GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι συμβουλές δίδονται στο περιοδικό του Κ. Γιαννίκου προς τον Ν. Χατζηνικολάου...

Μεταφέρει ο  Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης Το περιοδικό informer που κυκλοφόρησε την Πέμπτη κι εκδίδεται από την BESTEND A.E. , της οποίας Πρό...

Μεταφέρει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης
Το περιοδικό informer που κυκλοφόρησε την Πέμπτη κι εκδίδεται από την BESTEND A.E., της οποίας Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο κ. Κώστας Γιαννίκος, εκτός από δύο συνεντεύξεις των εχόντων πάντα καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του Τύπου κ.κ. Γιώργου Καρατζαφέρη και Άρη Σπηλιωτόπουλου, μια κακοστημένη επίθεση στον υπουργό Πολιτισμού και άρθρα των δημοσιογράφων του ΑΛΤΕΡ (το οποίο ταλαιπωρείται από την φερόμενη κακοδιαχείριση του κ. Γιαννίκου) κ.κ. Κώνστα και Παυλόπουλου, κλείνει την έκδοσή του με...
τη συνηθισμένη σελίδα των ζωδίων. Καθότι διανύουμε την περίοδο του Ζυγού, την σελίδα κοσμεί και μια μεγάλη φωτογραφία του ζυγού κ. Νίκου Χατζηνικολάου.
Ακολουθούν οι συμβουλές για το ζώδιό του...
ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου με 22 Οκτωβρίου): Οι παρουσίες των περισσοτέρων πλανητών στο ζώδιό σας, και ειδικότερα της Αφροδίτης, που είναι και κυβερνήτης του ηλιακού σας ζωδίου, δημιουργούν αρχικά ένα θετικό κλίμα στην προσωπική και ερωτική σας ζωή, αλλά και ευχάριστες προοπτικές στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Από τις αρχές Οκτώβρη θα χρειαστεί να προσέξετε ενοχλήσεις από φίλους ή συνεργάτες και υποθέσεις που συνδέονται με συλλογικές δραστηριότητες. Οργανώστε καλύτερα τους στόχους και τα σχέδιά σας και αποφύγετε απερίσκεπτες κινήσεις στο οικονομικό.

4 σχόλια

  1. Θυμάστε το "σκάνδαλο" με τη μεταγραφή του γιού του Τσιτουρίδη;
    Και βέβαια το θυμάστε όλοι!

    Αφού επί 20 μέρες, ΟΛΕΣ οι εφημεριδες, ΟΛΑ τα ραδιόφωνα και ΟΛΑ τα κανάλια, σας βομβάρδιζαν με το σκάνδαλο. Και τι σκάνδαλο; Μια μεταγραφή φοιτητή, από τις χιλιάδες που γίνονται κάθε χρόνο. Η οποία δεν ζημίωσε τον έλληνα φορολογούμενο, απλά ας πούμε ότι ήταν ένα ρουσφέτι. Κι όμως!
    Οι κήρυκες της καθαρότητας, οδήγησαν έναν Υπουργό σε παραίτηση, ύστερα από ερώτηση μιας βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, της Συλβάνας Ράπτη.

    Και φυσικά τα κανάλια, ιδιαιτέρως ο ALPHA, έφτασαν να παίζουν πρώτο θέμα και επί δεκαπεντάλεπτο, κάθε μέρα, τη μεταγραφή του γιού ενός μικρομεσαίου υπουργού. Το έπαιζαν με όλους τους όρους, που απαιτεί η τηλεοπτική προπαγάνδα: επικές μουσικές να ξεκινούν την αναγγελία, τρέηλερς, "σούπερ", τεράστιους τίτλους, ψευδείς ειδήσεις περί ενόχλησης του Μαξίμου, συνεντεύξεις, ζωντανές συνδέσεις με καθηγητές, επιτόπια ρεπορτάζ, ατέλειωτα τηλέφωνα στον ίδιο, follow up από τις εφημερίδες των νταβατζήδων, δεκάδες "παραθυράτους" να αλαλάζουν.

    Τον έστηναν κάθε βράδυ απέναντι σε 5 και 6 λαμογιοδημοσιογράφους, που το έπαιζαν κήρυκες της κάθαρσης και την εντιμότητας και του κουνούσαν απειλητικά το δάχτυλο.
    ===================================
    Και τώρα; Στο 100 φορές μεγαλύτερο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου;
    Που βόλεψε το ακίνητο της πεθεράς του Α.Παπανδρέου, για να μη μείνει ξενοίκιαστο, πληρώνοντας παραπάνω χρήματα από αυτό που στεγάζεται τώρα και αγνοώντας τα γειτονικά φθηνότερα ακίνητα, επιλογή που έγινε χωρίς διακήρυξη, χωρίς διαγωνισμό, χωρίς πρόσκληση ενδιαφέροντος, χωρίς σύσταση επιτροπής αξιολόγησης, χωρίς πρακτικό Δ.Σ.;

    Μούγκα!

    Μούγκα οι ξεφτίλες νενέκοι.

    Μούγκα οι ρομπες του ΑLPHA, του MEGA, του ANT1, του ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κ.λ.π.

    Η γλώσσα που κατάπιαν βγαίνει από τον πισινό τους από την προσπάθεια να την κρατήσουν κλειστή.

    Οι ίδιοι άνθρωποι που τολμούν -οι λιγδιάρηδες σιχαμεροί- να αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι. Αντί να αποκαλούνται κωλοχαρτογράφοι !

    Οι ίδιοι άνθρωποι που έσκουζαν σαν να τους πάτησε ο επιβήτορας της γυναίκας τους τον κάλο, για την υπόθεση Τσιουρίδη, τώρα το βουλώνουν !
    Για τα 2.000 ευρώ της διαφήμισης που τους δίνει το ΤΤ κάθε Κυριακή.

    Τόσο λίγδες ! Τόσο γλίτσες ! Σιχάματα.....

    Γιατί ρε γλίτσες δεν παίρνετε 80 φορές την ημέρα τηλέφωνο τον Κλέωνα Παπαδόπουλο, τον Αντρέα Α.Παπανδρέου, τη γυναίκα του, την πεθερά του, τον κουνιάδο του, για να κάνετε ρεπορτάζ;

    Γιατί ρε γλίτσες δεν βγάζετε την ιδιοκτήτρια να σας πεί τι συμβαίνει; Γιατί ρε κοπρίτες της δημοσιογραφίας, δεν ρωτάτε να μάθετε πόσο είναι το ενοίκο;

    Γιατί ρωτάτε αν βρέχει όταν σας φτύνουν στο δρόμο οι πολίτες και ας σας γιαουρτώνουν;

    Λιγδιάρηδες, φτωχομπινέδες, κουράδες του πεντακοσάρικου.

    Για μια διαφήμιση, αλλάξατε θέση μεταξύ στόματος και κώλου. Αν τολμήσετε να περπατήσετε μια νύχτα στο δρόμο, θα σας ακολουθούν από πίσω ένα σωρό σκυλιά....Μυρίζονται τη λίγδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην περιμένεις φίλε μου από τα ΜΜΕ να λειτουργήσουν όπως πρέπει. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΨΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.
    ΚΟΨΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΟΛΩΝΑΚΊΟΥ.
    ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕ ΣΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ.
    ..ΣΕΒΕΤΑΙ[ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΛΑ] ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ
    ΣΕΒΕΤΑΙ[ ΦΟΒΑΤΑΙ] ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘ ΕΞΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

    ΔΕΝ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ.

    ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ

    ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση