GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Aνάρμοστη σχέση» είπε ότι είχε με την καμαριέρα ο Στρος Καν...

Μεταμέλεια για την «ανάρμοστη σχέση» με τη Ναφισάτου Ντιαλό εξέφρασε ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ΔΝΤ Ντομινίκ ...

Μεταμέλεια για την «ανάρμοστη σχέση» με τη Ναφισάτου Ντιαλό εξέφρασε ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη δικαστική του περιπέτεια στις ΗΠΑ. Αρνήθηκε ωστόσο την κατηγορία για χρήση βίας.
«Αυτό που συνέβη δεν εμπεριείχε βία, επίθεση, πίεση ή οποιαδήποτε εγκληματική πράξη», δήλωσε στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1 ο Στρος-Καν.
Αυτό που συνέβη ήταν μία «ανάρμοστη σχέση» και «περισσότερο από αυτό ένα λάθος, ένα λάθος απέναντι στη σύζυγό μου, τα παιδιά μου, τους φίλους μου, αλλά και τους Γάλλους που...
 είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους πάνω μου», πρόσθεσε ο Στρος-Καν ο οποίος μέχρι το ξέσπασμα του σκανδάλου ήταν το φαβορί για να είναι υποψήφιος των Σοσιαλιστών στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στη Γαλλία.
Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ εκμυστηρεύθηκε ότι φοβήθηκε πολύ και ότι αισθάνθηκε ταπεινωμένος όταν συνελήφθη στη Νέα Υόρκη στα μέσα Μαΐου.
«Φοβήθηκα, φοβήθηκα πολύ και ένιωσα ταπεινωμένος», δήλωσε προτού αναφερθεί στη σύζυγό του Αν Σινκλέρ για την οποία είπε: «Είναι μία εκπληκτική γυναίκα» χωρίς την οποία «δεν θα τα είχα καταφέρει».
Σε ό,τι αφορά τις προεδρικές εκλογές του 2012 ο Στρος-Καν δήλωσε ότι στο παρελθόν ήθελε να είναι υποψήφιος, όμως πλέον «προφανώς δεν θα είναι».
Δήλωσε ακόμη ότι θα χρειαστεί χρόνο για να σκεφτεί το πολιτικό του μέλλον. «Αρχικά θα ξεκουραστώ, θα ξαναβρώ τις δυνάμεις μου, θα πάρω χρόνο για να σκεφτώ. Ομως όλη μου η ζωή είναι αφιερωμένη στο να προσπαθώ να είμαι χρήσιμος για το κοινό καλό και θα δούμε», υποσχέθηκε ο Στρος-Καν.

3 σχόλια

  1. Καλά το ανάρμοστο τις συμπεριφοράς του για τους Γάλους, για τους τραπεζίτες του ΔΝΤ του ήτανε τιμητικό λόγω κοινών αξιών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ?? ΤΗΝ ΦΥΣΤΙΚΩΣΕΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι μεγάλος ηγέτης και θα σου
    ξαναδοθεί η ευκαιρία να έχεις ένα
    ραντεβού με τους Γάλλους.
    Μην τους φιστικώσεις μόνο πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση