GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Στην Ελλάδα των κ. Αγοραστών"...

Ποιον παρακάλεσε  για το  προσωπικό ρουσφέτι ο κ. Αγοραστός..;; Tης Ζένιας Πολυδώρου Η Ευαγγελία κι η Χριστίνα , δύο καλές φίλες, απόφοιτ...

Ποιον παρακάλεσε για το 
προσωπικό ρουσφέτι ο κ. Αγοραστός..;;

Tης Ζένιας Πολυδώρου

Η Ευαγγελία κι η Χριστίνα, δύο καλές φίλες, απόφοιτες της ιατρικής Αθηνών μ᾽ αφήνουν. Μεταναστεύουν. Πάνε στη Σουηδία για να κάνουν την ειδικότητά τους. Εδώ θα έπρεπε να περιμένουν το λιγότερο 3 χρόνια. Στενοχωριέμαι. Και γιατί θα μείνω μόνη "από ψιλά και από παρέα" (που λέει και το γνωστό τραγούδι) και γιατί με λύπησαν τα λόγια της Ευαγγελίας, στον αποχαιρετιστήριο καφέ που ήπιαμε οι 3 μας.
"Ζένια, σ᾽ αφήνουμε σε μια χώρα που δεν πρόκειται ν᾽αλλάξει ποτέ, γιατί είναι γεμάτοι από Αγοραστούς".
H φίλη μου είναι από τη Λάρισα, όπου...
για χρόνια βουλευτής και νυν περιφερειάρχης είναι ο κ. Αγοραστός. Όπως, μου είπε η Ευαγγελία, η ανιψιά του (της αδελφής του το παιδί), με το που τελείωσε τη σχολή και πήρε πτυχίο της Ιατρικής, ξεκίνησε πριν λίγο καιρό το αγροτικό της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Το στολίδι της περιοχής, του οποίου βέβαια οι καθηγητάδες (κυρίως ο διευθυντές κλινικών του νοσοκομείου) είναι υπόλογοι για σκάνδαλα κακοδιαχείρισης εκατ. ευρώ και σιγά-σιγά, ένας-ένας, εκδιώχνονται.
Είχα την αίσθηση ότι το αγροτικό έχει καταργηθεί. "Όχι, είναι υποχρεωτικό μόνο για όσους θέλουν να μπουν στο δημόσιο, εκτός αν έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που μπήκαν στη σχολή, όποτε κι έχουν δικαίωμα στο όνειρο του ελληνικού δημοσίου" μου απαντούν αλληλοσυμπληρούμενες, οι οικονομικές μετανάστριες-κολλητές μου. "Θα μπορούσαν, ρε γαμώτο, να την βάλουν σε κανένα ΕΣΥ της περιοχής για ξεκάρφωμα. " συνέχισαν.
Όντως κι όσο το σκέφτομαι εκνευρίζομαι. Έχει χαθεί κάθε αξιοπρέπεια στο ξεχωριστό ανθρώπινο είδος των πολιτικών που διαφεντεύει αυτή τη χώρα. Σίγουρα, η ανιψιά του κ. Αγοραστού δεν θα έχει πρόβλημα μετά το πέρας του αγροτικού της να διοριστεί και στο Δημόσιο, αφού έχει μπάρμπα στην Κορώνη και την βοηθά να κάνει σωστά και δίχως ιδιαίτερο κόπο τα απαραίτητα βήματα.
Έμαθα, στην προσπάθειά μου να ολοκληρώσω την ιστορία και να σας την παρουσιάσω, ότι ο κ. Αγοραστός έχει στενές φιλίες με τον κ. Λοβέρδο. Τους ένωσε η αγάπη τους για την... καλαθοσφαίριση (έπαιζαν μαζί στην ομάδα μπάσκετ της Βουλής). Δεν κατάφερα όμως να ενημερωθώ, αν το ρουσφετάκι το έκανε ο υπουργός Υγείας ή ο έτερος φίλος του κ. Αγοραστού, ο Πρόεδρος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας (με τον οποίο δεν ξέρω τί τους ενώνει, εκτός από την εντοπιότητα) και μάλλον θα μείνω με την απορία, στην Ελλάδα των κ. Αγοραστών...

40 σχόλια

  1. Αγοραστος και Ζωης ειναι η προσωποποιηση του πελατειακου κράτους εν Λαρισαι.... Χυδαια παραδειγματα ανθρωπων που προεκλογικά κουνουσαν το τυρακι του βολεματος σε νεα παιδιά σε απογνωση. Και τους ψηφισαν για περιφερειαρχες. Τι να πει κανεις... Μαζι τους βγάλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε αλήτες ,ψεύτες ,το δημοσίευμα είναι μνημείο συκοφαντίας και πρέπει να επιληφθεί ο εισαγγελέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή ψεύτες εκβιαστές το δημοσίευμα είναι εκβιαστικό και συκοφαντικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κθε μερα ωρομα μποχα ΠΑΣΟΚ ΣΚΑΤΙΛΑ
    ΜΕΤΑ ΕΜΜΕΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΙΑΣ.
    ------------------------------------
    ΑΥΤΟ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-PRESS.. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΑΤΕ ?
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΩΛΟΧΥΜΑ ΠΑΣΟΚ ΕΕ..?
    ------------------------------------

    Συγχαρητήρια στον Κ. Αγοραστό. Ανέλαβε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ;;;

    Κ. Αγοραστός: Ενισχύουμε το αίσθημα ασφάλειας
    -Στο Ε.Σ.Π.Α. ο εξοπλισμός των υπηρεσιών της Τροχαίας για την παροχή οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας

    Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός αποφάσισε την χρηματοδότηση από το Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας του έργου «Εξοπλισμός των Υπηρεσιών Τροχαίας για την παροχή Οδικής Ασφάλειας στο Οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας», προϋπολογισμού 1.999.800 ευρώ.


    Ειδικότερα εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας 1 «Υποδομές και Υπηρεσίες Προσπελασιμότητας Θεσσαλίας», η εν λόγω πράξη με Δικαιούχο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη / Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας.

    Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

    Αναλυτικότερα, το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια 25 αστυνομικών οχημάτων τύπου τζιπ, 4 οχημάτων διερεύνησης τροχαίων ατυχημάτων, 25 αστυνομικών οχημάτων, 10 δίκυκλων μοτοσικλετών και λοιπού σχετικού εξοπλισμού.

    «Με την ολοκλήρωση του έργου αναμένεται να υπάρξει ποιοτική και ποσοτική αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών με θετικά αποτελέσματα στην οδική ασφάλεια και μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη» τόνισε ο κ. Κώστας Αγοραστός.

    Υ.Γ
    Φυσικά και δεν ανέλαβε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Αγοραστός, αλλά κάνει αυτά που θα έπρεπε να κάνει κατ'ελάχιστο ο υπουργός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπη να θιγετε αυτο το αστερι της πολιτικής που συνδυασε το ονομα του με νοθευμενες ψηφοφοριες στη βουλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς ρουσφέτια γίνονται από ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς και υψηλόβαθμους δημόσιους παράγοντες.
    Θυμηθείτε τη νηπιαγωγό που έγινε χειρούργος, η οποία πήρε μεταπτυχιακό πριν πάρει το πτυχίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΤΕ. ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσα χάρισε η Εθνική στο Μέγαρο Μουσικής
    Την ώρα που ανακοινώθηκαν μέτρα πρωτοφανούς σκληρότητας εις βάρος του λαού από την κυβέρνηση Παπανδρέου, διαβάστε το πρωΐ στο “Newsbomb” πόσες δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ χορήγησε ως δάνειο η Εθνική Τράπεζα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τις «ευλογίες» της κυβέρνησης.

    Το Ελληνικό Δημόσιο μπήκε εγγυητής στο....
    δάνειο – μαμούθ, επιβαρύνοντας ουσιαστικά για την αποπληρωμή του τα ήδη εξαθλιωμένα νοικοκυριά. Μάλιστα, αν το Μέγαρο Μουσικής δηλώσει αδυναμία, το κράτος αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου να πληρώνει τις δόσεις!


    «Χορηγός» ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, που συμπεριέλαβε το «αμαρτωλό» δάνειο στο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο κατέθεσε στη Βουλή τον περασμένο Φεβρουάριο.

    Το “Newsbomb” να αποκαλύπτει όλα τα έγγραφα – «φωτιά» για μια υπόθεση που θα σας εξοργίσει!

    http://www.newsbomb.gr/

    -----------------------------------
    ο αγοραστοσ φταιει....και εδω
    ΜΟΥΝΟΠΡΑΓΜΑ του πασοκώλου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΥΤΑΝΟΠΡΑΓΜΑ PRES-ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΚΛΑΝΙΑ Ζένιας Πολυδώρου
    απολογηθητε.............. ΡΕΜΑΛΑΙΑ.
    ------------------------------------«Χρυσός μποναμάς» Παπακωνσταντίνου στο Μέγαρο μέσω Εθνικής

    του Παναγιώτη Σουρέλη

    Την ώρα που χιλιάδες νοικοκυριά αδυνατούν να πληρώσουν τις δόσεις των στεγαστικών και άλλων δανείων τους, εξαιτίας των περικοπών στους μισθούς, την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας και τη φορολογική λαίλαπα, η.....
    κυβέρνηση τα αναγκάζει να πληρώσουν το δάνειο του… Μεγάρου Μουσικής!

    Πρόκειται για δάνειο ύψους 95 εκατομμυρίων ευρώ (!) (χωρίς τους τόκους) που έλαβε το Μέγαρο Μουσικής από την Εθνική Τράπεζα το 2007, δηλαδή επί ημερών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, για την ολοκλήρωση των κτιριακών του εγκαταστάσεων και στο οποίο εγγυητής μπήκε το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή οι Έλληνες φορολογούμενοι!

    Η ρύθμιση για την ανάληψη του δανείου – μαμούθ περιλαμβάνεται στο άρθρο 45 παράγραφος 11 του φορολογικού νομοσχεδίου. Το newsbomb αποκαλύπτει τους «αμαρτωλούς» όρους, που εμπεριέχονται στο σχέδιο νόμου για την - μόνο κατ’ όνομα - «Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, στελέχωση των ελεγκτικών υπηρεσιών και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών», που παρουσίασε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου στη Βουλή, στις 21 Φεβρουαρίου 2011. Στη σελίδα 139 σημειώνεται: «Το Ελληνικό Δημόσιο αναλαμβάνει την υποχρέωση να καταβάλει εμπρόθεσμα στην Εθνική Τράπεζα το ποσό της εκάστοτε οφειλής, σύμφωνα με τους όρους της δανειακής σύμβασης μεταξύ Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και δανείστριας Τράπεζας. (Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση αρ. 2/48243/25/2007 παρασχέθηκε εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου προς την Ε.Τ.Ε. για την κάλυψη δανείου προς τον Ο.Μ.Μ.Α. ποσού 95.000.000 ευρώ, για την ολοκλήρωση των κτηριακών εγκαταστάσεων)».

    Το ελληνικό δημόσιο όχι μόνο μπήκε εγγυητής στο δάνειο των 95 εκατ. ευρώ που χορήγησε η Εθνική Τράπεζα στο Μέγαρο Μουσικής, αλλά στην ουσία το χάρισε! Στην σελίδα 123, σημειώνεται, ότι το Ελληνικό Δημόσιο αναλαμβάνει την υποχρέωση να καταβάλει απευθείας και εμπροθέσμως στην δανείστρια Τράπεζα το ποσό της εκάστοτε οφειλής, σύμφωνα με τους όρους της δανειακής συμβάσεως «χωρίς δικαίωμα αναγωγής ή και συμψηφισμού κατά του Ο.Μ.Μ.Α., και χωρίς εν γένει να διατηρεί αξίωση έναντι του Ο.Μ.Μ.Α. για την αναζήτηση οιουδήποτε ποσού καταβάλλεται από το Ελληνικό Δημόσιο εξ αυτής της αιτίας»! Θέλετε και μεγαλύτερη απόδειξη, ότι η κυβέρνηση στην πράξη χάρισε το δάνειο στο Μέγαρο Μουσικής; Πριν ψηφιστεί το φορολογικό νομοσχέδιο, το δημόσιο κατέβαλε στην Εθνική Τράπεζα το ποσό των 2,64 εκ ευρώ, διότι το Μέγαρο Μουσικής δήλωσε αδυναμία να το καταβάλλει!

    Με τη βούλα του νόμου το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών έλαβε δώρο 95 εκατ. ευρώ, ενώ η Εθνική Τράπεζα εξασφάλισε ότι θα πάρει τα χρήματά της πίσω, με τους απαιτούμενους τόκους φυσικά, καθώς δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο εγγυητή για την αποπληρωμή του από το ίδιο το κράτος. Και για να ξέρουμε οι Έλληνες φορολογούμενοι πόσο καιρό θα το πληρώνουμε, το δάνειο έχει 25ετή διάρκεια. Τουλάχιστον, μας δίνουν εξαετή περίοδο χάριτος για την αποπληρωμή του κεφαλαίου…


    http://www.newsbomb.gr/
    ------------------------------------
    Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.....ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και παλι ολα δικα μας,χαζοκουμουνια
    βραστε στο ζουμι σας

    ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ντροπή ψεύτες εκβιαστές το δημοσίευμα είναι εκβιαστικό και συκοφαντικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τυχαία...Καλάνθρωποι του Πα$$οκPRES
    Α Π Ο Λ Ο Γ Η Θ Η ΤΕ ~~~~~~~~~~~

    Το ΠΑΣΟΚ αύξησε τα μυστικά κονδύλια.
    ___________________________________
    Τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ το χρόνο αύξησε το ΠΑΣΟΚ τα μυστικά κονδύλια που έδινε στο Υπουργείο Εξωτερικών, ενώ από το πρώτο δίμηνο της διακυβέρνησής του το ύψος των απόρρητων δαπανών ανέβηκε πάνω από 30%.

    Σύμφωνα με στοιχεία που αποκαλύπτει η σημερινή «Αυγή», στο υπουργείο που «υπηρέτησε» και άφησε όνομα ο Γιώργος Παπανδρέου εκτός από το όριο με τις ΜΚΟ είχαμε από το 2009 και συνεχείς αυξήσεις των μυστικών κονδυλίων, που μόνο το 2010 έφθασαν τα 68 εκατ. ευρώ, ενώ το 2009 το ΠΑΣΟΚ έσπευσε να τα αυξήσει κατά 15 εκατ.!

    Σύμφωνα με το έγγραφο, δύο μήνες μετά τις εκλογές, στις 10 Δεκεμβρίου 2009 ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης υπογράφει απόφαση που αυξάνει κατά 15 εκατ. ευρώ τα μυστικά κονδύλια του Υπ.Εξ. και μάλιστα τα χρήματα αυτά διατέθηκαν αμέσως, χωρίς να γνωρίζει κανείς που πήγαν! Συγκεκριμένα η κυβέρνηση πήρε 15 εκατ. ευρώ που ήταν στον κωδικό 5131 (είναι ο κωδικός για την διεθνή αναπτυξιακή βοήθεια) και τα πέρασε στον κωδικό 0896 (που είναι τα μυστικά κονδύλια). Έτσι η αναπτυξιακή βοήθεια περιορίσθηκε από τα 53,7 εκατ. ευρώ στα 38,7 εκατ. και αναλόγως αυξήθηκαν τα μυστικά κονδύλια, που διατίθενται με τον γνωστό αδιαφανή τρόπο, από τα 42,2 εκατ. στα 57,2 εκατ. ευρώ.

    Ερωτηματικά γεννά ότι η μεταφορά του ποσού των 15 εκατ. έγινε με βάση έγγραφο του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού και όχι του Υπ.Εξ.

    Τα έγγραφα που έρχονται στη δημοσιότητα από την “Αυγή” δείχνουν ότι στο «κράτος ΠΑΣΟΚ» που υπάρχει στο Υπ.Εξ. ακολουθούνται δύο διαδικασίες για την χρηματοδότηση των μυστικών κονδυλίων. Η μία είναι μέσω του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού και η άλλη μέσω της Διεύθυνσης Οικονομικής Διοίκησης και της ΥΔΕ του Υπ.Εξ. - διαδικασία που ακολουθήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2009, όταν ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου έδωσε 39 εκατ. για τα μυστικά κονδύλια.

    Απορία δημιουργεί επίσης η βιασύνη με την οποία ο Σαχινίδης έδωσε τα 15 εκατ. στις 8 Δεκεμβρίου εστάλη το έγγραφο, στις 9 το παρέλαβε και στις 10 είχε στείλει τα λεφτά.

    Σύμφωνα με την «Αυγή» οι απόρρητες δαπάνες αυξήθηκαν επί ΠΑΣΟΚ στο Υπ.Εξ. Το 2009 έδωσαν τα 15 εκατ. παραπάνω, φθάνοντας τα 57 εκατ., ενώ εισέπραξε και την τελευταία δόση των ήδη εγγεγραμμένων πιστώσεων που είχε αφήσει η Ντόρα Μπακογιάννη.

    Το 2010 αρχική πίστωση ήταν 18 εκατ. ευρώ, αλλά τελικά έφθασε τα 68 εκατ.! Μάλιστα ήταν τόσο πιεστικές οι υποχρεώσεις που πήραν το 100% των πιστώσεων πριν το μνημόνιο και το ΔΝΤ, ενώ λίγο πριν την δημιουργία του μηχανισμού στήριξης πήραν 10 εκατ. πάλι από την αναπτυξιακή βοήθεια και τα πήγαν στα μυστικά κονδύλια!

    Ανάλογη είναι η διαχείριση του 2011, όπου περίπου 1 εκατ. ευρώ εκταμιεύθηκε από το αποθεματικό χωρίς την έγκριση από το γραφείο παρακολούθησης του προϋπολογισμού της Βουλής, όπως προβλέπει ο νόμος για την δημοσιονομική ευθύνη. Όσον αφορά τα χρήματα που έχουν δοθεί το 2011 αρκεί να σημειώσουμε ότι η αρχική πίστωση είναι 33 εκατ. ευρώ – υπενθυμίζουμε: το 2010 ήταν 18 εκατ. και έφθασε τα 68 εκατ. Απλή μέθοδος των τριών…

    Ο δημοσιονομικός έλεγχος απόρρητες δαπάνες δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο που γίνεται στις άλλες δαπάνες του προϋπολογισμού, αλλά από ad hoc τριμελή επιτροπή που προβλέπεται ότι ο ένας πρέπει να είναι διπλωμάτης. Τα πρόσωπα πρέπει να εναλλάσσονται. Όμως οι διαδικασίες αυτές δεν τηρούνται σχεδόν ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ντροπή σας αίσχος,συκοφάντες επιτέλους δώστε τέλος στα ανώνυμα συκοφαντικά δημοσιεύματα κύριε εισαγγελέα έλεος τιμωρειστε τους συκοφάντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είμαι φίλη της Ευαγγελίας η οποία ψεύδεται γιατί δεν δουλεύει καμία ανιψιά του Αγοραστού στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας ούτε κάνει το αγροτικό της στο νοσοκομείο της Λάρισας
    Ντροπή σας λοιπόν για τα ψέμματα που γράφεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είμαι φίλη της Ευαγγελίας η οποία ψεύδεται γιατί δεν δουλεύει καμία ανιψιά του Αγοραστού στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας ούτε κάνει το αγροτικό της στο νοσοκομείο της Λάρισας
    Ντροπή σας λοιπόν για τα ψέμματα που γράφεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ειμαι η ευαγγελια
    μου αρεσει καλυτερα ξανθο και σουηδικο..
    τι μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με Αγοραστό, Σουφλιά, Ζώη,

    την έφτιαξαν τη Λάρσα οι πλατύποδες, καθε διοδιο απο τη Λάρσα ως τη Σαλονίκη εχει την προτομή του Σουφλιά απ όξω, και απο μεσα οι ανηψιές και οι κουμπάρες ολο χαρά με χαιρετούν, μολις εισπράξουν τα 3, ευρώ.

    Ο Αγοραστός παίζει μπάσκετ με Λοβέρδο, Κούλη Μητσοτάκη, Μιλένα Αποστολάκη, και εχουν προπονητή εκείνο τον ανεκδιήγητο Ιωαννίδη της ΝΔ, που ενώ δεν του φτάνει ο μιστός του βολευτή, ακόμα να ξεκουμπιστεί.

    Η εργασιακή εφεδρεια μήπως πρεπει να ξεκινηση απο τους Βουλευτες;

    Ξέρετε ποσο μας στοιχιζει ο καθενας περα απο τον μισθο, ποσο προσωπικο απασχολούν,τηλ,αυτοκινητα,αστυνομια....κοντα στις 250.000 ο καθενας και τι παραγουν;

    Μηπως ΓΑΠ πρέπει να δειξει το καλο παραδειγμα με καμια 100αρια βουλευτες σε εφεδρεια για αρχη;

    Ξέρετε ποσος ανεργος κόσμος θα ζουσε με αυτα τα χρήματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 12.38
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ

    ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΟ ΣΑΠΙΣΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η εργασιακή εφεδρεια μήπως πρεπει να ξεκινηση απο τους Βουλευτες;

    Ξέρετε ποσο μας στοιχιζει ο καθενας περα απο τον μισθο, ποσο προσωπικο απασχολούν,τηλ,αυτοκινητα,αστυνομια....κοντα στις 250.000 ο καθενας και τι παραγουν;

    Μηπως ΓΑΠ πρέπει να δειξει το καλο παραδειγμα με καμια 100αρια βουλευτες σε εφεδρεια για αρχη;

    Ξέρετε ποσος ανεργος κόσμος θα ζουσε με αυτα τα χρήματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η εργασιακή εφεδρεια μήπως πρεπει να ξεκινηση απο τους Βουλευτες;

    Και απο κατι κοντούς και κομπλέξικούς "περιφερειάρχηδες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και δεν είναι μονάχα οι "μασκετμπολίστες" βουλευτές που αθλούνται,

    για να τους φύγει το στρές!!!

    κοντά σ αυτούς "αθλούνται" εκατοντάδες χιλιάδες ένστολοι καθε κατηγορίας και βαθμίδος.

    Ολοι αυτοί συνατξιοδοτούνται νέοι, και γεροί για να συνεχίσουν να εργάζονται στις "επιχειρήσεις" που έστησαν με τις γνωριμίες που έκαναν.

    Μιλάμε για την αλλη μεγαλη και πλεον αντιπαραγωγικη πληγη των συνταξιοδοτηθεντων στρατιωτικων και ενστολων γενικα απο τα 46.
    Που δεν πληρώνουν καμιά "εκτακτη εισφορά",

    ουτε η σύνταξή των μειώνεται λόγω της ηλικίας των που είναι κατω των 60.

    Θα εξακολουθουν να λαμβανουν ακομα απο 2000 ευρω συνταξη ο καθενας και να γελανε μαζι μας που δουλευουμε ολη μερα και ακομα περισσοτερο και με τους δημοσιους υπαλληλους που θα μπουν σε εφεδερεια με 700 ευρω το μηνα?

    Η Τρόικα τί λεει επ αυτού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. στο υπονομο ειπάμε ρε
    ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΠΟ ΣΚΑΤΟ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ
    ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ........

    ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΡΩΜΙΑΡΙΚΗ ΜΠΟΟΟΧΧΧΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δειλοί ανώνυμοι συκοφάντες ,ανίκανοι Μαλθακοί αποτυχημένοι κρύβεστε πίσω απο την ανωνυμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δειλοί ανώνυμοι συκοφάντες ,ανίκανοι Μαλθακοί αποτυχημένοι κρύβεστε πίσω απο την ανωνυμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ωραίος ο αγοραστός δεν υποκύπτει στους εκβιασμούς και οδηγούνται στα άκρα της συκοφαντίας οι συκοφάντες όπως η .... Ζένια ...πολυχώρου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. και για αυτο....Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.
    ΦΡΙΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    -----------------------------------
    Τυχαία ΓΕΛΟΙΕ, ..ΣΑΧΛΑΜΡΑ PRSSΠΑΣΟΚ
    ΕΣΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΡΧΙΔΙ ?
    ------------------------------------

    Πόσο πληρώσαμε για το “κινητό” του κ. Παμπούκη ;

    gΜόνο οι δαπάνες κινητής τηλεφωνίας του πολιτικού γραφείου του Χάρη Παμπούκη, από τον Ιανουάριο μέχρι το Μάιο του 2011, μας στοίχισαν (στους Έλληνες φορολογούμενους) 38.559.72 ευρώ σύμφωνα με απόφαση που έχει αναρτηθεί και στο diavgeia.gr.

    Τόσα τηλέφωνα από κινητά που τα έκανε ;
    Έπαιρνε τους επενδυτές έναν έναν και τους παρακαλούσε ;
    Και να είχε και κανένα αποτέλεσμα, να λέγαμε.

    Αλλά για να σοβαρευτούμε και λίγο: όταν πρόκειται για τα ευρώ του Έλληνα εργαζόμενου, που με τόσο κόπο τα βγάζει και με τόση ευκολία του τα παίρνουν, δεν θα έπρεπε να δίνουν λογαριασμό όλοι αυτοί που τα ξοδεύουν τόσο αβασάνιστα;

    Τα χρήματα που ξόδεψε, δε, για δημόσιες σχέσεις και ταξίδια στο εξωτερικό με «κυβερνητικά μέσα» και όχι μόνο είναι ιλιγγιώδη.

    Και για να σταματήσουν σιγά σιγά το παραμύθιασμα. Όταν λένε ότι θα κοπούν οι υπερωρίες και τα επιδόματα, δεν κάνουν την αρχή από το Μέγαρο Μαξίμου ;

    Εκεί όπου οι ευνοούμενοι τους που προσλαμβάνονται με υπέρογκους μισθούς (με τη δικαιολογία ότι κάθονται μέχρι αργά κτλ) λαμβάνουν επιπλέον χιλιάδες ευρώ για …υπερωρίες και νυχτερινά !

    ΑΛΗΤΕΣ ΣΟssΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ
    ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟ-ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ....

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΜΙΖΑ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...
    ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΆΡΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ωραίος ο αγοραστός δεν υποκύπτει στους εκβιασμούς και οδηγούνται στα άκρα της συκοφαντίας οι συκοφάντες όπως η .... Ζένια ...πολυχώρου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Αγοραστός εξελέγη με τις ψήφους των Καρδιτσιωτών.

    Αν δεν τον ψήφιζαν οι Καρδιτσιώτες,

    οι Θεσσαλοί θα ειχαν περιφερειάρχη ενα νέο και μορφωμένο νομικό.


    Στις κοπριές απαντώ με μια "ωραία" φωτογραφία του περιφερειάρχη σας!

    Κ.Αγοραστός: «Κεντρική μου προτεραιότητα η λίμνη Κάρλα»
    http://www.antinews.gr/2010/10/25/68254/

    Θαυμάστε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ημακάρι να είχαμε την Ελλάδα των Αγοραστών γιατί ο Αγοραστός είναι πρότυπο διοίκησης και τιμότητας όσο για την ανώνυμη Ευαγγελία ,αν υπάρχει, ή είναι λάθος πληροφορημένη ή συκοφάντης , ντοπή της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ζένια πες αλεύρι η δικαιοσύνη σε γυρεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Στείλτε τους συκοφάντες στη δικαιοσύνη ,επιτέλους αυτό το μπλοκ είναι συκοφαντικό να επιληφθεί η δικαιοσύνη για τις συκοφαντία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εσύ ανώνυμε συνέδεσε το όνομά σου με την συκοφαντία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο Αγοραστός είναι σωστός ,τα συμφέροντα τον εισβάλλουν γιατί δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αγοραστές προχώρα σε στηρίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ευτυχώς έχουμε τον αγοραστό περιφεριάρχη και όχι εκείνον που βούλιαξε την νομαρχία Μαγνησίας στα χρέη. Ο αγοραστός και νέος είναι και μορφωμένος και πρακτικός άνθρωπος και τίμιος και αποτελεσματικός και δίκαιος και σωστός και με τους ανθρώπους μαζί λοιπόν χτυπάτε τον αγοραστό που είναι η ελπίδα μας είμαστε απέναντι στη συκοφαντία σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Αγοραστός εξελέγει με τις ψήφους όλων των Θεσσαλών ζορίζεσθε γιατί σας έκοψε την μάσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μασαμπούκα τέλος , ο αγοραστός είναι περιφεριάρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η εργασιακή εφεδρεια πρεπει να ξεκινηση απο τους Βουλευτες, απο τους υπαλλήλους της Βουλής, τους νομάρχες και τους περιφερειάρχες.

    Ποσο μας στοιχιζει ο καθενας περα απο τον μισθο, ποσο προσωπικο απασχολούν,τηλ,αυτοκινητα,αστυνομια....κοντα στις 250.000 ο καθενας και τι παραγουν;

    Μηπως ΓΑΠ πρέπει να δειξει το καλο παραδειγμα με καμια 100αρια βουλευτες σε εφεδρεια για αρχη;

    Ξέρετε ποσος ανεργος κόσμος θα ζουσε με αυτα τα χρήματα?

    ΟΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση