GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ομιλία Ροντούλη για τα "γομάρια" και η ανάκλησή του στην τάξη...


10 σχόλια

  1. Καλο θα ηταν αν υπαρχει καποιος απο τους 300 (αμφιβαλω)που να διαφωνη με τα προνομοια των πολυτεκνων να αφηση μαζι με την ομιλια του προφυλακτικα (μπας και γλυτωσουμαι απο αυτα τα εξοδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΤΟ BRAND NAME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι σου φταίνε τα γαιδουρακια αθώα ζωακια είναι έχουν πειράξει κανενανε ? γιατί να τα προσβαλουμε συγκρινοντας τα με αυτούς εκει μέσα αυτοί είναι οργάνωση τρομοκρατική εναντια στο λαό

    Η συνομωσια των κιφινων της βουλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν ο Ροντούλης εμφανίστηκε στο εντευκτήριο, παρέα με τους … Παύλο Μαρκάκη, και Άγγελο Κολ οκοτρώνη, τον περίμενε ο Τσώνης ο οποίος ήταν εξοργισμένος για τα περί
    «γομαριών» !

    Αμέσως κατευθύνθηκε προς το μέρος του φωνάζοντας «Εσύ είσαι γομάρι. Αυτά που λες είναι για σένα. Εμείς παλεύουμε για να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία. ‘Αντε γα μή σου... Όπου σε βρίσκω θα σε γα μ ω. Θα σε πλακώσω, ακόμα και αν δεν μπορώ θα σε ….πλακώσω», αυτά είναι μόνο μερικά από όσα ακούστηκαν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

    Εμείς έχουμε μια απορία .
    Γιατί δεν πάνε να πηδηχθούν και οι δυο ελεεινοί, να ησυχάσουμε από δαύτους.

    ΚΑΙ... το ΜΟΥΛΑΡΙ... !!
    Κουραδόμαγκας σαν τον αρχηγό του:
    Συγγνώμη ζήτησε ο Ροντούλης από τα... "γομάρια"!
    ___________________________________
    Σε ραδιοφωνική συνέντευξη, ο βουλευτής Λάρισας του ΛΑΟΣ, Αστέριος Ροντούλης, ζήτησε συγγνώμη από τα «γομάρια», όπως χαρακτήρισε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, έπειτα από το εξώδικο που του απέστειλαν.

    Όσον αφορά το περιστατικό με τον βουλευτή Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Τσώνη, ουσιαστικά διέψευσε τις φήμες που τους ήθελαν να είναι μια ανάσα πριν πιαστούν στα χέρια,
    λέγοντας «ποιος είναι αυτός ο Τσώνης ;
    Εγώ δεν τον ξέρω !».

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΧΑΛΕΔΕΣ..ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καρατζαφέρης: Ενας υπηρέτης πολλών αφεντάδων.

    Το 1974 υπηρέτης του Κοκού. Ηταν τότε που εξέδιδε το έντυπο «Ελληνικόν Στέμμα» και προπαγάνδιζε την – με δόξα και τιμή – επιστροφή του Γλύξμπουργκ στην Ελλάδα.
    Τη δεκαετία του ’80 υπηρέτης της ΝΔ του Μητσοτάκη και κατόπιν, τη δεκαετία του ’90, βουλευτής της, υπέρμαχος, έως και την αποπομπή του από τον Κώστα Καραμανλή, της σύμπηξης «κοινού μετώπου» της ΝΔ με τους βασιλικούς, τη χουντική ΕΠΕΝ και τη φασιστική «Χρυσή Αυγή».
    Σήμερα «λαγός» του ΠΑΣΟΚ, ο πρώτος που έθεσε το θέμα της περικοπής των μισθών, βασικός στυλοβάτης της εφαρμοζόμενης πολιτικής και μόνιμος θαμώνας στα τηλεοπτικά κανάλια των εφοπλιστών, των τραπεζιτών και των εργολάβων.
    Συκοφάντης περιωπής.

    Πρωταγωνιστής της σκευωρίας περί «σχέσεων» του ΚΚΕ με την εταιρεία «Γερμανός».

    Προβοκάτορας ολκής.

    Αυτός που μετέφερε εντός του Κοινοβουλίου τον γκαιμπελισμό περί «επιχείρησης καταλήψεως της Βουλής από το ΚΚΕ» κατά τα γεγονότα του περσινού Μάη, όπου και πρωτοστάτησαν τα ιδεολογικά περιτρίμματα του ιδίου με αυτόν φυράματος.

    Ο ίδιος που το

    το 1975 προσκαλούσε κορίτσια μέσω διαφημιστικών καταχωρήσεων να προστρέξουν στο «Κέντρο Σπουδών Καρατζαφέρη» για να γίνουν «μανεκέν»…

    Ο ίδιος που

    το 1987 διακινούσε τηλεοπτικές κασέτες, όπου έκανε «πολιτικά σχόλια», σκαρώνοντας «χαριτωμένα» σλόγκαν με θέμα τα «μεγάλα στήθη» της Δήμητρας Λιάνη…

    Ο ίδιος που

    το 2010 ψήφισε το μνημόνιο και δήλωνε «μακάρι να είχαμε άλλους 20 Πάγκαλους».

    Αυτός ο κύριος και το κόμμα του είναι που απειλούν με «εμφύλιο» και που με Ερώτηση στη Βουλή ζήτησαν προχτές την κατάλυση των στοιχειωδέστερων δημοκρατικών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού.

    Αυτός και το κόμμα του είναι που – στο συνήθη ρόλο του «λαγού» του ΠΑΣΟΚ και της τρόικας – ζήτησαν από την κυβέρνηση να πάρει …μέτρα κατά της λαϊκής διαμαρτυρίας, κατά των λαϊκών κινητοποιήσεων, κατά των απεργιών, κατά, τελικά, του δικαιώματος έκφρασης της λαϊκής απόγνωσης που προκαλεί η πολιτική στην οποία πρωτοστατεί ο Καρατζαφέρης και το κόμμα του.

    Καρατζαφέρης και ΛΑ.Ο.Σ:

    Ενας «υπηρέτης» σε ειδική «αποστολή» για λογαριασμό του ενός, τελικά, αφέντη: της πλουτοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Rontouli karablaxe kai karaxwriatare, mh fobasai, 8a se swsoyn oi filoi... soy oi farmakopoioi me to kleisto epaggelma, toys opoioys toso poly agapas... kai boh8as... gia na diathroyn ta xoyntika toys pronomia gia kleisto epaggela, mayrh... pwlhsh kratikwn adeiwn leitoyrgias farmakeiwn kai klhronomikothtas kratikhs adeias. Noymero... kai esy kai o Karatzafirer o arxhgos soy poy paei... me oloys arkei na parei... Ypoyrgeio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Rontouli karablaxe kai karaxwriatare, mh fobasai, 8a se swsoyn oi filoi... soy oi farmakopoioi me to kleisto epaggelma, toys opoioys toso poly agapas... kai boh8as... gia na diathroyn ta xoyntika toys pronomia gia kleisto epaggelma, mayrh... pwlhsh kratikwn adeiwn leitoyrgias farmakeiwn kai klhronomikothta kratikhs adeias. Noymero... kai esy kai o Karatzafirer o arxhgos soy poy paei... me oloys arkei na parei... Ypoyrgeio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΟΙ 9 ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ, ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗ ΔΕΗ 1-2 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 7 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο πρώτος ανόητος ( γομάρι, κομματόσκυλο προφανώς ) θα χάσει αύριο τη δουλειά του, όταν οι γεννήσεις πέσουν από 120.000 ετησίως στις 40.000 και 50.000 και αδειάσουν νηπιαγωγεία, σχολεία, στρατόπεδα και μειωθεί η κατανάλωση στο μισό.
    Αλλά όταν η ηλιθιότητα, η κακία κυβερνάνε το μυαλό, τέτοια λέει κανείς. Τα κίνητρα για τους Πολύτεκνους δόθηκαν για το δημογραφικό της Ελλάδας. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι γομάρι και βλάκας με περικεφαλαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το οτι αυτα τα προνομοια εδοθησαν σε περιοδους Ελληνικου μεγαλοιδεατισμου με αποτερο σκοπο την αγρα ψηφων μεσω της εκλογικης πελατειας δεν σημαινει οτι και σημερα εν μεσω τετοιων αλλαγων που προωθουνται δεν θα πρεπει να ληφθη και αυτο υποψιν καθοτι εχει συβαλει και αυτο στη θεση που βρισκομασται σημερα ΥΓ και για να σου απαντησω στη γλωσσα σου ανεγκεφαλο διποδο πρεπει να παψεινα ισχυει αλλος γα***ει και αλλος πληρωνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση