GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια από τα ίδια!...

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός Ο κύριος Σαμαράς παρ’ ότι ως άνθρωπος ή ως πολιτικός είναι απολύτως συμπαθής σε όλους, με εξαίρεση την οικογέ...

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός
Ο κύριος Σαμαράς παρ’ ότι ως άνθρωπος ή ως πολιτικός είναι απολύτως συμπαθής σε όλους, με εξαίρεση την οικογένεια Μητσοτάκη, στην σημερινή του συνέντευξη τύπου στα πλαίσια της ΔΕΘ, δεν έπεισε.  Παρ’ όλα τα βαρύγδουπα δημοσιεύματα των φιλικά προς την ΝΔ προσκείμενων εφημερίδων ότι ανεβαίνει ως μελλοντικός πρωθυπουργός στην Θεσσαλονίκη οι απαντήσεις του στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ήταν γενικόλογες και αόριστες.  Μόνον εικόνα στιβαρού πρωθυπουργού δεν έδωσε, εκείνου του ηγέτη που θα μπορούσε να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση αλλά κυρίως και να την ΑΛΛΑΞΕΙ από τις σάπιες δομές της και να την εκσυγχρονίσει.  Πολλές από τις απαντήσεις του στερούντο πυγμής, κάτι που θα...
 έκανε τον ελληνικό λαό να τον δει με άλλο μάτι. 
 Πρώτα από όλα μας θύμισε λίγο από τον γνωστό «κωλοτούμπα» της πολιτικής όπου πλέον η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ονομάστηκε επανεκκίνηση της οικονομίας!!!! Αυτή η κωλοτούμπα σε ολυμπιακούς αγώνες θα έπαιρνε άριστα δέκα!!!!  Απ’ έξω-απ’ έξω αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα όπως πχ ότι θα απαιτηθεί χρόνος για να γίνουν τα οράματα του αυτά που είναι γνωστά και ως Ζάππειο 2(και ως τότε τι θα γίνει; θα πονάμε; θα πονάμε;), ότι θα προσπαθήσει να αλλάξει το μυαλό των ξένων (και αν δεν το καταφέρει τι θα γίνει;) ότι εκείνος θα κάνει αποκρατικοποιήσεις (χωρίς να απαντά αν αύριο γινόταν πρωθυπουργός ποια θα ήταν η πρώτη εταιρεία που θα αποκρατικοποιούσε), ότι, ότι….  Και εκεί που έχασε πολλούς πόντους ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ήταν στη απάντηση που έδωσε στον δημοσιογράφο της τηλεόρασης του ALPHA κο Βλάχο.  Ήταν μια ερώτηση που τον αιφνιδίασε μια και έθιγε το θέμα της διαπλοκής, των ΜΜΕ και της δυνατότητας επηρεασμού που έχουν της κοινωνίας.  Μάλιστα η ερώτηση αυτή ξυπνούσε και άλλες μνήμες στο μυαλό όλων.  Μνήμες του 1993……  Η απάντηση του προέδρου της ΝΔ ήταν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…. Και μια παραπολιτική παρατήρηση.  Το ότι ο δημοσιογράφος κ. Βλάχος έκανε την ερώτηση για λογαριασμού του καναλιού που εργάζεται, δηλαδή του ALPHA, που έχει Γερμανική διοίκηση, λέτε να είναι τυχαίο;  Δεν νομίζουμε…….. Όχι τίποτα άλλο για να δει ο κύριος Σαμαράς την «υποδοχή» που θα του ετοιμάσουν οι ξένοι όταν θα γίνει πρωθυπουργός και θα επαναδιαπραγματευθεί το μνημόνιο!! (εδώ ακούγονται πικρόχολα γέλια ξένων….)
 Κάτι ανάλογο έπραξε σε όλες τις ερωτήσεις που είχαν σχέση με την διαφθορά.  Μίλησε για μία εξεταστική που θα κάνει για την οικονομία, αλλά θα πρέπει να έχει πρώτα αποδείξεις και άλλα παρόμοια.  Δηλαδή έτσι όπως μας τα είπε ο κύριος Σαμαράς, τα δύο χρόνια τώρα του ΠΑΣΟΚ όλα βαίνουν καλώς;  Δεν έχει γίνει κανένα σκάνδαλο επομένως δεν χρειάζεται να διερευνηθεί και κανένα….  Όλοι οι έχοντες την κουτάλα στον δημόσιο βίο της χώρας ήταν αγγελούδια μετά από τόσα χρόνια προϋπηρεσίας!!!!  Και τα βιβλία στον ΟΕΔΒ; Γιατί ακυρώθηκε δύο φορές η σύμβαση και δεν ασχολείται κανείς με αυτό;  Τα σκάνδαλα στην Πυροσβεστική;  Υποθέσεις που έκαναν ντόρο αλλά ποτέ δεν μάθαμε την κατάληξη τους;  Οι «λαδιάρηδες» εφοριακοί που είχαν σβήσει παρανόμως πρόστιμα από εταιρείες, που υπολογιζόταν σε ποσό άνω του 1 δις ευρώ;  Ή εδώ ισχύει ο χρυσός κανόνας των πολιτικών: δεν σε ακουμπώ-δεν με ακουμπάς, δεν σε πειράζω-δεν με πειράζεις…. Και μετά περιμένει ο Μαρκογιαννάκης να αποδοθεί στην κοινωνία καθαρός ως αθώα περιστερά ενώ η υπόθεση του για το σκάνδαλο της ενοικίασης των ελικοπτέρων ERICKSON έχει θαφτεί στην Βουλή και δεν συζητείται.  Μια ληστρική σύμβαση πάνω, μια κάτω δεν χάθηκε ο κόσμος για τους πολιτικούς.  Δεν πειράζει, εμείς δεν ξεχνάμε και θα τα θυμίζουμε όλα σε όλους!!!! Απλά να μην ξεχνά και ο κόσμος, ότι αν δεν αναδυθεί κάτι καινούργιο στην Ελλάδα, ένα νέο πολιτικό σχήμα, τι θα περνά από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας….  Περαστικά μας!!!

21 σχόλια

  1. ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ...ΒΙΛΑΡΕΣ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ...Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ....ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ...ΟΑΡΟΥΛΗΣ ΜΕΤΟ ΡΕΤΙΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ...
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑς ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ
    ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3126/2003 ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΠΟΥΡΓΩΝ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ.
    ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ρώτησε κανένας και δεν απάντησε, φυσικά, ο κ. Σαμαράς για το ύψος του πραγματικού χρέους. Γιατί μέσα σε αυτό που ανακοινώνεται, ίσως υπάρχει και ένα μέρος που μπορεί να λέγεται ΑΠΕΧΘΕΣ.
    (Λέτε να είμαι άδικος αφού παρακολούθησα το 90% της ενημέρωσης;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λαθος!! καθολου συμπαθης. απλος ηταν καποτε "ομορφος" οταν ομως ξεστομιζει και πεταει κουραδες γινετε ενας...you know

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η συνέντευξη του Σαμαρά ήταν το μεγαλύτερο ξεμπρόστιασμα της ανευθυνότητάς του. Έχω την αίσθηση πως το ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται να κάνει προεκλογική εκστρατεία. Αρκεί να παίζει αποσπάσματα από αυτήν την συνέντευξη και ο κόσμος θα πράξει τα δέοντα.
    Νομίζω πως μετά το σημερινό πολλοί απογοητευμένοι ΠΑΣΟΚΟΙ τρομαγμένοι θα επιστρέψουν στο μαντρί ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΔΩ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΑΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απόλαυσε του ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ ..ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ
    ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ και για τον ΠΡΩΚΤΟ ΣΟΥ...

    Δεκαπέντε μέτρα-φωτιά απαιτεί η Τρόικα.......

    Σας είχαμε προαναγγείλει τα μέτρα που ζητά η τρόικα από την κυβέρνηση και τα οποία θα ανακοινωθούν είτε Κυριακή είτε Δευτέρα.
    Ο γενικός γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Ηλίας Πεντάζος, μας επιβεβαίωσε καθώς απέστειλε στους υπουργούς e-mail με τις 15 απαιτήσεις της τρόικας οι οποίες πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα. Οπως καταλαβαίνετε πρόκειται για μέτρα μόνιμου χαρακτήρα, όπως τα περιγράφαμε στο δημοσίευμα. Πρόκειται για μέτρα – λαιμητόμο που δύσκολα μπορεί να αντέξει η κυβέρνηση να εφαρμόσει αφού η λαϊκή αντίδραση θα είναι δυναμική.
    Αναλυτικά, τα 15 μέτρα – φωτιά είναι:

    1. Έκδοση υπουργικών αποφάσεων για την περικοπή συμβάσεων αορίστου και ορισμένου χρόνου σε όλους τους φορείς του δημοσίου συμπεριλαμβανομένων και των εκπαιδευτικών ώστε να ικανοποιηθούν οι στόχοι του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.
    2. Έκδοση Προεδρικών Διαταγμάτων και υπουργικών αποφάσεων για την εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας, επέκταση του μέτρου σε όλους τους φορείς και άμεση γραπτή ενημέρωση των υπαλλήλων για την εισαγωγή τους στην εφεδρεία.
    3. Έκδοση υπουργικών αποφάσεων για την εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης.
    4. Να νομοθετηθεί η παρακράτηση ως μέσο για τη συλλογή της εισφοράς αλληλεγγύης
    5. Περικοπές στις συντάξεις των δικαιούχων του ΝΑΤ και του ΟΤΕ.
    6. Περικοπή των επιχορηγήσεων στα ΕΛΤΑ για τη διακίνηση του Τύπου και έκδοση υπουργικής απόφασης ώστε να νομοθετηθεί άμεσα.
    7. Νέο νομοθετικό πλαίσιο για το νομοθετικό καθεστώς στο δημόσιο με περικοπές σε αποζημιώσεις και υπερωρίες.
    8. Πάγωμα βασικών και επικουρικών συντάξεων ως το 2015
    9. Επανακαθορισμό των προστίμων για τα αυθαίρετα και άμεση ψήφιση του νέου Ρυθμιστικού.
    10. Έκδοση υπουργικών αποφάσεων για το κλείσιμο ή συγχώνευση 35 Οργανισμών που περιγράφονται στο μεσοπρόθεσμο και το κλείσιμο επιπλέον 30.
    11. Έκδοση υπουργικών αποφάσεων για το κλείσιμο ή συγχώνευση των : ΚΕΔ, ΕΤΑ, ΟΔΔΥ, Εθνικός Οργανισμός Νεότητας, ΕΟΜΕΧ, ΙΓΜΕ, ΟΣΚ, ΔΕΠΑΝΟΜ, Θέμις, ΕΡΤ.
    12. Έκδοση υπουργικών αποφάσεων για την καταγραφή της ακίνητης και κινητής περιουσίας που περνά υπό τον έλεγχο του κράτους.
    13. Έκδοση υπουργικών αποφάσεων για α) τον καθορισμό όλων των κοινωνικών επιδομάτων και των επιδομάτων υγείας, β) υπογραφή συλλογικών συμβάσεων σε 16 ιδιωτικά νοσοκομεία και κέντρα υγείας και γ) υπογραφή συμβάσεων μεταξύ νοσοκομείων του ΕΣΥ και ιδιωτικών νοσοκομείων για το leasing κλινών.
    14. Νέο νόμο για τη μείωση των συντάξεων του ΟΓΑ.
    15. Νομοθετική ρύθμιση για την καθιέρωση μειώσεων στις τιμές των φαρμάκων και υπογραφή συμβάσεων με φαρμακευτικές εταιρίες για την άμεση εφαρμογή της όπως καθιέρωση ασφαλιστικής τιμής για τις φαρμακευτικές εταιρίες
    Κρατάμε τις απολύσεις που ζητά η τρόικα να γίνουν ακόμη και στους εκπαιδευτικούς, τις μειώσεις στις συντάξεις στο ΝΑΤ, τον ΟΤΕ, τον ΟΓΑ και πάγωμα επικουρικών για 3 χρόνια.
    Επίσης, οι καταργήσεις ή συγχωνεύσεις φορέων πρέπει να γίνουν άμεσα και χωρίς άλλη καθυστέρηση. Στα αξιοσημείωτα η απαίτηση για νέα μείωση αποζημιώσεων και υπερωριών καθώς και επανακαθορισμός των προστίμων για αυθαίρετα, προφανώς προς τα πάνω.

    ΜΠΕΝΥ ΧΙΛ - ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..Θρίαμβος…
    Πετύχαμε τον στόχο!
    ------------------------------------
    Έχω μία απορία
    Στο δίλημμα: «Σοσιαλισμός η βαρβαρότητα»
    Η βαρβαρότητα τι θα μας επέφερε ;

    Ειναι ανεκδιηγητοι.
    Οριζοντια ισοπεδωση των παντων. Ναζισοσιαλισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είδα τις δηλώσεις Βενιζέλου και δεν τόλμησε να πει τίποτα από όλα αυτά.

    Μάλλον μας τα φυλάει γι’αύριο.
    Μα καλά,τόσες ώρες τί λέγανε ?

    Ανακάλυψαν και ποιός φταίει.
    Ο Σαμαράς φυσικά.
    χαχαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Σαμαρά, οι φθαρμένοι υπουργοί μιας Κυβέρνησης καταδικασμένης στη συνείδηση του Ελληνικού λαού δεν μπορούν ν’ αποτελέσουν το εφαλτήριο για το αύριο, ούτε να σηματοδοτήσουν την πορεία προς το καινούργιο που επαγγέλλεσαι.

    Είναι γεγονός ότι μέσα στην παράταξη παραμένουν άτομα τα οποία την έβλαψαν ή την υπονόμευσαν, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

    Αν η παράταξη δεν αλλάξει την ανθρωπογεωγραφία της με ριζικό τρόπο, άμεσα, δεν πρόκειται ο Ελληνικός Λαός να μας προσφέρει τη δυναμική που απαιτούν οι καιροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρόεδρε Αντώνη , η ΝΔ χρωστάει ακόμη τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του πρώην πρόεδρου Καραμανλή (από τον Σεπτέμβριο του 2009 ) .

    Είκοσι τέσσερις μήνες και ακόμη δεν μπόρεσες να ξεπληρώσεις τις προεκλογικές μικρό υποχρεώσεις που άφησε ο μικρόνους Καραμανλής ,ούτε να καθαρίσεις την ΝΔ από τα υπόλογα κατάλοιπα του … (Αρούληδες φούφλιδες και λοιπούς φούστιδες ) …και υπόσχεσαι ανάλγητα ότι σε τριάντα έξη μήνες θα εξαλείψεις τα 400 δις δανεικά της χώρας ….

    Ο Σαμαράς πρεπει να αποσυρει από το προσκήνιο όλο τον αθλιο θίασο της εξάχρονης εγκληματικής ακυβερνησίας και να καθαρισει το κόμμα της Ν.Δ. από τους αποτυχημένους, ανίκανους ή διεφθαρμένους που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και στον διεθνή διασυρμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ Η ΤΡΟΪΚΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙς ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΠΑΣ ΜΗ ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεκαπέντε μέτρα-φωτιά απαιτεί η Τρόικα....

    - Ωχ! ΠΑΕΙ...Δε βγαίνει η χρονιά !!

    Δεν υπαρχει σωτηρια…
    Υπομονη να ξυπνησουν και οι αμοιβαδες…
    Απλα τοτε θα ειναι αργα…
    Οι ΠΑΣΟΚΟΙ παιρνουν στο λαιμο τους ολους
    τους ΕΛΛΗΝΕΣ…
    Καλα να παθουμε γιατι οι μισοι ειμαστε για τα πανυγηρια (δλδ ΠΑΣΟΚΟΙ).

    Καλη τυχη σε καθεναν απο τους λογικους…

    Απίστευτος Μπέννυ.
    Μη μιλάτε, μη κάνετε κριτική,
    γιατί θα μας επιβάλλουν νέα μέτρα.

    Ρε τι μου θυμίζει ?
    Οι ναζιστές ξανάρχονται.
    Μην αντιστέκεσται Έλληνες γιατί το αίμα θα τρέξει άφθονο.
    Μήπως θα έχουμε Δίστομο, Καλάβρυτα και Καισαριανή ?
    Άντε ρε …εσείς και το ΠΑSSοΚ σας.
    Δοσίλογοι του κερατά

    Παραλλήρημα κανονικό.
    Γιάλιζε το μάτι του.
    Λάμψη…
    Εμπρός Μπένυ !
    Έτσι μόνο θα μπορέσουμε να γίνουμε
    η… Σομαλία του Βορρά.
    Μπρρρ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειναι ανεκδιηγητοι.
    Οριζοντια ισοπεδωση των παντων. Ναζισοσιαλισμος... ΠΑSSOK.
    ____________________________________
    Μήπως ήρθε η ώρα να γυαλίσει και το δικό μας μάτι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι έρμαιο των Σταικουραίων.Αν δε κάνει το γιο του κυρ Κώστα Υπουργό θα του βγάλει τις προσλήψεις στο Μουσείο Ακρόπολης που τις χειρίζονταν προσωπικά ο Σταικούρας της Ρηγίλλης για να βάλει και Λαμιώτες μαζί με τους Καλαματιανούς.Αντώνη σε έβγαλε ο λαός της παράταξης.Διώξε τα παράσιτα και τους βρυκόλακες γιατί θα σε ξεσκίσουν όπως έκαναν τον Καραμανλή.Είναι αδίστακτοι.Εκείνον τον μαλάκα τον Δασκαλάκη τι τον ήθελες στην έκθεση;Αηδία μας προκαλεί.Ηταν 5πλο θεσίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κυνικέ μου Διογένη, εσένα από ότι φαίνεται σε πείθουν μόνο αρχηγοί άλλων κομμάτων.

    Εμείς παρόλο που ακόμα ψαχνόμαστε για το ποιόν θα ψηφίσουμε, ομολογούμε ότι δεν μας πείθει κανένας τους αν και ο Σαμαράς δεν είναι λιγότερο πειστικός από τους άλλους.

    Και ψύχραιμος ήταν και δεν έχανε τα λόγια του και υπομονή έδειχνε να έχει.

    Από το σημείο αυτό μέχρι του να αποδειχθεί ότι είναι και ικανός υπάρχει μεγάλη απόσταση.

    Πάντως γεγονός είναι ότι αυτός δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα ως πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απορώ πώς τολμάνε τα Πασόκια οι οπαδοί του μεγαλύτερου θεατρίνου ψεύτη και καραγκιόζη που έχει βγάλει ποτέ η παγκόσμια πολιτική να βγάζουν ακόμα γλώσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. E όχι τώρα να μιλάνε και οι οπαδοί του καθυστερημένου προδότη που φούσκωσε το έλλειμμα και δυσφήμησε την χώρα του για να την βάλει στο ΔΝΤ. Υπογράψτε οτι δέν έχετε ψηφίσει ποτέ ΠΑΣΟΚ και μετά δεκτή η οποιαδήποτε κριτική στην εξαετία Καραμανλή και τον υπουργό του Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. DIOΓΕΝΗ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΠΟΛΥ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πααααααααααααρτα !
    Μαλαααααααακα!

    ΠΑΡΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ


    ............../´¯/)........... (\¯`\
    ............/....//........... ...\\....\
    .........../....//............ ....\\....\
    ...../´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
    .././.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
    (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
    .\................\/.../....\. ..\/................/
    ..\................. /........\................../
    ....\..............(.......... ..)............../
    ......\.............\......... ../...............

    ΟΜΑΔΙΚΑ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΧΙΔΙΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΩΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση