκλησιάζουσες», δίπλα στην Α. Συνοδινού.

    Το 1967 παντρεύτηκε έναν Γερμανό-Αμερικανό επιχειρηματία και λίγο αργότερα μετέβη στις ΗΠΑ όπου ξεκίνησε καριέρα στη τηλεόραση συμμετέχοντας σε διάφορες εκπομπές. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής στη Σχολή της Columbia, καθώς και μαθήματα Business Administration στο πανεπιστήμιο UCLA.

    Το 1978 επέστρεψε στην Ελλάδα και άρχισε να παίρνει μέρος σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.

    Στον Ελληνικό κινηματογράφο επανεμφανίστηκε το 1980 στην ταινία «Ο Άνθρωπος με το Γαρύφαλλο» του Ν. Τζίμα και το 1986 βραβεύτηκε για την ερμηνεία στην ταινία «Καραβάν Σαράι» του Τ. Ψαρρά.

    Μέχρι σήμερα έχει λάβει μέρος σε 42 ταινίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θαυμάστε την κατάντια του ραμολιμέντου, που μόνος δημοσιεύει και μόνος απαντάει στις αναρτήσεις του (μια κεφαλαία, μια greeklish, μια ανορθόγραφα, να θολώνουμε και τα νερά)!

    Πτωμαϊνη, οι κλανιές του Αρίστου, lifestyle της μούχλας και ποιός είδε τη Τζάκυ και δε την φοβήθηκε!

    ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ! ΆΙΝΤΕ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΤΣΑΠΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 8.55 καλύτερα η σοφία της πτωμαίνης από τη παράκρουση της κοκαίνης φθονερέ αποτυχημένε ανώνυμε σχολιογράφε που όλα τα προσέχεις και ασφαλώς απολύτως τίποτα δεν έχεις επιτύχει στη θλιβερή ζωή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είμαι επαγγελματίας χάκερ και ανακάλυψα ποιός (ποιά) είναι ο (η) 5.55 Παρε τηλέφωνο να μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Με το <> τον 8.55 (και όχι των 5.55) τον θεωρείς γκέι ή δημοσιογραφίνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση