GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι αγορές μετοχών προεξόφλησαν το "ναι" της Σλοβακίας για την διεύρυνση του EFSF...

Μεγάλα κέρδη σημείωσαν οι αγορές μετοχών την Τετάρτη, προεξοφλώντας το ΝAI από το Κοινοβούλιο της Σλοβακίας στην διεύρυνση του EFSF.Ταυτόχρ...

Μεγάλα κέρδη σημείωσαν οι αγορές μετοχών την Τετάρτη, προεξοφλώντας το ΝAI από το Κοινοβούλιο της Σλοβακίας στην διεύρυνση του EFSF.Ταυτόχρονα, οι πληροφορίες για ανακεφαλαίωση των Τραπεζών καθώς και το Haircut που θα ακολουθήσει στην Ελλάδα, θα είναι μικρότερο από το 50-60% που αρχικά είχε εκτιμηθεί, έδωση την ευκαιρία ακόμα και στο ΧΑ να “εκτιναχτεί” και να ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια για βραχυπρόθεσμη αντίδραση.
Ο Nikkei δεν...
τα κατάφερε το πρωί της Τετάρτης και έκλεισε με πτώση 0,40%,στις 8738.90 μονάδες. Αντίθετα, οι βασικοί δείκτες στην Ευρώπη, παρά το αρχικό μούδιασμα κατάφεραν μετά από λίγο να περάσουν σε θετικό έδαφος και να κλείσουν με σημαντικά κέρδη. Ο Dax κέρδισε 2,21%, και πλησιάσε το ψυχολογικό όριο των 6000 μονάδων. Ακολούθησε ο CAC με άνοδο 2,42%, ενώ και ο FTSE 100 έκλεισε στο +0,85%.Σημαντικά κέρδη πέτυχε και ο Τραπεζικός Κλάδος της Ευρώπης.
Η άνοδος είχε περάσει και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με τους 3 βασικούς δείκτες στην Αμερική να καταγράφουν κέρδη για 6η φορά τις τελευταίες 7 συνεδριάσεις και να προσπαθούν να απομακρυνθούν από τον ΚΜΟ 50 ημερών τους. Ταυτόχρονα, έχουν να αντιμετοπίσουν και τις αντιστάσεις από τις κορυφές του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου.
Μαζί με τις αγορές μετοχών, έχει αντιδράσει πολύ δυνατά και το Ευρώ. Από το 1,31 που είχε βρεθεί στην αρχή της προηγούμενης εβδομάδας, χθες ξεπέρασε και το 1,38.Με κέρδη κοντά στο 1% κινήθηκε και το Πετρέλαιο, που προσέγγιζε τα 86 δολάρια.Ενώ και ο Χρυσός κινήθηκε ανοδικά προς τα 1680 δολάρια.
Τέλος, το ΧΑ και ο δείκτης Τραπεζών, εκτινάχθηκαν χθες και έκλεισαν με κέρδη 4,75% και 12,66% αντίστοιχα.Ο ΓΔ θα ξεκινήσει την συνεδρίαση της Πέμπτης από τις 759,89 μονάδες και με θετική βαθμολογία στον βραχυπρόθεσμο ορίζοντα από το 3F2012,μετά από 14 διαδοχικές συνεδριάσεις που το μηχανικό σύστημα βαθμολογούσε με αρνητικές βαθμολογίες. Μένει να δούμε εάν η χθεσινή προσπάθεια θα έχει και ανάλογη συνέχεια, η απλός ήταν ακόμα ένα “πυροτέχνημα” και σύντομα θα τελειώσουν και πάλι τα πυροτεχνήματα.

GSTA/EKTA

3 σχόλια

  1. μετρημενες οι μέρες για τα απανθρωπα γουρουνια-μαριονέτες της μπανανίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν από 2 χρόνια οι Έλληνες εξαπατήθηκαν μεταξύ άλλων και με το ευφάνταστο σύνθημα “Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα”.

    Να ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Βάρβαρος Σοσιαλισμός.

    Μπράβο λεβέντη Υπουργέ.

    Και τα μπράβο στον άλλο λεβέντη, τον Υπουργό Εσωτερικών.

    Τον ακούσατε να λέει με ύφος επιλοχία για επιβολή του νόμου, την αναθεώρηση του καθεστώτος αποκομιδής σκουπιδιών, την συνταγματική επιταγή της προστασίας της Δημόσιας Υγείας και άλλα…

    Ανερυθρίαστα όσοι έχουν κάνει το Σύνταγμα και τους νόμους αυτής της χώρας κουρελόχαρτα, όσοι υπακούουν τυφλά και αυτιστικά τις επιταγές των Δανειστών, όσοι υπό το βάρος της ιστορικής τους ευθύνης, που σίγουρα θα τους οδηγήσει ενώπιον των φυσικών τους δικαστών, κραυγάζουν με διαταγματικού χαρακτήρα δηλώσεις και απειλούν σκουπιδιάριδες, που σε τελική ανάλυση, και παιδιά κομματικά να είναι, και βολεμένοι να είναι, μαζεύουν ρε τις σερβιέτες, τα κωλόχαρτα, τα σάπια και τα χαλασμένα που όλοι εμείς πετάμε αφειδώς στα σκουπίδια.

    Δεν τρώνε με χρυσά κουτάλια, δεν φοράνε κουστουμιές σινιέ, δεν δουλεύουν ωράριο κυριλέ, χώνονται στα σκατά για να μας έχουν καθαρούς, ξυπνάνε από τα άγρια χαράματα, δεν γνωρίζουν κρύα ή ζέστες, δεν τους πιάνουν μολυσματικές ασθένειες και βακτήρια από τα δικά μας σκουπίδια.

    Χίλια άδικα να έχουν οι σκουπιδιαραίοι, δεν μπορώ παρά να μην παραδεχτώ ότι τους πάνε για εξόντωση.

    Και αυτό δεν μπορώ να το ανεχτώ ως πολίτης και ως Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χίλια άδικα να έχουν οι σκουπιδιαραίοι, δεν μπορώ παρά να μην παραδεχτώ ότι τους πάνε για εξόντωση.

    Και αυτό δεν μπορώ να το ανεχτώ ως πολίτης και ως Έλληνας.

    ΣΩΣΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση