GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάλεσμα της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ...

Από την ΓΕΝΟΠ/Δ.Ε.Η ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 8.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ...

Από την ΓΕΝΟΠ/Δ.Ε.Η

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 8.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
Συναδέλφισσες – φοι
Η Κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου που είναι προϊόν νόθευσης της λαϊκής θέλησης και που εγκαταστήθηκε από τα συμφέροντα του τόπου για να συνεχίσει το καταστροφικό έργο της προηγούμενης Κυβέρνησης από την προηγούμενη Πέμπτη έπιασε δουλειά και η δουλειά της είναι να...
 τσακίσει κάθε λαϊκή αντίδραση και να φιμώσει κάθε φωνή αντίστασης.
Έτσι στα πλαίσια του αντιλαϊκού έργου της την προηγούμενη Πέμπτη αφού απώθησε με τη βία τα μέλη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ που από την Κυριακή 20 Νοέμβρη είχαν καταλάβει το κτίριο της Διεύθυνσης Πληροφορικής για να μη φεύγουν εντολές διακοπής του ρεύματος σε όσους συνανθρώπους μας δεν είχαν καταφέρει να πληρώσουν το χαράτσι προχώρησε ταυτοχρόνως και σε συλλήψεις 15 ατόμων μεταξύ των οποίων και 5 πολιτών που είτε είχαν έρθει να συμπαρασταθούν στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ είτε περνούσαν την ώρα των επεισοδίων από το χώρο της κατάληψης.
Η επέμβαση της αστυνομίας έγινε μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Διοίκηση της ΔΕΗ.
Μήνυση που στόχευε όχι απλά να διώξει τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ από το χώρο αλλά στην κυριολεξία να τα βάλει φυλακή αφού στο κείμενο της μήνυσης επικαλούνταν παραβίαση του Π.Κ στα κάτωθι άρθρα.
1) Άρθρο 189: «Συμμετοχή σε δημόσια συνάθροιση πλήθους που με ενωμένες δυνάμεις διαπράττει βιαιοπραγίες κατά προσώπων και πραγμάτων».
2) Άρθρο 293: «Παρακώλυση λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων».
3) Άρθρο 334 παρ.3: «Διατάραξη ομαλής λειτουργίας της υπηρεσίας».
Με βάση τα παραπάνω ως ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θέλουμε να στείλουμε δύο ξεκάθαρα μηνύματα τόσο στην Κυβέρνηση Παπαδήμου όσο και στη Διοίκηση της ΔΕΗ.
Το μήνυμα μας προς τη δοτή Κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου είναι πως ότι και να κάνει το κεφάλι δεν πρόκειται να το σκύψουμε.
Στις αντιλαϊκές και αντικοινωνικές πολιτικές της θα μας βρίσκει πάντα απέναντι.
Όσο δε για τη Διοίκηση της ΔΕΗ το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι τα συμφέροντα της ΔΕΗ από οφθαλμοφανώς καταστροφικές και διαλυτικές πολιτικές όπως η ίδια λέει, αλλά δυστυχώς μόνο στο παρασκήνιο (που εκτός των άλλων θα βάλουν σε τεράστιο κίνδυνο το επενδυτικό πρόγραμμα της Επιχείρησης) δεν προστατεύονται με το να στέλνει τα ΜΑΤ ενάντια στους συναδέλφους, αλλά με το να πάρει δημόσια θέση και πρώτη να καταγγέλλει όλες τις πτυχές αυτού του κατάπτυστου αντικοινωνικού νόμου και κυρίως να αναδείξει ότι θα είναι η αιτία για την οικονομική κατάρρευση της επιχείρησης και πιθανότατα και πάνω απ’ όλα στο να χαθούν και ανθρώπινες ζωές.
Κύριοι της Διοίκησης δεν φτάνει που δεν κάνετε τη δουλειά σας, που είναι πρώτοι να προστατεύσετε τα συμφέροντα της ΔΕΗ, αφήστε μας τουλάχιστον να την προστατεύσουμε εμείς.
Τέλος και χωρίς
να πτοούμαστε από τους εισαγγελείς, τις δίκες και τα δικαστήρια επειδή για εμάς η δίκη αυτή στην ουσία της είναι καθαρά πολιτική
καλούμε όλους τους συναδέλφους μας αλλά και τους εργαζόμενους από τα Εργατικά Κέντρα τις Ομοσπονδίες, τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, τη ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και όλους τους κοινωνικούς φορείς που δεν ανέχονται η ηλεκτρική ενέργεια ως αγαθό να χρησιμοποιείται ως μοχλός εκβιασμού της κοινωνίας, την Τετάρτη στις 8:30 το πρωί να βρίσκονται στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων στο κτίριο 7.
Εμείς τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ που συνελήφθησαν αλλά και σύσσωμοι οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ που εξαιτίας των βαρδιών δεν ήταν την ώρα εκείνη στο χώρο της κατάληψης,
θα προσέλθουμε στη δίκη με ήσυχη τη συνείδησή μας και με την βεβαιότητα ότι δεν παρανομήσαμε σε τίποτα.
Ο Νόμος αυτός είναι κατάπτυστος, αντικοινωνικός και κυρίως αντισυνταγματικός.
Τα όσα είπε ο Γερμανός Επίτροπος κ. ΕΝΤΙΓΚΕΡ είναι εξόχως αποκαλυπτικά και αποτελούν κόλαφο για την Κυβέρνηση.
Η δράση μας ήταν στα πλαίσια των όσων ορίζει το άρθρο 120 του Συντάγματος. Αν η παρανομία μας είναι ότι αρνούμαστε να κόψουμε το ρεύμα στο φτωχό τότε χίλιες φορές παράνομοι.
ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Υ.Γ. Από καρδιάς ευχαριστούμε όλους όσους από την πρώτη στιγμή συμπαραστάθηκαν στον δίκαιο αγώνα μας, ιδιαιτέρως δε ευχαριστούμε τόσο την Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα, όσο και τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα Αλέξη που με την παρουσία τους δύο φορές στο χώρο της κατάληψης μας έδωσαν δύναμη και κουράγιο.
Ταυτοχρόνως, ευχαριστούμε τους δεκάδες βουλευτές που πέρασαν από το χώρο της κατάληψης και κυρίως τους Δημάρχους που πήραν στην πλάτη τους ένα βαρύ φορτίο.

3 σχόλια

  1. Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο πρέπει να διαλυθεί ως κόμμα, αλλά πρέπει να αποπασοκοποιηθεί και όλη η κοινωνία.
    __________________________________
    Είπε ο Ραγκούσης: "Το ΠΑΣΟΚ όπως το γνωρίσαμε μετά την Μεταπολίτευση έχει τελειώσει".
    Είναι πολύ θετικό που υπάρχουν φωνές εντός του ΠΑΣΟΚ, που έχουν το θάρρος της γνώμης τους και δημόσια κάνουν λόγο για την ανάγκη να διάλυσης του πασοκισμού.
    __________________________________
    Αναφέρει ο Ραγκούσης στο μέγκα επί λέξη «εδώ και δύο χρόνια οριστικοποιήθηκε το τέλος του».
    Είναι θλιβερό, που έπρεπε να καταστραφεί πρώτα η Ελλάδα, για να κατανοήσουν μερικοί την ανάγκη διάλυσης του ΠΑΣΟΚ και την όλη του πολιτική και κοινωνική ιδεολογία.

    Και, μην τρέξουν πολλοί από τους υπόλοιπους πολιτικούς χώρους να νομίζουν ότι δεν είναι και αυτοί λίγο ΠΑΣΟΚ, γιατί όπως πολύ ορθά είπε ο Μίμης Ανδρουλάκης στο ΒΗΜΑ: Έχει πασοκοποιηθεί όλη η κοινωνία.
    __________________________________
    Μα μήπως αλήθεια αυτό δεν ήταν και το μεγάλο σφάλμα του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος κάτω από τον φόβο του βαθέως ΠΑΣΟΚ, του λαϊκισμού, και των φανατικών συνδικαλιστών, αναγκάστηκε να δηλώσει ότι είναι θαυμαστής του Ανδρέα Παπανδρέου, και ακλουθώντας μια πολιτική παρόμοια του ΠΑΣΟΚ, οδηγήθηκε στην γωνιά της πολιτικής.
    Ακόμη και ο Καρατζαφέρης έχει μελετήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου.
    ___________________________________
    Εύχομαι ο Σαμαράς από τώρα να έχει ξεκαθαρίσει μέσα του ότι δεν θα του βγει σε καλό, αν και αυτός έχει πασοκοποιηθεί.

    Για τον Γιώργο Παπανδρέου, έχω να πω ότι αυτός προσπάθησε να ξεπεράσει ακόμη και τον πατέρα του σε πασοκισμό.

    Δεν γνωρίζω αν τελικά θα κυριαρχήσει στο ΠΑΣΟΚ το αίσθημα αυτοσυντήρησης της πράσινης καρέκλας του λαϊκισμού μεταξύ των πρωτοκλασάτων στελεχών του πασοκισμού, η αν θα βρουν κάποιοι το απαιτούμενο θάρρος να αφήσουν πίσω στο παρελθόν, το όνομα ΠΑΣΟΚ την οικογένεια Παπανδρέου τον λαϊκισμό του Καστανίδη τον συνδικαλισμό του Φωτόπουλου και Γιάννη Μίχα τον καρεκλοκεντραυισμό του Παπουτσή και του Αθανασάκη.
    ___________________________________
    Αν κάποιοι φύγουν από τον πασοκισμό ιδεολογικά και φυσικά, σίγουρα αυτοί θα βοηθήσουν την πατρίδα, ανεξάρτητα από το αν είναι πρώτοι η δεύτεροι, πολλοί η λίγοι στον εσωκομματικό ανταγωνισμό.

    Αν κάποτε πριν 30 -50 χρόνια το δίλλημα ήταν δεξιά η αριστερά, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η χούντα,
    Ευρώπη η όχι Ευρώπη.
    Τώρα το δίλλημα είναι αποπασοκοποίηση της κοινωνίας, η συνέχιση της πασοκοποίησης ?
    __________________________________
    Ελπίζω να αρχίσει η αποπασοκοποίηση της κοινωνίας, από την αποπασοκοποίηση του ΠΑΣΟΚ.
    Η Ελλάδα θέλει πολιτικά κόμματα, όχι θρησκείες.

    Τώρα θα φανεί αν πράγματι εντός του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν πραγματικοί οραματιστές, η αν υπάρχουν απλώς συνεχιστές (κοινός διάδοχοι) στο μοναστήρι ..ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ) του ΠΑ$$ΟΚ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε σε μια κατάσταση που η θα παραμείνουμε στης ευρωπαϊκές γραμμές του τρένου ,η θα διαλυθούμε όλοι μαζί… Η Ευρώπη έχει κάνει πολλά λάθει δεν εφάρμοσε αμέσως της συμβάσεις που ψήφιζε..

    Οι πολιτικοί και τα κόμματα φέρνουν απόλυτα ευθύνη με εσάς όλους που υμνείτε τώρα το ΚΚΕ και τον Σύρριζα , ξεχνάτε εύκολα ότι εσείς είστε οι πιο πολλοί η κομματική πελατεία του ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ, μια πελατεία της κολοτουμπας , πια είναι αλήθεια πια είναι η διαφορά σας από τον Καρατσζαφέρη και τον Σαμαρά;

    Αν σας κοιτάξουμε έναν έναν είστε ΣΧΕΔΟΝ όλοι γραμμένοι σε κάποια κομματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ …

    Αν το 1990-1993 έλεγες κάποιος ότι ήθελες να επενδύσεις στην Ελλάδα τον δείχνατε σαν λεπρό , ως δυνάστη του εργαζόμενου, έτσι έπεσε η τότε κυβέρνηση με μαύρες προπαγάνδες, φέρατε αυτούς που σαν άρεσαν να σας συντηρούνε από το ελληνικό δημόσιο .. Που είσαστε όλοι εσείς του δημόσιου, όταν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι σφαζότανε και σφάζονται από τους κακούς εργοδότες; Που είσαστε όλοι εσείς;

    Ξέρομαι πολύ καλά φτιάχνατε δρόμους μέσα από τα κόμματα σας ώστε να σας διαδεχτούνε τα παιδιά σας σε μια δημόσια θέσεις… Μερικοί είχατε δει το κράτος ως λάφυρο σας χωρίς κανένα σεβασμό στον πολίτη πελάτη σας έτσι σιγά σιγά κατεβήκατε από τα γαϊδούρια και ανεβήκατε στα τζέροκι, νομίζοντας ότι θα πιάναμε κορόιδα πάντα τους κουτόφραγκους ευρωπαίος, έπαιρναν επιδοτήσεις μερικοί έξυπνοι του χωριού αν ήταν του κόμματος με δυο πρόβατα για 2.000 πρόβατα , με 100 κιλά λάδι για 10.000 τόνους λάδι παραγωγή , το κάθε κόμμα είχε κάνει τον κάθε ανίκανο αποτυχημένος μη εκλεγμένος βουλευτής διοικητή να διοικεί οργανισμούς, νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία ,να είναι σε επιτροπές, δημάρχους, νομάρχες, και είχε ως μέλημα να προωθεί τους ψηφοφόρους του κόμματος σε δημόσιες θέσεις ώστε να υπάρχει ΚΑΒΑ για της εκλογές.. Έβαζαν πάνω από την Ελλάδα και το τόπο το κόμμα τους…
    Τώρα δεν σας πιστεύει ο κόσμος , τους παχουλούς μισθού σας και την μονιμότητα σας θέλετε να σώσετε , για πιο χαράτσι λέτε ;

    Της συντάξεις στα 55 θέλετε , τα εφάπαξ σας έχετε χαλαρή μνήμη πολλοί από εσάς , δεν θυμάστε το μειωμένο ρεύμα πληρώνατε; και μιλάτε για δημοκρατία; Όταν ο οικοδόμος έπαιρνε σύνταξη στα 60!!
    Που ήσασταν εσείς όταν βάζανε αυξήσεις στο ρεύμα; ΠΟΥ; Σίγουρα σε κάποια κλαδική πρόεδροι εργατοπατέρες που υπακούατε σαν άβουλα ζώα ότι σας έλεγαν από την νομαρχιακή του κόμματος….



    Μπούτζουκας Θ. Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΑΙΧΙΑ {2}

    ΚΑΙ Τώρα σας έπιασε κόψιμο για το φουκαρά το ψωμί ; σε ποίους τα λέτε αυτά μωρέ;… Τους ανήθικους πολιτικούς εσείς τους στηρίζατε, μαζί με τον τωρινό υπουργό Παπακωσταντήνου κάνατε αντίσταση για τα { δίκαια σας} μαζί με το Παπαντρέου κατέβαιναν στο λιμάνι οι αγρότες που είχανε φάει όλες της πριμοδοτήσεις των χωριό τους, και συνεχίζουν και σήμερα οι ίδιοι ανήθικοι πολιτικοί να κυβερνάνε με τους φασίστες του ΛΑ.ΟΣ, τον Αντωνάκη που δεν ξέρει αν είναι συμπολίτευση η αντιπολίτευση και να μας λένε έχομε ευρεία πλειοψηφία 255 βουλευτές , που ξανά λέω ΟΤΙ εσείς οι εργατοπατέρες τους βγάζατε χρόνια τώρα με τους κατευθυνόμενους πρόβατα ψηφοφόρους σας ..

    Δεν κατάλαβα ποτέ μου τι θα πει δημόσιος μόνιμος υπάλληλος!! Από εκεί έπρεπε να ξεκινήσουν, ΓΙΑΤΙ αλλά μέτρα και δυο σταθμά από έναν ιδιωτικό υπάλληλο; Μόνιμος υπάλληλος στην συνείδηση όλου του κόσμου είχε μια ουσία βολεύτηκα δεν δουλεύω και πληρώνομε δηλαδή σα να σας έλεγα έμμεσα μην δουλέψεις είσαι μόνιμος δημόσιος υπάλληλος , αντί να σαν ελέγχουν για παραγωγικότητας σας και αν ήσουν αντιπαραγωγικός να σε στέλλανε σπίτι σου όπως γίνετε στον ιδιωτικό τομέα .. Στο ιδιωτικό τομέα που έπρεπε η ΓΣΕΕ να εξασφαλίζει κάποια στάνταρ ως προς την εργασία που κάνει ο ιδιωτικώς υπάλληλος και όχι θα λιποθυμά από την εργασία, άλλα βλέπετε αλλά μπουμπούκια και αυτοί ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ότι πει το κόμμα , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΩΜΑ; ΓΙΝΑΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΗΣΤΕΣ!!! ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ!!!! πίπες κατσαρές …

    Ο Έλληνας κάποτε θα πρέπει ξυπνήσει να διεκδίκηση , μιλήσει , χωρίς φόβο και να απαίτηση μόνος του ο κάθε ένας δίκαια δικαιώματα του ΧΩΡΙΣ ΒΟΣΚΟΥΣ.. Οχι χαράτσια ΑΛΛΑ και σε ότι νομίζετε ότι σας προσβάλει σαν ΕΛΛΗΝΕΣ και σίγουρα όλο και κάποιος μόνιμος δημόσιος υπαλλήλος θα σας έχει προσβάλει και ταλαιπωρήσει γιατί ΕΙΝΑΙ ΑΝΊΚΑΝΟΙ ΤΟ 80% ΒΟΛΕΜΈΝΟΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΈΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

    Μπούτζουκας Θ. Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση