GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάγκαλος: Δεν μπορούμε να επιβάλλουμε άλλους φόρους...

Η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών έχει εξαντληθεί, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος. Μιλώντας στην εκμπομπή του Σκάι...

Η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών έχει εξαντληθεί, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος. Μιλώντας στην εκμπομπή του Σκάι «Νέοι φάκελοι» πρόσθεσε πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να επιβάλει άλλους φόρους και αυτό που πρέπει να γίνει είναι να περικοπούν οι δαπάνες.  Αναφερόμενος στη στάση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως η ΚΟ «έχει...
 δείξει πως παρά τις γκρίνιες, τις προσωπικές μικροπρέπειες που κατά καιρούς εκδηλώνονται κάθε φορά που χρειάστηκε να πει το μεγάλο ναι το έκανε» και εξέφρασε την πεποίθηση πως θα συνεχίσει να το κάνει.

13 σχόλια

  1. Σαν σημερα, δυο χρονια πριν,οι συμμοριες μπομπολισταν,λαμπρακισταν και καποιες στην USA ,μας "φυτεψαν" κανονικα ενα ηλιθιο σκατοπραμμα σαν .."πρωθυπουργο" (μην χεσω!)..και την αλητοσυμμορια πασοκ ..κυβερνηση!!
    Οιμε!!

    Χα! γαμωτο.. Μα ποσο ηλιθιο και καθυστερημενο μπορει να ειναι καποιο σκατοπραμμμα ,να λεει "οτι θελει να σωσει την Ελλαδα" την στιγμη που παρελαβε (ας πουμε) 300 δις ευρω χρεος και σε ενα χρονο το εχει διπλασιασει?? ???
    Και εχοντας διπλασιασει την τιμη των καυσιμων ,τσιγαρων,ποτων κλπ.. εχοντας αυξησει το ΦΠΑ 23 και 13 τοις εκατο (απο 19 και 5 που ηταν),εχοντας κλεψει δωρα αδειες ,εχοντας επιβαλλει ""αλληλεγγυη" εχοντας κατα νου να ξαναπληρωσουμε τα σπιτια που αγορασαμε και ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ κανονικα με ολους τους φορους...
    Ω! ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΣΚΑΤΟΠΡΑΜΜΑ που δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ με το περιβαλλον θα ελεγε κατι τετοιο..

    Μονο το ηλιθιο βλακογιοργο ..(η συμμορια της οποιας υποτιθεται ειναι ..προεδρος δεν το πιστευει αυτο.. Αν δεν με πιστευετε ρωτηστε και τα γουρουνια ,γουρουνοειδη κητη αυτης της συμμοριας..Το "κ.παγκαλαο" το "κ.τουρκογλου" κλπ κλπ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΑΓΚΑΛΕ
    ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΟΥ,ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3126/2003 ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ,ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ,ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 108 ΔΙΣ.ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΑ ΧΑΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.
    ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ
    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Symfwnw mazi sas kyrie Antiproedre ths Kybernhshs. Kales oi diapistwseis, alla ti kanete gia na ly8oyn ta oikonomika problhmata ths xwras? Tipote, einai h apanthsh. Megales... koybentes... kai mono ayto, Theodore. Pote 8a katargh8ei h monimothta sto dhmosio? Pote 8a piasete... th forodiafygh/eisforodiafygh? Pote 8a diw3ete apo to dhmosio remalia, opws epopia, EM8, synorompatsoys, eidikofroyroys, eidikoys symboyloys sta grafeia sas, bysmatikoys... ypallhloys se kryfoys... organosmoys, atoma poy xw8hkan... mesa me synentey3eis... xwris to ASEP kai polla alla? Pote 8a meiwsete toys mis8oys sto dhmosio gia na er8oyn se epipeda idiwtikoy tomea? Pote 8a piasete... ta lefta ths Elbetias..? Pote 8a apeley8erwsete plhrws kai oysiastika ola ta kleista epaggelmata (farmakopoioi, tarifes, ntalhkeria k.a.) xwris ponhres... e3aireseis? To 3erete oti kratikes adeies leitoyrgias farmakeiwn pwloyntai mayra... kai paranoma ews kai 800.000 eyrw sthn Athina? Pote 8a ta kanete ola ayta kai alla tosa? Me ta metra sas Theodore thn plhrwnoyn... mono oi a8woi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Symfwnw mazi sas kyrie Antiproedre ths Kybernhshs. Kales oi diapistwseis, alla ti kanete gia na ly8oyn ta oikonomika problhmata ths xwras? Tipote, einai h apanthsh. Megales... koybentes... kai mono ayto, Theodore. Pote 8a katargh8ei h monimothta sto dhmosio? Pote 8a piasete... th forodiafygh/eisforodiafygh? Pote 8a diw3ete apo to dhmosio remalia, opws epopia, EM8, synorompatsoys, eidikofroyroys, eidikoys symboyloys sta grafeia sas, bysmatikoys... ypallhloys se kryfoys... organismoys, atoma poy xw8hkan... mesa me synentey3eis... xwris to ASEP kai polla alla? Pote 8a meiwsete toys mis8oys sto dhmosio gia na er8oyn... se epipeda idiwtikoy tomea? Pote 8a piasete... ta lefta ths Elbetias..? Pote 8a apeley8erwsete plhrws kai oysiastika ola ta kleista epaggelmata (farmakopoioi, tarifes, ntalhkeria k.a.) xwris ponhres... e3aireseis? To 3erete oti kratikes adeies leitoyrgias farmakeiwn pwloyntai mayra... kai paranoma ews kai 800.000 eyrw sthn Athina? Pote 8a ta kanete ola ayta kai alla tosa? Me ta metra sas Theodore thn plhrwnoyn... mono oi a8woi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΠΑΓΚΑΛΕ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΟΣ ;
    ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ;
    ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ
    ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Che fece .... il gran rifiuto

    Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
    που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Όχι
    να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
    έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα

    πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του.
    Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,
    όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει
    εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ Β' ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ.
    ΖΗΤΩ Η 4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
    ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ
    ΖΗΤΩ Η 4η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΦΥΛΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΑΣ ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΜΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΖΕΦΡΙ

    ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΦΑΡΑ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ έχω να παρατηρήσω ότι: κάνουν ότι μπορούν για να μας εξωθήσουν σε αναταραχές και να οδηγήσουν την χώρα σε εθνικές εκλογές.
    Κάτι δεν τους "βγαίνει"..
    όπως πχ τα 2 τελευταία χαμένα χρόνια που δεν έγινε απολύτως τίποτα..
    και τον βλέπουμε να παίρνει αυτό το τεθλιμμένο ύφος, σαν οσία παρθένα..
    αντί να βγει και να πει ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.
    Δεν είναι όμως έτσι απλά τα πράγματα. Ακριβώς εδώ, είναι αυτό που λέμε ευθύνη υπουργών και πρωθυπουργών. Δεν σε εκλέξανε, παρά την σωρεία ψεμάτων που υποσχόσουν, για να μας πεις, συγνώμη λάθος. Δεν ήταν η πρωθυπουργία που ζήτησες άλλο ένα παιχνίδι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ στους

    Βουλευτές και υπ. της Βουλής

    Στους παπάδες και δασκάλους,
    έχουμε το Θεό, και τα φροντιστήρια.

    Στο στρατό και τις εν. δυνάμεις
    Μας φυλάει το Ισραήλ.

    Στους χωροφύλακες.
    Εάν επιτραπεί η ΝΟΜΙΜΗ κατοχή καλάσνικωφ δεν χρειζόματε ουτε χωροφύλακες ουτε δικαστές και δικηγόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κ. Σαμαράς θα μπορούσε να αντλήσει χρήσιμα διδάγματα από τον Πορτογάλο κεντροδεξιό Πέδρο Πάσος Κοέλιο. Κι αυτός ήθελε να γίνει πρωθυπουργός.
    Δεν ξέρω αν τον κ. Κοέλιο απασχολεί πώς θα εορταστούν τα 200 χρόνια εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας του. Είναι βέβαιο ότι έχει καταλάβει ότι για μια χώρα υπερχρεωμένη, ο μόνος δρόμος ανάκτησης εθνικής, οικονομικής και δημοσιονομικής ανεξαρτησίας, είναι η άμεση δημοσιονομική εξυγίανση. Υποθέτω ότι στις πατριωτικές ομιλίες του ο κ. Κοέλιο δεν μοιράζει φτηνές υποσχέσεις «επαναδιαπραγμάτευσης», αλλά ένα σοβαρό σχέδιο ταχείας μετάβασης σε πρωτογενές πλεόνασμα.
    Σε μια περίοδο που επιτάσσει καθολική ευθύνη, θυσίες και πόνο, η πολιτική του κ. Σαμαρά έχει τον λαϊκισμό γραμμένο στο κούτελό της. Θέλει το δάνειο αλλά χωρίς τους όρους, θέλει ευρωομόλογο και σχέδιο Μάρσαλ, δηλαδή τα λεφτά των Γερμανών, αλλά χωρίς έλεγχο του πώς τα ξοδεύουμε.
    Μιλά για μείωση του ελλείμματος, αλλά εξαγγέλλει μειώσεις φόρων που θα το γύριζαν στο 2009. Μιλά για μείωση του κράτους, ανώδυνα, χωρίς απολύσεις.
    Μιλά για απελευθέρωση των επαγγελμάτων, αλλά στηρίζει κάθε πληττόμενη συντεχνία.
    Μιλά για αποκρατικοποιήσεις, αλλά απειλεί με ειδικά δικαστήρια αν πουλήσουν σε χαμηλή τιμή. Μιλά για μεταρρυθμίσεις, αλλά καταψηφίζει τις περισσότερες, από το ασφαλιστικό μέχρι τον Καλλικράτη. Μιλά για αλληλεγγύη και υπευθυνότητα στην Ε.Ε., αλλά αδιαφορεί για τις επιπτώσεις στην Ευρωζώνη από τον πολιτικό διχασμό στην Ελλάδα. Ο κ. Σαμαράς ξέρει ότι το μεγαλύτερο διαπραγματευτικό πρόβλημα της χώρας σήμερα δεν είναι ούτε ο δημοσιονομικός πανικός ούτε οι αστοχίες της κυβέρνησης. Είναι η έλλειψη εθνικής αξιοπιστίας.
    Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στο ευρώ που δεν πείθει ότι είναι αποφασισμένη να κάνει ό, τι χρειάζεται για να σωθεί. Οι εταίροι κοιτούν την Ελλάδα και τι βλέπουν; Βλέπουν μια κυβέρνηση που παλεύει, με τεράστιες αδυναμίες, με οριακή πλειοψηφία στη Βουλή. Από αριστερά δύο κόμματα να επενδύουν πολιτικά στην καταστροφή, στηρίζοντας την ανομία, το «δεν πληρώνω», για να μη λειτουργήσει τίποτα. Κι από δεξιά βλέπουν το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα να πολιτεύεται σαν να είμαστε ακόμα στο 2007.
    Βλέπουν μια οικονομία που η επιβίωσή της κρέμεται από τη μεγαλοψυχία των εταίρων, κι από την απειλή ότι αν βουλιάξει θα τους πάρει μαζί της. Και διακρίνουν τις πολιτικές δυνάμεις να διαγκωνίζονται για το καλύτερο τραπέζι πίστα στο κατάστρωμα του Τιτανικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στη ΓΑΔΑ ο ΓΑΠ !!!
    Προσήλθε αυτοβούλως μόνος του χωρίς
    τον Μπένυ !!! ...


    ...δυστυχώς μόνο για επίσκεψη (βίντεο)
    Στη ΓΑΔΑ ο Γιώργος Παπανδρέου
    protothemaonline
    _________________________________
    Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σήμερα στη ΓΑΔΑ καθώς το πρωί αναμένονταν να "προσαχθεί" ο πρωθυπουργός
    Γ. Παπανδρέου, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες για «θερμή υποδοχή»
    από συνδικαλιστικούς εκπροσώπους αστυνομικών, λιμενικών και πυροσβεστών.

    Τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των Ομοσπονδιών του προσωπικού έχουν αποφασίσει να κάνουν συμβολικές παραστάσεις διαμαρτυρίας στα αρχηγεία των τριών Σωμάτων Ασφαλείας, με αφορμή την... Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας
    των Ζώων.........................

    Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση τους επέλεξαν για την κινητοποίηση τους την ημέρα αυτή «δεδομένου ότι οι κυβερνώντες και οι δανειστές τους προχωρούν ακάθεκτοι σε νέες "σφαγές των αμνών"......................

    Xωρίς να υπολογίζουν ότι η ισοπεδωτική τους πολιτική ξεπερνά τα όρια ανοχής και αντοχής της ανθρώπινης φύσης και υπόστασης. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχίσουν να μας φέρονται ως ''πρόβατα επί σφαγή''
    καταπατώντας κάθε ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση