GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θερμό επεισόδιο Πάγκαλου - κολυμβήτριας στη λίμνη Βουλιαγμένης(;)...

Από τον  Βασίλη Γραμμένο http://www.vimaonline.gr/ Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίσθηκε χθες το μεσημέρι, στην «αμαρτωλή» λίμνη τ...

Από τον Βασίλη Γραμμένο
http://www.vimaonline.gr/

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίσθηκε χθες το μεσημέρι, στην «αμαρτωλή» λίμνη της Βουλιαγμένης! Πρωταγωνιστές αυτού του επεισοδίου ήταν (για ακόμη μια φορά…) ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Θ. Πάγκαλος και μια ηλικιωμένη κυρία.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού καναλιού, κατά την είσοδό του στη λίμνη, ο κ. Πάγκαλος δεν κατέβαλε το αντίτιμο του εισιτηρίου που του αναλογούσε, ενώ...
 την ίδια στιγμή μαζί με τον Αντιπρόεδρο εισερχόταν στη λίμνη και μια χειμερινή κολυμβήτρια, η οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα στον κ. Πάγκαλο που δεν πλήρωσε.
Μάλιστα, ακολούθησε έντονο φραστικό επεισόδιο ανταλλάσσοντας εκατέρωθεν ύβρεις και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ο κ. Πάγκαλος, στην προσπάθειά του να την αποφύγει, την έσπρωξε και δε δίστασε να ζητήσει από τις αρχές να τη συλλάβουν, απειλώντας τη παράλληλα ότι θα της κάνει μήνυση.
Η ηλικιωμένη, έκπληκτη που ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί τη δικαιοσύνη και στην προσπάθειά της να αποφύγει τους αστυνομικούς, ούτως ώστε να μην τη συλλάβουν, έπεσε στα παγωμένα νερά της λίμνης.
Σαστισμένοι οι επισκέπτες παρακολουθούσαν τη γυναίκα να κολυμπά και να διαμαρτύρεται για τη συμπεριφορά του κ. Πάγκαλου. Μάλιστα, η ηλικιωμένη στο κάλεσμα των αστυνομικών να βγει από τη λίμνη, επικαλούμενοι τον κίνδυνο της σωματικής της ακεραιότητας, αρνιόταν πεισματικά, λέγοντάς του ότι εάν έβγαινε, αυτοί θα τη συλλάμβαναν.
Οι αρχές, φοβούμενοι για τη ζωή της γυναίκας , κάλεσαν ασθενοφόρο γιατί σε περίπτωση υποθερμίας θα έπρεπε να τις παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.Το επεισόδιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ θεωρήθηκε λήξαν, οι δυο πλευρές αποχώρησαν και αυτός που τελικά έχασε, ήταν ο Δήμος… αφού δεν πρόσθεσε στο ταμείο του το ποσό που αναλογούσε στον κ. Πάγκαλο, από την είσοδό του στη λίμνη της Βουλιαγμένης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογα περιστατικά έχουν ξανασυμβεί στο παρελθόν με πρωταγωνιστή τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Ενδεικτικά αναφέρουμε το επεισόδιο με θύμα έναν φωτορεπόρτερ στην πλατεία Κολωνακίου. Ο φωτογράφος βρέθηκε πριν λίγο καιρό στο Κολωνάκι για δουλειά, όταν ξαφνικά είδε τον κ. Πάγκαλο να βγαίνει από μια πολυκατοικία και ενστικτωδώς σήκωσε τη φωτογραφική του μηχανή για να απαθανατίσει τον πολιτικό. Μόλις έγινε αντιληπτός από την αστυνομική φρουρά του Βουλευτή, αμέσως έσπευσαν να τον ακινητοποιήσουν και του ζήτησαν να τους παραδώσει την κάρτα της φωτογραφικής του μηχανής. Μάλιστα, για λόγους ασφαλείας, όπως ισχυρίστηκαν, τον κράτησαν «όμηρο» στη μέση της πλατείας για περίπου τρεις ώρες.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι, στην υπόθεση ενεπλάκη και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, παρ΄ ότι ο φωτορεπόρτερ τους επέδειξε από την αρχή την επαγγελματική ταυτότητα της ΕΦΕ (Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος).

9 σχόλια

  1. Ποιος ειναι ο υπουργος που πηδαει την Ελενα Ραπτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. koinotipies!!!o aimoboros aksousiomanis kai i atixisasa simpathitiki grioula!!!
    ti na pw!elpizw mono na mi xriastei na apodiksete ta grafomena!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασόκος, λόγω νοημοσύνης, δεν είμαι
    αλλά και ποτέ μου δεν θα πέσω τόσο χαμηλά

    Όμως,

    Τέτοιου είδους ανεξακρίβωτες καταγγελίες
    που μου φέρνουν στον νου τον Καρχιμάκη
    δεν τις πάω, γιατι είναι σκόπιμες και το μόνο
    που δημιουργούν στην κοινωνία είναι έχθρα
    και μίσος.

    Μέχρι να μάθουμε συγκεκριμένα και εν λεπτομερεία
    όλα τα αίτια και απο τις δυό πλευρές καλό θα είναι
    να μη βιαζόμαστε να γίνουμε κριτές.

    Το ψέμα έχει ταχύτητα
    αλλά η καριόλα η αλήθεια έχει αντοχή (ιδέ Ακη)*

    Εδώ θα είμαστε!

    --Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μεγαλος γυφτος ο παγκαλος να μην πληρωσει εισητηριο.
    αλλα μαλλον η αφεντια του δεν του επιτρεπει να στηθει στην ουρα.
    ειναι απο μεγαλο τζακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ό,τι και να έχει συμβεί η αλήθεια παραμένει: Το παχύδερμο είναι παχύδερμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗ ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ..OTΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KKE και Παπαρηγα δαγκωτο ΤΩΡΑ Κρεμαλες για ολα τα λαμογια ΚΑΙ αν δεν κανει και το ΚΚΕ τιποτε απο οσα λεει ΔΕΥΤΕΡΗ ευκαιρεια δεν θαχει ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. " Έλληνες ο Ράιχενμπαχ είναι ο νέος σας πρωθυπουργός"!
    -----------------------------------------
    “Τα χρήματα των γερμανών φορολογουμένων δεν σώζουν τους Έλληνες αλλά τους κατόχους ελληνικών ομολόγων” αναφέρει ο βουλευτής της γερμανικής “Αριστεράς”, Ντίτερ Ντεμ ο οποιός εξαπολύει επίθεση στην καγκελάριο Μέρκελ.Για τα περί “τεμπέληδων του Νότου” αναφέρει, μιλώντας στη Real News: “Η κυρία Μέρκελ επενδύει στις προκαταλήψεις και αναμοχλεύει εθνικιστικές εντάσεις. Κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι οι Έλληνες – όπως και οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και οι Ιταλοί – ήταν τεμπέληδες και έζησαν πάνω από τις δυνατότητές τους. Μία πολύ επικίνδυνη δημαγωγία. Δεν αντιλήφθηκε τη μεγάλη ιδέα και το πνεύμα της Ενωμένης Ευρώπης”.

    Ως προς το ρόλο του επικεφαλής της Task Force της Κομισιόν για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, ο κ. Ντεμ είναι κοφτός: “Η απάντηση είναι κυνικά ότι 'ναι' είναι ο νέος σας πρωθυπουργός.
    ______________________________________________
    Όλοι αυτοί που δουλεύουν για την Task Force δεν είναι φίλοι της Ευρώπης, αλλά υπάλληλοι των αγορών. Δεν μπορώ να ξέρω τις προθέσεις του κ. Ράιχενμπαχ αλλά πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο στους σκοπούς του και για μένα είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο ελληνικός λαός δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και την ομάδα του”.
    O Diether Dehm - βουλευτής της "Linke"

    Παράλληλα η εφημερίδα φιλοξενεί αφιέρωμα για το “πως τα περνά” ο κ. Ράιχενμπαχ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο που διαμένει στους πρόποδες του Λυκαβηττού.
    Όπως λέει ο δημοσιογράφος ο κ. Ράιχενμπαχ
    δίνει την εικόνα κλασσικού γερμανού τεχνοκράτη με ατσαλάκωτο προφίλ και συγκρατημένο χαμόγελο – ευγενούς και λιτού κατά τα άλλα.

    Το πρωινό του απαρτίζεται κυρίως από φρούτα ενώ τελευταία κάνει παρασπονδίες με τα παραδοσιακά ελληνικά τυροπιτάκια, στα οποία φαίνεται να έχει αδυναμία.

    Σύμφωνα με την Real οι κρατήσεις τριών μονόκλινων – για τον ίδιο και τους δύο βοηθούς του - στον πέμπτο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου έγιναν απευθείας από την Κομισιόν.

    ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ....ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ
    ΑΠΟ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ - ΛΑγΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΥΛΟΚΟΡΕΣ
    ή μου φάνηκε ζώωωωωωωωωωαααααααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οτι και να εχει γινει ολοι ξερουμε οτι ο παγκαλος ειναι εριστικος και προκλητικος, επειδη ειναι φιβισμενος, για περισοτερα απο οτι φανταζεται ο καθενας, (εχει τσεπωσει και την επικυρηξη 50 εκ. ευρω που παρεδωσε τοσο αισχρα και βρωμικα τον οτσαλαν) και αρχη του ειναι "η επιθεση ειναι η καλυτερη αμυνα" ...τωρα πια εξαργυρωνει, του εδωσαν τα 50 εκ οι αμερικανοι και τωρα κανει τη βρωμικη δουλεια της κυβερνησης....δεν ειναι βλακας ο παγκαλος, ειναι πανεξυπνος για να λεει τετοιες σαχλαμαρες αλλα τι να κανει που αυτο πρεπει να κανει, αυτα του ειπαν να κανει οι αμερικανοι που του εδωσαν τοσα λεφτα για να τους παραδωσει τον οτσαλαμ, αυτα πρεπει να κανει....δεν ειναι βλακας, ξερει οτι εχει σβησει πολιτικα, εχει τελειωσει ως πολιτικος αλλα ....ηταν πολλα τα λεφτα και κανενας δεν τα δινει τοσο ευκολα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση