ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Διακοπή ρεύματος σε ΑμεΑ θα σημάνει κοινωνική έκρηξη...

Share it:
Για μια ακόμη φορά, η Πολιτεία στέκεται ανάλγητη απέναντι στα άτομα με αναπηρία, αφού αναγκάζει άτομα με βαριές αναπηρίες όπως ολική τύφλωση και βαριά κινητική αναπηρία να εμπλακούν σε γραφειοκρατικές διαδικασίες, όπως αυτές ορίζονται σε σχέδιο Υπουργικής Απόφασης για το ειδικό τέλος ακινήτων. Παράλληλα, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία προειδοποιεί ότι η διακοπή ρεύματος, σε οποιοδήποτε άτομο με αναπηρία, είτε συμπεριλαμβάνεται στις ευνοϊκές ρυθμίσεις για την καταβολή μειωμένου τέλους, είτε όχι, θα...
σημάνει κοινωνική έκρηξη.
Στο σχέδιο Υπουργικής Απόφασης για το ειδικό τέλος ακινήτων, τη μειωμένη καταβολή τέλους ακινήτων δικαιούνται μόνο οι έχοντες ολική τυφλότητα και βαριά κινητική αναπηρία με ποσοστό αναπηρίας πάνω από 80%. Η διάταξη αυτή δεν προστατεύει άλλες βαριές κατηγορίες αναπηρίας που έχουν 80% και άνω όπως είναι τα άτομα με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου και άλλες αναπηρίες. Ακόμα όμως και τους ολικά τυφλούς και βαριά κινητικά αναπήρους η Υπουργική Απόφαση ορίζει ότι είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν την 1η δόση και μετά να προσέλθουν στην εφορία για να καταβάλλουν τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν ότι εντάσσονται στην ευνοϊκή ρύθμιση καταβολής μειωμένου τέλους.
Για μια ακόμη φορά δεν λήφθηκε υπόψη το γεγονός ότι αυτοί οι πολίτες ενδέχεται να αδυνατούν να καταβάλλουν χρήματα που είναι απολύτως αναγκαία όχι μόνο για να καλύψουν τις τρέχουσες βιοποριστικές ανάγκες, αλλά και τις αυξημένες ανάγκες που απορρέουν από την ίδια την αναπηρία.
Η πλειοψηφία των ατόμων με αναπηρία -που ζει πλέον σε συνθήκες φτώχειας, ανεργίας και κοινωνικού αποκλεισμού- δεν θα μπορέσει να καταβάλει την πρώτη δόση, διακινδυνεύοντας να υποστεί τις όποιες συνέπειες.
Η Συνομοσπονδία, με επιστολή της προς τον υπουργό Οικονομικών Ε. Βενιζέλο, ΑΠΑΙΤΕΙ να βρεθεί η δόκιμη εκείνη λύση που θα αποτρέψει τα άτομα με αναπηρία να βιώσουν οικονομικό αδιέξοδο, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία από την εφαρμογή της σχετικής Υπουργικής Απόφασης.
Η επιστολή της ΕΣΑμεΑ επισυνάπτεται.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Ι. Βαρδακαστάνη στο κινητό τηλέφωνο 6937157193.
Share it:
Reactions:

Γνώμες

Κοινωνία

Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

31 comments:

 1. ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
  ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
  ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΤΡΟΙ …………….

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. H Iva Daleva είναι στο Facebook .
  ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
  ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
  ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
  Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
  Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
  Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
  ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
  ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
  H Iva Daleva είναι στο Facebook

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
  ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
  Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
  δημόσιο .αρκετά έχετε φάει, χρήματα που δεν σας ανήκουν παράνομα και παράνομος πλουτισμός χωρίς φορολογία και αλλά παράνομα έσοδα ……. ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για την Βουλγαρία γιατί όταν σας καλέσουν θα είναι αργά ………..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. AFOY OI PERISSOTEROI AMEA EINAI MAIMOYDES RE KOUMBARE!!!
  ASE MAS STON PONO MAS

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
  ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
  Να πάνε στην πατρίδα τους την Βουλγαρία να κάνουν τις μαγκιές τους .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
  ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
  ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
  ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
  ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
  ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
  ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……
  Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
  Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
  << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
  ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
  Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
  Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
  Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
  Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
  Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
  ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Σκάσε και πλήρωνε το σκατό του μετανάστη γιατί άμα δεν το πληρώσεις το σκατό που τρως , θα σου κατάσχουν το μισθό και την περιουσία σου , και έχεις πολύ σκατό να φας , ακόμα δεν έφαγες τίποτα , λίγο γεύση μόνο πήρες .
  Σκάσε λοιπόν και πλήρωνε ……

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΟΣΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΖΟΓΕΡΜΑΝΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Κουραδόμαχίες …………
  Επειδή με το σκατό δεν βάλατε μυαλό , φάτε την κουράδα με το κιλό .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Έξω από το δημόσιο οι βούλγαροι , οι βουλγάρες , οι ρουμάνοι , οι Ρουμάνες , αλβανοί αλβανίδες και τα άλλα αποβράσματα που μας ήρθαν απ έξω παράνομα τους Έλληνόποίησαν παράνομα και τους διόρισαν παράνομα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Έξω από το δημόσιο οι πουτάνες και οι πούστηδες .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Το σκατό του μετανάστη , το κυρίως γεύμα σου .
  Του μετανάστη το σκατό στο πιάτο σου ευωδιαστό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Όλοι εσείς που είστε υπέρ των μεταναστών ,
  ξέρουμε πλέον ότι εξυπηρετήστε σεξουαλικά από αυτούς .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Μην ψάχνετε φθηνή σεξουαλική ικανοποίηση στους μετανάστες ,
  οτι πλήρωσης παίρνεις .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Δεν πειράζει που σου κόβουν τον μισθό ,
  Θα πληρώσουν του μετανάστη το σκατό .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ
  Πωλούνται αποξηραμένα σκατά μεταναστών ,
  για μαυρόλιγούρηδες σε τιμές έκπληξη .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ
  Πωλούνται αποξηραμένα σκατά μεταναστών ,
  για μαυρόλιγούρηδες σε τιμές έκπληξη .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
  Μετανάστη τον ταΐζουν ,
  το μισθό σου εξαφανίζουν .
  Την κουράδα του θα τρως
  θα σε βλέπει και ο γιατρός .
  Φάε την κουράδα του Αλή
  να σε λένε μπεσαλή .
  Φάτε την κουράδα του Χασάν
  και όλοι σας θα λέτε αμάν – αμάν .
  Φάτε όλοι του μετανάστη το σκατό
  και να πείτε ευχαριστώ .
  Ο κουραδόλάτρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
  Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
  Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. και επειδη το πασοκ εδωσε για ψηφους παρανομες αναπηρικες συνταξεις πρεπει να τα πληρωσουν αυτοι που εχουν πραγματικη αναγκη.
  πασοκ για μια κοινωνια δικαιη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ,ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
  ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ,ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΖΗΜΙΑ.

  ΙΔΙΑΖΟΝΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΕΧΘΗ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ .
  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ,ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΤΩΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ .
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ,ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ .
  ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΡΙΣΕ,ΟΛΙ ΡΕΝ ,ΓΙΟΥΝΚΕΡ,ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ,ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΜΟΝΟ 1.1 % ΤΟΥ ΑΕΠ ΞΟΔΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ 5% ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ!!!
  ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ειναι γελοιοι
  δεν σεβονται τιποτα αι κανεναν
  οσο για ενα σχολιο ανωνυμο
  φιλε μου υπαρχουν ομως και αληθινοι αμεα οχι μονο μαιμουδες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
  Μετανάστη τον ταΐζουν ,
  το μισθό σου εξαφανίζουν .
  Την κουράδα του θα τρως
  θα σε βλέπει και ο γιατρός .
  Φάε την κουράδα του Αλή
  να σε λένε μπεσαλή .
  Φάτε την κουράδα του Χασάν
  και όλοι σας θα λέτε αμάν – αμάν .
  Φάτε όλοι του μετανάστη το σκατό
  και να πείτε ευχαριστώ .
  Ο κουραδόλάτρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Δεν πειράζει που σου κόβουν τον μισθό ,
  Θα πληρώσουν του μετανάστη το σκατό .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΧΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΜΕΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

  Η ΕΕΔΑ αποτελεί συμβουλευτικό όργανο της Πολιτείας σε θέματα προστασίας των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, που συνεστήθη σύμφωνα με τις Αρχές του Παρισιού.

  Σκοπός της ΕΕΔΑ είναι η συνεχής επισήμανση σε όλα τα όργανα της Πολιτείας της ανάγκης αποτελεσματικής κατοχύρωσης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου όλων όσων διαβιούν στην ελληνική επικράτεια.

  Σύμφωνα με τον ιδρυτικό της Νόμο η ΕΕΔΑ έχει τις ακόλουθες καθ’ύλην αρμοδιότητες:

  (α) Την εξέταση ζητημάτων που αφορούν στην προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου τα οποία εγείρει είτε η Κυβέρνηση είτε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής ή προτείνονται από τα μέλη της ή από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

  (β) Την υποβολή συστάσεων και προτάσεων, την εκπόνηση μελετών, την υποβολή εκθέσεων και γνωμοδοτήσεων για τη λήψη νομοθετικών, διοικητικών ή άλλων μέτρων που συμβάλλουν στη βελτίωση της προστασίας των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

  (γ) Την ανάπτυξη πρωτοβουλιών για τη ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε θέματα σεβασμού των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

  (δ) Την ανάληψη πρωτοβουλιών για την καλλιέργεια του σεβασμού των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού συστήματος.

  (ε) Τη διατήρηση μόνιμης επικοινωνίας και συνεργασίας με διεθνείς οργανισμούς, παρεμφερή όργανα άλλων χωρών, καθώς και εθνικές ή διεθνείς Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

  (στ) Την γνωμοδότηση για εκθέσεις που πρόκειται να υποβάλει η χώρα σε διεθνείς οργανισμούς για θέματα προστασίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

  (ζ) Τη δημόσια γνωστοποίηση των θέσεων της ΕΕΔΑ με κάθε πρόσφορο τρόπο.

  (η) Την σύνταξη ετήσιας έκθεσης για την προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

  (θ) Την οργάνωση Κέντρου Τεκμηρίωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.


  (ι) Την εξέταση της προσαρμογής της ελληνικής νομοθεσίας προς τις διατάξεις του διεθνούς δικαίου για την προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τη σχετική γνωμοδότηση προς τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας.

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
  Νεοφύτου Βάμβα 6 (3ος όροφος), 10674 Αθήνα, τηλ: 210 7233221-2; 210 7233216;
  φαξ: 210 7233217; e-mail: info@nchr.gr, website: www.nchr.gr
  webmaster: Νικόλαος Κυριαζόπουλος, nikoskyriazo@nchr.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΑΠΑΤΗ Η Ε.Σ.Α.μεΑ. ΚΑΙ Ο Ι. Βαρδακαστάνης
  ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ
  ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ,ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ,ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!
  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΤΑΧΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΜΕ ΓΑΛΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (UNUM-ATOS )
  ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο Βαρδακαστάνης ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ;
  ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ;
  ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Και εσείς ΌΛΟΙ που σχολιάζετε εδω μέσα γέλιοι είσαστε αν έχετε αρχίδια βγείτε έξω στους δρόμους και διωξτε τους αλλιώς ρουφατε τα σκατα και σκαστε και πληρώνετε βόδια ε βόδια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. το σκατοψυχο πασοκ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο-γροθιά στη συνείδησή μας! ΠΑΙΔΙΑ χωρίς τετράδια, χωρίς φαγητό, χωρίς φάρμακα...

Μάρω Μπουρδάκου   ΣΚΗΝΕΣ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ...ΣΚΗΝΕΣ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ... ΟΥΓΚΑΝΤΑ..., ένα σχολείο ..600 παι...