• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

  Δικάζεται για παραπλάνηση στην Αυστραλία η Standard & Poor’s...

  Από το tvxs.gr

  Για παραπλάνηση μέσω των αξιολογήσεων τιτλοποιημένων χρεωστικών υποχρεώσεων με αποτέλεσμα να χάσουν σημαντικό χρηματικό ποσό κατηγορούν τον οίκο αξιολόγησης Standard & Poors, δεκατρείς δήμοι της Νότιας Ουαλίας. Η δίκη, που ξεκίνησε σήμερα στο Σίδνεϊ, αποτελεί την πρώτη τέτοιου τύπου δίκη παγκοσμίως.
  Οι δήμοι διεκδικούν το ποσό των 15 εκατ. δολαρίων, που αντιστοιχεί στις απώλειες που είχαν από τις επενδύσεις τους το 2008 σε τίτλους που είχαν αξιολογηθεί με...
  την ύψιστη βαθμολογία (ΑΑΑ) από τον οίκο αξιολόγησης.
  Σύμφωνα με το δικηγόρο των δήμων, Νόελ Χάτλι, η δίκη θα διαρκέσει τουλάχιστον έως το Νοέμβριο και σκοπεύει να καλέσει μάρτυρες ακόμη και από το εξωτερικό.
  Από την πλευρά του, ο οίκος υποστηρίζει ότι δεν φέρει ευθύνη και δηλώνει αντίθετη στη δημοσιοποίηση εγγράφων που θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της δίκης. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Αυστραλία, Τζον Γουόλκερ, υποστήριξε ότι απ’ ότι γνωρίζει πρόκειται για την πρώτη φορά που ένας οίκος αξιολόγησης μηνύεται για παραπλάνηση επενδυτών και η δίκη αυτή θα έχει παγκόσμιο ενδιαφέρον.  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  13 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 6 Οκτ 2011, 2:50:00 μ.μ.

  Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
  Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
  Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

  Ανώνυμος είπε... 6 Οκτ 2011, 2:51:00 μ.μ.

  ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
  ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
  ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΤΡΟΙ …………….

  Ανώνυμος είπε... 6 Οκτ 2011, 2:52:00 μ.μ.

  H Iva Daleva είναι στο Facebook .
  ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
  ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
  ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
  Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
  Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
  Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
  ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
  ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
  H Iva Daleva είναι στο Facebook

  Ανώνυμος είπε... 6 Οκτ 2011, 2:53:00 μ.μ.

  ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
  ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
  ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
  ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……

  Ανώνυμος είπε... 6 Οκτ 2011, 2:54:00 μ.μ.

  ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
  ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
  ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
  ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……
  Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
  Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
  << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
  ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
  Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
  Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
  Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
  Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
  Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
  ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

  Ανώνυμος είπε... 6 Οκτ 2011, 2:56:00 μ.μ.

  Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
  Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
  Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

  Ανώνυμος είπε... 6 Οκτ 2011, 3:28:00 μ.μ.

  ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ MATATZH ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΘΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ENAN ΣΤΥΓΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ.ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ:
  ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΣΑΜΟΥΡΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ !
  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!

  Ανώνυμος είπε... 6 Οκτ 2011, 3:58:00 μ.μ.

  Εχω την εντυπωση ,και σορυ δηλαδη, οτι εκει που φτασανε τα πραγματα η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λυση (the only BENEFICIAL SOLUTION),ειναι καποιος σαν τον αειμνηστο Γεωργιο Παπαδοπουλο..
  Να συλλαβει και να εκτελεσει χωρις πολλα -πολλα ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..

  Δεν βλεπω αλλη λυση..
  Και καλα ερχεται ο "σαμαρα"..
  Λοιπον??
  Θα αλλαξει τιποτα??
  Θα επανελθουν τα "δωρα Χριστουγεννων,Πασχα,Αδειες"??
  Δεν το πιστευω..

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟ-ΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ απο το ΔοΝηΤη..
  Και αυτο θα γινει ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και εκτελεση της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια...

  Συμφωνειτε φιλοι μου??

  τζων

  Υ.Γ Μου λειπουν τα πουστρακια "Bloopers-akia" ..
  Τα πουστρακια τεζαρανε απο AIDS,ευτυχως εγω που την ψυλιαστηκα την δουλεια και τα τσιμπουκωνα με προφυλακτικο..

  Αλλος πουστης ολκης ο .."λουδαρος"!!
  Βρωμοπουστας κυριοι,επι λογω τιμης..

  τζων

  Ανώνυμος είπε... 6 Οκτ 2011, 4:14:00 μ.μ.

  Καιρός είναι να δικασθούν τα γιαπάκια με τα μαύρα κοστούμια και τις τσάντες που παίζουν με τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.
  Ναι αυτοί που έκλαιγαν τη μοίρα τους,μετά την κατάρρευση της leaman brothers, δυστυχώς για πολύ λίγο, μέχρι να τους σώσει ο Αμερικανός φορολογούμενος!
  Ελπίζω να δουν, από μέσα , τα κάγκελα της φυλακής.
  Αλλά βλέπεις στην Αμερική πρόεδρος δεν είναι ο Πούτιν, που θα έστελνε και τη Moody's καθώς και τη standard & poor's, να αξιολογούν, για καμιά τριανταριά χρόνια, το Γκουαντανάμο!
  Στη Ρωσία θα αξιολογούσαν τη Σιβηρία.
  Και οι λαοί θα ήταν ευτυχέστεροι!

  Ανώνυμος είπε... 6 Οκτ 2011, 6:08:00 μ.μ.

  Δικάζεται για παραπλάνηση και στην Ελλάδα, ο Κ. Σημίτης.

  Ανώνυμος είπε... 6 Οκτ 2011, 6:53:00 μ.μ.

  ο οίκος υποστηρίζει ότι δεν φέρει ευθύνη και δηλώνει αντίθετη στη δημοσιοποίηση εγγράφων που θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της δίκης

  ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝΕ ΚΡΑΤΗ.

  ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ;
  ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΑΣ;

  Ανώνυμος είπε... 7 Οκτ 2011, 8:56:00 π.μ.

  Κουραδόμαχίες …………
  Επειδή με το σκατό δεν βάλατε μυαλό , φάτε την κουράδα με το κιλό .

  Ανώνυμος είπε... 7 Οκτ 2011, 10:21:00 π.μ.

  ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

  Μπας και είσαι ο ίδιος μαλάκας; Επειδή βλέπω τα μαλακοσχόλιά σου να πηγαίνουν φούστα-μπλούζα και με πιάνουν τα γέλια.
  Βρες καμμιά χαζή και κάνε σχέση, θα σου κάνει καλό σε λέω.

  Item Reviewed: Δικάζεται για παραπλάνηση στην Αυστραλία η Standard & Poor’s... Rating: 5 Reviewed By: Press01