GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περπάτησαν με τα πόδια από Ν. Υόρκη σε Ου- άσινγκτον για «κατάληψη της Γουόλ Στριτ»...

Οι ακτιβιστές του κινήματος «Καταλάβετε την Γουόλ Στριτ » που ξεκίνησαν πριν από 13 ημέρες πορεία από τη Νέα Υόρκη αναμένεται να φτάσουν σή...

Οι ακτιβιστές του κινήματος «Καταλάβετε την Γουόλ Στριτ» που ξεκίνησαν πριν από 13 ημέρες πορεία από τη Νέα Υόρκη αναμένεται να φτάσουν σήμερα στην Ουάσινγκτον.  Η βροχή και οι σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες δεν εμπόδισαν την πορεία περίπου 50 πεζών, οι οποίοι ετοιμάζονται τώρα να μπουν στην αμερικανική πρωτεύουσα. Αυτοί αναμένεται κατ'αρχήν να πάνε...
 στα δύο μέρη στα οποία έχει στήσει καταυλισμούς το κίνημα αυτό στην Ουάσινγκτον και στη συνέχεια θα μεταβούν στο Καπιτώλιο.
«Είναι απίστευτο το ότι βρισκόμαστε τόσο κοντά στην Ουάσινγκτον», δήλωσε ο 26χρονος Μάικ Γκλέιζερ, ο οποίος μετείχε στην αρχική ομάδα των περίπου 20 ακτιβιστών που ξεκίνησαν την πορεία από την Νέα Υόρκη στις 9 Νοεμβρίου.
Κατά τη διάρκεια της πορείας τους, η οποία τους έφερε κυρίως στη Φιλαδέλφεια και τη Βαλτιμόρη, τους είκοσι ακτιβιστές ακολούθησαν περίπου άλλοι τριάντα. Δίδοντας το νέο όνομα «Καταλάβατε τον Αυτοκινητόδρομο», οι ακτιβιστές θέλησαν να προσελκύσουν την προσοχή του κόσμου στο κίνημα κατά της Γουόλ Στριτ και σύμφωνα με τον Μάικ Γκλέιζερ η πορεία αυτή, η πρώτη από μια σειρά «πολύ πιο μεγάλων» που θα ακολουθήσουν συνιστά μια «πραγματική εμπειρία».

1 σχόλιο

  1. Κατ αρχας μπραβοο στους "συνδικαλες"..
    Καλο αυτο που κανουν..
    Αν και ποτε δεν συμπαθησα αυτους του "συνδικαλες"(της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια)..

    Επειτα αν καταλαβα καλα η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια κυκλοφορει ΜΟΝΟΝ με "τιμητικη συνοδεια" των μπατσων..
    Ειδικα το ηλιθιο σκατοπραμμα διαβοητο βλακογιοργο της τσαντ,χρειαζεται ολοκληρη διμοιρια ΜΑΤ να τον προφυλασσουν απο την ..αγαπη του λαου..
    Ερωτηση:
    Μεχρι ποτε αυτοι οι τζογλαναραιοι μπατσοι θα φυλανε αυτο το ανεκδιηγητο ηλιθιο σκατοπραμμα βλακογιοργο και τους αλλους της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια??
    Ποσο χαμηλα μπορει να πεσει καποιος γαμωτο μου..
    Για μια χουφτα δολλαρια πανε κοντρα στην επιθυμια και θεληση 10 εκατ Ελληνων!!

    Που ειναι μια:
    Συλληψη και "λυντσαρισμα" της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια,οπως ακριβως εκαναν οι Λιβυοι στον "αδελφο τους" σκυλαραπα κανταφι..

    Ω! σε μια τετοια συλληψη και εκτελεση θα ηθελα να ημουν και εγω παρων..
    Μια κλωτσια στην μουρη του ηλιθιου βλακογιοργο,μαμουνι παπακωνσταντινου και λοιπα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..
    Ω! τι ευτυχια!!
    Φυσικα ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ μια κλωτσια..
    Πολλες πολλες πολλες μεχρι να μην κινουνται πια..
    Να μην αντιδρουν καν.
    Πως λεμε ..ψοφησε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση