GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα; Επιτέλους η λύση...

5 σχόλια

  1. ποίος ..ισμός και πια..βαρβαρότητα..!
    ΕΔΩ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ "Μ Ε Γ Α Λ Ε Ι Ο " ΒΑΡΑΒΑΡΟΤΗΤΑΣ & ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑ$$ΟΚ.


    ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ, ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

    Ο έγκριτος δημοσιογράφος κάνει πολύ ορθά την ερώτηση αυτή.
    Δυστυχώς λόγω ΠΑΣΟΚ είναι εξίσου εύκολη και η απάντηση.
    ΠΟΤΕ….
    Γιατί αν ήθελε πραγματικά το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει τον τόπο θα άλλαζε πρώτα το ίδιο.

    Εδώ έχει ο κύριος Παπανδρέου στην...
    κυβέρνηση του τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Γρηγόρη Τασούλα που κατηγορείται για κακούργημα για την υπογραφή της σύμβασης συντήρησης των ελικοπτέρων του Πυροσβεστικού Σώματος με την εταιρεία που διώκεται και για την ενοικίαση των πυροσβεστικών ελικοπτέρων….!!!

    Εδώ για κακούργημα διώκεται και ο νυν Αρχηγός του ΠΣ κος Στεφανίδης και παραμένει στην θέση του ενώ έπρεπε να είχε πάει σπίτι του λόγω της κείμενης νομοθεσίας.
    Δηλαδή θα έπρεπε να τεθεί σε διαθεσιμότητα, αλλά ως αρχηγός δεν μπορεί, άρα πάει σπίτι του.

    Εδώ διώκονται για κακουργήματα άλλοι 23 αξιωματικοί του ΠΣ , ολόκληρη η οικονομική υπηρεσία/ τμήμα προμηθειών του ΠΣ και παραμένουν στην θέση τους που το λιγότερο έπρεπε να είναι σε διαθεσιμότητα και αυτοί.

    Εδώ ασχολούνται με την καθυστέρηση των βιβλίων για τα σχολεία και δεν ασχολούνται για ποιο λόγο δύο φορές το Ελεγκτικό Συνέδριο ΑΚΥΡΩΣΕ την σύμβαση….

    Και εσείς περιμένετε να διώξει τον Μίχα .......... ;

    Αν ζούσε ο πατέρας του Γιώργου μπορεί να τον έκανε και διοικητή οργανισμού όπως τον άλλον στα πετρέλαια με το δωράκ ι!!!!!!

    Αυτό είναι το ήθος δυστυχώς της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ...$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aκουσα τις Δηλώσεις του κ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ μετά την Συναντησή του με τον ΣΕΙΧΗ του ΚΑΤΑΡ.
    Ειλικρινα έμεινα αναυδος απο αυτα που ακουσα.

    TΟY "Ανθρωπου"- εννοώ για τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ τρία τινά συμβαίνουν
    1.- Η συνεχίζει να μας έχει Γραμμενους έκει που δεν πιάνει Μελάνι,υποτιμώντας βαναυσα την νοημοσύνη του ΛΑΟΥ.
    2.-Η Αυτός που του τα γραφει δεν του τα εξηγεί και δεν καταλαβαινει τι λέει,και σε ποιους τα λέει.
    3.-Η μήπως μικρο παιδί της ΞΕΝΗΤΕΙΑΣ όπως έχει δηλώσει δούλεψε σε Ενια Επαγγελματα,μεταξύ αυτών και ως ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ έπεσε απο την Σκαλωσιά και κτυπησε στο Κεφάλι

    ή εχει περάσε ΤΥΦΟΕΙΔΗ ΠΥΡΕΤΟ
    ή εχει ΠΕΣΕΙ από ΓΑΙΔΑΡΟ ..
    Αλλη εξήγηση δεν υπάρχει για αυτα που ειπε.

    Καταλάβατε κ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ότι ο ΛΑΟΣ σας ΠΉΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ..

    ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ 15% ΤΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ.

    ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΔΕ.....
    ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΥΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ..
    ..."ΑΝΘΡΩΠΟΥ".

    ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ .TO PASOK ΜΠΟΡΕΙ. !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τους Γερμανούς έρχονται και οι Γάλλοι !!!
    Μα καλά, αφού είναι ανίκανοι να κάνουν μόνοι τους τη δουλειά που τους ανέθεσαν γιατί δεν πάνε σπίτι τους ; Αν είναι να γεμίσουμε με ειδικούς τη χώρα τι τη θέλουμε την κυβέρνηση ;
    -----------------------------------



    Παιδιά όταν έχεις τον Τσολάκογλου Πρωθυπουργό που έχει βάλει ταμπέλα έξω από το μαγαζί: “Γενικό ξεπούλημα”, θα έρθουν και οι Γερμανοί και οι Γάλλοι.
    Δεν είναι χαζοί οι Γάλλοι να τα αφήσουν όλα στους Γερμανούς.

    Οι μόνοι χαζοί στην υπόθεση είμαστε εμείς.
    Και ο Πούτιν κατηγόρησε τις χώρες που δανείζονται ψίχουλα από τη Γαλλία και τη Γερμανία ανταλλάσοντας την εθνική τους κυριαρχία.

    Τουλάχιστον ο Τσολάκογλου είχε χάσει και έναν πόλεμο και παραδόθηκε, αυτός εδώ μόνος του πάει και χωρίς μάχη και τα δίνει όλα οικοιοθελώς!!
    ____________________________________
    ΠΑΣΟΚ Εθνικη κυριαρχια, Λαικη Ανεξαρτησια
    (δις) $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$.....
    H Απάντηση
    ____________________________________
    Μάθανε για τους Γερμανούς, πλακώσανε κ’ οι Γάλλοι.

    - Kανένας εμπειρογνώμονας από την Ουγκάντα ρε παιδιά , δεν θα έρθει;

    Μετα το Σαββατο κυριακο θα πλακωσουν και οι Αμερικανοι.
    Υστερα οι Ολλανδοι, μετα οι Σλοβακοι.

    Μονο οι Εγγλεζοι δεν θα ερθουν…
    “Τα κόκκινα φανάρια”...ΓΙΝΑΝΕ ΠΡΑΣΙΝΑ.
    http://www.youtube.com/watch?v=ZIb-YfQ27vg&

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΣΕ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑΡΑ!!! ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΜΟΥ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΑΡΧΕ ΒΑΡΒΑΡΟΚΤΟΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΞΕΧΥΛΙΣΕ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ!!!! ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ...ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!!! ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ.

    ΧΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!!! ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!- ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ.

    ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΕΜΠΟΡΟΥΣ,ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΔΙΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΤΩΝ ΑΓΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ SIEMENS ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΟΥ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ!!!
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ...ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ!!!!ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ! ΤΗΝ ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ! ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ! ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ! ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ! UNIVERSAL ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΣΕ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΕΙΣΑΙ OVER QUALIFIED ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΦΟΥΜΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΟΓΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΛΑΝ ΣΟΥ.

    ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥΛΑ!!ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.
    ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΚΛΕΙΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ.
    ΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ.

    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΒΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΥΡΑΥΛΟ ΕΥΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση