GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς αυτοδυναμία στο Επιμελητήριο Μαγνησίας...

Στις 7.30 το πρωί ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση ψηφοδελτίων και σταυρών από τις κάλπες που είχαν στηθεί το τελευταίο διήμερο στο Εκθεσιακό Κέν...

Στις 7.30 το πρωί ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση ψηφοδελτίων και σταυρών από τις κάλπες που είχαν στηθεί το τελευταίο διήμερο στο Εκθεσιακό Κέντρο για την ανάδειξη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι συνδυασμοί με επικεφαλής τους κ.κ. Πλαστάρα και Αθανασό εκλέγουν από 12 μέλη και επτά εκλέγει ο κ. Μπασδάνης.
Μιλώντας στην ΕΡΑ Βόλου ο κ. Πλαστάρας ανέφερε πως...
"νικήτρια είναι η αποχή", καθώς κυμάνθηκε στο 70%,. Ανέφερε πως δεν θα προβεί σε κάποια ένσταση, αν και υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα για το εμπορικό τμήμα εξελίχθηκε σε θρίλερ. Κατά την πρώτη καταμέτρηση ο δικός του συνδυασμός συγκέντρωνε 188 ψήφους και του κ. Αθανασού 187. Στη δεύτερη καταμέτρηση ο δικός του παρέμεινε στις 188 και του κ. Αθανασού διαμορφώθηκε στις 189. Αυτό σημαίνει στην ουσία μία έδρα. Εντός 15 ημερών θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση για την συγκρότηση σε Σώμα. Το διάστημα που θα μεσολαβήσει θα διαμορφώσει το σκηνικό. Αυτό που τονίζεται πάντως ότι η διοίκηση θα είναι αναγκαστικά "συνεργασίας".

πηγή: ert.gr                                                                                                                         

2 σχόλια

  1. Η κατασταση ειναι οντως τραγικη.
    Και αυτη την στιγμη Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ειναι μια στρατιωτικη κυβερνηση .
    Κηρυξη του στρατιωτικου νομου.
    Εκτελεση με συνοπτικες διαδικασιες καμποσων καθαρματων πολιτικων της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια.
    Δημευση της περιουσιας τους.

    Και μετα:
    Για ελατε εδω ρε φραου μερκελο-σαρκοζι,να συζητησουμε το πραμμα.
    Λετε οτι σας χρωσταμε τοσα..
    Ωραια να κανουμε μια εκτιμηση και να καταλαβουμε και εμεις γιατι σας σας χρωσταμε τοσα.

    Εχουμε φραου μερκελ τα τανκς "λεοπαρντ".. Τα πουλησατε στην αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια 100 φορες παραπανω απο την πραγματικη τους αξια,λαδωνοντας τους αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..
    Για να δουλεψουν οι βιομηχανιες σας,και καλα κανατε.

    Αλλα η Ελλαδα ΔΕΝ σας χρωσταει τοσα,αλλα αυτα που αξιζαν ΤΟΤΕ και μαλιστα ΟΧΙ για ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ που πουλησατε στην αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια.
    Χρειαζομαστε 10 αρματα? Θα σας πληρωσουμε τα 10 και οχι τα διακοσια που πουλησατε στους αλητες, λαδωνοντας τους..

    Και λοιπα και λοιπα .
    Να μην σας κουραζω φιλοι μου..
    Εχει πολλες τετοιες περιπτωσεις..
    Μιραζ,φαντομ,κασογκιν,υποβρυχια,Ζημενς..
    Ω! ο καταλογος ειναι μακρυς .
    ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΣ..

    Τα γνωριζετε φιλοι μου..
    Ολα τα αλλα ειναι "αλλα λογια ναγαπιομαστε".

    450 δις ευρω χρεος που το πηγε η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια (απο 300 που το παρελαβε απο την Νεα Δημοκρατια ,του κυριου Καραμανλη οπως ελεγε και το ηλιθιο βλακογιοργο),
    λοιπον 450 δις ευρω χρεος δεν "βγαινει" ,δεν ειναι δυνατον να αποπληρωθει..
    Τι διαολο μαλακες ειμαστε η το μαλακα παριστανουμε??????
    αει σιχτιρ πια..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκανδαλίδης: Το ΠΑΣΟΚ έχει ξεπεραστεί από την ιστορία.

    «Το ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε έχει ξεπεραστεί από την ιστορία όχι ως αξιακό και ευρύτερα ιδεολογικό και στρατηγικό πλαίσιο αλλά ως πολιτικές, ιεραρχήσεις και κυρίως πρακτικές» γράφει σε άρθρο του στα «Νέα» ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκανδαλίδης.

    Μετά την Άννα Διαμαντοπούλου και ο Κώστας Σκανδαλίδης μιλάει για την ανάγκη ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι «χρειαζόμαστε ένα πραγματικό νέο κόμμα να....
    συνθέσει τον χώρο της Κεντροαριστεράς, δίνοντας οριστική απάντηση στην κρίση προσανατολισμού της χώρας».

    «Το ΠΑΣΟΚ και οι εν δυνάμει συμμαχικές δυνάμεις που αρνούνται τόσο τον αριστερό λαϊκισμό μιας ανεπίδοτης ελπίδας όσο και τον δεξιό λαϊκισμό που στο όνομα του μεταρρυθμισμού απεργάζονται από τα πάνω τη νέα μορφή και διάταξη των πολιτικών δυνάμεων στη χώρα οφείλουν να συναντηθούν στο πεδίο της μάχης για την ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς» επισημαίνει ο κ. Σκανδαλίδης στο άρθρο του, τονίζοντας:

    «Το πεδίο της μάχης καθορίζεται με την επιστροφή στη βάση όχι ως επιστροφή στο παρελθόν αλλά ως σημείο ενδοσκόπησης και αναζήτησης του κοινού στόχου και εκκίνησης της νέας πορείας. Μόνο έτσι οι διαδικασίες που πρότεινα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ έχουν νόημα. Αλλιώς από καλλιστεία είναι γεμάτες οι τηλεοράσεις απέναντι σε κοινό που απολαμβάνει μεν το θέαμα, είναι όμως παγερός θεατής των εξελίξεων. Και χωρίς τον λαό και η τελευταία ελπίδα θα έχει χαθεί. “Οι καιροί ου μενετοί”».


    ΣΗΜ. ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ
    ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΥΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ
    ΜΕ ΤΟΝ πράσινο ΔοΝηΤήηηηηηηη της.

    και απο ότι βλέπω
    ΧΥΝΕΙ απο ΛΑΤΡΕΙΑ και ΑΠΟΛΑΥΣΗ
    απο τον κώλο, σκατίλα & ευκοίλια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση