GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κωμικοτραγική αντιπολιτευτική στάση της ΝΔ...

Γράφει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης Ακόμα και την κόρη των ματιών να μας φορολογήσει ο κ. Βενιζέλος στο όνομα της Τρόικας και της ανάγκης ...

Γράφει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης
Ακόμα και την κόρη των ματιών να μας φορολογήσει ο κ. Βενιζέλος στο όνομα της Τρόικας και της ανάγκης για μια έξωθεν καλή μαρτυρία, η ΝΔ δεν πρόκειται να πιστωθεί θετικά την αντιλαϊκή και αδυσώπητη φορολογική πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Όσο κι αν θετικά προσκείμενες είναι μερικές δημοσκοπήσεις στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, καμία δεν του δίνει αυτοδυναμία. Κι αυτό δεν έχει άλλη εξήγηση, παρά την κωμικοτραγική εικόνα που παρουσιάζει η ΝΔούλα με την αντιπολιτευτική στάση της και με την οποία στάση αδυνατεί να πείσει τους νοήμονες αυτής χώρας. Κωμική, γιατί ακολουθείτε από ανθρώπους που ευελπιστούν να (ξανα)κυβερνήσουν (ενώ κυβέρνησαν στο παρελθόν με οδυνηρά αποτελέσματα για τον τόπο) και μοιάζουν να μην έμαθαν από τα εγκληματικά λάθη και τις αμέλειές τους. Τραγική, για τον ίδιο λόγο.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της ανεύθυνης στάσης του κόμματος που προεδρεύει ο κ. Σαμαράς είναι η για ακόμη μία φορά (μετά και το νομοσχέδιο για την Παιδεία) εμφάνιση των δύο "γραμμών" (μην είναι και περισσότερες) στο εσωτερικό του, κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τους συνεταιρισμούς στη Βουλή. Αυτή η διχαστική εικόνα, που αντικατροπτίζει ξεκάθαρα ένα...
υπαρκτό θέμα μιας ηγεσίας που αδυνατεί να συνθέσει τις όποιες διαφορετικές απόψεις, έχει ως αποτέλεσμα αυτές να γίνονται ευδιάκριτες και να ζημιώνουν τη ΝΔ στη προσπάθεια που κάνει να αποκτήσει (για άλλους, να ανακτήσει) ένα σοβαρό και υπεύθυνο προσωπείο.
Επί του νομοσχεδίου τώρα, συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία δεν ψήφισε τελικά επί της αρχής το νομοσχέδιο, παρ᾽ όλο που η κυβέρνηση έκανε δεκτές τις 9 από τις 10 προτάσεις της και παρόλο που η ΝΔ ψήφισε το 16 από τα 20 άρθρα του νομοσχεδίου!
Λυπηρή είναι συνάμα η εικόνα, την ώρα που έγινε η ψηφοφορία στις 9 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης να μην υπάρχει κανένας βουλευτής της ΝΔ στην αίθουσα της Ολομέλειας (την απόφαση για καταψήφιση του νομοσχεδίου είχε ανακοινώσει μερικές ώρες νωρίτερα ο κοιν. εκπρόσωπος Κώστας Μαρκόπουλος).
Παράλογο είναι επιπρόσθετα το γεγονός ότι ο εισηγητής της ΝΔ και υπέρμαχος της υπερψήφισης του νομοσχεδίου, κ. Γιώργος Κασαπίδης, εξέφρασε έπειτα την ευαρέσκειά του κόμματός του για τις αλλαγές που επέφερε η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο με βάση τις προτάσεις της ΝΔ.
"Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο σε άλλο νομοσχέδιο", σχολίασε ο υφυπουργός Γιάννης Δριβελέγκας, ενώ ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αστ. Ροντούλης ήταν ακόμη πιο αιχμηρός (όπως γράφτηκε στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Λάρισας, σελ. 2, 9/9/11) : "Μεταξύ τους είχαν μία θολούρα. Άλλα έλεγε ο εισηγητής, άλλα έλεγε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, άλλα έλεγαν οι βουλευτές τους. Υπήρχε μια θολούρα γενική από τη Νέα Δημοκρατία. Αφήνω να τα λύσουν αυτοί τα εσωτερικά τους".
Ειδική αναφορά εδώ, νομίζω πρέπει να γίνει στον κ. Θ. Νάκο, βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ, ο οποίος σε σχετική δήλωσή του για την ψήφιση της τροπολογίας για τις μεταβιβάσεις ακινήτων και τη δόμηση σε αγροτεμάχια χαρακτηρισμένα ως υψηλής παραγωγικότητας, επιχειρηματολογούσε υπέρ της ψήφισης, ενώ τελικώς την καταψήφισε.
Μεταφέρω αυτολεξεί ό,τι δήλωνε, ενώ λίγο μετά ξέχασε, καταψηφίζοντας:
"Ευτυχώς οι επανειλημμένες διαμαρτυρίες όλων μας είχαν αποτέλεσμα.
Έτσι σήμερα ψηφίζεται ως τροπολογία στο Νόμο «Θεσμικό πλαίσιο για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, τις συλλογικές οργανώσεις και την επιχειρηματικότητα του αγροτικού κόσμου - Οργάνωση της εποπτείας του Κράτους», το παρακάτω άρθρο: 
«Η διάταξη της παραγράφου 6 του άρθρου 56 του Ν. 2637/1998, όπως αυτή αντικαταστάθηκε με τη παράγραφο 37 του άρθρου 24 του Ν. 2945/2001 και τροποποιήθηκε με την παρ. 7 του άρθρου 9 του Ν. 3851/2010 (ΦΕΚ Α’ 85), αρχίζει να ισχύει δέκα ημέρες μετά τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της κοινής απόφασης των Υπουργών Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που εκδίδεται κατά τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 56 και μόνον για τις εγκαταστάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ). Συμβολαιογραφικές πράξεις που συντάχθηκαν μέχρι τη δημοσίευση του παρόντος και αφορούν εκτάσεις του άρθρου 56 του Ν. 2637/1998, είναι έγκυρες και ισχυρές εφόσον δεν ακυρώθηκαν με αμετάκλητη δικαστική απόφαση.»
Πρακτικά αυτό σημαίνει, ότι από την δημοσίευση του νόμου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, (υπολογίζεται περί τα τέλη του τρέχοντος μηνός) επανερχόμαστε στο προϋπάρχον καθεστώς και οι μεταβιβάσεις άρτιων αγροτεμαχίων, αφενός γίνονται νόμιμες, αφετέρου επανέρχεται η δυνατότητα δόμησης σε όλες τις περιοχές και φυσικά και στο Πήλιο, ενώ παράλληλα νομιμοποιούνται όλες οι μέχρι σήμερα διενεργηθείσες συμβολαιογραφικές πράξεις.
Η κυβέρνηση, αφού δημιούργησε αναβρασμό και αγανάκτηση σε πάρα πολλούς ιδιοκτήτες ακινήτων, κατάλαβε την «γκάφα ολκής», που διέπραξε και τώρα τη διορθώνει με την τροπολογία που ψηφίστηκε σήμερα στη Βουλή.
Προσωπικά πιστεύω, ότι η παραπομπή σε Κοινή Υπουργική Απόφαση με τα στοιχεία που περιγράφονται απομακρύνει την εφαρμογή των διατάξεων για το μακρινό μέλλον. Βρήκε έτσι η κυβέρνηση τρόπο να κάνει πίσω σε μία άστοχη και ζημιογόνο για την ανάπτυξη διάταξη, που είχε ψηφίσει, τηρώντας τα προσχήματα. Ας είναι κι΄έτσι, «κάλλιο αργά παρά ποτέ.»

Χθες (13/9/11), η εφημερίδα Θεσσαλία (σελ. 3) έγραφε ότι ο κ. Νάκος εμφανίζεται πολύ ανήσυχος για το μέλλον της χώρας. Σε ερώτηση αν θεωρεί πως τελικά θα χρεοκοπήσουμε, απάντησε "δεν ξέρω, δεν ξέρω" με έντονο προβληματισμό. Σε κάθε περίπτωση, θεωρεί πως "η ανικανότητα της κυβέρνησης μας έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο."
Kι αναρωτιέμαι μετά και τα παραπάνω, θα 'ρθει ο κ. Νάκος ως υπουργός να μας βγάλει από το αδιέξοδο, όταν το κόμμα του βρίσκεται σε έναν ιδεολογικό και αντιπολιτευτικό λαβύρινθο και μοιάζει ανίκανο να αντεπεξέλθει στις μέγιστες απαιτήσεις των καιρών..;;
Toυ αφιερώνω το παρακάτω τραγούδι με (συμ)πατριωτική αγάπη..

11 σχόλια

  1. Tο «Express Του ΠΑΣΟΚονυχτίου»

    Ο «Πασοκνύκτιος όρθρος» είχε ήδη ξεκινήσει , πριν καλά καλά ξυπνήσει μετά από τον επταετή ύπνο ο Ελληνικός λαός .

    Μία είναι η αλήθεια όσο και αν θέλουν να την κάνουν γλυκιά σαν καραμέλα .

    Όταν ο «γλυφοποδιάς της Φρειδερίκης» παντρεύτηκε, τσιμπώντας το Εβραϊκό Μινεϊκο δόλωμα , το «express του Πασοκνυκτίου» έβαζε μπροστά τις απειλητικές για την Ελλάδα μηχανές του .

    Επτά χρόνια στην ανατολική Γερμανία, αλλά και αλλού «ο μέθυσος ημιεβραίος» οργάνωνε το σαρωτικό πέρασμα του Πασοκνυκτίου από την ανυποψίαστη κοιμόμενη ως τότε Ελλάδα .

    Το «ημιεβραίικο ρεμάλι» μαζί με την κουστωδία της ανατολικής Γερμανίας , εξαπάτησε τον Eλληνικό λαό αποκρύπτοντας τα «alien σωθικά του», με ένα πρόσωπο κοινωνικής δικαιοσύνης και πλουραλιστικής δημοκρατίας .

    Ας μας πει αυτή η κουστωδία και ας μας δείξει τα ένσημα της από την φάμπρικα της ανατολικής Γερμανίας και μιλάμε για τον Άκη ,τον Κάρολο , τον κινέζο κλόουν και όλα τα άλλα εξαρτήματα του «express του πασοκνυκτίου» που έφτασαν με εξαπάτηση στα ύπατα αξιώματα της χώρας.

    Άξιος συνεχιστής και νέος οδηγός του «express του πασοκονυκτίου» , «ο αβάπτιστος», ο νεώτερος.

    Τριάντα χρόνια μετά, η μάσκα τουalien έπεσε άλλα δυστυχώς το «express του πασοκονυκτίου» λεηλατεί τα σωθικά της χώρας και τον λαό της εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εντολέων του.

    Εξαπατημένοι συμπολίτες μας, ξυπνήστε επιτέλους και δείτε το τραίνο με το οποίο ταξιδεύετε ,

    δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών,

    αλλά το «express του πασοκονυκτίου»

    θα αφήσει πίσω του όλεθρο, καταστροφή,

    «στρατιές Ελληνικών πτωμάτων»,

    μετά τιμής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tώρα η κρίση είναι διεθνής !
    Τότε ήταν του… Καραμανλή !!!

    ΠΑΣΟΚ: ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠAΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ-

    Ίδρωσε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος στην χθεσινή, πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ για να πείσει ότι έχουμε να κάνουμε με μια διεθνή κρίση και ότι δεν υπήρχε έτοιμος ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης. Τα περί διεθνούς κρίσης εντάχθηκαν στην κυβερνητική ατζέντα και αναπαράγονται με εμφανή την απόγνωση στα πρόσωπά τους απ’ όλους τους κυβερνητικούς παράγοντες, με προεξάρχοντα τον Πρωθυπουργό.

    Ο Παπανδρέου, μόλις έγινε Πρωθυπουργός, «είδε» ότι πρόκειται για μια διεθνή οικονομική κρίση.

    Όμως, όταν ο Καραμανλής ως Πρωθυπουργός πάσχιζε να εξηγήσει στη Βουλή ότι η Ελλάδα δέχεται τις επιπτώσεις του ξεσπάσματος μιας διεθνούς κρίσης, καλώντας όλα τα κόμματα να στηρίξουν τις προσπάθειες της τότε κυβέρνησης για τη θωράκιση της χώρας, ο ΓΑΠ κραύγαζε μονότονα ότι η «η κρίση είναι εθνική» !

    Την παράσταση συνέχισε να τη δίνει και μετά τις εκλογές, όταν περιφέρονταν στην Ευρώπη παρέα με τον ταμεία Παπακωνσταντίνου, για να πείσουν και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ότι, πράγματι, η κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα είναι εθνική, με τα γνωστά ευφυολογήματα περί διεφθαρμένης χώρας και «Τιτανικού» !
    Και το κατάφερε !

    Ίσως είναι το μόνο επίτευγμα του ΓΑΠ και της παρέας του αλλά ναι το κατάφεραν. Έπεισαν τους πάντες ότι το πρόβλημα είναι ελληνικό και κάτι παραπάνω ότι δηλαδή η Ελλάδα είναι το πρόβλημα της Ευρώπης! Οπωσδήποτε συντέλεσε σ’ αυτό και η ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης, της ελληνικής κυβέρνησης, η πρωτοφανής, ιστορική αυτή ανικανότητα να κάνουν τα αυτονόητα.

    Αφού λοιπόν δεν άφησαν τίποτε όρθιο σ’ αυτή τη χώρα και κυρίως αφού την έκαναν διεθνή περίγελο, το «μαύρο πρόβατο» της Ευρώπης, «έπιασαν» τη ρητορική της διεθνούς κρίσης.

    Μάταια κύριοι της κυβέρνησης, μάταια !
    Μπορεί η κρίση να είναι και των άλλων χωρών, όμως η ανευθυνότητα και η ανικανότητα είναι δική σας.
    Μόνο δική σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΕΙΧΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ?? ΠΟΙΟΣ ΝΟΗΜΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΤΑΧΙΤΖΙΔΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ??? ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ (ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ-ΠΡΟΠΙΛΑΚΙΣΜΟΙ-ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΛΠ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ??? ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΝΑ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΑ ΚΩΜΙΚΟ!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ?? ΘΑ ΤΟΝ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΓΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ?? ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελείωσαν τα ψωμιά σας πασοκόσκυλα & συνεργάτες -έμμισθοι ρουφιάνοι.
    ΛΑΓοΣ-Βοδια Κουβέλη και Δρακουλοκόρη του κερατά.

    Η Δικτατορία των ηλιθίων έφτασε στο τέλος της.

    Απο δω και περα είστε ΟΛΟΙ συνυπεύθυνοι για οτι τραβάει όλος ο λαός.

    Εδω η Ελλάδα καίγεται και εσείς με τον εγκέφαλο παντόφλας που διαθέτετε ψάχνετε φαντάσματα.

    Όλα εδω πληρώνονται όμως... Έφτασε ο καιρός +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±

    Ενημέρωση του Πρωθυπουργού Ράιχενμπαχ από τους υπουργούς του. Η Αννούλα θα του κάνει και το τραπέζι !

    [Θα συναντηθεί και με τον Σκανδαλίδη που έκανε τον μάγκα πριν λίγους μήνες και έλεγε ότι θα πετάξει έξω απ' το Υπουργείο τον επίτροπο ;

    Μήπως θα τον τραπεζώσει κι αυτός όπως θα κάνει η Διαμαντοπούλου ;]
    ----------------------------------
    Νέο κύκλο επαφών με υπουργούς της κυβέρνησης έχει σήμερα, Τετάρτη,
    ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα και ουσιαστικός ......Πρωθυπουργός της χώρας, Χορστ Ράιχενμπαχ.
    ±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντώνη - Μάρια Παπαριώτου
    Τραβέστω του Πασοκ.

    ... Αν δεν μπορείτε όμως να αποχωριστείτε τις αγαπημένες σας μπαλαρίνες προμηθευτείτε μαλακές
    σόλες και βαλτές τες μέσα στα παπούτσια, με αυτό τον τρόπο συνδυάζεται εμφάνιση και άνεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειναι στο DNA σας αριστεροδεξια κακα συναπαντηματα να απειλειτε να βριζετε και να πετροβολατε οποιονδηποτε δεν εχει την ιδεολογια και τις αποωεις σας για τα πολιτικα πραγματα του τοπου που ζει και πληρωνει φορους με τους οποιους πληρωνεσε και του λογου σου καραγκιοζη που βριζεις. Αλλα τι περιμενεις απο τετοιους ανθρωπους που εχουνε στις ταξεις των κομματων τους το το μισθομενο ΠΑΜΕ, τους τραμπουκους του ΣΥΡΙΖΑ και τους κιτρινους τσαμπουκαδες που απειλουν Βουλευτες και Υπουργους. Τι νομιζεις οτι θα γινει ρε παπαρα αν αλλαξουν τα πραγματα?? οι αλλοι θα κατσουν φρονημα αν ανοιξει τετοια βιομηχανια ή θα κανουν χειροτερα απο οτι αυτοι κανουν σημερα με προπιλακισμους και απειλες??? νομιζεις οτι δεν ανοιξατε ηδη τον χορο του ζαλογκου και οτι ολα αυτα θα επιστρεψουν προς ολες τις κατευθυνσεις αν αυτα που υποσχονται οι αλλοι δεν θα γινουν αλλα χειροτερα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην ερώτηση «αν αύριο είσαστε εσείς στη κυβέρνηση, τι θα κάνατε με την οικονομία», κανείς από το δίδυμο Μηταράκη-Σταικούρα, δεν δίνει μια σαφή απάντηση.

    Κάτι ψελλίζουν για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και στη συνέχεια δραπετεύουν με τις λέξεις σε πιο εύκολα πεδία.

    Πως μπορείς να τους εμπιστευθείς; Είναι μόνο η απελπισία της μικρομεσαίας τάξης που τους δίνει ένα ομιχλώδες προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις. Αλλά αν η ανικανότητά τους να προτείνουν λύσεις για την οικονομία είναι ολοφάνερη, αυτό που θα έπρεπε να μας τρομάζει είναι ο «επαρχιωτισμός» της ΝΔ-SATURN.

    Θα μπορούσε να μας πει ο κ. Μιχελάκης ποιοι αρχηγοί κομμάτων της δύσης η της ανατολής, είναι τακτικοί συνομιλητές του Αντώνη Σαμαρά;

    Σε ποιες διεθνείς επαφές του θα ακουμπήσει πολιτικά αν αύριο, όπως όλα δείχνουν, έλθει-για κάνα τρίμηνο-στην εξουσία;

    Παρατηρώντας τον ημερήσιο ευτελισμό του διδύμου Παπανδρέου-Βενιζέλου, από τη διεθνή κοινότητα, το μόνο που μπορείς να περιμένεις είναι μια απομόνωση, που δεν θα την έχουμε επιλέξει, τύπου Αλβανίας.

    Ο Σαμαράς για τους εταίρους μας δεν είναι παρά ένας «ντόπιος αγροφύλακας» σε αυτοσχέδια περιπολία.

    Ακούς Σαμαράς και σκέπτεσαι «Μιχελάκης». Στο πρόσωπο του νευρικού εκπροσώπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαντλείται η διεθνής ακτινοβολία του Αντωνίου.

    Το μόνο θετικό και παρήγορο που μπορεί να παρατηρήσει κανείς στη περίπτωσή του είναι ότι με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και μεθοδικότητα έχει βάλει τη ΝΔ σε διαδικασία σμίκρυνσης.


    Καλή επιτυχία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλώσεις Πρωθυπουργού
    Χ. Ράιχενμπαχ: «Είμαι εδώ για να υλοποιήσω το σχέδιο Α»
    __________________________________
    «Η ελληνική κυβέρνηση είναι αυτή που θέτει τις προτεραιότητες και ορίζει τις ανάγκες και εμείς θα της προσφέρουμε την τεχνική μας υποστήριξη», είπε, μεταξύ άλλων,
    ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης«Τέλη Οκτωβρίου θα παρουσιάσει η Ομάδα Δράσης για την Ελλάδα την πρώτη έκθεσή της για τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί για την έξοδο από την ύφεση, παράλληλα με όσα ήδη έχουν γίνει από την ελληνική κυβέρνηση, τα οποία όμως δεν έχουν αναγνωριστεί όσο πρέπει από την Ευρώπη», τόνισε την Τετάρτη ο o ουσιαστικός Πρωθυπουργός της Ελλάδας και επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν για την Ελλάδα για την Ανάπτυξη Χορστ Ράιχενμπαχ.

    Ο κ. Ράιχενμπαχ μίλησε σε εκδήλωση που διοργάνωσαν τα Ελληνογαλλικό, το Ελληνογερμανικό και το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο, με θέμα «Aνάκαμψη τώρα - ένας Ηράκλειος άθλος για την Ελλάδα».

    Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τα σενάρια για τη χρεοκοπία της χώρας μας, ανέφερε ότι «εγώ δεν μπορώ να κάνω εκτιμήσεις για το αν υπάρχει σχέδιο Β, είμαι εδώ για να υλοποιήσω το σχέδιο Α»............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΧΑΛΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση