GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσχεση εργασίας στην "Μακεδονία"...

Μετά το τριήμερο των απεργιακών κινητοποιήσεων (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) στο συγκρότημα της Μακεδονίας-Θεσσαλονίκης-Σπορ του Βορρά, που...

Μετά το τριήμερο των απεργιακών κινητοποιήσεων (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) στο συγκρότημα της Μακεδονίας-Θεσσαλονίκης-Σπορ του Βορρά, που κήρυξαν οι τρεις ενώσεις στον χώρο του Τύπου (ΕΣΗΕΜΘ, ΕΤΗΠΤΘ, ΕΠΗΕΘ), οι 190 εργαζόμενοι (συντάκτες, τεχνικοί, διοικητικοί) αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας.
Συνεχίζουν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις τους, καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και...
3 μήνες και οργισμένοι για τη στάση και τη συμπεριφορά της εκδότριας Β. Σουλοπούλου και του ιδιοκτήτη Γ. Ρήγα.
Οι εργαζόμενοι καταγγέλουν ότι η ιδιοκτησία της εφημερίδας αθέτησε όλες τις δεσμεύσεις τις οποίες είχε αναλάβει στη διάρκεια του καλοκαιριού και αφορούσαν την καταβολή των μισθών – υποσχέσεις, που έκαναν τις διοικήσεις των συνδικαλιστικών μας ενώσεων να αποδεχθούν την..καθυστέρηση.

4 σχόλια

  1. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    Η' ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ;
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ.
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    ΟΛΟΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
    ΟΛΟΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ.ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ.
    ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι φως-φανάρι πως η χρηματοδοτηση γίνεται από δωδεκαθεϊστές-ιουδαιοχριστιανούς, φανατικούς οπαδούς του ‘ελληνο-χριστιανικού’ πολιτισμού. Διότι στην καθαρά ελληνική κοσμοθέαση νομίζονται όχι μόνον 12 αλλά τουλάχιστον 47 ή 55 θεές και θεοί (Αριστοτέλης), ως κωδικοποιημένα συστήματα αξιών και φυσικών δυνάμεων.

    Ναι, ιδεολατρική ‘κοσμοθέαση’ επειδή ποτέ δεν υπήρξε ‘θρησκεία’ με τυφλή πίστη στην ελληνική παράδοση. Ακόμα και ο θεός ο ύψιστος είναι όχι μόνον κοινωνικά άθεος αλλά και τέλεια άθρησκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.
    ΚΙΝΗΜΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΕΝΙΚΑ.
    Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ
    ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΤΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ ΛΕΝΙΝΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ.

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση