GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρόγραμμα κινητοποιήσεων στη Θεσσαλονίκη...

Οι «Αγανακτισμένοι» έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στην πλατεία Λευκού Πύργου και θέτουν σε εφαρμογή «σχέδιο αποκλεισμού της ΔΕΘ».  Επίση...

Οι «Αγανακτισμένοι» έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στην πλατεία Λευκού Πύργου και θέτουν σε εφαρμογή «σχέδιο αποκλεισμού της ΔΕΘ».  Επίσης διοργανώνουν συγκέντρωση στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης φοιτητικοί σύλλογοι.
Στις 15:50 ιδιοκτήτες ταξί από διάφορες πόλεις θα...
 συγκεντρωθούν στο Ιβανόφειο και περί τις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν πορεία χωρίς τα αυτοκίνητά τους μέχρι το Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». Στις 18:00 ΓΣΣΕ, ΑΔΕΔΥ ΕΚΘ, ΕΔΟΘ και ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιούν συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου.
Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι. Στη Θεσσαλονίκη διεξάγονται οι εργασίες του Τακτικού Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ η οποία έχει καλέσει τους εργαζόμενους στον Τύπο να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις των Συνδικάτων. Μέλη της ΕΣΗΕΜΘ θα συγκεντρωθούν στις 18:00 στο Αγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου από την πλευρά της Παναγίας Χαλκέων.
Την ίδια ώρα έξω από το Κατσάνειο θα συγκεντρωθούν οπαδοί του Ηρακλή και στην Καμάρα μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και αντιεξουσιαστές.  Στις 18:30 μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Αριστοτέλους.
Στη Θεσσαλονίκη φθάνουν, επίσης, από την Αθήνα και μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» που θα ανοίξουν τις μπάρες στα διόδια. Οι διαδηλωτές γύρω στις 19:00 θα κινηθούν προς την πύλη της έκθεσης και το Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

10 σχόλια

  1. Ωραία Εμπορική Έκθεση...
    Έπρεπε να νοικιάσω περίπτερο κι εγώ!
    Παραγωγή ντομάτας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MPATSOI GOYROYNIA DOLOFONOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπαρχει προβλημα για τις συνταξεις σε περιπτωση χρεωκοπιας ΘΑ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠ`ΤΟ ΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θυμα 4:36:00 μ.μ.
    τερμα οι συνταξεις.θα στα παρουνε ολα με το προσχημα οτι αλλοιως δεν θα πληρωθουν μισθοι,και μετα θα χρεωκοπησουμε και επισημα

    απο την ελπιδα και το φοβο σε κρατανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MPATSOI GOYROYNIA DOLOFONOI.

    ides file mia kinonia!
    na min sas afinoun na ta spasete, na ta kapsete, na direte ellines polites, na riksete tis petres sas kai na trmokratisete ligo ton kosmaki.poli adiko to sistima.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Pasok

    Θεσσαλονίκη

    ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ.
    ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙ.
    ΟΧΙ ΣΕ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ!!

    Στη θεσσαλονικη ειναι αυτη τη στιγμη ο δρ Κουτσουκος με πολλους εντιμους πρασινοφρουρους!!

    Σεχδον μονοι τους κυκλοφορουν στην πολη γιατι οι 'αλλοι" ειναι κρυμενοι!!


    Με τους Αγανακτισμένους να δίνουν το «παρών» στα τρία σημεία προσυγκέντρωσης που έχουν καθορίσει (Λευκός Πύργος, Βασ. Γεωργίου και έξω από το κτίριο του πρώην 424 στρατιωτικού νοσοκομείου) συνεχίζονται το Σάββατο οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας με αφορμή την 76η Διεθνή Έκθεση.

    Καθώς πλησιάζει η ώρα για την καθιερωμένη ομιλία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στους παραγωγικούς φορείς της πόλης (στις 8 το βράδυ, στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης) εντείνονται και τα αστυνομικά μέτρα στο κέντρο και ιδιαίτερα στην περιοχή γύρω από το χώρο της ομιλίας του πρωθυπουργού.

    Pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. oute o kandafi de eixe tosi perifrourisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 5:46:00 μ.μ.

    καλλιο να τα σπασουν ουλα παρα να τα δωκει το γιουργακι κουψοχρονια στα φιλαρια του τσου τραπεζιτις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 6:13:00 μ.μ.

    σε μισαω ρε τρουμουκρατη λαρισαιε.
    μου γκαστρωσες και την αδελφη κιεφυγες.πασπιτισα θα καταληξει το κοριτσι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;
    ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΔΕΘ Η ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ ΗΛΙΘΙΟ;

    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΡΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ
    ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση