GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H λειτουργία των θεσμών και η ενότητα της κοινωνίας...

Tου Κώστα Ασκούνη Προέδρου της ΚΕΔΕ Απ’ αφορμή τα γεγονότα , τα οποία σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ...

Tου Κώστα Ασκούνη
Προέδρου της ΚΕΔΕ

Απ’ αφορμή τα γεγονότα, τα οποία σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη βίαιη διακοπή των παρελάσεων με την ευκαιρία της 71ης επετείου του «ΟΧΙ» σε άλλες πόλεις της χώρας επιθυμώ να διατυπώσω τις ακόλουθες θέσεις :
1. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο υψηλότερος θεσμός του κράτους, ο οποίος συμβολίζει και αντιπροσωπεύει την ενότητα του έθνους και του λαού μας. Κάθε προσβολή σε βάρος του συνιστά ενέργεια που θίγει αυτή τη θεμελιώδη αρχή του πολιτεύματος και αποσκοπεί να διαιρέσει το έθνος μας και την κοινωνία, εξυπηρετώντας άλλες σκοπιμότητες. Αυτή η διαπίστωση ισχύει κατεξοχήν για τον κ. Κάρολο Παπούλια, η πολιτική διαδρομή του οποίου εκκινεί ακριβώς από τη συμμετοχή του στον Αγώνα του Ελληνικού Λαού εναντίον του φασισμού και του ναζισμού.
2. Οι καθιερωμένες εκδηλώσεις προς τιμήν των επετείων του «ΟΧΙ», όπως και των επετείων της Εθνικής Ανεξαρτησίας, οργανώνονται για να εκφράσουν, τη συλλογική μνήμη και τη συλλογική συνείδηση της κοινωνίας για τα μεγάλα γεγονότα της ιστορικής διαδρομής της πατρίδας μας.
Αυτή η διαδρομή και αυτά τα μεγάλα γεγονότα ανήκουν σε όλους τους Έλληνες και αποτελούν το συνδετικό ιστό ενός Έθνους, ενός Λαού. Κάθε ενέργεια που...
εμποδίζει την ελεύθερη έκφραση των συλλογικών αξίων του λαού μας είναι μια αντιδημοκρατική πράξη που προσβάλλει την ιστορική μνήμη και τις θυσίες του. Διχάζει επικίνδυνα την κοινωνία, απειλεί να καταλύσει την εθνική συνοχή και να εκτρέψει την δημόσια ζωή και το δικαίωμα στη διαμαρτυρία, στην ανεξέλεγκτη βία και σε καταστάσεις αυτοδικίας. Αυτές οι ενέργειες εξυπηρετούν μόνο τους αντιπάλους των εργαζομένων και της χώρας.
3. Στις παρούσες δύσκολες περιστάσεις η ΚΕΔΕ, κατανοεί και συμμερίζεται βαθιά την αγωνία κάθε ανθρώπου για το μέλλον της χώρας, την οικογενειακή και ατομική του θέση , υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης. Είναι αλληλέγγυα με τους περισσότερο αδύναμους.
Ταυτόχρονα, θεωρεί ότι οι μεγάλες θυσίες, στις οποίες υποβάλλονται οι πολίτες , αποτελούν τον παράγοντα που επιβάλλει την πιο μεγάλη κινητοποίηση για την συντεταγμένη λειτουργία των θεσμών και την ενότητα της κοινωνίας.
Σκοπιμότητες, από οπουδήποτε και αν προέρχονται , οι οποίες αντιτίθενται σε αυτήν τη ανάγκη , στρέφονται σε βάρος των συμφερόντων του λαού μας.

27 σχόλια

  1. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ29 Οκτ 2011, 11:23:00 μ.μ.

    Ακουσε μιστερ αναλυταρα:
    Δεν καταλαβες ΑΚΟΜΑ οτι η κοινωνια η Ελληνικη
    ειναι διχασμενη ηδη:
    1) Στους Αρχοντες (Προεδρο Δημοκρατιας, Βουλευτες, κλπ., μισθοκρατικοδιαιτους)
    2) Στον ΛΑΟ (ανεργους, συνταξιουχους, ΑΜΕΑ, αρρωστους, πτωχους, απελπισμενους, αδικημενους, απατημενους, ληστευμενους)

    Δια ταυτα :
    Στα αρχιδια μας και στο μουνι μας ο οποιος Θεσμος,
    το οποιο προσωπο
    η οποια δημοκρατια

    οταν ΠΕΙΝΑΜΕ
    οταν ειμαστε ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΙ
    οταν τα ονειρα μας ειναι ΜΑΥΡΑ
    τοτε
    ΜΑΧΑΙΡΙ θα πεσει σε ΟΛΟΥΣ σας
    για να πεσει αυτη η "δημοκρατια"
    και να γινει μια κοινωνια ΚΑΛΥΤΕΡΗ

    Το ερωτημα ειναι: ΕΣΥ σε ποια μεριδα τοποθετεις τον εαυτο σου;
    στην
    1)
    η
    2)

    υγιεινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έκανες στον πόλεμο Παπούλια;...

    ( φωτό. Θάλλασα μπάνιο, Μιμή-Έλλη
    γυμνόστηθες, Παπούλιας-Λιάνης και οι συνΠΑΑΣΟΚ φίλοι).
    ---------------------------------

    Στις δηλώσεις που έκανε κατά την αποχώρηση του σήμερα ο Κάρολος Παπούλιας απο την παρέλαση, είπε με δάκρυα στα μάτια ότι κακώς τον χαρακτηρίζουν "προδότη", γιατί αυτός πολέμησε για την Ελλάδα το 1940, σε ηλικία 15 ετών.

    Φαίνεται πως ο Πρόεδρος δεν...

    θυμάται καλά την ηλικία του, καθώς σύμφωνα με το Wikipedia, ο Παπούλιας γεννήθηκε το 1929, και το 1940 ήταν 11 ετών.

    Τώρα αν ήταν αντάρτης στα 11 του χρόνια, είναι άλλο θέμα!

    To σίγουρο όμως είναι ότι ο Παπούλιας έδωσε με επιτυχία άλλες ενδιαφέρουσες μάχες, όπως η συμβολή του στο να βγει ο Παπανδρέου από τη δύσκολη θέση για το «κωλόσπιτο» της Εκάλης.

    Σύμφωνα με την φορολογική δήλωση του Ανδρέα Παπανδρέου ο Τζορτζ Χάλαγκ-οικογενειακός φίλος- και ο Κάρολος Παπούλιας ήταν από εκείνους από τους οποίους ο Παπανδρέου δανείστηκε για να χτισθεί η βίλα του πάθους του με τη Μιμή.

    Για το αν πολέμησε η όχι ο Παπούλιας θα μπορούσε να μας δώσει τα φώτα ο Μανώλης Γλέζος ή όλοι εκείνοι οι ήρωες πολέμου που ζουν ακόμη και παρελαύνουν με περηφάνια τις αναμνήσεις τους, λαμβάνοντας μια πετσοκομμένη σύνταξη από το παρακράτος που ο Παπούλιας, ο Τσοχατζόπουλος, ο Τσουκάτος, ο Σημίτης, ο Γιωργάκης ο φίλος του Λούβαρη και του Ντόρη Μαργέλου με τη βίλα στη Πάρο, δημιούργησαν 37 χρόνια τώρα.

    Καλά θα κάνει ο σιωπηλός Παπούλιας να μην προκαλεί με τις δηλώσεις τους σ αυτή τη τραγική συγκυρία.

    Το θέαμα του Ανώτατου Άρχοντα της Εκκλησίας να σουλατσάρει στο Κατάρ με τον Λαυρεντιάδη, της διεφθαρμένης Proton Bank και του Παπούλια που αποκαλεί μειοψηφία τους πολίτες που βλέπουν τα παιδιά τους να λιποθυμούν στα σχολεία είναι η απόδειξη του ξεπεσμού της ψευδεπίγραφης Δημοκρατίας μας.

    Επαναλαμβάνουμε ότι ο Παπούλιας λαμβάνει ως αποζημίωση 350 ευρώ το χρόνο, 1000 ευρώ τη μέρα, ενώ ο Ιερώνυμος ασχολείται με το real estate του παγκαριού.

    Ζήτω η Δημοκρατία…

    kourdistoportocali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κουραδόλάτρη, ΠΟΥΤΣΑ σε ταΐζουν ,
    με το μισθό σου την μανά σου θα γαμάω ,
    Την πούτσα μου θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την ΨΩΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
    να σε λένε μπεσαλή και της μαμάς σου το μουνί .
    Φάε τα ΑΡΧΙΔΙΑ μου τα δυο
    και όλοι σε θα λένε,
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΙ?.
    Φάε εσύ τώρα πούτσα ΕΛΛΗΝΙΚΗ
    ΚΑΙ
    ΓΑΜΩ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ , ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΙ,
    και να πείς ευχαριστώ , ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΛΛΛΗΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ !!!

    Γέροντες που πολέμησαν το 1940 πήραν τη θέση των επισήμων στην εξέδρα στη διάρκεια της παρέλασης που διοργανώθηκε στη Στυλίδα!
    Ο δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος δηλωσε πως "δεν εχει το αναστημα να ανεβει μαζι τους στην εξεδρα"!
    "Αυτοί είναι ήρωες και πολέμησαν για την πατρίδα", ειπε, "εμείς τι κάναμε γι΄ αυτούς;! Τους ψαλιδίζουμε κι άλλο τις συνταξεις πείνας που παίρνουν. Ντροπή και αίσχος. Αυτοί μας παρέδωσαν ελεύθερη την Ελλάδα. Εμείς τι Ελλάδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας";!
    Ειπε οτι "καταλαβαινει απόλυτα την αγανάκτηση του κόσμου" πως "αισθανεται το ιδιο με καθε πολιτη" και τονισε οτι "η ημέρα της 28ης Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη σε εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για την Ελλάδα"!
    Τα σχολια δικα σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1)Τους θεσμούς οφείλουν να τους σέβονται και να τους τιμούν κατ' αρχήν αυτοί που τους αντιπροσωπεύουν και όχι να τους καταντούν φαντάσματα και κενό γράμμα. Αν δεν καταλαβαίνεται τα στοιχειώδη είστε άξιοι της μοίρας σας και της ασυνειδησίας σας.
    2)Εξακολουθείτε να θέλετε να διχάζετε τον ελληνικό λαό και ακόμα μια φορά αγνοείτε την θέληση του και την επιθυμία του. Υποτιμάτε την έκφραση του γιατί δεν είναι αυτή που θα θέλατε. Μας έχετε ποδοπατήσει όλες τις αξίες μας και την αξιοπρέπεια μας κάνοντας τους κλέφτες ακόμα πιο πλούσιους και επιδεικνύοντας τον πολιτικό σας τσαμπουκά και μίσος προς τους πολίτες έχοντας νομιμοποιήσει τη παρανομία.

    Να πάτε στα σπίτια σας, είσαστε άχρηστοι και επικίνδυνοι για τον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εμενα ο ασκουνης με πειθει
    ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΔΑΓΚΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην ακουτε τους πουλημενους , το τελευταιο τους οπλο ειναι να σπειρουν εθνικο διχασμο μπας και γλυτωσουν το τομαρι τους


    Ζουμε επαναστατικη περιοδο . ο ξεσηκωμος εχει ηδη αρχισει
    Εκτος απο τις καθολικες αντιδρασεις που ηταν αναμενομενες εχουμε φαινομενα απειθειας στα σωματα ασφαλειας θεμα χρονου η τραγικη πτωση τους και το νεο γουδη δεν αποκλεειται να επαναληφθει παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εσυ δεν ξερεις οτι ο παπουλιας ειναι πολιτογραμμενος εβραιος !!! διακοσμητικο στοιχειο, χρυσοπληρωμενος, χωρις καμμια διαθεση και δυνατοτητα παρεμβασης. το ακρον αωτον της αποχαυνωσης του πολιτη !!! ποιος θεσμος ρε φιλε, τι φασισμο πολεμησε, αυτα που γραφεις ειναιπροβοκατσια, αλλιως αηδιες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι απίστευτο το μίσος που εκφράζει το σάπιο πολιτικό σύστημα απέναντι στους πολίτες αυτής της χώρας! Οι γύπες που κατακλέψανε το τόπο μας είναι φορείς θανάτου και δυστυχίας για τους έλληνες πολίτες. Οι κοτζαμπάσηδες ζουν ακόμα και είναι ανάμεσα μας! Ακόμα δεν το πήρατε χαμπάρι ότι σας πήραμε χαμπάρι;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλήθεια,
    Ο Ακης απο ποιά εξέδρα
    παρακολούθησε την παρέλαση,
    απο την ταράτσα στην Αεροπαγίτου
    έβλεπε τα F-16 και τα υποβρύχια να περνούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πασοκ
    Ο Παπουλιας δεν επρεπε να φυγει απο την θεση του ειπε ο δρ Κουτσουκος

    εκτος και αν κινδυνευε η ζωη του...

    ευθυνες εχουν οι υπουργοι αμυνας και προσρασις πολτη που δεν προβλεψαν...
    Οι εκδηλωσεις των ακροδεξιων δεν πρεπει να φοβιζουν

    εκλογες Σεμπρμβρη 2012 για να ηρεμησουν ολοι

    Η κυβερνηση να κανει ανασχηματισμο να διωξει τους ανικανουν εδω και τωρα

    Βασω Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Παπουλιας δεν επρεπε να φυγει απο την θεση του ειπε ο δρ Κουτσουκος

    ΔΡ είσαι σούργελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εκλογες Σεμπρμβρη 2012 για να ηρεμησουν ολοι

    Τι πίπες κατεβάζεις ρε Κουτσούκο, αναρωτιέμαι επικοινωνείς με τον αφαλό σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έπρεπε ήδη να είχαν βγει τα τανκς, να είχαν συλλάβει τους πολιτικούς που πρόδωσαν την πατρίδα και να τους είχαν εκτελέσει με συνοπτικές διαδικασίες,μέσα σε μία νύχτα.
    Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για να περνάει την ώρα του ο Έλληνας και να έχει μια αμυδρή ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει. Άν δεν πέσουνε κορμιά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Και υπάρχουν δύο επιλογές, ή να πέσουμε πολεμώντας ή να πέσουμε πεινώντας. Και επειδή οι Έλληνες "πιαστηκαν" στον ύπνο, απο την προδοσία του Jeffry, θα πεινάσουμε κύριοι. Η πείνα που υπέστη ο Ελληνικός λαός απο την κατοχή των Γερμανών το 1941, θα μοιάζει με παιδικό πάρτι μπροστά στην πείνα που θα υποστούν οι επόμενες γενιές μας.
    Ίσως είναι σκόπιμο να θυμήσουμε προς πάσα κατεύθυνση τις παραγράφους 3 και 4 του ακροτελεύτιου άρθρου 120 του Συντάγματος που λέει:
    " 3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρόεδρος της Δημοκρατίας : η πιο ακριβή γλάστρα της Ευρώπης!

    Σε μια χρεοκοπημένη χώρα ο "ανύπαρκτος" Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας παίρνει πολλαπλάσια από τους βασιλιάδες της Ευρώπης!!
    Σύμφωνα λοιπόν με τον προϋπολογισμό του 2009, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λαμβάνει

    -772.000 ευρώ ως "βασικό μισθό"
    -288.000 ευρώ ως "χορηγία Προέδρου της Δημοκρατίας"
    -97.000 ευρώ ως "έξοδα παραστάσεως"
    -30.000 ευρώ ως "επίδομα χρόνου υπηρεσίας"
    -30.000 ευρώ ως "οικογενειακή παροχή"
    -14.000 ευρώ ως "επίδομα θέσης ευθύνης" (εδώ γελάνε!)
    Τα παραπάνω είναι μερικές μόνο από τις δαπάνες της Προεδρίας.
    Να σημειωθεί ότι σε αυτά τα χρήματα, δεν συμπεριλαμβάνονται τα λειτουργικά έξοδα του Προεδρικού Μεγάρου, μισθοί υπαλλήλων, κλπ.
    Στο ερώτημα τι τα κάνει τα λεφτά ένας γεράκος 80 χρονών, δεν υπάρχει απάντηση...
    Επειδή η Βασιλεία στην Ελλάδα μας άφησε χρόνια και επειδή μια σύγκριση με τα ποσά του τότε προσαρμοσμένα στο σήμερα θα ήταν εντελώς άτοπη, ας δούμε το κόστος μιας από τις πιο ακριβές και ποιο "φανταχτερές" Μοναρχίες της Ευρώπης, αυτή της Ολλανδίας.
    Εκεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Βασίλισσα Βεατρίκη κοστίζει στον κρατικό προϋπολογισμό συνολικά το ποσό των 834.000 ευρώ!

    http://www.mof-glk.gr/proypologismos/2009/books/proyp/PDFProyp/2.5.2.2.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΑΛΑΖΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΜΑΦΙΟΖΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΣΥ Ο ΠΑΠΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΚΟΛΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΙ ΤΩΡΑ.....ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΜΑΟ ΘΕΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΝΑΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΙΕΡΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ???
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ???
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΕΔΟΣΑΝ (εφορια) ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ !!!!!

    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΙΡΥΖΕΙ ΠΙΣΩ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η λυση τοπαμε ειναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ.
    Καποιος "τρελλος" Παπαδοπουλος (ηγετες τυπου αειμνηστου Ι.Μεταξα δυστυχως εξελιπαν),που θα βαλει μεν το κεφαλι του στον ντορβα ,αλλα αν επιβληθει θα καθαρισει σε μια μια νυκτα ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..
    Το γοργον και χαριν εχειν..

    Σε μια νυκτα συλληψη και εκτελεση της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..
    δηλαδη αυτα τα 50 ανθρωποειδη τομαρια που παριστανουν το υπουργο ,αναπληρωτη υπουργο και πορδηπουργο και αντιπροεδρες!!!.
    Αν καθυστερησει θα επεμβει το ΝΑΤΟ ,αυτος ο προστατης των .."λαων"!!

    Απο την επαυριον θα αρχισει η συστηματικη εξοντωση των αλλων αλιτηριων της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..
    Μεχρις ενος..

    Διοτι ας πουμε αγαπητοι μου συνανθρωποι, οτι αυριο τα αφεντικα του ηλιθιου βλακογιοργο και της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια αποφασισουν να διωξουν το ηλιθιο σκατοπραμμα παιντι της τσαντ που τον διορισαν πορδηπουργο..

    Γινονται .."ελευθερες" εκλογες ,και ο .."λαος" "ελευθερα" καταψηφιζει το ηλιθιο βλακογιοργο και την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..
    Οπως -παλι "ελευθερα" το ειχε υπερψηφισει!!!! φτου! -

    Ε?! Λοιπον τι θα γινει??
    Περιμενετε να ξαναδειτε τα δωρα Χριστουγεννων,Πασχα,Αδειες που θεσπισε ο αειμνηστος Ι.Μεταξας??
    Περιμενετ να ξαναδειτε το 8ωρο που επισης θεσπισε ο αειμνηστος Ι.Μεταξας??
    Περιμενετε να ξαναγινουν τα ασφαλιστικα ταμεια η "σιγουρια" για τα γεραματα ,οπως τα ονειρευτηκε ο αειμνηστος Ι.Μεταξας οταν τα εκανε??

    Αν πιστευετε κατι τετοιο αγαπητοι συνανθρωποι ( δεν αναφερομαι στα σκυλια του πασοκ καθολου), εισαστε βαθεια νυκτωμενοι.. και να με συμπαθατε φιλοι μου..

    ΜΟΝΟΝ ενας "τρελλος" Παπαδοπουλος αφου καθαρισει την κοπρο του Αυγεια θα μπορεσει να βγαλει στη φορα τις πουστιες της Γερμανιας και τα λαδωματα των μπασταρδων αλιτηριων της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    Ελα εδω φραου Μερκελ για κυττα εδω..
    Ποσο πηγαιναν ΤΟΤΕ τα Λεοπαρντ??
    Ποσο τα πουλησατε?? Ε??
    Εδω βλεπουμε οτι ταχετε υπερτιμολογησει δεκα φορες πανω..
    Απο που και ως που λοιπον σας χρωσταμε??
    Να πατε να τα παρετε απο αυτα τα παλιοσκυλα που λαδωσατε..
    Τα υποβρυχια καναν τοσο ,ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙς στην αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..
    Λοιπον ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ χρωσταμε αυτα .
    Τα αλλα βρεστε τα παλιοσκυλα της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια και παρτε τα ..

    Συμφωνειτε αγαπητοι μου φιλοι??

    Ευχαριστω.Το ηξερα οτι συμφωνειτε.
    Αληθειες λεω αγαπητοι μου

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χα! Επεσε "συρμα" και στο "Φιμοτρο.γρ" !!~
    Και ενω στην αρχη γελοιοποιουσε το .."προεδρο της ντεμο(νο)κρατιας" το "κ.παπουλιας' που μας δηλωσε (με δακρυα στα ματια!) οτι ..πολεμησε σε ηλικια 11 χρονων τους ..Γερμανους(σιχτιρ γαμωτο!!) τωρα τα μαζεψε!!

    Λοιπον επιβεβαιωσε απο "αξιοπιστες πηγες" οτι ο εν λογω προεδρας(χουυυ!) ελαβε μερος το 1944 σε μαχες εναντιον των ..Γερμανων!!!
    Δηλαδη κατι μερες που φυγουν οι Γερμανοι!!
    Ω! καταπληκτικο! Δεν ειναι??

    Διευκρινιζει μαλιστα "πολεμησε στο πλευρο του ΕΑΜ"!!!
    Φτουυυυ!!!!!!!!!!! γαμωτοοοοοοοοοοοοο

    ουστ καθικια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι θεσμοί ήταν, είναι και θα είναι απολύτως σεβαστοί από τον Έλληνα πολίτη όταν:
    . η νομοθετική εξουσία φύγει από τα χέρια των 300 και επανέλθει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και σε επιτελείο συνταγματολόγων.
    .. όταν υπάρχει ισότητα τιμωρία και δικαιοσύνη.
    ... όταν αυτοί που τίθενται από τμηματάρχες της δημόσιας διοίκησης έως και τους βουλευτές, διδάσκουν εμπράκτως το ΗΘΟΣ.
    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ω! Φανταστειτε τωρα τον Ρηγκαν-Μπους-Κλιντον η -εστω- τον σκυλαραπα ομπαμα την 4ην Ιουλιου επετειο της ανεξαρτησιας των ΗΠΑ να εχει καλεσει καποιους μαυρους λιγουρηδες-τυχοδιωκτες απατεωνες και αλλα τετοια κακοποια στοιχεια σε καποιο ακριβο ξενοδοχειο και να ειχε .."συνεδριο σοσιαλητικης συνδιασκεψης" με θεμα την "ανοιξη της αραπιάς"!!" αραβικη ανοιξη"! οπως την "διαβασε" το ηλιθιο βλακογιοργο!!

    Ω! Ουτε ψυλλος στον κορφο τους δεν θα ηθελα να ημουν!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣαν να σταθουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ παραπανω σαν προεδροι..
    Θα τους ειχαν λυντσαρει οι ιδιοι οι ενοικοι του Λευκου οικου!!!

    Θα τους ειχαν φαει ζωντανους..

    Και ομως στην Ελλαδα δεν τρεχει τιποτα!!
    Το ηλιθιο διανοητικα αναπηρο βλακογιοργο αυτο το ανεκδιηγητο σκατοπραμμα, το .."τολμησε" και αυτο!!
    Καλεσε κατι λεχριτες της "διεθνους αλητειας -σοσιαλητειας- ντιεθνης" και ουτε που σκεφτηκε/υπολογισε οτι σημερα(προχτες) ειναι η 28η Οκτωβριου και αυτη τη μερα οι Ελληνες την γιορταζουν..
    Γιορταζουν το ΟΧΙ ...
    Θα γινουν παρελασεις και πρεπει σε καποια απο αυτες να παρευρεθει ΚΑΙ το ηλιθιο σκατοπραμμα βλακογιοργο..
    "πορδηπουργος γαρ"!!

    Ω! δεν ξερω με ποια τιμωρια θα νοιωσει ο κοσμος οτι δικαιωθηκε..
    Εγω θα ηθελα το ηλιθιο βλακογιοργο οχι να λυντσαρισθει σαν το σκυλαραπα κανταφι αλλα απλα να το κρεμασω σε ενα δενχρο απο το ενα ποδι ΑΝΑΠΟΔΑ..
    Συνηθως οι ανθρωποι ζουνε ετσι περιπου 72 ωρες.. μετα πεθαινουν

    Αυτο το ηλιθιο ισως ζησει λιγο παραπανω.. Μια βδομαδα να ζησει θελω εγω και να ψοφαει λιγο λιγο και καθε μερα..
    Ω! δεν το αντεχω αλλο αυτο το ηλιθιο σκατοπραμμα..
    Δεν αντεχω σας λεω αυτο το ηλιθιο βλακογιοργο ..
    Ω! Εγαγριωνομια και μονο οτα βλεπω καποιο αλιτηριο μπασταρδο της αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια ..

    Α! τους πουστηδες !! αν γλυτωσουν και τωρα με αυτα που κανανε δεν ξεμπλεκουμε ΠΟΤΕ απο αυτα τα καθαρματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κύριε Υπουργέ Υγείας.

    Είναι δυνατόν αυτές τις μέρες που τα Ταμεία Υγείας έχουν χάσει ένα τεράστιο μέρος από τα αποθεματικά τους και με την σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής Κυβέρνησης , να εξακολουθείτε να δέχεστε και εσείς αλλά και ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ, και προπαντός εκείνοι όλοι που αγανακτούν για την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης που συμμετέχετε, το γεγονός ότι το κέρδος των φαρμακοποιών να βρίσκετε στο 26/100 κατά αυτούς ή στο 36/100 όπως έχετε δηλώσει εσείς;
    Κύριε Υπουργέ.
    Αν αυτό το κέρδος δεν είναι μια αιμορραγία από το σώμα των πολλών με αποδέκτη το σώμα μιας οικονομικής ολιγαρχίας, τότε τι είναι;
    Και επί τέλους για να σταματήσει το παιχνίδι με τις καθυστερημένες ή όχι πληρωμές και επειδή είναι πλέον Εθνική υπόθεση το να εξοικονομούνται χρήματα ( ΑΕΡΑΣ ) σας προτείνω εφ’ όσον δεν είναι δυνατόν να εξευρεθούν τα απαιτούμενα χρήματα το εξής.
    Να μετρηθεί τι οφείλουν στους φαρμακοποιούς τα Ταμεία, και το Κράτος, και να παρακρατηθεί από κάθε μισθό και σύνταξη αναλογικά, ΟΧΙ οριζόντια, ένα ποσό που στο σύνολο να είναι ίσο με τα οφειλόμενα προς αυτούς, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, 10/100.
    Κύριε Υπουργέ όταν μια ιδιωτική βιομηχανία δουλεύει με κέρδος 2/3/4/5/6/100, πρόσφατα έμαθα ότι μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων, και με δική της παραγωγική βάση από τις καλύτερες στην χώρα μας εδώ και χρόνια δουλεύει με ποσοστό κέρδους κάτω από μισό τοις εκατό, πως είναι δυνατόν σε ιδιωτικά καταστήματα ( ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ) με εξασφαλισμένη πελατεία, και με την σύμφωνη γνώμη του Παραπαίοντος Οικονομικά Ελληνικού Κράτους και το οποίο Κράτος καταβάλει μέγα μέρος για την ενίσχυση των Ασφαλιστικών Ταμείων τα οποία Ταμεία είναι εξ ανάγκης οι πελάτες αυτών των καταστημάτων να έχουν ποσοστά κέρδους κατά τους ιδιοκτήτες τους 26/100 κατά εσάς 36/100;
    Και βέβαια στα κέρδη των Φαρμακείων να μην έχουμε υπολογίσει την δαπάνη για όλα εκείνα τα φάρμακα που ο κάθε ένας από εμάς παίζοντας το γιατρός αγοράζει από αυτούς, ή ακόμη από καλλυντικά, και από τόσα άλλα παραϊατρικά και μη.
    Κύριε Υπουργέ αυτό το καθεστώς πρέπει να αλλάξει το συντομότερο, αλλιώς να το πάρουμε απόφαση ότι οι, Μηχανικοί, Δικηγόροι, Γιατροί, και λοιποί διαχρονικά Ευγενείς της Ελληνικής Βουλής αμυνόμενοι συναδέλφων και εαυτών, και αφού με τα καλά τους και τα κακά τους μας έριξαν στο λάκκο με τα σκατά, θα μας δώσουν και μια πατητή για να μην ξαναβγούμε από εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΣΚΟΥΝΗ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ!ΟΠΟΙΟΣ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΔΙΑΣΩΘΕΙ.ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ??ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΑΝΟΕΣ ΕΙΣΤΕ? ΠΟΣΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ασκούνη πως κατέβηκες απο την εξέδρα όταν έφτασαν μπροστά σου τα μέλη του κινήματος δεν πληρώνω?
    Τρέχοντας βολίδα με την συνοδεία αστυνομικών προς το δρόμο του δημαρχείου.
    Στα λαγούμια σας λαγοί.
    Μάλλον αυτό σε έτσουξε γι αυτό γράφεις αυτές τις παπαριές.
    Τα έχω σε βίντεο και τα βλέπω και σπάω πλάκα.
    Γι αυτό καλύτερα μην ξαναπατήσεις σε εθνικές επετείους διαβάζοντας τους ίδιους και τους ίδιους λόγους.
    Τους μάθαμε απ έξω κι εμείς που πάμε να δούμε τα παιδιά μας στις παρελάσεις.
    Κάτσε στο δημαρχείο.
    Ούτως ή άλλως εκεί θα καταλήξεις κυνηγημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Από την εποχή του οικονομικού ταχυδρόμου ο Μαρίνος έλεγε πως στην Ελλάδα 5.000 Έλληνες κρατούν στα χέρια τους το 70% του πλούτου ενώ οι υπόλοιποι 9.995.000 όσο εναπομείνει, σήμερα έχει χαλάσει περισσότερο το συγκρινόμενο ποσοστό. Στην Λιβύη υπάρχει δικαιότερο ποσοστό.
    Μα καλά οι πολιτικοί ταγοί της χώρας μας έχουν την εντύπωση, πως θα κρατήσουν στο σκοτάδι τις λαμογιές τους όπως πίστευε και ο μουαμάρ; Αυτοί που δεν έχουν κάνει το κτηματολόγιο, που δεν έχουν προσδιορίσει χρήσεις γης, που δεν έχουν φτιάξει πολεοδομικά σχέδια, που δεν απελευθερώνουν τα καύσιμα, που αδιαφορούν για την ανταποδοτική παιδεία, που αφήνουν τα παιδιά μας να πεθαίνουν στους δρόμους για να ρευστοποιούν την πρέζα τους οι ταλιμπάν, που συμμετέχουν σε πολέμους για να κλείνουν δουλειές οι πλοιοκτήτες; Μα καλά από μυαλό κουκούτσι; πιστεύουν ότι δεν τα μαθαίνουν οι Ευρωπαίοι; εδώ τα wikileaks έχουν ξεμπροστιάσει την αμερικανική κυβέρνηση και εδώ, θα καταφέρουν να κρύψουν τις λαμογιές τους; Από τώρα λυπάμαι τα παιδιά τους, που δεν θα λέγονται Έλληνες και δεν θα τα αφήνουν να έρθουν στην Ελλάδα. Γιατί, ποιος Έλληνας θα δεχτεί, να μας έρθουν με τα κλεμμένα από έξω για να μας εξαγοράσουν;
    Παιδιά κρατήστε γερά και ρίξτε τους. ΖΗΤΩ ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ.
    Υπάρχει λύση που την εφάρμοσε για πρώτη φορά ο Κυβερνήτης μας στην Ελβετία και που σήμερα την ακολουθούν και άλλα ευρωπαϊκά κράτη όπως η Δανία και η Ολλανδία. Απλή ανόθευτη αναλογική με ευελιξία και ασφάλεια. Σημειωτέον, η ημέρα γέννησης του Καποδίστρια είναι εθνική εορτή στην Ελβετία. Ενώ εδώ έχουμε τους μαυρομιχαλαίους να μας κυβερνούν ακόμη. Δολοφόνησαν και τον Κάρλο Μαυρολέοντα που μου τα έλεγε και τώρα τελευταία πάνε να πεθάνουν και μένα άλλα δεν τους κάνω την χάρη αν δεν προσεγγίσουμε την ουτοπική ελληνική κοινωνία την απαλλαγμένη από τον κόπο τον πόνο και τον τρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. .ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΣΕ ΑΝΕΧΕΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΙΣΜΟ 10000000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ..ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ 1000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.. ΚΡΕΜΑΛΕΣ -ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ..ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση