GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τον Φειδιππίδη, στον Λαμπράκη. "Νενικήκαμεν" ή «τα κονομήσαμε»;‏...

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο www . koutsoukos - anastasios . gr 29 ος ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ . 29th ATHENS CLASSIC MARATHON Από τον...

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο
www.koutsoukos-anastasios.gr

29ος ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ .
29th ATHENS CLASSIC MARATHON
Από τον τον Φειδιππίδη, στον Λαμπράκη ...
και στην Οργανωτική Επιτροπή του Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών και τον ΣΕΓΑΣ που τα κονόμησαν σήμερα!
Αρχαίο πνεύμα αθάνατο... πόσο πωλείσαι σήμερα;
"Νενικήκαμεν" ή «τα κονομήσαμε» ;
ΜΠΡΑΒΟ στους Αθλητές , στους Εθελοντές, και στους θεατές που εμψυχώνουν τους συμμετέχοντες.
Για την συμμετοχή στον Μαραθώνιο, οι απλοί αθλητές πλήρωναν από 10 ευρώ, αν ήταν σε κάποια ομάδα, 20 ευρώ οι άλλοι και οι ξένοι αθλητές 95 ευρώ. Το μετάλλιο της συμμετοχής στον Μαραθώνιο πωλείται στους αθλητές. Αναρωτιέται κανείς, αν αυτές οι πληρωμένες συμμετοχές ανταποκρίνονται στα ολυμπιακά αθλητικά ιδεώδη, στο πνεύμα του κλασσικού Μαραθώνιου και στο πνεύμα της Ελληνικής φιλοξενίας.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών και ο ΣΕΓΑΣ, που...
πρέπει να ελεγχθούν από τα Υπουργεία Αθλητισμού και το ΣΔΟΕ, στο πλαίσιο λεγόμενης αναβάθμισης της διοργάνωσης, καθιέρωσε την ομαδική εγγραφή και ταυτόχρονα τη συμμετοχή όλων των ομαδικών εγγραφών στην εξαγωγή ομαδικής βαθμολογίας για όλους τους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης (Μαραθώνιος Δρόμος, Αγώνας Δρόμου 10χλμ και Αγώνας Δρόμου 5χλμ).
Με τη διαδικασία αυτή δίνεται, λένε, η δυνατότητα στους δρομείς: ) να συμπεριληφθούν στην Ομαδική Βαθμολογία του Αγώνα Δρόμου που συμμετέχουν, β) να διεκδικήσουν τα θεσμοθετημένα έπαθλα, γ) να επωφεληθούν από την έκπτωση που προσφέρει η Οργανωτική Επιτροπή στην περίπτωση ομαδικών εγγραφών. Τα κίνητρα για τη συμμετοχή στην ομαδική βαθμολογία είναι: α) Έκπτωση 5€ ανά άτομο ανεξαρτήτως πακέτου συμμετοχής, β) Συμμετοχή των τριών πρώτων ομάδων ανά αγώνα και κατηγορία στα έπαθλα που έχει θεσμοθετήσει η Οργανωτική Επιτροπή του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών. Άρα έχεις και κίνητρο την έκπωση! Αν προσθέσουμε τους χορηγούς κλπ.. τα χρήματα είναι πάρα πολλά. Ποιος τα πέρνει και πού πάνε άραγε;
Για την ιστορία ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών είναι ένας διεθνής ετήσιος αγώνας μαραθωνίου που συνήθως διεξάγεται το Νοέμβριο. Μετέχουν πάνω από 5.000 αθλητές και αθλήτριες, ενώ ο αριθμός τους αγγίζει τους 8.000 αθλητές με τη συμμετοχή αθλητών στους αγώνες των 5 και των 10 χλμ. και συνολικά 30.000. Ο αγώνας γίνεται στην κλασική διαδρομή και καθιερώθηκε προς τιμήν του άγνωστου Αθηναίου οπλίτη, τον Φειδιππίδη, ο οποίος το 490 π.Χ. έτρεξε από το Μαραθώνα στην Αθήνα για να ανακοινώσει την νίκη των Αθηναίων εναντίον των Περσών στη μάχη που διεξήχθη εκεί. Πρόλαβε να πει "Νενικήκαμεν" και στη συνέχεια εξαντλημένος έπεσε νεκρός. Διεξήχθη για πρώτη φορά το 1955 και γινόταν ανά διετία ως το 1971. Από το 1972 έγινε ετήσιος και από το 1974 γίνεται παράλληλα και γυναικείος αγώνας. Διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ. Από το 1983 γίνεται στη μνήμη του βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη και έκτοτε ξεκινά η αρίθμηση της διοργάνωση.
Σήμερα ο μεγάλος νικητής του 29ου Μαραθωνίου της Αθήνας, είναι ο Μαροκινός Αμπντελκερίμ Μπούμπκερ με χρόνο 2:11:40, ο οποίος έκανε ρεκόρ αγώνα, ενώ την δεύτερη θέση πήρε ο Κενυάτης Κιπκοσκγεϊ Σάμι Κούμπα με χρόνο 2:13:27. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Ντιρίτου Γκαθέρου από την Κένυα με 2:16:12. Διακρίθηκαν και πολλοί Έλληνες, στα 5 και 10 χιλιόμετρα όπως ο Κώστας Δρόσος με χρόνο 16:13 και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα με χρόνο 16:59 δεύτερος τερμάτισε ο Ανέστης Παπούλιας, γιος του Νότη Παπούλια. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Αλέξης Γεωργαλάς με 17:11. Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Ανδρέας Φωτάκης (17:16) και Γιώργος Τζουβίστας (17:35).
Η νέα Κυβέρνηση πρέπει, να ασχοληθεί συστηματικά με τα θέματα αθλιτισμού, που μετά το ποδόσφαιρο, αρχίζoυν να μπαίνουν στον «βούρκο» του χρήματος.
Υπάρχει ελπίδα. Αντισταθείτε

78 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΡΕ ΔΟΚΤΟΡΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΣΥ. Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 19 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ.
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ "Κ"ΚΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pesta dr Koutsoukos
    poly konoma ston atlitismo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΧΟΝΤΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κουτσουκαρα σκιστους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρχαίο πνεύμα αθάνατο... πόσο πωλείσαι σήμερα;

    πεστα χρυσοστομε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λειψός χωρίς τον Marathon Man
    ο φετινός Μαραθώνιος-Γύρος της Αθήνας


    ....αλλά φέτος δεν υπάρχει η αίγλη και η γκλαμουριά που υπήρχε πέρσι μιας και ο μεγαλύτερος δρομέας
    της χώρας, ο Marathon Man, θα απουσιάζει:


    Βέβαια όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φώτο, εκτός απ' τον Marathon man θα λείπει και ο μαιμού καθηγητής (ποιος θυμάται άραγε πια την ιστορία με το δήθεν καθηγητηλίκι στην Αυστρία...)
    και η πλουσιοπάροχα αμοιβόμενη πρέσβειρά μας στον ΟΟΣΑ: ΤΙΝΑ


    Τέλος απ' το φετινό μαραθώνιο δεν λείπει μόνο ο Marathon Man
    αλλά και το ζευγάρι της γκλαμουριάς, ο Μπουμπούκος
    και η Κυρία Υπουργού..

    ο mega ΒΛΑΚΑΣ ο καψής
    πάντως ήταν εκεί
    ακόμα δeν το χώνεψε..
    ή δεν του είπανε ακόμα
    ΤΟΝ ΓΑΑΠ
    τον φαΓΑΝΕ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΧΗΓΕ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΕΣΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ?
    ΟΛΑ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ?
    ΛΕΓΕ ΗΓΕΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Ραγκούσης άφησε προίκα 23 εκατομ. ευρώ στην Πάρο.....
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Το μυρίστηκε φαίνεται ο Γιάννης Ραγκούσης ότι θα έφευγε από το υπουργείο υποδομών και είπε να αφήσει προίκα στην ιδιαίτερη πατρίδα του,αλλά να ευχαριστήσει και κάποιους μεγαλόσχημους φίλους του, που του το ζήταγαν επίμονα..

    Έτσι όπως αποκάλυψε ο "Ελεύθερος τύπος ", με διαδικασίες εξπρές υπέγραψε πίστωση 23.250.000 ευρώ για το "νέο πεδίο ελιγμών Κρατικού αερολιμένα Πάρου".

    Μέσα σε.........μία ημέρα,την περασμένη Δευτέρα,εγκρίθηκε από την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας η τεχνική μελέτη του έργου,σχεδόν ταυτόχρονα υπεγράφη από τον υπουργό.Τρεις ημέρες νωρίτερα είχε εγκρίνει την τροποποίηση του προϋπολογισμού του έργου.

    Να πούμε πως η κατασκευή του νέου αερολιμένα Π΄ρου είχε κολλήσει από τον προηγούμενο υπουργό Δημήτρη Ρέππα ,αφού προβλέπεται η παραχώρηση σε ιδιώτη του ήδη υπάρχοντως αερολίμενα .

    Που σημαίνει πως ο ιδιώτης που θα τον πάρει προς εκμετάλευση,θα πάρει προίκα και τα νέα έργα αξίας 23.250.000 ευρώ.Γιατί νομίζουμε πως ξέρουμε τον ιδιώτη που θα τον πάρει για εκμετάλευση;

    Είπαμε κύριε Ραγκούση ,
    δεν είμαστε και Αμερικανάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ 2004 ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ "ΔΡΟΜΟ" ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ Τ'ΑΛΗΘΙΝΟΥ, ΜΙΖΑΔΩΡΟΥ ΚΟΜΠΙΝΑΔΩΡΟΥ,ΣΗΜΙΤΗ, ΠΑΣΟΚ, ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΤΙΜΙΑΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΠΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΜΕΝ $$$$$$$$$$$$

    Χτίζει και τρίτη βίλα στην Αντίπαρο, όταν η Ελλάδα γκρεμίζεται
    __________________________________

    Ο προκλητικός τρόπος που πολιτεύεται, οι σπατάλες που καταγράφηκαν φωτογραφικά πριν από μήνες με την ανακαίνιση του γραφείου της στην οδό Σταδίου, τα 22.000.000 ευρώ που δημοσιοποιήθηκε ότι δόθηκαν υπό μορφή επιδομάτων και «δώρων» στους συνδικαλιστές του υπουργείου της, για να σιωπήσουν στην επέλαση της τρόικας, και η φράση «δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες παρά μόνο λαθραία τσιγάρα» έχουν κάνει ιδιαίτερα αντιπαθή την κυρία Αννα Νταλάρα στην κοινή γνώμη. Οι αποδοκιμασίες, τα γιαούρτια, τα… παπούτσια και η φυγάδευσή της από το Πνευματικό Κέντρο του Ζωγράφου, για να μην τη λιντσάρουν οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες, αποδεικνύουν ότι ένα μεγάλο μέρος του λαού την έχει ταυτίσει με το καθεστώς νεοπλουτισμού και νεποτισμού στην κυβέρνηση Παπανδρέου (πρωτοξαδέλφη, άλλωστε, του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση).

    Η σύζυγος του διάσημου ερμηνευτή Γιώργου Νταλάρα έχει συνήθως το απορημένο ύφος της Μαρία Αντουανέτα (αφού δεν έχουν ψωμί, γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι οι φτωχοί;), όταν καλείται να αντιμετωπίσει σύνθετα κοινωνικά προβλήματα.

    Η κυρία υφυπουργός, με το «γεμάτο» «πόθεν έσχες» της, θα μπορούσε να πολιτεύεται αμισθί (προσφέροντας στην πατρίδα), αφού οι οικονομικές δυνατότητές της της το επιτρέπουν. Και όχι να εισπράττει την παχυλή βουλευτική αποζημίωση και ό,τι άλλο αυτό συνεπάγεται! Εχει δηλώσει 27 ακίνητα, τα τρία εκ των οποίων είναι πολυτελείς εξοχικές κατοικίες σε κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου. Σύμφωνα με το φωτογραφικό ρεπορτάζ, αυτή την εποχή που ο λαός καλείται σε αιματηρές θυσίες και έχει βγει στους δρόμους διαδηλώνοντας, η κυρία Νταλάρα-Ραγκούση αποπερατώνει δύο παραθαλάσσιες επαύλεις που ανήκουν στην πλούσια συλλογή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρίχνει μπετά στην Αντίπαρο και καλλωπίζει το νέο ανάκτορο στη Σύρο


    Το ζεύγος Γιώργου και Αννας Νταλάρα, με κοινή ρίζα την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, έχει πολλούς φίλους στο νησί. Αλλά και πολλούς ακόμα που τους αντιμετωπίζουν με ιδιότυπο νησιώτικο «χιούμορ». Οι Συριανοί έδειξαν, στις 21 Μαρτίου και στα μέσα Απριλίου, πόσο εκτιμούν το πολιτικό ταμπεραμέντο της κυρίας Νταλάρα, αλλά και του φίλου του ζεύγους, Γιώργου Παπανδρέου, πρωθυπουργού αυτήν τη στιγμή της Ελλάδας. Ο κ. Παπανδρέου έφυγε τρέχοντας από την πίσω πόρτα του δημαρχείου μέσα στους καπνούς των δακρυγόνων και το ζεύγος, όταν κάθισε να φάει σε γνωστή ταβέρνα (τη Μεγάλη Παρασκευή), άκουσε τα εξ αμάξης, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί ο τραγουδιστής σύζυγος και «να παραφερθεί», όπως γράφτηκε. Αυτό, βέβαια, δεν τους εμποδίζει να ξεκουράζονται στο πολυτελέστατο αρχοντικό, στο χωριό Φοίνικας, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

    Πρόκειται για μια τριώροφη σομόν μεζονέτα, με υπόγειο, πολύ μεγάλο και φροντισμένο κήπο με φοίνικες, ψηλό πέτρινο μαντρότοιχο, για να προστατεύονται οι ιδιοκτήτες του από τα βλέμματα των αδιακρίτων, και πλακόστρωτη ράμπα, για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα των επισκεπτών ακριβώς δίπλα από την πόρτα του πρώτου ορόφου. Επειδή το συγκεκριμένο ακίνητο, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, περιτριγυρίζεται και από άλλα σπίτια, η κυρία Νταλάρα αποφάσισε ότι πραγματική ηρεμία και γαλήνη θα έβρισκε, ειδικά κατά τη θερινή περίοδο, στο δεύτερο παραθαλάσσιο εξοχικό, που είναι υπό κατασκευή στη θέση Ακρωτήρι, στο χωριό Μέγας Γιαλός. Το σπίτι, πάντα κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, που απλώνεται σε τεράστιο οικόπεδο κυριολεκτικά δομημένο πάνω σε ακρωτήρι που μπαίνει στη θάλασσα, είναι διώροφο. Κάτω, χτισμένο με πέτρα και καμάρες και, πάνω, λευκό για να κρατά την αιγαιοπελαγίτικη ισορροπία. Κατά σατανική σύμπτωση, βρίσκεται πολύ κοντά στην υπερπολυτελή κατοικία 224 τ.μ. του (πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Σημίτη) Γιάννου Παπαντωνίου, η οποία διαθέτει μεγάλη πισίνα, βοηθητικούς χώρους, ακόμη και σκαλάκια για άμεση πρόσβαση από το σπίτι στη θάλασσα και η εμπορική της αξία υπολογίζεται στα 2.000.000 ευρώ.



    Πρέπει να σημειωθεί ότι η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης αυτή την εποχή αναγείρει και τρίτη πολυτελή εξοχική κατοικία στην Αντίπαρο, κοντά στο σπίτι του σταρ του Χόλιγουντ Τομ Χανκς και της Ελληνίδας συζύγου του. Το οικόπεδο βρίσκεται στην περιοχή Παναγιά, λίγο έξω από το λιμάνι της Αντιπάρου, εκτείνεται σε 576,94 τ.μ. και έχει χτιστεί σε οικόπεδο 8.095,00 τ.μ. Το κόστος ανέγερσης της χλιδάτης κατοικίας υπολογίζεται στα 2.000 ευρώ το τ.μ.

    Δηλαδή, υπολογιστικά (χωρίς να είμαστε μεσίτες ή εργολάβοι), η αξία του οικοπέδου μπορεί και να ξεπερνά τα 800.000 ευρώ, ενώ το κόστος κατασκευής της βίλας προσεγγίζει τα 1.200.000 ευρώ.

    Λεφτά υπάρχουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια διόρθωση στην μόνιμη ανακρίβεια για το ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ της μάχης του Μαραθώνα . Ο Φειδιππίδης εστάλει από τον Μαραθώνα στην Σπαρτη να ζητήσει βοήθεια από τους Σπαρτιάτες και επέστρεψε εντός 2 ημερών με αρνητική απάντηση.Προς τιμή του γίνεται ο αγώνας δρόμου Σπάρτη-Αθήνα . Το ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ στην Αθήνα το μετέφερε ο μαραθωνομάχος Ευκλής , ο οποίος έτρεξε τα 42.195 μέτρα με όλο του τον εξοπλισμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H Ισπανία στην αρένα της κρίσης - Αφιέρωμα του in.gr στις εκλογές
    Κόσμος, Τελευταία ενημέρωση
    Οι Ισπανοί προσέρχονται πρόωρα στις κάλπες στις 20 Νοεμβρίου και όλα δείχνουν ότι το κεντροδεξιό Λαϊκό Κόμμα του Μαριάνο Ραχόι θα επανέλθει μετά από οκτώ χρόνια στην εξουσία. Μία ακόμα χώρα της νοτίου Ευρώπης αλλάζει σελίδα, χτυπημένη από την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αντιγραφω απο αλλον

    σε γνωριζω απο την κοψη
    του ταγερ την τολμηρη
    σε γνωριζω απο την οψη
    του λιγουρη πασοκτζη

    απ τα δανεια βγαλμενη
    της ΕΟΚ τα ιερα
    και σαν πρωτα ταισμενη
    χαιρε ω χαιρε γκλαμουρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    Αρχική » Απόφαση μετακίνησης της κ. Μπουντα Ελένης και της κ. Μαγκουρίλου Μαρίνας, συνεργατών της Υπουργού, στις Συρακούσες, από 10-13.5.2011ΑΔΑ4ΑΘΡ9-ΝΖΑριθμός Πρωτοκόλλου53565/ΙΘέμαΑπόφαση μετακίνησης της κ. Μπουντα Ελένης και της κ. Μαγκουρίλου Μαρίνας, συνεργατών της Υπουργού, στις Συρακούσες, από 10-13.5.2011Τελικός ΥπογράφωνΓενικός Γραμματέας - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ - Ημερομηνία Απόφασης09/05/2011Ημερομηνία Ανάρτησης09/05/2011 14:46:14Είδος ΑπόφασηςΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΑΜΟΙΒΩΝ/ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝΦορέαςΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝΜονάδαΔΙΕΘΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ (ΔΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. επιστολη στην διαμαντοπούλου
    « στις: 13 Οκτ 2010, 11:14:15 pm »Προς 13/10/20010
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

    Υπ όψιν
    Κας Άννας Διαμαντοπούλου

    Αγαπητοί Κύριοι/ες

    Σκοπός της επιστολής μου είναι η εντονότατη απογοήτευση – θλίψη – αβεβαιότητα για το μέλλον της Πληροφορικής και συνάμα για το μέλλον των εκπαιδευτικών της, ύστερα από το προσχέδιο Νόμου περί του Νέου Λυκείου. Θα ήθελα να εκφράσω την καθολική αντίδρασή μου που αφορά την εξαφάνιση της Πληροφορικής από το Νέο Λύκειο το οποίο οραματίζεστε να αναγεννήσετε. Ως εκπαιδευτικός θέλω να σας αναφέρω τους λόγους που η Πληροφορική επιβάλλεται να υπάρχει ως υποχρεωτικό μάθημα στο Γενικό Λύκειο.

    Αρχικά θα ήθελα να τονίσω ότι η Πληροφορική δεν είναι ένας συγκεκριμένος τομέας που αφορά μόνο την χρήση των Η/Υ. Είναι ένας ουσιαστικός κλάδος που αφορά και καλύπτει το μέλλον, την εξέλιξη και πρόοδο όλης της κοινωνίας μας. Δίκτυα, Επικοινωνίες, Προγραμματισμός (Αλγοριθμική Σκέψη), Πολυμέσα, Διαθεσιμότητα και χρήση του Διαδικτύου, Ψηφιακός αλφαβητισμός, προσβασιμότητα σε Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών είναι μερικοί από τους τομείς που ανήκουν στην Πληροφορική.

    «Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς είναι σημαντικό να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε πολίτη που το επιθυμεί να συμμετέχει πλήρως στο ψηφιακό γίγνεσθαι. Η ηλεκτρονική ενσωμάτωση των πολιτών είναι αναγκαία για λόγους κοινωνικής δικαιοσύνης, διότι εξασφαλίζει την ισότητα στην κοινωνία της γνώσης. Είναι επίσης αναγκαία για οικονομικούς λόγους, προκειμένου να πραγματωθεί πλήρως το δυναμικό της κοινωνίας της γνώσης με την αύξηση της παραγωγικότητας και τη μείωση του κόστους του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού.»
    (Το παραπάνω είναι απόσπασμα από μελέτη του Ελληνικού Παρατηρητηρίου για την Κοινωνία της Πληροφορίας)
    Οραματίζεστε το Ψηφιακό Σχολείο. Πως λοιπόν θα υπάρξει ενσωμάτωση στο ψηφιακό γίγνεσθαι όταν αυτό λείπει από την βασική παιδεία των Ανθρώπων, το Λύκειο δηλαδή;

    Στην ίδια μελέτη αναφέρεται ότι η ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των πολιτών αναδεικνύεται σαν κεντρική παράμετρος των πολιτικών επιλογών στην Ευρώπη για τα επόμενα 5-10 χρόνια για μια «πράσινη Κοινωνία της Γνώσης» και σαν επιτακτική και απαραίτητη προϋπόθεση για την αντιμετώπιση των υφιστάμενων προκλήσεων. Πως λοιπόν και με ποια κριτήρια εξαφανίζετε από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση μαθήματα ουσίας στις ψηφιακές δεξιότητες;

    Βάση του Ελληνικού Παρατηρητηρίου σας παραθέτω μια συγκριτική εικόνα για τον διαδικτυακό αλφαβητισμό του γενικού πληθυσμού σε Ευρώπη χώρες μέλη της ΕΕ27.Ο Δικτυακός αλφαβητισμός αφορά την διαθεσιμότητα και χρήση του διαδικτύου, την κατασκευή και τον προγραμματισμό μέσα σ΄ αυτό. Βάση του παρακάτω διαγράμματος τι πιστεύετε ; πρέπει ο Δικτυακός αλφαβητισμός να διδάσκεται στο Λύκειο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τέλος προσθέτω μερικές γραμμές από τον Γενικό Σκοπό του μαθήματος Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον της Γ Λυκείου, όπως ακριβώς αναφέρει το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.
    «Το μάθημα έχει σαν πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων σχετικών με την αλγοριθμική και την ορθολογική χρήση της στην καθημερινή ζωή. Το μάθημα δεν αφορά την εκμάθηση εξεζητημένων τεχνικών προγραμματισμού, αλλά ως εργαλείο δόμησης της σκέψης πρέπει να εστιάζει στις προσεγγίσεις και στις τεχνικές επίλυσης προβλημάτων. Πολλές βασικές έννοιες αλγοριθμικής, συνιστούν αναπόσπαστο τμήμα των γενικών γνώσεων και δεξιοτήτων που πρέπει να αποκτήσει ο μαθητής, οι οποίες δεξιότητες και γνώσεις - στην πλειονότητά τους - δεν προσεγγίζονται από άλλα μαθήματα.
    Το μάθημα εστιάζει με έμφαση στην ανάπτυξη δεξιοτήτων γενικής χρηστικότητας και μεθοδολογικού χαρακτήρα (όπως είναι η κριτική σκέψη, η αναλυτική και συνθετική ικανότητα) και όχι αυστηρά στην πρόσκτηση δεξιοτήτων προγραμματισμού.... »
    Συμφωνείτε ή όχι με αυτόν τον σκοπό του μαθήματος? Η αλγοριθμική σκέψη βοηθάει τον μαθητή να αυξήσει την κριτική του ικανότητα, την φαντασία, να δραστηριοποιηθεί και να εφευρίσκει αποτελεσματικότατες λύσεις σε πολλά προβλήματα της καθημερινής ζωής,
    Πείτε μου, θέλετε τέτοιου είδους κριτήρια μάθησης στο Νέο Λύκειο;

    Περιμένω με αγωνία απάντησή σας
    Με εκτίμηση
    Φωτεινή Τ.
    Εκπαιδευτικός Πληροφορικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος είπε...
    Σκανδαλο

    Η Διαμαντοπουλου αννα δεν γνωριζει καλα τα θεματα παιδεας και εχει συμβουλους σαν την Μπουντα Ελενη "αγραμματη" δασκαλα αποσπασμεννη στο γραφειο της Διαμαντοπουλου

    Αυτη η Μπουντα Ελενη γραφει τα νομοσχεδια - οργια για την παιδεια. Λενε οτι προκειται περι ασχετου ατομου που θα την βαλουν και στην ΔΕΠΣ των Προτυπων μαζι με τον "συζυγο" της Αννας.

    Η Μπουντα Ελενη εβλε και το ονοα της στο νομοσχεδιο προτυπων πειραματικων - αν κατεβασετε το τριτο αρχειο απο την Επιτροπη Μορφωτικων υποθεσεων θα δειτε το ονομα της και το τηλ της.

    Η Μπουντα Ελενη "αγραμματη" δασκαλιτσα βαλθηκε να γινει υπουργος νομοθετης ειναι και πολυθεσιτισα που την βαλανε και Αναπληρωτη Προεδρο στον οργανισμο Σχολικων Βιβλιων και αλλού!

    Υπαρχουν και αλλα

    Ανεξαρτητοι Δασκαλοι

    17 Απρ 2011 3:33:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λογοκρισία στο υπουργείο Παιδείας για το νέο βιβλίο Ιστορίας της Στ΄ Δημοτικού!
    Επίκαιρα - Επίκαιρα(14)
    Παρασκευή, 22 Ιούλιος 2011 09:21
    Share Λογοκρισία στο υπουργείο Παιδείας

    για το νέο βιβλίο Ιστορίας της Στ΄ Δημοτικού!


    Από την εφημερίδα «Παρόν», 17/07/2011


    Στα βήματα της Ρεπούση η αποσπασμένη δασκάλα κ. Μπούντα,

    που απέρριψε το νέο βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού!


    Απέρριψε η υπουργός Παιδείας το νέο, σύγχρονο, παιδαγωγικά κατάλληλο και επιστημονικά άρτιο, σύμφωνα με το ίδιο το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (!), εγχειρίδιο Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού, το οποίο θα αντικαθιστούσε από τη νέα σχολική χρονιά το «προοδευτικό» πόνημα της Ρεπούση, γράφαμε στο προηγούμενο φύλλο μας.


    Την απορριπτική εισήγηση έκανε μια αποσπασμένη (καλά, δεν έλεγε η υπουργός ότι απαγόρευσε τις αποσπάσεις;) δασκάλα στο υπουργείο Παιδείας, η δρ Ελένη Μπούντα, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της τόσο το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, όσο και την αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Παιδείας, η οποία είχε γνωματεύσει θετικά για την εκτύπωση και τη διανομή του.


    Από πού αντλεί άραγε η δρ Μπούντα αυτήν τη γενναιότητα; Κάποιοι λένε, λόγω της στενής της σχέσης με την υπουργό. Αλλά γιατί η υπουργός να θέλει να μην εκτυπωθεί και να διανεμηθεί ένα σχολικό βιβλίο που έχει εγκρίνει το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο που η ίδια έχει στελεχώσει, που έχουν προωθήσει για εκτύπωση οι αρμόδιες υπηρεσίες και που η ίδια κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει προλάβει, λόγω φόρτου εργασίας, να διαβάσει;


    Άλλοι είναι οι λόγοι, όπως μαθαίνουμε από αρμοδιότερους να αποφανθούν.


    Πρώτον, η δρ Μπούντα είναι υποψήφια σχολική σύμβουλος (http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2011 /dektoi_kai_mh_dektoi_110513.xls) και η υποψηφιότητά της κρίνεται αυτήν την εποχή. Άρα χρειάζεται «πόντους». Και αναρωτιόμαστε: Σε ποιους δίνει εξετάσεις η κ. Μπούντα, κόβοντας τον δρόμο του νέου βιβλίου προς τις σχολικές αίθουσες; Ποιοι θα εκτιμήσουν «δεόντως» την πρωτοβουλία της να έχει «αυτόνομη» και «κριτική» σκέψη και να αγνοεί γνωματεύσεις κρατικών οργάνων και υπηρεσιών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεύτερον, η κ. Μπούντα θεωρεί τον εαυτό της λίαν ειδικό επί του θέματος, διότι το 2006 έχει συγγράψει διδακτορική διατριβή στο… Πάντειο για τη… Διδακτική της Ιστορίας! (http://library.panteion.gr:8080/dspace/bitstream/123456789/184/1/bounta.pdf)


    Γιατί όχι, θα μου πείτε. Στο Πάντειο θεραπεύονται τα πάντα, πλην των εκατοντάδων εκατομμυρίων που έκαναν φτερά… Ο τίτλος της διατριβής, «Η ιστορία στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Αναλυτικά προγράμματα και ιστορική σκέψη των μαθητών», και τα ονόματα που παρελαύνουν στις σελίδες της για να θεμελιώσουν τους ισχυρισμούς της συγγραφέως είναι αυτά της Ρεπούση, της Δραγώνα, της Φραγκουδάκη, της Αβδελά και του Κόκκινου. Η Δραγώνα και η Φραγκουδάκη, από το Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αθηνών, δεν έχουν γράψει ακόμη σχολικά εγχειρίδια, αλλά η Ρεπούση και ο Κόκκινος το έχουν δοκιμάσει. Η πρώτη για το Δημοτικό, με τις γνωστές γελοιότητες για τον «συνωστισμό», και ο δεύτερος για το Λύκειο, με τις ανιστόρητες αναφορές στην κυπριακή ιστορία. Με τέτοιους μέντορες, η λογοκρισία του νέου βιβλίου είναι ό,τι πιο φυσιολογικό: εφαρμογή, από θέση εξουσίας, των ιδεολογικών αγκυλώσεων μιας δασκάλας που είναι ακόμη υπνωτισμένη από τις ισχυρές ιδεολογικές επιρροές των ινδαλμάτων της. Το πώς αντιλαμβάνεται τη διδασκαλία της Ιστορίας η σύμβουλος της υπουργού Παιδείας, το εκθέτει η ίδια στη σελ. 131 της διατριβής της:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. «Το τι ακριβώς ζητούσε και ζητά το εκάστοτε κράτος από το μάθημα της Ιστορίας έχει αποτυπωθεί, από τα μέσα του 19ου αιώνα και μετά, στα Αναλυτικά Προγράμματα. Σ’ αυτά ορίζονται με σαφήνεια οι όροι, αλλά και τα όρια, καθώς και ο τρόπος προσφοράς του μορφωτικού αγαθού στο μαθητή, σ’ αυτά σκιαγραφείται το πρότυπο του ιδεατού αυριανού πολίτη, όπως η κάθε πολιτεία ορίζει. Η Ιστορία που διδάσκεται στα σχολεία είναι εκ των πραγμάτων και στις γενικές της γραμμές αντανάκλαση της κυρίαρχης ιδεολογίας. Στο γενικό πλαίσιο του παιδευτικού ιδεολογήματος, το μάθημα της Ιστορίας είχε και έχει μια ιδιάζουσα θέση. Εξιδανικεύει ή συσκοτίζει τις ερμηνευτικές διαμάχες, οι οποίες σχετίζονται με το εθνικό παρελθόν και τις ταξικές συγκρούσεις που διαπερνούν το κοινωνικοπολιτικό σύστημα».


    Και έρχεται η δρ Μπούντα, ως άλλη Ζαν ντ’ Αρκ, να μπει σφήνα ανάμεσα στην «κυρίαρχη ιδεολογία» και στην προοδευτική ιδεολογία που η ίδια εκπροσωπεί, και με τη θέση εξουσίας που κατέχει να «σαμποτάρει» το πέρασμά της στο σχολείο! Αυτή κι αν δεν είναι… επανάσταση διά της «κριτικής λογοκρισίας»… Ταλαίπωρη αστική τάξη, με την κυρίαρχη ιδεολογία που νομίζεις ότι περνάς στο σχολείο… Σου την έφερε η Μπούντα…


    Και μετά έρχονται οι θεμελιώσεις στη σελίδα 297:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και μετά έρχονται οι θεμελιώσεις στη σελίδα 297:


    «Η μακρόχρονη εξάλλου απομάκρυνσή τους, η απουσία διαύλων επικοινωνίας έχει αρνητικές επιπτώσεις και στην ιστοριογραφία (Ρεπούση, 2000: 320): η απομόνωση του διδακτικού αντικειμένου από τις επιστημολογικές και ιστοριογραφικές εξελίξεις συνέβαλε στην ενίσχυση της σχέσης σχολικής ιστορίας και συλλογικής μνήμης, δρομολόγησε την ενδυνάμωση στερεοτύπων, που εδραιώνονται στη συλλογική μνήμη και λειτουργούν καθοριστικά στην ιστορική σκέψη της κοινωνίας».


    Πώς μπορεί, λοιπόν, να αφήσει κανείς ένα εγκεκριμένο σχολικό βιβλίο να μπει στις αίθουσες, όταν αυτό συμβάλλει στην ενίσχυση της σχέσης σχολικής ιστορίας και συλλογικής μνήμης; Εδώ τα πράγματα μιλούν από μόνα τους…


    Και το σημαντικό πιο κάτω, στη σελ. 299:


    «Η διδασκαλία της Ιστορίας στα παιδιά του Δημοτικού στην Ελλάδα είναι παραδοσιακά συνυφασμένη με τον στόχο της εθνικής διαπαιδαγώγησης και περιορίζεται στις διδακτικές τεχνικές της απλουστευμένης αφήγησης ιστορικών γεγονότων. Η ικανότητα των μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης να προχωρήσουν σταδιακά στην ανάπτυξη κριτικής σκέψης γύρω από την ίδια τη φύση της ιστορικής γνώσης και να αρχίσουν να αντιλαμβάνονται ότι η Ιστορία την οποία διδάσκονται είναι μια πολιτισμικά προσδιορισμένη κατασκευή (!), ακόμα και τις τελευταίες δεκαετίες, παρά τις κάποιες αλλαγές εγείρει ερωτήματα και αμφιβολίες στους ειδικούς, με αποτέλεσμα η διδασκαλία της Ιστορίας να μην προσφέρει τη δυνατότητα στους μικρούς μαθητές να δοκιμάσουν…»


    Όπερ έδει δείξαι. Εθνική συνείδηση; Τι είναι αυτό; Α πα πα πα… Και πάλι η θεμελίωση μέσω των γνωστών ονομάτων:


    «Αυτή η παραδοσιακά διαμορφωμένη εθνική ταυτότητα που καλλιεργούν τα ΑΠ, και η οποία εκφράστηκε στην ιστορική σκέψη των υποκειμένων της έρευνας, στηριγμένη σε ιδεολογήματα που ενισχύουν την άγνοια (!), την εσωστρέφεια και την προγονολατρεία (!) δεν μπορεί να είναι χρήσιμη ούτε στα άτομα, ούτε στις κοινωνικές ομάδες, αλλά ούτε και στα έθνη (Φραγκουδάκη - Δραγώνα, 1997), κυρίως μέσα στο πλαίσιο της σύγχρονης ευρωπαϊκής και παγκόσμιας πραγματικότητας, η κατανόηση της οποίας προϋποθέτει αναπτυγμένη κριτική ιστορική σκέψη και γνώση, σύνθετες διανοητικές και κοινωνικές δεξιότητες για τη συνδιαλλαγή και κατανόηση του άλλου, την αποδοχή εναλλακτικών απόψεων, την ικανότητα συνεχούς ελέγχου, επαναπροσδιορισμού και σύνθεσης των απόψεων κάθε φορά με βάση τα νέα δεδομένα».


    Για να καταλήξει στη σελ. 302:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. «Με βάση τα παραπάνω μπορούμε να ισχυριστούμε ότι αν τα παιδιά από μικρά εκπαιδευτούν συστηματικά στην ιστορική έρευνα και ιστορική ερμηνεία με την άσκησή τους στην κριτική μελέτη πολλών και διαφορετικών ιστορικών κειμένων και στην επεξεργασία υλικών, γραπτών και άλλων καταλοίπων, θα καλλιεργήσουν περαιτέρω τις δυνατότητές τους και θα αναπτύξουν τις ιστορικές τους δεξιότητες»!


    Και εμείς προσθέτουμε:


    Για να γίνει αυτό χρειάζονται σύμβουλοι της υπουργού Παιδείας που διαθέτουν οι ίδιοι κριτική σκέψη και δεν ασκούν λογοκρισία σε σχολικά βιβλία που ενέκρινε πρόσφατα το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, όταν αυτά δεν συμβαδίζουν με την ιδεολογία τους ή με τα συμφέροντά τους. Γιατί αν οι αποσπασμένοι δάσκαλοι στο υπουργείο Παιδείας που επιθυμούν να γίνουν σχολικοί σύμβουλοι κάνουν εκπαιδευτική πολιτική, τότε απλοποιούνται πολλά πράγματα. Καταργήστε όχι μόνο το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, αλλά και όλα τα υπόλοιπα. Οι δάσκαλοι ξέρουν καλύτερα να συμβουλεύουν... Και κοστίζουν λιγότερο. Απλώς οι αποφάσεις τους κοστίζουν περισσότερο στη νέα γενιά.


    Η λογοκρισία που γίνεται στο υπουργείο Παιδείας αυτήν τη στιγμή εν ονόματι της «προόδου» είναι σκάνδαλο πρώτου μεγέθους. Είναι ντροπή όχι μόνο για το υπουργείο, αλλά για όλους μας! Αυτή είναι η κριτική σκέψη της νέας εποχής;


    Πηγή: http://www.paron.gr/v3/new.php?id=68756&colid=37&catid=33&dt=2011-07-17%200:0:0&page=2&mode=1&page=1&mode=1&page=2&mode=1


    Και από: http://aktines.blogspot.com/2011/07/blog-post_9199.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΑ ΕΛΕΝΗ

    Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

    ΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΙΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΕΣ ΑΠΑΝΤΕΙΟΥ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΟΚΛΟΥΔΕΣ ΕΛΕΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ

    Η ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΞΕΧΥΛΙΣΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. .:BiblioNet : Μακρή - Μπότσαρη, Εύηwww.biblionet.gr/main.asp?page... - Cached - Translate this page
    You +1'd this publicly. Undo


    Η Εύη Μακρή-Μπότσαρη είναι διδάκτωρ Ψυχολογίας με βασικές σπουδές στην Παιδαγωγική και τη Μαθηματική Επιστήμη και μεταπτυχιακές σπουδές στην πουτανολογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ (Αρ. 2900/8-5-2007) ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΙΔΙΑ «ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ «ΑΠΑΤΗ» ΕΚΛΟΓΗΣ.

    1.Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ» ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ – ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

    2.ΚΑΙΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.

    3.

    Η κ. Εύη Μπότσαρη είναι το κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ), Υπουργείο Παιδείας.

    (Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί, παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 2.kaneianas είπε
    Μαρτίου 18, 2009 στις 10:37 πμ
    Ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΣΟΚ = ΣΚΑΔΑΛΑ

    ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!
    Επίθεση με γιαούρτι δέχτηκε η Μαρία Δαμανάκη και αυριο με σκατα!!! 31 Jan 2009 20:47 GMT

    ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ δηθεν “ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ”!!
    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ…..
    ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΒΡΑΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ….

    Παραδοσιακό…
    Επίθεση με γιαούρτι δέχτηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαρία Δαμανάκη στη Νέα Σμύρνη. Η βουλευτής είχε πάει σε εκδήλωση για κοπή πίτας, μαζί με…

    άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Η ατυχία της ήταν ότι βγήκε πρώτη από την αίθουσα της εκδήλωσης. Κατά μία τραγική ειρωνεία δίπλα ακριβώς υπήρχε κατάστημα με γλυκά και γαλακτοκομικά προϊόντα, υπό τον τίτλο “ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ” …

    ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ “ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ”!! ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΑ blog !!!
    Η “ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΩΣ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ ΣΤΑ blog !!! !!!!! 10 Nov 2008 13:28 GMT

    ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑ…ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ!!
    ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ!!
    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!

    ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΒΑΛΙΑΝΝΑΤΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ…. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ…
    ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ “ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ”!!

    από ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 3:24μμ, Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008
    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΙΕΣΕ-ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΝ “ΑΘΗΝΑΙΟ” ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΤΙΟΝ ΤΗΣ…ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!! Η “ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΩΣ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ!!!!!

    Η “λογοκρισια” των blog !!!

    από ποιος τον “πίεσε”? 3:20μμ, Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008
    ΠΟΙΌς ΠΊΕΣΕ ΤΟΝ “ΑΘΗΝΑΊΟ ΝΑ “ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ” ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ?
    ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑ…ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ!!
    ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ!!
    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!

    ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΒΑΛΙΑΝΝΑΤΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ…. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ…

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ…ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΕ Μ…. .

    ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…..

    ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ….

    Τι συμβαίνει με τη Μαρία Δαμανάκη;;;;

    ΟΙ “ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΙ” ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αυριο ο δεξιοα αρβατιτοπουλοσ παει αναπληρωτησ στο παιδειασ
    το ονειρο τησ διαμτοπουλου ολοι δεξιοι παντου γιινετε πρασξη

    Υπόμνημα, Αίτηση Ειδική & Καταγγελία Ειδική ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΡ. ΠΡΩΤ......................................... Προς Κύριο Πρωθυπουργό, κ. Γιώργο Παπανδρέου Κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, Υπουργό Παιδείας Κυρία Φώφη Γεννηματά, Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, Υφυπουργό Παιδείας Δν/ση Τριτοβάθιας Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) Υπουργείου Παιδείας Πρόεδρο ΑΣΠΑΙΤΕ, Πρόεδρο Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Εισαγγελία Αρείου Πάγου και Εφετών, Πρωτοδικών Κοινοποίηση: κ.κ. Βουλευτές, Πρυτάνεις Πανεπιστημίων και Καθηγητές Παιδαγωγικών Τμημάτων, Διευθυντές, ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΠΟΣΔΕΠ, Εκπαιδευτικούς, Μ.Μ.Ε. Αθήνα, 14-6-2011 Για να γίνει σωστή έρευνα και τεχνολογία , όπως και Τεχνολογικό Λύκειο πρέπει πρώτα να γίνουν σωστά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ και σωστή ΑΣΠΑΙΤΕ σωστό Πιδαγωικό Ινσττιτούτο, χωρίς «καθηγητές», που εκλέγονται με παράνομες διαδικασίες και όλοι τους συγκαλύπτουν! Να μια απόδειξη: Θέμα: «Υπόθεση κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη, υπόθεση ΑΣΠΑIΤΕ, υπόθεση Π. Ι., υπόθεση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων», υπόθεση διαφθοράς, εκβιασμών απειλών, συγκαλύψεων, διαχρονικών παρανομιών κλπ. Κύριε, Πρωθυπουργέ,  Αξιότιμοι/ες Κυρίες/οι  Το Υπουργείο Παιδείας αδυνατεί, όπως φαίνεται, να φέρει, σκοπίμως, εις πέρας με δική του πρωτοβουλία την υπόθεση Ευανθία Μακρή Μπότσαρη και στέλνει σε άλλους έγγραφα να «πράξουν τα νόμιμα», ενώ το ίδιο το Υπουργείο Παιδείας και ο Πρόεδρος της ΑΣΠΑΙΤΕ δεν πράττει τα νόμιμα, δηλ. την πραγματοποίηση Ε.Δ.Ε και την αίτηση αποστολής αντιγράφου της υπόθεσης από το Σ.Ε.Δ.Δ. και την εισαγγελία.  Ο καθένας δήθεν νομίζει, ότι οι άλλοι «πρέπει να βγάλουν το φίδι από την τρύπα», ενώ ο καθένας χωριστά νομίζει, ότι πρέπει μόνο να παίρνει τον μισθό του δημοσίου, αλλά οι άλλοι είναι «υπεύθυνοι» δήθεν να πράξουν τα νόμιμα που δεν πράττει ο ίδιος!.  Το βράδυ των επόμενων εκλογών, πιθανά, η κ. Διαμαντοπούλου Άννα (και άλλοι), θα ψάχνει τις ψήφους, που κέρδισε καλύπτοντας και κρατώντας στην θέση της την δεξιά Μπότσαρη Μακρή Ευανθία, μια παράνομα εκλεγμένη καθηγήτρια, την οποία υπόθεση γνωρίζει πολύ καλά και την βαστάει σκόπιμα στην θέση της, όπως και όλοι οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Παιδείας, οι οποίοι στην συνέχεια ζητούν αξιοκρατία στην παιδεία κλπ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αποκαλυψη Το βράδυ των επόμενων εκλογών, πιθανά, η κ. Διαμαντοπούλου Άννα (και άλλοι), θα ψάχνει τις ψήφους, που κέρδισε καλύπτοντας και κρατώντας στην θέση της την δεξιά Μπότσαρη Μακρή Ευανθία, μια παράνομα εκλεγμένη καθηγήτρια, την οποία υπόθεση γνωρίζει πολύ καλά και την βαστάει σκόπιμα στην θέση της, όπως και όλοι οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Παιδείας, οι οποίοι στην συνέχεια ζητούν αξιοκρατία στην παιδεία κλπ…

    ψηφοφοροι πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ας ελπίσουμε, ότι η κ. Διαμαντοπούλου Άννα, που όπως φαίνεται, «πουλάει την παιδεία στην δεξιά»,


    (όπως και μερικά άλλα γραφεία ΠΑΣΟΚ, που οι αποσπασμένοι σε αυτά γνώριζαν πολύ καλά τις παρανομίες της δεξιάς κ. Μακρή Μπότσαρη και τις συγκάλυπταν), νομίζοντας έτσι ότι θα κερδίσει, θα εκπλαγεί το βράδυ των εκλογών, αφού θα πάρει τόσους ψήφους όσους και η κ. Γιαννάκου Μαριέττα, η οποία είχε σύμβουλο την κ. Μπότσαρη Μακρή και δεν βγήκε βουλευτής (και έχασε και το πόδι της)! Άνθρακες ο θησαυρός! Που είναι οι ψήφοι θα ανακράζουν πολλοί;.  Το παράδοξο είναι, ότι ενώ γνωρίζουν οι υπεύθυνοι και οι αποσπασμένοι σε πολιτικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ότι βαστώντας στην θέση της την κ. Μακρή Μπότσαρη, ότι θα χάσουν τις εκλογές εξαιτίας της, δεν τολμούν να «ξηλώσουν» μια παράνομη γυναίκα, ούτε στο όνομα της αντιμετώπισης της διαφθοράς και δικαιολογούν χαμηλοφώνως, ότι η ανωτέρω κυρία είχε «καλές γνωριμίες» και σε κάποιο διεφθαρμένο κύκλο ΠΑΣΟΚ! Και εμείς θα πληρώσουμε τις γνωριμίες της κ. Μακρή Μπότσαρη, ή να τις πληρώσουν οι έχοντες την γνωριμία με την κ. Μακρή Μπότσαρη;.  Η δεξιά επανακάμπτει, με ευθύνη των υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και των υπηρεσιών της ΑΣΠΑΙΤΕ, οι οποίες δεν ζητάνε ρητώς και εγγράφως από το Πρόεδρο της ΑΣΠΑΙΤΕ να γίνει Ε.Δ.Ε. Τεράστιες είναι οι ευθύνες και του Προέδρου της ΑΣΠΑΙΤΕ κ. Χρυσουλάκη Γιάννη, που δεν πραγματοποιεί Ε.Δ.Ε., παρότι έχει διαταχθεί από τον Υφυπουργό κ. Πανάρετο Γιάννη, και δεν ζητάει σκόπιμα και εγγράφως αντίγραφο του όλου φακέλου από το ΣΕΕΔΔ και την Εισαγγελία, ούτε καν ζητάει να δει τον φάκελο της κ. Μακρή Μπότσαρη που έχει στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Να αναζητηθούν οι ευθύνες του κ. Προέδρου επειγόντως και γιατί δεν θέτει την κ. Μακρή Μπότσαρη σε προσωρινή, τουλάχιστον, αργία!  Το ΠΑΣΟΚ οπισθοχωρεί, με εσωτερική προδοσία Υπουργών και στελεχών, που δεν αντιστέκονται στη διαφθορά και στην δεξιά, και αν συνεχιστεί αυτό, ενδέχεται να χάσει με 10% διαφορά, γιατί κάποιοι έχουν παραδώσει από τώρα την εξουσία στην δεξιά κ. Μακρή Μπότσαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΄Αρχισε ο δήθεν διάλογος για την παιδεία

    όμως τα δημοσιεύματα άλλα λένε!!

    ΤΟ ΥΠΕΡ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!!

    ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΟΙ “ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ”!!
    ΠΟΙΟΙ ΤΑ “ΠΙΑΝΑΝ”?

    Ποιοι απο τον τομεα παιδειας Πασοκ δεν τολμουν να “ακουμπησουν” μια δηθεν “ακηδημαικο” (ΓΕΛΙΑ) συμβουλο μιας υπουργου των Ματ που δεν εχει σωστα πτυχια ΚΛΠ….??
    Ερχεται το μεγαλυτερο σκανδαλο διακκοματικης συγκαληψης!!
    Πιαστε θεσεις!!
    Η απατη και το “δουλεμα” σε ολο το μεγαλειο!!
    Καψαμπελη τι γνωριζεις?

    ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΘΑ “ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ” ΓΙΑ ΝΑ “ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ”!!
    ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΕ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΟΣΟΥΣ ΟΣΕΣ ΣΟΥ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ!!
    ΛΑΔΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΖΗΔΕΣ!!
    EΤΣΙ Η ΔΕΞΙΑ κερδιζε + 3 % ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΤΙΣΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!!
    ΠΟΙΟΙ ΠΟΙΕΣ ΚΑΝΑΝ “ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ” ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΙΕΣ??

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟΙ “ΕΜΗΔΙΣΑΝ”

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    10 Μαρ 2009 11:52:00 πμ

    Κυρία Ράπτη
    Ράπτη Αναστασία – Συλβάνα

    Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα αρμοδιότητά σας στην Παιδεία.

    Όμως σας ενημερώνουμε ότι πιθανά θα αντιμετωπίσετε τα άτομα του λεγόμενου “Παραεκπαιδευτικού κυκλώματος” δηλ. την Εύη Μακρή Μπότσαρη, τον Βασίλη Κουλαιδή και τους πολιτικούς τους πάτρωνες Μαριέττα Γιαννάκου και Μαρία Δαμανάκη (που είναι μια παρέα και απλά σας δουλεύουν όλους μέσα στο Πασοκ. Κλέβουν, παρανομούν, εκβιάζουν, έχουν κύκλωμα “καλυμμένης πορνείας”, βρίζουν τους σωστούς βουλευτές του Πασοκ και το Πρόεδρο, και λαδώνουν!!

    Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε τα άτομα αυτά πιθανόν Ράπτη Αναστασία – Συλβάνα να σας εκβιάσουν να μη μιλήσετε με ένα προσωπικό μυστικό που έχετε ή θα το “κατασκευάσουν”. Λένε (δηλ. η Εύη Μακρή Μπότσαρη, ο Βασίλης Κουλαιδής και οι πολιτικοί τους πάτρωνες Μαριέττα Γιαννάκου και Μαρία Δαμανάκη- που είναι μια παρέα και απλά σας δουλεύουν όλους μέσα στο Πασοκ ) ότι Ράπτη Αναστασία – Συλβάνα σας …..Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΡΑΦΕΙΟΥ ΣΑΣ και γιαυτό δεν θα τολμήσετε μα τους πειράξετε ποτέ!!

    Έχετε να αντιμετωπίσετε Ράπτη Αναστασία – Συλβάνα άτομα που δρουν ως μαφία του υποκόσμου που πιθανόν θα σας καταστρέψουν…

    Μπορείτε να τους εξαφανίσετε αν πατήσετε πόδι και καταθέσετε αναφορά ή επερώτηση για την υπόθεση της ΑΣΠΑΙΤΕ και την παράνομη εκλογή της Εύης Μπότσαρη στην ΑΣΠΑΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Να αλλάξουν πολλά από τα μέλη του κύκλου Παιδείας Πασοκ, που συγκαλύπτουν παρανομίες ή τις ανέχονται δια της καθυστέρησης! 6. Να αποπεμφθούν από το Πασοκ όσοι «εργάστηκαν με την απραξία» τους για την κ. Μπότσαρη και την νέα αυτοδυναμία της ΝΔ. 7. Η ΑΣΠΑΙΤΕ έχει καταντήσει “φωλιά παράνομων δεξιών” και δίπλα του Υπουργείο και ο Πρόεδρος κ. Χρυσουλάκης Γιάννης που διορίζεται από την κ. ΄Αννα Διαμαντόπουλου, δεν βλέπει τίποτα! 8. Ήδη το νέο ΔΣ διδασκόντων ΑΣΠΑΙΤΕ πέρασε στα χέρια της “δεξιάς” κ. Μακρή Μπότσαρη με τι ευλογίες των παραγόντων του Υπουργείου Παιδείας! 9. Εχω καταθέσει παρόμοια καταγγελία και στην ΑΣΠΑΙΤΕ με αρ. πρωτ.. Δ/1400- 16-5-2011 και στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο με αρ. πρωτ. 3931/16-5-2011. 10. Να διωχτούν ο Πρόεδρος και της AΣΠΑΙΤΕ και του Π.Ι., αν ολιγώρησαν και όλοι οι υπεύθυνοι για ολιγωρία, συγκάλυψη και καθυστέρηση στην υπόθεση αυτή. Κύριε Πρόεδρε, Είμαι από τους ελάχιστους που στάθηκαν στο πλευρό σας όταν το βράδυ της 16-09-2007 «χάσαμε» τις εκλογές γιατί οι προδότες του Πασοκ «κάλυπταν» την κάθε δεξιά Εύη Μπότσαρη και έριχναν σε εσάς το φταίξιμο και την αποτυχία στις εκλογές. Αφού εκλεχθήκατε τώρα, κάποιοι μέσα από το ΠΑΣΟΚ παραδίδουν τα πάντα στην δεξιά για να χάσετε τις επόμενες εκλογές. Κύριε Πρόεδρε, περιμένω τις ενέργειές σας αλλά και την τυχόν αρνητική απάντησή σας, γιατί αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει γιατί η δεξιά αντλεί πάρα πολλούς ψήφους από την ΑΣΠΑΙΤΕ με τους "Καθηγητές" που έχει διορίσει εκεί με παράτυπες διαδικασίες και οι "δικοί μας" το κάνουν "γαργάρα" (γιατί άραγε??). Αντί το Πασοκ να φροντίσει τους φτωχούς ψηφοφόρους του, που έχουν πτυχία και διδακτορικά, φροντίζει τις κυρίες της δεξιάς! Η κ. Μπότσαρη Μακρή εργάζεται νυχθημερόν εναντίον του ΠΑΣΟΚ και δίνει και κάτι σε κάτι πεινασμένα λιγούρια του ΠΑΣΟΚ για ξεκάρφωμα! Το Νέο ΔΣ του Συλλόγου διδασκόντων ΑΣΠΑΙΤΕ είναι όλο δεξιό γιατί φρόντισε η κ. Μακρή Μπότσαρη την οποία το ΠΑΣΟΚ καλύπτει! Μήπως χάσαμε τα λογικά μας;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ?

    ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ

    ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ?

    ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 3.SPYRIDAKIS είπε
    Νοεμβρίου 3, 2011 στις 10:01 μμ
    ΥΠΕΡ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ?
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ “ΟΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ”???

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΣΔΟΕ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ??

    ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

    Μαρούσι 3-11- 2011
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αρ. Πρωτ. 126276/Γ4

    ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
    Οι ανωτέρω θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κατά πλήρη απασχόληση απαλλασσόμενοι των
    καθηκόντων της Οργανικής Θέσης μέχρι της 31 Αυγούστου 2012, θα διατηρήσουν δε τη μισθολογική
    και ασφαλιστική τους κατάσταση. Η Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού της Γ.Γ.Α. θα ενεργήσει για
    την ανάληψη της υπηρεσίας και της διάθεσης των αποσπασθέντων στις Ομοσπονδίες. Να μην
    απομακρυνθούν από τις θέσεις τους μέχρι να αναλάβουν οι αντικαταστάτες τους.
    Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΗΔΟΝΗΣ
    ΠΗΡΑΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗς ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΙΑΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΗΔΟΝΗ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΓΑΨΕ “ΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ” ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ??

    Να ποιοι τα φαγανε και κανενας δεν τους συλλαμβανει

    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ? ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ???

    Ετοιμαζονται παρανομα να ξανα-αποσπαστουν στον ΣΕΓΑΣ οι γνωστοι επι 15ετια γυμναστες των δημοσιων σχολειων για να παρουν τριπλο μισθο – ενω πολλοι γυμναστες ειναι αδιοριστοι – για το παρανομο φαγοποτι του Μαραθωνιου και της Ολυμπιαδας Λονδινου!!

    ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΡΙΠΛΑ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ…ΚΑΙ ΤΗΣ Γ. Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ...

    ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΑ ΜΙΝΤΙΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ (ΝΤΟΠΙΝΚ ΚΛΠ…)

    ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ , ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
    Οι βιλλες στο Ντραφι και Μακρακωνμη Λαμιας ειναι η αποδειξη.

    ΤΑ TΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ

    Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 137, 2ος ΟΡΟΦΟς
    τηλ. 2109344726
    2109359302

    ΟΛΗ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

    Οι παρανομα αποσπασμενοι:

    ΧΑΛΒΑΝΤΖΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    ΣΙΟΥΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    ΒΟΣΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΖΗΜΕΝΣ – ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ) ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΜΕ ΒΙΛΛΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ
    ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΚΡΗΤΙΚΟΣ) ΧΟΔΡΟΚΟΥΘΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (3 ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ)
    ΠΑΥΛΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΡΟΔΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ)
    ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑΔΩΡΟΣ) ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΠΙΤΙ 200 Τ.Μ. ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ )’

    ΜΕΛΕΤΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΕ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΝΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ)
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 40.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

    ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΑΦΜ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ.

    ΨΑΧΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΣΕ ΝΤΡΑΦΙ- ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!

    Ο ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΧΕΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ 68.6688.09 ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑ

    ΜΠΟΥΖΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ – ΑΓΑΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ) ΕΧΕΙ 45.417,39 ΕΥΡΩ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΚΙΚΟ

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ
    ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.
    ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ποιοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ καλύπτουν τις δεξιές παρανομίες? Μετά παρέλευση 15 ημερών από σήμερα και εάν δεν γίνει τίποτα από πλευράς Πασοκ και Υπουργείου, εναντίον της κ. Εύης Μακρή Μπότσαρη θα θεωρήσω ότι όντως κάποιοι μέσα στο Πασοκ «καλύπτουν πράγματι» την κ. Μπότσαρη και τις παρανομίες και θα κινηθώ δικαστικά κατά παντός υπεύθυνου και θα δοθεί διάσταση και στα ΜΜΕ. Κύριε Πρόεδρε, Δεν μπορούμε να καλούμε τους πολίτες να ψηφίσουν Πασοκ όταν το επίσημο Πασοκ «πριμοδοτεί» την δεξιά. Δεν μπορούμε στα λόγια να λέμε κατά της διαφθοράς και να συγκαλύπτουμε την διαφθορά! Πιθανά δημόσιοι λειτουργοί υπεράνω υποψίας ενέχονται και συγκαλύπτουν την υπόθεση αυτή! Κάποιοι σκοπίμως δεν ενεργούν υπέρ του Δημοσίου! Κύριε Πρόεδρε, Κυρίες Κύροι, Η “Υπόθεση κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη, υπόθεση ΑΣΠΑIΤΕ, υπόθεση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, υπόθεση διαφθοράς, εκβιασμών απειλών” είναι υπόθεση διαφθοράς εις βάρος του δημοσίου και διώκεται και αυτεπαγγέλτως και με την διαδικασία του αυτοφώρου! Σας παρακαλώ για τις επείγουσες ενέργειές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ

    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ

    Ψ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΕΛΙς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ!!!


    Η Οργανωτική Επιτροπή του Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών και ο ΣΕΓΑΣ, που...
    πρέπει να ελεγχθούν από τα Υπουργεία Αθλητισμού και το ΣΔΟΕ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΡΕΕΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ

    ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΠΑΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΤΩΧΕΥΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. εΙΔΗΣΗ

    ΤΟΝ ΓΑΠ
    τον φαΓΑΝΕ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ

    ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΤΣΟΚΛΗ ΝΤΑΛΑΡΑ ΚΛΠ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πασοκ

    Ο δρ Κουτσουκος ανεβασε τον Γιωργο με 11% διαφορα

    και οι πορνες δαμανακη Τσοκλη Νταλαρα Διαμαντοπουλου και τα φλωρια τον εριξαν στο - 11% ΔΙΑΦΟΡΑ

    πΑΡΕ ΜΑΛΑΚΑ γΙΩΡΓΟ ΝΑ ΕΧΕΙς!

    ΝΙΚΟΣ πΑΣΟΚ

    13 Νοε 2011 6:58:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ

    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ

    Ψ.

    13 Νοε 2011 8:36:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ

    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ

    Ψ.

    13 Νοε 2011 8:36:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ

    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ

    Ψ.

    13 Νοε 2011 8:36:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ολα πωλουνται



    Για την συμμετοχή στον Μαραθώνιο, οι απλοί αθλητές πλήρωναν από 10 ευρώ, αν ήταν σε κάποια ομάδα, 20 ευρώ οι άλλοι και οι ξένοι αθλητές 95 ευρώ. Το μετάλλιο της συμμετοχής στον Μαραθώνιο πωλείται στους αθλητές. Αναρωτιέται κανείς, αν αυτές οι πληρωμένες συμμετοχές ανταποκρίνονται στα ολυμπιακά αθλητικά ιδεώδη, στο πνεύμα του κλασσικού Μαραθώνιου και στο πνεύμα της Ελληνικής φιλοξενίας.


    --

    τΕΛΙΚΑ ΚΟΒΟΝΤΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς?

    τΟ σδοε ΚΑΛΙΘΕΑς ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΞΗΛΩΜΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ...

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ

    ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ

    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ

    Ψ.

    13 Νοε 2011 8:36:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΕΚΚΛΗΣΗ

    ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ

    ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΠΑΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΤΩΧΕΥΕΙ..

    ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 5. Γιατί η κ. Εισαγγελέας δεν έχει φέρει ακόμα την υπόθεση στο ακροατήριο ενώ έχει αυτά τα στοιχεία μπροστά της. Να ελεγχθεί πειθαρχικά και δικονομικά η εισαγγελέας και όποιος ευθύνεται για την καθυστέρηση ή συγκάλυψη της υπόθεσης. Αν η υπόθεση είχε έρθει στο ακροατήριο θα είχε λάμψει η αλήθεια. 6. Αν και γιατί η Διοίκηση της ΑΣΠΑΙΤΕ ενήργησε ΕΔΕ και αν όχι γιατί όχι. 7. Την τυχόν εμπλοκή και πολιτικών προσώπων στην υπόθεση και αν ευθύνεται γι’αυτήν την αμέλεια… Ίσως η κ. Μπότσαρη να εκμεταλλεύτηκε γνωριμίες με πολιτικούς και «πίσω από την πλάτη τους» με κάποια μέλη πολιτικών γραφείων να δρούσε «παράνομα». 8. Που εμπλέκεται η υπόθεση του εμπορικού κέντρου THEMALL που είναι χτισμένο δίπλα στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Ποιανού είναι μέρος του οικοπέδου? 9. Να μου παραχωρηθεί μέσω δικηγόρου μου αντίγραφο της υπόθεσης ΑΣΠΑΙΤΕ 10. Να ειδοποιηθεί η Υπηρεσία Εδικών Ελέγχων, πρώην ΣΔΟΕ. Τα οικονομικά εγκλήματα εις βάρος του δημοσίου (κακούργημα) να ελεγχθούν άμεσα. 11. Η κ. Μπότσαρη δεν μπορεί να βγει στη σύνταξη με το βαθμό της Καθηγήτριας, αφού διαρκούν οι καταγγελίες. Να κοινοποιηθεί στην ΑΣΠΑΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 13. Αν η προηγούμενη διοίκηση της ΑΣΠΑΙΤΕ με πρόεδρο τον κ. Μακρόπουλο καταδικάστηκε πρόσφατα και γιατί (παράβαση καθήκοντος 6 μήνες). 14. ΝΑ ΕΡΥΝΗΘΕΊ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΠΑΛΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΦΟΡΗ ΔΙΔΙΚΑΣΙΑ. 15. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ. Επίσης ως φορολογούμενος πολίτης, αλλά και ασχολούμενος με τα «κοινά» έχω νόμιμο δικαίωμα να ερευνηθεί πώς μισθοδοτείται από το Δημόσιο η κ. ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, αν δεν είναι νόμιμη η εκλογή της, όπως και οι εκλογές Καθηγητών όσων ακολούθησαν μετά από αυτήν την εκλογή. Επίσης πώς έπαιρνε μισθό από το Δημόσιο ως εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και με ποιο πτυχίο έχει διοριστεί και πού είναι αυτό! Σας παρακαλώ να μεριμνήσετε για την έρευνα και των οικονομικών εγκλημάτων από τους μηνυομένους - εγκαλουμένους, και τις αρμόδιες υπηρεσίες που δεν ενήργησαν, νομίμως υπέρ του Δημοσίου αλλά και εμού προσωπικώς τα οποία είναι κακούργημα… Πού πήγαν τόσα χρήματα ευρωπαϊκών προγραμμάτων Είναι κακούργημα. Το ΣΔΟΕ περιέργως ακόμα αργεί! Κύριε Πρόεδρε, μετά την υπ. αρθμ. 2900/8-5-2007 αναφορά προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης από τον Βουλευτή του Πασοκ κ. Καρχιμάκη άρχισε εισαγγελικός έλεγχος στην ΑΣΠΑΙΤΕ με θέμα "παράνομες εκλογές" Καθηγητών και διασπάθιση ευρωπαϊκών κονδυλίων και δημόσιου χρήματος". Επίσης οι Επιθεωρητές Δημόσιες Διοίκησης κάνουν νέο έλεγχο για το θέμα αυτό. Σας παρακαλούμε και παρακαλώ τις αρμόδιες υπηρεσίες: 1. Να μας ενημερώσετε για την πορεία των ερευνών και γιατί καθυστερούν. Να κατατεθεί στη Βουλή αντίγραφο του όλου φακέλου των ερευνών τόσο για τις "εκλογές των Καθηγητών" όσο και για τις έρευνες για "οικονομικά θέματα" της Σχολής. 2. Να ελεγχθεί τί συμβαίνει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πατρών και στα άλλα Ιδρύματα και πότε και πώς γράφτηκε και φοίτησε η κ. Μπότσαρη. 3. Με ποιο πτυχίο ήταν διορισμένη στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση η κ. Μακρή Μπότσαρη Ευανθία και πού είναι αυτό! 4. Να μας ενημερώσετε με ποιο τρόπο η ΑΣΠΑΙΤΕ μπορεί να παίξει τον πραγματικό ρόλο Παιδαγωγικό, Ερευνητικό και Επιστημονικό που της αρμόζει δεδομένου ότι εκκρεμούν τόσες υποθέσεις υπό εισαγγελική διερεύνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΤΑ TΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ

    Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 137, 2ος ΟΡΟΦΟς
    τηλ. 2109344726
    2109359302

    ΟΛΗ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

    Οι παρανομα αποσπασμενοι:

    ΧΑΛΒΑΝΤΖΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    ΣΙΟΥΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    ΒΟΣΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΖΗΜΕΝΣ – ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ) ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΜΕ ΒΙΛΛΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ
    ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΚΡΗΤΙΚΟΣ) ΧΟΔΡΟΚΟΥΘΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (3 ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ)
    ΠΑΥΛΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΡΟΔΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ)
    ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑΔΩΡΟΣ) ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΠΙΤΙ 200 Τ.Μ. ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ )’

    ΜΕΛΕΤΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΕ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΝΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ)
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 40.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

    ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΑΦΜ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ.

    ΨΑΧΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΣΕ ΝΤΡΑΦΙ- ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΨΑΧΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΣΕ ΝΤΡΑΦΙ- ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!

    Ο ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΧΕΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ 68.6688.09 ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑ

    ΜΠΟΥΖΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ – ΑΓΑΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ) ΕΧΕΙ 45.417,39 ΕΥΡΩ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΚΙΚΟ

    Α…

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΒΟΣΣΟΥ ΤΟΥ ΜΠΕΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ 3 ΜΟΙΣΘΟΥΣ
    Ένα αθλητικό σκάνδαλο διαρκείας… ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    Εγώ ένα πράγμα ξέρω τον τελευταίο χρόνο.



    Ο ΣΕΓΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ

    3 Νοε 2011 10:04:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ

    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ

    Τα λαμογια του λαιτ πασοκ συνεργαζονται με τους απατεωνες της ΝΔ
    να...


    Συνέντευξη του Ειδικού Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης, του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Βασίλη Παπάζογλου, ο οποιο καλυπτει συστηματικα το σκανδαλο ΑΣΠΑΙΤΕ Ευανθια Μακρη Μποτσαρη κλοπη ευρωπαικω προγραμματων στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, στη δημοσιογράφο Δήμητρα Κόχιλα


    Αν ειναι μαγκα ο Παπαζογλου Βασιλης ας ξηλωσει την Ευανθια Μακρη Μποτσαρη με τα πλαστα πτυχια αντι να θελει νεους νομους γιοα την αξιοκρατεια στην παιδεια

    Δημοσιογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΕΙΔΗΣΗ

    ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΕΓΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ...

    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΒΛΑΚΕΣ...

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΚΟΝΤΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΔΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

    ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ?

    ΔΟΙΤΗΤΗΣ ΠΑΣΠ ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΔΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

    ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ?

    φΟΙΤΗΤΗΣ ΠΑΣΠ ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. « Μα ποιός είναι το “λιγούρι από την Εκάλη”;;Στα χέρια του ελληνικού λαού το υπόδειγμα προσφυγής κατά των επίορκων πολιτικών, στο Ελεγκτικό Συνέδριο. »Η μεγάλη Αποκάλυψη για τη δολοφονία Λαμπράκη. Για να καταλάβετε πως δουλεύει η πολιτική και να δείτε ποιοί εξουσιάζουν εως σήμερα.
    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαΐου 22, 2010

    Επέτειος της δολοφονίας Λαμπράκη. Ενός ανθρώπου που αγωνίστηκε για τη δημοκρατία και την ειρήνη.

    Ένας άνθρωπος που πάνω στο νεκρό σώμα του χτίστηκε η μεγαλύτερη καπηλεία της νεώτερης Ελληνικής ιστορίας.

    Ήρθε η ώρα λοιπόν, τώρα που υπάρχει το διαδίκτυο να ακουστεί η αλήθεια που κρύβουν επιμελώς οι βαρώνοι. Αυτοί οι βαρώνοι που παρέα με τους Γκοτζαμάνηδες κουκουλοφόρους τους ρημάζουν την χώρα, βιάζουν την δημοκρατία, φιμώνουν την αλήθεια.

    Διαβάστε και δείτε με προσοχή αυτά που ακολουθούν. Η αλήθεια που πρέπει να ακουστεί. Η νεκρολογία ενός αγνού αγωνιστή που ξεσκεπάζει τους δολοφόνους αυτής της χώρας.

    Δεν θα πούμε τίποτε άλλο παρά μόνον αυτό: Κάποιοι έλεγαν ότι ο 15χρονος Αλέξης ήταν ο νέος Λαμπράκης. Πολλοί τότε ξεσηκώθηκαν, δεξιοί και αριστεροί. Εμείς σιωπήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Παραβίαση του Συντάγματος, σφετερισμός της λαϊκής κυριαρχίας;
    Αναρτήθηκε από τον/την Εξουσία στο Νοεμβρίου 13, 2011

    Η κυβέρνηση Παπαδήμου, συναντά σφοδρές αντιδράσεις από το νομικό κόσμο της χώρας, για μη τήρηση των διατάξεων του Συντάγματος, κυρίως σε ότι αφορά το πρόσωπο του ίδιου του πρωθυπουργού. Αν τελικά υπάρχουν προβλήματα σχετικά με την τήρηση του Συντάγματος, είναι πρόδηλο ότι τις όποιες ευθύνες τις φέρει κυρίως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος κατά το Σύνταγμα (άρθρο 30) είναι ο ρυθμιστής του Πολιτεύματος και ως εκ τούτου ο θεματοφύλακας του Συντάγματος.

    Σύμφωνα με το άρθρο 37 παρ. 1, ο ΠτΔ διορίζει τον πρωθυπουργό. Σύμφωνα με το άρθρο 37 παρ. 2, πρωθυπουργός διορίζεται ο αρχηγός του κόμματος που έχει απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή. Αν δεν υπάρξει δυνατότητα… Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ: Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ

    Πρόσφατα η επαναπροβολή της ταινίας «Ζ» του Κώστα Γαβρά στους κινηματογράφους βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Βασίλη Βασιλικού, υπενθύμισε γεγονότα που ανήκουν στις πιο μαύρες σελίδες της νεοελληνικής μας ιστορίας. Θύμισε τη δολοφονία του γιατρού και βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη, που ήταν μια πράξη κορύφωσης της δράσης του παρακράτους στην Ελλάδα.
    Μια πράξη κορύφωσης εκείνου του άριστα στημένου και από τις ξένες δυνάμεις παρακράτους που είχε τελικά ως συνέπεια τη δικτατορία των συνταγματαρχών και τα ακόμη πιο μαύρα χρόνια για τη χώρα. Ηταν τότε που ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε πει το περίφημο «ποιος κυβερνάει επιτέλους αυτή τη χώρα;» και λίγες εβδομάδες αργότερα, η κυβέρνησή του εξαναγκαζόταν σε παραίτηση.
    Ηταν βράδυ της 22ας Μαΐου 1963 όταν ο βουλευτής της Ενιαίας Δημοκρατικής Αριστεράς (ΕΔΑ) Γρηγόρης Λαμπράκης μίλησε σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη που είχε οργανώσει η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη. Παρόντος του αρχηγού των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών και μετέπειτα δικτάτορα της χώρας Γεωργίου Παπαδόπουλου στην πλατεία, πλήθος παρακρατικών είχε συγκεντρωθεί στο χώρο για να αποδοκιμάσει τον Λαμπράκη, υπό την ανοχή της αστυνομίας. Ο Λαμπράκης δέχθηκε την πρώτη επίθεση μπαίνοντας στην αίθουσα της εκδήλωσης και τη δεύτερη εξερχόμενος της αίθουσας μετά την ομιλία του από τους επιβαίνοντες στο περιβόητο τρίκυκλο του Γκοτζαμάνη που ήταν και η δολοφονική, ενώ είχαν τραυματιστεί και συνεργάτες του από την πρώτη επίθεση. Όλα αυτά υπό την ανοχή και την απάθεια των αστυνομικών δυνάμεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ο Γρηγόρης Λαμπράκης άφησε λίγη ώρα αργότερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 51 ετών και έγινε σύμβολο. Τότε ιδρύθηκε και η περίφημη «νεολαία Λαμπράκη» που για χρόνια ενέπνεε τους αγώνες των νέων για δημοκρατία, ελευθερία και ισότητα με πρώτο πρόεδρο τον Μίκη Θεοδωράκη που έχει γράψει και την εκπληκτική μουσική στην ταινία του Γαβρά η οποία πρωτοπαίχθηκε το 1969 και στην οποία τον Λαμπράκη υποδύεται ο Ιβ Μοντάν και τη σύζυγό του η Ειρήνη Παππά.
    Οι ανακρίσεις που ακολούθησαν ανέδειξαν την προσωπικότητα και την εντιμότητα του μετέπειτα προέδρου της Δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη. Τελικά αυτοί που έπρεπε να πληρώσουν αθωώθηκαν και καταδικάστηκαν μόνο οι δύο φυσικοί αυτουργοί και ένας παρακρατικός. Ο Λαμπράκης έγινε σύμβολο και η χώρα μπήκε στην πιο μαύρη σελίδα της σύγχρονης ιστορίας της μετά τον εμφύλιο πόλεμο, τη χούντα των συνταγματαρχών. Επειδή Κοτζαμάνηδες και παρακρατικοί πάντα θα υπάρχουν, όσοι θυμούνται τα γεγονότα εκείνα, όσοι τα έζησαν, όσοι τα έχουν διαβάσει ή έχουν δει την ταινία «Ζ» ξέρουν ότι χρέος όλων των Ελλήνων ανεξαρτήτως της κομματικής ή ιδεολογικής τους τοποθέτησης είναι να μην οδηγηθεί η χώρα και πάλι σε τέτοιες καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΔΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

    ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ?

    φΟΙΤΗΤΗΣ ΠΑΣΠ ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΕΙΔΗΣΗ

    ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΕΓΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ...

    ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?

    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΒΛΑΚΕΣ...

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΚΟΝΤΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ

    Τα λαμογια του λαιτ πασοκ συνεργαζονται με τους απατεωνες της ΝΔ
    να...


    Συνέντευξη του Ειδικού Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης, του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Βασίλη Παπάζογλου, ο οποιο καλυπτει συστηματικα το σκανδαλο ΑΣΠΑΙΤΕ Ευανθια Μακρη Μποτσαρη κλοπη ευρωπαικω προγραμματων στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, στη δημοσιογράφο Δήμητρα Κόχιλα


    Αν ειναι μαγκα ο Παπαζογλου Βασιλης ας ξηλωσει την Ευανθια Μακρη Μποτσαρη με τα πλαστα πτυχια αντι να θελει νεους νομους γιοα την αξιοκρατεια στην παιδεια

    Δημοσιογράφος

    13 Νοε 2011 8:54:00 μ.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. «Ο Λαμπράκης δεν ήταν κομμουνιστής, αλλά ένας αστός . Καταξιωμένος γιατρός, με δική του κλινική, μαραθωνοδρόμος με διεθνή ακτινοβολία, ένας άνθρωπος, που συμπορεύτηκε με την ΕΔΑ, βλέποντας την κοινωνική αδικία και επιδιώκοντας τη δημοκρατία και την ειρήνη», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Καίτη Τσαρουχά , κόρη του δολοφονημένου βουλευτή της ΕΔΑ, Γιώργη Τσαρουχά , εξηγώντας γιατί η δολοφονία του είχε διεθνή απήχηση.

    Την ίδια ημέρα, που ο Λαμπράκης δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση, στη συμβολή των οδών Σπανδωνή και Βενιζέλου, στις 22 Μαΐου του 1963, ο Γιώργης Τσαρουχάς έπεφτε θύμα της βίας «τραμπούκων» του παρακράτους πριν και μετά την εκδήλωση των «Φίλων της Ειρήνης».

    Τον Τσαρουχά, δεν δίστασαν να τον ξυλοκοπήσουν ακόμη και μέσα στο ασθενοφόρο , που τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο πρώτος υπέκυψε πέντε μέρες μετά, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, τον δεύτερο τον αποτελείωσαν μετά τον απάνθρωπο βασανισμό του, τα όργανα της χουντικής ΚΥΠ στο Γ' ΣΣ, έξι χρόνια αργότερα, στις 9 Μάιου 1968.

    O καθηγητής της Παντείου, Ηλίας Νικολακόπουλος, αναφέρει: «Αμέτρητες, όμως, ήταν οι πολιτικές δολοφονίες στη Θεσσαλονίκη, ακόμη και πριν από τα «πέτρινα χρόνια» της δικτατορίας και του εμφυλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. DR kOUTSOUKO

    SAROSE TIN SAPILA

    SE APIDEI DIKAIOSYNI A8LITISMO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΥΠΕΡ

    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΚΑΙ ΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ

    ΑΚΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

    Η ΜΕΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΜΥΡΙΑΜ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΥΜΦΟΙΜΑΝΗΣ ΠΟΡΝΗ

    ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΡΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ

    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΥΠΕΡ

    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΚΑΙ ΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ

    ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΜΥΡΙΑΜ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΥΜΦΟΜΑΝΗΣ ΠΟΡΝΗ

    ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΡΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ

    ΕΠ[ΙΣΗΣ ΕΦΕΡΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΝΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΠΩΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΛΑΙΔΗ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ

    ΜΑΣΩΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ

    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΣΚΙΣΤΟΥς ΕΡΧΕΤΑΙ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΡΝΗ ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΠΡΟΣΟΧΗ


    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΥΠΕΡ

    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΚΑΙ ΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ

    ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΜΥΡΙΑΜ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΥΜΦΟΜΑΝΗΣ ΠΟΡΝΗ

    ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΡΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ

    ΕΠΙΣΗΣ ΕΦΕΡΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ.

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΝΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΛΑΙΔΗ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Η ΧΑΝΤΖΗΝΙΚΗΤΑ

    ΜΑΣΩΝΟΙ - ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ

    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ

    Τα λαμογια του λαιτ πασοκ συνεργαζονται με τους απατεωνες της ΝΔ
    να...


    Συνέντευξη του Ειδικού Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης, του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Βασίλη Παπάζογλου, ο οποιο καλυπτει συστηματικα το σκανδαλο ΑΣΠΑΙΤΕ Ευανθια Μακρη Μποτσαρη κλοπη ευρωπαικω προγραμματων στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, στη δημοσιογράφο Δήμητρα Κόχιλα


    Αν ειναι μαγκα ο Παπαζογλου Βασιλης ας ξηλωσει την Ευανθια Μακρη Μποτσαρη με τα πλαστα πτυχια αντι να θελει νεους νομους γιοα την αξιοκρατεια στην παιδεια

    Δημοσιογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ - ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΟ Λ.Α.Ο.Σ – ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    Η Ελλάδα περνά στην ιστορία της πολιτικής πρωτοτυπίας αφού καταφέρνει να αντικαταστήσει τον εκλεγμένο Πρωθυπουργό από τον εκλεκτό των αγορών και των μεγάλων τραπεζικών συμφερόντων. Έχουμε το Βατερλό της πολιτικής απέναντι στο χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΘΕΟΥ".
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΩΤΑΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Είναι δυνατόν να πανηγυριζουν την ξεφτίλα τους με το αποβλακωμενο αποβρασμα ;
    ___________________________________
    Είναι δυνατόν να πιστεύουν οτι αυτο το τσουρμο των λαμογιών και των ξεφτιλισμενων θα ξανακατσει στα εδρανα της βουλής ;

    Ειναι δυνατόν να γελάνε και να αλληλοσυγχαίρονται οταν επί δυο χρόνια κατεστρεψαν τον τόπο με ψεμματα κοροιδιες εκβιαστικά διλληματα για να μείνει στην εξουσία ο πανηλιθιος και να εξυπηρετήσει ο "πρόθυμος" τα συμφεροντα των μασονων σιωνιστων τοκογλύφων απο την πατρίδα του ;
    __________________________________
    Ειναι δυνατόν να πιστεύουν οτι το μπουρδελο της Ιπποκράτους δεν έχει καταδαφιστεί;

    Η μπουλντοζα έρχεται στις 19 Φεβρουαριου
    οταν θα γίνουν κομματια και ρεταλια και θα πεταχτουν ως άχρηστα υλικα κατεδαφισης.
    -------------------------------------------
    Ειναι δυνατόν να γιορτάζουν την ξεφτιλισμένη παραίτηση του πεταμενου τζογαδορου μασονου ώς επίτευγμα ;
    Ηξερα ότι η μαλακια προκαλεί εγκεφαλικες δυσλειτουργίες αλλα δεν ειχα δει τα συμπτώματα τωρα που τα βλέπω ανατριχιαζω και φοβαμαι να μην έχει και λοιμωδη κατασταση για τους υπόλοιπους που κατοικουν σε αυτό τον τόπο.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑ$$ΟΚ ΛΑΔΩΜΕΝΑ
    ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ. ΛΑΜΟΓΙΑ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ
    Τ.Ε.Λ.Ο.Σ.
    ______________________________________________

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████100% Complete.

    Georgios Papandreou ███████████████ 100% Complete.

    _____________________// πασοκο ζώα ____________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. κ. Τζων, εγώ σου προτείνω να πας να κάνεις και λίγο "πιάτσα" κατά Ραφήνα μεριά... γιατί ο "κουρασμένος" και μπουκωμένος", "επανιδρυτής"-καταστροφέας του Κράτους, νοιώθει λίγο μοναξιά, που δεν τον "παίζετε" τώρα, εσείς τα "καλά παιδιά" της Συγγρού!!!

    Δεν είναι σωστό να "παίζεις" μόνο με τον Φαήλο και τον Σαχλαμαρά, έτσι δεν είναι?

    Ο άλλος απ'τον καημό του, τρώει ένα ταψί γαρδούμπες στην καθισιά και η Νατάσσα όλο τον μαλώνει τον καημένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ..η πραγματικότητα - ΘΑΥΜΑΣΕ !-
    ΠΑΣΟΚ, μαλάκα!
    __________________________________________
    Ασύλληπτα ρεκόρ ΠΑΣΟΚ:
    Πήρε χρέος 300 δις & 125%
    και το 2012
    θα το πάει σε 430 δις και 198%!!!
    __________________________________________

    Με δύο παράλληλα σενάρια και πολλές αβεβαιότητες σε ό,τι αφορά το ύψος της ύφεσης, και το κλείσιμο του 2011 καταρτίζεται με ταχείς ρυθμούς από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους ο προϋπολογισμός του 2012.

    Το κείμενο του προϋπολογισμού που πρόκειται να εγκρίνει το νέο υπουργικό συμβούλιο προς το τέλος της εβδομάδας θα έχει δύο βασικά σενάρια. Το ένα, θα περιλαμβάνει τις προβλέψεις χωρίς να υπολογίζεται η διαγραφή του 50% του χρέους των ιδιωτών και ένα δεύτερο που θα περιλαμβάνει τις προβλέψεις στις οποίες έχει συμπεριληφθεί και η μείωση των δαπανών από τις μειωμένες υποχρεώσεις του Δημοσίου για τις πληρωμές τόκων.

    Το ύψος της διαφοράς αυτής όμως δεν αναμένεται να φτάνει τα 4,5 δισ. ευρώ που έχει κατά καιρούς δηλώσει ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Στο πολύ δύσκολο -τεχνικά- πολυετή προϋπολογισμό η ωφέλεια τουλάχιστον για το 2012 θα είναι περίπου 3,5 δις. ευρώ.

    Η διαγραφή του ελληνικού χρέους προσαρμόζει ανάλογα την εκτίμηση του ελλείμματος το οποίο όπως είπε ο κ. Βενιζέλος το Σάββατο αναμένεται να φτάσει φέτος στο 8,9% του ΑΕΠ με προοπτική να μειωθεί στο 7% του ΑΕΠ το 2012, όπως άλλωστε εκτιμά και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

    Ενδεικτικό το ύψος του χρέους

    Το ύψος του χρέους θα είναι επίσης ενδεικτικό και υπό αναθεώρηση ανάλογα με το βαθμό επιτυχίας της συμμετοχής των ιδιωτών στη διαγραφή χρέους. Σύμφωνα με τη βασική πρόβλεψη (προ PSI ) το χρέος θα εκτιναχθεί στο 198,2% του ΑΕΠ φτάνοντας 428,2 δισ. ευρώ. Αν λοιπόν το PSI έχει απόλυτη επιτυχία θα υπάρξει μείωση του χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ στο 150% του ΑΕΠ που μεταφράζεται στα 325 δισ. ευρώ. Εκτιμήσεις μέσα από το υπουργείο Οικονομικών θεωρούν πολύ ικανοποιητική μια συμμετοχή των ιδιωτών στο 85-90%.
    ___________________________________
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΩΡΑΙΑ" ΠΑΣΟΚ .......
    μαλακισμένε
    ΜΑΛΑΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΕΙΔΗΣΗ

    ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΕΓΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ...

    ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?

    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΒΛΑΚΕΣ...

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΚΟΝΤΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση