GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάος στην πολιτική με φόντο την χρεωκοπία, σύμφωνα με το κυριακάτικο Τύπο‏...

Από το  http://www.greekmme.gr/ @ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ οι Κυριακάτικες εφημερίδες σύμφωνα με το http://www.greekmme.gr/ τις εξελίξεις που ακολο...

Από το  http://www.greekmme.gr/

@ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ οι Κυριακάτικες εφημερίδες σύμφωνα με το http://www.greekmme.gr/ τις εξελίξεις που ακολουθούν με την ακύρωση του ταξιδιού του κ. Παπανδρέου στις ΗΠΑ αφού πλέον όλα τα σενάρια είναι ανοικτά.
Το 'Πρώτο Θέμα'  στο κεντρικό του άρθρο αποκαλύπτει ότι "Αποκάλυψη με απολύσεις και στις μεγάλες ΔΕΚΟ-Σε εφεδρεία 20.000 υπάλληλοι απο ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, ΑΤΕ και ΟΠΑΠ,ΕΥΑΘ, ΕΥΔΑΠ, ΟΛΠ και με ποιά κριτήρια ετοιμάζει η Κυβέρνηση ετοιμάζει τους καταλόγους-Ενώ την απόλυση 16.000 υπαλλήλων ζητεί πλέον η Ε.Ε.". Η εφημερίδα κυκλοφόρησε και έκτακτη έκδοση που αναφέρει ότι "Ολα ανοικτά καλπη ή συγκυβέρνηση μπροστά στη χρεωκοπία και...
 κατάσταση εκτάκτου ανάγκης...."
Επικριτική είναι η 'Real News' η οποία αποκαλύπτει ότι "Την ώρα που η χώρα βυθίζεται, ξέσπασε στο ΠΑΣΟΚ...Πόλεμος δελφίνων για την διαδοχή και ο Γιώργος τροχονόμος-Η μάχη των μνηστήρων φούντωσε μετά την ΔΕΘ όταν ο Παπανδρέου ξεκαθάριζε ότι θα ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές" αλλά μάλλον ορισμένοι τα υπολογίζουν διαφορετικά....
@ΤΟ έγκυρο 'Παρόν της Κυριακής' αναφέρει ότι "Εκλογές βλέπουν οι πολίτες μεταξύ Νοεμβρίου και Φλεβάρη- Το 73% λέει όχι ξανά στον Γιώργο ενώ το 74,3% είναι αγανακτισμένοι για τα χαράτσια στα ακίνητα- Ενώ 6 στους 10 θεωρούν πιθανή την χρεωκοπία- Αυτή την φορά Κυβέρνηση, κοινωνία, κράτος σε πλήρη πόλεμο..." Το 'Εθνος της Κυριακής' προσθέτει στο κεντρικό του άρθρο ότι " Η Τρόικα τα θέλει όλα και τα θέλει αμέσως τώρα...Αφορολόγητο τέλος με 7 τεκμήρια για επαγγελματίες- Ερχεται νέα ψυχρολουσία με το πετρέλαιο θέρμανσης, αυξήσεις ως 200% στις αντικειμενικές αξίες ακινήτων, δραστικές μειώσεις μέχρι και 75% στις επικουρικές συντάξεις..."....
@Ο 'Ελεύθερος Τύπος' συμπληρώνει το πρώτο του θέμα με μια αποκάλυψη ότι "Πανικός στο Δημόσιο και οι εργαζόμενοι ψαχνουν το μέσο που θα τους σώσει από την λίστα της απόλυσης- Βιομηχανία ρουσφετιών στήνει η εφεδρεία- SOS για το πογκρόμ χωρίς ΑΣΕΠ με εντολή Διευθυντή και το χάος συνεχίζεται". Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' με την σειρά της εξηγεί ότι "Θύελλα για το νέο φόρο στα ακίνητα, ο παραλογισμός του με παραδείγματα- Κοινωνικός σεισμός χτυπά την Κυβέρνηση για γέλια και για κλάμματα τα νέα σκληρά μέτρα"...
@Η 'Καθημερινή' στο κεντρικό της θέμα υπογραμμίζει ότι "Μέρκελ και Σαρκοζί προς Ελλάδα: Είστε μόνοι σας αν...Το τελεσίγραφο προς Παπανδρέου-Εγκλωβισμένη σε εμφύλιο η Κυβέρνηση την πιο κρίσιμη στιγμή για την χώρα..." Το 'Βήμα της Κυριακής' αναλύει την επικαιρότητα ότι "Το τελεσίγραφο Μέρκελ που τρόμαξε τον Πρωθυπουργό- Θριλερ η πτώχευση και όλος ο διάλογος με τους δανειστές- Ζητούν νέα μέτρα και απολύσεις προσληφθέντων το 2010 και το 2011"....

7 σχόλια

  1. ΩΡΑΙΑ

    απολύσεις και στις μεγάλες ΔΕΚΟ-Σε εφεδρεία 20.000 υπάλληλοι απο ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, ΑΤΕ και ΟΠΑΠ,ΕΥΑΘ, ΕΥΔΑΠ, ΟΛΠ,

    ΣΤΗ ΔΕΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ;

    ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ;

    ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ;

    ή στήσαμε "καυγά" στο Αιγαίο να βγαλουν και οι έμποροι το κατιτίς;

    ΣΤΗ ΔΕΚΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια στο Βήμα που ειναι φουλ φιλοκυβερνητικό αλλά περισσότερο με το ΔΝΤ ποιός έδωσε το θέμα με
    τους 25.000 διορισμούς ;;;

    KAI ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΕΝΑ ΤΑΦΟ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΣΑΝ ΤΟ ΟΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέο «έκτακτο» πακέτο μέτρων 6,7 δις. ευρώ ή 3,1% του ΑΕΠ ετοιμάζει η κυβέρνηση για το 2011
    – «Κλειδώνει» στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας μεταξύ Βενιζέλου – Τρόικας – Σύντομα οι ανακοινώσεις.

    Νέα μέτρα που φθάνουν στο 3,1% του ΑΕΠ, ή στα 6,785 δισ. ευρώ προωθεί η κυβέρνηση.
    Τα μέτρα αυτά επρόκειτο να τα εφαρμόσει η κυβέρνηση με τον προϋπολογισμό του 2012, όμως κατά πως φαίνεται θα έρθουν νωρίτερα εξαιτίας των φετινών δημοσιονομικών αστοχιών.
    Πρόκειται για παρεμβάσεις που έχουν ως στόχο τη μείωση του φετινού ελλείμματος στο 6,4% του ΑΕΠ, από 7,6% που εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί φέτος.
    Τα μέτρα αυτά, μαζί με τους δημοσιονομικούς στόχους για το 2012, θα παρουσιαστούν από τον Ευάγγελο Βενιζέλο στους αξιωματούχους της τρόικας στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας.

    Έτσι δεν αποκλείεται εντός της επόμενης εβδομάδας να έχουμε και νέο έκτακτο πακέτο μέτρων το οποίο είναι συνδεδεμένο με την 6η δόση του δανείου η οποία θα αποδεσμευτεί τον Οκτώβριο.
    Σημείο όμως το οποίο προβληματίζει την κυβέρνηση είναι ότι και του χρόνου οι ανάγκες σε φορολογικά έσοδα θα είναι πολύ μεγαλύτερες.

    h**p://www.bankingnews.gr

    -η-έκτη-δόση-της-ελλάδας-θα-καθυστερήσει-καθώς-δεν-έχουν-επιτευχθεί-οι-στόχοι-προϋποθέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λεφτα υπαρχουν υπαρχουν υπαρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H υπηρεσία ενημέρωσης για την Ανοικτή Διακυβέρνηση λειτουργεί τους
    τελευταίους μήνες με περισσότερα από 46.000 μέλη. Στόχος της είναι
    η άμεση ενημέρωση του πολίτη μόλις αναρτάται μια νέα δράση
    Ανοικτής Διακυβέρνησης ώστε να μπορεί να συμμετέχει άμεσα.

    Για να εγγραφείτε συμπληρώστε το email σας και επιλέξτε εδώ:
    http://www.opengov.gr/home/news τα υπουργεία για τις δράσεις
    Ανοικτής Διακυβέρνησης των οποίων θέλετε να ενημερώνεστε.

    Με την εγγραφή στην υπηρεσία θα λαμβάνετε μήνυμα ηλεκτρονικού
    ταχυδρομείου λίγο μετά την ανάρτηση νέων διαβουλεύσεων και δράσεων
    Ανοικτής Διακυβέρνησης από τα υπουργεία που εσείς επιλέξατε.

    Η ενημέρωση για τις νέες διαβουλεύσεις θα περιέχει, για παράδειγμα,
    τη βασική πληροφόρηση για το θέμα της διαβούλευσης, το φορέα, τη
    διάρκειά της και φυσικά την ιστοσελίδα.

    Εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: http://www.opengov.gr/home/news .

    Μπορείτε επίσης να προωθήσετε αυτό το μήνυμα σε φίλους σας που θα τους
    ενδιέφερε να λαμβάνουν άμεση ενημέρωση για τις νέες διαβουλεύσεις και
    για άλλες δράσεις ανοικτής διακυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχουμε μια κυβέρνηση, ανθρώπους που αγωνίζονται σε απόλυτη διαφάνεια τόσο για να μας γλυτώσουν από την χρεωκοπία όσο και για να οργανώσουν την χώρα έτσι ώστε να μην ξαναβρεθεί εδώ, ανθρώπους που εκσυγχρονίζουν με κόπο το θεσμικό πλαίσιο, έχουν καθιερώσει πράγματα όπως η δημόσια διαβούλευση που ήταν ανήκουστα για την μεσαιωνική ελλάδα στην οποία ζούσαμε μέχρι χτες, και από την άλλη τον πιο θρασύ καιροσκόπο που γνώρισε η ελληνική πολιτική σκηνή, τον Σαμαρά. Δεν θα ξαναπώ για τις ευθύνες που έχει για την κατάντια της χώρας, μόνο για όσα είπε εχτές: τολμάει να μας συγκρίνει με την Ιρλανδία και την Πορτογαλία (η οποία ψηφίζει έκτακτα μέτρα, αυτά όμως είναι λεπτομέρειες για τον αντωνάκη!). Ας μου πει κάποιος, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία έχουν κίνημα "δεν πληρώνω" διόδια και εισιτήρια στις αστικές συγκοινωνίες? Έχουν εφορίες δικαστική εξουσία και δημόσια διοίκηση σε λευκή απεργία? Έχουν φορτηγατζήδες πέρυσι και ταξιτζήδες φέτος να έχουν τσακίσει και τον τουρισμό και κάθε ίχνος παραγωγικής διαδικασίας για μήνες? Έχουν αγανακτισμένους να έχουν διαλύσει κάθε εμπορική δραστηριότητα? Ξέρει να μου πει κανείς όλα αυτά τα διαφυγόντα έσοδα ποιός τα συμπληρώνει? Την επόμενη φορά λοιπόν που ο Σαμαράς ή όποιος άλλος φέρει για παράδειγμα άλλες χώρες, ας σκεφτεί όσα γίνονται εδώ με την στήριξή του και ΔΕΝ γίνονται εκεί. Αλλά τι να λέμε, εδώ ο άνθρωπος μας είπε ότι το νονοσχέδιο Παπαιωάννου για τα ναρκωτικά νομιμοποιεί την πώληση ναρκωτικών στα σχολεία, η αλητεία δεν έχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ___________________________________
    Έξαλλοι οι Ευρωπαίοι απαγόρευσαν στον αμερικανο ΓΑΠοτσιράκι
    το ταξιδάκι στις ΗΠΑ !!

    Σύμφωνα με ευρωπαίους αξιωματούχους, διάφοροι Υπουργοί Οικονομικών ήταν εξω φρενών με την πρόθεση του ΓΑΠ να λείπει στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα τη στιγμή που οι ίδιοι θα συνεδρίαζαν προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας.

    Έτσι του διαμήνυσαν ότι θα τα τινάξουν
    όλα στον αέρα αν τολμήσει και στείλει τον Βενιζέλο σε ένα από τα κρισιμότερα συμβούλια για την Ελλάδα και ο ίδιος συναντάται με αμερικανοεβραίους και τον Ερντογάν στις ΗΠΑ.

    Κατόπιν αυτών ο ΓΑΠ αποφάσισε να γυρίσει εσπευσμένα από τις ΗΠΑ όπου ήδη βρίσκονταν και να ακυρώσει την εμφάνισή του στη σύνοδο του ΟΗΕ, κάτι που αναμένεται να πυροδοτήσει πάλι τα σενάρια χρεοκοπίας κ.λπ.

    « Επειδή η ερχόμενη εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την εφαρμογή των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου στην ευρωζώνη και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η χώρα, ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, αποφάσισε να αναβάλλει την προγραμματισμένη επισκεψή του στις ΗΠΑ» αναφέρει η κυβερνητική ανακοίνωση .
    ____________________________________
    και να συμπληρώσω....

    ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΓΑΖΕΣ
    ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΙΜΟΡΡΑΓΩΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ.

    * ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΥΣΕΙΣ
    ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΜΕ BETADINE* ORAL ANTISEPTIC ΚΑΙ ΤH ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΛΟΤΗΤΑΣ- ΑΜΥΓΛΑΩΝΟΙΣΟΦΑΓΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΙΜΑ..ΜΕ ΧΕΞΑΛΕΝ ΚΑΙ ΧΑΠΙΑ ΞΟΖΑΛ..

    Ο ΚΥΝΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΜΑΣΣΙΑΛΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση