GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε για ένα ...αστειάκι (στην Ιαπωνία) ο νέος υπουργός Οικονομίας...

Μια εβδομάδα μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του στη νέα, κεντροαριστερή κυβέρνηση του Γιοσιχίκο Νόντα, ο υπουργός Οικονομίας, Εμπορίου...

Μια εβδομάδα μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του στη νέα, κεντροαριστερή κυβέρνηση του Γιοσιχίκο Νόντα, ο υπουργός Οικονομίας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Ιαπωνίας Γιοσίο Χασίρο παραιτήθηκε ύστερα από επικρίσεις που δέχθηκε για το χαρακτηρισμό "νεκρή πόλη" και για ένα αστείο που έκανε για τη ραδιενέργεια στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα, σύμφωνα με ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.
Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες επιστρέφοντας από επίσκεψή του...
 στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα, ο Χασίρο δήλωσε: «Δυστυχώς, δεν κυκλοφορούσε ψυχή στους δρόμους των περιοχών κοντά στο εργοστάσιο. Ολη η περιοχή θύμιζε νεκρή πόλη».
Ο Χασίρο δέχθηκε πιέσεις να παραιτηθεί καθώς εκτός από την παραπάνω δήλωσή του έκανε και ένα κακόγουστο αστείο. Θέλοντας να αστειευτεί ακούμπησε ένα δημοσιογράφο λέγοντάς του «θα σου μεταδώσω ραδιενέργεια». Η παραίτηση του υπουργού έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό.
Ο Νόντα, ο έκτος πρωθυπουργός της Ιαπωνίας σε πέντε χρόνια, προκάλεσε έκπληξη διορίζοντας σε θέσεις κλειδιά ανθρώπους χωρίς κυβερνητική εμπειρία, όπως ο Χασίρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση