GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακυρώθηκε η παρέλαση και στο Ηράκλειο...

Στο Ηράκλειο της Κρήτης, διαδηλωτές εμπόδισαν την παρέλαση και προκάλεσαν ένταση και μικροεπεισόδια. Οι επίσημοι αποχώρησαν υπό την προστασ...

Στο Ηράκλειο της Κρήτης, διαδηλωτές εμπόδισαν την παρέλαση και προκάλεσαν ένταση και μικροεπεισόδια. Οι επίσημοι αποχώρησαν υπό την προστασία των ειδικών δυνάμεων των ΜΑΤ και η παρέλαση ακυρώθηκε. Οι βουλευτές του Ηρακλείου κκ. Μ. Στρατάκης, Μ. Κεφαλογιάννης και Μ. Σφακιανάκης, σύμφωνα με...
 την ιστοσελίδα cretalive.gr, έγιναν στόχος έντονων αποδοκιμασιών από τους συγκεντρωμένους πολίτες. Παράλληλα, δική τους συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργάνωσαν μέλη της «Σπίθας», του κ. Μ. Θεοδωράκη. Από την πλευρά τους οι μαθητές σε παρέλαση στη Νέα Αλικαρνασό, γύρισαν την πλάτη τους στους επισήμους φτάνοντας στην εξέδρα. Μάλιστα, τα τύμπανα σίγησαν επιδεικτικά μόλις έφτασε η παρέλαση στην εξέδρα.

8 σχόλια

  1. Οφείλει σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας να παραιτηθεί διότι από σήμερα είναι αν ανεπιθύμητος από τον Ελληνικό λαό που τον ονόμαζε πλέον προδότη ,και να γίνουν ελεύθερες εκλογές για να βρει ο Ελληνικός λαός τον σωστό του δρόμο και να διώξει τους προδότες του τον διοικούν , εφαρμόζοντας προγράμματα για την εξόντωση των Ελλήνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οφείλει σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας να παραιτηθεί διότι από σήμερα είναι αν ανεπιθύμητος από τον Ελληνικό λαό που τον ονόμαζε πλέον προδότη ,και να γίνουν ελεύθερες εκλογές για να βρει ο Ελληνικός λαός τον σωστό του δρόμο και να διώξει τους προδότες του τον διοικούν , εφαρμόζοντας προγράμματα για την εξόντωση των Ελλήνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν ερμηνεύσουν σωστά το μήνυμα ΟΛΟΙ οι πολιτικοί μέσα από τα γυάλινα κλούβια τους , θα τους προλάβουν οι εξελίξεις..
    Κύριοι και τους νεκρούς μας τιμάμε, και την παρτίδα μας και τους θεσμούς... Δεν έχει ο κόσμος χάσει τον σεβασμό στους ΘΕΣΜΟΥΣ , αλλά στην πολιτική που εξασκούν ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ που εκπροσωπούν τους ΘΕΣΜΟΥΣ..

    Αν βγαίνουν τώρα ΟΛΟΙ οι πολιτικάντηδες από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά και λένε μπαρούφες, ας καταλάβουνε επιτελούς ότι σήμερα ο ΛΑΟΣ είπε ΟΧΙ σε αυτούς που θέλουν να κάνουν την χώρα μας προτεκτοράτο.. Όταν λέει ο Μπερλουσκόνι στην ΣΎΝΟΔΟ ΤΗΣ Ε.Ε εμείς δεν είμαστε ΕΛΛΑΔΑ θα έπρεπε μερικοί ταγοί μας να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ..Οι τιμημένοι νεκροί μας που σήμερα εορτάζουμε θα αναγαλλιάζει η ψύχη τους που είπε πάλι ΟΧΙ , ενώ κάποιοι λένε ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

    Αυτή ήταν η ουσία κύριε πρόεδρε Παπούλια , κύριε Παπανδρέου, κύριε Σαμαρά, κύριε Αδωνη Γεωργιάδη, κύριε Τραγάκη ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ...

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος Έλληνας πολίτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ!!!
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να βγεί ο Καραμανλής και να πεί επιτέλους:"΄Εργο δικό μας είναι το μπάχαλο που ζούμε σήμερα. Μας αδικείτε μην το χρεώνετε σε άλλους!
    "Αντί αυτού δηλώνει ο Σαμαράς:
    "Σε μια στιγμή που η χώρα μετράει τις πληγές της και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, δεν θα έπρεπε να μπερδεύουν τα εθνικά μας σύμβολα και την ελληνική ιστορία με μια καταστροφική κυβέρνηση".Τρέλλα πουλάει η δεξιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λαος που ψηφιζει γουρουνια θρεμμενα με πακετα ντελορ δεν αξιζει να ζησει,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε μαλακα 2.29 βγαλε τη κασσετα του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ εχουμε εδω και 2 χρονια αντε βλακα πρασινο σκατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2.29 πραγματικά είσαι απαράδεκτος. by the way στο Ηράκλειο έγινε πολύ ωραία παρέλαση και πορεία, αφού αποχώρησαν αποδοκιμαζόμενα τα λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση