GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΣΚΙΣΟΥΝ…

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη http://www.nasostsaganelis.gr/ Συνεχίζουν οι αποτυχημένοι -αριθμολάγνοι της τρόικας να πετσοκόβουν λαό και χώρα Σ...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη

Συνεχίζουν οι αποτυχημένοι
-αριθμολάγνοι της τρόικας
να πετσοκόβουν λαό και χώρα

Σε μια παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, εξελίσσεται μια ενδιαφέρουσα ιστορία σε ένα αγρόκτημα. Εκεί κατοικούν πάπιες, χήνες και κοτόπουλα.
Έξω από το μεγάλο φράκτη, καιροφυλακτεί μια πολυμήχανη αλεπού·  ο Φόξυ Λόξυ, που φιλοδοξία του είναι να κατασπαράξει όλα τα κοτόπουλα.
Με τη βοήθεια ενός βιβλίου ψυχολογίας!!!! αποφασίζει να εφαρμόσει το μεγαλόπνοο σχέδιο του, «πες τους ένα ψέμα, αλλά να μην είναι μικρό, να είναι μεγάλο».
Τελικά το ψέμα που πουλάει στα φτωχά πουλερικά είναι «πως θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι τους»…
Όλη η σύγχρονη θεωρία των ελεύθερων αγορών και των απολογητών τους βασίζεται στο ψέμα!..
Με αλχημείες στους αριθμούς και συνεπικουρούμενοι από το φόβο εξωθούν το σύστημα στα όρια του…
Η μακροπρόθεσμη σταθερότητα των τιμών, το ευαγγέλιο των κεντρικών τραπεζών, έχει...
 επιφέρει αστάθεια στο σύστημα. Συνεχείς κρίσεις…
Η τιθάσευση του πληθωρισμού και η πολιτική των χαμηλών επιτοκίων, αντί να οδηγήσει σε επενδύσεις, έχει οδηγήσει στην αντίθετη κατεύθυνση. Στις μη επενδύσεις.
Στην πραγματικότητα ο μοναδικός κλάδος που έχει γνωρίσει πρωτόγνωρη ανάπτυξη είναι ο χρηματοοικονομικός.
Δεν έχουν κατανοήσει ότι ένας πολίτης δεν ενδιαφέρεται και δεν καταλαβαίνει αν η διαφορά στον πληθωρισμό είναι 2.4 ή 2.1. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να διατηρήσει την εργασία του. Καθημερινά του υπενθυμίζουν πόσο αναλώσιμος είναι.
Οι αποζημιώσεις των διευθυντικών στελεχών, με μισθούς και μπόνους εκατομμυρίων κάθε χρόνο, έχει επιφέρει αρνητικές προόδους στην ανάπτυξη των εταιριών.
Είναι η λεγόμενη «ανίερη συμμαχία» μετόχων και διευθυντών, σε βάρος όλων των άλλων. Όποιοι, και είναι…
Τα νοικοκυριά του δυτικού κόσμου, έχουν την τελευταία εικοσαετία αρνητική ανάπτυξη στο κατά κεφαλήν εισόδημα. Υποφέρουν!
Η πρωτοφανής ανάπτυξη των τελευταίων ετών βασίστηκε σε πιστωτική φούσκα και σε βίαιη αναδιανομή πλούτου σε βάρος των πολλών.. .
Οι κανόνες ελεύθερης αγοράς που επιβάλλονται σε κράτη, όπως η Ελλάδα, στην πραγματικότητα συρρικνώνουν την οικονομία. (Συνέχεια εδώ).

14 σχόλια

  1. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
    ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ !!!
    ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΦΥΓΗ !! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που ειν ετουτς που γραφ για καραμαν/αλη. ξυπνα ωρε κοπρουσκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ "ΔΙΩΞΕΤΕ" ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ.
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΗ ΣΤΗΝ "ΠΑΙΔΕΙΑ", ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ DVD ΑΝΤΙ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΛΕΕΙ Η "ΚΥΡΙΑ" ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΧΑΡΤΙ, ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    ΜΑΥΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 8.41, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥς ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΔΩΣΑΝ. ΚΑΙ ΠΑΩ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΑ 20 ΚΙΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ. ΑΥΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ. ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TO ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΔΕΝ ΤΟ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΕΠΑΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕ.ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ 1950 ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ,ΓΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΓΑ.ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕΝΤΣΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε πληρωμενε παπαγαλε. Ρε φερεφωνο τα λεφτα φτανουν εως το τελος Σεπτεμβριου. Εαν δεν παρουμε την επομενη δοση παμε σε σταση πληρωμων, με οτι αυτο συνεπαγεται. Εσυ και οι ομοειδεατες σου περα απο τις αμπελοφιλοσοφεις κατι ουσιαστικο εχεις να προτεινεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προ-εόρτια χρεωκοπίας μου μυρίζει. Στημένο...

    Το μνημόνιο ήταν σκάρτο από την αρχή.
    Οι συνέπειες εφαρμογής του εγκληματικές.
    Οι ευθύνες της κυβέρνησης τεράστιες.

    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ πρέπει να αποδοθεί.
    Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, ladies and gentlemen.

    Hρωϊκή έξοδο ως λελογισμένα αντιμνημονιακοί σοσιαλιστές ετοιμάζουν ΓΑΠ.Μπενίτο & Co.
    Eπιδιώκουν διατήρηση στην εξουσία μέσω συγκυβέρνησης,έστω καί ως δεύτερο κόμμα.

    Στα δύσκολα θα φανεί ο Αντώνης…..
    Πώς θα τους υπερφαλαγγίσει καί θα τους βάλει στην γωνία σε συνθήκες στάσης πληρωμών ;
    Αυτή είναι η Ρόδος καί το salto mortale !

    Οι κύριοι αυτοί γα την αποτυχία τους θα πληρώσουν ή διαθέτουν ασυλία ;_________________________


    Η Τροϊκα , την δουλειά της κανει. ..αλλα Φάτε ενα ΠΑ$ΟΚ 4 EVER!
    γουσταρω.... αυτο σας αξιζει Ελληναράδες.και μην χαθειτε... ερχεται και στο ΔΗΜΟΣΙΟ.
    Αντε να ζησουμε και εμεις ενα εμφυλιο!
    Αντε πια .....
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΕΣΟΥΡΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ-GIORGO ΚΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ..........


    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΣΥΝΑΦΙ ΟΤΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ;;;
    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΣΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ;;;
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ;;

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10.41
    Έχεις απόλυτο δίκιο ότι τα λεφτά φθάνουν μόνο για τον Σεπτέμβριο αν τελικά φθάνουν.

    Ζητάς να προτείνει κάποιος κάτι, σωστό, ως ένα σημείο, αλλα ποτέ δεν αναρωτήθηκες μου φαίνεται ποιος μας έφερε εδώ που σήμερα είμαστε όταν εδω και δυο χρόνια έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα και ότι κουνιόταν στην αγορά.
    όταν τον Δεκεμβρη του 2009 μας δίνανε 54 δις οι αγορές δηλαδή το σύνολο των υποχρεώσεων μας για το 2010, όταν τον Γενάρη του 2010 μας δίνανε 25 δις και εμείς δεν τα πείραμε και μάλιστα κωλλισιεργώντας χαρακτηριστικά στην λειτουργία του κρατους και την αναζήτηση γραμματέων υπουργείων μέσω του διαδικτύου.
    Την περίοδο εκείνη δεν υπήρχε ουτε τροικα ουτε ΔΝΤ ουτε μηχανισμός στήριξης τα χρηματα που μας δίνανε ήταν αρκετά για να μπορέσουμε να διαπραγματευθούμε απευθείας με τους δανειστές μας χωρις την ΤΡΟΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΥΠΉΡΧΕ ΚΑΙ Η ΔΉΛΩΣΗ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2009!!!ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΑΦΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    Αντι λοιπον να ζητάς λύσεις πριν την λαιμητόμο καλύτερα να κυνηγήσεις αυτούς που έβαλαν στο κεφάλι μας την λαιμητόμο και να τους ζητάς λύσεις.
    Τωρα αν πιστεύεις ότι οι λύσεις είναι ο βασανιστικός θάνατος της κοινωνίας μέσω της εξαθλίωσης σίγουρα δεν θα συμφωνήσω ποτε μαζί σου, όσο πιεστική ανάγκη και αν είναι η 6η δόση γιατί και αυτή είναι δανεικά και πρέπει να πληρωθεί από αυτή την κατακρεουργημένη κοινωνία που πλέον δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. OTAN ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΚΟΠΑΔΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ KAI ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΙΜΟΙΑ "ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ"



    APODIMOS ELLIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ..ΣΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΔΩ που τα φτάσανε....
    ΜΟΝΟ .....ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ +

    Σηκώνει τα χέρια ψηλά ο Βενιζέλος.
    __________________________________
    Μορφή φυσικού φαινομένου λαμβάνουν οι καταιγιστικές εξελίξεις στην Οικονομία , μετά και την έκθεση κόλαφο της επιτροπής Προϋπολογισμού της Βουλής, αλλά και τα αποτελέσματα για τη δραματική πορεία των εισηγμένων εταιρειών.

    Πληροφορίες του kentrinews αναφέρουν ότι στη σύσκεψη των 2,5 ωρών που είχε με την.....τρόικα
    (η 3η σε 24 ώρες) σήκωσε τα χέρια ψηλά λέγοντας ότι δεν μπορεί να αντέξει βάρος πρόσθετων μέτρων 5,5 δις ευρώ που θέλουν ο Τόμσεν και η παρέα του !

    Είναι πλέον αργά . Ας το σκεφτόταν όταν παρελάμβανε τη βόμβα από τα χέρια του Παπακωνσταντίνου…
    o ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ

    Που χαντακώθηκε για να σώσει έστω
    και για λίγο, τις διακοπές στα νησιά.. του ΗΛΙΘΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ,ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥΣ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΑΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ. ΠΡΩΤΑ ΟΙ 'ΠΕΛΑΤΕΣ" ΤΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΑΥΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΩΣΤΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ,ΣΑΝ ΚΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΤΟ 1985 ΣΕ ΑΓΕΝΗΤΟΥΣ ΤΟ 1940-45. ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΑΓΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ,ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση