GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ...

Tου Μίμη Ανδρουλάκη Αγαπητή φίλη, φίλε παίρνω το θάρρος να απευθυνθώ σ’ εσένα τον σκεπτόμενο Έλληνα που αποτελεί τη «σιωπηρή» άγρυπνη πλε...

Tου Μίμη Ανδρουλάκη

Αγαπητή φίλη, φίλε παίρνω το θάρρος
να απευθυνθώ σ’ εσένα τον σκεπτόμενο Έλληνα που αποτελεί τη «σιωπηρή» άγρυπνη πλειοψηφία της χώρας. Εσύ δεν προσποιείσαι αστόχαστα όπως οι δημαγωγοί ότι δεν έχεις πια να χάσεις τίποτα αν γλιστρήσουμε από το σημερινό κακό σενάριο στο χειρότερο. Έχεις να χάσεις ακόμα περισσότερο την εθνική σου αξιοπρέπεια, τη δουλειά σου, τις καταθέσεις σου, το συνταξιοδοτικό σου κεφάλαιο, μέρος της αξίας των ακινήτων σου και των άλλων περιουσιακών σου στοιχείων, την ποιότητα της ζωής σου, το μέλλον των παιδιών σου. Εσύ μοιράστηκες με ενθουσιασμό το κοινό ευρωπαϊκό όνειρο πρώτα απ’ όλα για να ξεφύγεις από τις εθνικές και πολιτικές τραγωδίες του παρελθόντος και να συγκλίνεις με τις προηγμένες χώρες του Βορρά. Ωστόσο στην πρώτη μεγάλη κρίση του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος καθώς η χρηματοπιστωτική κρίση μεταλλάσσεται, όπως ήταν...
 απολύτως αναμενόμενο, σε κρίση δημοσίου χρέους, η Ελλάδα μετατράπηκε σε αδύναμο κρίκο του ευρωσυστήματος. Όπως συμβαίνει με τις πανουργίες της ιστορίας, με τον «Νόμο» της αντιστροφής του Νοήματος, μια διαβολική συμπαιγνία εσωτερικών αλλά και εξωτερικών συμβάντων πέρα από τον έλεγχό μας, κινδυνεύει να μετατρέψει την ιστορική ευκαιρία του ευρώ σε ιστορική παγίδα για τους Έλληνες. Να οδηγήσει στην εφιαλτική, οριακή κατάσταση: Να μείνεις φαίνεται δυσβάσταχτο. Να φύγεις καταστροφικό.
ανολοκλήρωτο νόμισμαΠολλοί επιχειρούν να παρουσιάσουν αυτή τη δραματική τροπή σαν μια απρόβλεπτη ουρανοκατέβατη θεομηνία, ένα «μαύρο κύκνο» ή να την εμφανίσουν σαν δίκαιη τιμωρία των «άσωτων και διεφθαρμένων» Ελλήνων και άλλων Νοτίων της ευρωπαϊκής περιφέρειας. Είναι υποκριτές! Τα θεμελιώδη στοιχεία της σημερινής κρίσης της ευρωζώνης υπήρχαν από την αρχή στον ατελή γενετικό κώδικα του κοινού νομίσματος. Στον ημιτελή χαρακτήρα του ευρώ που στην πρώτη μεγάλη κρίση θα έφερνε στην επιφάνεια τις εγγενείς ανισορροπίες και την εγγενή αστάθεια μιας ανολοκλήρωτης νομισματικής και οικονομικής ένωσης.
Οι ηγετικοί κύκλοι της ευρωζώνης μετατρέπουν την Ελλάδα σε αποδιοπομπαίο τράγο για να κρύψουν κάτω από το μικρό και τρύπιο ελληνικό χαλί τα συστημικά αίτια της κρίσης, τη συνυπευθυνότητά τους στη δημιουργία της φούσκας του δημοσίου χρέους στην Ελλάδα ή του ιδιωτικού σε άλλες χώρες, τη λάθος διάγνωση, τη λάθος πρόβλεψη, τον «λάθος χάρτη», τον λάθος χρόνο στη διαχείριση της κρίσης χρέους που άφησε ανοχύρωτη την ευρωζώνη στα διαδοχικά κύματα των κερδοσκοπικών επιθέσεων. Συνεργοί τους πρώτοι και καλύτεροι Έλληνες πολιτικοί και άλλοι παράγοντες του δημόσιου βίου που μέσα από τις κούφιες αλληλοκαταγγελίες τους ενοχοποιούν για όλα την πατρίδα τους.
Στην πραγματικότητα η ευρωζώνη, παρά τα σημαντικά βήματά της την τελευταία περίοδο, δεν διαθέτει τα αναγκαία αποφασιστικά εργαλεία για να αντιμετωπίσει την κρίση και κινδυνεύει από συστημική κατάρρευση. Ούτε τα δημοσιονομικά εργαλεία (κοινό «Υπουργείο» Οικονομικών, ευρωομόλογο, μεταβίβαση πόρων). Ούτε τα νομισματικά, δηλαδή τη δυνατότητα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να λειτουργήσει πραγματικά σαν τελευταίος δανειστής έκτακτης ανάγκης. Το κύριο πρόβλημα της ευρωζώνης είναι πολιτικό. Είναι ζήτημα ισχυρής ηγεσίας, ικανής να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση των λαών της Ευρώπης και τη νομιμοποίηση των αναγκαίων βημάτων προς «περισσότερη Ευρώπη».
Η δογματική Λουθηρανική σκέψη των Γερμανών, με την κοντόφθαλμη δημοσιονομική της προσέγγιση, παραβλέπει υποκριτικά ότι χώρες με καλύτερη δημοσιονομική υγεία από της Γερμανίας ρίχτηκαν στη δίνη της κρίσης χρέους. Προβάλλει το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας αλλά ρίχνει στη σκιά το ισοδύναμο, συμπληρωματικό, με σχέση συγκοινωνούντων δοχείων, έλλειμμά της στο εμπορικό ισοζύγιο και γενικότερο ισοζύγιο πληρωμών. Ακούγεται παράδοξο αλλά η ελληνική τυφλότητα και αμεριμνησία που οδήγησε σε μια δεκαετία στον υπερδιπλασιασμό των κρατικών – προ τόκων – δαπανών, με αποκορύφωμα τον εκτροχιασμό του 2009, καθώς και ο τραγικός κύκλος της ελληνικής οικονομίας, η άνοδος και η πτώση της, συνδέονται αξεδιάλυτα με τις συστημικές ατέλειες της νομισματικής ένωσης και τις εσωτερικές αντινομίες του ευρώ.
Ευρώ: φούσκα και αιφνίδιο stopΣτη φάση της ανόδου του πιστωτικού κύκλου, στο μπουμ της μέθης και της ευφορίας, το ευρώ σαν ισχυρό νόμισμα, δίχως συναλλαγματικό κίνδυνο:
· Ευνόησε αναπόφευκτα την απεριόριστη ροή κεφαλαίου με υψηλές και ασφαλείς αποδόσεις από τις πλεονασματικές χώρες της ευρωζώνης στις ελλειμματικές της περιφέρειάς της.
· Δημιούργησε ελλείμματα στα εμπορικά ισοζύγια με τις χώρες του Βορρά λόγω αυξημένων εισαγωγών κεφαλαιουχικών και καταναλωτικών αγαθών και κατ’ επέκταση διόγκωσε τα ελλείμματα τρεχουσών συναλλαγών.
· Προσέφερε στις διεθνείς τράπεζες της ευρωζώνης για την κεφαλαιακή τους επάρκεια φθηνότερα ομόλογα της περιφέρειας με υποτιθέμενο μηδενικό κίνδυνο.
· Τροφοδότησε με φθηνό δανεικό χρήμα τη βασική φούσκα, την κρατική υπερχρέωση στην Ελλάδα, την ιδιωτική σ’ άλλες χώρες της περιφέρειας καθώς και τις συμπληρωματικές φούσκες σ’ όλους τους τομείς της οικονομικής ζωής.
· Αποκοίμισε με την εύκολη ευημερία του υπερδανεισμού.
· Αποθάρρυνε την αποταμίευση.
· Αφαίρεσε την έννοια του επείγοντος για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα στήριζαν τη βιώσιμη αύξηση της παραγωγικότητας
· Συνέβαλε στην υπερανάπτυξη των μη διεθνώς εμπορεύσιμων τομέων των υπηρεσιών και της παραγωγής με αποτέλεσμα η Ελλάδα του ευρώ να συμπεριφέρεται σαν μικρή κλειστή οικονομία μειωμένου ανταγωνισμού
· Φούσκωσε όλες τις χρόνιες διαρθρωτικές αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας.
· Ανέστειλε την προετοιμασία της κοινωνίας να αντιμετωπίσει την επερχόμενη δημογραφική γήρανση, την ανατροπή της ισορροπίας εργαζομένων – συνταξιούχων με αρνητικές συνέπειες στα συστήματα συνταξιοδότησης και υγείας, στην παραγωγικότητα της εργασίας καθώς και στις αξίες των ακινήτων και των άλλων περιουσιακών στοιχείων.
· Καλλιέργησε τις συλλογικές και ατομικές ψευδαισθήσεις και συγχύσεις μεταξύ της φούσκας και σύγκλισης με τον πυρήνα της ευρωζώνης.
Αντίθετα, το ευρώ στην αναπόφευκτη αντιστροφή του πιστωτικού κύκλου, στην κάθοδο, προκαλεί αιφνίδιο στοπ (sudden stop), μαζική εκροή κεφαλαίου. Λειτουργεί σαν ξένο νόμισμα. Γίνεται βαρίδι όπως τα νομίσματα με αναφορά στον «Χρυσό Κανόνα» στην κρίση του μεσοπολέμου. Χάνει τις παραδοσιακές δικλείδες ασφαλείας που εξασφάλιζαν σχετικά ομαλή προσαρμογή της οικονομίας – εκδοτικό προνόμιο για να «κόψεις» νόμισμα, υποτίμηση, πληθωρισμό. Ενισχύει τον αυτοτροφοδοτούμενο πανικό και το φαινόμενο ντόμινο. Η εναλλακτική λύση που διαθέτεις στην περίπτωση αυτή είναι η προσφυγή σε αυστηρό Διεθνές Πρόγραμμα Στήριξης διαφορετικά παίρνει με ταχύτητα μπροστά ο αμείλικτος μηχανισμός της άμεσης χρεωκοπίας.
Το παράδοξο είναι ότι ακόμα και ο μοναδικός διαθέσιμος μηχανισμός οδυνηρής προσαρμογής της οικονομίας, η λεγόμενη «εσωτερική υποτίμηση», μέσα από το μηχανισμό μισθών – τιμών, λειτουργεί ασύμμετρα, άνισα, αργά σε αντίθεση με τα γρήγορα αποτελέσματα που προσδοκά η «τρόικα» με βάση παλαιότερες εμπειρίες χωρών κυρίως της Λατινικής Αμερικής ή άλλων χωρών εκτός νομισματικής ένωσης. Το εμπορικό ισοζύγιο δεν κλείνει. Το σκληρό νόμισμα, η συντηρούμενη ζήτηση από ορισμένα στρώματα, η συνεχιζόμενη ροή χρήματος από το πρόγραμμα στήριξης έστω σε χαμηλότερο επίπεδο κάνουν ελκυστικές τις εισαγωγές παρά μια κάμψη τους. Οι κλειστές ή καρτελοποιημένες αγορές προϊόντων και υπηρεσιών και η αύξηση της φορολογίας περιορίζουν την πτώση των τιμών. Η υποχώρηση τις τελευταίες δεκαετίες των διεθνώς εμπορεύσιμων τομέων της οικονομίας περιορίζουν τα πιθανολογούμενα κέρδη ανταγωνιστικότητας. Η σκληρή λιτότητα δε φαίνεται να επιλύει το ζήτημα της ανταγωνιστικότητας. Η οικονομία δυσκολεύεται να βρει «πάτο» να χτυπήσει και να αρχίσει η ανάκαμψη.
Η Ελλάδα απέφυγε μέχρι σήμερα την άμεση καταστροφική χρεωκοπία, τη μεγάλη βουτιά από την οποία θα έκανε πάνω από μια δεκαετία για να ξαναβγεί στην επιφάνεια και τελικά θα την οδηγούσε εκτός ευρώ. Η αντεστραμμένη πυραμίδα με τα δανεικά τότε θα κατέρρεε πάνω στα κεφάλια των Ελλήνων. Ωστόσο, αν δεν υπάρξουν αντισταθμιστικές νομισματικές και επενδυτικές «ενέσεις» στην ελληνική οικονομία από την πλευρά της ευρωζώνης, θα συνεχίζεται η βύθισή της (slow motion) σε μια μακροχρόνια ύφεση, το σπιράλ ύφεσης - χρέους - ανεργίας θα κλιμακώνεται επικίνδυνα και θα αντιστέκεται σε οποιεσδήποτε διαδοχικές «αναδιαρθρώσεις» του χρέους. Η όποια πολιτική ηγεσία της χώρας στο χειρότερο σενάριο μπροστά στο χάος και τις άμορφες εκρήξεις εξαιτίας των υψηλών επιπέδων ανεργίας υπάρχει πραγματική πιθανότητα να προσφύγει στη «λύση» απελπισίας, στο απονενοημένο διάβημα, στην αυτοκαταστροφική «διέξοδο» της εξόδου από το ευρώ για να κόψει χρήμα με τις γνωστές δραματικές οικονομικές, εθνικές και γεωπολιτικές επιπτώσεις που έχουν παρουσιαστεί αναλυτικά στο δημόσιο διάλογο.
ο νέος ιστορικός εθνικός και κοινωνικός συμβιβασμόςΦίλη και φίλε, καμιά αυταπάτη δεν είναι πλέον επιτρεπτή. Η χώρα κινδυνεύει να συρθεί σε μια τυφλή, άμορφη αυτοκαταστροφική εμφύλια διαμάχη, όλοι εναντίων όλων, ενώ ισχυροί κύκλοι του ευρωσυστήματος σ’ ένα παιχνίδι με το χρόνο προσπαθούν να επιλέξουν με βάση αποκλειστικά τα δικά τους συμφέροντα την κατάλληλη στιγμή και τους όρους για ένα ελληνικό default.
Έλληνα, σκεπτόμενε πατριώτη ίσως σκεφθείς ότι σου μαύρισα την ψυχή κι όμως, μέσα σ’ αυτό το μελαγχολικό φόντο, μέσα στη γενικευμένη κρίση εμπιστοσύνης και στην αβεβαιότητα για τις εξελίξεις που προκαλεί η απουσία στιβαρής ευρωπαϊκής ηγεσίας, υπάρχει ένα σημαντικό ελπιδοφόρο στοιχείο από το οποίο μπορεί να κρατηθούμε οι Έλληνες και να πετύχουμε την εθνική ανασύνταξη: είναι η στρατηγικής σημασίας επιλογή της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, του ευρύτερου φάσματος των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων να αναζητούν ένα εθνικό σχέδιο διαχείρισης της κρίσης και σωτηρίας της χώρας εντός της ζώνης του ευρώ. Είναι η βαθύτερη κατανόησή τους ότι στο σημερινό κόσμο εν μέσω κρίσης η χώρα μας δεν μπορεί να βρει εναλλακτική πηγή δανεισμού.
Σ’ αυτό το ισχυρό στοιχείο μπορεί και πρέπει να θεμελιωθεί εν θερμώ, μπροστά στις ιστορικές αποφάσεις που καλείται να πάρει η χώρα στους επόμενους δύο - τρεις μήνες, ένας ιστορικός εθνικός και κοινωνικός συμβιβασμός. Είναι αδιανόητο εμείς οι Έλληνες να δεχθούμε παθητικά ή αυτοκαταστροφικά να περάσουν πάνω από τα κεφάλια μας, ερήμην μας, αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον της χώρας μας για μια ολόκληρη γενιά. Η Ελλάδα με ενισχυμένη αξιοπιστία, με γερή πλάτη τον εθνικό και κοινωνικό συμβιβασμό, τη νέα εθνική ενότητα μπορεί να βάλει ζώνη ασφαλείας γύρω από τη χώρα, να διαπραγματευτεί τη βέλτιστη εφικτή εκδοχή στη διαχείριση του χρέους και να διευρύνει τα, έτσι κι αλλιώς, στενά όρια των επιλογών μας. Κανείς δε μπορεί βέβαια να φαντασιώνεται ότι μπορεί να αλλάξει «άλογο» καταμεσής ενός ορμητικού ποταμού. Να εγκαταλείψει δηλαδή τις συντεταγμένες ευρωπαϊκές διαδικασίες διαχείρισης της κρίσης. Μια ανάλογη επιλογή θα ισοδυναμούσε με εθνική αυτοκτονία.
Πρώτη και θεμελιώδης προϋπόθεση για τον νέο ιστορικό συμβιβασμό θα είναι η δίκαιη και αναλογική κατανομή των βαρών. Η πολιτεία θα πιστοποιήσει με εθνικό γραμμάτιο, την οφειλή της προς τους οικονομικά αδύνατους και θα αναλάβει τη δέσμευση να αποκαταστήσει τις όποιες αδικίες σε βάρος τους σε εύλογο χρονικό διάστημα καθώς θα εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη και αναλογική συμμετοχή των «εχόντων» που φοροδιαφεύγουν και θα σταθεροποιείται η οικονομία.
Ο χρόνος τελειώνει. Σε λίγο δε θα μετράμε μήνες αλλά βδομάδες, μέρες, ώρες.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι επείγουσα ανάγκη να ασκήσει με πληρότητα το συμβολικό και διαμεσολαβητικό ρόλο του στην εθνική και κοινωνική συνεννόηση.
Ο Πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της ευθύνης των ιστορικών αποφάσεων ολομόναχη μια κυβέρνηση, πάνω σε κινούμενη άμμο, βαλλόμενη πανταχόθεν, με το πιστόλι στον κρόταφο από τους δανειστές για να κρατήσει τον «αναπνευστήρα» της εκάστοτε δόσης.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, παρά το συνήθη ελληνικό βερμπαλισμό, κατανοούν ότι το πολιτικό παιχνίδι που μας οδήγησε στη χρεωκοπία δεν μπορεί να συνεχιστεί σα να μη συμβαίνει τίποτα με εξυπνακίστικες ατάκες για τα δελτία των οκτώ, ότι η αναξιοπιστία γενικεύεται όταν προσποιούνται ότι έχουν στην τσέπη έτοιμη ανέξοδη την ειδυλλιακή λύση και πως ο πολιτικός ανταγωνισμός έχει ένα όριο, την επιβίωση της χώρας. Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που επενδύουν επί των ερειπίων της πατρίδας.
Τα συνδικάτα δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από τις γενικές αντιμνημονιακές καταγγελίες αλλά αντίθετα πρέπει να εκπροσωπήσουν πειστικά τα συμφέροντα του κόσμου της μισθωτής εργασίας στον αναγκαίο ισόρροπο εθνικό και κοινωνικό συμβιβασμό, να επιβάλουν τη γλώσσα του «κοινωνικού συμβολαίου» στη συμφωνημένη προσαρμογή και διάσωση της χώρας και να εξασφαλίσουν δεσμευτικά το ταξικό μέρισμα από τη σωτηρία και ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.
Η «αστική τάξη» πρέπει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην εθνική προσπάθεια διάσωσης της χώρας με την επιστροφή του κεφαλαίου της από το εξωτερικό, τη διατήρηση των επιχειρήσεών της εντός της χώρας, την αναζήτηση ευκαιριών για καινοτόμες επενδύσεις σε εξωστρεφείς τομείς της οικονομίας.
οι άμεσες κυβερνητικές λύσειςΟ νέος ιστορικός εθνικός και κοινωνικός συμβιβασμός πρέπει να εκφραστεί άμεσα και στο κυβερνητικό επίπεδο με ασφαλή τρόπο που δεν θα επιτρέπει καμία κυβερνητική παράλυση ή διαταραχή της πολιτικής σταθερότητας εν όψει των πλέον κρίσιμων αποφάσεων για το μέλλον της χώρας. Οι άμεσες εναλλακτικές δεν είναι πολλές τουλάχιστον στη σημερινή συγκυρία.
Ή ανασυντάσσεται και πλαισιώνεται το υπάρχον κυβερνητικό σχήμα με μια εθνική και κοινωνική συμφωνία, με συναπόφαση και συνευθύνη για τα θεμελιώδη ζητήματα της νέας διαπραγμάτευσης με την ευρωζώνη, ενδεχόμενα και με την προσθήκη ενός δύο κατάλληλων προσώπων ευρύτερης αποδοχής σε κρίσιμους κρίκους για το πρόγραμμα διάσωσης.
Ή μετεξελίσσεται σε κυβέρνηση έκτακτης εθνικής ανάγκης με Πρωθυπουργό κοινής αποδοχής τουλάχιστον στο χρονικό διάστημα που απαιτείται για τον οριστικό διακανονισμό του ευρωπαϊκού πλαισίου διαχείρισης του ελληνικού χρέους και την έγκαιρη έναρξη λειτουργίας του νέου Ευρωπαϊκού Ταμείου (ΕSM).
Είναι γνωστά τα συν, πλην και οι δυσκολίες για την πραγμάτωση αυτών των δύο εναλλακτικών λύσεων. Αλλά δεν πρέπει να αποτελέσουν άλλοθι της παθητικότητας και της απραξίας εν όψει των κινδύνων που αντιμετωπίζει η χώρα. Είναι αδιανόητο να παριστάνουμε τους αφ’ υψηλού παρατηρητές και σχολιαστές.
Σε περίπτωση αξιόπιστης και λειτουργικής συναινετικής λύσης πρέπει να οριστεί η ημερομηνία των εκλογών τουλάχιστον ένα χρόνο μετά. Αντίθετα, οι εκλογές σε αυτή την ευαίσθητη συγκυρία είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε παρατεταμένη αστάθεια, σε γενίκευση του χάους και της διοικητικής κατάρρευσης, σε απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις, σε αναλώσιμες κυβερνήσεις ολίγων μηνών και θα ενισχύσουν την ισχυρή τάση στους εταίρους να εγκαταλειφθεί η Ελλάδα σε καραντίνα προς τη χρεωκοπία και την έξοδό της από το ευρώ. Μην ξεχνάς σκεπτόμενε πατριώτη ότι με τις εκλογές που επιχείρησε ο Ελευθέριος Βενιζέλος εν μέσω μικρασιατικής εκστρατείας επιταχύνθηκε ο δρόμος προς την ολική καταστροφή.
Μακάρι να ήταν άμεσα εφικτή μια ριζική ανασύνθεση της πολιτικής ζωής. Προσωπικά τάσσομαι υπέρ μιας νέας ιδρυτικής φάσης. Ωστόσο αυτό που προέχει είναι να κρατήσουμε το κεφάλι της Ελλάδας έξω από το νερό «μ’ ό,τι υπάρχει» διαθέσιμο «και βλέπουμε», με την ενεργοποίηση όλων των πατριωτικών δημιουργικών δυνάμεων της ελληνικής κοινωνίας.
Μ’ αυτή την αναλυτική εξομολόγηση σκεπτόμενε πατριώτη ήθελα να σε βάλω σε σκέψεις. Κράτα ό,τι εσύ κρίνεις. «Όλο τον κόσμο να ρωτάς, τη γνώμη σου ακολούθα», λέμε στην Κρήτη. Σ’ αποχαιρετώ με την ευαγγελική ρήση: Γρηγορείτε, ποτέ δεν ξέρετε ούτε τη μέρα ούτε την ώρα!
###
Το κείμενο μπορείτε να το βρείτε και στο http://mimisandroulakis.blogspot.com

105 σχόλια

  1. Ωραια τα λες Μιμη μου αλλα σε λιγο θα μπουνε τα καθικια στο μπλογκ και θαρχισουν να σε βριζουν.Αυτη ειναι η ποιοτητα των ανθρωπων σημερα.Μποχα και παλη μποχα ΠΑΡΑΚΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥΣΑΙ ΝΙΟΤΗ ΠΟΥΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΑΛΛΟΣ!!!ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΒΑΡΕΤΕΣ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ!!!ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΕΛΝΕΙΣ ΝΕΚΡΩΣΙΜΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΜΒΩΝΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ, ΤΗ ΣΗΨΗ , ΤΟ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορω γιατι αφηνουν ακομα ελευθερο αυτο το μισοτρελλο καθικι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ, ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ. ΜΑΣ ΘΕΣΑΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ (ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ) ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ '74 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο JEFRY (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ) ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΟ "ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ "ΚΟΤΕΤΣΙ" ΣΑΣ. ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΕΝΑΣ ΑΦΕΛΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕ "ΚΑΤΟΧΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπόχα είσαι εσύ 4.37 που δέχεσαι την κατάντια του τόπου και απερίσκεπτε σιωπάς. Ανδρουλάκη ο Τόπος κυβερνήθηκε από αρπαχτικά ,λεηλατήθηκε και δεν κατάγγελλες τους κλέφτες ανδρουλάκη βολευτάκια εσύ και οι όμοιοί σου. Άκουσα επι ημερών του σημίτη είχαμε τους καλύτερους δείκτες και παρόλα αυτά τα 110 δις τα έκανε 180. Βέβαια η σήμενς τα ολυμπιακά έργα ,τα υποβρύχια και της πουτάς το κάγκελο ρε πότηδες έφαγε και χρειάστηκαν τα δανεικά. Κάνε την πάπια και μην το παίζεις πατριώτης δεν σου ταιριάζει, είσαι καιροσκόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπόχα είσαι εσύ 4.37 που δέχεσαι την κατάντια του τόπου απερίσκεπτε και σιωπάς. Ανδρουλάκη ο Τόπος κυβερνήθηκε από αρπαχτικά ,λεηλατήθηκε και δεν κατάγγελλες τους κλέφτες, βολευτάκια εσύ και οι όμοιοί σου. Άκουσα επι ημερών του σημίτη είχαμε τους καλύτερους δείκτες και παρόλα αυτά τα 110 δις τα δανεικά έγιναν 180. Βέβαια η σήμενς τα ολυμπιακά έργα ,τα υποβρύχια και της πουτάς το κάγκελο ρε πούστηδες έφαγε και χρειάστηκαν τα δανεικά. Κάνε την πάπια και μην το παίζεις πατριώτης δεν σου ταιριάζει, είσαι καιροσκόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν ,ανδρουλακια.
    οταν ριμαζετε την χωρα εσεις και τα μελη σας δεν σας ενοιαζε τωρα ερχεσαι να μας κανεις οικονομικοκοινωνικες αναλυσεις του κωλου.
    ενα ξοφλημενο γραμματειο εισαι και εσυ.
    προσπαθειτε να μας πεισετε οτι φταιει η ευρωπη τωρα.λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ασε ρε τελειωμενε μιμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί δεν έχουμε,ακόμα και σήμερα,
    εναλλακτικές πηγές δανεισμού;
    Με αυτό το ίδιο παραμύθι μας φέρατε το ΔΝΤ και μετά αποδείχτηκε ότι λεφτά μας δίνανε και με χαμηλότερο επιτόκιο αλλά εμείς δεν τα θέλαμε!!!!
    Και τι είδους συνδικάτο είναι αυτό που θα συζητήσει την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων και αύριο και των συλλογικών;Γιατί για να μη μιλάμε στον αέρα,αυτός θα είναι ο εθνικός και κοινωνικός συμβιβασμός για τον οποίο μιλάς και αυτόν θα πας και συ να ψηφίσεις!!
    Ανδρουλάκη και γω μέχρι τώρα έκανα
    'υπομονή' με παρόμοια επιχειρήματα
    με τα δικά σου.
    Αλλά έκανα λάθος γιατί αυτή η κόλαση στην οποία μας βάζετε είναι χωρίς τέλος και χωρίς πάτο.
    10 χρόνια και βάλε θα κρατήσει και δεν το λέω εγώ,ο Σόιμπλε το λέει.
    Ζήσε εσύ για 10 χρόνια με 500 ευρώ και φτιάξε εσύ οικογένεια με 500 ευρώ Ανδρουλάκη.
    Πλήρωνε εσύ χαράτσια με μισθό 500 ευρώ Ανδρουλάκη.
    Πήγαινε εσύ να καταργήσεις τις κλαδικές συμβάσεις,πήγαινε εσύ να ψηφίσεις το μισθολόγιο,πήγαινε εσύ να καταργήσεις το επίδομα γάμου,το επίδομα μεταπτυχιακού,βάλε το επίδομα παραμεθορίου στα 20 χιλιόμετρα για να το παίρνουν μόνο όσοι δουλεύουν στα φυλάκια του Έβρου μαζί με τους φαντάρους,
    πήγαινε εσύ να βάλεις πέναλτι σε όποιον απεργεί.
    Πήγαινε εσύ να βάλεις την υπογραφή σου και την ψήφο σου στο να ζήσω εγώ για πάντα με 500 ευρώ ή χωρίς δουλειά.
    Αλλά μην περιμένεις και τίποτα καλό άμα σε πετύχω πουθενά μπροστά μου.
    Τα καραγκιοζιλίκια τελειώσανε.
    Άμα είχες στοιχειώδη τσίπα θα έπρεπε να παραιτηθείς.
    Ούτε τη στοιχειώδη τσίπα των Ούγγρων δεξιών δεν έχετε,να βάλετε έκτακτη εισφορά στις τράπεζες για να μην μας στείλετε στο απόσπασμα.
    Ούτε τη στοιχειώδη τσίπα να βάλετε τους ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ της χώρας, τους τραπεζίτες και τους εθνικούς προμηθευτές,να πληρώσουν τους φόρους τους!!!!
    Τόση υποτέλεια.Τόση ξεδιαντροπιά.
    Και μετά τα ζητάτε από μας με ανελέητα γιουρούσια.
    Τ'αρχίδια μας θα πάρετε Ανδρουλάκη.
    Τελειώσανε τα ψέματα.
    Η παραμονή μας στο ευρώ έχει γίνει χειρότερη από την έξοδό μας.
    Όχι ρε Ανδρουλάκη τίποτα δεν έχω να χάσω άμα φύγουμε από το κωλοευρώ σου,δεν είμαι τράπεζα βλέπεις.
    Τι θα πάθω δηλαδή,αφού τώρα είμαι μεταξύ 500 ευρώ και ανεργίας;
    Τις τράπεζες να τις σώσεις μόνος σου,εγώ έχω πειστεί ότι πρέπει να περάσουν σε κρατικό έλεγχο.
    Κι αν χρειάζεται να καταρρεύσουν για να γίνει αυτό,να καταρρεύσουν
    τώρα.Γιατί όσο δεν καταρρεύουν αυτές,καταρρέουμε εμείς.

    Ένας σκεπτόμενος πατριώτης που θέλει να σας πάρει με τις πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τις κρισιμες στιγμες της ιστοριας μας, παρουσιαζονταν καποιοι επωνυμοι που προκαλουσαν συγχυση στον κοσμο με ακαταλαβιστικες τελικα παρεμβασεις.
    Αυτος εδω ο συγκεκριμενος αυτο ακριβως εκανε παντα. Τωρα προσπαθει να διασκεδαζει την πληξη και πλεον τη μοναξια του γιατι "ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρονται", η "δασκαλε που διδασκες και νομο δεν εκρατεις". Δηλαδη συμπερασματικα σε πηραμε χαμπαρι.
    Αυτοι οι τυποι ειναι και οι πλεον επικινδυνοι για το λαο αλλα οταν καποτε, οταν θα βρεθουν κατηγορουμενοι σε λαικα δικαστηρια και οχι σε δικαστες του συστηματος, θα πληρωσουν και θα λαβουν οτι τους αξιζει.
    Ατιμασαν την ψηφο του λαου με το χειροτερο τροπο και συνεχιζουν την προσπαθεια να τον εξαθλιωσουν. Ο πελεκυς θα ειναι βαρυς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. απο που ξεθαφτηκε αυτος ρε παιδια σε ποιο κοιμητηριο βρισκοταν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑ ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΑΣ ;
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 16 μηνες ανεργος ειμαι ρε απατεωνακο μιμη τι να μου πεις πως ειναι να ζεις με 5 ευρω χαρτζιλικι απο τα γεροντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. .




    Λες πολλά για να διακαιολογηθείς και βαρυέμαι να σε διαβάζω! Μήπως θέλεις να κάνεις καινούρια μετεγγραφή στη ΝΔ ή στο ΛΑΟΣ? Μια που δεν θα ξαναβγεις με το ΠΑΣΟΚ θέλεις να το παίξεις "διαφωνών"? Είναι πολύ αργά για σένα φίλε μου!!! Οι μετεγγραφές των ομάδων που θα βγουν στην εξουσία τέλειωσαν! Πήγαινε τώρα να ψηφίσεις τα νομοσχέδια του Τζέφρυ και των άλλων δοσιλόγων γιατί και συ ένας απ' αυτούς είσαι! Λοιπόν μη μας ζαλίζεις με μπουρδολογίες παριστάνοντας τον φιλόσοφο γιατί δεν είσαι. Δεν είσαι κάν βουλευτής αλλά δεν σου τόπαν ακόμη... Αύριο θα το συνειδητοποιήσεις μόνος σου!



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ .

    ΧΑΧΟΛΟΠΑΣΟΚΙΑ ΜΟΝΟ ΓΟΥΔΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
    ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΕΣ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΗΡΘΕΝ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.

    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΟΥΣΤ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.

    ΟΥΣΤ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

    Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ.

    ΟΥΣΤ ΧΑΧΟΛΙΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Ή ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΙΜΗ

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ.


    ΤΙ ΠΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ;


    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ .
    ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ
    ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΟΙΚΤΡΑ .
    ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΜΑΖΊ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΑΦΘΑΡΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ .

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΤΟ ΦΡΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ .

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μίμη,
    στα 40 διπλά σεντόνια που έγραψες,
    πουθενά δεν αναφέρεσαι στη συναλλαγή
    ψήφων με ρουσφέτια.
    ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΌΤΕΡΗ ΑΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ.
    Άν θέλεις να χαϊδεύεις αυτιά πήγαινε
    να αγόρασεις Γερμανικό ποιμενικό.
    Ή καλύτερο το Ντάμπο.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΣΑΚΑΤΗ, ΓΑΜΩ Ο ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΡΟΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΠΑΤΙΝΙ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ!
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια δεν ειναι κυβερνηση με την σωστη εννοια του ορου..
    Ειναι (λιαν επιεικως) μια κυβερνηση ανδρεικελων..
    Μια κατοχικη κυβερνηση..

    Απο την στιγμη που μπορει μια τριμελης ομαδα ξενων να ερχεται οποτε της γουσταρει εδω να κανει ελεγχο ,να επιβαλλει ορους ,να οριζει αυτο το αλλο το παραλο και η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ να φερει ΟΥΤΕ ΤΗΝ παραμικροτερη αντιρρηση δεν μπορουμε να μιλαμε για κυβερνηση της Ελλαδος....

    Αυτο ειναι τοσο σαφες και τοσο εμφανες..
    Δεν καταλαβαινω λοιπον τι παριστανουν οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια οταν ..κοκορευονται..

    Και ενταξει το ηλιθιο βλακογιοργο ενταξει,δεν εχουμε την απαιτηση να καταλαβαινει τετοια απλα πραγματα.. ΟΧΙ δεν πιστευουμε οτι υο ηλιθιο διανοητικα αναπηρο παιντι της τσαντ ο διαβοητος βλακογιοργο ειναι σε θεση να αντιληφθει οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πρωθυπουργος , η στη καλυτερη περιπτωση ειναι δοτος πρωθυπουργος τυπου μακαριτη Τσολακογλου (αν και η συγκριση ειναι ατυχης,ο Τσολακογλου ειχε περισσοτερη ΕΥΘΙΞΙΑ απο αυτο το ηλιθιο σκατοπραμμα βλακογιοργο)..

    Η απορια μου ειναι για τα αλλα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..
    Ρε τομαρια,ρε ζαγαρια ,ρε πουλημενα κορμια τι παριστανετε τωρα??
    Ρε ξεφτιλισμενοι, αφου απλα εκτελειτε τις εντολες εκεινου του ξερακιανου Ολλανδου της "τροικα" και των αλλων δυο ,τι σκατα παριστανετε??

    ================
    Δυο χρονια μετα την αποφραδα μερα 04-10-2009,και τον διορισμο απο διαφορες συμμοριες (εγχωριες και διεθνεις) του ηλιθιο βλακογιοργο πρωθυπουργο και την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια στην εξουσια φτασαμε σε σημειο μηδεν..

    Η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια καταξεσκισε ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που βρηκε ..
    Καταξεσκισε ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που εισεπραξε απο τον διπλασιασμο της τιμης των καυσιμων,τσιγαρων,ποτων κλπ
    Καταξεσκισε τα λεφτα απο την αυξηση 23 και 13% του ΦΠΑ ..
    Καταξεσκισε τα λεφτα απο τα κομμενα δωρα αδεεις, επιδοματα κλπ ..

    Καταξεσκισε επισης 100 δις ευρω δανειο απο το ΔοΝηΤη..

    Και βγαινει και λεει οτι στα μεσα Οκτωβρη τα ταμεια θα ειναι αδεια!!
    Οτι στα μεσα Οκτωβρη "δεν θα υπαρχει σαλιο" !!
    Οποτε αν δεν παρουμε την .."αλλη" δοση του δανειου ,δεν εχουμε να πληρωσουμε μισθους ,συνταξεις κλπ!!!

    Το φανταζεστε?? Ζητανε δανεικα οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια και βγαινουν και διαλαλουνε οτι δεν εχουμε "μία"!!!

    Αλλα δεν φτανει μονον αυτο..
    Η .."τροικα" ΔΝΤ κλπ σπαει πλακα με αυτα τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια και λεει "δεν δινουμε τωρα την .."δοση"!!

    Και βγαινει το ελεεινο "κ.τουρκογλου" (κατ ευφημισμο βενιζελ) και ..διαψευεδει τον ιδιο του τον εαυτο και τη αλητοσυμμορια της οποιας ειναι .."αντιπροεδρος"!!!

    Λεει:
    "Προφανως και υπαρχουν λεφτα μεχρι τα μεσα Νοεμβριου κλπ"..
    Το ειδατε?? .."Προφανως" λεει το κητος!!
    Απο που ομως προκυπτει το .."προφανως" ρε α-κωλο κητος??
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ το ΠΡΟΦΑΝΩΣ αλητες?????

    Προφανως ενεργουνε βασει σχεδιου αυτοι οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..
    Προφανως με καθοδηγητες το ΔοΝηΤη και τις αλλες συμμοριες εγχωριες και ξενες ..
    Προφανως αυτες που μας φορτωσαν πρωθυπουργο ενα διανοητικα αναπηρο βλακογιοργο και μια αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια εξουσια..

    Προφανως .. Προφανεστατα..

    Τι λετε και υμεις φιλοι μου?
    ==

    Εσυ ρε μισοτρελλοο ανδρουλακη τι λες εχεις καμμια ευθυνη για τα χαλια που μας εφερε η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια??

    Εχεις συνειδητοποιησει ρε καθαρμα οτι εισαι και εσυ μερος του προβληματος ψηφιζοντας ναι σε ολα ?? Στηριζοντας την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια??

    Καθικι ... τομαρια κρεμαλες γαμωτοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μια μερα μαγικη σαν την αργεντινη να δουμε ανδρουλακη στο ελικοπτερο ποιος θα πρωτομπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. TO ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ 6:26:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Π ΡΟΔΟΤΕΣ
    Α ΛΗΤΕΣ
    Σ ΥΜΜΟΡΙΤΕΣ
    Ο ΘΩΜΑΝΟΙ
    Κ ΛΕΦΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αντε να χαθεις παλιοτομαρο ανδρουλακη που εχεις το θρασος-αλητεια να μιλας εσυ!!!!
    εσυ με τα αλλα αποβρασματα της κ=τοτε κοινωνιας, δαμανακη μπιστη τζουμακα λαλιωτη κ.α. φερατε τον ιωαννιδη κατοπιν εντολης της αμερικανικης πρεσβειας με τα γνωστα πλεον σε ολους ανταλλαγματα.....σιχαμενο υποκειμενα που προδοσατε τη πατριδα σας και παραδωσατε τη χωρα και τις νεες γενιες στην απολυτη εξαθλοιωση....
    σε οποιαδηποτε αλλη χωρα του πλανητη θα ειχατε σαπισει στη φυλακη αλητες ε αλητες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ανάλυσή σου έχει μία λογική.
    Από την άλλη όμως δεν είδαμε να τιμωρούνται κάποιοι αρχικλέφτες (όπως μας είχαν υποσχθεί άλλωστε), ούτε και εφαρμόζονται κάποια μέτρα στους δημόσιους κομματικούς στρατούς, αλλά βλέπουμε κάθε μέρα και περισσότερο να εφαρμόζονται ποινές-χαράτσια επί δικαίων κα αδίκων και να στέλνονται στη σφαγή ολοκληρες οικογένειες που δεν φταίνε σε τίποτα (τους έκλεψαν την αξιοπρέπεια τους, τους μισθούς και τις συντάξεις τους, τους κορόϊδεψαν για να πάρουν την ψήφο τους για προσωπικό τους όφελος και τώρα με τερτίπια προσπαθούν να αρπάξουν και το σπιτάκι τους υπέρ των τραπεζών).

    Δεν βλέπουμε να περιορίζονται προνόμια των βουλευτών (εκτός από την αναγγελία για κατάργηση του χαμάμ της Βουλής)και να σταματούν οι προσλήψεις των συγγενών, αλλά αντίθετα οι πολιτικοί στρέφουν την προσοχή τους μόνο στο πώς θα μπορέσουν να χτυπήσουν αποτελεσματικώτερα τον λαουτζίκο και παραβλέπουν και το ότι άρχισαν να σχολιάζουν τα προνόμια και τις παροχές τους ακόμα και οι ξένοι (βλ. Bild).

    Σαν αποτέλεσμα βλέπουμε ότι με το ευρώ κάποιοι έγιναν κροίσοι, κάποιοι έβγαλαν αμύθητα ποσά στις ξένες τράπεζες ενώ ο λαός όχι μόνο βγήκε φτοχώτερος αλλά έχασε και κάθε ίχνος αξιοπρέπειας που διέθετε επί δραχμής.

    Δυστυχώς κατάντησαν οι πολιτικοί με τις συνεχείς αλχημείες τους στις πλάτες μας να αποτελούν κόκκινο πανί και να μην τους πιστεύουμε πια ακόμα και αν πουν κάτι σωστο(σπάνιο) ή κάτι λογικό.

    Το να επιστρέψουμε στη δραχμή θα πονέσει τους τραπεζίτες και τους διαπλεκόμενους μεγαλοεπιχειρηματίες και όχι τον λαό, γιατί αυτός έπαθε μεγάλη ζημιά από το ευρώ και είναι ήδη πτωχευμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εχουν αρχισει και τη παιρνουν χαμπαρι τη δουλεια τα βρωμοσκυλα και κοιταν πως να σωθουν οταν θα γινει το μεγαλο μπαμ!!!!
    ψαχνουν τροπο με τις σαχλαμαρες που γραφουν να αποστασιοποιηθουν απο αυτο που εκεινοι ψηφισαν!!!!
    αυτο περα απο προκληση ειναι και παρανοικο!!!
    Συντροφε Μιμη, δυστυχως για ολους εσας δεν υπαρχει πλεον γυρισμος, θα πληρωσετε για οτι κανετε, τ ξερετε και εσεις πλεον, το αισθανεστε αυτο που ερχετε!! και δεν μιλαμε για αυγουλακια και γιαουρτακια, αλλα για αλλα ....κολπα!!! για κολπα προσκοπικα!!! κατι με σχοινια, κατι με κρεμαλες και τετοια.....ξερεις εσυ Μιμη...σας τη χαρισε η χουντα γιατι σας υποτιμησε, κανεις δεν μπορουσε να προβλεψει οτι θα εξελιχτειται σε τετοιους ειδους προδοτες!!!
    αλλα τουτη εδω τη φορα ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμε 5:45

    ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 4:37:00 μ.μ.
    Μπραβο αγορι μου, τωρα μπορεις να περασεις απο το ταμειο να πληρωθεις, τον εβγαλες και σημερα τον επιουσιο!!!
    Αξιο το ξεροκομματο που σου πετανε οι αφεντες σου στην Ιπποκρατους και στην Βασ. Σοφιας....(αμερικανικη πρεσβεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Μίμης και η παρέα του σας φέρθηκαν σαν
    άβγαλτες παρθένες και σας ξέσκισαν.
    Τώρα κλαίτε για την παρθενιά σας.
    Και να έλεγα ότι δεν ξέρατε?
    Είκοσι χρόνια κυβερνούσαν τα λαμόγια.
    Απο το 1980.
    Χρειαζόταν να έρθει το 2008 για να μάθετε τι καπνό φουμάρουν?
    Μην κλαίτε μαλάκες και κοιτάξτε να δείτε τι θα κάνετε απο δω και πέρα.
    Αρκετά μας γαμήσατε με τις μαλακισμένες επιλογές σας.
    Χαχόλοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. μωρη καριολα παιρνεις 10.000 και τα παντα πληρωμενα και μας το παιζεις ιδεα και ετσι.
    α ρε τσο και λο που θελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 9 Οκτ 2011 7:00:00 μ.μ.
    ΣΩΣΤΟΣ !!!!
    ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ
    +++
    +++
    +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρε αρχίδι πες μας τα λεφτά που παίρνεις τόσα χρόνια, σαν βουλευτής, γιατί τα παίρνεις; Ποίο είναι το έργο σου; Η συμβολή σου στην εξαθλιωσή μας; Πουτανίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μην αγωνιάς τόσο για το ευρώ, γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχει.
    Όσο για την επιστροφή μας στη δραχμή αυτή θα μας βοηθήσει να σταθούμε στα δικά μας πόδια και να γυρίσουμε στη δική μας παραγωγή και όχι να ζητάμε εισαγόμενα ακόμα και σε ντομάτες και πατάτες.
    Καιρός να αγκαλιάσουμε και πάλι την Ελλαδίτσα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ευχαριστούμε που μας θεωρείς σκεπτόμενους Έλληνες γιατί οι συνάδελφοί σου της Βουλής μας θεωρούν "Χαχόλους" Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ___________________________________
    ο ΨΥΧΡΟΣ ΒΟΡΡΑΣ είπε και έγραψε τον περασμένο Ιούλιο ακόμη, ότι:

    Αυτά τα στελέχη και αυτοί οι Βουλευτές δεν θα ξαναεκλεγούν και το πολιτικό τους χαρτί καίγεται μέρα με την ημέρα.
    Το μόνο βέβαιο για το μέλλον των στελεχών αυτής της εξουσίας είναι ότι: δεν θα ξαναεκλεγούν
    ποτέ και τούτο διότι :
    Αν στις επόμενες εκλογές αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, είναι δυνατόν να ξαναστελεχώσει τα ψηφοδέλτιά του με αυτούς τους βουλευτές που σήμερα μας έσυραν στον οικονομικό όλεθρο ;
    Είναι δυνατόν να πάει σε εκλογές με αυτούς τους βουλευτές που φορτώνονται όλη την φθορά των πιο σκληρών μέτρων ;
    Με αυτούς τους βουλευτές που κρύβονται ήδη γιατί προκαλούν και που φοβούνται να κυκλοφορήσουν στις εκλογικές τους περιφέρειες;

    θα τους πετάξει στην άκρη σαν τη στυμμένη λεμονόφλουδα και βέβαια θα ανανεώσει τους υποψήφιους με άφθαρτα ονόματα ώστε με ένα θρασύ προεκλογικό αγώνα να ελπίζει σε μια επόμενη εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ.

    Αν δεν συμβεί η παραπάνω εκδοχή και πάει ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ σε εκλογές με τα παλιά και ίδια ονόματα, τα ονόματα που πρωτοστάτησαν και έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στο Μ ΝΗ ΜΟ ΝΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.. τότε αλλοίμονο αν περιμένουν αρχηγός ή υποψήφιοι ψήφους από το σώμα του πολύπαθου πλέον Ελληνικού λαού.

    Επομένως η στοιχειώδης λογική λέει: όσοι από αυτούς δεν το αντελήφθησαν και επιμένουν στον ίδιο δρόμο τότε ή έχουν πρόβλημα αντίληψης και δεν κάνουν για την Πολιτική ή έχουν άμεσα συμφέροντα και κέρδη £££££££££££££££
    με αντάλλαγμα την μελλοντική $$$$$$$$$$$$$$
    τους αποχώρηση.

    ο ΨΥΧΡΟΣ ΒΟΡΡΑΣ λέεικαι γράφει σήμερα:
    αυτοί (οι πολιτικοί των υπεύθυνων και καθοριστικών υπογραφών του ΜΝΗ ΜΟΣΥ ΝΟΥ)
    τώρα κατάλαβαν τί έκαναν ;
    Στον λαό...
    στον λαό τους που σερνόταν στους δρόμους και στις πλατείες με ερειπωμένη πρόσωπα και ισοπεδωμένη ψυχολογία δεν τον συνάντησαν πουθενά ;
    Δεν τον είδαν πουθενά ; Πόσο τον υπολόγισαν; Πόσο τον νιάστηκαν;

    Ας γνωρίζουν πλέον καλά, ότι:
    ο λαός αν πεινάσει ή αν πονέσει τότε τιμωρεί και τιμωρεί σκληρά.

    Και θα τιμωρήσει ακόμη πιο σκληρά εκείνους που αντί να εξαφανιστούν από προσώπου πολιτικής θα προσπαθήσουν να ξαναπαίξουν με τις βασικές ανάγκες του: το ψωμί, την υγεία, τη μόρφωση, το μεροκάματο.
    ------------------------------------
    το Μ στη Ν. ούτε τουκεφιασμό
    χρειάζεται.
    Ζωντανό στο βόθρο του Πασοκ
    να πνιγεί μόνο του
    το σκουλίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ___________________________________
    ο ΨΥΧΡΟΣ ΒΟΡΡΑΣ είπε και έγραψε τον περασμένο Ιούλιο ακόμη, ότι:

    Αυτά τα στελέχη και αυτοί οι Βουλευτές δεν θα ξαναεκλεγούν και το πολιτικό τους χαρτί καίγεται μέρα με την ημέρα.
    Το μόνο βέβαιο για το μέλλον των στελεχών αυτής της εξουσίας είναι ότι: δεν θα ξαναεκλεγούν
    ποτέ και τούτο διότι :
    Αν στις επόμενες εκλογές αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, είναι δυνατόν να ξαναστελεχώσει τα ψηφοδέλτιά του με αυτούς τους βουλευτές που σήμερα μας έσυραν στον οικονομικό όλεθρο ;
    Είναι δυνατόν να πάει σε εκλογές με αυτούς τους βουλευτές που φορτώνονται όλη την φθορά των πιο σκληρών μέτρων ;
    Με αυτούς τους βουλευτές που κρύβονται ήδη γιατί προκαλούν και που φοβούνται να κυκλοφορήσουν στις εκλογικές τους περιφέρειες;

    θα τους πετάξει στην άκρη σαν τη στυμμένη λεμονόφλουδα και βέβαια θα ανανεώσει τους υποψήφιους με άφθαρτα ονόματα ώστε με ένα θρασύ προεκλογικό αγώνα να ελπίζει σε μια επόμενη εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ.

    Αν δεν συμβεί η παραπάνω εκδοχή και πάει ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ σε εκλογές με τα παλιά και ίδια ονόματα, τα ονόματα που πρωτοστάτησαν και έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στο Μ ΝΗ ΜΟ ΝΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.. τότε αλλοίμονο αν περιμένουν αρχηγός ή υποψήφιοι ψήφους από το σώμα του πολύπαθου πλέον Ελληνικού λαού.

    Επομένως η στοιχειώδης λογική λέει: όσοι από αυτούς δεν το αντελήφθησαν και επιμένουν στον ίδιο δρόμο τότε ή έχουν πρόβλημα αντίληψης και δεν κάνουν για την Πολιτική ή έχουν άμεσα συμφέροντα και κέρδη £££££££££££££££
    με αντάλλαγμα την μελλοντική $$$$$$$$$$$$$$
    τους αποχώρηση.

    ο ΨΥΧΡΟΣ ΒΟΡΡΑΣ λέεικαι γράφει σήμερα:
    αυτοί (οι πολιτικοί των υπεύθυνων και καθοριστικών υπογραφών του ΜΝΗ ΜΟΣΥ ΝΟΥ)
    τώρα κατάλαβαν τί έκαναν ;
    Στον λαό...
    στον λαό τους που σερνόταν στους δρόμους και στις πλατείες με ερειπωμένη πρόσωπα και ισοπεδωμένη ψυχολογία δεν τον συνάντησαν πουθενά ;
    Δεν τον είδαν πουθενά ; Πόσο τον υπολόγισαν; Πόσο τον νιάστηκαν;

    Ας γνωρίζουν πλέον καλά, ότι:
    ο λαός αν πεινάσει ή αν πονέσει τότε τιμωρεί και τιμωρεί σκληρά.

    Και θα τιμωρήσει ακόμη πιο σκληρά εκείνους που αντί να εξαφανιστούν από προσώπου πολιτικής θα προσπαθήσουν να ξαναπαίξουν με τις βασικές ανάγκες του: το ψωμί, την υγεία, τη μόρφωση, το μεροκάματο.
    ------------------------------------

    ΕΕ..ΚΑΛΗ ΦΩΤΟ..
    .για τον μνήμα του + ΜΟΥ στη Νι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προσέξτε, το κείμενο γράφτηκε στις 4:27:00 μ.μ. και το πρώτο σχόλιο στις 4:37:00. Και καρτέρι να του είχες δεν πρόφταινες. Καταλάβατε το καθίκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ρε μαλακοκάβλη πήγαινε να σαλιαρίσεις με καμιά φοιτητριούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γειά σου ρε Μίμη επαναστάτη και αγωνιστή του κώλου. Πες μας ρε βολεμένο λαμόγιο, υπάρχει ιστορικό προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία, το πολιτικό σύστημα που τόσο πιστά σε βόλεψε και υπηρετείς - αυτό που μας πέταξε στα σκατά - το ιδιο να μας σώσει;
    Άσε λοιπόν τις μακρόσυρτες παπάρες αποτυχημένε ινστρούχτορα και βγες στα κανάλια να ζητήσεις συγνώμη παραιτούμενος μπας και γλυτώσεις το φούμο και τα γιαούρτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. θα πρεπει να γινουμε ο φοβος του καθε υπουργου....________________
    ΚΑΙ ΔΟΣΛΟΓΟΥ + βουλευτάκου
    οπου σταθουν και οπου βρεθουν να αντιμετωπιζουν την κατακραυγη του κοσμου....

    Ειναι η πιο σιχαμενη πολιτικη γενια.... καταστρεφουν τις ζωες μας και παρακολουθουν αταραχοι τις ταινιες τους.
    Δεν ειχε ουτη τη στοιχειωδη ευαισθησια να σηκωθει να φυγει το μοσχαρι.

    Καστανίδη.. Κάνε προεκλογική τουρνέ αν τολμάς να σε καμαρώσει όλη η Ελλάδα, δε χαλάνε μόνο στη Θεσσαλονίκη τα γιαούρτια, σε όλη την Ελλάδα απούλητα μένουν !

    Την ώρα που είχε το θράσος να έρθει να σας μιλήσει ο μπάσταρδος, γιατί δε βρέθηκε ένα ευλογημένο χέρι να του δώσει δυο χαστούκια σαν αυτά που είχε φάει η Λιάνη ;;;;

    Εξωφρενική η αναισθησία του πάντως να τον βρίζει πλήθος ολόκληρο, και να μην ιδρώνει το αυτί του.
    Άραγε έχει καταλάβει κι αυτός και οι όμοιοί
    του πως σε καταστάσεις όπως αυτή (σε σκοτάδι) ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ τον καθαρίζανε, και όχι μόνο δεν υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας ούτε για δείγμα,
    αλλά οι δράστες θα γίνονταν ήρωες ;


    Ο καθένας μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί με τέτοιες αντιδράσεις η αλήθεια ομως είναι μια, φτώχεια, ανεργία, πολιτικό χάος , ελλειψη προοπτικής, αβεβαιότητα... όλοι έχουμε το μερίδιο της ευθύνης αλλά δεν φαγαμε όλοι το ίδιο και πρέπει κάποιοι να δικαστούν.

    Εφόσον η δικαιοσύνη κοφεύει, αναπόφευκτά
    η εξουσία θα περάσει στα χέρια του Λαού .

    /*/ Όταν επαιξε το θεμα με τον καστανιδη στη νετ. στο τελος ανεφεραν "συμφωνα με πληροφοριες, ο κοσμος ΔΕΝ επιδοκιμασε το γεγονος" ....

    ΤΟΣΟ σκατα..
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΡΤ..
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΛΗΤΑΡΙΑ $$$$$$$ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ $$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΜΙΜΑΚΟ ΑΛΗΘΕΎΕΙ ΌΤΙ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΊΟΥ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΆ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΈΗ ΚΑΙ ΌΧΙ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΌΤΕ ΓΙΑΤΊ ΜΑΣ ΑΠΗΛΕΙΤΕ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανδρουλάκη !
    Κατ΄αρχάς χρωστάς μία συγνώμη στον κόσμο της αρισεράς για τα παραμύθια
    περί οικοδόμησης σοσιαλισμού στο
    ανατολικό μπλόκ(Ο Γ. Φαράκος το έπραξε
    εντίμως και πήγε σπίτι του)
    Στη συνέχεια πουλήθηκες στη σοσιαλδημοκρατία για να στεγάσεις την ανυπαρξία σου, βλέπεις πρέπει να μαζέψεις τα τελευταία σου ένσημα πριν τη σύνταξη,γιατί είσαι ένας αποτυχημένος και τελειωμένος.
    Η καλλύτερη υπηρεσία που θα μπορούσες να προσφέρεις είναι να παραιτηθείς και να πάς στο σπίτι σου "εν σιωπή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. απολαυστε το ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΤΟΜΑΡΙ. ΨΕΥΤΗ
    ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

    Έσωσαν τις τράπεζές τους, κουρεύουν 60% την Ελλάδα ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    « Το EFSF θέλουμε να είναι αποτελεσματικό και λειτουργικό. Συνολική, βιώσιμη και ταχεία απάντηση στο τέλος του μήνα», είπε ο Σαρκοζί, προαναγγέλλοντας το haircut αφού πρώτα η τρόικα δώσει την έκθεσή της για την ελληνική οικονομία. Όσο για τη Μέρκελ, περιορίστηκε να δηλώσει: «Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες.
    Τέλος του μήνα θα δείτε πως θα λειτουργήσουν εύρυθμα όλες μας οι αποφάσεις»…

    Στο παρασκήνιο, πάντως, αυτό που φαίνεται να συμφωνήθηκε στον Γαλλογερμανικό άξονα είναι να διασωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες από το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων.
    Το Ταμείο συμφωνήθηκε να χρηματοδοτήσει όσες τράπεζες (κυρίως γαλλικές) έχουν τοξικά ομόλογα ώστε να αντέξουν τους κραδασμούς. Αυτή ήταν απαίτηση του Σαρκοζί προκειμένου να συμφωνήσει κι ο ίδιος στο κούρεμα των ελληνικών ομολόγων.

    Ουσιαστικά συμφωνήθηκε να σωθούν οι τράπεζες και να χρεοκοπήσει η Ελλάδα.

    Το πόσο θα είναι το κούρεμα, αν θα στηριχθούν και πώς οι ελληνικές τράπεζες και τα ταμεία και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις για την ελληνική οικονομία και τους πολίτες γενικότερα, θα το μάθουμε τις επόμενες ημέρες.
    Είναι σίγουρο ότι οι εξελίξεις θα είναι δραματικές για τη χώρα. Όσο για τις ελληνικές τράπεζες, ένα είναι σίγουρο:
    Δεν κρατικοποιούνται…. κοινοτικοποιούνται αφού περνούν στα χέρια των ξένων μέσω των κονδυλίων που θα χρειαστούν για να στηριχθούν.

    Ένα κούρεμα 60% που φημολογείται, απαιτεί κεφάλαια άνω των 40 δις. ευρώ που μόνο το ταμείο στήριξης μπορεί να δώσει.

    Αυτή είναι η… μόνιμη λύση που αποφάσισαν.
    Στην ουσία διέλυσαν τη συμφωνία της 21ης Ιουλίου και πάμε σε ένα μεγάλο κούρεμα
    με ακόμη μεγαλύτερα δεινά για τη χώρα.

    Δεν χρεοκοπούμε δηλαδή ανεξέλεγκτα αλλά συντεταγμένα.+

    Και κάτι που θα είναι πλέον καθημερινή πρακτική μόλις ανακοινωθεί το κούρεμα.
    Τοποτηρητές σε όλα τα υπουργεία και το γενικό Λογιστήριο.
    ---- Δε θα εγκρίνεται δαπάνη αν δεν έχει την υπογραφή του τοποτηρητή.------

    - ωραια λοιπον..ΛΑΜΠΡΑ !!!!
    Μετα απο αυτο που τα εγχωρια παπαγαλακια ΤΟΥ μπομπολα και Σια.. θα το θεωρησουν "μεγαλη επιτυχια".... !!
    ___________________________________________
    Ας παμε λοιπον σε εκλογες για να αποφασισει
    ο ελληνικος λαος κατα ποσο ειναι επιτυχια αυτο
    το πραγμα.

    + Τοποτηρητές σε όλα τα υπουργεία
    + και το γενικό Λογιστήριο

    Αυτό είναι άνευ όρων παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας____________________________________
    ‘Ενας Μη ‘Ελληνας , ξένος τοποτηρητής να ορίζει και να δίνει την έγκριση των δαπανών εντός της επικράτειας !!!

    κατά τα άλλα ..ΖΗΤΩ Η 28η του 1940..
    Ν Τ Ρ Ο Π Η ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΜΗ ΣΥΝΤΡΟΦΕ, ΑΝ ΚΙ' ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ
    ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΧΗΡΑ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ "ΖΕΣΤΟ" ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ, ΑΠ' ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ. ΟΤΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΝ ΕΡΓΟ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΤΟΥ '67 ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ.
    ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ. ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΤΗ "ΒΟΥΛΗ" ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟΥ, ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ.
    ΟΜΩΣ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΝΑΛΙ (ΟΧΕΤΟ) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΝΕ ΜΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΩ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ. ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΔΕΝ Σ' ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ, ΠΛΕΟΝ ΜΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ
    το μνι... !!!!

    Πόσο μαλάκ@@ είναι οι Έλληνες που αγχώνονται για το αποτέλεσμα της συνάντησης Σαρκοζί-Μέρκελ

    ... τη στιγμή που σήμερα λύθηκαν όλα τους τα προβλήματα !!

    Κυρίες και κύριοι ο Γερουλάνος, ο οποίος βρίσκεται στην Κορέα εν μέσω της παγκόσμιας περιοδείας του, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας στον τουρισμό με τον Λευκορώσο ομόλογο του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟ...
    ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ!
    ΤΟ ΑΞΙΖΕ ΠΑΝΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αστο Μιμη μη το παλευεις αλλο εισαι και εσυ δοσιλογος και προδοτης δυστυχως δεν εχεις αρχιδεια γιαυτο ψυφηζεις σαν κοτα ολα τα νομοσχεδια,ξωφλησες καταλαβετο.καλητερα ειναι να το βουλωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αυτό που με προβληματίζει με σένα ρε Μίμη είναι ότι δέν αξ'ιζεις ούτε ληγμένο γιαούρτι.
    Αν σε ανταμώσω μέχρι ροχάλα σου χαλαλίζω.
    Πήγενε να κρυφτείς που έχεις και μούτρα και γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΚΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Η΄ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΑΝΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΕ.
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ.
    ΞΑΝΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑ ΓΡΟΘΙΑ.
    Ο ΙΟΥΝΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΚΕΙ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΔΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανδρουλακη κοψε τις μεραμπελιωτικες μαλακιες κιαν εισαι αντρακι κανε τον Κατσαποξω!Ολες οι αλλες παπαριες σου ειναι για οσους μασανε ταραμα!
    Κοφτη λοιπον την μ..ια, γιατι δεν κανει και μεγαλη ..καμπυλη!
    Συνεννοηθηκαμε Μιμακουλη;
    ΜΑΥΡΟΙ ΠΟΤΑΜΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ο ανικανος προδοτης ανδρουλακης προσφερει την τελευταια του υπηρεσια στους φραγκατους:
    ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ...

    ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥΣ

    αχ βρε κυριε μιμη,τι τελειες αυτες οι αγορες...εκτακτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. κριμα που εισαι και απο την κρητη την λεβεντομανα ,παλιοποντικαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ο 10:44 τοπιασε:ο στοχος των φραγκατων ειναι νσ εκτονωθει η οργη στους παλιους,τελειωμενους πολιτικους,και μετα σαν τα ζωα να ψηφισουμε τα νεα, αφθαρτα,επιτυχημενα,μοδατα και κουστουματα προσωπα που θα προβαλλουν το μεγκα-αλτερ-σκαι.
    οταν ακους τη φραση "καλα τα λετε αλλα γιατι δεν τα κανατε ως κυβερνηση",ξερεις οτι προκειται για καθεστωτικους μαλακες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. συμφωνω με τον 10:44
    το βασικο ειναι να πληρωσουν για τη χρεωοκοπια οι υπευθυνοι,δηλαδη οι πλουσιοι.ολα ταλλα αχρηστες μαλακιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ποίον πάει να κοροιδέψει ο φιλόσοφος της μπούρδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. να βγουν οι μαλακες που γραφουν στο protagon να βοηθησουν τον κυριο μιμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. να βγουν οι αμορφωτοι καθηγηταδες αλογοσκουφης-χριστοδουλακης-σημιτης να λενε παπαριες να γελαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. μπιστηδες;μπαρουφακηδες;
    ο κυριος μιμης σας χρειαζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ο μεγαλος κινδυνος ειναι ο μπερλουσκονισμος.
    δικιο εχει ο 10:44

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. μπητρος;κολλιντζας;αλογοσκουφης;χριστοδουλακης;κανεις δεν βοηθαει τον συμπαθη καραγκιοζη μιμακο;
    κυραντρεα σιωπας;
    ο στιβαρος βιομηχανος στεφανος μανος;

    ΕΜΕΤΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ο απολυμενος δεν εχει τιποτα να χασει,και τα λιγοστα λεφτα τελειωνουν,οι γονεις οπου ναναι πεθαινουν,οι συγγενεις ειναι κιαυτοι ανεργοι η φτωχοι...
    ΚΡΕΜΑΛΕΣ-ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ-ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ-ΔΡΑΧΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Η ΧΟΥΝΤΑ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΒΑΡΑΓΕ...
    ΝΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Παρακμη οτι θελει λεει ο καθενας.Ελληνες πανεξυπνοι που τα ξερουν ολα κι αναθεμα αν ξερουν τη τυφλα τους.Για το μπουχεσα και τη παρεα του λεξη που σημαινει οτι ολοι αυτοι που βριζουν ειναι οπαδοι του κουρασμενου Λαμογια που σταματησε η μασσα και εχουν παθει ψυχικο τραλαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. εχουν και τα σκατα του εκσυγχρονισμου πολιτικες φιλοδοξιες:
    φλωριδης,παπαδοπουλος...
    εσενα γελωτοποιε μιμακο σε καλεσανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΔΕΞΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΗ,ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΜΙΜΑΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΤΣΙΠΡΑ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. 11:50
    Η ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ-ΔΡΑΧΜΗ-ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΤΣΙΠΡΑΣ,ΠΑΠΑΡΗΓΑ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ΟΠΟΙΟΣ ΝΑΝΑΙ
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ,ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ,ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ,ΤΟΥ ΕΥΡΩ,ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΤΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ,ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ,ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ,ΤΩΝ ΕΓΚΥΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ...

    ΒΡΩΜΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Σε λίγο θα μαζέψει πιο πολλά σχόλια κι απ΄τον Μπίστη,που είχε σπάσει το ρεκόρ του δόκτωρα Κουτσούκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. αρκετα ασχοληθηκαμε με το μαλακα.ΨΟΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Μάλλον την βρίσκει με τα μπινελίκια και το κράξιμο εδώ δεν εξηγείτε αλλιώς. Κάθε φορά που γράφει τις μαλακίες του το ίδιο πράγμα γίνετε. Τι περιμένει να ακούσει. Μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί όλοι οι πουλημένοι στην μπουρδελοβουλή. Δεν φτάνει που μας έφεραν εδώ που είμαστε αλλά έχουν το θράσος και μας κάνουν και κηρύγματα από πάνω. Τι να πεις, λίγη ντροπή δεν έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Καλά ρε, εσύ τι παριστάνεις τώρα; Πότε διαχωρησεσ τη θέση σου; Με τη δική σου ψήφο δεν πέρασε το μνημόνιο;
    Εκεί - εκεί στο Γουδί κι εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανδρουλάκη πήγαινε σπίτι σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 30% ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Μίμη, πάντα απολογητής της ξεφτίλας ήσουν, από τότε που ήσουν στο ΚΚΕ και στον Συνασπισμό. Και τώρα απλά επιβεβαίωσες τον εαυτό σου. Ο εκβιασμός και ο εκφοβισμός της εξουσίας που εκπροσωπείς δεν έχει πια πέραση, δεν αγγίζει τον πολύ κόσμο. Και αυτό για δύο λόγους: πρώτον, έφτασε στα όρια της ανέχειας μια κρίσιμη μάζα κόσμου που δεν απέχει πολύ από την κρίσιμη απόφαση και δεύτερον, δεν μπορείς πλέον να εκφοβίσεις κάποιον που έχασε την δουλειά, το σπίτι και την αξιοπρέπειά του. Αν ακόμα πιστεύεις στην δύναμη της εξουσίας που εκπροσωπείς να εκμαυλίζει και να διαφθείρει συνειδήσεις, καλά θα κάνεις να παρατηρήσεις πιο προσεκτικά το διεθνές οικονομικό περιβάλλον. Το οικονομικό μοντέλο του φιλελευθερισμού καταρρέει διεθνώς με πάταγο και σε λίγο οι απολογητές του (όπως εσύ καλή ώρα) θα ετοιμάζετε τις απολογίες σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Δεν υπάρχει κανένας χώρος για απολογίες 2.21.
    Μόνο η σιωπή του πρέπει πλέον και μόνο έτσι μπορεί και να γλιτώσει από την κατακραυγή του κόσμου.
    Δια της λήθης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ
    ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ
    ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ωραια ρε παιδια αντε και κανουμε επανασταση Ποιος θα μας κυβερνηση και με πιο συστημα.Ο τσιπρας η Παπαρηγα μιζερια ρε παιδια θα μας φαει η πεινα.Οποτε καταληγουμε στον φιλελευθερισμο ΝΔ η ΠΑΣΟΚ τα ιδια δηλαδη Τοτε γιατι να κανουμε επανασταση? να σκοτωθουμε τσαμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. 4:15
    και μονο για να πληρωνουν φορους οι πλουσιοι αξζει η επανασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Τελικαο αγωνας τωρα δικαιωνεται!!

    Το μισοτρελλο ανδρουλακη ακουσε 88 σχολια ολα να τον .."επαινουν" να τον "συγχαιρουν" να τον .."αποθεωνουν'!!

    Μονο το πρωτο σχολιο αποτελει .."παραφωνια"..
    Προφανως γιατι το εγραψε μονος του!!
    Το εγραψε ο ιδιος ρε το παλιοσκυλο!!!!

    Ουστ ρε παλιοσκυλο μισοτρελλο βλαμμνο καθαρμα ανδρουλακη ..
    Ουστ γαμω τη φυλη σου καθικι..

    Κρεμαλα ρε ανισορροπο μουχλιασμενο ζαγαρι....
    Στο φουρνο τομαριιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. οι πραξεις σου αναιρουν τα λογια σου.....ΤΟ ΕΧΕΙς ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ????
    ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΑΜΕΤΡΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ (ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑΣ)ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ;;;; ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΙΑ;;; ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΓΚΑΝΤΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. αντε τωρα εκσυγχρονιστακια να πεισετε οτι χρειαζομαστε φιλελευθερισμο,blair...MONO ME ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ...οπως λετε και μεταξυ σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ανδρουλακιστήρι, μέτρα τους εδώ σταυρούς προτίμησής σου και καταλαβαίνεις τι σε περιμένει όχι στην επόμενη κάλπη, αλλά στην ενδεχόμενη αυριανή δημόσια εμφάνισή σου. Το βίντεο του καστανίδη θα μοιάζει με μίκυ μάους.
    Κάτι τύποι σαν κι εσένα ανήκουν εκεί που ανήκει και ο ομόσταυλός σου σύντροφος ανδριανόπουλος: στον πάτο του βόθρου της πολιτικής εφεδρείας (μέρες που είναι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ-ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 1-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ανδρουλάκη ακόμα μια φορά μιλάς πολύ και δεν λες τίποτα. Είσαι ο ορισμός της κενολογίας. Το μόνο που μαρτυρούν τα λεγόμενά σου - όπως και τα γραπτά σου - είναι ένα υφέρπον σύμπλεγμα πολιτικής και σεξουαλικής ανεπάρκειας φτιασιδωμένο με λαμπερές πομφόλυγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΜΙΜΗ...ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ (ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ, ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ-ΘΑΤΣΕΡΙΣΚΟ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗ) ΑΓΚΑΖΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ο Ανδρουλάκης...ο Μ..νι

    Ο μηδέποτε έχων πτυχίο Τοπογράφου Μηχανικού ΕΜΠ (Ετος εισαγωγής 1971) και λογογράφος του Χαρίλαου Φλωράκη, και μετέπειτα «ανεξάρτητος» άεργος χρηματοδοτούμενος από τον Κόκκαλη, κάνει κυρήγματα ηθικής σε οίκο ανοχής.

    Τσίπα δέν υπάρχει σε όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες που «σπούδασαν» την αντιδημοκρατική συμπεριφορά στα κόμματα του «δημοκρατικού συγκεκντρωτισμού» που θεωρούσαν τους εαυτούς τους υπερασπιστές του «Σοβιετικού Κράτους» (Βλέπε 9ο Συνέδριο ΚΚΕ).
    Μωραίνει Κύριος ων βούλεται απολέσαι!

    Δεν πειράζει Μίμη, φαίνεται ότι τώρα θα χρειαστείς να δουλέψεις.

    Να μας πείς και από που θα πάρεις σύνταξη σύντροφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ανώνυμε,

    10 Οκτ 2011 10:32:00 π.μ.

    το πτυχίο το πήρε και μάλιστα στα τέσσερα χρόνια (1969-1973), τόσο ήταν τότε η φοίτηση στη σχολή Τοπογράφων,όμως σταδία έχει να κρατήσει από την εποχή των Μεγάλων Γεωδετικών Ασκήσεων. Προτίμησε την κουκουέδικη αργομισθία και των ακατάσχετο μέχρι μαλακίας βερμπαλισμό.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ο δικτακτορας παπαδοπουλος πεθανε στην φυλακη γιατι βρεθηκε ενας καραμανλής να τον χωσει μεσα.
    Εσας μιμη που ανηκετε στην κυβερνηση τσολακογλου δεν υπαρχει καραμανλής να σας χωσει μεσα ωστε να εξευμενιστει το μισος του λαου απεναντι σας. Οποτε να περιμενετε λοιπόν πως θα ερθει η ωρα που τα εντερα σας θα χυθουν στην πλατεια συνταγματος για παραδειγματισμό των επομενων γεννιών πολιτικων που θα κυβερνήσουν την χωρα.
    Οπως και με τον λουδιβικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Μίμη, όλοι οι Έλληνες πιστεύω θυμούνται την απόβαση τοι Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο. Βρήκε την Ελλάδα σπαρασσόμενη από εμφύλιο πόλεμο με τον Κολοκοτρώνη στη φυλακή. Ο Παπαφλέσσας, ορκισμένος εχθρός του, άρπαξε όσο στρατό μπορούσε και έτσεξε στο Μανιάκι για να εμποδίσει τη γρήγορη προέλαση του Ιμπραήμ στο εσωτερικό της χώρας. "Καλό βόλι" είπε στους συμπολεμιστές του και άφησε εντολή στην κυβέρνησή του "ελευθερώστε τον Κολοκοτρώνη" !! Εκείνος θυσιάστηκε, Ο Κολοκτρώνης ελευθερώθηκε. Άρπαξε πάλι το ντουφέκι,έφαξε και πολλούς ρωμιούς για να μην προσκυνήσουν όλοι.
    Η ιστορία γνωστή: οι σύμμαχοι για δικούς τους λόγους συνοργάνωσαν μια υποστηριχτική ομάδα και εκόντες -άκοντες βοήθησαν αποφασιστικά να σωθεί η Επανάσταση και να στηθεί το Νέο Ελληνικό Κράτος!! Σήμερα κινδυνεύουμε να χάσουμε, όπως το υπονοείς, και τα αβγά και τα καλάθια! Θα βρεθούν οι ρωμιοί στο ύψο των περιστάσεων ή θα συνεχίσουν το ίδιο εκείνο λάθος να τα βάζει ο ένας εναντίον των άλλων και να συνεχίζουμε να ζητάμε, μεσούντος του πολέμου, ειδική μεταχείριση ο καθένας για λογαριασμό του ή την παράταξή του ή το συνδικάτο του;
    Πιστεύω να διάβασες τις κριτικές και τα σχόλια! Απελπισία! Άραγε όλοι αυτοί αντιπροσωπεύουν το μέσο Έλληνα ή είναι ομάδα σε διατεταγμένη υπηρεσία; Εγώ πιστεύω το δεύτερο!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. για τον φιλο που αναρωτιεται οπως πολλοι δυστυχως δεν εχουμε αλλους .ασφαλως και υπαρχουν αξιοπρεπεις ελληνες με παιδεια και σπουδες αλλα
    αν δεν γυρισουμε την πλατη σε αυτα τα πολιτικα αποβρασματα της κοινωνιας δεν δινουμ ετην ευκαιρια να δημιουργηθει κατι νεο αντιθετως τους στηριζουμε .
    υπαρχουν ελληνες με ικανοτητες παιδεια ,αυτους θελουμε ,τους ξερουμε βρισκονται αναμεσα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. κοιτα σχολια η πουτανα ο μιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Αυτό το ανάθεμα του όλοι ίδιοι είναι και η ομαδική καταδίκη δεν μπορολυν να σταθούν. Το φαινόμενο δεν είναι μόνο Ελληνικό! Είναι, όπως σωστά ανέλυσε ο Μίμης, εγγενές της Ε.Ε. οιωνί ΔΝΑ της! Έτσι πλάστηκε. Θέλει να περάσουμε το Σκόπελλο και να δούμε με όλη την ΕΕ τις αδυναμίες της και τον τρόπο θεραπείας της. Η πολυτέλεια της αναζήτησης νέων ηγητόρων μπορεί να γίνει και άλλοθι για την ασφαλή καταστροφή μας. Αυτούς έχουμε με αυτούς να πορευτούμε και με όσους θα μπορέσουν με την προσωπικότητα και το κύρος τους να βοηθήσουν! Οι νέοι σχηματισμοί μπορεί να αποβούν και πιο αναποτελεσματικοί. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις από πουθενά. Η επιλογή αυτών που βρίσκονται στην αρχή σήμερα έγινε από τον Ελληνικό λαό. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει χρόνος να αναζητηθεί. Προσωπικά δεν έχω πολιτική ανάμιξη. Έχω όμως ηλικία πολλών δεκαετιών και έχω ζήσει δυσκολότερες εποχές. Δεν έχω για αυτό εμπιστοσύνη σε αυτόκλητους σωτήρες!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΙΜΜ αν δεν είσαι ένας από τους βαστάζους του ανδρουλάκη, τότε είσαι κάποιος βολεψάκιας κωλοσφουγγάριος κάποιας από τις άχρηστες μετριότητες του βοθροποιημένου "πολιτικού/προδοτικού προσωπικού".
    Το σωματείο "Ελλάδα" με τους παρόντες διαχειριστές ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
    Η Πατρίδα έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΡΕ ΣΕΙΣ!!!!!!!
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ.
    ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. 2.15 ΣΩΣΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ,ΑΥΤΟΙ
    ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΥΣΣΑΝΕ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση