GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλαγή στο 89’ ο Παπαδήμος, με τη μπάλα στην εξέδρα των χρηματιστών...

Γράφει ο Νίκος Γεωργαντζάς , καθηγητής «Συστημικής Δυναμικής» στο Fordham University Νέας Υόρκης Καλώς τον !!!! Παρά το ‘stop-over’ γιά ζ...

Γράφει ο Νίκος Γεωργαντζάς,
καθηγητής «Συστημικής Δυναμικής»
στο Fordham University Νέας Υόρκης

Καλώς τον!!!! Παρά το ‘stop-over’ γιά ζέσταμα στην Φρανκφούρτη, λίγο κρύο σε βλέπω αδελφάκι μου.
Επειδή δεν έχω καμμία απολύτως επιθυμία να σου προξενήσω αδικαιολόγητους φόβους στην νέα σου αποστολή ως Πρωθυπουργό της Ελλάδος, θα προσπαθήσω να σου μιλώ στην δική σου γλώσσα. Ναι, στην γλώσσα των ανθρώπων της...
‘χρηματιστικής’, όπως λέμε το πεδίο του ‘finance’ στην Ελλάδα.
Γνωρίζεις βέβαια εκείνο το περιβόητο πρότυπο Black-Scholes, ένα πολύ γνωστό, κεντρικό εργαλείο γιά την τιμολόγηση και αντιστάθμιση δικαιωμάτων προαίρεσης, όπως και άλλων παραγώγων μέσων κινητών αξιών. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο υπολογισμού, ειδικά όταν οι τιμές σε αγορές χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων και εμπορευμάτων μπορεί να περιγραφούν από στοχαστικές διεργασίες.
=== Όπως λοιπόν στις ΗΠΑ, έτσι και στην Δυτική Ευρώπη, το πρότυπο Black-Scholes εμπεριέχει έναν και μοναδικό κύκλο ανάδρασης, ο οποίος είναι ‘θετικός’, είναι δηλαδή ένας ‘ενισχυτικός’ βρόχος ανάδρασης, όπως θα λέγαμε στην γλώσσα της ‘συστημικής δυναμικής’. Δεν μπορεί, κάτι θα γνωρίζεις από συστημική δυναμική ή ‘δυναμική συστήματος’, μιάς και εκτός από άνθρωπος της χρηματιστικής, επίσης είσαι και μηχανικός και δη ηλεκτρολόγος.
=== Το τι ακριβώς ενισχύει βέβαια τούτος ο ενισχυτικός βρόχος ανάδρασης, πρέπει επίσης να το γνωρίζεις εσύ πολύ καλύτερα από εμένα, διότι εσύ είσαι ο άνθρωπος της χρηματιστικής και όχι εγώ. Το περίφημο λοιπόν πρότυπο Black-Scholes γιά την αποτίμηση επιλογών και την θέσπιση κοινών αποθεμάτων βασίζεται στην υπόθεση ότι οι τιμές των μετοχών κινούνται σύμφωνα με μία γεωμετρική κίνηση Brown.
=== Αυτήν την γεωμετρική κίνηση Brown λοιπόν των τιμών των μετοχών είναι που ενισχύει ο ενισχυτικός βρόχος ανάδρασης του προτύπου Black-Scholes. Δεδομένων των παραμέτρων επί της αστάθειας, της ταχύτητας κίνησης και του θορύβου στις διακυμάνσεις των τιμών χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων και εμπορευμάτων, σε αγορές που ακολουθούν κάποια γεωμετρική κίνηση Brown, ο ενισχυτικός βρόχος ανάδρασης του προτύπου Black-Scholes ενισχύει τις αρχικές διακυμάνσεις και βοηθάει έναν άνθρωπο της χρηματιστικής να προβλέψει την πιθανή διαχρονική εξέλιξη της τιμής ενός χρηματοοικονομικού περιουσιακού στοιχείου ή εμπορεύματος ή και την τιμή αντιστάθμισης των δικαιωμάτων προαίρεσης επί του περιουσιακού στοιχείου ή εμπορεύματος τούτου.
=== Μέχρι εδώ πάμε καλά, σωστά; Έλα όμως που στην Ελλάδα, ακόμα και ο απλός κόσμος που χρησιμοποιεί το πρότυπο Black-Scholes γιά τις καθημερινές χρηματοοικονομικές συναλλαγές του, δεν το χρησιμοποιεί με έναν μόνον ενισχυτικό βρόχο ανάδρασης, αλλά τουλάχιστον με οκτώ, εκ’ των οποίων οι μισοί βρόχοι είναι αρνητικοί ή αντίρροποι βρόχοι αντιστάθμισης και οι άλλοι μισοί είναι βέβαια θετικοί ή ενισχυτικοί ανάδρασης. Και στην Ελλάδα μιλούμε γιά μία πιθανή διαχρονική εξέλιξη τιμών, μόνον όταν ο χρόνος μετράει τη δυναμική της ανταπόκρισης της χρηματιστικής ανάδρασης ή την άρνησή της.
=== Ελπίζω να μην σε αποκαρδιώνω, αλλά τι άλλο μπορεί να κάνει ο ελληνικός μας κόσμος; Καθημερινά είναι αναγκασμένος να κάνει χρηματοοικονομικές συναλλαγές με τους εταίρους μας στην Ευρώποι όπου, σε μερικές χώρες, οι νόμοι της χρηματιστικής και των τραπεζών είναι πολλά διαφορετικοί από εκείνους της Ελλάδος, όπως και από εκείνους των ΗΠΑ.
=== Στην Γερμανία, λόγου χάρην, οι νόμοι των τραπεζών είναι πολύ πιό κοντά στους νόμους των τραπεζών της Ιαπωνίας, παρά στους νόμους των τραπεζών της Ελλάδος και των ΗΠΑ. Σε κάνανε λοιπόν αλλαγή στο 89’, δηλαδή την τελευταία στιγμή, από έναν τίμιο τραπεζίτη των ΗΠΑ, που χρησιμοποιεί το πρότυπο Black-Scholes, με έναν όμως μόνον ενισχυτικό βρόχο ανάδρασης, και σε ρίξανε στον λάκκο των λεόντων της Ελλάδος, όπου ακόμα και οι κομμώτριες χρησιμοποιούν το πρότυπο Black-Scholes γιά αγοροπωλησίες CDS, όχι όμως με έναν, αλλά με οκτώ και πάνω κύκλους ανάδρασης, εκ’ των οποίων οι μισοί βρόχοι είναι αρνητικοί και οι άλλοι μισοί είναι θετικοί.
=== Θα τα βγάλεις πέρα; Και καλά βέβαια με τις κομμώτριες και τους κομμωτές. Με όλα τα άλλα όμως, εκείνα τα λαμόγια της πολιτικής και τις μαϊμούδες των αγορών χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων και εμπορευμάτων τι… θα κάνεις;
=== Καλύτερα να τον ξεχάσεις τον Brown και τις στοχαστικές διεργασίες γεωμετρικών του κινήσεων. Στην Ελλάδα γίνονται μεν στοχαστικές διεργασίες, αλλά είναι μάλλον γεωμετρικών κουνημάτων, και δη κουνημάτων τύπου Τσιφτετέλι, όχι κινήσεων τύπου Brown.
=== Από το 1821 και εντεύθεν, η πολιτική διαφθορά και παραφθορά στην Ελλάδα, όπως και η διαπλοκή των πολιτικών στις αγορές χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων και εμπορευμάτων ξεπερνούν κάθε επιστημονική φαντασία. Όχι με οκτώ, αλλά ούτε με 28 κύκλους ανάδρασης μέσα στο επαυξημένο σου πρότυπο Black-Scholes υπό μάλης δεν σε βλέπω να τα βγάζεις πέρα.
=== Όσο αρνητικοί ή αντίρροποι και να είναι είναι οι βρόχοι αντιστάθμισης που χρησιμοποιείς, και όσο θετικοί ή ενισχυτικοί και να είναι οι βρόχοι ανάδρασης που συνηθίζεις να τρέχεις, σε βλέπω να χάνεις την μπάλα γρήγορα, εάν προλάβεις καν να την αγγίξεις.
=== Εσύ μπορεί να είσαι η αλλαγή στο 89’ αλλά, παρά τις καθυστερήσεις του αγώνα, οι αντίπαλοί σου έχουν ήδη αρχίσει την προθέρμανση των δικών τους αλλαγών γιά την… παράταση. Γιά δες πως έχει ήδη αρχίσει την προθέρμανση σιγά-σιγά ο πρώην υπουργός Οικονομίας της ΝΔ Γ. Αλογοσκούφης.
=== Από τα λίγα που γνωρίζω, αυτός ο κ. Αλογοσκούφης στα νοιάτα του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στους ανθρώπους της Eurostat, πως να τρέχουν ένα επαυξημένο πρότυπο Black-Scholes με 208 κύκλους ανάδρασης, εκ’ των οποίων οι τρείς θετικοί ή ενισχυτικοί βρόχοι ανάδρασης δεν ήταν καν κλειστοί αλλά ανοικτοί! Φαντάσου πως τότε ακριβώς ήταν που αυτός που αντικατέστησες τόσο βιαστικά στο 89’ έγινε αρχηγός του ΠαΣοΚ.
=== Εσύ βέβαια ένας είσαι και μοιάζεις και γιά κοψονούρης. Δεν είναι βέβαια γιά σένα μόνον που ανησυχώ, αλλά γιά όλο το παγκόσμιο σύστημα της χρηματιστικής στον πλανήτη.
=== Διότι εσένα θα σε γυρίσουν πολύ γρήγορα στην πολιτική διαφθορά, παραφθορά και διαπλοκή. Αλλά αν δεν προλάβεις να φύγεις σύντομα, μπορεί εύκολα να γίνεις η σπίθα που θα κάψει το όλο σύστημα της χρηματιστικής του πλανήτη, με πολιτική διαφθορά, παραφθορά και διαπλοκή.
=== Διότι οι καιροί ου μενετοί και οι ευκαιρίες απόδρασης δεν περιμένουν. Σε ποιούς όμως να κομίσει το ‘νόημα’ του χρόνου σήμερα η των Ελλήνων γλώσσα;

7 σχόλια

  1. Δε λυπάμαι τα γηρατειά που φεύγουν - τα μωράκια που έρχονται άθελά τους να ζήσουν σκλάβοι, να πεθάνουν σκλάβοι, σ' έναν κόσμο ελεύθερων αφεντάδων. Θα τους μαθαίνουν: η σκλαβιά τους χρέος εθνικόν και σοφία του Πανάγαθου!... Πότε θ' αναστηθούν οι σκοτωμένοι; ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗΣ, 20 Oκτώβρη 1973

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επιλογή του Λ.Παπαδήμος συνιστά την απόλυτη “ εσχάτη προδοσία” η απλά Ελληνική “ κωμικό-τραγωδία ”…

    Στο πρόσωπο του κ. Παπαδήμου ο καταψηφιστείς ελληνικός «εκσυγχρονισμός» επανακάμπτει δριμύτερος ως τραγωδία , για να ολοκληρώσει την ζημιά που έκανε στην ελληνική κοινωνία από το (1995-2004)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναβρασμός επικρατεί στο εσωτερικό της ΝΔ μετά την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να διαγράψει τον Πάνο Καμμένο από την Κ.Ο., ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ από το κόμμα, όπως έπραξε με τον Σωτήρη Χατζηγάκη. Η διαφορετική αντιμετώπιση που επιφύλαξε ο πρόεδρος της ΝΔ στις περιπτώσεις των Καμμένου και Χατζηγάκη έχει φέρει στο προσκήνιο της δημόσιας -πλέον- συζήτησης τον ανοιχτό πόλεμο μεταξύ των μετριοπαθών του κόμματος και της λαϊκής Δεξιάς.

    Το ζήτημα, λοιπόν, που έχει ανακύψει δεν αφορά τόσο αυτή καθαυτή την διαγραφή Καμμένου, καθώς θεωρούνταν αναμενόμενη, αλλά την επιλογή της ηγεσίας της ΝΔ να μην τον διαγράψει ΚΑΙ ΑΠΟ το κόμμα, όπως έπραξε με τον Σωτήρη Χατζηγάκη.

    Η διαφορετική αντιμετώπιση που επιφύλαξε ο πρόεδρος της ΝΔ στις περιπτώσεις των Καμμένου και Χατζηγάκη προκαλεί ήδη έντονες αντιδράσεις, καθώς πολλοί μιλούν για «Δύο μέτρα και Δύο σταθμά».

    Σχεδόν όλοι οι βουλευτές της λεγόμενης «μετριοπαθούς» πτέρυγας, θεωρούν εσφαλμένη την απόφαση της διαγραφής Χατζηγάκη και βρίσκονται σε θέσεις μάχης για ανοικτό πόλεμο με τα στελέχη της λαϊκής Δεξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΝΔ

    Εκνευρισμό έχει δημιουργήσει στους συνεργάτες του Α. Σαμαρά, η ξαφνική και εντελώς αναίτια επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα το πρωί μέσα από το Βήμα fm στον Φαήλο Κρανιδιώτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Συνεργάτες του Α. Σαμαρά διέρρεαν ότι η επίθεση του Κ. Μητσοτάκη σχετίζεται...με την επαναφορά σε εσωκομματικό επίπεδο της συζήτησης περί "φιλελεύθερων" και "λαϊκών" μέσα στη Νέα Δημοκρατία, με στόχο τη δημιουργία εσωκομματικών πονοκεφάλων στον Α. Σαμαρά και τη δημοσιοποίηση ρεπορτάζ στα Κυριακάτικα φύλλα για την ύπαρξη πολλών τάσεων μέσα στη Ν.Δ.

    "Το κόλπο είναι παλιό και το δίδαξε ο πατέρας στον υιό" σχολίαζε στο Fimotro, στενότατος συνεργάτης του Α. Σαμαρά για την επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη...

    ΠΟΥΣΤΙΕΣ δηλαδή
    Του επίτημου του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟΓΕΝΗ Κ. ΣΩΤΗΡΗ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ,

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΟΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    Υ.Γ. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ!!!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    Μωρή γριά δεξιά λούγκρα, κ. Τζων μας!!!

    Εσύ, γαμημένο γνήσιο τέκνο, της πιο καθυστερημένης κοινωνικά, πολιτισμικά, μορφωτικά και ηθικά, μερίδας του ελληνικού πληθυσμού- ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ…

    Εσείς, γαμημένοι «νοικοκυραίοι της πούτσας» (σας είδαμε, που οδηγήσατε την Ελλάδα με την «νοικοκυροσύνη σας»), που το πρωί «εκκλησιαζόσταν ευλαβικά»… και το βράδυ, όταν η «χριστιανή» γυναίκα σας, σας αρνιόταν το «κοκό», πηγαίνατε στη δουλειά σας στη «Βασιλική Χωροφυλακή» και σαπίζατε στο ξύλο τον οποιονδήποτε άνθρωπο, που δεν μοιράζονταν τα γαμημένα σας «πιστεύω»…

    Γαμώ τον Μάλλιο, τον Μπάμπαλη, Σπανό, τον Κραββαρίτη και τον Καραπαναγιώτη σας!!!

    Γαμώ τη Χούντα και το Βασιλιά σας, Καθυστερημένοι Υπάνθρωποι…

    Ο τόπος, πρέπει να απαλλαχτεί από την επιζήμια, ανούσια και απεχθή παρουσία και ύπαρξη σας…

    Εσείς, είστε σαν τα μικρόβια… πρέπει να εξολοθρεύονται εν τη γεννέσει τους!!!

    Κατάλαβες, κ. Τζων μας,
    Δεξιά, φασίστρια πουστόγρια αδερφή??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ!

    ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

    Υπάρχει πρώην υπουργός που θέλει να δει τον Καραμανλή και αποφεύγει την συνάντηση μαζί του ο πρώην πρωθυπουργός; Υπάρχει.
    Ο Γ. Σουφλιάς που τηλεφώνησε χθες στον ίδιο τον Καραμανλή και ζήτησε να τον δει.
    Το απέφυγε ευγενικά ο πρώην πρωθυπουργός.

    Ξέρετε... γιατί;
    Γιατί ξέρει ότι ο Σουφλιάς τίποτε δεν κάνει στην τύχη.

    Παίρνει πρωτοβουλία να τον δει, ενδεχομένως και εν γνώση του Μητσοτάκη για να διαρρεύσει μετά ότι υπάρχει κινητικότητα στη Νέα Δημοκρατία με επικεφαλής τον Καραμανλή.
    Αλεπού σε αυτά ο Σουφλιάς.

    Και ο Καραμανλής όμως επίσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι προϊόν συνταγματικής εκτροπής.Κατά συνέπεια,μια άλλη Δημοκρατική κυβέρνηση θα πρέπει να ακυρώσει ό,τι υπογράψει ο Παπαδήμος και η παρέα του.
    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=420309&cid=6

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση