GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Γερμανοί ψήφισαν τη βοήθεια προς την Ελλάδα...

Εγκρίθηκε από τη γερμανική Κάτω Βουλή η ενίσχυση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), με 523 ψήφους υπέρ, 85 κατά ...

Εγκρίθηκε από τη γερμανική Κάτω Βουλή η ενίσχυση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), με 523 ψήφους υπέρ, 85 κατά και 3 αποχές, όπως επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της Μπούντεσταγκ.
Ωστόσο ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν...
η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ έλαβε αρκετές ψήφους υπέρ του σχεδίου από τους βουλευτές του κυβερνώντος συνασπισμού της προκειμένου να αποδυναμωθούν οι «αντάρτες» που είναι εναντίον της χρηματοδότησης των πακέτων στήριξης χωρών όπως η Ελλάδα. Η ψηφοφορία θεωρείτο κρίσιμο τεστ για το πολιτικό μέλλον της καγκελαρίου.

10 σχόλια

  1. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Ελληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων αρχήτοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 2046 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κώστας Καραμανλής είναι ένας και Έλληνας γνήσιος , άλλωστε είναι και άσπρος πράγμα που φαίνεται .
    Ο Γ.Α.Π. και o Καρατζαφέρης και οι περισσότεροι βουλευτές είναι Πελοποννήσιοι ,δηλαδή Τουρκοαλβανοί , απόγονοι του Ιμπραήμ .
    Τους πραγματικούς Πελλοπονήσιους τους έσφαξε όλους ο Ιμπραήμ,
    και τότε αντικατέστησε τον πληθυσμό , φέρνοντας 300.000 οικογένειες Τουκοαλβανών , μόνο στα υψώματα σώθηκαν λίγοι Ελληνες ,δηλαδη έκανε γενοκτονία τότε ο Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο και μετά έφερε τουρκαλβανούς , τουρκική τακτική που χρησιμοποιεί η Τουρκία την γενοκτονία και μετά μοίρασε την περιουσία των σφαγμένων Ελλήνων σε αυτούς, οι όποιοι την έχουν παράνομα μέχρι και σήμερα .
    Έξαλλου όλοι οι προδότες και τα αποβράσματα είναι Πελλοποννήσιοι τον Κολοκοτρώνη Πελλοπονήσιοι τον φυλάκισαν ,
    τον Καποδίστρια Πελοποννήσιος τον σκότωσε , κ.λ.π .
    Σημείωσης όταν πρωτοπήγε στην Πάτρα ο Καποδίστριας όλοι μιλούσαν Τουρκικά , επίσης άμα πάτε τώρα στα Φιλιατρά μιλάνε Τουρκικά και είναι όλοι ημίμαυροι όπως όλοι οι Πελοποννήσιοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να ελθει το Δ.Ν.Τ .στην Ελλάδα Πελλοπονήσιοι το υπέγραψαν άλλη μια προδοσία για την Ελλάδα που θα μας τυραννάνε για πάρα πολλά χρόνια και που θα χαθεί και η εθνική μας κυριαρχία διότι δεν θα μπορέσουν να αποπληρωθούν τα δάνεια που πήρε ο Παπανδρέου με την παρέα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΚΟΛΩΧΑΝΕΙΑ

    Η ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΒΛΗΤΟ Η ΡΟΥΜΠΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Η ΦΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΗ Η ΡΟΥΜΠΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΛΛΛΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΥ

    Η ΡΟΥΜΠΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑ = ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΙ...

    ΤΑ ΠEΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
    ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΟΛΩΧΑΝΕΙΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΟΛΩΧΑΝΕΙΑ

    ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΜΙΖΑ Η ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ Η ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΜΠΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ!!

    TO SDOE POY EINAI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τη λαμπρινη η τη γεωργια αγαπας;οποια και ναναι,δειξτης την αγαπη σου...μην την κρατας κλειδωμενη στην καρδουλα σου...
    αν παλι δεν σου κατσει,εχει πολλες προθυμες αδελφες ο συριζα...θα χαρεις μαυρο μεταναστη...ποιος τη χαρη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KATARGHSH PLY8HSMIAKWN KAI GEWGRAFIKWN PERIORISMWN GIA TOYS NEOYS FARMAKOPOIOYS. KATARGHSH THS KLHRONOMIKOTHTAS TWN KRATIKWN ADEIWN LEITOYRGIAS FARMAKEIWN APO GONEIS SE TEKNA KAI KATARGHSH THS MAYRHS... KAI PARANOMHS AGORAPWLHSIAS KRATIKWN ADEIWN. AYTO POY KANOYN KAI OI TA3ITZHDES/FORTHGATZHDES DHLADH.
    PLHRHS KAI OYSIASTIKH APELEY8ERWSH OLWN TWN KLEISTWN EPAGGELMATWN XWRIS E3AIRESEIS, SYMFWNA ME TIS APOFASEIS THS OLOMELEIAS TOY SYMBOYLIOY THS EPIKRATEIAS (06/2011), THS KOINHS LOGIKHS KAI TOY SYNTAGMATOS THS ELLADAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και φυσαικά θα την ψήφιζαν αφού ακονίζουν ήδη μαχαιροπήρουν και προετοιμάζονται ν α αρχίσουν το μεγάλο φαγοπότι με την κρατική περιουσία της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. “ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ” !

    Δήλωση της Παναρίτη στο Γκάρντιαν.

    Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα για το τι μας περιμένει, αν κάτσουμε με δεμένα τα χέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Κώστας Καραμανλής είναι ένας και Έλληνας γνήσιος

    Ναι, το λέει και τ' όνομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση