GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eρωτήματα για τον κ. Καρτάλη...

Από τη Ζένια Πολυδώρου Διαβάζοντας την παρέμβαση του Δεξιού Είρωνα για τον βουλευτή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ και μαθαίνοντας λεπτομερώς το βι...

Από τη Ζένια Πολυδώρου
Διαβάζοντας την παρέμβαση του Δεξιού Είρωνα για τον βουλευτή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ και μαθαίνοντας λεπτομερώς το βιογραφικό του, αναρωτιέμαι αν κλήθηκε ποτέ να καταθέσει για το τί γνωρίζει για τις ανταλλαγές οικοπέδων της Μονής Βατοπεδίου με ολυμπιακά ακίνητα;;
Eξ όσων θυμάμαι, ο κ. Καρτάλης δεν μας ενημέρωσε ποτέ για το αν είχε υποπέσει στην αντίληψή του το παραμικρό ύποπτο. Δεν μας είπε αν παρακολούθησε την τύχη των ολυμπιακών ακινήτων ή τ᾽ άφησε στην τύχη τους, μετά και την παραίτησή του. Δεν μας είπε ούτε αν...
θεωρεί την αυτή ανταλλαγή ως σκάνδαλο.
Γενικότερα, είναι νομίζω κοινή αίσθηση ότι ο έχων καμία σχέση με το Βόλο, έκανε την πάπια...
Kαλό θα ήταν, λοιπόν, έστω κι αργά, να μας κοινοποιήσει την άποψή του για την (υπερ)κοστολόγηση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και να μας γνωστοποιήσει -αν θέλει φυσικά- αν πιστεύει ότι επιβάλλεται να γίνει μια εξεταστική για την Διοργάνωση, στην οποία ο ίδιος είχε ενεργό συμμετοχή...

8 σχόλια

  1. "Και τώρα τι κάνουμε ;"

    ΓΙΑΤΙ...Ψάχνεις δουλειά ;

    Είσαι ΠΑΣΟΚ ;........Έλα Βόλο !!

    Θέλεις δουλειά; Είσαι Πασοκ;
    Έλα Βόλο και ο Δήμαρχος (Π. Σκοτινιώτης) Πασοκ είναι… και η αντιδήμαρχος οικονομικών Νατάσα Οικονόμου Πασοκ είναι.. Θα μου πεις που θα σε βολέψουν…
    Μα ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ του Δημάρχου και μάλιστα χωρίς ΑΣΕΠ! Κι από μισθό ;; Μα… 2000 ευρώ το μήνα !

    Να κοίτα είνα παράδειγμα…
    Η κα Νατάσα Οικονόμου ήταν το 2006-10 αντινομάρχης στο Βόλο με τον Απ. Παπατόλια (Πασοκ που λεγαμε..). Η κοπέλα που βλέπεις καβάλα στο γραφείο να χαμογελανε παρέα ήταν γραμματέας της τότε.
    Η κα Οικονόμου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές εκλέχθηκε με τον Π. Σκοτινιώτη (Πασοκ που λεγαμε..) έγινε αντιδήμαρχος οικονομικών πλέον (δηλαδή από τη Νομαρχία πήγε στο Δήμο Βόλου) και ένα ωραίο πρωί η πρώην γραμματέας της προσελήφθει χωρίς ΑΣΕΠ ειδική σύμβουλος(!) του Δημάρχου με 2000 ευρώ μισθό !

    Η αλήθεια είναι ότι η κοπέλα είναι λίγο… Πασοκ επίσης πριν τις εκλογές κουράστηκε…έβαλε 2-3 φωτογραφίες στο facebook υπερ της Ν. Οικονόμου… στο προφίλ της γι’ αυτό μάλλον αυτά που ορίζει ο νόμος για την πρόσληψη στην συγκεκριμένη θέση τα παράβλεψε (;) ο Δήμαρχος…

    Γι’ αυτό σου λέω τι οικονομική κρίση… είσαι ΠΑΣΟΚ; έλα Βόλο!
    Κυρία Ζέτα Μακρή της αντιπολίτευσης έχετε το λόγο… όσο για εσας τους υπόλοιπους… αν δεν είστε πασοκ μπορείτε να συνεχίσετε να ετοιμάζετε βαλίτσες για τα ξένα.. Τα προσόντα σας μας είναι… ψιλο..αδιάφορα… άσε που έχουμε και αυτή την οικονομική κρίση και προσλήψεις ΔΕΝ..

    Υ.Γ. Δήμαρχε αν μπορείς το βιογραφικο της κοπέλας στην δημοσιότητα σε παρακαλώ καθώς και να μας ενημερώσεις πότε έγινε δημοσιοποίηση για την πρόσληψη ατόμου για την θέση αυτή.
    Ευχαριστώ!

    -----------------------------------
    ΚΑΙ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑ
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ
    ΜΕ ΤΗΝ ¨ΕΦΕΔΡΕΙΑ¨ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!!!!!!!
    … ακόμη δεν είδαμε τίποτα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειλικρινά συγχαρητήρια στη συντάκτρια του ερωτήματος. Καλό είναι τα πουλέν να μπαίνουν στη θέση τους πριν να κάτσουν στο σβέρκο μας. ΄Εχουμε πάθει πολλά και μάθαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 7ΜΜΞ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 1 ΓΕΦΥΡΑ ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ.θα ειναι εκει νομικοι-φοροτεχνικοι και ΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ


    Για τη συγκρότηση ευρύτατου μετώπου πολιτών και κινήσεων
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥΣ

    Ανατροπή της ληστρικής φοροεπιδρομής του εχθρικού κράτους

    Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη λαίλαπα μέτρων φορολογικής λεηλασίας που έχει λάβει ποτέ κυβέρνηση κράτους στη μεταπολεμική ιστορία και όλες τις κοινωνικές και πολιτικές οργανώσεις που στέκονται στο πλάι του, να ορθώσουμε το ανάστημα μας και να διατρανώσουμε τη θέληση μας να μην επιτρέψουμε στο εχθρικό προς το λαό κράτος να υλοποιήσει τις ολέθριες αυτές αποφάσεις που υπονομεύουν την υπόστασή μας και τη ζωή μας. Δεν θα υποταχθούμε όπως η δωσίλογη κυβέρνηση στα κελεύσματα των τοκογλύφων δανειστών που επιμένουν να αξιώνουν τις εξωφρενικές τους απαιτήσεις από ένα κρατικό χρέος που έχει ουσιαστικά εξοφληθεί και παρ όλα αυτά το διογκώνουν συνεχώς, μόνο και μόνο για να δημεύσουν όλο τον πλούτο της χώρας δημόσιο και ιδιωτικό και να μας μετατρέψουν σε ανέστιους πρόσφυγες. Με αίσθημα αλληλεγγύης και ομοψυχίας πρέπει να προστατέψουμε τη συνέχιση της ζωής μας και να μην σκύψουμε αυτή τη φορά το κεφάλι. Αυτό που έχουμε να επιλέξουμε με τη στάση μας είναι Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ. Επειδή το γνωρίζουν μας εκφοβίζουν. Αν πληρώσουμε από το υστέρημα που μας έχουν ακόμη αφήσει, προετοιμάζουμε το επόμενο σφαγείο μας. Αν αρνηθούμε, κάνουμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας. Το προσκλητήριο αυτό ας γίνει ο προμαχώνας των αντιστάσεών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καρτάλης: πασοκο"καθηγητής" χωρίς διδακτορικό, δημοσιεύσεις και αναφορές τρίτων (citations)...
    Δηλαδή μιά σκέτη παναγιωταρέα.
    Οι περισσότεροι τους τέτοιοι είναι, τι παιδεία να περιμένει ο έλληνας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Βόλος και μια όμορφη, αλλά και ατυχη πόλη.

    Εχει βουνό, θάλασσα, είχει εξυπνους εργατικούς κατοικους. Εργοστάσια, βιοτεχνίες, εξαγωγές απ το λιμάνι,

    μια πόλη κυψέλη, οπου ολοι δούλεβαν κι απολάμβαναν τους κόπους των,

    ένα Σαββάτο βράδυ.

    Μετά ήρθε η κατοχή, η αντίσταση, ο εμφύλιος.

    Οι βολιώτες, μορφωμένοι δραστήριοι, δεν θα έμεναν απ έξω, οργανώθηκαν και ενεργά συμμετείχαν σε ολους τους αγώνες, αλλά το πλήρωσαν ακριβά.

    Μετά το 50, δεν υπήρχαν ντόπιοι, και το κενό άρχισαν να συμπληρώνουν κοπάδια μεταναστών απο την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, τα Γρεβενά, να συμβάλουν κι αυτοί στην ανοικοδόμηση, μετά τον σεισμό, και στο Καραμανλικό θαύμα της αντιπαροχής.

    Το καραμανλικό κράτος δεν αφησε τον Βόλο "απροστάτευτο", πάντα ο κομμουνιστικός κίνδυνος ελλοχεύει!
    Γέμισαν την γύρω περιοχή με στρατόπεδα, αεροδρόμια, ελικοδρόμια, φυλακές παιδοπόλεις και αναμορφωτήρια.

    Αλλά κοπάδια ένστολων άρχισαν να καταφθάνουν, χιλιάδες άνθρωποι απο την Κρήτη, την Πελοποννησο, Την Λιβαδιά και τη Θήβα υπηρετούν την πατρίδα, και ζούν στο Βόλο.
    Το κράτος της Δεξιάς τότε, δούλευε συστηματικά, αλλά αναρωτιόσουν, τί τον θέλουν τόσο στρατό, τόσα αεροπλάνα, διότι τότε δεν είχαμε τους Τούρκους για εχθρούς και οι ελάχιστοι αριστεροί που απεμειναν, κακήν κακώς εκδιώχθηκαν μετανάστες στη Γερμανία και Αυστραλία.

    Ηρθε και η χούντα με το καλό, κι απο κοντά, κουνιστός και λυγιστός ο νεος ιεράρχης ο Χριστόδουλος!

    Αυτός ηταν σταθμός στην ιστορία του Βόλου, ανθρωπος χαρισματικός, με χιούμορ και καλωσύνη που διστυχώς εκμεταλεύτηκαν και αναρρηχήθηκαν σε αξιώματα άνθρωποι που δεν αξιζαν μια δεκάρα.

    Ειδικά στην περίοδο Σημίτη και κατα την διάρκεια του εγκλήματος των Ολυμπιακών αγώνων
    Πολιτικοί βουλευτές δήμαρχοι εργολάβοι, ανθρωποι που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα,

    βρίσκονται σήμερα σε θέσεις και απο θέσεων μας έφεραν στο σημερινό οικονομικό χάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KΡΕΤΙΝΟΙ λαμόγιο παστόσκοι ..ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΛΑγΟΙ κωλοτούμπες..ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ
    ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ της Δρακουλοκόρης
    ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ..ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ εθνικοσοσιαληστές
    της Πιποκράτους του αλήτη Καρ χιδάκη..
    -----------------------------------

    ΛΟΙΠΟΝ.....ΖΩΑ.

    εμενα δεν με νοιαζει αν χρεοκοπησουμε, αν βγουμε απο το ευρω, οποτε και αν γινουν εκλογες.
    Ας τα διαλυσει ολα ο γιωργακης ΣΑΣ ζώααααααα, ας ξεπουλησει ολη την Ελλαδα, ας πτωχευσουμε ολοι μας, ας διαλυθει το συμπαν ρε παιδι μου.

    ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ.

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ/σας.. ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ
    ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ 10 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΟΥΤΕ ΗΛΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.

    και ...ΑΝ ..αν επιζήσουν..έτσι που πάνε .. +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ
    ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Η Διαμαντοπουλου Αννα εχει μια συμβουλο την Μπουντα Ελενη την αγραμματη που πρεπει να ερευνηθει και πως γραφτηκε σε διδακτορικο και το πως εγινε συμβουλος

    Την Μπουντα Ελενη που την εβαλε να φτειαξει τα πειραματικα και τα χαλασε γιατι πληρωνονται απο τα ιδιωτικα με χοντρα παρανομα χρηματα σε πακετα.Δηλ. χαλαστε τα καλα δημοσια για να ξαναερθουν τα παιδια στα ιδιωτικα!

    Η Μπουντα Ελενη τωρα κανει ιντριγκες με κατι του ΣΥΡΙΖΑ της Ελμε Προτυπων που εχει μονο δυο σχολεια απο τα 120, που ειναι μια παρανομη ΕΛΜΕ με προεδρο την Παπατσιμπα Λαμπρινη με πληρωμενο διδακτορικο.

    Η μεγαλη λουμπινα ειναι η Γραμματέας του ΔΣ της ΕΛΜΕ Προτύπων Γιούλης Ρουμπέα με τις χοντρες μιζες που εκμεταλευτται και την Παπατσιμπα και θα της φαει και την θεση στο ΠΣΠΑ μετα τις κρισεις και θα την διωξει μαζι με τον βλακα που τον δουλευουν οτι θα γινει επικουρος...μαλακας.. Ψαχτε την περιουσια της Ρουμπεα Γιουλης της λαμογιας.,


    Περνει μιζες απο καθηγητες για να τους υποσχετε οτι θα μενουν στο σχολειο και μετα τις κρισεις.


    Η δήθεν «ακομμάτιστη» ΕΛΜΕ - προτύπων συμμετείχε και συνέβαλε με προτάσεις στο αντιδραστικό νομοσχέδιο. Σε ανακοίνωσή της (13-4-2011) χαρακτηρίζει θετικό σε γενικές γραμμές το νομοσχέδιο.

    Τις μιζες τις μοιραζεται με την Μπουντα Ελενη και τον Ματθαιο Δημητρη που εχει φαει τα λεφτα απο τα ΠΕΕΚ Κηφησιας, παλιο παλιομουτρο στο χωριο των ιδιωτικων...Να ψαξει το ΣΔΟΕ ην περιουσια του.

    Αυτη με τον ηλιθιο που εχει διπλα της ειναι παρανομα στο ΠΣΠΑ Σκουφα 45 γιατι ειναι υπεραριθμοι και οι δυο σε Πανεπιστημιακο χωρο......

    Ο Παπατσιμπας συζυγος εχει λιγες ωρες επιτηδες για να αραζει και να πληρωνεται ξαπλωτα καθως και ενας γλοιωδης Γλενης ο καραφλος και δυο φιλολογινες - λεμε τωρα- του ΣΥΡΙΖΑ και το κρατος πληρωνει τον παρανομο)
    Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει μπει παντου και πλωρωνεται δωρεαν μεσω της Παπατσιμπα Λαμπρινης που δεν διδασκει κανονικο ωραριο αλλα το παιζει συνδικαλιστρια και της την ΕΛΜΕ Προτυπων (που λειτουργει παρανομα γιατι εχει μονο δυο σχολεια ενω ολα ειναι 120) μεσα στο γραφειο της Διαμαντοπουλου και την "τρωει" γιατι αυτοι τα κονομανε.

    Οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ διωχνουν απο τα σχολεια οσους δεν ειναι στην "κλικα του ΣΥΡΙΖΑ Παπατσιμπα " ακομα και ολους τους πασοκτζηδες και το εμφανιζουν στην Διαμαντοπουλου Αννα ως εργο ΠΑΣΟΚ!!

    Γιωργο

    διωξε την Διαμαντοπουλου Αννα και την Μπουντα Ελενη με πληρωμενο διδακτορικο Ματθαιο Δημητρη που εχει πληρωμενο διδακτορικο απο Αγγλια!

    Ο νεοβλαξ πρόεδρος της νεοσυσταθείσας Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (ΔΕΠΠΣ), καθηγητής Συγκριτικής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Αθηνών δασκαλων κ. Δημήτρης Ματθαίου, με το πληρωμενο διδακτορικο και με τις μασες που εκνε στα ΠΕΚ Κηφισιας οπου δεν πληρωνε κανεναν ειπε οτι τα σημερινά πειραματικά και πρότυπα σχολεία είναι περίπου 120.
    Οι μαθητες για να μπουν σε αυτα θα δινουν εξετασεις

    Τα δυαλυουν ολα τα πειραματικα οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ και οι Πασοκτζηδες κοιμουνται!

    Διαμαντοπουλου Αννα πες αλευρι,,,, η Μπουντα Ελενη η αγραμματη με την Ελμε Προτυπων του ΣΥΡΙΖΑ σε καταστρεφει!!

    Αννα δεν ξαναβγαινεις βουλευτινα με την Παπατσιμπα Λαμπρινη την ασχετη να σε σκαβει και να τα κονομαει.....Αννα θα την παθεις σαν την Γιανακου!

    Που ειναι τα χρηματα ανοικοδομησης του ΠΣΠΑ να γινει εισαγγελικος ελεγχος πως βγηκε η νεα διευθυνση αν εχει διοριστει απο την Διαμαντοπουλου, ποσες ωρες διδασκει αν ειναι καλα ψυχιατρικα ... και ποιοι πιεζουν εκβιαζουν μαθητες και καταστασεις να γινει προτυπο.
    Η Γραμματέας του ΔΣ της ΕΛΜΕ Προτύπων η Γιούλη Ρουμπέα, θα περασει καλα σε λιγο...

    Διαμαντοπουλου Αννα να τεθει σε διαθεσιμοτητα η Παπατσιμπα Λαμπρινη ο ανθρωπος της δεξιας με μασκα ΣΥΡΙΖΑ μεσα στο Υπουργειο.

    Να μπουν εισαγγελεις να ψαξουν βαθεια.
    Ολα αυτα εχουν σταλει στο ΣΔΟΕ στον Εισαγγελεα και στον Ρακινζτη..

    Αριστειδου Ελευθερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση