GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπό "αποκλεισμό" το υπουργείο Οικονομικών σήμερα που έρχεται η τρόικα...

Δύσκολη ενδέχεται να αποδειχθεί η σημερινή ημέρα στο υπουργείο Οικονομικών στην πλατεία Συντάγματος (αλλά και στο υπουργείο Ανάπτυξης στ...

Δύσκολη ενδέχεται να αποδειχθεί η σημερινή ημέρα στο υπουργείο Οικονομικών στην πλατεία Συντάγματος (αλλά και στο υπουργείο Ανάπτυξης στην Μεσογείων). Συνδικαλιστές ετοιμάζονται να αποκλείσουν, από πολύ νωρίς το πρωί, το υπουργείο επιτρέποντας την είσοδο στους εργαζομένους μόνο για να "χτυπήσουν" τις κάρτες τους΄αλλά όχι και να...
 εργαστούν. Το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν και αύριο. Πρόθεσή τους είναι να μην αφήσουν την πολιτική ηγεσία να μπει καθόλου μέσα.
Μένει να φανεί αν αυτή η μορφή διαμαρτυρίας θα πετύχει και πώς θα αντιμετωπιστεί από κυβερνητικής πλευράς, π.χ. με τη βοήθεια των ΜΑΤ ή όχι. Επίσης έχει σημασία γιατί σήμερα αναμένεται και η επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα που κανονικά θα πρέπει να κάνει συναντήσεις και στο υπουργείο Οικονομικών....

10 σχόλια

  1. ειμαστε ΠΑΣΟΚ και θα κερδιζουμε παντα.οι δεξιοι θα τρωτε τη σκονη μας,οι αριστεροι μια ζωη ζητουλες.
    LOSERS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα χτυπήσουν κάρτες αλλά δε θα εργασθούν! Γιατί; Πρώτα εργάζονταν; Δεν είδατε τη φοροδιαφυγή; Δεν είδατε τα έσοδα φέτος; Δεν είδαμε το χάλι τόσα χρόνια; Γιατί δεν οργανώνονται ως υπηρεσία , αλλά με τις εκβιαστικές, όπως τώρα,απρεγίες έφτασαν να είναι στους πιο ψηλά αμοιβόμενους και θίχτηκαν με το ενιαίο! Από πατριωτισμό; Είδος εν ανεπαρκεία στους οικονομικούς υπαλλήλους!



    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυβερνητική SUPER γκάφα και με την εφεδρεία.

    Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι στη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου θα λαμβάνονταν αποφάσεις για το φλέγον θέμα της εφεδρείας των δημοσίων υπαλλήλων, τελευταία στιγμή το θέμα αποσύρθηκε από την ατζέντα.

    Πρόκειται για πρωτοφανή γκάφα στην οποία υπέπεσε το πρωθυπουργικό γραφείο, το...
    οποίο ανακοίνωσε λάθος ατζέντα, συμπεριλαμβάνοντας από κεκτημένη ταχύτητα και το θέμα της εφεδρείας.

    Και λέμε από κεκτημένη ταχύτητα για να μην πούμε από πλήρη ασυνεννοησία, αφού το θέμα της εφεδρείας δεν έχει καλά-καλά συζητηθεί με την τρόικα, γεγονός που καθιστά απαγορευτικό το να ληφθούν αποφάσεις στο Υπουργικό.

    Και αυτό γιατί αν το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε ένα σχέδιο και στη συνέχεια αυτό το σχέδιο το απέρριπτε η τρόικα θα εγειρόταν μείζον πολιτικό θέμα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρμόδιος υπουργός κ. Δημήτρης Ρέππας σε συνεργασία με τον κ. Βενιζέλο είχαν καταρτίσει τρεις εκδοχές για την αποχώρηση των δημοσίων υπαλλήλων: Οι καλοί, οι κακοί και οι χειρότεροι.

    Στην πρώτη δινόταν περιθώριο χρόνου προσαρμογής στους προς αποχώρηση υπαλλήλους, στη δεύτερη λιγότερος χρόνος, ενώ η Τρίτη κατηγορία αφορά αυτούς που θα απολυθούν άμεσα ακόμη και στο στενό Δημόσιο.

    Έτσι, συμφωνήθηκε από όλους, το θέμα να το διαπραγματευτεί ο κ. Βενιζέλος με την τρόικα, οι επικεφαλής της οποίας φτάνουν σήμερα στην Αθήνα.

    Πριν γίνει αυτή η συζήτηση, η εφεδρεία δεν μπορεί να συζητηθεί στο Υπουργικό.

    Σήμερα θα γίνει ΜΟΝΟ εισήγηση για το θέμα, αλλά δεν θα ληφθεί καμία απόφαση.

    Και έτσι εξηγείται και η γκάφα της ανακοίνωσής της από το γραφείο του πρωθυπουργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΡΕΠΠΑ ΕΙΜΑΙ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
    ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. περνα απο την ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
    να δούμε αν τον κάνεις καλά
    το ..στα τέσσερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !

    ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ.

    Xαμός στο υπ. Οικονομικών. Οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Οικονομικών έδιωξαν τους τροϊκανούς τους οποίους αποδοκίμασαν πολύ έντονα.

    Το κλίμα έξω από το υπουργείο μυρίζει μπαρούτι, καθώς από το πρωί περιμένουν με άγριες...
    διαθέσεις τους Τροϊκανούς.
    Από το πρωί πραγματοποιούνται καταλήψεις στα περισσότερα από τα υπουργεία, από εργαζομένους που αντιδρούν στην εφεδρεία.

    Στο υπουργείο Οικονομικών όμως είχαν ένα λόγο παραπάνω, αφού έχει «κλείσει» ραντεβού εκεί ο Ευ. Βενιζέλος με στελέχη της τρόικας.
    Από τα χαράματα λοιπόν οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν απέξω και προειδοποίησαν ότι θα παραμείνουν εκεί… και 48 ώρες αν χρειαστεί, προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

    Τελικά… δεν χρειάστηκε να περιμένουν πολύ, αφού οι τροϊκανοί (χαμηλόβαθμα στελέχη όμως) έφτασαν λίγο πριν τις 11 και οι εργαζόμενοι τους υποδέχτηκαν, φωνάζοντας τους «Go, go», σύμφωνα με πληροφορίες!!!!!!!
    Τι να κάνουν και αυτοί… Τα μάζεψαν και έφυγαν!

    Βέβαια, οι συγκεντρωμένοι δεν αποχωρούνε,
    γιατί εντός της ημέρας αναμένεται συνάντηση του υπουργού με τους επικεφαλής της τρόικας.

    Εν τω μεταξύ, κινητοποιήσεις βρίσκονται, επίσης, σε εξέλιξη στα υπουργεία Εσωτερικών, Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης, Δικαιοσύνης, Υγείας και Εργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΚΟΛΩΧΑΝΕΙΑ

    Η ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΒΛΗΤΟ Η ΡΟΥΜΠΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Η ΦΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΗ Η ΡΟΥΜΠΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΛΛΛΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΥ

    Η ΡΟΥΜΠΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑ = ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΣΠΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΙ...

    ΤΑ ΠEΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
    ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΟΛΩΧΑΝΕΙΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΟΛΩΧΑΝΕΙΑ

    ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΜΙΖΑ Η ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ Η ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΜΠΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ!!

    TO SDOE POY EINAI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τη λαμπρινη η τη γεωργια αγαπας;οποια και ναναι,δειξτης την αγαπη σου...μην την κρατας κλειδωμενη στην καρδουλα σου...
    αν παλι δεν σου κατσει,εχει πολλες προθυμες αδελφες ο συριζα...θα χαρεις μαυρο μεταναστη...ποιος τη χαρη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση