GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Moody’s: Υποβαθμίσεις 9 πορτογαλικών και 12 βρετανικών τραπεζών...

Από το tvxs.gr Σε νέες υποβαθμίσεις της πιστοληπτικής αξιοπιστίας 9 πορτογαλικών και 12 βρετανικών τραπεζών προχώρησε ο οίκος Moody's....

Από το tvxs.gr

Σε νέες υποβαθμίσεις της πιστοληπτικής αξιοπιστίας 9 πορτογαλικών και 12 βρετανικών τραπεζών προχώρησε ο οίκος Moody's.
Ο διεθνής οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης υποβάθμισε  εννέα τράπεζες της Πορτογαλίας εξαιτίας των επισφαλών περιουσιακών στοιχείων τους και της υποβάθμισης της ίδιας της χώρας τον Ιούλιο σε Βα2 με αρνητική προοπτική.
Επίσης ο Moody’s υποβάθμισε την...
πιστοληπτική ικανότητα 12 χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων της Βρετανίας, συμπεριλαμβανομένων των Lloyds, RBS, Nationwide και Santander.
Ο διεθνής οίκος δήλωσε πως τώρα εκτιμά ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν λιγότερο πιθανό να υποστηρίξει ορισμένες επιχειρήσεις, σε περίπτωση εμφάνισης προβλημάτων. Ωστόσο, η εταιρεία τόνισε ότι η υποβαθμίσεις δεν «αντικατοπτρίζουν μια επιδείνωση της οικονομικής ευρωστίας του τραπεζικού συστήματος. Η είδηση έριξε τις τραπεζικές μετοχές χαμηλότερα κατά 3% περίπου.

2 σχόλια

  1. ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ! ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια δεν ειναι κυβερνηση με την σωστη εννοια του ορου..
    Ειναι (λιαν επιεικως) μια κυβερνηση ανδρεικελων..
    Μια κατοχικη κυβερνηση..

    Απο την στιγμη που μπορει μια τριμελης ομαδα ξενων να ερχεται οποτε της γουσταρει εδω να κανει ελεγχο ,να επιβαλλει ορους ,να οριζει αυτο το αλλο το παραλο και η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ να φερει ΟΥΤΕ ΤΗΝ παραμικροτερη αντιρρηση δεν μπορουμε να μιλαμε για κυβερνηση της Ελλαδος....

    Αυτο ειναι τοσο σαφες και τοσο εμφανες..
    Δεν καταλαβαινω λοιπον τι παριστανουν οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια οταν ..κοκορευονται..

    Και ενταξει το ηλιθιο βλακογιοργο ενταξει,δεν εχουμε την απαιτηση να καταλαβαινει τετοια απλα πραγματα.. ΟΧΙ δεν πιστευουμε οτι υο ηλιθιο διανοητικα αναπηρο παιντι της τσαντ ο διαβοητος βλακογιοργο ειναι σε θεση να αντιληφθει οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πρωθυπουργος , η στη καλυτερη περιπτωση ειναι δοτος πρωθυπουργος τυπου μακαριτη Τσολακογλου (αν και η συγκριση ειναι ατυχης,ο Τσολακογλου ειχε περισσοτερη ΕΥΘΙΞΙΑ απο αυτο το ηλιθιο σκατοπραμμα βλακογιοργο)..

    Η απορια μου ειναι για τα αλλα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..
    Ρε τομαρια,ρε ζαγαρια ,ρε πουλημενα κορμια τι παριστανετε τωρα??
    Ρε ξεφτιλισμενοι, αφου απλα εκτελειτε τις εντολες εκεινου του ξερακιανου Ολλανδου της "τροικα" και των αλλων δυο ,τι σκατα παριστανετε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση