GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφθασαν με τα πόδια στην Ουάσινγκτον...

Πολλές δεκάδες διαδηλωτές , μέλη του κινήματος Occupy Wall Street (Καταλάβατε την Γουόλ Στριτ) που είχαν ξεκινήσει πριν 13 ημέρες από τη Ν...

Πολλές δεκάδες διαδηλωτές, μέλη του κινήματος Occupy Wall Street (Καταλάβατε την Γουόλ Στριτ) που είχαν ξεκινήσει πριν 13 ημέρες από τη Νέα Υόρκη έφτασαν στην Ουάσινγκτον.
Κρατώντας μια αμερικάνικη σημαία και ένα πορτοκαλί πανό που γράφει «Ο λαός πριν από το κέρδος», οι διαδηλωτές έφτασαν στον καταυλισμό Occupy DC, σε απόσταση λίγων τετραγώνων από τον Λευκό Οίκο, πριν....
 μεταβούν στο Καπιτώλιο για μια «σούπερ γενική συνέλευση».
«Είμαστε ένα ισχυρό κίνημα, απόλυτα αφοσιωμένο στο σκοπό του», τόνισε ένας από τους διαδηλωτές, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την πορεία τους μέσα σε καταρρακτώδη βροχή.

3 σχόλια

  1. Να που αποταμιεύονται τα λεφτά των κερδοσκόπων:

    Νέο χαμηλό ρεκόρ στο επιτόκιο 5ετών ομολόγων που δανείστηκαν σήμερα οι ΗΠΑ.

    Κατά καιρούς έχουμε γραφτεί απ' τους γνωστούς ξερόλες και το εξής: Τα spreads της Γερμανίας είναι χαμηλά γιατί επωφελούνται από τα υψηλά των χωρών του Νότου...

    Βέβαια αυτοί που λένε αυτές τις παπαριές αποκρύπτουν απ' τον κόσμο ότι η Αγγλία έχει χαμηλότερο spread παρότι έχει σχεδόν τριπλάσιο έλλειμμα.

    Όσο για τις ΗΠΑ αυτές είναι εκτός συναγωνισμού όσον αφορά τη φτηνή δανειοδότηση όπως θα δείτε παρακάτω...

    Η εξήγηση είναι απλή για να καταλάβουν οι άσχετοι που νομίζουν ότι η Γερμανία επωφελείται απ' τα υψηλά spread της Νότιας Ευρώπης:

    Το σπίτι τους, δηλ. το City και τη Νέα Υόρκη, οι κερδοσκόποι δεν το βαράνε.
    Έτσι σήμερα στη δημοπρασία 5ετών ομολόγων της Αμερικανικής Κυβέρνησης το επιτόκιο έπεσε για πρώτη φορά στην ιστορία, κάτω απ' το 1%!!!

    Για την ακρίβεια οι Αμερικάνοι δανείστηκαν 35 δις μέσω 5ετών ομολόγων με 0.937%!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙΣ? ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ?ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΩ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΕΓΩ! ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ, ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ , ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΖΟΚΟΥΝΕΛΟ? ΓΚΡΡ, ΓΚΡΡΡΡ,ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!

    ΥΓ. ΓΚΡΡΡ = ΗΧΟΣ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟΥ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση