GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέχεια στο κραχ των ελληνικών Τραπεζών..

Η επόμενη ημέρα μετά από την κρατικοποίηση της Proton Bank και της DEXIA, βρήκε τις αγορές να αναζητούν ποιο θα είναι το επόμενο “θύμα”τους...

Η επόμενη ημέρα μετά από την κρατικοποίηση της Proton Bank και της DEXIA, βρήκε τις αγορές να αναζητούν ποιο θα είναι το επόμενο “θύμα”τους και μάλιστα πολύ σύντομα εάν δεν βρεθή άμεσα λύση τόσο για την Ελλάδα όσο και για τις υπόλοιπες χώρες τις Ευρωζώνης. Επιπλέον, τα βλέμματα όλα ήταν στραμμένα από το πρωί στο Κοινοβούλιο της Σλοβακίας, που είναι και το μοναδικό που δεν έχει υπερψηφίσει ακόμα το EFSF. Τελικά, αποφάσισαν να αναβάλουν την ψηφοφορία και ταυτόχρονα να...
παρατείνουν την αγωνία των επενδυτών.
Στις αγορές μετοχών, ο Nikkei ολοκλήρωσε την συνεδρίαση σε υψηλό τριών εβδομάδων, κλείνοντας με κέρδη 1,95%. Στις βασικές αγορές τις Ευρώπης, οι επενδυτές περίμεναν να δουν τι θα συμβεί με την ψηφοφορία στην Σλοβακία, αλλά ταυτόχρονα είχαν και το μυαλό τους στο να πάρουν ένα μέρος από τα βραχυπρόθεσμα κέρδη. Ο DAX έκλεισε με μικρή άνοδο 0,48%. Αντίθετα, ο CAC υποχώρησε οριακά 0,22%, ενώ και ο FTSE 100 έκλεισε στο -0,11%.
Στην Αμερική τώρα, μέρχι αργά το βράδυ είχαμε εναλλαγές προσήμων με μικρές μεταβολές.Ο Dow Jones και ο S&P 500 υποχωρούσαν με μικρά ποσοστά, ενώ ο Nasdaq κατέγραφε άνοδο κοντά στο 0,50%. Και οι τρεις βασικοί δείκτες παρέμεναν πάνω από τον ΚΜΟ 50 ημερών τους.Σε δοκιμασία του ΚΜΟ 50 ημερών του έχει βρεθεί και ο Τραπεζικός κλάδος και μένει να φανεί στις επόμενες συνεδριάσεις εάν καταφέρει να βρεθεί πάνω από τον ΚΜΟ 50 ημερών του ή όχι.
Το Ευρώ, μετά από τα μεγάλα κέρδη της Δευτέρας, προσπάθησε να χωνέψει τα τρέχοντα επίπεδα τιμών και έκλεισε με οριακά κέρδη στο 1,3660.Με οριακή μεταβολή ολοκλήρωσε την συνεδρίαση και το Πετρέλαιο, λίγο κάτω από τα 86 δολάρια.Ο Χρυσός υποχώρησε 1% και θα ξεκινήσει την συνεδρίαση από τα 1660 δολάρια.
Τέλος, το ΧΑ συνεχίζει να απογοητεύει και τους τελευταίους επενδυτές που έχουν απομείνει σε αυτό, με τον Τραπεζικό κλάδο να υποχωρεί μετά από το -10% της Δευτέρας, ένα επιπλέον -13,18% χθες και να πλησιάζει τις 300 μονάδες. Ο ΓΔ έκλεισε με πτώση 1,97% στις 725,45 μονάδες, με την αξία συναλλαγών να ξεπερνάει οριακά τα 50 εκ ευρώ.Η εικόνα στον τραπεζικό κλάδο θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο,με τις κεφαλοποιήσεις να έχουν εξαϋλωθεί.

GSTA/EKTA

16 σχόλια

  1. Ένα όραμα που έσβησε .
    Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Ελληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 2046 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για εσάς που κοροϊδεύεται και βρίζεται τον Κώστα Καραμανλή .
    Όταν θα φτάσει ο μισθός σας 500 ευρώ και δεν θα φτάνουν τα χρήματα σας να ζήσετε θα παρακαλάτε γονατιστοί τότε να επιστρέψει ο Καραμανλής και να κάνει την επανεκκίνηση των συμφωνιών Ρωσίας Κίνας , που είχε κάνει προσωπικά ο ίδιος και να γίνει εισροή χρημάτων και να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας .Τώρα φυσικά σας πληρώνει το ΠΑΣΟΚ και δεν έχετε πρόβλημα , αύριο όμως που δεν θα σας χρειάζονται στο ΠΑΣΟΚ ………………;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.mindcup.blogspot.com

    Παρακολουθώντας τα γεγονότα των δύο τελευταίων ετών νομίζω πως βλέπω ελληνική ταινία του ¨60¨ελληνικής παραγωγής αλλά αμερικάνικων συμφερόντων με τη διαφορά πως είναι τσόντα «live» που θα έλεγε κι ο Γάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Γάκης ο ισοβίτης»

    Ένα μεγάλο εύγε για σένα Γάκη που εξασφάλισες μόνιμα και αιώνια σύνταξη στους φίλους του τους εβραιοαμερικάνους , βάζοντας ισόβια δεσμά στην οικονομία και όχι μόνο της Ελλάδος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Πανηγύρια στην κηδεία της Ελλάδος» .

    Ο κόσμος χαίρεται όταν πετυχαίνει κάτι ,

    χαίρεται όταν κερδίζει το λαχείο ,

    χαίραται όταν παντρεύεται

    χαίρεται όταν παίρνει το πτυχίο ,

    χαίρεται όταν βρίσκει δουλεία

    χαίρεται όταν ξεχρέωνε το δάνειο στην τράπεζα ,

    μόνο ο Γάκης βγαίνει δημόσια χαίρεται που παίρνει δάνεια υπονομεύοντας το μέλλον της Ελλάδος και των παιδιών μας .

    Πόσο θράσος έχει τελικά αυτή η παλιοπουστάρα του Βολινάτου , που βγαίνει στα κανάλια και χαίραται που πήρε το μεγαλύτερο δάνειο στην παγκόσμια ιστορία , βάζοντας ταφόπλακα στον παράδεισο της Ελλάδος ,

    έχει και θράσος , αλλά και είναι ο τέλειος απατεώνας ο μεγιστάνας των εξαπατητών , ο καλύτερος πράκτορας των Εβραιοαμερικάνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να ελθει το Δ.Ν.Τ .στην Ελλάδα Πελλοπονήσιοι το υπέγραψαν άλλη μια προδοσία για την Ελλάδα που θα μας τυραννάνε για πάρα πολλά χρόνια και που θα χαθεί και η εθνική μας κυριαρχία διότι δεν θα μπορέσουν να αποπληρωθούν τα δάνεια που πήρε ο Παπανδρέου με την παρέα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλα αυτά που λέτε κατά του Καραμανλή , είναι σταγόνα στον ωκεανό για να μην πω στο διάστημα , μπροστά στο ξεπούλημα της χώρας που κάνει το εβραιοαμερικάνικο ΠΑΣΟΚ .
    Όσο αφορά εσάς που τα γράφετε , δράτε ως ξένοι πράκτορες ενάντια στα Ελληνικά συμφέροντα και υπέρ ξένων εβραιοαμερικανικών πασοκικών συμφερόντων .
    Σας θυμίζω το εβραϊκό όνομα Μινέκο , καθώς επίσης και την εβραϊκή συμμορία της ανατολικής Γερμανίας που ονομαζόταν τότε Π.Α.Κ.
    Αν ο Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , με την προστασία της Ρώσικης αρκούδας .
    Ξυπνάτε εξαπατημένοι και δείτε την αλήθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γάκης ο προδότης»

    Ο προδότης Πελοποννήσιος Γάκης έριξε τελικά την μάσκα του . αποκαλύφθηκε ο «alien» σωματότυπος του ,

    φάνηκαν τα σουβλερά και μοχθηρά δόντια του , που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να ξεσκίζουν τις σάρκες του ελληνικού λαού , οδηγώντας την τροφή κατ ευθείαν στα Εβραιοαμερικάνικα στομάχια.

    Κάνει τον χαζούλη στην τηλεόραση για να τον λυπούνται .Μα οι δολερές του σκέψεις και τα σατανικά τεχνάσματα οδηγούν τον Ελληνικό λαό και την Ελλάδα σε χρόνιο μαρασμό και στην επικείμενη εξαφάνιση του , τι άλλο θέλεις ρε πασόκοεξαπατημένε Έλληνα για να αντιδράσης ;

    Πόσο σεξ θέλεις ακόμη ; Ο Ελληνοφάγος Γάκης είναι άριστος παίχτης στο game της εβραιοπαρέας του .

    Πλήρωνε , πλήρωνε και ξαναπλήρωνε , αρκεί να είναι το ΠοΣΟΚ και ο Γάκης στην εξουσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tο «Express Του ΠοΣΟΚονυχτίου»

    Ο «Πασοκνύκτιος όρθρος» είχε ήδη ξεκινήσει , πριν καλά καλά ξυπνήσει μετά από τον επταετή ύπνο ο Ελληνικός λαός .

    Μία είναι η αλήθεια όσο και αν θέλουν να την κάνουν γλυκιά σαν καραμέλα .

    Όταν ο «γλυφοποδιάς της Φρειδερίκης» παντρεύτηκε, τσιμπώντας το Εβραϊκό Μανεϊκο δόλωμα , το «express του Πισοκνυκτίου» έβαζε μπροστά τις απειλητικές για την Ελλάδα μηχανές του .

    Επτά χρόνια στην ανατολική Γερμανία, αλλά και αλλού «ο μέθυσος ημιεβραίος» οργάνωνε το σαρωτικό πέρασμα του Ποσοκνυκτίου από την ανυποψίαστη κοιμόμενη ως τότε Ελλάδα .

    Το «ημιεβραίικο ρεμάλι» μαζί με την κουστωδία της ανατολικής Γερμανίας , εξαπάτησε τον Eλληνικό λαό αποκρύπτοντας τα «alien σωθικά του», με ένα πρόσωπο κοινωνικής δικαιοσύνης και πλουραλιστικής δημοκρατίας .

    Ας μας πει αυτή η κουστωδία και ας μας δείξει τα ένσημα της από την φάμπρικα της ανατολικής Γερμανίας και μιλάμε για τον Άκη ,τον Κάρολο , τον κινέζο κλόουν και όλα τα άλλα εξαρτήματα του «express του πασοκνυκτίου» που έφτασαν με εξαπάτηση στα ύπατα αξιώματα της χώρας.

    Άξιος συνεχιστής και νέος οδηγός του «express του ποσοκονυκτίου» , «ο αβάπτιστος», ο νεώτερος.

    Τριάντα χρόνια μετά, η μάσκα τουalien έπεσε άλλα δυστυχώς το «express του πασοκονυκτίου» λεηλατεί τα σωθικά της χώρας και τον λαό της εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εντολέων του.

    Εξαπατημένοι συμπολίτες μας, ξυπνήστε επιτέλους και δείτε το τραίνο με το οποίο ταξιδεύετε ,

    δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών,

    αλλά το «express του πασοκονυκτίου»

    θα αφήσει πίσω του όλεθρο, καταστροφή,

    «στρατιές Ελληνικών πτωμάτων»,

    μετά τιμής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. NA KYRHX8EI EPEIGWNTOS STRATIOTIKOS NOMOS, GIATI ETSI OPWS PATE OI ELLHNES THS ELLADOS 8A KATALH§ETAI SE EMFYLIO POLEMO. MONO ENAS DEYTEROS PAPADOPOULOS MPOREI NA SWSEI THN ELLADA.
    O ELLHNAS XREIAZETAI ARBILA STO SBERKO TOY ALOIWS DEN SYNERXETAI. KAI GI AYTO KALYTERA H ARBILA NA EINAI ALLHNIKH PARA EISAGOMENH.

    ELLHN TOY E§WTERIKOY

    ELLHNIDES, ELLHNES,
    APOFASHZWMEN KAI DIATASWMEN

    ZHTW H ELLAS
    ZHTW TO E8NOS

    ELLHN TOY E§WTERIKOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Αυτός έχει τελειώσει καιρό τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. NA KYRHX8EI EPEIGWNTOS STRATIOTIKOS NOMOS

    Kαι να απαγορεύεται να τον παίζεις διαδυκτιακά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. APOFASHZWMEN KAI DIATASWMEN

    είσαι σούργελο με φαντασιώσεις μεγαλείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. οι αριστεροι ειναι φτωχομπινεδες που φοβουνται για την επιβιωση...
    καιρος για μαζικες απολυσεις...
    αν σε πεταξω ανεργο στο δρομο,χανεις καθε δικαιωμα και καθε αξιοπιστiα...
    ουτε να ψηφισεις δεν θα πας...
    ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ....
    ΑΝΕΡΓΟΙ,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,ΑΣΤΕΓΟΙ,ΔΗΜΟΣΙΟΙΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...
    ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση