GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιφνιδιάστηκε η γερμανική κυβέρνηση για το δημοψήφισμα...

Η γερμανική κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε από την απόφαση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου να προαναγγείλει δημοψήφισμα για τις αποφάσεις της ...

Η γερμανική κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε από την απόφαση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου να προαναγγείλει δημοψήφισμα για τις αποφάσεις της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής, μεταδίδει η Deutsche Welle.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών χαρακτηρίζει την απόφαση του Πρωθυπουργού εσωτερική εξέλιξη, την οποία δεν...
 επιθυμεί να σχολιάσει. Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται: «Η σύνοδος κορυφής της ευρωζώνης διατύπωσε την περασμένη εβδομάδα σαφείς προσδοκίες. Σύμφωνα με αυτές, το δεύτερο πακέτο στήριξης για την Ελλάδα θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του χρόνου. Επ` αυτού εργαζόμαστε εντατικά όλοι αυτή την περίοδο. Όσον αφορά την προαναγγελία ενδεχομένου δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, πρόκειται για μια εξέλιξη που αφορά την εσωτερική πολιτική στην Ελλάδα, για την οποία η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν έχει καμία επίσημη πληροφόρηση και για τον λόγο αυτόν δεν την σχολιάζει».
Πηγή: Deutsche Well

10 σχόλια

  1. φράου μέρκελ σώστε μας απτον αμερικάνο και τη σκυλοπαρέα του

    ιδιο τομάρι με τον πατέρα του είναι
    ας πάει να γίνει κυβερνήτης της Μινεσότα, να βγάλει τα αποθυμένα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΧΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δεξιοί άρχισαν τις προσευχές στην Μέρκελ.
    Είναι που οι δεξιοί το παίζουν πατριώτες. Εύγε, αυτοί είσαστε παρακαλάτε να σωθείτε.
    Δημοψήφισμα τώρα, να μιλήσει ο λαός. Να πάρουν θέση οι πολιτικάντηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑΤΕ ΚΑΛΕ
    ΤΑ ΧΑΦΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΑ ;

    Ο ΓΑΠ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΔΙΧΩΣ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ...ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ..Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ?????????????ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ(ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΟΥΤΑΝΟΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΑΝ,ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ "ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ" !!!
    ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...
    ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟ...
    ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΧΑΠΙΑ;
    Ή ΟΤΙ ΕΚΠΥΡΣΟΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KKE και Παπαρηγα δαγκωτο ΤΩΡΑ Κρεμαλες για ολα τα λαμογια ΚΑΙ αν δεν κανει και το ΚΚΕ τιποτε απο οσα λεει ΔΕΥΤΕΡΗ ευκαιρεια δεν θαχει ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κ. Παπανδρέου πρέπει, να προχωρήσει ταχύτατα σε ανασχηματισμό, διώχνοντας τους ανίκανους, δεξιόστροφους ή έχοντες “χουντικές ρίζες στα γραφεία των οποίων έχουν βρει καταφύγιο οι απανταχού της Ελλάδας δεξιοί, διεφθαρμένοι, αγύρτες, απατεώνες και σφουγγοκωλάριοι! Άργησε ο κ. Γ. Παπανδρέου να ξεπεράσει τις τρικλοποδιές των δεξιών Συμβούλων του, που ρημάζουν με τους παχυλούς μισθούς τους την εθνική οικονομία, και στερούν τον κ. Παπανδρέου από μια πραγματική “επαφή” με τους Έλληνες πολίτες, στρώνοντας έτσι τον δρόμο του κ. Σαμαρά με ροδοπέταλα!!
    Όποια και «λύση» να δώσει η κ. Μέρκελ, η πραγματική λύση θα δοθεί από την πάλη του λαού ενάντια στους ντόπιους και ξένους κατακτητές του! Μόνο μια Νέα Σεισάχθεια θα σώσει του πολίτες από τα νύχια των νεο-φεουδο-τραπεζιτών. Εκλογές εντός του 2012. Υπάρχει ελπίδα! Αντισταθείτε!
    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σκληρή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΠΗΝ για την αγωγή Σχοιναράκη λόγω...Facebook

    Το πρόβλημα με την Σχοιναράκη είναι, ότι ό,τι κι αν έγινε, ό,τι κι αν κάνει, δεν θα καταφέρει ποτέ να γίνει Ευαγγελία. Θα παραμείνει πάντα "η Βαγγελιώ", ένα βλαχαδερό από την Μεσαρά. Αυτά τα κομματόσκυλα φταίνε για την κατάντια της χώρας. Αυτό είναι το επίπεδο των αργόμισθων που τρέφουμε σαν σύμβουλους του πρωθυπουργού-καραγκιόζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να δούμε αν οι Γαύροι θα τους αιφνιδιάσουν απόψε. Εκείνο είναι πιο σοβαρό από τις λαλακίες τους. Τους βαρεθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση