Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

  Το Πολυτεχνείο και η πραγματικότητα...

  Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο
  Το Πολυτεχνείο και η πραγματικότητα...
  Αλήθειες και ψέματα μιας προδομένης γενιάς...
  Η φωνή του Πολυτεχνείου ή η "βρώμικη φωνή" του Πολυτεχνείου;
  Τι κάνει η Δαμανάκη στην Ευρωβουλή ; Υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Ελλάδας ;
  Εβραιο-τραπεζίτες και συμφέροντα της Ελλάδας, δε ταιριάζουν καθόλου!
  Ενώ οι πολίτες πεινάνε, 230.000 ευρώ είναι ο ετήσιος βασικός μισθός της επιτρόπου Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης. Παρόλα αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά.
  Όταν η εξέγερση των πολιτών και φοιτητών φούντωνε, το 1973, οι επιτελείς στην Ουάσιγκτον σκεφτόντουσαν εναλλακτικές λύσεις, γιατί ο δικτατορας υπηρέτης τους κ. Γ. Παπαδόπουλος τους "ένανε νερά" και δεν...
   άφηνε τα αεροπλάνα της Αμερικής να πάνε στο Ισραήλ, για τον εκεί πόλεμο.
  Έτσι, όσο η εξέγερση του Πολυτεχνείου φούντωνε η Πρεσβεία, λέγε με αφεντικό, σκεφτόταν διαφορετικά πρόσωπα, για την ανατροπή του κ. Γ. Παπαδόπουλου. Τον δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλο, ως γνωστόν, μετέθεσε από τον Έβρο στην Αθήνα ο "γέρος της Δημοκρατίας" κ. Γ. Παπανδρέου, τακτική, που ακολουθεί και ο εγγονός κ. Γ. Παπανδρέου, δηλ. να εξυπηρετεί τους "εχθρούς του", ενώ αδιαφορεί για τους υποστηρικτές του (και μετά την πατάει)!
  Σύμφωνα, με τον αρχιπράκτορα του ΝΑΤΟ κ. Αθανάσιο Στριγά, που ούτε τον διαψεύδουμε, ούτε τον επιβεβαιώνουμε, ούτε τον γνωρίζουμε, κλήθηκαν στα υπόγεια της Πρεσβείας στις 16 Νοεμβρίου 1973, τρία πρόσωπα, που εκ των υστέρων ανέβηκαν ταχύτατα, ως εκλεκτοί, στην πολιτική ζωή της χώρας.  Ενώ το κίνημα ήταν αντιδικτατορικό τα τρία αυτά πρόσωοπα είχαν "εντολή" να στρέψουν τους φοιτητές μόνο στο πρόσωπο του κ. Γ. Παπαδόπουλου, για να έρθει πιο εύκολα ο κ. Ιωαννίδης, αλλά όχι να φύγει η χούντα!
  Αν ακούσει κανείς την "κασσέτα" Εδώ Πολυτεχνείο, διαπιστώνει ότι η κ. Μαρία Δαμανάκη, δεν φοβότανε καθόλου. Επίσης, στα αποσπάσματα αυτά δεν υπάρχει ο ήχος του περίγυρου, λες και η κ. Δαμανάκη ήταν κλεισμένη μόνη της κάπου και δεν ακουγόντουσαν οι φωνές των συμφοιτητών της! Οι πληροφορίες φέρουν την κ. Δαμανάκη να είναι εκτός Πολυτεχνείου – κάπου κοντά στα Τουρκοβούνια – και να παρεμβαίνει στον σταθμό μέσω από τον αναμεταδότη στα Τουρκοβούνια – με την βοήθεια των ανθρώπων που την βάλανε στο Πολυτεχνείο. Όσο για την σύλληψη ή φυλάκιση , που γράφει στο βιογραφικό της οι ίδις πηγές λένε ότι δεν έγιναν ποτέ!
  Η πορεία της  είναι γνωστή. Πέρασε από όλλα τα κόμματα, με "εντολές" να τα διαλύσει. Δίκασε τον ηγέτη του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρέα Παπανδρέου το "βρώμικο '89" και παρόλα αυτά μπήκε στο ΠΑΣΟΚ. Φανταστείτε ο γυιός του Ανδρέα, τι λάθος έκανε!! Παρότι οι καταγγελίες που έφταναν στο περιβάλλον Παπανδρέου, έλεγαν ότι η κ. Δαμανάκηξ τα "έχει βρει" με την δεξιά και την δούλευε ο κ. Κ. Καραμανλής ότι θα την έκανε Πρόεδρο Δημοκρατίας, για να μην γίνουν οι εκλογές του Μαρτίου 2010, εντούτοις οι αδελφοί Παπανδρέου, φοβόντουσαν μάλλον την κ. Δαμανάκη και δεν την απομόνωναν, ενώ τώρα διαγράφουν τα πιο σοβαρά στελέχη!
  Η κ. Δαμανάκη Μαρία κατέχει παράνομα την θέση της Επιτρόπου, αφού δεν ανέφερε ποτέ στην Ευρώπη, τις μηνύσεις, που υπάρχουν εναντίον της! Ας σημειώσουμε ότι η κ. Μαριέττα Γιαννάκου, έχει δηλώσει ότι βοήθησε στην εκλογή της κ. Δαμανάκη ως Επιτρόπου. Ας θυμηθούμε και την δήλωση περί επιστροφής στην δραχμή. Εκείνη την Παρασκευή εξαιτίας της κ. Δαμανάκη έφυγαν για Κύπρο δύο δις ευρώ. Ως Επίτροπος συνέχισε το κταστροφικό έργο, δίνοντας άδεια στους Τούρκους ψαράδες να ψαρεύουν πενταπλάσιους τόνους ψάρια από τους ΄Ελληνες ψαράδες!
  Τα υπόλοιπα στο μέλλον!
  Υπάρχει ελπίδα!
  Αντισταθείτε στην κάθε "Δραχμανάκη" ή "Μυριάμ¨που σας επιβάλλουν άνωθεν!
  Η αλήθεια θα νικήσει!
  Υπάρχει ελπίδα! Είστε εσείς οι ίδιοι! Αντισταθείτε!
  Δr Κουτσούκος Αναστάσιος
  Υ.Γ. Παρακαλώ να δημοσιευτεί και αναλαμβάνω ο ίδιος, τις όποιες νομικές συνέπειες, αν τολμήσει...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  103 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 10:48:00 μ.μ.

  EPITELOYS H ALHUEIA!!

  PESTA

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 10:49:00 μ.μ.

  ARXONTA DR KOYTSOYKO

  EIPES THN ALH8EIA

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 10:49:00 μ.μ.

  Η εξέγερση του Πολυτεχνείου, πέρα από τις προθέσεις και τη γενναιότητα αρκετών από τους συγκεντρωμένους, αποτέλεσε την προβοκάτσια του σκληρού πυρήνα των χουντικών προς τους Παπαδόπουλο - Μαρκεζίνη, οι οποίοι οδηγούσαν προς ομαλοποίηση την πολιτική κατάσταση, χωρίς να φέρουν σε πέρας την κύρια αποστολή για την οποία τους ανάδειξε η CIA, δηλαδή την εξόντωση του (πολιτικά ανόητου) Μακάριου. Η εξέγερση δεν οδήγησε στην ανατροπή της χούντας, αλλά στην αντικατάστασή της από την πολλαπλά σκληρότερη του Ιωαννίδη, με αχυράνθωπο το Γκιζίκη. Όταν η τελευταία εκτέλεσε την αποστολή της, το πραξικόπημα στην Κύπρο δηλαδή, εγκαταλείφτηκε από τους εξωχώριους πάτρονές της και κατέρρευσε τον Ιούλιο του 74. Η δικτατορία των Συνταγματαρχών δεν ήταν καθόλου στυγνή, ήταν απλά γελοία από κάθε άποψη. Παρέμεινε επί μια ολόκληρη επταετία, γιατί κανείς σχεδόν δεν αντιστάθηκε. Ο ηρωισμός και η αποκοτιά μιας χούφτας ανθρώπων (Παναγούλης, Καράγιωργας, Μουστακλής) καθώς και ελάχιστων άλλων, δεν αρκούν ώστε να ξεπλύνουν τη ντροπή της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων της χώρας και την ανικανότητα της τότε πολιτικής τάξης να συντονιστεί και να αγωνιστεί στοιχειωδώς. Σύμφωνα με το γραφικότερο της χούντας, Στ. Παττακό, οι απριλιανοί έτρεμαν την ιδέα μιας γενικής απεργίας, θεωρώντας, πολύ σωστά, ότι θα κατέρρεαν σε μια μέρα. Καλοί οι θρύλοι, οι παραδόσεις και τα εθνικά αφηγήματα (η παραμύθια) αλλά επιτέλους ας δούμε την αλήθεια κατάματα. Μπορεί να μη συμφέρει κάποιους, εν προκειμένω τους εκατοντάδες χιλιάδες "αντιστασιακούς" αλλά είναι απαίτηση όλων των υπόλοιπων, αυτών που έχουν στοιχειώδη νοημοσύνη έστω...

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 10:50:00 μ.μ.

  ηγετη πεστα ολα

  πες και για τις μηνυσεις εναντιον της δαμ,ανακη

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 10:50:00 μ.μ.

  μπραβο για το κουραγιο να αποαλυψεισ την αλλητισσα την δαμανακη

  μπραβο

  Σωτήριος Καλαμίτσης είπε... 17 Νοε 2011, 10:52:00 μ.μ.

  Είναι αλήθεια όλα τούτα; Όχι ότι το σενάριο είναι απίστευτο, αλλά παραείναι χοντρό!

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 10:53:00 μ.μ.

  κ. Δαμανάκη Μαρία κατέχει παράνομα την θέση της Επιτρόπου, αφού δεν ανέφερε ποτέ στην Ευρώπη, τις μηνύσεις, που υπάρχουν εναντίον της!

  POSES M,HNYSEIS THS EXEIS KANEI DR KOYTSOYKO
  ?

  EINAI STONAREIO PAGO KAI STO SYMBOYLIO EFETVN POY SYNEDRIASE THN TRITH 15 - 11- 2011 STO GRAFEIO 1113 TOY 5OY OROFOY TOY EFETEIOY YPO THN PROEDRO TOY EFETEIO??

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 10:54:00 μ.μ.

  Αποκαλυψη

  η Μαρια δαμανακη διωξεται για μασρωπεια και παρανομεσ υιοθετησεισ παιδιων απο το ισραηλ!!

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 10:56:00 μ.μ.

  APOKALYCH


  Δίκασε τον ηγέτη του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρέα Παπανδρέου το "βρώμικο '89" και παρόλα αυτά μπήκε στο ΠΑΣΟΚ. Φανταστείτε ο γυιός του Ανδρέα, τι λάθος έκανε!! Παρότι οι καταγγελίες που έφταναν στο περιβάλλον Παπανδρέου, έλεγαν ότι η κ. Δαμανάκηξ τα "έχει βρει" με την δεξιά και την δούλευε ο κ. Κ. Καραμανλής ότι θα την έκανε Πρόεδρο Δημοκρατίας, για να μην γίνουν οι εκλογές του Μαρτίου 2010, εντούτοις οι αδελφοί Παπανδρέου, φοβόντουσαν μάλλον την κ. Δαμανάκη και δεν την απομόνωναν, ενώ τώρα διαγράφουν τα πιο σοβαρά στελέχη!

  PASOKOI

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 10:59:00 μ.μ.

  ΕΙΔΗΣΗ


  ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΡΩΠΕΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΛΠ..ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 - 11 - 2011 ΠΑΡΟΥΣΙΑ 7 ΕΦΕ3ΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 1113 ΤΟΥ 5 ΟΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕ3ΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

  ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ...
  ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ 450 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑΔΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ!!

  ΜΑΡΤΥΡΕΣ

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:01:00 μ.μ.

  EIDHSH

  Ενώ οι πολίτες πεινάνε, 230.000 ευρώ είναι ο ετήσιος βασικός μισθός της επιτρόπου Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης. Παρόλα αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά.

  ΞΥΠΝΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

  ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!

  ΠΑΣΟΚΟΙ@

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:02:00 μ.μ.

  NEA

  ότι η κ. Δαμανάκη τα "έχει βρει" με την δεξιά και την δούλευε ο κ. Κ. Καραμανλής ότι θα την έκανε Πρόεδρο Δημοκρατίας, για να μην γίνουν οι εκλογές του Μαρτίου 2010

  O DR kOYTSOYKOW TO EIPE STHN aNTA STHN pARO TON 15AYGOYSTO TOY 209 KAI O kARAMANLHW PROXVRHSE SE EKLOGEW AFOY EXASE THN PRODOTRIA

  pASOKOS

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:03:00 μ.μ.

  ΠΕς ΚΑΙ ΑΛΛΑ!

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:04:00 μ.μ.

  H KASSETA THS TZOYLIAS

  Αν ακούσει κανείς την "κασσέτα" Εδώ Πολυτεχνείο, διαπιστώνει ότι η κ. Μαρία Δαμανάκη, δεν φοβότανε καθόλου. Επίσης, στα αποσπάσματα αυτά δεν υπάρχει ο ήχος του περίγυρου, λες και η κ. Δαμανάκη ήταν κλεισμένη μόνη της κάπου και δεν ακουγόντουσαν οι φωνές των συμφοιτητών της! Οι πληροφορίες φέρουν την κ. Δαμανάκη να είναι εκτός Πολυτεχνείου – κάπου κοντά στα Τουρκοβούνια – και να παρεμβαίνει στον σταθμό μέσω από τον αναμεταδότη στα Τουρκοβούνια – με την βοήθεια των ανθρώπων που την βάλανε στο Πολυτεχνείο. Όσο για την σύλληψη ή φυλάκιση , που γράφει στο βιογραφικό της οι ίδις πηγές λένε ότι δεν έγιναν ποτέ!

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:06:00 μ.μ.

  ΝΕΑ

  Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ

  "Ιερή" οργάνωση κατηγορείται για μαστροπεία 17.10.2008


  Αποστολή Εκτύπωση Καταγγελίες-φωτιά για τον τρόπο με τον οποίο μαστροποί υπεράνω πάσης υποψίας καταφέρνουν να νομιμοποιούν αλλοδαπές κοπέλες, χρησιμοποιώντας ακόμα και μη κυβερνητικές οργανώσεις που φιλοξενούν κακοποιημένες γυναίκες, φέρνει σήμερα στο φως η «Εspresso».

  Πρόκειται για καταγγελίες που κόβουν την ανάσα. Αυτή τη στιγμή λειτουργοί της Δικαιοσύνης, με εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργου Σανιδά, διεξάγουν προκαταρκτική έρευνα και ξεσκονίζουν τους «φακέλους» του Ελληνικού Δικτύου Γυναικών Ευρώπης.

  Στην πραγματικά απίστευτη υπόθεση εμπλέκεται κόσμος και κοσμάκης: Δυο αλλοδαπές οι οποίες κατήγγειλαν τον 36χρονο Κώστα Σούλιο ως μαστροπό και βιαστή, απέκτησαν άδεια παραμονής στη χώρα μας, φιλοξενήθηκαν ως κακοποιημένες στο Δίκτυο και σαράντα ημέρες μετά την καταγγελία τους εμφανίζονται να... δουλεύουν σε στριπτιζάδικο (!), ο κατάδικος άνδρας που κάνει λόγο για πλεκτάνη και αποκαλύπτει συγκλονιστικές λεπτομέρειες, αλλά και ένας επιχειρηματίας με αλυσίδα αρτοποιείων και νυχτερινών κέντρων, ο οποίος ήταν ο βασικός χορηγός του Ελληνικού Δικτύου Γυναικών Ευρώπης και συνελήφθη τον Ιούλιο του 2007 ως στέλεχος του μεγαλύτερου κυκλώματος προαγωγών που εξαρθρώθηκε ποτέ στην Ελλάδα!

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:07:00 μ.μ.

  ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΠΖΙΖΑΔΙΚΑ?

  ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΡΝΕ ΜΙΖΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ?

  Οπως υποστηρίζει ο 36χρονος «στην υπόθεση έβαλε το χέρι της η μη κυβερνητική οργάνωση. Εκεί πάνε τις αλλοδαπές, τους δίνουν ονόματα πιθανότατα πρώην εραστών τους με τους οποίους είχαν πρόβλημα, τους φτιάχνουν τα χαρτιά, τις έχουν και μένουν σε σπίτια και αυτές δουλεύουν σε στριπτιζάδικα! Λίγες ημέρες μετά τις καταγγελίες και την προφυλάκισή μου οι δυο γυναίκες φιλοξενούνταν από το Δίκτυο Γυναικών και ταυτόχρονα δούλευαν ως χορεύτριες στριπτίζ»!


  Περίεργες συμπτώσεις

  Και κάπου εδώ αρχίζουν οι περίεργες συμπτώσεις. Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι δυο Ρουμάνες κατήγγειλαν τα μύρια όσα (βιασμό, σωματεμπορία, κακοποίηση) στις αρχές τον Μάιο του 2006. Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 24 Μάιου του 2006, με πράξη εισαγγελέως των Πρωτοδικών Αθηνών, χαρακτηρίζονται «θύματα εμπορίας ανθρώπων» και λαμβάνουν άδεια παραμονής στη χώρα μας. Την ίδια περίοδο φιλοξενούνται ως «κακοποιημένες» στο Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης. Ομως ως εκ θαύματος αυτές οι «κακοποιημένες» κοπέλες, που έχουν χαρακτηρισθεί θύματα, προσλαμβάνονται λίγο αργότερα (στις 15 Ιουλίου του 2006), ως χορεύτριες σε στριπτιζάδικο! Σε ποιον ανήκει αυτό; Στον επιχειρηματία-βασικό «χορηγό» του Δικτύου Γυναικών Ευρώπης και ο οποίος ύστερα από ένα χρόνο συνελήφθη ως μέλος μεγάλου κυκλώματος μαστροπών!

  Προκύπτουν φυσικά καυτά ερωτήματα: Πώς γίνεται οι γυναίκες τις οποίες οι ελληνικές αρχές έχουν χαρακτηρίσει ως θύματα εμπορίας να δουλεύουν 40 ημέρες μετά την καταγγελία σε... στριπτιζάδικο;

  Ηταν εν γνώσει ή όχι του Δικτύου Γυναικών Ευρώπης ότι οι «κακοποιημένες» που φιλοξενούσαν δούλευαν στα αμαρτωλά μπαρ κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί;

  Αν όχι, και πάλι οι υπεύθυνοι του Δικτύου δεν οφείλουν να ξέρουν με τι ακριβώς... ασχολούνται τα «θύματα» που φιλοξενούν και που υποτίθεται ότι στηρίζουν;

  Είναι τυχαίο το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν να δουλεύουν σε κάποιο τυχαίο στριπτιζάδικο, αλλά σε εκείνο που ανήκει στον επιχειρηματία αρτοποιό βασικό «χορηγό» του Δικτύου;

  «Το Δίκτυο γνώριζε τα πάντα» καταλήγει ο Κώστας Σούλιος, ο οποίος, όπως λέει, έχει προσφύγει στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια για να βρει το δίκιο του καθώς ισχυρίζεται ότι έχει πέσει «θύμα κυκλώματος και σκευωρίας».


  Ποια η σχέση της Νίκης Ρουμπάνη με επιχειρηματία που έχει συλληφθεί

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:08:00 μ.μ.

  Διέταξε έρευνα ο Σανιδάς

  «Καυτά» στοιχεία, τα οποία έφτασαν και στην ηγεσία της Δικαιοσύνης και -κατά πληροφορίες- κάνουν λόγο για περίεργο ρόλο τον οποίο διαδραματίζει το Ελληνικό Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης, έδωσαν το ερέθισμα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργο Σανιδά να δώσει εντολή για διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης. Οπως αναφέρουν δικαστικές πηγές, στον ανώτατο δικαστικό λειτουργό έφθασε μια ανώνυμη επιστολή συνοδευόμενη με στοιχεία που αναφέρει ότι μέσω του Δικτύου έχει στηθεί μια «επιχείρηση» νομιμοποίησης -με ψευδείς καταγγελίες- αλλοδαπών κοριτσιών τα οποία στη συνέχεια δουλεύουν σε strip show. Την υπόθεση ανέλαβε εισαγγελέας Εφετών, η οποία συλλέγει στοιχεία για τη δράση του Ελληνικού Δικτύου Γυναικών Ευρώπης προκειμένου να συντάξει το πόρισμά της.

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:10:00 μ.μ.

  Νεα

  Ειχαν βαλει τον λυκο να φυλαει τα προβατα!!

  Η κ. Νίκη Ρουμπάνη,ειναι Εκπαιδευτικος!!! Μαζι με την Δαμανκη Μαρια ειχαν στησει την ΜΚΟ τραφικινγκ!!

  Ειναι Η Ρουμπανη Νικη διορισμένη σε σχολέιο? η διωκόμενη μαζι με την Μαρια Δαμανκη για πορνεια η πρόεδρος της ΜΚΟ Ελληνικό Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης, που διατηρεί την τηλεφωνική γραμμή SΟS «Δίπλα σου»?.

  Σπάει το απόστημα του δουλεμπορίου. « www.olympia.gr4 Φεβ. 2010 ... Θορυβημένος από τη σοβαρότητα της καταγγελίας που άφηνε σοβαρές σκιές για τη δράση της ΜΚΟ και δη και της προέδρου του, Νίκης Ρουμπάνη, ...

  Μαρτυρας υπερασπισης η Μαρια Δαμανκη υποδικος γιατι μαζι ειχαν στησει το δικτυο πορνειας!!

  olympia.gr/.../σπάει-το-απόστημα-του-δουλεμπορίου/


  http://e-therapy.gr/wp-content/uploads/2009/05/synedrio.pdf

  Γιωργο Παπανδρεου παρε θεση!!

  Πασοκαντζηδες

  11 Ιαν 2011 8:15:00 μ.μ.

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:12:00 μ.μ.

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
  Η Μαρια Δαμανκη προστατης κυκλωματων πορνειας! Αφου ειναι η ιδια πασσαρει και αλλλες!
  Ανώνυμος είπε...
  www.thebest.gr/news/index/viewStory/9011

  Κατσέλη Νορα και Δαμανάκη Μαρια στη μαστρωπεια υπεράσπιση για κατηγορούμενη μαστρωπό
  Σκάνδαλο με πολλές διαστάσεις
  05/02/2010 20:00
  Μοιραστείτε το άρθρο:  Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ της zougla.gr σχετικά με τη βοήθεια που έσπευσαν να δώσουν η Μαρία Δαμανάκη και η Νόρα Κατσέλη σε μια γυναίκα υπεράνω πάσης υποψίας στην οποία, όμως, έχει ασκηθεί δίωξη για τα αδικήματα της σωματεμπορίας τελεσθείσας κατ’ επάγγελμα και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα!
  Όπως αναφέρει η zougla.gr, «τον Δεκέμβριο του 2008, με μισή ώρα διαφορά, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κυρία Μαρία Δαμανάκη, αλλά και η Νόρα Kατσέλη, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, προσήλθαν στο γραφείο της εισαγγελέως Εφετών, κυρίας Βιργινίας Σακελλαροπούλου. Οι δυο γυναίκες δεν μπήκαν στο εισαγγελικό γραφείο στο πλαίσιο κάποιας εθιμοτυπικής συνάντησης, αλλά για να καταθέσουν ως «μάρτυρες υπεράσπισης» της προέδρου του Ελληνικού Δικτύου Γυναικών Ευρώπης, κυρίας Νίκης Ρουμπάνη, οι ημέρες και τα έργα της οποίας ελέγχονται ήδη από την 21η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.»

  14 Ιαν 2011 7:09:00 μ.μ.

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:13:00 μ.μ.

  Δαμανάκη, υπεράσπιση για κατηγορούμενη μαστρωπό
  Σκάνδαλο με πολλές διαστάσεις
  05/02/2010 20:00 Μοιραστείτε το άρθρο:

  Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ της zougla.gr σχετικά με τη βοήθεια που έσπευσαν να δώσουν η Μαρία Δαμανάκη και η Νόρα Κατσέλη σε μια γυναίκα υπεράνω πάσης υποψίας στην οποία, όμως, έχει ασκηθεί δίωξη για τα αδικήματα της σωματεμπορίας τελεσθείσας κατ’ επάγγελμα και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα!

  Όπως αναφέρει η zougla.gr, «τον Δεκέμβριο του 2008, με μισή ώρα διαφορά, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κυρία Μαρία Δαμανάκη, αλλά και η Νόρα Kατσέλη, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, προσήλθαν στο γραφείο της εισαγγελέως Εφετών, κυρίας Βιργινίας Σακελλαροπούλου. Οι δυο γυναίκες δεν μπήκαν στο εισαγγελικό γραφείο στο πλαίσιο κάποιας εθιμοτυπικής συνάντησης, αλλά για να καταθέσουν ως «μάρτυρες υπεράσπισης» της προέδρου του Ελληνικού Δικτύου Γυναικών Ευρώπης, κυρίας Νίκης Ρουμπάνη, οι ημέρες και τα έργα της οποίας ελέγχονται ήδη από την 21η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.»

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:13:00 μ.μ.

  http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/9011

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:14:00 μ.μ.

  Δαμανάκη, υπεράσπιση για κατηγορούμενη μαστρωπό
  ΓΙΑΤΙΟ ΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ δΑΜΑΝΑΚΗ!!

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:14:00 μ.μ.

  Το ιστορικό της υπόθεσης όπως το περιγράφει η zougla, έχει ως εξής:

  «Το καλοκαίρι του 2008, στο γραφείο του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Γιώργου Σανιδά, έφθασε μια «καυτή» ανώνυμη αναφορά. Μέσω αυτής καταγγελλόταν ότι η Μη Κυβερνητική Οργάνωση εμπλεκόταν σε ένα δυσώδες παιχνίδι νομιμοποίησης αλλοδαπών γυναικών, ότι το κατώφλι του Δικτύου περνούσαν κακοποιημένες-μαϊμού μόνο και μόνο για να χαρακτηριστούν ως θύματα εμπορίας ανθρώπων, καθώς και ότι μερικές εξ’ αυτών λίγες ημέρες μετά την «κακοποίησή» τους βρίσκονταν να εργάζονται και να εκδίδονται σε μαγαζιά strip show που ανήκαν σε γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2007 είχε συλληφθεί ως εγκέφαλος κυκλώματος σωματεμπόρων και όλως τυχαίως ήταν ο βασικός χορηγός του Δικτύου!

  Θορυβημένος από τη σοβαρότητα της καταγγελίας που άφηνε σοβαρές σκιές για τη δράση της ΜΚΟ και δη και της προέδρου του, Νίκης Ρουμπάνη, ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός έδωσε εντολή στην εισαγγελέα Εφετών, κυρία Βιργινία Σακελλαροπούλου, για διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών. Από την οκτάμηνη έρευνα της εισαγγελικής λειτουργού προέκυψαν σημεία και τέρατα σχετικά με τις σχέσεις του Δικτύου και του επιχειρηματία -χορηγού. Ακόμα και ο ίδιος στην κατάθεση που έδωσε παραδέχθηκε ότι χορήγησε στο Δίκτυο ποσό που ανήλθε στα 15.000 ευρώ, ότι το εξόπλισε με τηλεφωνικό κέντρο, ότι στις 12 Σεπτεμβρίου 2006 είχε δώσει στην κυρία Ρουμπάνη προσωπικό δάνειο ύψους 7.000 ευρώ, καθώς και ότι μερικά κορίτσια, τα οποία είχε στείλει ως «βιασμένα» και «κακοποιημένα» στη Ρουμπάνη, μετά από σύντομη παραμονή τους στον Ξενώνα βρέθηκαν να χορεύουν στα μαγαζιά του!

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:15:00 μ.μ.

  Θορυβημένος από τη σοβαρότητα της καταγγελίας που άφηνε σοβαρές σκιές για τη δράση της ΜΚΟ και δη και της προέδρου του, Νίκης Ρουμπάνη, ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός έδωσε εντολή στην εισαγγελέα Εφετών, κυρία Βιργινία Σακελλαροπούλου, για διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών. Από την οκτάμηνη έρευνα της εισαγγελικής λειτουργού προέκυψαν σημεία και τέρατα σχετικά με τις σχέσεις του Δικτύου και του επιχειρηματία -χορηγού. Ακόμα και ο ίδιος στην κατάθεση που έδωσε παραδέχθηκε ότι χορήγησε στο Δίκτυο ποσό που ανήλθε στα 15.000 ευρώ, ότι το εξόπλισε με τηλεφωνικό κέντρο, ότι στις 12 Σεπτεμβρίου 2006 είχε δώσει στην κυρία Ρουμπάνη προσωπικό δάνειο ύψους 7.000 ευρώ, καθώς και ότι μερικά κορίτσια, τα οποία είχε στείλει ως «βιασμένα» και «κακοποιημένα» στη Ρουμπάνη, μετά από σύντομη παραμονή τους στον Ξενώνα βρέθηκαν να χορεύουν στα μαγαζιά του!

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:16:00 μ.μ.

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


  εχει ηδη σκηθει διωξη και η Δαμανακη κρυβεται

  Το πόρισμα-σοκ της εισαγγελέως Εφετών διαβιβάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 στην εισαγγελέα Πρωτοδικών κυρία Ελένη Ράικου, η οποία την ίδια κιόλας ημέρα άσκησε δίωξη κατά της Νίκης Ρουμπάνη για το αδίκημα της σωματεμπορίας κατ’ επάγγελμα και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.»


  η Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:17:00 μ.μ.

  http://www.indymedia.org/pt/2007/09/892907.shtml
  ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ Η ΠΟΡΝΗ

  ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!
  ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

  http://www.indymedia.org/pt/2007/09/892907.shtml
  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ!! ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΜΕ ΑΓΟΡΙΑ!!
  Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ !!!

  ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ??

  ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

  10:58 πμ

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:18:00 μ.μ.

  Ανώνυμος είπε...
  ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑΣ!!
  από ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!! 7:38μμ, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008
  ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑΣ!!

  Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ!!
  από ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!! 7:34μμ, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008
  Μαλιστα η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ειναι και αντροχωριστρα, και εκβιαζει καποιον νεο πολιτικο να μη μιλησει και να της δωσει λεφτα, ψηφους και το σωμα του, αν θελει να ξαναδει ζωντανη τη γυναικα του, την οποια εχει κανει "φυτο" μαζί με το τσιρακια της Μαρθα Παπαδημητριου Βασιλη Κουλαιδη, Ευη Μποτσαρη, Γιαννη Τσακνη....και την εκβιαζουν να υιοθετησει παιδι και να χωρισει

  ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!
  ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!!

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ??

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ??

  ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ

  Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕ Ι!!
  η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ πηδαει απο κομμα σε κομμα
  από ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!! 7:34μμ, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008
  Μαλιστα η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ειναι και αντροχωριστρα, και εκβιαζει καποιον νεο πολιτικο να μη μιλησει και να της δωσει λεφτα, ψηφους και το σωμα του, αν θελει να ξαναδει ζωντανη τη γυναικα του, την οποια εχει κανει "φυτο" μαζί με το τσιρακια της Μαρθα Παπαδημητριου Βασιλη Κουλαιδη, Ευη Μποτσαρη, Γιαννη Τσακνη....και την εκβιαζουν να υιοθετησει παιδι και να χωρισει

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:19:00 μ.μ.

  ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!
  ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ??ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ??ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣΗ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ!!

  Μαλιστα η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ειναι και αντροχωριστρα, και εκβιαζει καποιον νεο πολιτικο να μη μιλησει και να της δωσει λεφτα, ψηφους και το σωμα του, αν θελει να ξαναδει ζωντανη τη γυναικα του, την οποια εχει κανει "φυτο" μαζί με το τσιρακια της Μαρθα Παπαδημητριου Βασιλη Κουλαιδη, Ευη Μποτσαρη, Γιαννη Τσακνη....και την εκβιαζουν να υιοθετησει παιδι και να χωρισει, αν και εχει γυναικολογικα προβληματα δεν την αφηνουν να πρασπαθησει για ενα παιδι εδω και τρια χρονια - δεν εχουν θεό τα τέρατα!! ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΧΩΡΙΣΕΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ!! ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!΄Ολα αυτά και άλλα σύμφωνα με μια μύνηση που έχει φαει απο πισω απο την Ομονοια στα δικαστηρια εκει!!Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ επελεγει απο τους αμερικανους για να "ριξει τη χουντα"
  Εκτοτε συνεργαζεται με αυτους. Μαλιστα ειχε υποβαλει αιτηση σε αμερικανικο πανε-πιπο-πιστημιο να κανει μεταπτυχιακα αλλα επειδη ηταν βουρλο την απερριψαν...

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:19:00 μ.μ.

  Ανώνυμος είπε...
  Η ''σιδηρά κυρία'' της Ελληνικής Αριστεράς ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ = Μοσαντ !!

  Η Marjam Damanaki ΕΙΝΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΣΣΑ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μοσαντ που πρώτα ήταν μέλος της προσωποποίησης της υποστήριξης του Συνασπισμού, και μετά απεφάνθη οτί στο ΠΑΣΟΚ θα είναι καλύτερα, παραδέχθηκε πρίν χρόνια σε ελληνική εφημερίδα οτι είναι εβραία με εκφράσεις τύπου:''Ναί,είμαι εβραία''(και περήφανη για αυτό)...


  https://www.blogger.com/comment.g?blogID=6321471241424591356&postID=870840590261403867&page=1&isPopup=true#form
  Ο/Η Ανώνυμος είπε...
  ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΘΕΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΡΘΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΑΠΟΝΤΕ κλπ.) ΕΧΕΙ ΚΑΝΝΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ") ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΡΑΓΑΝΩΣΗ - ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ !!!
  Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΑ.
  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ? ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ"
  Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!!

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:20:00 μ.μ.

  Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α Β Ο Υ Λ Η Σ

  B' ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)

  Σ Υ Ν Ο Δ Ο Σ Α'

  ΣΥΕΝΔΡΙΑΣΗ ΛΖ'

  Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 1996

  Αθήνα, σήμερα στις 3 Δεκεμβρίου 1996, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.20' συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Βουλευτηρίου η Βουλή, σε Ολομέλεια, για να συνεδριάσει υπό την Προεδρία του Προέδρου κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Απόστολος Κακλαμάνης): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αρχίζει η συνεδρίαση.
  ......................................................................................................................................................................

  ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Ολοκληρώστε, κύριε συνάδελφε, γιατί το Προεδρείο θα φανεί ότι μεροληπτεί προς το συνάδελφο Αντιπρόεδρο.

  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Β.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (Ε'Αντιπρόεδρος της Βουλής): Τελείωσα, κύριε Πρόεδρε.

  ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Η συνάδελφος κα Δαμανάκη έχει το λόγο.
  ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη παρατήρηση, αν μου επιτρέπετε προς το Προεδρείο. Δεν ήσασταν εσείς στην 'Εδρα, αλλα πριν από λίγη ώρα ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας εδώ στη Βουλή αποκάλεσε το συνάδελφο κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν".

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:20:00 μ.μ.

  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Τι σας ενδιαφέρει;
  ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Τι με ενδιαφέρει, κύριε συνάδελφε; Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει. Και όσο κάνετε προσπάθεια να επικρατήσει ρατσισμός στην Αίθουσα, εγώ είμαι Εβραία. Γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ: Δεν υπάρχει ρατσισμός, κυρία Δαμανάκη, προς Θεού!
  ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, νομίζω ότι οι συνάδελφοι έχουν ονόματα και το Προεδρείο πρέπει να είναι πιο ευαίσθητο σ' αυτές τις περιπτώσεις. Και ο κ. Καρατζαφέρης εν πάση περιπτώσει μπορεί να τα λέει αυτά από το κανάλι του, αλλά στο Κοινοβούλιο ας είμαστε πιο προσεκτικοί.

  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Λογοκρισία θα κάνετε;

  ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: 'Ερχομαι τώρα στο θέμα που συζητούμε:
  ..............................
  ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΔΩ
  Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2008

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:21:00 μ.μ.

  εγώ είμαι Εβραία.

  ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΒΡΑΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΡΝΗ

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:21:00 μ.μ.

  Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2008
  ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΒΡΑΙΑ;

  Είναι η Μαρία Δαμανάκη,η γνωστή σε όλους πρωταγωνίστρια των γεγονότων του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973 εβραϊκής καταγωγής;

  Ασφαλώς και είναι.

  Η ''σιδηρά κυρία'' της Ελληνικής Αριστεράς που πρώτα ήταν μέλος της προσωποποίησης της υποστήριξης των αναρχικών δηλαδή του Συνασπισμού, και μετά απεφάνθη οτί στο ΠΑΣΟΚ θα είναι καλύτερα, αφού εκεί είναι πιό....δικομματικό το κλέψιμο παραδέχθηκε πρίν χρόνια σε ελληνική εφημερίδα οτι είναι εβραία με εκφράσεις τύπου:''Ναί,είμαι εβραία''(και περήφανη για αυτό)...

  Η ίδια η ,απο ότι φαίνεται, Marjam Damanaki έχει δηλώσει στα πρακτικά της Βουλής των Ελλήνων της 3-12-1996 οτι είναι Ισραηλίτισα(να μη λέμε συνέχεια εβραία γιατί αυτό κάποιους πειράζει).

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:22:00 μ.μ.

  Η ίδια η ,απο ότι φαίνεται, Marjam Damanaki έχει δηλώσει στα πρακτικά της Βουλής των Ελλήνων της 3-12-1996 οτι είναι Ισραηλίτισα(να μη λέμε συνέχεια εβραία γιατί αυτό κάποιους πειράζει).


  Έτσι λοιπόν για να σχηματίσουμε καλύτερα τη γνώμη μας επι του θέματος άς ρίξουμε και μια ματία στο γνωστό και πολυ-κυνηγημένο βιβλίο του Κωνσταντίνου Πλεύρη ''Εβραίοι,όλη η Αλήθεια'' οπου γράφει πολλά και για άλλους πολλούς

  Οπότε πάντα κάποιοι μύθοι ανατρέπονται...Αλλά δέν είναι δύσκολο κανείς να διαπιστώσει του λόγου του αληθές αφού η γυναίκα το έχει δηλώσει σε όλο τον κόσμο

  Εκτός απο αυτό,είναι αλήθεια οτι η εν λόγο βουλευτής έκανε αρκετές προσπάθεις για να αυτοκτονήσει;;;Και γιατί;

  Πάντως ως εκπρόσωπος της Αριστεράς είναι η ιδανική απο ότι φαίνεται

  http://ellinorthodoxosxr.blogspot.com/2008/09/blog-post_8586.html

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:23:00 μ.μ.

  Ανώνυμος είπε...
  APOKALYJH ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ KYKLOMA PORNEIAS.....

  Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ h porni ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΙΤΕ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ paiderastis ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ poaidofylos ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ..!!!
  ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΑΤΟΜΑ !!!

  Ο Βασίλης Κουλαιδής χώρισε την Βασιλεία Χατζηνικήτα και τώρα την "εκδίδει"....
  Το έχουν σύστημα να χωρίζουν KAI παντρμένες να τις βάζουν να δανειζονται να υιοθετούν παιδιά και μετά να τις εκβιάζουν ποικιλοτρόπως....Αν ο πρωην συζηγος αντιδρασει τον βγαζουν τρελλό...
  Στο κόλπο και Ο Γιάννης Τσακνής από τα ΤΕΙ..στον υπόκοσμο...giannhs tsaknhs poystarakos....
  ΄Ετσι ζούσε αυτή η παρέα ώσπου τους ανακάλυψε η ασφάλεια ηθών και είναι υπό παρακολούθηση...και κάνουν τους ανήξερους.......
  πουσταράδες μην ξαναπατήσετε στα πανεπιστήμια γιατί το γαμήσι που θα φάτε δεν περιγράφετε...ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  Την Δαμανάκη Μαρία την είχατε στο κόλπο??? tis dinate mizes??

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:24:00 μ.μ.

  Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 05, 2008 8:41 pm Θέμα δημοσίευσης:

  --------------------------------------------------------------------------------

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

  από ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ + ΜΑΤ + ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑ 5:30μμ, Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

  http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=861225

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

  Ο ΠΑΣΠΙΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ + ΜΑΤ + ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ..

  Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΙΤΕ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΛΑΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΝΗ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ..!!!

  ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕ......

  Επιστροφή στην κορυφή


  Επισκέπτης


  Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 11, 2008 5:44 pm Θέμα δημοσίευσης

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:25:00 μ.μ.

  Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 16, 2008 10:34 pm Θέμα δημοσίευσης:

  --------------------------------------------------------------------------------

  ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ?

  ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΚΑΙ ΔΕΞΙΟ-ΚΥΤΑΖΕ.....ΑΧ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΞΑ !!!
  ΜΑ ΠΟΣΑ ΦΙΔΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ???
  Η ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ???
  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ:

  ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΥΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ..

  ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ)!!! ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΑΝ 200.000 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΝΤΙ ΠΑΣΟΚΖΗ!!! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟ!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ !!!! ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΑΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑ!!!
  ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ...ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ....ΑΖΗΜΙΩΤΟ !!! ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ Η ΜΑΡΙΟΥΛΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ!!!! ΘΑ ΤΟΥ....ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ...

  ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΥΠΟΔΙΚΟ ΑΛΑΞΑΝΔΡΟ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ??? ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ??

  ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ !!
  ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!
  Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙ-ΡΕΠΟΡΤΕΡ

  Υ. Γ.KARFO8HKES MONH SOY MARAKI.....
  OPOIOS PHDAEI POLLA....PALOUKIA...MPEINEI KAI KATI....STON Κ.... TOU

  Επιστροφή στην κορυφή

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:26:00 μ.μ.

  Μαρία Δαμανάκη, Κουλαϊδής Βασίλης : ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
  Μαρία Δαμανάκη ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - 21 Feb 2009 15:19 GMT

  Μαρία Δαμανάκη, Κουλαϊδής Βασίλης : ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ
  ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
  ANTIGRAFH
  http://indymedia.org/en/2007/09/893359.shtml

  ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
  ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 30 Sep 2007 16:52 GMT

  Μαρία Δαμανάκη, Κουλαϊδής Βασίλης : ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
  Μαρία Δαμανάκη :“Εταίρες” κατά την αρχαιότητα εκαλούντο οι γυναίκες εκείνες, οι οποίες απαλλαγμένες των δεσμών του γάμου, ζούσαν ελευθέρως “εκ του εμπορίου των θέλγητρων των”. Ο απατεώνας ή το “παιδί της Εταίρας” κ. Κουλαϊδής Βασίλης,είναι μέχρι την αποπομπή του Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

  Μαρία Δαμανάκη, Κουλαϊδής Βασίλης : ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
  Μαρία Δαμανάκη :“Εταίρες” κατά την αρχαιότητα εκαλούντο οι γυναίκες εκείνες, οι οποίες απαλλαγμένες των δεσμών του γάμου, ζούσαν ελευθέρως “εκ του εμπορίου των θέλγητρων των”. Ο απατεώνας ή το “παιδί της Εταίρας” κ. Κουλαϊδής Βασίλης,είναι μέχρι την αποπομπή του Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μαρία Δαμανάκη, Κουλαϊδής Βασίλης : ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Πελοποννήσου, τέως μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής Προγράμματος PISA.
  Είμαι η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ πασόκα τσιμπουκλού
  Η “ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ” κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 24 Sep 2007 14:09 GMT

  ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ = “Εταίρες” κατά την αρχαιότητα εκαλούντο οι γυναίκες εκείνες, οι οποίες απαλλαγμένες των δεσμών του γάμου, ζούσαν ελευθέρως “εκ του εμπορίου των θέλγητρων των”. Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ή το “παιδί της Εταίρας” κ. Κουλαϊδής Βασίλης, Καθηγητής Παν/μίου Πελοποννήσου, τέως μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής Προγράμματος PISA.
  ΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΤΗΣ “ΔΙΑΔΟΧΗΣ” ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
  ΚΑΙ ΟΙ “ΕΤΑΙΡΕΣ” ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
  “Εταίρες” κατά την αρχαιότητα εκαλούντο οι γυναίκες εκείνες, οι οποίες απαλλαγμένες των δεσμών του γάμου, ζούσαν ελευθέρως “εκ του εμπορίου των θέλγητρων των”

  http://www.apologitis.com/gr/ancient/a-ginaika.htm

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:26:00 μ.μ.

  Με κατάπληξη πληροφορηθήκαμε ότι η κατ'επάγγελμα τυχοδιόκτρια κ. Μαρία Δαμανάκη, αυτή που κοροιδεύει ο κ. Καραμανλής - και καλά την κάνει σαν μια άλλη Κωσταντόπουλο – είναι ουδέτερη στη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ.

  ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!!!

  Μαρία Δαμανάκη, Κουλαϊδής Βασίλης : ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
  Ο κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ είναι ο “προξενητής” της Βαλαωρίτου και προωθεί φοιτήτριες (με το αζημίωτο) σε πολιτικούς!!
  Η “ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ” κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ τον καλύπτει γιατί τρώνε μαζί τις "μίζες" από τα εκλεκτορικά σώματα στα πανεπιστήμια όταν ψηφίζουν δεξιούς καθηγητές.

  Η “ΕΤΑΙΡΑ” ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ “ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ”ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ !!!
  Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ή το “παιδί της Εταίρας” κ. Κουλαϊδής Βασίλης ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΜΕ ΠΟΣΑ “ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ” Ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ); ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΑΠΟ “ΜΙΖΕΣ” ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΑ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ;

  Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ κ. Κουλαϊδής Βασίλης ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ. ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!
  Απατεώνα – Λαμόγιο κ. Βασίλη Κουλαϊδή ήρθε το τέλος σου. ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ κ. Βασίλη Κουλαϊδή ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ – ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΡΙΑ κ. Μαρία Δαμανάκη που το “παίζει ουδέτερη” στην διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ.
  ΑΝ Η κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ.... ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΑΡΑΚΙ.... ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ !!!!!

  ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ:

  Μαυρίστε την Μαρία Δαμανάκη‏...
  .

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:27:00 μ.μ.

  Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ “ΕΓΡΑΨΕ” :
  Είμαι η Μαρία Δαμανάκη‏
  πασόκα τσιμπουκλού
  τον πούτσο δε χορταίνω,
  πλακώστε με στα καυλιά,
  και απ’ τη ντουλάπα βγαίνω

  Είμαι μια πούστρα βρωμερή
  Με ξυρισμένο κώλο
  Σύντροφοι λυπηθείτε με
  Ψοφήστε με στον ψώλο

  Είμαι μια πούστρα παρδαλή
  Τέρμα ξεπατωμένη
  Και χώσε κάργα την ψωλή
  Η αμυγδαλή μου βγαίνει

  Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
  Και βασιλιά τον λέω
  Μπουκώστε με μέχρι βαθειά
  Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω.

  ΑΝ Η κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ....

  4:03 μμ

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:28:00 μ.μ.

  Τη 4:16 μμ , Ο χρήστης Ανώνυμος είπε...
  Ο κ. ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ....
  Ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ "ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ" ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!! 22 Dec 2007 16:05 GMT

  Ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΜΕ ΤΟ “ΑΖΗΜΙΩΤΟ” ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ !!!!!
  Ο κ. ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ "ΞΗΛΩΣΕ" ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ
  Διευρύνεται ο κύκλος των εκβιαστών “προβληματικών”πολιτικών
  ΣΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ “ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ” ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  Ο κ. ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ....
  (Αλλά τι περιμένεις από έναν απατεώνα που δεν δηλώνει εκπαιδευτικός που είναι το επάγγελμά του αλλά δημοσιογράφος. Ενας φιλόλογος σε νυχτερινό σχολείο (που δεν πατάει και ποτε σύμφωνα με πληροφορίες από μέσα) και το παίζει ερευνητής της Εκπαίδευσης!!!!
  Με τι προσόντα ρεεεεεεεεε!!!!???)
  Ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΜΕ ΤΟ “ΑΖΗΜΙΩΤΟ” ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ !!!!!
  http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=661480
  Ο κ. ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΒΓΑΛΕΙ" ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ? ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ? ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ? ΠΟΤΕ ΕΓΙΑΝΑΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΟΙ “ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ”?
  http://press-gr.blogspot.com/2007/07/blog-post_5632.html

  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ “ΝΕΑ” ΧΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ...
  Ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΩΝ ΜΗΝΩΝ.
  ΤΑ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ "ΛΑΔΩΘΗΚΕ ΔΕΟΝΤΩΣ" ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕ !!!!!!

  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ"....ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ...ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ “ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ” ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ “ΑΡΙΣΤΕΡΟ” ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ “ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ”

  ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΣΑΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ "ΚΑΤΕΔΩΣΕ" ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ “ΥΠΟΠΤΟΥΣ” ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΟΥΣΑΝ (αν είναι δυνατόν) ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ( www.alfavita.gr ) ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ!!

  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΧΑΦΙΕ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ!!

  ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΓΡΑΨΕ: Αλλά τι περιμένεις από έναν απατεώνα που δεν δηλώνει εκπαιδευτικός που είναι το επάγγελμά του αλλά δημοσιογράφος. Ενας φιλόλογος σε νυχτερινό σχολείο (που δεν πατάει και ποτε σύμφωνα με πληροφορίες από μέσα) και το παίζει ερευνητής της Εκπαίδευσης!!!!
  Με τι προσόντα ρεεεεεεεεε!!!!???
  Αυτή είναι η Ελλάδα !! Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΩΝ.... ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ!!
  http://press-gr.blogspot.com/2007/12/blog-post_18.html

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:28:00 μ.μ.

  ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  add a comment on this article

  ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΝΑΚΟΥ
  ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ 23.Dec.2007 13:10

  ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ "ΕΙΡΩΝΕΥΟΤΑΝ" ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η "ΠΙΖΑ" ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
  ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ !! ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!


  ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ “ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ” ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ (ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΚΑΠΟΙΑΣ - ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ - ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΛΑΙΔΗ. ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΝΑΚΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!)
  FILIA


  Τη 4:17 μμ , Ο χρήστης Ανώνυμος είπε...
  zvgianna
  Mitsotakis Kefalogiannis Damanaki
  Olo to Rethymno gnorizei tous politikous tis kokainis!!!


  Τη 8:08 μμ , Ο χρήστης Ανώνυμος είπε...
  Ο Βασίλης Κουλαιδής χώρισε την Βασιλεία Χατζηνικήτα και τώρα ρην "εκδίδει"....
  Το έχουν σύστημα να χωρίζουν παντρμένες να τις βάζουν να υιοθετούν παιδιά και μετά να τις εκβιάζουν ποικιλοτρόπως....
  Στο κόλπο και Ο Γιάννης Τσακνής πυστάρα της Κουμουδούρου από τα ΤΕΙ..στον υπόκοσμο...
  ΄Ετσι ζούσε αυτή η παρέα ώσπου τους ανακάλυψε η ασφάλεια ηθών και είναι υπό παρακολούθηση...και κάνουν τους ανήξερους.......

  Πουσταράδες μην ξαναπατήσετε στα πανεπιστήμια γιατί το γαμήσι που θα φάτε δεν περιγράφετε....
  Την Δαμανάκη Μαρία την βίζιτα την είχατε στο κόλπο???


  Τη 1:37 μμ , Ο χρήστης Ανώνυμος είπε...
  H Marjam Damanaki έχει δηλώσει στα πρακτικά της Βουλής των Ελλήνων της 3-12-1996 οτι είναι Ισραηλίτισα !!!

  praktoras myrjam = mosad

  https://www.blogger.com/comment.g?blogID=6321471241424591356&postID=870840590261403867&page=1&isPopup=true#form
  Ο/Η Ανώνυμος είπε...

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:29:00 μ.μ.

  H Marjam Damanaki praktoras myrjam = mosad

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:30:00 μ.μ.

  μΑΖΙ ΣΟΥ ΔΟΚΤΩΡΑ

  μπραβο για το κουραγιο να αποαλυψεις την αλλητισσα την Δαμανακη

  μπραβο

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:31:00 μ.μ.

  Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011
  Μ. Δαμανάκη: H (βρώμικη) φωνή του Πολυτεχνείου?
  Άγρια καμάκωσε την (σχεδόν Αριστερή) σύντροφο του ΠΑΣΟΚ η Λιάνα Κανέλλη, κατηγορώντας την ότι "πούλησε" τους Έλληνες ψαράδες. Η Μαρία Δαμανάκη ως Ευρωπαϊκή Επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας, "επέτυχε" να μειωθεί η (εποχική) αλιεία του Τόνου στο Αιγαίο στο μισό, μόνον για τους Έλληνες, παρ ότι έχει αυξηθεί ο πληθυσμός αυτών των ψαριών. Έτσι οι Τούρκοι που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν...
  τρελαθεί να τον ψαρεύουν , την στιγμή. που δικοί μας ψαράδες πεθαίνουν στη πείνα.
  Η Κανέλλη (που αυτή την φορά την παραδεχθήκαμε) κάλεσε τους εργάτες της Θάλασσας να "ξεσηκωθούν" ενάντια στην "φωνή του Πολυτεχνείου" όπως ειρωνικά αποκάλεσε την Δεξιο-αριστερο-μεταφερόμενη συντρόφισσα, που τους "κατέστρεψε"...
  Όσο για τον αριστερο παρουσιαστή Οικονομέα, όχι μόνο λούφαξε στο ξέσπασμα της Λιάνας, αλλά ουτε κάν τόλμησε να δώσει σινιάλο να αλλάξει ο (άσχετος με την συζήτηση) τίτλος...
  Αναρτήθηκε από V.K. στις 1:44 μ.μ.


  http://adena-gr.blogspot.com/2011/09/h_12.html

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:31:00 μ.μ.

  Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011


  ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ Η ΠΟΡΝΗ
  Δαμανάκη: H (βρώμικη) φωνή του Πολυτεχνείου?
  Άγρια καμάκωσε την (σχεδόν Αριστερή) σύντροφο του ΠΑΣΟΚ η Λιάνα Κανέλλη, κατηγορώντας την ότι "πούλησε" τους Έλληνες ψαράδες. Η Μαρία Δαμανάκη ως Ευρωπαϊκή Επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας, "επέτυχε" να μειωθεί η (εποχική) αλιεία του Τόνου στο Αιγαίο στο μισό, μόνον για τους Έλληνες, παρ ότι έχει αυξηθεί ο πληθυσμός αυτών των ψαριών. Έτσι οι Τούρκοι που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν...
  τρελαθεί να τον ψαρεύουν , την στιγμή. που δικοί μας ψαράδες πεθαίνουν στη πείνα.
  Η Κανέλλη (που αυτή την φορά την παραδεχθήκαμε) κάλεσε τους εργάτες της Θάλασσας να "ξεσηκωθούν" ενάντια στην "φωνή του Πολυτεχνείου" όπως ειρωνικά αποκάλεσε την Δεξιο-αριστερο-μεταφερόμενη συντρόφισσα, που τους "κατέστρεψε"...
  Όσο για τον αριστερο παρουσιαστή Οικονομέα, όχι μόνο λούφαξε στο ξέσπασμα της Λιάνας, αλλά ουτε κάν τόλμησε να δώσει σινιάλο να αλλάξει ο (άσχετος με την συζήτηση) τίτλος...
  Αναρτήθηκε από V.K. στις 1:44 μ.μ.


  http://adena-gr.blogspot.com/2011/09/h_12.html

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:33:00 μ.μ.

  Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣΡΩΠΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ


  "Ιερή" οργάνωση κατηγορείται για μαστροπεία17.10.2008
  Αποστολή Εκτύπωση Καταγγελίες-φωτιά για τον τρόπο με τον οποίο μαστροποί υπεράνω πάσης υποψίας καταφέρνουν να νομιμοποιούν αλλοδαπές κοπέλες, χρησιμοποιώντας ακόμα και μη κυβερνητικές οργανώσεις που φιλοξενούν κακοποιημένες γυναίκες, φέρνει σήμερα στο φως η «Εspresso».

  Πρόκειται για καταγγελίες που κόβουν την ανάσα. Αυτή τη στιγμή λειτουργοί της Δικαιοσύνης, με εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργου Σανιδά, διεξάγουν προκαταρκτική έρευνα και ξεσκονίζουν τους «φακέλους» του Ελληνικού Δικτύου Γυναικών Ευρώπης.

  Στην πραγματικά απίστευτη υπόθεση εμπλέκεται κόσμος και κοσμάκης: Δυο αλλοδαπές οι οποίες κατήγγειλαν τον 36χρονο Κώστα Σούλιο ως μαστροπό και βιαστή, απέκτησαν άδεια παραμονής στη χώρα μας, φιλοξενήθηκαν ως κακοποιημένες στο Δίκτυο και σαράντα ημέρες μετά την καταγγελία τους εμφανίζονται να... δουλεύουν σε στριπτιζάδικο (!), ο κατάδικος άνδρας που κάνει λόγο για πλεκτάνη και αποκαλύπτει συγκλονιστικές λεπτομέρειες, αλλά και ένας επιχειρηματίας με αλυσίδα αρτοποιείων και νυχτερινών κέντρων, ο οποίος ήταν ο βασικός χορηγός του Ελληνικού Δικτύου Γυναικών Ευρώπης και συνελήφθη τον Ιούλιο του 2007 ως στέλεχος του μεγαλύτερου κυκλώματος προαγωγών που εξαρθρώθηκε ποτέ στην Ελλάδα!

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:34:00 μ.μ.

  ΠΩ ΠΩ

  ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΕΓΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΜΑΝΚΗ

  ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΩ

  ΝΙΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:36:00 μ.μ.

  ΕΙΔΗΣΗ

  ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΝΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ

  Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΦΟΝΟ ΑΥΤΟ

  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ

  ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΛΗΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΣΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

  ΚΩΣΤΑΣ ΣΦΑΚΙΑ

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:37:00 μ.μ.

  ΕΙΔΗΣΗ

  ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ

  Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΦΟΝΟ ΑΥΤΟ

  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ

  ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΛΗΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΣΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

  ΚΩΣΤΑΣ ΣΦΑΚΙΑ

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:38:00 μ.μ.

  ΜΑΙΜΟΥ Η ΚΑΣΣΕΤΑ ΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ?

  Αν ακούσει κανείς την "κασσέτα" Εδώ Πολυτεχνείο, διαπιστώνει ότι η κ. Μαρία Δαμανάκη, δεν φοβότανε καθόλου. Επίσης, στα αποσπάσματα αυτά δεν υπάρχει ο ήχος του περίγυρου, λες και η κ. Δαμανάκη ήταν κλεισμένη μόνη της κάπου και δεν ακουγόντουσαν οι φωνές των συμφοιτητών της! Οι πληροφορίες φέρουν την κ. Δαμανάκη να είναι εκτός Πολυτεχνείου – κάπου κοντά στα Τουρκοβούνια – και να παρεμβαίνει στον σταθμό μέσω από τον αναμεταδότη στα Τουρκοβούνια – με την βοήθεια των ανθρώπων που την βάλανε στο Πολυτεχνείο. Όσο για την σύλληψη ή φυλάκιση , που γράφει στο βιογραφικό της οι ίδις πηγές λένε ότι δεν έγιναν ποτέ

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:39:00 μ.μ.

  Ανώνυμος είπε...
  ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑΣ!!
  από ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!! 7:38μμ, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008
  ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑΣ!!

  Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ!!
  από ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!! 7:34μμ, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008
  Μαλιστα η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ειναι και αντροχωριστρα, και εκβιαζει καποιον νεο πολιτικο να μη μιλησει και να της δωσει λεφτα, ψηφους και το σωμα του, αν θελει να ξαναδει ζωντανη τη γυναικα του, την οποια εχει κανει "φυτο" μαζί με το τσιρακια της Μαρθα Παπαδημητριου Βασιλη Κουλαιδη, Ευη Μποτσαρη, Γιαννη Τσακνη....και την εκβιαζουν να υιοθετησει παιδι και να χωρισει

  ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!
  ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!!

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ??

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ??

  ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ

  Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕ Ι!!
  η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ πηδαει απο κομμα σε κομμα
  από ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!! 7:34μμ, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008
  Μαλιστα η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ειναι και αντροχωριστρα, και εκβιαζει καποιον νεο πολιτικο να μη μιλησει και να της δωσει λεφτα, ψηφους και το σωμα του, αν θελει να ξαναδει ζωντανη τη γυναικα του, την οποια εχει κανει "φυτο" μαζί με το τσιρακια της Μαρθα Παπαδημητριου Βασιλη Κουλαιδη, Ευη Μποτσαρη, Γιαννη Τσακνη....και την εκβιαζουν να υιοθετησει παιδι και να χωρισει

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:39:00 μ.μ.

  Ανώνυμος είπε...
  ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑΣ!!
  από ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!! 7:38μμ, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008
  ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑΣ!!

  Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ!!
  από ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!! 7:34μμ, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008
  Μαλιστα η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ειναι και αντροχωριστρα, και εκβιαζει καποιον νεο πολιτικο να μη μιλησει και να της δωσει λεφτα, ψηφους και το σωμα του, αν θελει να ξαναδει ζωντανη τη γυναικα του, την οποια εχει κανει "φυτο" μαζί με το τσιρακια της Μαρθα Παπαδημητριου Βασιλη Κουλαιδη, Ευη Μποτσαρη, Γιαννη Τσακνη....και την εκβιαζουν να υιοθετησει παιδι και να χωρισει

  ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!
  ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!!

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ??

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ??

  ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ

  Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕ Ι!!
  η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ πηδαει απο κομμα σε κομμα
  από ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!! 7:34μμ, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008
  Μαλιστα η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ειναι και αντροχωριστρα, και εκβιαζει καποιον νεο πολιτικο να μη μιλησει και να της δωσει λεφτα, ψηφους και το σωμα του, αν θελει να ξαναδει ζωντανη τη γυναικα του, την οποια εχει κανει "φυτο" μαζί με το τσιρακια της Μαρθα Παπαδημητριου Βασιλη Κουλαιδη, Ευη Μποτσαρη, Γιαννη Τσακνη....και την εκβιαζουν να υιοθετησει παιδι και να χωρισει

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:39:00 μ.μ.

  Ανώνυμος είπε...
  ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑΣ!!
  από ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!! 7:38μμ, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008
  ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑΣ!!

  Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ!!
  από ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!! 7:34μμ, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008
  Μαλιστα η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ειναι και αντροχωριστρα, και εκβιαζει καποιον νεο πολιτικο να μη μιλησει και να της δωσει λεφτα, ψηφους και το σωμα του, αν θελει να ξαναδει ζωντανη τη γυναικα του, την οποια εχει κανει "φυτο" μαζί με το τσιρακια της Μαρθα Παπαδημητριου Βασιλη Κουλαιδη, Ευη Μποτσαρη, Γιαννη Τσακνη....και την εκβιαζουν να υιοθετησει παιδι και να χωρισει

  ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!
  ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!!

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ??

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ??

  ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ

  Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕ Ι!!
  η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ πηδαει απο κομμα σε κομμα
  από ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!! 7:34μμ, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008
  Μαλιστα η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ειναι και αντροχωριστρα, και εκβιαζει καποιον νεο πολιτικο να μη μιλησει και να της δωσει λεφτα, ψηφους και το σωμα του, αν θελει να ξαναδει ζωντανη τη γυναικα του, την οποια εχει κανει "φυτο" μαζί με το τσιρακια της Μαρθα Παπαδημητριου Βασιλη Κουλαιδη, Ευη Μποτσαρη, Γιαννη Τσακνη....και την εκβιαζουν να υιοθετησει παιδι και να χωρισει

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:40:00 μ.μ.

  Ανώνυμος είπε...
  ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑΣ!!
  από ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!! 7:38μμ, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008
  ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑΣ!!

  Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ!!
  από ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!! 7:34μμ, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008
  Μαλιστα η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ειναι και αντροχωριστρα, και εκβιαζει καποιον νεο πολιτικο να μη μιλησει και να της δωσει λεφτα, ψηφους και το σωμα του, αν θελει να ξαναδει ζωντανη τη γυναικα του, την οποια εχει κανει "φυτο" μαζί με το τσιρακια της Μαρθα Παπαδημητριου Βασιλη Κουλαιδη, Ευη Μποτσαρη, Γιαννη Τσακνη....και την εκβιαζουν να υιοθετησει παιδι και να χωρισει

  ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!
  ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!!

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ??

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ??

  ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ

  Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕ Ι!!
  η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ πηδαει απο κομμα σε κομμα
  από ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ!! 7:34μμ, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008
  Μαλιστα η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ειναι και αντροχωριστρα, και εκβιαζει καποιον νεο πολιτικο να μη μιλησει και να της δωσει λεφτα, ψηφους και το σωμα του, αν θελει να ξαναδει ζωντανη τη γυναικα του, την οποια εχει κανει "φυτο" μαζί με το τσιρακια της Μαρθα Παπαδημητριου Βασιλη Κουλαιδη, Ευη Μποτσαρη, Γιαννη Τσακνη....και την εκβιαζουν να υιοθετησει παιδι και να χωρισει

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:40:00 μ.μ.

  ΜΑΝΤΑΤΑ

  ΕΙΔΗΣΗ

  ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ

  Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΦΟΝΟ ΑΥΤΟ

  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ

  ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΛΗΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΣΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:41:00 μ.μ.

  ΜΑΝΤΑΤΑ

  ΕΙΔΗΣΗ

  ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ

  Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΦΟΝΟ ΑΥΤΟ

  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ

  ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΛΗΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΣΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:42:00 μ.μ.

  ΧΩΡΙΖΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕς ΚΑΙ ΤΙς ΕΚΒΙΑΖΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΒΕΒΡΑΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ!
  η ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΣΑ ΗΞΕΡΕ

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:43:00 μ.μ.

  Ανώνυμος είπε...
  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
  Η Μαρια Δαμανκη προστατης κυκλωματων πορνειας! Αφου ειναι η ιδια πασσαρει και αλλλες!
  Ανώνυμος είπε...
  www.thebest.gr/news/index/viewStory/9011

  Κατσέλη Νορα και Δαμανάκη Μαρια στη μαστρωπεια υπεράσπιση για κατηγορούμενη μαστρωπό
  Σκάνδαλο με πολλές διαστάσεις
  05/02/2010 20:00
  Μοιραστείτε το άρθρο:  Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ της zougla.gr σχετικά με τη βοήθεια που έσπευσαν να δώσουν η Μαρία Δαμανάκη και η Νόρα Κατσέλη σε μια γυναίκα υπεράνω πάσης υποψίας στην οποία, όμως, έχει ασκηθεί δίωξη για τα αδικήματα της σωματεμπορίας τελεσθείσας κατ’ επάγγελμα και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα!
  Όπως αναφέρει η zougla.gr, «τον Δεκέμβριο του 2008, με μισή ώρα διαφορά, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κυρία Μαρία Δαμανάκη, αλλά και η Νόρα Kατσέλη, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, προσήλθαν στο γραφείο της εισαγγελέως Εφετών, κυρίας Βιργινίας Σακελλαροπούλου. Οι δυο γυναίκες δεν μπήκαν στο εισαγγελικό γραφείο στο πλαίσιο κάποιας εθιμοτυπικής συνάντησης, αλλά για να καταθέσουν ως «μάρτυρες υπεράσπισης» της προέδρου του Ελληνικού Δικτύου Γυναικών Ευρώπης, κυρίας Νίκης Ρουμπάνη, οι ημέρες και τα έργα της οποίας ελέγχονται ήδη από την 21η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.»

  14 Ιαν 2011 7:09:00 μ.μ.

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:45:00 μ.μ.

  Εκκληση στην

  εισαγγελέα Εφετών, κυρίας Βιργινία Σακελλαροπούλο

  να συλλαβει την Δαμανκη ως την πραγματικη νονο των κυκλωματων πορνειας

  Αυτης ειναι τα πορνεια τα πηρε απο τον αξιωματικο χωροφυλακα πατερα της


  Μιλτιαδης

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2011, 11:58:00 μ.μ.

  ΕΙΔΗΣΗ


  ΕΚΛΠΗΚΤΗ Η ΣΟΦΙΑ ΝΤΑΝΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΑΜΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΕΣ....

  ΑΚΟΜΑ Η ΔΑΜΑΝΚΗ ΕΜΝΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΣΠΟΑΙΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΑΤΣΑ ΠΤΥΧΙΑ

  ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ!
  Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΧΕ ΑΡΙΘΜΟ 2995/2011

  ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡεΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΡΩΠΕΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ παρανομες υιοθεσιες παιδιων απειλη δολοφονιας ΚΛΠ..ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 - 11 - 2011 ΠΑΡΟΥΣΙΑ 7 ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 1113 ΤΟΥ 5 ΟΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕ3ΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

  ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ...
  ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ 450 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑΔΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ!!

  Μα δενυπαρχει ενας εισαγγελεας να συλλαβει την Δαμανακη και τους μαφιοζοιυς της?
  Ποια η σχεση της Δαμανακη με το χασισι της Κρητης??

  ΜΑΡΤΥΡΕΣ

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:01:00 π.μ.

  ΕΙΔΗΣΗ


  ΕΚΛΠΗΚΤΗ Η ΣΟΦΙΑ ΝΤΑΝΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΕΣ....

  ΑΚΟΜΑ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΜΝΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΑΤΣΑ ΠΤΥΧΙΑ

  ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ!

  Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΧΕ ΑΡΙΘΜΟ 2995/2011

  ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΡΩΠΕΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ παρανομες υιοθεσιες παιδιων απειλη δολοφονιας ΚΛΠ....

  ....ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 - 11 - 2011 ΠΑΡΟΥΣΙΑ 7 ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 1113 ΤΟΥ 5 ΟΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

  ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΝΤΑΝΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ...
  ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ 450 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ!!

  Μα δεν υπαρχει ενας εισαγγελεας να συλλαβει την Δαμανακη και τους μαφιοζους της?
  Ποια η σχεση της Δαμανακη Μαριας με το χασισι της Κρητης??

  ΜΑΡΤΥΡΕΣ

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:01:00 π.μ.

  ΕΙΔΗΣΗ


  ΕΚΛΠΗΚΤΗ Η ΣΟΦΙΑ ΝΤΑΝΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΕΣ....

  ΑΚΟΜΑ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΜΝΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΑΤΣΑ ΠΤΥΧΙΑ

  ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ!

  Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΧΕ ΑΡΙΘΜΟ 2995/2011

  ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΡΩΠΕΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ παρανομες υιοθεσιες παιδιων απειλη δολοφονιας ΚΛΠ....

  ....ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 - 11 - 2011 ΠΑΡΟΥΣΙΑ 7 ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 1113 ΤΟΥ 5 ΟΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

  ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΝΤΑΝΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ...
  ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ 450 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ!!

  Μα δεν υπαρχει ενας εισαγγελεας να συλλαβει την Δαμανακη και τους μαφιοζους της?
  Ποια η σχεση της Δαμανακη Μαριας με το χασισι της Κρητης??

  ΜΑΡΤΥΡΕΣ

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:02:00 π.μ.

  ΕΙΔΗΣΗ


  ΕΚΛΠΗΚΤΗ Η ΣΟΦΙΑ ΝΤΑΝΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΕΣ....

  ΑΚΟΜΑ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΑΤΣΑ ΠΤΥΧΙΑ

  ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ!

  Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΧΕ ΑΡΙΘΜΟ 2995/2011

  ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΡΩΠΕΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ παρανομες υιοθεσιες παιδιων απειλη δολοφονιας ΚΛΠ....

  ....ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 - 11 - 2011 ΠΑΡΟΥΣΙΑ 7 ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 1113 ΤΟΥ 5 ΟΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

  ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΝΤΑΝΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ...
  ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ 450 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ!!

  Μα δεν υπαρχει ενας εισαγγελεας να συλλαβει την Δαμανακη και τους μαφιοζους της?
  Ποια η σχεση της Δαμανακη Μαριας με το χασισι της Κρητης??

  ΜΑΡΤΥΡΕΣ

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:02:00 π.μ.

  ΕΙΔΗΣΗ


  ΕΚΛΠΗΚΤΗ Η ΣΟΦΙΑ ΝΤΑΝΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΕΣ....

  ΑΚΟΜΑ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΑΤΣΑ ΠΤΥΧΙΑ

  ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ!

  Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΧΕ ΑΡΙΘΜΟ 2995/2011

  ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΡΩΠΕΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ παρανομες υιοθεσιες παιδιων απειλη δολοφονιας ΚΛΠ....

  ....ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 - 11 - 2011 ΠΑΡΟΥΣΙΑ 7 ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 1113 ΤΟΥ 5 ΟΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

  ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΝΤΑΝΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ...
  ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ 450 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ!!

  Μα δεν υπαρχει ενας εισαγγελεας να συλλαβει την Δαμανακη και τους μαφιοζους της?
  Ποια η σχεση της Δαμανακη Μαριας με το χασισι της Κρητης??

  ΜΑΡΤΥΡΕΣ

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:04:00 π.μ.

  Twitter / Michalis K.: Η βρώμικη φωνή του Πολυτεχ ...twitter.com/konig82/.../113583606433202... - Cached - Translate this page
  You +1'd this publicly. Undo
  Η βρώμικη φωνή του Πολυτεχνείου, Μαρία Δαμανάκη, πέτυχε μείωση αλιείας για την Ελλάδα, και έδωσε αύξηση σε Ισπανία - Γαλλία. Ούστ μωρή.
  ΔΙΗΝΕΚΗΣ: Μ. Δαμανάκη: H (βρώμικη) φωνή του Πολυτεχνείου?dienekis480.blogspot.com/2011/09/h.html - Cached - Translate this page
  You +1'd this publicly. Undo
  12 Σεπτ. 2011 – Μ. Δαμανάκη: H (βρώμικη) φωνή του Πολυτεχνείου? Άγρια καμάκωσε την (σχεδόν Αριστερή) σύντροφο του ΠΑΣΟΚ η Λιάνα Κανέλλη, κατηγορώντας την ...

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:05:00 π.μ.

  Ανώνυμος είπε...
  Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ!!

  από ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΘΗΝΑΣ 7:25μμ, Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008
  ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
  ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΝΔΥ ΤΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ??ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ?

  Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ!!

  ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑΣ...ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ...

  ΟYΤΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

  ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ" ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ!!

  από Χώρα γερόντων η Ελλάδα ώς τα επόμενα 50 χρόνι 10:43πμ, Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008
  Ραγδαία μείωση του ελληνικού πληθυσμού προβλέπεται για τα επόμενα χρόνια. Η Ελλάδα μεταβάλλεται σε χώρα γερόντων, ενώ ταυτόχρονα θα αυξάνονται σταθερά οι γεννήσεις από αλλοδαπές μητέρες. Η έρευνα της «Ε» στηρίζεται σε μελέτη του πρώην υπουργού, Μαν. Δρεττάκη, ο οποίος υπολογίζει ότι το 2004 γεννήθηκαν 55.000 λιγότερα παιδιά σε σχέση με το 1980.  Χώρα γερόντων η Ελλάδα ώς τα επόμενα 50 χρόνια


  Χιλιάδες παιδιά μας λείπουν κάθε χρόνο

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:05:00 π.μ.

  Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΥΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜOΣΑΝΤ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ "ΜΩYΣΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ...
  ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ!!


  . Ο Μωυσής όπως παρουσιάζεται στη Βίβλο2. 1. Γέννηση και ανατροφήΟ λαός του Μωυσή ήταν μια ομάδα οικογενειών που ζούσαν νομαδικά και είχαν εγκατασταθεί στην Αίγυπτο με τον πατέρα τους τον Ιακώβ, ή αλλιώς Ισραήλ, για να γλιτώσουν από τη λιμοκτονία. (Γένεση κεφ. 46) Για δεκαετίες συνυπήρχαν ειρηνικά με τους Αιγύπτιους γείτονές τους. Αλλά άλλαξαν τα πράγματα όταν ανέλαβε την εξουσία ένας καινούριος Φαραώ [2] . «Βλέπετε ότι αυτοί οι Ισραηλίτες είναι λαός πολυάριθμος και ισχυρότερος από μας! Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να μην πολλαπλασιάζονται συνεχώς», είπε στο λαό του. (Έξοδος 1:9, 10, ΜΠΚ, Ο' εδώ) Το σχέδιο για τον έλεγχο του πληθυσμού των Ισραηλιτών ήταν πρώτα να τους κάνουν «να υπηρετούν ως δούλοι υπό τυραννία». (εδ. 13, ΜΝΚ) και στη συνέχεια να διατάξουν τις Εβραίες μαίες να σκοτώνουν κάθε αρσενικό παιδί που γεννούσαν οι γυναίκες των Ισραηλιτών. (εδ. 15, 16) Ωστόσο, οι θαρραλέες μαίες επειδή "φοβούνταν τον Θεό" άφηναν τα παιδιά να ζουν κι έτσι οι Ισραηλίτες συνέχιζαν να αυξάνονται. Ο βασιλιάς της Αιγύπτου διέταξε τότε: «Κάθε νεογέννητο γιο θα τον ρίχνετε στον ποταμό Νείλο». (εδ. 22)

  Ένα αντρόγυνο Ισραηλιτών, ο Αμράμ και η Ιωχαβέδ, «δεν φοβήθηκαν τη διαταγή του βασιλιά» και με κίνδυνο της ζωής τους έκρυψαν τον νεογέννητο γιο τους ώστε να μην εκτελεστεί. (Εβραίους 11:23· Έξοδος 2:1, 2· 6:20) Το αγόρι αυτό περιγράφτηκε αργότερα ως «πανέμορφος», ή «αρεστός», «ενώπιον του Θεού» [3] . (Πράξεις των Αποστόλων 7:20) Μετά από τρεις μήνες δεν μπορούσαν πλέον οι γονείς του Μωυσή να τον κρύβουν. Μη έχοντας άλλη ελπίδα, η Ιωχαβέδ έβαλε το βρέφος σε ένα κιβώτιο από πάπυρο και το άφησε στον ποταμό Νείλο, σε μέρος όπου πιθανότατα θα το έβρισκαν. (Έξοδος 2:3, 4)

  ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ !!
  ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΣΙΑ 24 Sep 2008 12:20 GMT
  ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ!!

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:06:00 π.μ.

  Η 'ΔΗΘΕΝ' 'σιδηρά κυρία'' της Ελληνικής Αριστεράς ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ !!

  Η Marjam Damanaki ΕΙΝΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΣΣΑ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μοσαντ που πρώτα ήταν μέλος της προσωποποίησης της υποστήριξης του Συνασπισμού, και μετά απεφάνθη οτί στο ΠΑΣΟΚ θα είναι καλύτερα, παραδέχθηκε πρίν χρόνια σε ελληνική εφημερίδα οτι είναι εβραία με εκφράσεις τύπου:''Ναί,είμαι εβραία''(και περήφανη για αυτό)...


  https://www.blogger.com/comment.g?blogID=6321471241424591356&postID=870840590261403867&page=1&isPopup=true#form
  Ο/Η Ανώνυμος είπε...
  ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΘΕΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΡΘΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΑΠΟΝΤΕ κλπ.)ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ!!
  Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΝΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ") ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΡΑΓΑΝΩΣΗ - ΟΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ !!!
  Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΑ.

  http://www.geocities.com/anaxfiles/forum/giorgos.html#sectA

  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ? ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ"
  Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!!

  ΥΓΡΟ ΠΥΡ: Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ... - [ Translate this page ]24 Σεπτ. 2008 ... Στριγάς φωτογραφίζει τη Μαρία Δαμανάκη, τον Κώστα Λαλιώτη και τον Στέφανο Τζουμάκα), οι οποίοι συνεδρίαζαν στην αμερικανική πρεσβεία το ...
  hygropyr.blogspot.com/2008/09/blog-post_26.html - 192k - 9 hours ago - Cached - Similar pages

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:08:00 π.μ.

  Η 'ΔΗΘΕΝ' 'σιδηρά κυρία'' της Ελληνικής Αριστεράς ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ !!

  Η Marjam Damanaki ΕΙΝΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΣΣΑ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μοσαντ που πρώτα ήταν μέλος της προσωποποίησης της υποστήριξης του Συνασπισμού, και μετά απεφάνθη οτί στο ΠΑΣΟΚ θα είναι καλύτερα, παραδέχθηκε πρίν χρόνια σε ελληνική εφημερίδα οτι είναι εβραία με εκφράσεις τύπου:''Ναί,είμαι εβραία''(και περήφανη για αυτό)...


  https://www.blogger.com/comment.g?blogID=6321471241424591356&postID=870840590261403867&page=1&isPopup=true#form
  Ο/Η Ανώνυμος είπε...
  ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΘΕΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΡΘΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΑΠΟΝΤΕ κλπ.)ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ!!
  Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΝΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ") ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΡΑΓΑΝΩΣΗ - ΟΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ !!!
  Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΑ.

  http://www.geocities.com/anaxfiles/forum/giorgos.html#sectA

  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ? ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ"
  Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!!

  ΥΓΡΟ ΠΥΡ: Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ... - [ Translate this page ]24 Σεπτ. 2008 ...

  Στριγάς φωτογραφίζει τη Μαρία Δαμανάκη, τον Κώστα Λαλιώτη και τον Στέφανο Τζουμάκα), οι οποίοι συνεδρίαζαν στην αμερικανική πρεσβεία το ...
  hygropyr.blogspot.com/2008/09/blog-post_26.html - 192k - 9 hours ago - Cached - Similar pages

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:08:00 π.μ.

  Η 'ΔΗΘΕΝ' 'σιδηρά κυρία'' της Ελληνικής Αριστεράς ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ !!

  Η Marjam Damanaki ΕΙΝΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΣΣΑ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μοσαντ που πρώτα ήταν μέλος της προσωποποίησης της υποστήριξης του Συνασπισμού, και μετά απεφάνθη οτί στο ΠΑΣΟΚ θα είναι καλύτερα, παραδέχθηκε πρίν χρόνια σε ελληνική εφημερίδα οτι είναι εβραία με εκφράσεις τύπου:''Ναί,είμαι εβραία''(και περήφανη για αυτό)...


  https://www.blogger.com/comment.g?blogID=6321471241424591356&postID=870840590261403867&page=1&isPopup=true#form
  Ο/Η Ανώνυμος είπε...
  ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΘΕΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΡΘΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΑΠΟΝΤΕ κλπ.)ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ!!
  Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΝΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ") ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΡΑΓΑΝΩΣΗ - ΟΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ !!!
  Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΑ.

  http://www.geocities.com/anaxfiles/forum/giorgos.html#sectA

  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ? ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ"
  Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!!

  ΥΓΡΟ ΠΥΡ: Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ... - [ Translate this page ]24 Σεπτ. 2008 ...

  Στριγάς φωτογραφίζει τη Μαρία Δαμανάκη, τον Κώστα Λαλιώτη και τον Στέφανο Τζουμάκα), οι οποίοι συνεδρίαζαν στην αμερικανική πρεσβεία το ...
  hygropyr.blogspot.com/2008/09/blog-post_26.html - 192k - 9 hours ago - Cached - Similar pages

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:09:00 π.μ.

  ΕΙΔΗΣΗ


  ΕΚΛΠΗΚΤΗ Η ΣΟΦΙΑ ΝΤΑΝΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΕΣ....

  ΑΚΟΜΑ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΑΤΣΑ ΠΤΥΧΙΑ

  ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ!

  Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΧΕ ΑΡΙΘΜΟ 2995/2011

  ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΡΩΠΕΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ παρανομες υιοθεσιες παιδιων απειλη δολοφονιας ΚΛΠ....

  ....ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 - 11 - 2011 ΠΑΡΟΥΣΙΑ 7 ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 1113 ΤΟΥ 5 ΟΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

  ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΝΤΑΝΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ...
  ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ 450 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ!!

  Μα δεν υπαρχει ενας εισαγγελεας να συλλαβει την Δαμανακη και τους μαφιοζους της?
  Ποια η σχεση της Δαμανακη Μαριας με το χασισι της Κρητης??

  ΜΑΡΤΥΡΕΣ

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:11:00 π.μ.

  Αντισταθείτε στην κάθε "Δραχμανάκη" ή "Μυριάμ¨που σας επιβάλλουν άνωθεν!
  Η αλήθεια θα νικήσει!
  Υπάρχει ελπίδα! Είστε εσείς οι ίδιοι! Αντισταθείτε!

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:12:00 π.μ.

  Τον δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλο, ως γνωστόν, μετέθεσε από τον Έβρο στην Αθήνα ο "γέρος της Δημοκρατίας" κ. Γ. Παπανδρέου, τακτική, που ακολουθεί και ο εγγονός κ. Γ. Παπανδρέου, δηλ. να εξυπηρετεί τους "εχθρούς του", ενώ αδιαφορεί για τους υποστηρικτές του (και μετά την πατάει)!

  kai thn damanaki..

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:13:00 π.μ.

  Ως Επίτροπος συνέχισε το κταστροφικό έργο, δίνοντας άδεια στους Τούρκους ψαράδες να ψαρεύουν πενταπλάσιους τόνους ψάρια από τους ΄Ελληνες ψαράδες!

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:13:00 π.μ.

  Ενώ οι πολίτες πεινάνε, 230.000 ευρώ είναι ο ετήσιος βασικός μισθός της επιτρόπου Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης. Παρόλα αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά.

  χειροκροτηστε...

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:15:00 π.μ.

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

  Σύμφωνα, με τον αρχιπράκτορα του ΝΑΤΟ κ. Αθανάσιο Στριγά, που ούτε τον διαψεύδουμε, ούτε τον επιβεβαιώνουμε, ούτε τον γνωρίζουμε, κλήθηκαν στα υπόγεια της Πρεσβείας στις 16 Νοεμβρίου 1973, τρία πρόσωπα, που εκ των υστέρων ανέβηκαν ταχύτατα, ως εκλεκτοί, στην πολιτική ζωή της χώρας.

  Ενώ το κίνημα ήταν αντιδικτατορικό τα τρία αυτά πρόσωοπα είχαν "εντολή" να στρέψουν τους φοιτητές μόνο στο πρόσωπο του κ. Γ. Παπαδόπουλου, για να έρθει πιο εύκολα ο κ. Ιωαννίδης, αλλά όχι να φύγει η χούντα!

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:15:00 π.μ.

  Στριγάς φωτογραφίζει τη Μαρία Δαμανάκη, τον Κώστα Λαλιώτη και τον Στέφανο Τζουμάκα), οι οποίοι συνεδρίαζαν στην αμερικανική πρεσβεία το ...


  hygropyr.blogspot.com/2008/09/blog-post_26.html - 192k - 9 hours ago - Cached - Similar pages

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:16:00 π.μ.

  Ας σημειώσουμε ότι η κ. Μαριέττα Γιαννάκου, έχει δηλώσει ότι βοήθησε στην εκλογή της κ. Δαμανάκη ως Επιτρόπου.

  ΣΤΗΝ ΕΤ3 ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:17:00 π.μ.

  Όταν η εξέγερση των πολιτών και φοιτητών φούντωνε, το 1973, οι επιτελείς στην Ουάσιγκτον σκεφτόντουσαν εναλλακτικές λύσεις, γιατί ο δικτατορας υπηρέτης τους κ. Γ. Παπαδόπουλος τους "ένανε νερά" και δεν...
  άφηνε τα αεροπλάνα της Αμερικής να πάνε στο Ισραήλ, για τον εκεί πόλεμο.
  Έτσι, όσο η εξέγερση του Πολυτεχνείου φούντωνε η Πρεσβεία, λέγε με αφεντικό, σκεφτόταν διαφορετικά πρόσωπα, για την ανατροπή του κ. Γ. Παπαδόπουλου

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:17:00 π.μ.

  Η Μυριαμ Σαγιαν (κατα κοσμον Μαρια Δαμανακη) εκφωνουσε απο την κλινικη Αλαζακη απεναντι απο την αμερικανικη πρεσβεια, η κλινικη ως γνωστο ανηκε στο γαμπρο τη Δημητριου Ιωαννιδη, του ανθρωπου εργαλειο των αμερικανων, αυτον που επελεξαν για να ριξουν τον Παπαδοπουλο, που ειχε αντιαμερικανικη σταση, (βλεπε συναιτερισμο με τους ρωσους στα τσιμεντα καβαλας, απαγορευση αμερικανικων αεροπλανων απο τον ελληνικο εναεριο χωρο, στο πολεμο των 6 ημερων και αλλα πολλα) η Μυρια Σαγιαν λοιπον μαζι με τους πρακτορισκους την αμ. πρεσβειας, Κωστα Λαλιωτη, Στεφανο Τζουμακα, Νικο Μπιστη, Μιμη Ανδρουλακη και αλλα πολλα αποβρασματα της τοτε κοινωνιας, που μετεπειτα εξαργυρωσαν τη "δουλιτσα" που τους ανεθεσαν τα αφεντικα τους, εγιναν ΑΠΑΝΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ....

  Και ο πιο βλαξ και αδαης μπορει να συνδεσει το παζλ πλεον...

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:19:00 π.μ.

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

  Ο ΠΑΤΕΡΑΣΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ

  ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

  ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΛΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...

  ΠΑΣΟΚΟΙ

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:22:00 π.μ.

  Η πορεία της είναι γνωστή. Πέρασε από όλλα τα κόμματα, με "εντολές" να τα διαλύσει. Δίκασε τον ηγέτη του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρέα Παπανδρέου το "βρώμικο '89" και παρόλα αυτά μπήκε στο ΠΑΣΟΚ. Φανταστείτε ο γυιός του Ανδρέα, τι λάθος έκανε!!

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:23:00 π.μ.

  Πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ καταγγέλει και μηνύει τη…"σοσιαλίστρια ...alfeiospotamos.wordpress.com/.../πολιτευτή... - Cached - Translate this page
  You +1'd this publicly. Undo  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ. Κύριε Γιώργο Παπανδρέου. Κύριε Ραγκούση Γιάννη. Κύριοι της Εκαπ Πασοκ. Κυρίες Κύριοι, Σας αποστέλλω, ...
  2009 Αὐγούστου 31 « Alfeiospotamos's Blogalfeiospotamos.wordpress.com/2009/08/31/ - Cached - Translate this page
  You +1'd this publicly. Undo
  31 Αυγ. 2009 –


  Πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ καταγγέλει και μηνύει τη… ... Μαρίας Δαμανάκη βουλευτού του Πασοκ (?) και κατά παντός υπευθύνου για σωρεία ... με αυτήν την μήνυση και δεν μπορούν να «χειριστούν» αυτήν την καταγγελία, ούτε και ο κ. ...

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:24:00 π.μ.

  Πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ καταγγέλει και μηνύει τη…"σοσιαλίστρια ...alfeiospotamos.wordpress.com/.../πολιτευτή... - Cached - Translate this page
  You +1'd this publicly. Undo  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ. Κύριε Γιώργο Παπανδρέου. Κύριε Ραγκούση Γιάννη. Κύριοι της Εκαπ Πασοκ. Κυρίες Κύριοι, Σας αποστέλλω, ...
  2009 Αὐγούστου 31 « Alfeiospotamos's Blogalfeiospotamos.wordpress.com/2009/08/31/ - Cached - Translate this page
  You +1'd this publicly. Undo
  31 Αυγ. 2009 –


  Πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ καταγγέλει και μηνύει τη… ... Μαρίας Δαμανάκη βουλευτού του Πασοκ (?) και κατά παντός υπευθύνου για σωρεία ... με αυτήν την μήνυση και δεν μπορούν να «χειριστούν» αυτήν την καταγγελία, ούτε και ο κ. ...

  prosexte thn hmeromhnia 29 - 8 -209 ''tis epomenes meres o Karamanlis eipe ekloges...

  o Dr Koytsoukos efere ekloges...

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:25:00 π.μ.

  βασικός μισθός ενός Επιτρόπου στην ΕΕ είναι για το 2009 ήταν €230.000 ετησίως (προ φόρων), ενώ οι περισσότεροι κερδίζουν αρκετά περισσότερα από το ποσό αυτό αναλόγως του τομέα που εποπτεύουν. Ενδεικτικά, οι περισσότεροι λαμβάνουν περί τα €7.000 ετησίως για «έξοδα περιποίησης πελατείας» και...  €35.000 για "έξοδα στέγασης" – δεύτερο σπίτι στην έδρα της ΕΕ. Η (αριστερή) κα Δαμανάκη όμως, δεν αρκείται στα ανωτέρω. Λαμβάνει επίσης €3.391 (καθαρά) μηνιαίως ως…βουλευτική της σύνταξη, και ακόμη €5.166 (καθαρά) κάθε 3 μήνες από…τον ΟΤΕ!!!!

  Σύνολο, δηλαδή, πάνω από €280.000 (ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ) καθαρά ετησίως!!! Και βέβαια δεν υπολογίζουμε τυχόν….έσοδα από τη…θητεία της στην Ηλέκτωρ (Όμιλος Ελληνικής Τεχνοδομικής – Άκτωρα), τα ακίνητα σε Κρήτη, Διόνυσο Αττικής κλπ.

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:26:00 π.μ.

  Ἀναρτήθηκε ὡς Uncategorized | Μαρκαρίστηκε ὡς: Uncategorized | 1 Σχόλιο »

  Πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ καταγγέλει και μηνύει τη…"σοσιαλίστρια" Δαμανάκη!
  Ἀναρτήθηκε ἀπὸ τὸν/τὴν alfeiospotamos στὶς Αὐγούστου 31, 2009

  Ξαφνιάζουν τέτοιες συμπεριφορές!Και μάλιστα από μία…”σοσιαλίστρια”,…”επαναστάτη”,…και Εβραία!, κατά δική της δήλωση εντός της Ελληνικής Βουλής!Είναι πρωτοφανή αυτά τα καταγγελόμενα από έναν πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ!Θυμίζουν Μαφία!Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ,που θέλει να κυβερνήσει;

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ
  Κύριε Γιώργο Παπανδρέου

  Κύριε Ραγκούση Γιάννη

  Κύριοι της Εκαπ Πασοκ

  Κυρίες Κύριοι,
  Σας αποστέλλω,
  ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ κατά της κ. Μαρίας Δαμανάκη βουλευτού του Πασοκ (?) και κατά παντός υπευθύνου για σωρεία εγκληματικών πράξεων ποινικά και ηθικά κολάσιμων με αριθμ.. Δ2009/5009 / 28-08-2009.

  Μετά και από αυτήν την μήνυση εναντίον της κ. Δαμανάκη το Πασοκ πρέπει να άρει την ασυλία της, να την τιμωρήσει και να εκδιωχτεί από το Πασοκ. Ακόμα δεν μπορεί να ξανα-είναι υποψήφια όχι μόνο του Πασοκ αλλά και της δεξιάς (όπου υπάγεται) γιατί θα «κοπεί» από τον ΄Αρειο Πάγο λόγω των ποινικών προβλημάτων που έχει.
  Σας παρακαλώ να με βοηθήσετε να αντιμετωπίσω την μαφία του γραφείου της κ. Μαρίας Δαμανάκη. Τα άτομα αυτά έχουν διαλύσει την οικογένεια μου γιατί προσπάθησα να υποστηρίξω την τιμή του Πρόεδρου του Πασοκ κ. Γιώργου Παπανδρέου και της συζύγου του!! Μάλλον δεν έχετε πλήρη εικόνα για την κ. Δαμανάκη και τον υπόκοσμο που έχει δίπλα της που απειλούν και εκβιάζουν όποιον θέλουν ανενόχλητοι!!
  Η Μαρία Δαμανάκη στην οποία ο Καραμανλής έταζε Προεδρία Δημοκρατίας, συνεχίζει να με συκοφαντεί και να με εκβιάζει, όπως και όλοι οι συνεργάτες της οι οποίοι μηνύονται με 8 μηνύσεις.. Και σε μια τηλεφωνική συνομιλία πριν λίγες βδομάδες με τον δημοσιογράφο συνέχιζε να με αποκαλεί ψυχοπαθή, ιδιόρρυθμο κλπ…. και ότι δήθεν αυτά ήταν λόγια της συζύγου μου. Ουδέποτε η σύζυγός μου θα έλεγε αυτά εναντίον μου αν δεν απειλείτο από την μαφία του γραφείου της Μαρίας Δαμανάκη. Ακόμα και αν τα έλεγε πως η κ. Δαμανάκη τα υιοθετεί και τα διασπείρει?

  Η σύζυγός μου απειλείται και εκβιάζεται από την μαφία της κ. Δαμανάκη και στο τέλος δεν θα διστάσουν να την δολοφονήσουν.
  Σας ευχαριστώ επίσης για το ενδιαφέρον πιθανά θα δείξετε για την υπόθεση εκβιασμού και απειλών που μου γίνεται σε μένα και στη σύζυγό μου κ. Σμυρναίου Ζαχαρούλα (επειδή σας υποστήριξα) από το γραφείο της κ.. Μαρίας Δαμανάκη και των συνεργατών της (Βασίλη Κουλαιδή, Γιάννη Τσακνή, Μάρθα Παπαδημητρίου, Εύη Μακρή Μπότσαρη (η οποία είναι σύμβουλος της κ. Μαριέττας Γιαννάκου και είναι απορίας άξιο πώς η δεξιά κ. Μπότσαρη «ελέγχει» το γραφείο

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:26:00 π.μ.

  Σας πληροφορώ επίσης ότι εκβιασμός συνεχίζεται, γιατί η κ. Δαμανάκη προφανώς της λέει της συζύγου μου να μην κάνει απλά κάτι εναντίον μου και δεν της λέει ευθέως στην σύζυγό μου:
  «Αυτά που σου λέγαμε εναντίον του άντρα σου ήταν ψέματα, γύρνα σπίτι σου και κάνε παιδιά, γιατί σε φτάσαμε σαράντα ετών. Συστηματικά χωρίζουμε παντρεμένες τις εκμεταλλευόμαστε και τις βάζουμε να υιοθετούν παιδιά. Δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι εναντίον σου τίποτα, ούτε τα πρωτοπαλίκαρά μας που εκβιάζουν και απειλούν και άλλες γυναίκες και έτσι έχουμε λεφτά και ψήφους!!».
  Η σύζυγός μου είναι δέσμια σε μέρος άγνωστο σε εμένα και απειλείται από τους μαφιοόζους της κ. Δαμανάκη συνεχώς. Σας πληροφορώ ότι εάν η σύζυγός μου δεν επιστρέψει σπίτι μας εντός λίγων ημερών θα καταθέσω νέα μήνυση κατά της κ. Δαμανάκη προσωπικώς και κατά παντός υπευθύνου, γιατί και από το ΕΚΑΠ Πασοκ δεν έχω κανένα νέο παρότι εγγράφως τους έχω υποδείξει ότι η κ. Δαμανάκη μίλαγε υποτιμητικά για τον Πρόεδρο του Πασοκ και την σύζυγό του και έχει «δεξιά συμπεριφορά». Μα καλά δεν μπορείτε να μαζέψετε αυτή που εξευτέλιζε την τιμή του Προέδρου??

  Σας παρακαλώ μιλήστε εσείς η ίδια στην σύζυγό μου για να ξεπεράσει την φοβία από την μαφία του γραφείου της κ. Δαμανάκη και κυρίως του δήθεν συμβούλου παιδείας Πασοκ κ. Βασίλη Κουλαϊδή (ο οποίος τώρα συνεργάζεται και με την κ. Άννα Διαμαντοπούλου) ο οποίος με απείλησε και σήκωσε χέρι εναντίον μου (ο οποίος έχει ήδη μηνυθεί)!! Μάλλον κάποιοι στο Πασοκ δεν θέλουν να δουν τις «εστίες μαφιόζων» (που έχουν στον κόρφο τους) που συνεργάζονται με την δεξιά και οι οποίες μπορεί να τους οδηγήσουν στην καταστροφή!!

  Η Μαρία Δαμανάκη είναι η ουσιαστική υπεύθυνη όλων των εκβιασμών απειλών ύβρεων προσβολών, οικογενειακών τραγωδιών και δολοφονίας δύο τουλάχιστον παιδιών (αφού δεν τα άφησε ποτέ να γεννηθούν, αφού δια της βίας και σταλινικής καταπίεσης οδήγησε σε διάσταση την σύζυγό μου με την βοήθεια της συμμορίας του γραφείου της) κ. Σμυρναίου- Κουτσούκου Ζαχαρούλα.. Η κ. Δαμανάκη έχει ήδη 8 μηνύσεις και δεν μπορεί να ξανα-είναι υποψήφια βουλευτής. Προσέχτε μήπως η κ. Δαμανάκη είναι ο 180ος βουλευτής που ψάχνει ο Καραμανλής για να παραμείνει στην εξουσία
  Να ερευνήσετε αν στο γραφείο της κ. Δαμανάκη υπάρχει προ πολλού «καλυμμένο δίκτυο εκβιασμού και παράνομων υιοθεσιών» που προωθεί κορίτσια και αγόρια «ψηλότερα» και η σύζυγός μου αρνιόταν να ενταχθεί σε αυτό το «τρενάκι» και γι’αυτό την απειλούν. Είστε υπεύθυνοι οποιασδήποτε νομικής παράλειψης εναντίον της κ. Δαμανάκης και αυτής ακόμα της διαγραφής. Ήδη τα μέλη της Εκαπ Πασοκ έχουν μηνυθεί με αυτήν την μήνυση και δεν μπορούν να «χειριστούν» αυτήν την καταγγελία, ούτε και ο κ. Ανωμερίτης γιατί συνδέεται φιλικώς με την κ. Δαμανάκη. Να την «χειριστούν» αναπληρωματικά μέλη της Εκαπ Πασοκ.

  Όλα τα έγγραφα που σας έχω στείλει θα κατατεθούν και στον ανακριτή.
  Κύριοι του Πασοκ, λυπάμαι που σας το λέω αλλά η κ. Δαμανάκη σας «δουλεύει χοντρά»!!
  Πρόεδρε το ΠΑΣΟΚ το κυβερνά η κάθε κ. Δαμανάκη ή ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ;
  Με τιμή
  Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
  Υ. Γ. Το τηλέφωνο της συζύγου μου Σμυρναίου Ζαχαρούλας είναι : 210 5020461
  Σας παρακαλώ μιλήστε οι ίδιοι στα πεθερικά μου να μην φοβούνται την μαφία της κ. Δαμανάκη.


  Πηγή…

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:27:00 π.μ.

  Τι λεει το πορισμα Τσεβα και το πορισμα Σιαμπανη (μεγας αξιωματικος του πασοκ) για τους...."νεκρους" του πολυτεχνειου, τι δηλωσε ο υπουργος δικαιοσυνης του πασοκ Γεωργιος Αλεξανδρος Μαγκακης που εκλιπαρουσε να δωσει στις....χαροκαμενες μανες συνταξεις και που ασφαλως ποτε καμια δεν ενεμφανιστει, τι εκανε ο τοτε δημαρχος Ζωγραφου Δημητρης Μπεης, που εσκαψε ολο το νεκροταφειο Ζωγραφου για να βρει τους....ομαδικους ταφους, χιλιαδων νεκρων!!!!!!
  Τι εγινε με την....δακρυβρεχτη ιστορια της μικρης Ηλενιας, που....σκοτωθηκε στο πολυτεχνειο!!!!
  Οποιος θελει, μπορει να παυησει στο ιντερνετ ολα αυτα για να δει που μπορει να φτασει η γελοιοτητα ανθρωπιδιων, περι της συντηρησης του παρα-μυθιου του πολυτεχνειου


  Α ιστορια Ηλενιας
  Β πορισμα Τσεβα
  Γ πορισμα Σιαμπανη
  Δ εσκαφη Μπεη για ομαδικους ταφους

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:27:00 π.μ.

  ΕΙΔΗΣΗ


  ΕΚΛΠΗΚΤΗ Η ΣΟΦΙΑ ΝΤΑΝΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΕΣ....

  ΑΚΟΜΑ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΑΤΣΑ ΠΤΥΧΙΑ

  ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ!

  Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΧΕ ΑΡΙΘΜΟ 2995/2011

  ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΡΩΠΕΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ παρανομες υιοθεσιες παιδιων απειλη δολοφονιας ΚΛΠ....

  ....ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 - 11 - 2011 ΠΑΡΟΥΣΙΑ 7 ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 1113 ΤΟΥ 5 ΟΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

  ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΝΤΑΝΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ...
  ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ 450 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ!!

  Μα δεν υπαρχει ενας εισαγγελεας να συλλαβει την Δαμανακη και τους μαφιοζους της?
  Ποια η σχεση της Δαμανακη Μαριας με το χασισι της Κρητης??

  ΜΑΡΤΥΡΕΣ

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:27:00 π.μ.

  ΕΙΔΗΣΗ


  ΕΚΛΠΗΚΤΗ Η ΣΟΦΙΑ ΝΤΑΝΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΕΣ....

  ΑΚΟΜΑ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΑΤΣΑ ΠΤΥΧΙΑ

  ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ!

  Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΧΕ ΑΡΙΘΜΟ 2995/2011

  ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΡΩΠΕΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ παρανομες υιοθεσιες παιδιων απειλη δολοφονιας ΚΛΠ....

  ....ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 - 11 - 2011 ΠΑΡΟΥΣΙΑ 7 ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 1113 ΤΟΥ 5 ΟΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

  ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΝΤΑΝΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ...
  ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ 450 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ!!

  Μα δεν υπαρχει ενας εισαγγελεας να συλλαβει την Δαμανακη και τους μαφιοζους της?
  Ποια η σχεση της Δαμανακη Μαριας με το χασισι της Κρητης??

  ΜΑΡΤΥΡΕΣ

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:27:00 π.μ.

  ΕΙΔΗΣΗ


  ΕΚΛΠΗΚΤΗ Η ΣΟΦΙΑ ΝΤΑΝΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΕΣ....

  ΑΚΟΜΑ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΑΤΣΑ ΠΤΥΧΙΑ

  ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ!

  Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΧΕ ΑΡΙΘΜΟ 2995/2011

  ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΡΩΠΕΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ παρανομες υιοθεσιες παιδιων απειλη δολοφονιας ΚΛΠ....

  ....ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 - 11 - 2011 ΠΑΡΟΥΣΙΑ 7 ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 1113 ΤΟΥ 5 ΟΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

  ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΝΤΑΝΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ...
  ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ 450 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ!!

  Μα δεν υπαρχει ενας εισαγγελεας να συλλαβει την Δαμανακη και τους μαφιοζους της?
  Ποια η σχεση της Δαμανακη Μαριας με το χασισι της Κρητης??

  ΜΑΡΤΥΡΕΣ

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 12:33:00 π.μ.

  Άνδρες των ΜΑΤ μπήκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο -


  Άνδρες των ΜΑΤ μπήκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

  Δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν στον χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια των μικροεπεισοδίων που σημειώθηκαν με ομάδες διαδηλωτών, μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Επεισόδια σημειώθηκαν και στην ...
  Μπήκαν τα ΜΑΤ στο ΑριστοτέλειοΕλευθεροτυπία
  Διμοιρίες των ΜΑΤ μπήκαν στο Πανεπιστήμιο

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 3:03:00 π.μ.

  ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

  Το σούργελο ο δόκτωρ;

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 2:07:00 μ.μ.

  Αναβρασμός επικρατεί στο εσωτερικό της ΝΔ μετά την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να διαγράψει τον Πάνο Καμμένο από την Κ.Ο., ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ από το κόμμα, όπως έπραξε με τον Σωτήρη Χατζηγάκη. Η διαφορετική αντιμετώπιση που επιφύλαξε ο πρόεδρος της ΝΔ στις περιπτώσεις των Καμμένου και Χατζηγάκη έχει φέρει στο προσκήνιο της δημόσιας -πλέον- συζήτησης τον ανοιχτό πόλεμο μεταξύ των μετριοπαθών του κόμματος και της λαϊκής Δεξιάς.

  Το ζήτημα, λοιπόν, που έχει ανακύψει δεν αφορά τόσο αυτή καθαυτή την διαγραφή Καμμένου, καθώς θεωρούνταν αναμενόμενη, αλλά την επιλογή της ηγεσίας της ΝΔ να μην τον διαγράψει ΚΑΙ ΑΠΟ το κόμμα, όπως έπραξε με τον Σωτήρη Χατζηγάκη.

  Η διαφορετική αντιμετώπιση που επιφύλαξε ο πρόεδρος της ΝΔ στις περιπτώσεις των Καμμένου και Χατζηγάκη προκαλεί ήδη έντονες αντιδράσεις, καθώς πολλοί μιλούν για «Δύο μέτρα και Δύο σταθμά».

  Σχεδόν όλοι οι βουλευτές της λεγόμενης «μετριοπαθούς» πτέρυγας, θεωρούν εσφαλμένη την απόφαση της διαγραφής Χατζηγάκη και βρίσκονται σε θέσεις μάχης για ανοικτό πόλεμο με τα στελέχη της λαϊκής Δεξιάς.

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 2:17:00 μ.μ.

  ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΝΔ

  Εκνευρισμό έχει δημιουργήσει στους συνεργάτες του Α. Σαμαρά, η ξαφνική και εντελώς αναίτια επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα το πρωί μέσα από το Βήμα fm στον Φαήλο Κρανιδιώτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

  Συνεργάτες του Α. Σαμαρά διέρρεαν ότι η επίθεση του Κ. Μητσοτάκη σχετίζεται...με την επαναφορά σε εσωκομματικό επίπεδο της συζήτησης περί "φιλελεύθερων" και "λαϊκών" μέσα στη Νέα Δημοκρατία, με στόχο τη δημιουργία εσωκομματικών πονοκεφάλων στον Α. Σαμαρά και τη δημοσιοποίηση ρεπορτάζ στα Κυριακάτικα φύλλα για την ύπαρξη πολλών τάσεων μέσα στη Ν.Δ.

  "Το κόλπο είναι παλιό και το δίδαξε ο πατέρας στον υιό" σχολίαζε στο Fimotro, στενότατος συνεργάτης του Α. Σαμαρά για την επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη...

  ΠΟΥΣΤΙΕΣ δηλαδή
  Του επίτημου του ΠΑΣΟΚ.
  ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ..........ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΣΟΥ +
  ΒΑΜΠΙΡ

  φτου..φτού....ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
  σκόρδα
  στο κωλο σου...πουτανακι
  του Press-Pa$$ok.

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 2:31:00 μ.μ.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

  "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

  ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟΓΕΝΗ Κ. ΣΩΤΗΡΗ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ,

  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

  ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

  ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

  ΖΗΤΩ ΟΙ ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΟΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

  ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

  ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

  ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

  ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

  ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

  ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

  ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

  Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

  ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

  Υ.Γ. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

  Η ΝΔ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ!!!!

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

  Μωρή γριά δεξιά λούγκρα, κ. Τζων μας!!!

  Εσύ, γαμημένο γνήσιο τέκνο, της πιο καθυστερημένης κοινωνικά, πολιτισμικά, μορφωτικά και ηθικά, μερίδας του ελληνικού πληθυσμού- ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ…

  Εσείς, γαμημένοι «νοικοκυραίοι της πούτσας» (σας είδαμε, που οδηγήσατε την Ελλάδα με την «νοικοκυροσύνη σας»), που το πρωί «εκκλησιαζόσταν ευλαβικά»… και το βράδυ, όταν η «χριστιανή» γυναίκα σας, σας αρνιόταν το «κοκό», πηγαίνατε στη δουλειά σας στη «Βασιλική Χωροφυλακή» και σαπίζατε στο ξύλο τον οποιονδήποτε άνθρωπο, που δεν μοιράζονταν τα γαμημένα σας «πιστεύω»…

  Γαμώ τον Μάλλιο, τον Μπάμπαλη, Σπανό, τον Κραββαρίτη και τον Καραπαναγιώτη σας!!!

  Γαμώ τη Χούντα και το Βασιλιά σας, Καθυστερημένοι Υπάνθρωποι…

  Ο τόπος, πρέπει να απαλλαχτεί από την επιζήμια, ανούσια και απεχθή παρουσία και ύπαρξη σας…

  Εσείς, είστε σαν τα μικρόβια… πρέπει να εξολοθρεύονται εν τη γεννέσει τους!!!

  Κατάλαβες, κ. Τζων μας,
  Δεξιά, φασίστρια πουστόγρια αδερφή??

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 3:26:00 μ.μ.

  18 Νοε 2011 3:03:00 π.μ.

  evraioflore tis syggrou 8a fas gamisi poystra

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 3:29:00 μ.μ.

  ΝΕΑ

  ΕΙΔΗΣΗ


  ΚΑΤΕΘΣΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΝΩΠΙΟΝ 7 ΕΦΕΤΩΝ ΤΙς ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ μΠΟΤΣΑΡΗ ασπιτε ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΝΤΑΝΟΥ ΕΙΠΕ "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΑΡΗ!!
  ΜΑ ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟς ΕΠΙΤΕΛΟΥς??

  ΕΚΛΠΗΚΤΗ Η ΣΟΦΙΑ ΝΤΑΝΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΕΣ....

  ΑΚΟΜΑ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΑΤΣΑ ΠΤΥΧΙΑ

  ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ!

  Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΧΕ ΑΡΙΘΜΟ 2995/2011

  ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΡΩΠΕΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ παρανομες υιοθεσιες παιδιων απειλη δολοφονιας ΚΛΠ....

  ....ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 - 11 - 2011 ΠΑΡΟΥΣΙΑ 7 ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 1113 ΤΟΥ 5 ΟΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

  ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΝΤΑΝΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ...
  ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ 450 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ!!

  Μα δεν υπαρχει ενας εισαγγελεας να συλλαβει την Δαμανακη και τους μαφιοζους της?
  Ποια η σχεση της Δαμανακη Μαριας με το χασισι της Κρητης??

  ΜΑΡΤΥΡΕΣ

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 3:30:00 μ.μ.

  ΕΙΔΗΣΗ


  ΕΚΛΠΗΚΤΗ Η ΣΟΦΙΑ ΝΤΑΝΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΕΣ....

  ΑΚΟΜΑ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΑΤΣΑ ΠΤΥΧΙΑ

  ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ!

  Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΧΕ ΑΡΙΘΜΟ 2995/2011

  ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΡΩΠΕΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ παρανομες υιοθεσιες παιδιων απειλη δολοφονιας ΚΛΠ....

  ....ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 - 11 - 2011 ΠΑΡΟΥΣΙΑ 7 ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 1113 ΤΟΥ 5 ΟΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

  ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΝΤΑΝΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ...
  ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ 450 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ!!

  Μα δεν υπαρχει ενας εισαγγελεας να συλλαβει την Δαμανακη και τους μαφιοζους της?
  Ποια η σχεση της Δαμανακη Μαριας με το χασισι της Κρητης??

  ΜΑΡΤΥΡΕΣ

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 3:30:00 μ.μ.

  ΕΙΔΗΣΗ


  ΕΚΛΠΗΚΤΗ Η ΣΟΦΙΑ ΝΤΑΝΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΕΣ....

  ΑΚΟΜΑ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΑΤΣΑ ΠΤΥΧΙΑ

  ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ!

  Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΧΕ ΑΡΙΘΜΟ 2995/2011

  ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΡΩΠΕΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ παρανομες υιοθεσιες παιδιων απειλη δολοφονιας ΚΛΠ....

  ....ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 - 11 - 2011 ΠΑΡΟΥΣΙΑ 7 ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 1113 ΤΟΥ 5 ΟΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

  ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΝΤΑΝΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ...
  ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ 450 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ!!

  Μα δεν υπαρχει ενας εισαγγελεας να συλλαβει την Δαμανακη και τους μαφιοζους της?
  Ποια η σχεση της Δαμανακη Μαριας με το χασισι της Κρητης??

  ΜΑΡΤΥΡΕΣ

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 3:30:00 μ.μ.

  ΝΕΑ

  ΕΙΔΗΣΗ


  ΚΑΤΕΘΣΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΝΩΠΙΟΝ 7 ΕΦΕΤΩΝ ΤΙς ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ μΠΟΤΣΑΡΗ ασπιτε ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΝΤΑΝΟΥ ΕΙΠΕ "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΑΡΗ!!
  ΜΑ ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟς ΕΠΙΤΕΛΟΥς??

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2011, 3:35:00 μ.μ.

  ΕΙΔΗΣΗ


  ΕΚΛΠΗΚΤΗ Η ΣΟΦΙΑ ΝΤΑΝΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΕΣ....ΚΑΤΕΘΣΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΝΩΠΙΟΝ 7 ΕΦΕΤΩΝ ΤΙς ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ μΠΟΤΣΑΡΗ ασπιτε ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΝΤΑΝΟΥ ΕΙΠΕ "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΑΡΗ!!
  ΜΑ ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟς ΕΠΙΤΕΛΟΥς??
  ΑΚΟΜΑ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΑΤΣΑ ΠΤΥΧΙΑ

  ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ!

  Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΧΕ ΑΡΙΘΜΟ 2995/2011

  ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΡΩΠΕΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ παρανομες υιοθεσιες παιδιων απειλη δολοφονιας ΚΛΠ....

  ....ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 - 11 - 2011 ΠΑΡΟΥΣΙΑ 7 ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 1113 ΤΟΥ 5 ΟΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

  ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ ΝΤΑΝΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ...
  ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ 450 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ!!

  Μα δεν υπαρχει ενας εισαγγελεας να συλλαβει την Δαμανακη και τους μαφιοζους της?
  Ποια η σχεση της Δαμανακη Μαριας με το χασισι της Κρητης??

  ΜΑΡΤΥΡΕΣ

  18 Νοε 2011 3:30:00 μ.μ.
  Ανώνυμος είπε...
  ΝΕΑ

  ΕΙΔΗΣΗ

  Item Reviewed: Το Πολυτεχνείο και η πραγματικότητα... Rating: 5 Reviewed By: ThePress.gr