GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμφώνησαν να σώσουν την Dexia...

Σε συμφωνία επί ενός πακέτου διάσωσης της γαλλοβελγικής τράπεζας Dexia κατέληξαν οι κυβερνήσεις της Γαλλίας, του Βελγίου και του Λουξεμβούρ...

Σε συμφωνία επί ενός πακέτου διάσωσης της γαλλοβελγικής τράπεζας Dexia κατέληξαν οι κυβερνήσεις της Γαλλίας, του Βελγίου και του Λουξεμβούργου.
Αυτό ανακοίνωσε το Γραφείο του Βέλγου υπηρεσιακού πρωθυπουργού Ιβ Λετέρμ, κάνοντας επίσης γνωστό πως η συμφωνία θα τεθεί προς...
 έγκριση στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας στις 16:00 (ώρα Ελλάδος).
Νωρίτερα, ο Βέλγος υπουργός Οικονομικών Ντιντιέ Ρέιντερς δήλωσε πως το βελγικό κράτος δεν αποκλείει την εξαγορά του συνόλου της Dexia Banque Belgique, της βελγικής οντότητας της γαλλο-βελγικής αυτής τράπεζας που πρόκειται να κατακερματιστεί.
«Το κράτος θα πάρει μεγάλο μέρος της. Αν φτάσουμε στο 100% (του κεφαλαίου της Dexia Banque Belgique), το οποίο δεν αποκλείω, δεν σκοπεύουμε να παραμείνουμε εκεί επ΄αόριστον. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμείνουμε τρεις ή έξι μήνες», σημείωσε, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο RTBF, και πρόσθεσε: Δεν αποκλείω ότι για τρία χρόνια, πέντε χρόνια, ίσως περισσότερο, θα εξακολουθούμε να κατέχουμε» κεφάλαιο της DBB.
Σύμφωνα με στοιχεία του Reuters, η έκθεσή της Dexia σε ελληνικά κρατικά ομόλογα φθάνει τα 3,8 δισ. ευρώ, με το συνολικό πιστωτικό κίνδυνο από την έκθεση της τράπεζας στην Ελλάδα να ανέρχεται στα 4,8 δισ. ευρώ -ο υψηλότερος μεταξύ των πιστωτικών ιδρυμάτων εξαιρουμένων των ελληνικών.

5 σχόλια

  1. Ε,τη Δεξιά θα σώζανε,ποια θα σώζανε την Αριστερά;
    ΠΑΣΟΚ-Πρώτα οι Τράπεζες-Ο πολίτης να πάει να πνιγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 30% ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ
    ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ
    ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση