GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπό κατάληψη τα υπουργεία...

Ξεκίνησε το μπαράζ των  καταλήψεων σε υπουργεία και δημόσιες υπηρεσίες από συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ και ομοσπονδίες, σε ένδειξη αντίδρασης ...

Ξεκίνησε το μπαράζ των  καταλήψεων σε υπουργεία και δημόσιες υπηρεσίες από συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ και ομοσπονδίες, σε ένδειξη αντίδρασης για το ενιαίο μισθολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία.
Σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ, καταλήψεις πραγματοποιούνται στα υπουργεία...
 Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εσωτερικών, Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, Δικαιοσύνης, Κοινωνικής Ασφάλισης, Υγείας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γεωργίας. Στα υπόλοιπα υπουργεία οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν συνελεύσεις, με αντικείμενο τη λήψη απόφασης για καταλήψεις.
Στόχος στο υπουργείο Οικονομικών, όπως ήδη γράψαμε, είναι να εμποδίσουν την τρόικα να έχει συνεργασία με τον υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο και όπως δηλώνουν θα παραμείνουν εκεί επί 48 ώρες.
Στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

7 σχόλια

  1. Κυβερνητική SUPER γκάφα και με την εφεδρεία.

    Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι στη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου θα λαμβάνονταν αποφάσεις για το φλέγον θέμα της εφεδρείας των δημοσίων υπαλλήλων, τελευταία στιγμή το θέμα αποσύρθηκε από την ατζέντα.

    Πρόκειται για πρωτοφανή γκάφα στην οποία υπέπεσε το πρωθυπουργικό γραφείο, το...
    οποίο ανακοίνωσε λάθος ατζέντα, συμπεριλαμβάνοντας από κεκτημένη ταχύτητα και το θέμα της εφεδρείας.

    Και λέμε από κεκτημένη ταχύτητα για να μην πούμε από πλήρη ασυνεννοησία, αφού το θέμα της εφεδρείας δεν έχει καλά-καλά συζητηθεί με την τρόικα, γεγονός που καθιστά απαγορευτικό το να ληφθούν αποφάσεις στο Υπουργικό.

    Και αυτό γιατί αν το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε ένα σχέδιο και στη συνέχεια αυτό το σχέδιο το απέρριπτε η τρόικα θα εγειρόταν μείζον πολιτικό θέμα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρμόδιος υπουργός κ. Δημήτρης Ρέππας σε συνεργασία με τον κ. Βενιζέλο είχαν καταρτίσει τρεις εκδοχές για την αποχώρηση των δημοσίων υπαλλήλων: Οι καλοί, οι κακοί και οι χειρότεροι.

    Στην πρώτη δινόταν περιθώριο χρόνου προσαρμογής στους προς αποχώρηση υπαλλήλους, στη δεύτερη λιγότερος χρόνος, ενώ η Τρίτη κατηγορία αφορά αυτούς που θα απολυθούν άμεσα ακόμη και στο στενό Δημόσιο.

    Έτσι, συμφωνήθηκε από όλους, το θέμα να το διαπραγματευτεί ο κ. Βενιζέλος με την τρόικα, οι επικεφαλής της οποίας φτάνουν σήμερα στην Αθήνα.

    Πριν γίνει αυτή η συζήτηση, η εφεδρεία δεν μπορεί να συζητηθεί στο Υπουργικό.

    Σήμερα θα γίνει ΜΟΝΟ εισήγηση για το θέμα, αλλά δεν θα ληφθεί καμία απόφαση.

    Και έτσι εξηγείται και η γκάφα της ανακοίνωσής της από το γραφείο του πρωθυπουργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αίσχος. Λυμαίνονται το κέντρο της Αθήνας συμμορίες ταξιτζήδων, μπουλούκια συνδικαλιστών, χαραμοφάηδες δημόσιοι υπάλληλοι, αιώνιοι αστοιχείωτοι φοιτητές, νεάντερνταλ του ΠΑΜΕ, τεμπέληδες μαθητές. Αγωνίζονται να διατηρήσουν τα προνόμια τους σε βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας και δεν τους νοιάζει που εξ αιτίας τους κλείνουν καταστήματα του κέντρου και χάνουν τις δουλειές τους χιλιάδες υπάλληλοι. Τι κακό μας βρήκε, από πού ξεφύτρωσαν τόσα σιχαμένα ανθρωποειδή, δεν κουράζονται ποτέ να μας αφήσουν λίγο να δουλέψουμε; Η Ελλάδα πεθαίνει και πρέπει επειγόντως να κάνουμε κάτι να τη σώσουμε. Να βγούμε με μάνικες να ξεπλύνουμε τα αποβράσματα που έχουν μάθει να πληρώνονται χωρίς να δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Μάρτιο του 2010 ο ΓΑΠ πήγε με το πιστόλι στη Γερμανία και δεν ήθελε βοήθεια

    Τώρα πήγε με την ουρά στα σκέλια για να παρακαλέσει για λεφτά...

    Και αυτός μπορεί να μην έχει πρόβλημα να ξεφτιλιστεί προκειμένου να εκτελέσει την αποστολή του...
    εμείς όμως τι φταίμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ. Καραμανλής: «Το ΠΑΣΟΚ προσφέρει κούφιες ελπίδες»

    Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

    Το δίλημμα των «δύσκολων και υπεύθυνων επιλογών» της ΝΔ και των «ευχάριστων συνταγών» του ΠΑΣΟΚ έθεσε ο Κώστας Καραμανλής, κατά την ομιλία του στην Πάτρα.

    Ο Κώστας Καραμανλής τόνισε ότι η χώρα έχει δύο επιλογές, εκείνη του ΠΑΣΟΚ, που σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, "μοιράζει ευχάριστες συνταγές, λέει να σταματήσουμε κάθε δύσκολη προσπάθεια, να κα*******λώσουμε ό,τι έχουμε, να χρεωθούμε κι άλλο" και αυτή της ΝΔ, που προτείνει ένα συγκεκριμένο και υπεύθυνο, αλλά δύσ******* σχέδιο.

    Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι ασκεί πολιτική "λαϊκισμού, δημαγωγίας και ανευθυνότητας" και ότι προσφέρει "κούφιες" ελπίδες που είναι "χτισμένες στην άμμο των εξωπραγματικών και ανεύθυνων παροχών, που ξεπερνούν τα 10 δις ευρώ. Στην απουσία σχεδίου για την αντιμετώπιση της κρίσης". Ο Κώστας Καραμανλής υποστήριξε ότι οι παροχές αυτές "θα εκτινάξουν το έλλειμμα και το δημόσιο χρέος και θα είναι καταστροφικές για την οικονομία".

    Παράλληλα, επανέφερε την αντιπαράθεση του "φυλλαδίου", λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ "σε κάποιες περιπτώσεις, εμφανίζει δικές μας πολιτικές, εμφανίζει δράσεις και έργα που ήδη γίνονται πράξη σαν μελλοντικούς δικούς του στόχους".

    "Το κάνει σε ό,τι αφορά το άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων, για το οποίο, μέχρι πολύ πρόσφατα, δεν είχε λέξη να πει: τις εγγυήσεις σε επιχειρήσεις που πλήττονται από την κρίση, τις μεταχρονολογημένες επιταγές, το διπλογραφικό σύστημα σε φορείς του Δημοσίου, την κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων.", κατέληξε.
    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=86351

    ---------------------------------------------
    ΦΑΤΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ
    ΤΩΡΑ.
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΑ....
    ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΑΣ
    ΤΩΡΑ.....
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΠΟΥ ΞΥΛΩΝΑΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ
    ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΓΩΜΑΤΑΚΙ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ
    ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.
    -----------------------------------------------
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΟΥΡΛΙΑΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΑΣ/ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΟΥΜΠΙΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!
    ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!
    ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ

    ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Η Διαμαντοπουλου Αννα εχει μια συμβουλο την Μπουντα Ελενη την αγραμματη που την εβαλε να φτειαξει τα πειραματικα και τα χαλασε και τωρα κανει ιντριγκες με κατι του ΣΥΡΙΖΑ της Ελμε Προτυπων την Παπατσιμπα Λαμπρινη με τον ηλιθιο που εχει διπλα της και ειναι παρανομα γιατι ειναι υπεραριθμοι ( ο συζυγος εχει λιγες ωρες και το κρατος πληρωνει τον ηλιθιο) και οι δυο σε Πανεπιστημιακο χωρο......

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει μπει μεσω της Παπατσιμπα Λαμπρινης και της την ΕΛΜΕ Προτυπων (που λειτουργει παρανομα γιατι εχει μονο δυο σχολεια ενω ολα ειναι 54) μεσα στο γραφειο της Διαμαντοπουλου και την "τρωει" γιατι αυτοι τα κονομανε.

    Οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ διωχνουν απο τα σχολεια οσους δεν ειναι στην "κλικα του ΣΥΡΙΖΑ" και το εμφανιζουν στην Διαμαντοπουλου Αννα ως εργο ΠΑΣΟΚ!!

    Γιωργο

    διωξε την Διαμαντοπουλου και την Μπουντα Ελενη με πληρωμενο διδακτορικο Ματθαιο Δημητρη που εχει πληρωμενο διδακτορικο απο Αγγλια!

    Ο νεοβλαξ πρόεδρος της νεοσυσταθείσας Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (ΔΕΠΠΣ), καθηγητής Συγκριτικής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Αθηνών δασκαλων κ. Δημήτρης Ματθαίου, με το πληρωμενο διδακτορικο ειπε οτι τα σημερινά πειραματικά και πρότυπα σχολεία είναι περίπου 120.
    Οι μαθητες για να μπουν σε αυτα θα δινουν εξετασεις

    Τα δυαλυουν ολα οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ και οι Πασοκτζηδες κοιμουνται!

    Διαμαντοπουλου Αννα πες αλευρι,,,, η Μπουντα Ελενη η αγραμματη με την Ελμε Προτυπων του ΣΥΡΙΖΑ σε καταστρεφει!!

    Αννα δεν ξαναβγαινεις βουλευτινα με την Παπατσιμπα Λαμπρινη να σε σκαβει.....θα την παθεις σαν την Γιανακου!

    πασοκαντζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τη λαμπρινη η τη γεωργια αγαπας;οποια και ναναι,δειξτης την αγαπη σου...μην την κρατας κλειδωμενη στην καρδουλα σου...
    αν παλι δεν σου κατσει,εχει πολλες προθυμες αδελφες ο συριζα...θα χαρεις μαυρο μεταναστη...ποιος τη χαρη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση