GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λογοκλοπή σε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ...

Από το http://thivanews.blogspot.com/ ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗ Β. ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΩΣ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑ...

Από το http://thivanews.blogspot.com/
ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗ Β. ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΩΣ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ!
Τα άκουσε για τα καλά η κυρία Βασιλική Τσόνογλου από τη συνάδελφό της κ. Δημήτρη Παπουτσή κι αυτό γιατί εμφάνισε επιστολή διαμαρτυρίας για τα ταξί ως δικής της έμπνευσης ενώ την είχε συντάξει ο δεύτερος. Οταν ο βουλευτής Καβάλας Δημήτρης Παπουτσής διαπίστωσε ότι το δικό του κείμενο, το οποίο είχε στείλει σε διάφορους "συντρόφους" προκειμένου να το υπογράψουν, είχε αναρτηθεί σε τοπικό blog της Θήβας με τίτλο "Β. Τσόνογλου, αντισυνταγματική η μετάβαση των ΤΑΞΙ", έπαθε το πρώτο εγκεφαλικό.
Το δεύτερο και ισχυρότερο ήρθε μια μέρα μετά, την περασμένη Πέμπτη δηλαδή, όταν είχε συμφωνηθεί να κατατεθεί η επιστολή στον κ. Γιάννη Ραγκούση και τον...
πρωθυπουργό και ο κύριος Παπουτσής είδε να πιστώνεται η επιστολή στην κυρία Τσόνογλου από καθημερινή εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας. Η ιστορία μπορεί να ακούγεται αστεία, δεν τη βλέπουν όμως έτσι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, καθώς τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονα το φαινόμενο της λογοκλοπής.

14 σχόλια

  1. Κάποιος από τη ΝΔ πρέπει να μαζέψει τον Ιωαννίδη

    Μόνο στα… χέρια δεν ήρθαν ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης και ο μητροπολίτης Δράμας Παύλος που συνταξίδευαν την Κυριακή με την απογευματινή πτήση της Aegean από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα. Όλα ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kentrinews.gr, ο γαλάζιος βουλευτής απευθυνόμενος στον μητροπολίτη Δράμας και στον έτερο Μητροπολίτη Νεαπόλεως Βαρνάβα που ήταν στην ίδια πτήση… του είπε με δήθεν εμπιστευτικό ύφος: ” έμαθα, όπως μου είπε ο Άνθιμος, πως ο Τζέφρυ (σ.σ.: εννοούσε τον πρωθυπουργό της χώρας), πως είναι αλάδωτος και το θέμα θα το ερευνήσει ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης.

    Ο μητροπολίτης Δράμας ο οποίος δεν φημίζεται για τα φιλοπασοκικά του αισθήματα δεν άντεξε και σε έντονο ύφος του απάντησε: “είναι σοβαρά πράγματα αυτά που λές; Είδαμε και τους λαδωμένους πολιτικούς τι εγκλήματα έχουν κάνει σ΄ αυτή τη χώρα!”

    Ο βουλευτής θίχτηκε από την παρατήρηση και με ιταμό ύφος του επιτέθηκε: “τι είσαι εσύ, κομματάρχης του Τζέφρυ;”.

    Ο μητροπολίτης Δράμας όμως, όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν, δεν είναι από τα… παιδιά που κάθονται σούζα μπροστά σε βουλευτές σαν τον Ιωαννίδη του έδωσε πληρωμένη απάντηση: “ποιος νομίζεις πως είσαι; Και δεν κατάλαβα; Γιατί πρέπει να συμφωνώ με τα όσα απαράδεκτα λες; Επειδή είσαι βουλευτής της ΝΔ;” αναρωτήθηκε με νόημα!

    Στο σημείο αυτό παρενέβη ο μητροπολίτης Βαρνάβας και τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ιωαννίδης αντιλαμβανόμενος το φάουλ στο όποιο υπέπεσε μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο στο Ελ. Βενιζέλος προσπάθησε να μιλήσει στον μητροπολίτη Δράμας, πλην όμως ο Πόντιος στην καταγωγή ιεράρχης απαξίωσε να του μιλήσει!

    Συμπερασματικά: κάποιος από τη ΝΔ πρέπει να μαζέψει τον Ιωαννίδη που εκθέτει με τέτοιες συμπεριφορές το κόμμα του και τον πρόεδρο, τον Αντώνη Σαμαρά. Τέλος θα πρέπει κάποιος να πει στον… πολλά βαρύ γαλάζιο βουλευτή πως μπορεί να διαφωνεί όσο θέλει με τον πρωθυπουργό και την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση! Είναι άλλο πράγμα όμως να αποκαλεί τον εκλεγμένο πρωθυπουργό …Τζέφρυ!

    ΥΓ. Εννοείται πως ο βουλευτής Ιωαννίδης, που κατά τα άλλα κόπτεται για το δράμα που περνούν οι εργαζόμενοι, ταξίδευε πρώτη θέση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναδημοσιεύετε μια είδηση χωρίς να διασταυρώσετε αν είναι αληθινή.
    Από την στιγμή που υπέγραψε το κείμενο η κ Τσόνογλου έχει το δικαίωμα να το αναρτήσει στην ιστοσελίδα της. Δεν το εμφανίζει ως δικό της αλλά ως κοινή δήλωση βουλευτών του Κινήματος. Για ποια λογοκλοπή ή οικειοποίηση μιλάμε;
    Παραθέτω το κείμενο της κ Τσονογλου απο το ιστολόγιό της.

    Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011
    Β. Τσόνογλου: «Αντισυνταγματική η διάταξη για την μεταβίβαση των αδειών ταξί στο Κράτος»
    Σε κοινή δήλωση – επιστολή βουλευτών του Κινήματος τονίζεται η αντισυνταγματικότητα της διάταξης γιατί στερεί ένα σοβαρό περιουσιακό στοιχείο από τους ιδιοκτήτες ταξί

    Προς: Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Ιωάννη Ραγκούση
    ……………………….
    ακολουθεί η επιστολή.

    http://www.tsonoglou.gr/events/events.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΚΗ
    ΠΟΥ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΙΝΑ
    ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ
    ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ
    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
    ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΝΥΜΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.....!!!

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ...ΨΗΦΟΥΣ
    ΤΩΝ ΠΡΩΗΣ ΤΗΣ ΕΣΣΔ.

    ΕΝΤΑΞΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Βενιζέλο, πώς γίνεται υπάλληλος του γραφείου σας να αλλάζει 4 μισθολογικά κλιμάκια σε 10 ημέρες ;
    Oι "ηλίθιοι" χρειάζονται γι αυτό 7-8 χρόνια

    Η υπάλληλος του Βενιζέλου, ανέβηκε με την υπογραφή του 4 μισθολογικά κλιμάκια σε 10 ημέρες... οι "ηλίθιοι" χρειάζονται γι αυτό 7-8 χρόνια

    Ο κ.Βενιζέλος με την παρακάτω απόφαση διορίζει το 2010 ως διευθύντρια Α΄με μισθό 2.600 την Κιούρκα Αδαμαντία για το διορισμό της οποίας πέρσι είχε γίνει ντόρος στο διαδίκτυο:

    Προφανώς ευχαριστημένος με την απόδοσή της το 2011 της ανανεώνει την....
    σύμβαση.

    Μετά τον ανασχηματισμό ο κ. Βενιζέλος γίνεται υπουργός Οικονομικών. Ενθουσιασμένος πια με την υπάλληλο την διορίζει στο νέο υπουργικό του γραφείο τον Ιούλιο με μισθολογικό κλιμάκιο 12.

    Τον Σεπτέμβριο είναι η σειρά της κ. Κιούρκα να ενθουσιαστεί καθώς βλέπει να ξαναδιορίζεται (!!!) προκειμένου να ανέβει 4 βαθμίδες στο μισθολογικό κλιμάκιο των δημοσίων υπαλλήλων (!!!)
    Έτσι ενώ στον προηγούμενο διορισμό ήταν στο 12o ΜΚ ξαφνικά μέσα σε λίγες μέρες σκαρφαλώνει στο 8ο ΜΚ!!!!

    Και βέβαια ο κ. Βενιζέλος ,που έχει υπογράψει τα έγγραφα, θα έχει μια πειστική εξήγηση να μας πει πώς γίνεται όταν για όλους τους άλλους υπάλληλους χρειάζονται οκτώ χρόνια για να αλλάξουν τέσσερα κλιμάκια, για την υπάλληλο του γραφείου του, που είναι απόφοιτη Λυκείου, να χρειάζονται μόλις μερικές μέρες !!!

    http://kolotoubes.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτοι που ρημαξαν την ελλαδα ,εξαπατησαν τον κοσμο και εχουνε κανει ενα σωρο κακουργηματα ζητανε ευθυνες για λογοκλοπη.
    ελεος πια ,αντε να πανε στο διαολο μια και καλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΓΛΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΟ "ΠΑΣΟΚ"; ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ Η ΠΑΣΟΚΟΒΡΩΜΙΑ ακάθεκτη συνεχίζεται...

    Αντικαθιστούν τον ανταποκριτή της ΝΕΤ και του ΑΠΕ στο Βερολίνο με τη σύζυγο του πρώην ΥΠΕΞ, Δρούτσα!

    Η Φαίη Καραβίτη σύζυγος του πρώην ΥΠΕΞ, Δημήτρη Δρούτσα, θα πάρει τη θέση του ανταποκριτή της ΝΕΤ και του ΑΠΕ στο Βερολίνο, Γιώργου Παππά.

    Ενδεικτικό της αντίληψης των συνεργατών του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου η μετακίνηση του δημοσιογράφου, αλλά και ενδεικτικό του πώς εννοεί η κυβέρνηση την ανεξαρτησία της ΕΡΤ.

    Είναι γεγονός ότι η σύμβαση του δημοσιογράφου έληξε τέλος του μήνα, αλλά δεν ανανεώθηκε ως είθισται, αντίθετα την καπάρωσε η σύζυγος του Δημ. Δρούτσα που εντελώς τυχαία εσχάτως μετακόμισε στο Βερολίνο !

    Βεβαίως το γεγονός δεν φαίνεται να είναι τυχαίο και από την αποκλειστική συνέντευξη της Μέρκελ που εξασφάλισε ο Γιώργος Παππάς για τη ΝΕΤ και την είδαμε να προβάλλεται πρώτα από το Mega !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός ο Παπουτσής της Καβάλας δεν φοράει παντελόνια;
    Τον έκανε ρόμπα το σούργελο κι αυτός κλαίγεται σε δημοσιογράφους και βουλευτές!
    Δεν έχει αρ@@@ να τη στείλει από εκεί που ήρθε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστούμε τον προέδρο της σοσια- λη-στικής διεθνούς κι όλο το εδώ συνάφι του για τις ημέρες λαικής κυριαρχίας , δικαιοσύνης, κράτους πρόνοιας που μας χαρίζουν !!!

    Είμαστε τυχεροί που τους έχουμε.

    Ευχαριστούμε τους συνέλληνες που τους ψήφισαν και τους έφεραν στην εξουσία προκειμένου να μη χάσουμε όλα τα παραπάνω.

    Τώρα πλεον , με τον ΓΑΠ , τον Μπεγλίτη και τα άλλα παιδιά προχωράμε και πεινάμε ,
    ξεπουλάμε τα παντα παιδιά.

    Ζήτω το
    Πανπροδοτικό
    Αντιλαικο
    Σιωνιστικό
    Οικονομικό
    Κατεστημένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πόσες τέτοιες καθημερινές μικρές ιστορίες συνθέτουν την πολιτική μας σαπίλα. Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, τηρούν ευλαβικώς τη Βουλγαράκειο ρήση "Το νόμιμον είναι και ηθικόν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aυτο το απιθανο σουργελο εκανε τη πορεια προς τη Βουλη καθησμενη στα γονατα του μεντορα της Ακριβακη!Ναι της Ολυμπιακης.Να μη ξεχασω οτι εχει διορισει και τη κορουλα της οπως θα διαβασετε τις επομενες μερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011
    Με επιστολή διάψευσης, η βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ Ν. Βοιωτίας, κ.Βασιλική Τσόνογλου, διαψεύδει δημοσίευμα και αφήνει έκθετο συνάδελφό της!!!


    ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ-ΒΥΛΛΙΩΤΗ
    Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ Ν. Βοιωτίας
    03/10/2011
    Αγαπητοί κύριοι,
    Στην στήλη σας «Dark room» σελίδα 23, φύλλο Κυριακής 2 Οκτωβρίου, διαβάσαμε σχετικά με την επιστολή των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το θέμα των ταξί.
    Είναι εύκολο να διαπιστώσετε και εσείς ότι το κείμενο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
    Μπορείτε να το βρείτε αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Βουλευτή www.tsonoglou.gr (Δραστηριότητες).
    Σας παραθέτουμε αυτούσιο και το κείμενο, όπως εστάλη στα ΜΜΕ.
    Είναι λοιπόν εμφανέστατο ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα οικειοποίησης.
    Σας παρακαλούμε για την αποκατάσταση της αλήθειας.

    Ακολουθεί το κείμενο:



    Σχόλιο: Με την παραπάνω επιστολή διάψευσης, η βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ Ν. Βοιωτίας, κ.Βασιλική Τσόνογλου-Βιλλιώτη, διαψεύδει δημοσίευμα και αφήνει έκθετο συνάδελφό της!!!
    Η πρώτη αναφορά της εφημερίδας με τίτλο:
    Επιστολή διαμαρτυρίας
    «Πράσινοι» βουλευτές κατά Ραγκούση για τα ταξί
    "... Η πρωτοβουλία ανήκει στον βουλευτή Καβάλας κ. Δημήτρη Παπουτσή ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr δηλωνει ότι «οι ενστάσεις και η επιστολή προέκυψε ως αποτέλεσμα του διαλόγου με τους εκπροσώπους του κλάδου στον νομό μου, με τους συναδέλφους βουλευτές και μετά από ενημέρωση για την το περιεχόμενο και την ουσία των κρίσιμων συνεδριάσεων του ΚΤΕ Μεταφορών».
    σσ: Συνεπώς ο "λόγος" στον κ. Παπουτσή, που θα αποδείξει αν είναι μια ακόμη κότα ή έχει πολιτικό λόγο και όσα λέει σε δημοσιογράφους και βουλευτές ισχύουν! ..."
    και στην συνέχεια...
    "...Σύμφωνα με πληροφορίες την επιστολή υπογράφουν 10 με 12 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων ο κ. Θανάσης Παπαδόπουλος και η κυρία Βασιλική Τσόνογλου και αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες ώρες..."
    Τα παραπάνω η εφημερίδα δημοσίευσε στις
    29/09/2011 13:49


    Στην ιστοσελίδα όμως της κ. Τσόνογλου έχει ημερομηνία 28/09/2011

    «Αντισυνταγματική η διάταξη για την μεταβίβαση των αδειών ταξί στο Κράτος»

    28 Σεπ. 2011
    Αυτά ως προς τις ημερομηνίες. Διότι, εάν ισχύουν τα παραπάνω, η κυρία Τσόνογλου προηγήθηκε και του δημοσιεύματος και της κατάθεσης της επιστολής.
    Εμείς οφείλουμε να ζητήσουμε δημόσια συγγνώμη για τον τίτλο:
    "Τέτοιος εκφυλισμός και μάλιστα εκ Θηβών, μόνον στην κοινοβουλευτική ομάδα του GΑΠ μπορούσε να συμβεί!"

    Μετά την παραπάνω επιστολή διαμαρτυρίας - διευκρίνησης επιπρόσθετα οφείλουμε και να την συγχαρούμε για την άμεση αντίδρασή της, ως βουλευτή.
    Είναι μία αντίδραση δημοκρατική και εκτός του ότι επιβραβεύει, καταξιώνει και το προσωπικό της ρόλο και παρουσία στο κοινοβούλιο και στους πολίτες.
    ΔΕΝ έχουμε με κανέναν βουλευτή προσωπικά τίποτα, αλλά με τις πολιτικές των κομμάτων τους, και των ιδίων (οι οποίοι-ες ακολουθούν και μας έχουν φθάσει στην έσχατη εξαθλίωση ως πολίτες), όταν ψηφίζουν με "κομματική πειθαρχία" ΜΗ σεβόμενοι την εντολή των ψηφοφόρων τους, αυτό όμως είναι κάτι άλλο, αλλά οι προσωπικές αναφορές μας θέλουν προσοχή, διασταύρωση και επαλήθευση.

    Μετά τα παραπάνω, οι συντάκτες του δημοσιεύματος της εφημερίδας είναι έκθετοι, όπως διπλά έκθετος και ο φερόμενος ως πληροφοριοδότης, βουλευτής Καβάλας, κ. Δημήτριος Παπουτσής, που θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς της εφημερίδας, για το "πνευματικό του έργο" ("φευ"... ένα απλό δελτίο τύπου ή ερώτηση στη βουλή!!!) ή να διασκευάσει ή να διαψεύσει τα όσα διέρρευσε στο τύπο και στο πολιτικό του περίγυρό, εάν έχει αυτόνομο πολιτικό λόγο και όσα λέει σε δημοσιογράφους και βουλευτές ισχύουν!

    Μετά τα παραπάνω και πριν ομιλήσει ο Καβαλιώτης βουλευτής - Η κ. Τσόνογλου πέτυχε μία ακόμη επικοινωνιακή επιτυχία, έδειξε ότι ξέρει να πολιτεύεται και να κατατροπώνει "πολιτικούς λαγούς" και "δημοσιογραφικά πετραχήλια"

    Νάσος Ζαγγογιάννης
    για τον ΣΤΟΧΑΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: “και του χρόνου σπίτια μας !”

    Με στραμμένα πλέον τα μάτια όλων στο Θεό, δεδομένου ότι άλλη λύτρωση δεν υπάρχει…οι Βουλευτές σταυροκοπήθηκαν με δέος όταν πριν από λίγο στη Βουλή ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έψαλε το απολυτίκιο «Σώσον Κύριε τον λαόν Σου» κατά την τελετή του αγιασμού για την έναρξη των εργασιών της Γ’ Συνόδου της Βουλής.

    Οι Βουλευτές που παρέστησαν στην τελετή ήταν οι λιγότεροι από κάθε άλλη φορά ενώ απουσίαζαν αρκετοί Υπουργοί και οι Πρόεδροι των Κοινοβουλευτικών Ομάδων του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Παπαρήγα και Αλ. Τσίπρας.

    Στα…στιγμιότυπα καταγράφεται η στιγμή που οι «παριστάμενοι» πολιτικοί χαμήλωσαν τα μάτια (όχι βέβαια από σεβασμό, αλλά από ντροπή) μόλις ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συνέχισε να ψάλει «ευλόγησον την κληρονομίαν Σου». Διότι η κληρονομιά των κυβερνώντων μας… είναι η οικονομική υποδούλωση μας για τα επόμενα 100 χρόνια τουλάχιστον.

    Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε μετά το πέρας της τελετής στους βουλευτές «καλή χρονιά, πολύ δύναμη και πλούσια τα έργα σας».

    Πάντως μια γυναικεία φωνή από τα έδρανα του ΠΑΣΟΚ ευχήθηκε με τη σειρά της «και του χρόνου σπίτια μας»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΣΟΚ = BΡΙΣΙΑ ____________ ΑΠΑΙΣΙΑ.

    ΑΙΩΝΙΑ.

    ΌΠΩΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.ΠΗΛΙΟΣ ΓΟΥΣΗΣ..ΝΕΝΕΚΟΣ
    ΤΣΟΛΑΚ Ο ΓΛΟΥ..
    ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση