GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανική αναδιάρθρωση στο κράτος και την κυβέρνηση βλέπει ο κυριακάτικος Τύπος...

Από το http://www.greekmme.gr/ @ΕΙΝΑΙ αλήθεια ότι οι πολιτικοί μας μιλούν...για μέτρα και δόσεις από την τρόικα αλλά μυστικά..ποντάρουν α...


@ΕΙΝΑΙ αλήθεια ότι οι πολιτικοί μας μιλούν...για μέτρα και δόσεις από την τρόικα αλλά μυστικά..ποντάρουν από τα 2 κόμματα εξουσίας στην χρεωκοπία της χώρας όπως τουλάχιστον ακούμε στους διαδρόμους των δημοσιογραφικών γραφείων. Ωστόσο η αλήθεια της οικονομίας αποτυπώνεται σύμφωνα με το http://www.greekmme.gr/ στα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου που μας αφήνουν άφωνους. Πιο αναλυτικά το 'Πρώτο Θέμα' έχει κεντρικό τίτλο ότι...
"Αρχίζει άμεσα η εφαρμογή του νέου νόμου-Χειροπέδες από αύριο στους φοροφυγάδες-Κινδυνεύουν με σύλληψη και 10.000 επαγγελματίες που έχουν χρέη πάνω από 70.000 ευρώ- Πως μπορεί η Εφορία να πάρει χρήματα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό και παρακράτηση μισθού ακόμα και στον ιδιωτικό τομέα". Χάος δηλαδή. Η 'Real News' με αποκαλυπτικό τόνο αναφέρει ότι "Ιδού το σχέδιο για το κούρεμα- Κλειδώνει 17 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες- Μέρκελ και Σαρκοζί έδωσαν το πράσινο φως για να αναθεωρηθεί η συμφωνία της 21ης Ιουλίου-Ανάσα για την οικονομία αλλά με σκληρή τετραετή λιτότητα..."
@Ο 'Ελεύθερος Τύπος' υπολογίζει σύμφωνα με το πρωτοσέλιδό του ότι "Εφεδρεία και απολύσεις στην κόψη του ξυραφιού-50.000 δημόσιοι υπάλληλοι- Η τρόικα κλιμάκωσε τις πιέσεις για μαζικές απομακρύνσεις, ρίχνουν για δόλωμα το μισό εφάπαξ ως προκαταβολή για να κάνουν ελκυστικό το πακέτο εξόδου...". Το 'Εθνος της Κυριακής' αποτυπώνει τη σκληρή εικόνα γράφοντας ότι "Τέλος χρόνου απο τους ελεγκτές στην Κυβέρνηση για απολύσεις-Τροικός πόλεμος για την μεγάλη σφαγή στο Δημόσιο-Θέλουν εδώ και τώρα 30.000 ονόματα και όχι γενικούς στόχους- Το νέο σχέδιο Μέρκελ και Σαρκοζί για την Ελλάδα τώρα...."
@Αποκαλυπτικό κυκλοφορεί το 'Παρόν της Κυριακής' που προσθέτει ότι "Κουκουλώνουν το σκάνδαλο Λαυρεντιάδη-51 εκ.ευρώ μίζες σε πολιτικούς αλλά και σε ΜΜΕ-Τρόμαξαν μην βγουν στην φόρα τα ονόματά τους και έβαλαν τον μεγαλοεπιχειρηματία να επιστρέψει τα λεφτά- Πόσα άραγε έχει πάρει ακόμα;" και φυσικά ποιοί κρύβονται πίσω από την κουρτίνα. Το 'Βήμα της Κυριακής' συμπληρώνει ότι "Μέτρο-μέτρο η απόρρητη διαπραγμάτευση με την τρόικα-Το κρυφό παζάρι για φόρους, εφεδρεία και τα ταμεία- Συνέντευξη Βενιζέλου που μιλά για ταπείνωση και εκβιασμούς απέναντι στο δίλλημα της διάσωσης".
@Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' υπογραμμίζει με τη σειρά της ότι "Αγωνία ασσυνενοησία, παλινωδίες χαρκατηρίζουν το κυβερνητικό τοπίο- Η Κυβέρνηση ψάχνει την δόση της-Υπουργοι και βουλευτές σε νευρική κρίση και στο και πέντε αναζητούν λύση για την εφεδρεία΄". Η 'Καθημερινή' επαναφέρει ένα άρθρο του Κώστα Σημίτη με τίτλο 'SOS από τον Σημίτη με κίνδυνο αποβολής από την Ευρωζώνη-Ανάγκη έκτακτων διαδικασιών' αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτήματα στους αναγνώστες...Τέλος το 'Αρθρο' καταλήγει ότι "Γερμανοι εμπειρογνώμονες αναλαμβάνουν το μεταρρυθμιστικό έργο-Γερμανική αναδιάρθρωση του ελληνικού κράτους-Με εφ όλης της ύλης αρμοδιότητες θα υποκαταστήσουν την ελληνική Κυβέρνηση για την υλοποίηση των συμφωνιών...."

4 σχόλια

  1. Αποκαλυψη

    να ποιοι τα τρωνε ακομα

    καποιοι ακομα αραζουν και δουλευουν λιγεσ ωρεσ και σασ δουλευουν


    ΑΠΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ
    ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Η Διαμαντοπουλου Αννα εχει μια συμβουλο την Μπουντα Ελενη την αγραμματη που πρεπει να ερευνηθει και πως γραφτηκε σε διδακτορικο και το πως εγινε συμβουλος

    Την Μπουντα Ελενη που την εβαλε να φτειαξει τα πειραματικα και τα χαλασε γιατι πληρωνονται απο τα ιδιωτικα με χοντρα παρανομα χρηματα σε πακετα.Δηλ. χαλαστε τα καλα δημοσια για να ξαναερθουν τα παιδια στα ιδιωτικα!

    Η Μπουντα Ελενη τωρα κανει ιντριγκες με κατι του ΣΥΡΙΖΑ της Ελμε Προτυπων που εχει μονο δυο σχολεια απο τα 120, που ειναι μια παρανομη ΕΛΜΕ με προεδρο την Παπατσιμπα Λαμπρινη με πληρωμενο διδακτορικο.

    Η μεγαλη λουμπινα ειναι η Γραμματέας του ΔΣ της ΕΛΜΕ Προτύπων Γιούλης Ρουμπέα με τις χοντρες μιζες που εκμεταλευτται και την Παπατσιμπα και θα της φαει και την θεση στο ΠΣΠΑ μετα τις κρισεις και θα την διωξει μαζι με τον βλακα που τον δουλευουν οτι θα γινει επικουρος...μαλακας.. Ψαχτε την περιουσια της Ρουμπεα Γιουλης της λαμογιας.,


    Περνει μιζες απο καθηγητες για να τους υποσχετε οτι θα μενουν στο σχολειο και μετα τις κρισεις.


    Η δήθεν «ακομμάτιστη» ΕΛΜΕ - προτύπων συμμετείχε και συνέβαλε με προτάσεις στο αντιδραστικό νομοσχέδιο. Σε ανακοίνωσή της (13-4-2011) χαρακτηρίζει θετικό σε γενικές γραμμές το νομοσχέδιο.

    Τις μιζες τις μοιραζεται με την Μπουντα Ελενη και τον Ματθαιο Δημητρη που εχει φαει τα λεφτα απο τα ΠΕΕΚ Κηφησιας, παλιο παλιομουτρο στο χωριο των ιδιωτικων...Να ψαξει το ΣΔΟΕ ην περιουσια του.

    Αυτη με τον ηλιθιο που εχει διπλα της ειναι παρανομα στο ΠΣΠΑ Σκουφα 45 γιατι ειναι υπεραριθμοι και οι δυο σε Πανεπιστημιακο χωρο......

    Ο Παπατσιμπας συζυγος εχει λιγες ωρες επιτηδες για να αραζει και να πληρωνεται ξαπλωτα καθως και ενας γλοιωδης Γλενης ο καραφλος και δυο φιλολογινες - λεμε τωρα- του ΣΥΡΙΖΑ και το κρατος πληρωνει τον παρανομο)
    Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει μπει παντου και πλωρωνεται δωρεαν μεσω της Παπατσιμπα Λαμπρινης που δεν διδασκει κανονικο ωραριο αλλα το παιζει συνδικαλιστρια και της την ΕΛΜΕ Προτυπων (που λειτουργει παρανομα γιατι εχει μονο δυο σχολεια ενω ολα ειναι 120) μεσα στο γραφειο της Διαμαντοπουλου και την "τρωει" γιατι αυτοι τα κονομανε.

    Οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ διωχνουν απο τα σχολεια οσους δεν ειναι στην "κλικα του ΣΥΡΙΖΑ Παπατσιμπα " ακομα και ολους τους πασοκτζηδες και το εμφανιζουν στην Διαμαντοπουλου Αννα ως εργο ΠΑΣΟΚ!!

    Γιωργο

    διωξε την Διαμαντοπουλου Αννα και την Μπουντα Ελενη με πληρωμενο διδακτορικο Ματθαιο Δημητρη που εχει πληρωμενο διδακτορικο απο Αγγλια!

    Ο νεοβλαξ πρόεδρος της νεοσυσταθείσας Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (ΔΕΠΠΣ), καθηγητής Συγκριτικής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Αθηνών δασκαλων κ. Δημήτρης Ματθαίου, με το πληρωμενο διδακτορικο και με τις μασες που εκνε στα ΠΕΚ Κηφισιας οπου δεν πληρωνε κανεναν ειπε οτι τα σημερινά πειραματικά και πρότυπα σχολεία είναι περίπου 120.
    Οι μαθητες για να μπουν σε αυτα θα δινουν εξετασεις

    Τα δυαλυουν ολα τα πειραματικα οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ και οι Πασοκτζηδες κοιμουνται!

    Διαμαντοπουλου Αννα πες αλευρι,,,, η Μπουντα Ελενη η αγραμματη με την Ελμε Προτυπων του ΣΥΡΙΖΑ σε καταστρεφει!!

    Αννα δεν ξαναβγαινεις βουλευτινα με την Παπατσιμπα Λαμπρινη την ασχετη να σε σκαβει και να τα κονομαει.....Αννα θα την παθεις σαν την Γιανακου!

    Που ειναι τα χρηματα ανοικοδομησης του ΠΣΠΑ να γινει εισαγγελικος ελεγχος πως βγηκε η νεα διευθυνση αν εχει διοριστει απο την Διαμαντοπουλου, ποσες ωρες διδασκει αν ειναι καλα ψυχιατρικα ... και ποιοι πιεζουν εκβιαζουν μαθητες και καταστασεεις να γινει προτυπο.
    Γραμματέας του ΔΣ της ΕΛΜΕ Προτύπων Γιούλης Ρουμπέα,

    Διαμαντοπουλου Αννα να τεθει σε διαθεσιμοτητα η Παπατσιμπα Λαμπρινη ο ανθρωπος της δεξιας με μασκα ΣΥΡΙΖΑ μεσα στο Υπουργειο.

    Να μπουν εισαγγελεις να ψαξουν βαθεια.
    Ολα αυτα εχουν σταλει στο ΣΔΟΕ στον Εισαγγελεα και στον Ρακινζτη..

    Αριστειδου Ελευθερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Η ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙ ΔΕΞΙΑΣ

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑΣ

    ΕΞΩ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΚΑΤΑ ΦΑΓΑΤΕ

    ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΛΥ ΓΑΜΗΣΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΜΤΙΣΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τους Γερμανούς έρχονται και οι Γάλλοι !!!
    Μα καλά, αφού είναι ανίκανοι
    να κάνουν μόνοι τους τη δουλειά που τους ανέθεσαν γιατί δεν πάνε σπίτι τους ;

    Αν είναι να γεμίσουμε με ειδικούς τη χώρα τι τη θέλουμε την κυβέρνηση ;

    - Παιδιά όταν έχεις τον Τσο λάκογ λου Πρωθυπουργό που έχει βάλει ταμπέλα έξω από το μαγαζί: “Γενικό ξεπούλημα”, θα έρθουν και οι Γερμανοί και οι Γάλλοι.
    Δεν είναι χαζοί οι Γάλλοι να τα αφήσουν όλα στους Γερμανούς.
    Οι μόνοι χαζοί στην υπόθεση είμαστε εμείς.
    Και ο Πούτιν κατηγόρησε τις χώρες που δανείζονται ψίχουλα από τη Γαλλία και τη Γερμανία ανταλλάσοντας την εθνική τους κυριαρχία.


    Τουλάχιστον ο Τσο λάκ ογλου είχε χάσει και έναν πόλεμο και παραδόθηκε, αυτός εδώ μόνος του πάει και χωρίς μάχη και τα δίνει όλα οικοιοθελώς!!
    ____________________________________
    ΠΑΣΟΚ Εθνικη κυριαρχια, Λαικη Ανεξαρτησια
    (δις) $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$.....
    H Απάντηση
    ____________________________________
    Μάθανε για τους Γερμανούς, πλακώσανε κ’ οι Γάλλοι.
    - Kανένας εμπειρογνώμονας από την Ουγκάντα ρε παιδιά , δεν θα έρθει;

    Μετα το Σαββατο κυριακο θα πλακωσουν και οι Αμερικανοι.Υστερα οι Ολλανδοι,μετα οι Σλοβακοι.

    Μονο οι Εγγλεζοι δεν θα ερθουν…
    “Τα κόκκινα φανάρια”...ΓΙΝΑΝΕ ΠΡΑΣΙΝΑ.
    http://www.youtube.
    com/watch?v=ZIb-YfQ27vg&

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση