GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ε, όχι και στον…στρατό!

Του Θανάση Νικολαΐδη ΕΝΤΙΜΟΣ έλληνας ο τ. υπουργός και αντιπρόεδρος της βουλής κ. Σούρλας έκανε την έρευνά του, συγκέντρωσε στοιχεία και ...

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΕΝΤΙΜΟΣ έλληνας ο τ. υπουργός και αντιπρόεδρος της βουλής κ. Σούρλας έκανε την έρευνά του, συγκέντρωσε στοιχεία και έπραξε τα δέοντα. Απ’ τον κ. Καραμανλή στον Μεϊμαράκη, από ‘κει στον εισαγγελέα κι ύστερα…τοίχος. Νοθευμένα καύσιμα στο στρατό! Για οχήματα που θα «μείνουν», σε δεξαμενές που γέμισαν τσέπες, με το μακρύ χέρι κλεφτών να «πιάνει» και τους στρατώνες(;!), στην...
 Ελλάδα της ρεμούλας.
ΑΡΠΑΞΕ τον μίτο ο κ. Τριανταφυλόπουλος και δεν τον κρατάς. Δεν είναι των εύκολων, «βατών» και ανώδυνων ο Μάκης-το ξέρουν και το(ν) ξέρουμε. Άρχισε να βγαίνει στο φως το ανοσιούργημα κι ένας-ένας οι δράστες θα «χτυπιούνται», πριν τους τραβήξει (λαδωμένους) από χρήμα και κατάμαυρους απ’ το «θειωμένο» της λαθρεμπορίας. Και, βέβαια, με τη δημοσιοποίηση χάνεται το στοιχείο του αιφνιδιασμού, αλλά κάλλιο και δημόσια, παρά πνιγμένα στη σιωπή. Πολύ το χρήμα κι αν μιλάς ίσως «μιλήσουν» και τα εξάσφαιρα. Στην Ελλάδα, όπου η καταγγελία ισοδυναμεί με κάρφωμα και πληρώνει, ενίοτε, ο καταγγέλλων αντί του δράστη.
ΔΕΝ άφησαν γωνιά αμόλυντη και χώρο παρθένο από κλεψιά και λοβιτούρα. Κι αν άργησε να ξεσπάσει το «σπυρί», ήταν γιατί οι κλέφτες «ξέρουν να κρύβουν» και οι έντιμοι να πληρώνουν. Χωρίς κανένας απ’ τους αδίσταχτους να νιώθει φόβο, γιατί έτσι γούσταρε η…εξουσία. Αυτή άνοιγε πόρτες κρατώντας τα κλειδιά κι άλλοτε έκανε την κορόιδα, γραδάροντας το λεγόμενο πολιτικό κόστος και με το μάτι άγριο στο καλάθι της ψαριάς των ψήφων. Αν άκουγε μια κροτίδα, έσπευδε για…τρομοκράτες. Με τον πολίτη πνιγμένο στην ανασφάλεια και τους «φρουρούς» κρατημένους για τη φύλαξη των εκλεκτών της.
ΟΙ μέρες είναι άγριες και η απάθειά τους τις κάνει αγριότερες. Αν δεν δούμε «κρεμασμένους» (και) γι αυτό το σκάνδαλο της λαθρεμπορίας και νόθευσης καυσίμων στο στρατό(!) που μας κοστίζει, ετήσια, όσο και οι κουτσουρεμένοι μισθοί και συντάξεις, μη ξαναπλώσουν χέρι για χειραψία οι πολιτικοί μας-θα τους το κόψουμε. Αν δεν ξεδιαλύνουν την υπόθεση αρπάζοντας απ’ τα μαλλιά την ευκαιρία και τους ενόχους, μη βγουν στο δρόμο, στην πιάτσα και στα καφενεία.
ΣΤΟ πιάτο της ζυγαριάς η ευαισθησία τους. Στο άλλο η χοντροκοπιά τους. Περιμένουμε. Πριν είναι αργά για τους κοκορομάχους της ψηφοθηρίας, στην Ελλάδα της ατιμωρησίας.

15 σχόλια

  1. Η επέτειος του «ΟΧΙ» στη χώρα του …Yes men.

    Kαι για να γίνω πιο ακριβοδίκαιος, όχι στη χώρα του yes men αλλά στη χώρα της δωσίλογης κυβέρνησης, των υποτελών ανδρείκελων… Δεν είναι η χώρα το πρόβλημα αλλά οι προδότες ταγοί της που με δόλο υφάρπαξαν την ψήφο του καλόπιστου λαού και τώρα επιλέγουν την διάλυση της από το να παραδώσουν αναίμακτα την εξουσία!!!

    Γιατί είναι καθεστώς, γιατί κανένα καθεστώς δεν πέφτει αναίμακτα…
    Αυτή η ηρωική χώρα λοιπόν ετοιμάζεται να γιορτάσει αύριο την επέτειο του ΟΧΙ με σκηνικό λίγο πολύ ανάλογο με εκείνο 70 χρόνια πριν, Με Γερμανούς, με δυνάμεις του άξονα (Τροϊκα) με δωσίλογους και σπιούνους… Όμως πάντα με έναν λαό που αντιστέκεται και που στο τέλος θα νικήσει.

    Μέσα σ΄όλους λοιπόν τους εξευτελισμούς που επέβαλε η κυβέρνηση στις κότες της αυλής της (τους βουλευτές της φυσικά) τους εξαναγκάζει αύριο να παραστούν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική μας επέτειο και δη στην εξέδρα των επισήμων…
    Ε ρε γλέντια!!!

    Και ξαφνικά οι παρελάσεις αποκτάνε άλλο ενδιαφέρον…
    Μια κατάσταση τραγελαφική, όπου Έλληνες μαθητές, παιδία ανέργων, απολυμένων, οικονομικά κατεστραμμένων εμπόρων, παιδιά εξαθλιωμένων μισθωτών που είδαν το χαμόγελο να χάνεται από το οικογενειακό τραπέζι, θα παρελάσουν ενώπιον των υπευθύνων αυτής της κατάντιας τους και θα πρέπει να κλίνουν τιμής ένεκεν την κεφαλήν προς το μέρος της εξέδρας…

    Δεν είμαι μάντης κακών αλλά θα συμβούλευα στους κυβερνητικούς παράγοντες να μην αποτολμήσουν να εκτεθούν έτσι σε απόσταση…βολής αν δεν θέλουν να μοιάζουν σαν αβγοφέτα πριν το τηγάνι.

    Γιατί το κατοχικό σκηνικό που βιώνουμε έχει
    ( αλλοίμονο αν δεν είχε) και εθνική αντίσταση. Ίσως να λέγεται σήμερα κίνημα του δεν πληρώνω, κίνημα των αγανακτισμένων, κίνημα ανυπακοής, κίνημα της πλατείας, των γηπέδων, των καταλήψεων, των ταξιτζήδων, των οδοκαθαριστών, των εκπαιδευτικών των εργατών.

    ΚΙΝΗΜΑ ΟΛΟΥ του ΛΑΟΥ θα το συνοψίσω…
    11 εκατομμύρια απέναντι σε 154 νενέκους.
    Που με τα σωστά τους θα στηθούν πάνω στις εξέδρες να χειροκροτήσουν και να χειροκροτηθούν…

    Να αισθανθούν ρίγη εθνικής περηφάνιας που είναι απόγονοι των μαχητών του ΟΧΙ στον κατακτητή!!!

    Τον ίδιον κατακτητή ενώπιον του οποίου αυτοί σήμερα κάνουν κωλοτούμπες άδοντας το yes men και το ja herr….
    Δεν έχω τι άλλο να πω.

    Προσμένω και γω όπως όλοι τη μέρα της… απελευθέρωσης.
    Γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται πάντα.
    Όσο για το τι μέλει γενέσθαι κατά τη διάρκεια των παρελάσεων πανελληνίως νομίζω πως η ατάκα του Ρ. Χαραλαμπίδη με καλύπτει πλήρως…
    (Ε, ρε γλέντια)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι μεγαλυτεροι κλεφτες ειναι οι καραβαναδες,σε ολα τα επιπεδα,απο ΚΨΜ μεχρι LEOPARD,S300,υποβρυχια,αγορα του αιωνα...
    ο πασοκος νικολαιδης τωρα το ανακαλυψε...
    η λεξη πασοκος πρεπει να γινει ατιμωτικη,οπως πουστης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρνούνται βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να εκπροσωπήσουν το κόμμα και την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28η Οκτωβρίου.

    Όπως πληροφορηθήκαμε, ο Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Έξαρχος ζήτησε εγγράφως από βουλευτές να παραστούν σε παρελάσεις, αλλά «έφαγε» πόρτα, καθώς αρνήθηκαν επικαλούμενοι δικαιολογίες για προγραμματισμένες από καιρό…διακοπές κλπ (ένας εξ αυτών του είπε όμως ευθέως ότι δεν θέλει να πληρώσει τα σπασμένα για τον Γιώργο και τον Βαγγέλη…) Αν μάλιστα ισχύει ότι και μέλη της κυβέρνησης, κυρίως υφυπουργοί, αρνούνται να παρευρίσκονται στις παρελάσεις σε μεγάλες πόλεις ανά την Ελλάδα, τότε οι τολμηροί υπουργοί θα είναι…μόνοι τους!

    Οι τολμηροί είπαμε…
    χα.χα.χα..πήραν γεύση σήμερα
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ..ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.

    ΣΤΟ FIMOTRO

    ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ

    ΑΓΡΙΕΣ AΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ.

    ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.
    «Όχι» στην οικονομική πολιτική που ακολουθείται από την κυβέρνηση, λέει η ΟΛΜΕ με διακήρυξή της, η οποία θα διαβαστεί στις σχολικές εορτές για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

    Παράλληλα, καλεί τους εκπαιδευτικούς να φορέσουν, σε ένδειξη...διαμαρτυρίας, μαύρα περιβραχιόνια, κατά τις παρελάσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

    Την ίδια ώρα, μέσω του διαδικτύου ομάδες ζητούν από τουςσυμμετέχοντες στις μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις να μην απευθύνουν χαιρετισμό προς τους επισήμους, αλλά να στρέψουν το κεφάλι από την άλλη πλευρά.

    «Πρέπει να ξανασηκωθούμε!
    Πρέπει να βγούμε όλοι έξω.
    Να πούμε ξανά ΟΧΙ!»

    Αναφέρει στη διακήρυξή της η ΟΛΜΕ, τονίζοντας πως «σήμερα καλούμαστε να πούμε 'ΟΧΙ' στην εξαθλίωση, στην εκποίηση του εθνικού πλούτου, στην ιδιωτικοποίηση των δημόσιων και κοινωνικών αγαθών, στην καταρράκωση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, στην κατάργηση των εργασιακών και κοινωνικών κατακτήσεων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι φραγκατοι θα σωθουν απο τους γερμανους το 2011,
    οπως σωθηκαν και το 44 απο τους αγγλους,
    δινοντας τις κορες τους για ανταλλαγμα στους τομμηδες..

    ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να βγαλει ανακοινωση το ερευνητικο τμημα της EUROBANK..
    να μιλησουν οι φωστηρες του ιδιωτικου τομεως..
    ΦΑΛΙΡΙΣΜΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ,ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ,ΘΑΤΣΕΡΙΣΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εργα λαθρομεταναστων26 Οκτ 2011, 1:13:00 μ.μ.

    ΞΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ...ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ!!!
    Στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Μαιζώνος κάτω απ' την Ομόνοια και λίγα λεπτά μετά τις οκτω το πρωί ένας αστυνομικός που υπηρετεί στην ασφάλεια μόλις έφτασε στο υπαίθριο πάρκιγκ... όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα.
    Οι δυο νεαροί, αλλοδαποί όπως αποδείχθηκε, επιτέθηκαν με μανία στον αστυνομικο. Ο ένας μάλιστα έβγαλε μαχαίρι και τον τρυμάτησε στο λαιμό.
    Ο αστυνομικός αν και εκτός υπηρεσίες είχε μαζί του το υπηρεσιακό όπλο.
    Το έβγαλε και πυροβόλησε τον έναν από τους δύο στο πόδι.
    Η κίνηση ήταν αρκετή για να τρέψει τον δεύτερο σε φυγή. Ο ίδιος ο αστυνομικός κάλεσε τους συναδέλφους του αλλά και ασθενοφόρο για εκείνον αλλά και για τον 17χρονο όπως αποδείχθηκε αλλοδαπό ληστή που είχε τραυματίσει στο πόδι.
    Ο νεαρός παλαιστίνιος νοσηλεύεται τώρα εκτός κινδύνου φρουρούμενος στο νοσοκομείο, ενώ ο αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του και αποχώρησε απ' το νοσοκομείο μετά τις πρώτες βοήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα υποδεχθούν τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου την ερχόμενη Παρασκευή στον Άγιο Νικόλαο οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

    Η κινητοποίηση θα γίνει έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο θα βρίσκεται ο Πρωθυπουργός στο Βαθύ του Αγ. Νικολάου.

    Ο πρωθυπουργός υπενθυμίζεται ότι θα βρεθεί στην Κρήτη για το Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς .

    Η συγκέντρωση οργανώνεται από τα σωματεία εργαζομένων του Αγ. Νικολάου και θα γίνει την Παρασκευή το απόγευμα.

    Ως σημείο προσυγκέντρωσης έχει οριστεί η διασταύρωση της Εθνικής Οδού προς Βαθύ.

    Επισης οι ταξιτζηδες απο Ηρακλειο ξεκινουν στις 12 το μεσημερι με προορισμο το ξενοδοχειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΝΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ 2ο ΧΡΟΝΟ ΝΕΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΟΥΤΕ ΦΑΪ ΜΟΝΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ.
    ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Γιώργος ο Σούρλας ηταν απο τους ελάχιστους σοβαρούς πολιτικούς της βουλής.

    Βέβαια διέπραξε πολλά λάθη κατα την πολιτική του νιότη, σαν υπουργός υγείας επι Μητσοτάκη, ειδικά με το νοσοκομείο του Βόλου και τον συρφετό που διόρισε εκεί.

    Τώρα που γέρασε, εγινε σοφός, και ηταν απο τους τελευταιους επιστήμονες γιατρούς της βουλής.

    Ο ανθρωπος δεν ηταν ουτε δικηγόρος, ουτε εργολάβος, ουτε δημοσιογράφος, ποδοασφαιριστής.

    Εχει κι αυτό την σημασία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Γιώργος ο Σούρλας ηταν απο τους ελάχιστους σοβαρούς πολιτικούς της βουλής.

    Καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ υπαρχει διλημμα υποταγη η φτωχεια.
    η φτωχεια ειναι δεδομενη,με υποταγη η οχι.

    ιδου η μοιρα των υποταγμενων

    ΛΟΥΚΑΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

    του ζητήθηκε(του λουκα νοταρα) κατάλογος όλων των Βυζαντινών ευγενών της Πόλης οι οποίοι κατόπιν σχετικής διαταγής περιήλθαν στα χέρια του Μωάμεθ. Την επομένη ο Νοταράς δέχτηκε την τιμητική επίσκεψη του σουλτάνου στην οικία του, όπου έγινε αποδέκτης των τυπικών βασιλικών τιμών εκ μέρους της οικογένειας καθ' οδόν προς τα αυτοκρατορικά ανάκτορα για τον εορτασμό των επινίκιων. Το ίδιο απόγευμα ο Νοταράς αποκεφαλίστηκε μαζί με τους δύο μεγαλύτερους γιους του. Kατά την επικρατέστερη άποψη αρνήθηκε να παραχωρήσει οικειοθελώς τον τρίτο και νεώτερο γιο του στο σουλτανικό χαρέμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μούτζες και άγριο μπινελίκι στον Μπεγλίτη κατά την αποχώρησή του από τον Αγ. Δημήτριο.
    _______________________________________
    Ακόμα πιο άγριο, απ' ότι στην άφιξή του,
    ήταν το μπινελίκι και οι μούτζες που έφαγε ο παλικαράς Μπεγλίτης κατά την αποχώρησή του από τον Αγ. Δημήτριο, στη Θεσσαλονίκη, όπου μάλιστα είχε το θράσος να απαντήσει και σε όσους τον αποκαλούσαν άχρηστο με αποτέλεσμα να τον πάρει σηκωτό η φρουρά του για να μην δημιουργηθεί επεισόδιο!!!

    Και σε αντίθεση με άλλες φορές όπου μερικοί κομ*******στές μόνος έκαναν ντόρο, αυτή τη φορά συμ*******ίχε όλος ο κόσμος στις αποδοκιμασίες όπως βλέπετε στη διπλανή φώτο όπου τον μουτζώνουν ηλικιωμένοι άνδρες και γυναίκες !!

    Για άλλη μια φορά φαίνεται ότι η λύση θα έρθει απ' τη Θεσσαλονίκη...

    Δείτε το βίντεο και τις φώτο από τους τσαμπουκάδες του (στο 0:17 του βίντεο):
    Thestival.gr Άγρια γιούχα στον Μπεγλίτη
    thestivalgr Φόρτωση...

    Ενώ αποχωρεί και ακούει τα εξ αμάξης:
    σταματάει για να ζητήσει το λόγο απ' τον αγανακτισμένο κόσμο:

    Σκουλήκια της κυβέρνησης... πάτημα και λιώσιμο θέλουν!
    Ξεπουλήσατε και προδώσατε την Ελλάδα!


    στη θΕΣ/ΝΙΚΗ.

    ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ Η ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΚΥΜΜΑΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ !

    ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τρείς οικογένειες εμπλεκόμενες στα
    καύσιμα φοροδιαφεύγουν πολλά χρόνια.
    Και ο "Τίγρης".
    Και άλλα σκυλάκια των συντεχνειών.
    Δεν φοβάμαι να γράψω ονόματα.
    Λάτσης,Βαρδινογιάννης,Κόκαλης και
    Μελισανίδης.Ένας μου διαφεύγει.
    Παράνομες δεξαμενές,καραβίσιο
    πετρέλαιο,νόθευση κλπ.
    Άντε γειά,σύρτε με στα δικαστήρια.
    Αααα Θανάση,είσαι ακόμα θυμωμένος?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/227365/pilotoi-grafeiou-eisprattoun-ptitiko-epidoma/?acpn=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση