GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ισχυρό λαϊκό φρόνημα, σημαίνει ισχυρή δημοκρατία!"...

Από τον  Αντώνη Κωνσταντίνου Αισθάνομαι την υποχρέωση να κάνω γνωστές τις θέσεις μου σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου όχι...

Από τον Αντώνη Κωνσταντίνου
Αισθάνομαι την υποχρέωση να κάνω γνωστές τις θέσεις μου σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου όχι μόνο στις Σέρρες αλλά και...
γενικότερα.
  1. Καμία Δημοκρατία δεν καταλύθηκε. Αντιθέτως, ο Λαός, με τις πράξεις του αναδεικνύει την ανυπαρξία της Πολιτικής ηγεσίας, και την ανικανότητα της στη χάραξη ουσιαστικών, αναπτυξιακών στόχων.
  2. Ο Λαός, είναι το βασικό συστατικό για την ύπαρξη της Δημοκρατίας οι δε, αντιδράσεις του, αποτελούν τον λειτουργικό πυρήνα, τη ζωή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.
  3. Ο Ελληνικός Λαός συνεχίζει να στηρίζει το Δημοκρατικό του Πολίτευμα στο μέγεθος και τον βαθμό που και οι Εντεταλμένοι προς τούτο Ταγοί στηρίζουν και αναδεικνύουν.
  4. Θεωρώ, όλες τις δηλώσεις περί προσβολής του Δημοκρατικού αισθήματος ή της Δημοκρατίας, ως ψευδό-καθωσπρεπισμούς που ως στόχο έχουν, να κρύψουν την αλήθεια, δημιουργώντας νέους μπαμπούλες περί προ εμφυλιωτικού μετώπου και διάφορα άλλα τέτοια φαιδρά.
  5. Η Δημοκρατία μας, είναι ισχυρή, γιατί όλοι οι Έλληνες, είμαστε αποφασισμένοι να την στηρίξουμε όπως την στηρίξαμε, εδώ και πολλά-πολλά χρόνια.

18 σχόλια

  1. Άσμα Νησιώτικον
    ( τραγουδιέται όπως, τη βράκα μου την κουρελού τη χιλιομπαλωμένη)

    Ζορίζετε η Δεξιά, κι έβγαλε τα τσιράκια
    τα STAGE της, τα κουκουέ, κι όλα τα Συριζάκια,
    βρε σεις μπακούρια κάντε τους, φάτε τους το τσερβέλο
    των πασοκσίδων όπου δει, ρίχτε τους και μπουγέλο
    ρίχτε τους και καμιά χωστή στα αχαμνά να δούνε
    με ποιον τα βάζουν το γιατρό να τρέχουνε να βρούνε,
    δεν ντρέπουνται δεν ντρέπουντε να λένε πως μειώσαν
    κάμποσα δις το χρέος μας και έτσι ξελασπώσαν
    Βρε κάντε με κυβέρνηση φωνάζει με τους άλλους
    τσ’ αριστερούς τσι Δεξιούς και με τσι παπαγάλους,
    θα σας σε δώσω και δουλειές, και θα σας διορίσω
    και χρέη και ματσακωνιές όλα θα σας τα σβήσω,
    κάντε τα όλα μπάχαλο, κι όπου σταθείτε λόγο
    να βγάνετε και του Πασόκ να κρίνετε το ρόλο,
    φωνάζετε πως εκλογές, θέλετε για να βρούμε
    διέξοδο στην κρίση μας, να ξαναγεννηθούμε,
    να ‘ρθω ‘γω στα πράματα να κυβερνήσω, Χάλι
    Μαντάρα, Σκόνη, Κουρνιαχτό για να τα κάμω πάλι.
    Με τις Υγείες μας!
    Με έντονο ύφος ο Πάγκαλος καυτηρίαζε μια απόφαση του Υπουργού Οικονομικών Αλογοσκούφη, στην Ελληνική Βουλή επί Κυβερνήσεως Καραμανλή, καθώς ο Αλογοσκούφης με την απόφαση του αυτή, δηλαδή απόφαση της καλύτερης κυβέρνησης που είχαμε ποτέ σύμφωνα με ΔΕΞΙΟΥΣ και ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, χάριζε στα στελέχη των Ελληνικών τραπεζών που έλαβαν συνολικά 800.000.000 ευρώ, BONUS εκείνη τη χρονιά, ΟΚΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, τον αναλογούντα φόρο περίπου 300.000.000 ευρώ, ΤΡΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ που έπρεπε να πληρωθεί στην εφορία, έτσι τον έκανε ΜΗΔΕΝ, τον ΔΙΕΓΡΑΨΕ!
    Αυτήν την απόφαση του ανέμιζε στα μούτρα ο Πάγκαλος, νομίζω την εφημερίδα της Κυβερνήσεως που την περιείχε, πλην ο Κύριος Αλογοσκούφης κύταζε αλλού, όπως και ολόκληρη η ΔΕΞΙΑ.
    Τι έκαναν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ; Άλλοι κοιτούσαν το ταβάνι, άλλοι ψάχνανε στον χαρτοφύλακα τους, άλλοι φέρνανε το χέρι τους στο στόμα για να χασμουρηθούν, ένας έξυνε τη μύτη του, φοβερά πράγματα δηλαδή, τρόμαξε ο Αλογοσκούφης μέχρι που φοβήθηκε μην σηκωθούνε έτσι αγριεμένοι που ήταν και τον δείρουνε και έφυγε, έτσι ηρεμήσανε τα πράγματα αλλιώς Θε μου φύλαε, θα χυνότανε αίμα…..
    Υπόθεση.
    Υπάρχει έστω και ένας Έλληνας ή Ελληνίδα που να πιστεύει ότι αν, λέω αν, στην υποθετική περίπτωση που βρισκότανε ένας μάγος από την σημερινή Κυβέρνηση του Πασόκ και διέγραφε όλο το Ελληνικό χρέος, με την ρήτρα όμως ότι από εδώ και πέρα σαν χώρα δεν θα ξοδεύαμε ούτε δεκάρα τσακιστή παραπάνω από όσα κερδίζουμε, αλλά και κάθε χρόνο θα βάζαμε και κάτι στην άκρη σαν καλοί νοικοκύρηδες, η ΔΕΞΙΑ, η σημερινή ΔΕΞΙΑ για να μην φαίνετε αυτή, δεν θα έβγαζε και πάλι στους δρόμους τα τσιράκια της για να τα κάνουν μπάχαλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα .... αναγκασμένη !!!
    Ο Γιώργος παραχωρεί την Ελλάδα στους AGGLOAMERIKANOYS και τους Έλληνες στους δουλεμπόρους των αγορών, θα αποφασιστεί ο απόλυτος εξευτελισμός των Ελλήνων από τους AGGLOAMERIKANOUYS δήμιους. Ο Πρωθυπουργός που έφερε σε πέρας το έργο του, να καταστρέψει την Ελλάδα και να βγάλει το απύθμενο μίσος του προς τον ελληνικό λαό, περιχαρής πλέον, θα μπορεί να ονειρεύεται το μέλλον του ως ο άνθρωπος που υποδούλωσε την Ελλάδα.
    Ήδη πλέον παίρνουν θέση τα κοράκια πάνω από τη χώρα, για να ξεσκίσουν τις σάρκες του λαού.
    Το αποτέλεσμα του κουρέματος των ομολόγων των Ελληνικών τραπεζών θα είναι να σταματήσουν τελείως τα δάνεια προς τις επιχειρήσεις για πολλούς μήνες, με αποτέλεσμα το κλείσιμο των επιχειρήσεων και την οδήγηση στην ανεργία εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών. Ταυτόχρονα, το ελληνικό κράτος θα ξαναδανειστεί, για να κρατικοποιήσει τις τράπεζες, και θα χρεώσει τον ελληνικό λαό με δεκάδες δις ευρώ.
    Εδώ θα έχει σημασία να μας πουν οι υπουργοί της υποτέλειας και ο Πρωθυπουργός της εξαθλίωσης πού πήγαν τα 130 δις ευρώ εγγυήσεις στις τράπεζες. Θα πρέπει να εξηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης πώς γίνεται να χρεώνεις τη χώρα με 130 δις ευρώ για τη ρευστότητα και τη σταθερότητα των τραπεζών και ταυτόχρονα να κλέβεις τον μισθωτό και τον συνταξιούχο.
    Είναι γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός της φτώχειας εξαρχής είχε επιλέξει τον εξευτελισμό των Ελλήνων, τη διάλυση της χώρας και τον οικονομικό μαρασμό.
    Ταυτόχρονα στα ταμεία το κούρεμα θα επιφέρει μειώσεις των συντάξεων, αύξηση εισφορών και ουσιαστικά νέα επαχθέστερα εισπρακτικά μέτρα.
    Είναι απορίας άξιον πώς θα ψηφίσουν οι βουλευτές το νέο φορολογικό, τον προϋπολογισμό αλλά και τη νέα σύμβαση που θα παραδίδει τα κλειδιά στους ξένους κατακτητές. Είναι επιστημονικής διερευνήσεως θέμα πως δεν υπάρχει ένας βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από τους 154 να έχει τσίπα.
    Καλά για τους βουλευτές του Σαμαρά τι να πω, αφού καταψηφίζουν επί της αρχής τα νομοσχέδια, μετά ψηφίζουν τη συντριπτική πλειονότητα των άρθρων, τέτοια κοροϊδία.
    Θα μου πείτε, μπορεί ο Παπανδρέου να ζητήσει να ψηφιστεί με 180, για να βάλει στον «κουβά» και τη Νέα Δημοκρατία.
    Η άποψή μου είναι ότι ο Παπανδρέου διάγει τις τελευταίες ημέρες του πρωθυπουργικού του βίου. Να μην πω ώρες, αλλά ημέρες. Αφού θα τελειώσει το καταστροφικό του έργο, θα παραδώσει στον επόμενο δοσίλογο…
    Θα μπορούσα να βάλω τίτλο σε αυτό το άρθρο «Γιώργο σήκω φύγε, δεν πάει άλλο». Όμως, πρέπει να απολογηθεί ο Γιώργος αλλά και όλο το κυβερνητικό σύστημα 15 χρόνια τώρα για την κατάσταση που βρισκόμαστε.
    Πουλάγανε αέρα, υποχρέωναν τα ταμεία να επενδύουν σε ελληνικά ομόλογα και τώρα ζητούν από τους γέροντες και την ψυχή τους.
    Είναι πλέον ηλίου φαεινότερον ότι, εάν αποδεχθούμε και τον νέο βιασμό της χώρας από τον Πρωθυπουργό και τους αυλικούς του, είμαστε άξιοι της τύχης μας. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είπε ότι οι Έλληνες είμαστε υπερήφανος λαός. Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Είμαστε υπερήφανος λαός και δεν τον ανεχόμαστε άλλο.
    Εάν επιτρέψουμε στα ανδρείκελα που κυβερνούν τη χώρα να συνεχίσουν να την καταστρέφουν, τότε πράγματι χρειαζόμαστε επιστημονική μελέτη.
    Φθάσαμε, η προκήρυξη εκλογών, το ύψιστο Δημοκρατικό δικαίωμα, η κορωνίδα της Δημοκρατίας, η αρχή και το τέλος του Δημοκρατικό πολιτεύματος, να χαρακτηρίζεται από τον Πρωθυπουργό και τους κηπουρούς του ως καταστροφικό!!! Η κορυφαία πράξη του Δημοκρατικού πολιτεύματος, το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, χαρακτηρίζεται από την κυβέρνηση καταστροφικό. Εάν αυτό δεν είναι φασιστική νοοτροπία, τότε τι είναι;
    Κλείνοντας να αναφέρω και ένα γεγονός που δείχνει το πόσο βαθιά «δημοκρατική» είναι η κυβέρνηση. Προχθές είχε αναρτηθεί στο ΟΑΚΑ από τους φιλάθλους του ΠΑΟ ένα πανό που έγραφε: «Πολιτικοί λαμόγια, Βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων». Η χωροφυλακή όχι μόνο απαίτησε να σταματήσει ο αγώνας και να κατέβει το πανό, αλλά μετά το τέλος του αγώνα έψαχνε τα αυτοκίνητα των φιλάθλων για να βρει το πανό και συνέλαβε και τους κατόχους του!!! Τέτοια Δημοκρατία. Δεν ξέρω εάν έχει σημασία ότι ο Παπουτσής είναι βάζελος.... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tο «Express Του ΠοΣΟΚονυχτίου»

    Ο «Πασοκνύκτιος όρθρος» είχε ήδη ξεκινήσει , πριν καλά καλά ξυπνήσει μετά από τον επταετή ύπνο ο Ελληνικός λαός .

    Μία είναι η αλήθεια όσο και αν θέλουν να την κάνουν γλυκιά σαν καραμέλα .

    Όταν ο «γλυφοποδιάς της Φρειδερίκης» παντρεύτηκε, τσιμπώντας το Εβραϊκό Μανεϊκο δόλωμα , το «express του Πισοκνυκτίου» έβαζε μπροστά τις απειλητικές για την Ελλάδα μηχανές του .

    Επτά χρόνια στην ανατολική Γερμανία, αλλά και αλλού «ο μέθυσος ημιεβραίος» οργάνωνε το σαρωτικό πέρασμα του Ποσοκνυκτίου από την ανυποψίαστη κοιμόμενη ως τότε Ελλάδα .

    Το «ημιεβραίικο ρεμάλι» μαζί με την κουστωδία της ανατολικής Γερμανίας , εξαπάτησε τον Eλληνικό λαό αποκρύπτοντας τα «alien σωθικά του», με ένα πρόσωπο κοινωνικής δικαιοσύνης και πλουραλιστικής δημοκρατίας .

    Ας μας πει αυτή η κουστωδία και ας μας δείξει τα ένσημα της από την φάμπρικα της ανατολικής Γερμανίας και μιλάμε για τον Άκη ,τον Κάρολο , τον κινέζο κλόουν και όλα τα άλλα εξαρτήματα του «express του πασοκνυκτίου» που έφτασαν με εξαπάτηση στα ύπατα αξιώματα της χώρας.

    Άξιος συνεχιστής και νέος οδηγός του «express του ποσοκονυκτίου» , «ο αβάπτιστος», ο νεώτερος.

    Τριάντα χρόνια μετά, η μάσκα τουalien έπεσε άλλα δυστυχώς το «express του πασοκονυκτίου» λεηλατεί τα σωθικά της χώρας και τον λαό της εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εντολέων του.

    Εξαπατημένοι συμπολίτες μας, ξυπνήστε επιτέλους και δείτε το τραίνο με το οποίο ταξιδεύετε ,

    δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών,

    αλλά το «express του πασοκονυκτίου»

    θα αφήσει πίσω του όλεθρο, καταστροφή,

    «στρατιές Ελληνικών πτωμάτων»,

    μετά τιμής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ισχύς εν τη ενώσει .

    Είδες βρέ κουτό που μας αγαπούν όλοι οι Ευρωεβραίοι και εσύ τους κατηγορείς .

    Θέλουν το καλό μας για αυτό μιλούν για συναίνεση , ομοψυχία , ενότητα ,

    όλοι μαζί βρέ χαζουλίνι θα καταφέρουμε πολλά .

    Η δανειακή σύμβαση δεν έχει ακόμα υπογραφεί , μην ξεγελιέσαι . Τα μνημόνια 1,2,3 , κ.λπ. είναι μόνο ένα μικρό μέρος της .

    Ας συναινέσουμε όλοι μαζί και ας την υπογράψουμε ,

    μήπως έχουμε να χάσουμε τίποτα…..!

    και με την βούλα του συντάγματος ,γιατί ξέρεις βρέ μαλκισμένο και αυτοί το ξέρουν βέβαια ,

    δανειακή σύμβαση με 151 βουλευτές δεν εξασφαλίζουν τα χρήματα των δανειστών,

    γιατί σου λέει πως

    εάν έρθει ο Τρελαντώνης θα τους πει να πάνε να τα πάρουν από τον γιο του εωσφόρου .

    Κατάλαβες λοιπόν γιατί θέλουν την συναίνεση με 181 βουλευτές ,

    η δανειακή σύμβαση θα είναι και συνταγματικά ενυπόθηκη και έτσι θα εξασφαλίζουν τα χρήματα τους οι δανειστές, έχοντας ως υποθήκη Ελληνικά νησιά , Ελληνική γη , Ελληνικές ψυχές και Έλληνες σκλάβους .

    Ότι άλλο και αν σου πω γλυκό μου αγόρι και τρυφερή μου γατούλα θα είναι περιττό.

    Ο mindcup της σκέψης σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ελλάδα είναι εξαναγκασμένη να διαλέξει μια από τις δυο επιλογές:

    · Ή να υποκύψει και να υποταχθεί στη Τρόικα αποδεχόμενη την ήττα της.
    · Ή να αρνηθεί τις προσταγές των αγορών και της Τρόικας αναστέλλοντας τη πληρωμή και ξεκινώντας ένα λογιστικό έλεγχο για να καταγγείλει το άνομο τμήμα του χρέους !!!

    Ο Γιώργος παραχωρεί την Ελλάδα στους AGGLOAMERIKANOYS και τους Έλληνες στους δουλεμπόρους των αγορών, θα αποφασιστεί ο απόλυτος εξευτελισμός των Ελλήνων από τους AGGLOAMERIKANOUYS δήμιους. Τέτοια Δημοκρατία EXOYN !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Ελληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα όραμα που έσβησε .
    Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 2190 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για εσάς που κοροϊδεύεται και βρίζεται τον Κώστα Καραμανλή .
    Όταν θα φτάσει ο μισθός σας 500 ευρώ και δεν θα φτάνουν τα χρήματα σας να ζήσετε θα παρακαλάτε γονατιστοί τότε να επιστρέψει ο Καραμανλής και να κάνει την επανεκκίνηση των συμφωνιών Ρωσίας Κίνας , που είχε κάνει προσωπικά ο ίδιος και να γίνει εισροή χρημάτων και να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας .Τώρα φυσικά σας πληρώνει το ΠΑΣΟΚ και δεν έχετε πρόβλημα , αύριο όμως που δεν θα σας χρειάζονται στο ΠΑΣΟΚ ………………;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλα αυτά που λέτε κατά του Καραμανλή , είναι σταγόνα στον ωκεανό για να μην πω στο διάστημα , μπροστά στο ξεπούλημα της χώρας που κάνει το εβραιοαμερικάνικο ΠΑΣΟΚ .
    Όσο αφορά εσάς που τα γράφετε , δράτε ως ξένοι πράκτορες ενάντια στα Ελληνικά συμφέροντα και υπέρ ξένων εβραιοαμερικανικών πασοκικών συμφερόντων .
    Σας θυμίζω το εβραϊκό όνομα Μινέκο , καθώς επίσης και την εβραϊκή συμμορία της ανατολικής Γερμανίας που ονομαζόταν τότε Π.Α.Κ.
    Αν ο Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , με την προστασία της Ρώσικης αρκούδας .
    Ξυπνάτε εξαπατημένοι και δείτε την αλήθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να ελθει το Δ.Ν.Τ .στην Ελλάδα Πελλοπονήσιοι το υπέγραψαν άλλη μια προδοσία για την Ελλάδα που θα μας τυραννάνε για πάρα πολλά χρόνια και που θα χαθεί και η εθνική μας κυριαρχία διότι δεν θα μπορέσουν να αποπληρωθούν τα δάνεια που πήρε ο Παπανδρέου με την παρέα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να επανέλθει ο Κώστας ο Καραμανλής στην πρωθυπουργία της Ελλάδας. Να φτιάξει υπουργείο Κοψιδιών που θα μειώσει τον ΦΠΑ στα πιτόγυρα.
    Η Νατάσα να αναλάβει Υπουργός Υγείας και ο Σαμαράς το Υπουργείο Μακεδονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλα αυτά που λέτε κατά του Καραμανλή , είναι σταγόνα στον ωκεανό για να μην πω στο διάστημα , μπροστά στο ξεπούλημα της χώρας που κάνει το εβραιοαμερικάνικο ΠΑΣΟΚ .
    Όσο αφορά εσάς που τα γράφετε , δράτε ως ξένοι πράκτορες ενάντια στα Ελληνικά συμφέροντα και υπέρ ξένων εβραιοαμερικανικών πασοκικών συμφερόντων .
    Σας θυμίζω το εβραϊκό όνομα Μινέκο , καθώς επίσης και την εβραϊκή συμμορία της ανατολικής Γερμανίας που ονομαζόταν τότε Π.Α.Κ.
    Αν ο Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , με την προστασία της Ρώσικης αρκούδας .
    Ξυπνάτε εξαπατημένοι και δείτε την αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για εσάς που κοροϊδεύεται και βρίζεται τον Κώστα Καραμανλή .
    Όταν θα φτάσει ο μισθός σας 500 ευρώ και δεν θα φτάνουν τα χρήματα σας να ζήσετε θα παρακαλάτε γονατιστοί τότε να επιστρέψει ο Καραμανλής και να κάνει την επανεκκίνηση των συμφωνιών Ρωσίας Κίνας , που είχε κάνει προσωπικά ο ίδιος και να γίνει εισροή χρημάτων και να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας .Τώρα φυσικά σας πληρώνει το ΠΑΣΟΚ και δεν έχετε πρόβλημα , αύριο όμως που δεν θα σας χρειάζονται στο ΠΑΣΟΚ ………………;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επειδή αγαπάμε Καραμανλή δεν θέλουμε να του χαλάσουμε τις διακοπές. Ας κάτσει εκεί που είναι μια χαρά περνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε τηλεφωνική επικοινωνία Παπούλια Παπανδρέου είπε ο Παπούλιας στον Παπανδρέου : Την δουλεία θα την φτάσουμε μέχρι το τέλος μαζί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗ ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ..OTΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. KKE και Παπαρηγα δαγκωτο ΤΩΡΑ Κρεμαλες για ολα τα λαμογια ΚΑΙ αν δεν κανει και το ΚΚΕ τιποτε απο οσα λεει ΔΕΥΤΕΡΗ ευκαιρεια δεν θαχει ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση