GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: "Είναι τυχοδιώκτης ο κ. Παπανδρέου..."

«Ανένδοτο» και «ενωτικό» αγώνα για να φύγει το γρηγορότερο δυνατό η «ανίκανη και επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του» κυβέρνη...

«Ανένδοτο» και «ενωτικό» αγώνα για να φύγει το γρηγορότερο δυνατό η «ανίκανη και επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του» κυβέρνηση κήρυξε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.
Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε το αίτημά του για πρόωρες εκλογές «για να πάμε», όπως είπε, «από το χάος του κ. Παπανδρέου στη δημοκρατική σταθερότητα». Υποστήριξε μάλιστα ότι οι εκλογές θα αποτελέσουν «λύτρωση για τον τόπο, την κοινωνία και την οικονομία».
«Είχα πει ότι ο κύκλος της κυβέρνησης κλείνει, μετά την εξαγγελία του δημοψηφίσματος πλέον τελειώνει», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «καθήκον μας να...
 ανοίξουμε το δρόμο για το πιο αυθεντικό δημοψήφισμα που είναι οι εκλογές».
Επιτέθηκε ακόμη προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού τον οποίο και χαρακτήρισε τυχοδιώκτη. Τον κατηγόρησε ότι μιλά για εκτροπή «εκείνος που αναστάτωσε όλον τον πλανήτη για μια συμφωνία που δεν υπάρχει ακόμη» και πρόσθεσε ότι υπάρχει εκτροπή, γιατί ο κ. Παπανδρέου «άλλα έλεγε όταν εκλέχθηκε και άλλα μας φέρνει», γιατί «κυβερνά χωρίς να έχει ίχνος νομιμοποίησης».
«Μας κάνει μαθήματα υπευθυνότητας αυτό που παίζει κορόνα γράμματα το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρώπη», τόνισε, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό ότι «έβαλε τη χώρα στο επίκεντρο μιας παγκόσμιας καταιγίδας για το προσωπικό του συμφέρον».
«Φτάσαμε στο απίστευτο σημείο οι δικοί του υπουργοί και βουλευτές να του λένε να φύγει και αυτός να παραμένει. Επιτέλους, τι στόχο έχετε κ. Παπανδρέου; Να διαλύσετε την Ελλάδα;», διερωτήθηκε.
«Απόδειξη εσχάτου αδιεξόδου το δημοψήφισμα»
«Παρωδία», «απόδειξη εσχάτου αδιεξόδου» και «αποκάλυψη ακρότατης ανευθυνότητας» χαρακτήρισε την εξαγγελία του δημοψηφίσματος, ενώ σε ό,τι αφορά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση έκανε λόγο για «κραυγή αγωνίας».
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, η κυβέρνηση έφερε μια συμφωνία που έσπευσε να την ακυρώσει. «Αν ήταν καλή γιατί την ακυρώνει; Αν όχι γιατί πανηγύριζε;», διερωτήθηκε και επισήμανε ότι όσο η συμφωνία βρίσκεται υπό την αίρεση του δημοψηφίσματος δεν θα κλείσει.
Όπως είπε, «η κυβέρνηση εκβιάζει τον λαό να αποδεχθεί τη δανειακή σύμβαση και την λάθος πολιτική ταυτόχρονα και διακινδυνεύει να απορρίψει ο λαός την λάθος πολιτική και μαζί να απορρίψει και τη δανειακή σύμβαση».
Συνεχίζοντας μίλησε για χονδροειδή εκβιασμό: «ο κ. Παπανδρέου μας λέει: είτε ψηφίστε με ένα ναι ή ένα όχι όλα όσα σας φέρνω, είτε πάρτε την ευθύνη να βγούμε από την Ευρώπη».
«Όμως όταν εκβιάζεις το λαό δεν του ζητάς να εκφραστεί, τον πειθαναγκάζεις και κινδυνεύεις να πάρεις την αντίθετη απάντηση από αυτή που περιμένεις», συμπλήρωσε.
«Εγγυήτρια της σταθερότητας η ΝΔ»
Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι η ΝΔ είναι η «εγγυήτρια δύναμη της σταθερότητας και της αξιοπρεπούς προοπτικής» και δεσμεύθηκε για την ανάκαμψη και την προστασία του εθνικού συμφέροντος και της εθνικής κυριαρχίας.
«Εχουμε πλέον το ηθικό και πολιτικό πλεονέκτημα και μπορούμε να αλλάξουμε όσα προκαλούν την αγανάκτηση του κόσμου», υπογράμμισε.
Προανήγγειλε δε ταξίδια εντός και εκτός Ευρώπης για την αναζήτηση συμμάχων για μία διαφορετική πολιτική που να αφορά τον ευρωπαϊκό νότο.
«Ο κόσμος διαμαρτύρεται για την ταπείνωση διαρκείας που βιώνει»
Στη διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου, σημειώνοντας ότι η προσδοκία του λαού να δει έστω και μία χαραμάδα ελπίδας έχει οδηγήσει σε μία άνευ προηγουμένου διαμαρτυρία για την ταπείνωση διαρκείας που βιώνει.
Σε αυτό το πλαίσιο, τόνισε ότι ο κόσμος πρέπει να μάθει πως «απέναντι από τον κ. Παπανδρέου υπάρχει μία παράταξη, που νοιώθει και τον πόνο του κόσμου και τα αίτια του πόνου αυτού. Συνειδητά και χωρίς τον ''ξύλινο'' λόγο μιας εποχής που έχει πια πεθάνει. Ότι υπάρχει μια [αράταξη, η δική μας παράταξη, που μπορεί να προσφέρει άλλο δρόμο. Και που ζητά τη στήριξη όλων των Ελλήνων πολιτών, χωρίς τα υποκριτικά κουστούμια του ξεπερασμένου κομματικού φανατισμού».

46 σχόλια

  1. αν ενημερωνεσαι απο τα βοθροκαναλα των πλουσιων εισαι αξιος της φτωχειας που σε περιμενει.
    θυμησου τι σου πλασαραν και τι αγορασες

    ευρω
    ολυμπιακους
    επιχειρηματικοτητα
    ιδιωτικος τομεας
    διακοπο-εορτο-δανεια
    τσοντες κωστοπουλου
    αναλυσεις πρετεντερη
    αρλουμπες χριστοδουλα
    σεμνα και ταπεινα
    λεφτα υπαρχουνε

    ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ,ΣΚΕΤΗ ΚΑΜΑΡΙΛΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΣΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ. ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΣΕ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ,ΚΕΦΑΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ ΤΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΑΝΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σαμαρας και παπανδρεου συμφωνουν σχεδον σε ολα.
    τα νομοσχεδια τα ψηφιζουν ΚΑΙ οι δυο.
    μαζι πρεπει και να φυγουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σωστός ο πρόεδρος...επιτέλους
    ΤΕΛΟΣ με την ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΑ$$ΟΚ
    Ή ΠΑssΟΚ.


    Σαμαράς:
    H οργή των δρόμων θα συνοδεύει από δω
    και πέρα τα βήματα και των 300 της Βουλής.
    __________________________________________
    Δριμεία επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον του πρωθυπουργού εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς χαρακτηρίζοντας τον Γιώργο Παπανδρέου τυχοδιώκτη και την κυβέρνηση επικίνδυνη.

    Υπογράμμισε ότι το δημοψήφισμα εκβιάζει το λαό και θέτει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και για τους λόγους αυτούς ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε για άλλη μια φορά εκλογές για να διασφαλιστεί η δημοκρατική σταθερότητα στη χώρα ενώ τόνισε πως ο λαός δεν θα απαντήσει στο ερώτημα αλλά σε αυτόν που τον ρωτάει.

    «Το μόνο που φοβάται ο κ. Παπανδρέου είναι οι εκλογές του ελληνικού λαού, τόσο εμπιστεύεται τους πολίτες και τη Δημοκρατία.
    ______________________________________________
    Καθήκον δικό μας να ανοίξουμε τον δρόμο για το πιο αυθεντικό και ακίνδυνο δημοψήφισμα, που είναι οι εκλογές» είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

    «Πρόκειται για μια συμφωνία που είναι υπό αίρεση από το δημοψήφισμα και ταυτόχρονα όσο δεν κλείνει δεν μπορεί να ψηφιστεί. Αυτή η αντίφαση είναι επικίνδυνη. Αυτή η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη και πρέπει να φύγει τώρα» είπε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της βουλής.

    Χαρακτήρισε το δημοψήφισμα παρωδία, με την πρόταση του οποίου έπεσαν οι μάσκες και τόνισε ότι με αυτό κινδυνεύει ο λαός αφού θα ψηφίζει αυτόν που ρωτάει και ότι την απάντηση στο ερώτημα.

    «Τι θα συμβεί αν κι άλλες χώρες ζητήσουν δημοψήφισμα; Σκέφτονται ότι βάζουν σε κίνδυνο και την Ελλάδα και τις άλλες χώρες του εξωτερικού; Πόσο θα βοηθούσε την Ελλάδα το όποιο δημοψήφισμα; Να βγάλει δημοσιονομικά πλεονάσματα του χρόνου όταν η οικονομία βρίσκεται σε βαθιά ύφεση;» αναρωτήθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συμπληρώνοντας ότι είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να ματαιωθεί το δημοψήφισμα και να φύγει η κυβέρνηση.

    «Ο Γ. Παπανδρέου βλέπει την κυβέρνηση του να φυλλορορεί και ζητάει δημοψήφισμα. Επιμένει να κυβερνά χωρίς ίχνος δικαιοσύνης πλέον και ένα μόνο συμπέρασμα ποκύπτει από τις κινήσεις της: “προς θεού να μη γίνουν εκλογές”».

    «Άλλο η δανειακή σύμβαση, άλλο τα μέτρα που την ακολουθούν. Όταν κάνεις εκβιασμό για να πειθαναγκάσεις το λαό μπορεί να φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Θα αγωνιστούμε για να αλλάξουμε τους τρόπους όχι τους στόχους».

    Για να συνεχίσει τονίζοντας ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου έβαλε τη χώρα στο κέντρο μιας καταιγίδας για το προσωπικό του συμφέρον. Και μας κάνει και μαθήματα υπευθυνότητας. Αυτός που παίζει κορώνα γράμματα την πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη».

    «Τώρα έχει το θράσος να μιλάει για πολιτική εκτροπή αυτός που αναστάτωσε τις αγορές, που δεν έχει πείσει ούτε τους δικούς του βουλευτές, που για άλλα εκλέχθηκε και άλλα έκανε και δεν έχει ίχνος νομιμοποίησης» καταλόγισε ο Αντώνης Σαμαράς στον πρωθυπουργό.

    «Πίσω από το υπάρχον σκηνικό υπάρχουν κίνδυνοι για τον τόπο. Από την εξάρθρωση των επιχειρήσεων, μέχρι την αδυναμία μας για αναγνώριση της ΑΟΖ, που είναι κυριαρχικό μας δικαίωμα».

    «Δεν δίνω καμία υπόσχεση που δεν μπορώ να τηρήσω και η μόνη υπόσχεση είναι για τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους πολύτεκνους» συμπλήρωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ. Ενώ αναφέρθηκε και στις χθεσινές κρίσεις στις ΕΔ λέγοντας «ακόμη και την ώρα που η κυβέρνηση κλυδωνιζόταν, βρήκαν να προχωρήσουν σε κομματικές εκκαθαρίσεις στον ευαίσθητο χώρο των Ε.Δ.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο ρε Σαμαρά.
    ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι τελικά σκέφτονται ο ΓΑΠ και οι υπουργοί του ; Μετά στις αποδοκιμασίες που δέχτηκαν την 28η Οκτωβρίου , μετά τα κατορθώματά του που οδήγησε τη χώρα μας στη κατάντια αυτή , θέλει δήθεν δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός , αν θέλει την δανειακή σύμβαση , που το 2020 το χρέος μας θα είναι όσο το 2009 !!!!
    Ο αποκεφαλισμός της στρατιωτικής ηγεσίας , με την ξαφνική αποστρατεία όλων των αρχηγών των ενόπλων δυνάμεων , δεν πρέπει να μας προβληματίσει ???
    Για να δούμε τι τελικά θα κάνει ο ΓΑΠ , όταν επιστρέψει από το εξωτερικό .
    Αντωνάκη , αν γίνεις αυριανός πρωθυπουργός , αυτά που λες τώρα , θα τα θυμάσαι και θα τα εφαρμόσεις ή θα έχεις πάθει αμνησία σαν τους προηγούμενους πρωθυπουργούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΓΑΠ έλεγε , ότι τα λεφτά υπάρχουν , αλλά μας οδήγησε στη Τροϊκα (και στο ΔΝΤ ) . Στο μνημόνιο , στο μεσοπρόθεσμο δεν είχε την δημοκρατική ευθυξία να κάνει δημοψήφισμα .
    Αφού οδήγησε την χώρα στα βράχια ψάχνει να βρει διέξοδο να φύγει ,αφού κερδίσει χρόνο και ψηφιστούν όλα τα νομοσχέδια στραγγαλισμού και εξαθλίωσης σαν νόμοι του κράτους , δεσμεύοντας την όποια επερχόμενη κυβέρνηση διαπραγματευτικά.
    Είναι τυχαίο ότι , ότι όλη η αντιπολίτευση ζητά εκλογές ; Να δώσει τη λύση ο λαός. Όταν οι ίδιοι βουλευτές δεν γνωρίζουν τα ψιλά γράμματα της τελευταίας δανειακής σύμβασης , πως θα γνωρίζει ο απλός κόσμος ??
    Και αν θα γίνει τελικά το δημοψήφισμα , όπως υποστηρίζει και ο κ.Καστανίδης , πως θα γίνει τον Δεκέμβρη , ενώ χτες έλεγε ότι θα είναι περί τα τέλη Γενάρη . Τι θα γίνει μέχρι τότε . Ούτε η δανειακή σύμβαση είναι ολοκληρωμένη , υπάρχει απλώς ένα πλαίσιο και υπάρχουν πολλά θέματα να διευθετηθούν . Eίδατε τα αποτελέσματα χτες στα χρηματηστήρια και πως αντιμετωπιστήκαμε από τους άλλους Ευρωπαίους . Τώρα απειλούν ότι δεν θα μας δώσουν και την 6η δόση και αλλοι , αν δεν αποδεχτούνε την συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου , θα χρεοκοπήσουμε .
    Αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο λαός είναι ώριμος να επιλέξει , να θυμίσω :
    Το ότι επέλεξε ο λαός έναν που έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν ενώ ο προηγούμενος πρωθυπουργός έλεγε ότι χρειάζεται λιτότητα και διαρθωτικές αλλαγές η κατασυκοφάντηση της χώρας μας όταν ανέλαβε πρωθυπουργός , το περίστροφο (αγνοούσε ότι υπάρχει πιστόλι) στο τραπέζι , σας θυμίζει τίποτα ??????
    Το ότι οι πολιτικοί μετά την μεταπολίτευση , εκλέχτηκαν από τον λαό και μας έφεραν στη κατάντια αυτή????
    Όταν στη Γαλλία έγινε δημοψήφισμα για το Ευρωσύνταγμα ήταν αρνητικό γιατί ο λαός της ήταν αγανακτισμένος με την τότε κυβέρνησή του , όπως εμείς τώρα . Το ίδιο αποτέλεσμα θα είχαμε αν γινόταν δημοψήφισμα για την είσοδό μας στην ΕΟΚ . ( ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο , δεν το ξεχάσαμε ) . Δυστυχώς ο λαϊκισμός κάνει τα θαύματα του πάντα.

    Το δημοψήφισμα είναι μια πρόφαση να εγκαταλείψει την εξουσία , διότι θεωρώ σίγουρο 1000% ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα είναι αρνητικό .
    Απλώς ο ΓΑΠ πιστεύει ότι θα είναι θετικό ,για να έχει ένα επιχείρημα για την υπεράσπισή του , για το ειδικό δικαστήριο , αν τυχόν στηθεί.
    Γιωργάκη αφού πλέον μας αποτελείωσες με τα κατορθώματά σου , δήλωσε παραίτηση να πάμε σε εκλογές .
    Δεν θέλει κανένας να γυρίσουμε στην εποχή της Αλβανίας του Χότζα και να ξεσπάσει κανένας εμφύλιος , από εκεί που δεν το περιμένουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ.
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλα θα κανει ο Σαμαρας στον προεκλογικο του λογο να βαλει και λιγη "καθαρση"..
    Αυτη τη στιγμη 10 εκατ Ελληνες θελουν την τιμωρια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια και του ηλιθιου βλακογιοργο..
    Λοιπον τι θα κανεις Σαμαρα? Θα συστησεις η οχι ειδικα δικαστηρια για αυτους τους αλητες??

    Υ.Γ
    Βεβαια καποιοι σαν εμενα προτιμουν ενα "τρελλο" Παπαδοπουλο ,ο οποιος αφου επικρατησει θα εκτελεσει δια απαγχονισμου και χωρις πολλα πολλα ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..
    Υ.Γ
    Οι προπαγανδιστες του ηλιθιου βλακοργιοργο εχουν χωρις αμφιβολια σατανικο μυαλο..Μιλαμε οι πουστηδες δεν παιζονται..
    Που τον σκεφτηκανε ρε οι μπασταρδοι να βαλουνε το ηλιθιο βλακογιοργο να .."ζητησει δημοψηφισμα"???!!!??!!
    Υποτιθεται οτι το ηλιθιο βλακογιοργο "ελαβε μερος στην συνοδο της 27ης Οκτωβριου"..
    Δεχτηκε μια .."συμφωνια"! που του ανακοινωσανε και ηρθε εδω και πανηγυριζε!! Ναι γαμωτο το ηλιθιο σκατοπραμμα πανηγυριζε!!!Επιτυχια και καταφερε και τετοια..

    Ξαφνικα του δινουν οι προπαγανδιστες να διαβασει ενα "χαρτακι" που να .."ζηταει" δημοψηφισμα!!
    Ω!
    Δεν καταλαβαινω σε τι θα διεφερε να μας κυβερναει ενα μαγνητοφωνο!!
    Να τα γραφουν εκει μεσα και να το βαζουν να παιζει..
    Γιατι δηλαδη,τι παραπανω κανει το ηλιθιο βλακογιοργο??
    Απλα (κακο)διαβαζει οτι του δινουνε αυτοι οι πουστηδες οι προπαγανδιστες ,χωρις να καταλαβαινει τι διαβαζει..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η πολιτικη ταξη νδ-πασοκ που κυβερνησε τη χωρα απετυχε.
    πρεπει να φυγουν απο τη δημοσια ζωη οσοι ασκησαν εξουσια απο γενικος γραμματεας υπουργειου και πανω,και οσοι ηταν συμβουλοι τους..
    η στοιχειωδης αξιοπρεπεια επιβαλλει να μη παρουν ουτε μια ψηφο.

    ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντωνάκη, άντε να δεις αν έρχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σαμαρας=γιοργακης+παπαδες+καραβαναδες+παλιοι λεφταδες+βασιλιαδες

    ουτε βασιλια ουτε βενιζελο

    ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ,ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δαγκωτο τσιπρα παπαρηγα.
    αντονακι go back to kalamata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Ελληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ένα όραμα που έσβησε .
    Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 2190 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. η πολιτικη ταξη νδ-πασοκ που κυβερνησε τη χωρα απετυχε.
    πρεπει να φυγουν απο τη δημοσια ζωη οσοι ασκησαν εξουσια απο γενικος γραμματεας υπουργειου και πανω,και οσοι ηταν συμβουλοι τους..
    η στοιχειωδης αξιοπρεπεια επιβαλλει να μη παρουν ουτε μια ψηφο.

    ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. TON MΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΕΧΕΙ ΧΩΘΕΙ ΣΕ ΤΡΥΠΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΙΧ.ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ .ΚΟΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΥΖΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΕΣΕΙ .

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΕΣΕΙ .

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΕΣΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο Καντάφι έπεσε .
    Ο Γιωργάκης πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Του Γιωργάκηηηη στο συνάφιιιιιιι
    ίδιο τέλος θα χει όπως του Καντάφιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΡΧΕΤΑΙ . . . . . . .

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████100% Complete.

    Georgios Papandreou █████▒▒▒▒ Loading

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΑΜΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΣΤΕΓΝΩΣΑΜΕ.ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αντε ρε συκαλακι πως ζουσες 10 χρονια εκτος πολιτικης ? δεν απαντησες σαχλαμαρα με την σφιγγοφωλια σου ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Καραμανλής , όπως τα κατόρθωσε και αυτός , έδωσε εξετάσεις και απέτυχε ,είναι καμμένο χαρτί .
    Γιατί γεμίζουν τα μπλοκς , με τις ίδιες αναρτήσεις γιαυτόν ;
    Ολο το πολιτικό σύστημα έχει αποτύχει. Χρειάζεται κάτι καινούργιο , με εφαρμόσιμες και υλοποιήσιμες ιδέες και ιδεολογίες .
    Δεν το βλέπω όμως !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όλα αυτά που λέτε κατά του Καραμανλή , είναι σταγόνα στον ωκεανό για να μην πω στο διάστημα , μπροστά στο ξεπούλημα της χώρας που κάνει το εβραιοαμερικάνικο ΠΑΣΟΚ .
    Όσο αφορά εσάς που τα γράφετε , δράτε ως ξένοι πράκτορες ενάντια στα Ελληνικά συμφέροντα και υπέρ ξένων εβραιοαμερικανικών πασοκικών συμφερόντων .
    Σας θυμίζω το εβραϊκό όνομα Μινέκο , καθώς επίσης και την εβραϊκή συμμορία της ανατολικής Γερμανίας που ονομαζόταν τότε Π.Α.Κ.
    Αν ο Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , με την προστασία της Ρώσικης αρκούδας .
    Ξυπνάτε εξαπατημένοι και δείτε την αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για εσάς που κοροϊδεύεται και βρίζεται τον Κώστα Καραμανλή .
    Όταν θα φτάσει ο μισθός σας 500 ευρώ και δεν θα φτάνουν τα χρήματα σας να ζήσετε θα παρακαλάτε γονατιστοί τότε να επιστρέψει ο Καραμανλής και να κάνει την επανεκκίνηση των συμφωνιών Ρωσίας Κίνας , που είχε κάνει προσωπικά ο ίδιος και να γίνει εισροή χρημάτων και να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας .Τώρα φυσικά σας πληρώνει το ΠΑΣΟΚ και δεν έχετε πρόβλημα , αύριο όμως που δεν θα σας χρειάζονται στο ΠΑΣΟΚ ………………;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δέν λέμε οτι ο Καραμανλής είναι οτι το καλύτερο, σίγουρα έτη φωτός καλύτερος απο το πυροβολημένο βλήμα που έχουμε σήμερα επιπλέον έπεσε με πουστιά απο τον μεγαλύτερο Έλληνα πολιτικό πούστη στα 2 απο τα 4 χρόνια που του έδωσε εντολή ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ .
    Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.
    ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΡΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΕΝΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. o τρελαντονης, τωρα αυτη τη στιγμη...φοβατε οτι θα ψηφισουν η δεξιοι το ΝΑΙ. οπως εκανα το γκαλοπ μου, και φυσικα πρωτα εχουν ολοι στο νου τους την επιβιωση και μετα εναν τρελοΑντονη. την πρωτη στιγμη παγωσα με το ψηφησμα αλλα μετα καταλαβα οτι εκαναι ο ΓΑΠ ενα τελιο ρουα ματ. Σε ολους.(οχι που θα πηγαινε "αδιαβαστος" στον ταφο του..χαχαχαχαχαχα, μην εκνευριζετε κανεις που γελαω, εδω που φτασαμε ειναι μονο να γελας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 2.59 φΑΣΙΣΤΆΚΙ ΛΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ.ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΡΕ ΚΡΕΤΙΝΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ.ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΡΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗΔΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν καταλεβα γιατι εχουν λυσαξει ολοι και δεν θελουν το δημοψιφησμα,αν φοβουνται τους ψηφοφορους τους ας τους πεισουν να μην φυγουμαι απο το € διαφορετικα ο κυπιαρχος λαος τον οποιο επικαλουνται ολοι θα αποφασισει για το μελον του η εντος η εκτος € ειναι τοσο απλα τα πραγματα που δεν καταλαβαινω γιατι τους εχει πιασει πανικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δεν καταλεβα γιατι εχουν λυσαξει ολοι και δεν θελουν το δημοψιφησμα,αν φοβουνται τους ψηφοφορους τους ας τους πεισουν να μην φυγουμαι απο το € διαφορετικα ο κυπιαρχος λαος τον οποιο επικαλουνται ολοι θα αποφασισει για το μελον του η εντος η εκτος € ειναι τοσο απλα τα πραγματα που δεν καταλαβαινω γιατι τους εχει πιασει πανικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΑΜΑΡΑ ΑΣΕ ΤΟΝ "ΑΝΕΝΔΟΤΟ". ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ,
    ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
    ΒΡΕ ΒΡΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ένα σχόλιο που δημοσιεύτηκε από ανώνυμο αναγνώστη σε σημερινή εφημερίδα ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ 2 ΓΡΑΜΜΕΣ.
    Διαβάστε λοιπόν:

    ''Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα του οποίου προΐσταται η καγγελάριος Μέρκελ στηρίζει ανοικτά τον Αντώνη Σαμαρά. Επίσης η Credit Suisse έβγαλε ανακοίνωση στήριξης της Νέας Δημοκρατίας.
    Νομίζω ότι έχει συντελεστεί το μεγαλύτερο ξεβράκωμα στην πολιτική ιστορία της Ελλάδος''.


    ΕΙΔΑΜΕ ΑΛΛΑΩΣΤΕ,ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΕΓΩ,
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.
    ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ....
    ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟ
    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...
    ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ...
    ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΟΛΟΥΣ ΔΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τα ταμειακά διαθέσιμα επαρκούν λέει το υπουργείο Οικονομικών !
    ---------------------
    Μας δουλεύουν ΧΟΝΤΡΑ ρεεεεεεεεεεεεεε;

    [Να θυμίσουμε ότι την 6η δόση των 8 δις έπρεπε να την είχαμε πάρει απ' τον Σεπτέμβριο... ενώ το Δεκέμβριο πρέπει να πάρουμε την 7η δόση 7 δις... όπως φαίνεται και τότε θα επαρκούν τα ταμειακά διαθέσιμα, τα οποία αν και είμαστε σε χρεοκοπία επαρκούν επ' αόριστο!!!...
    --------------------------------------------
    Ποιος δουλεύει λοιπόν ποιον όταν λέει ότι αν δεν πάρουμε τις δόσει δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις;]

    ΚΑΛΑ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ 6 ΔΟΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΒΑΡΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ?

    ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ.
    ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ(ΜΕ) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    Με την εισπραξη της 6ης δοσης στηθηκε ο τελευταιος εκβιασμος για να περασουν μετρα, φοροι, αρθρο 37.
    Τωρα που πεταξε τη βομβα του δημοψηφισματος δεν υπαρχει προβλημα, λεφτα υπαρχουν και επαρκουν!

    Τι να πεις ;
    Ψευτες; Απατεωνες; Εκβιαστες;
    Τα εχουμε πει χιλιες φορες.
    Συστημα ΠΑΣΟΚ στα καλυτερα του.

    Αλλα και γιατι να του τραβηξουν το αυτι οι Ευρωπαιοι ;
    Που θα βρουν καταλληλοτερο πρωθυπουργο, για τα συμφεροντα τους φυσικα._____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. τον ξερουμε καλα της γης μας τον αφεντη
    μας εμαθε πολλα το αιμα του Δεκεμβρη
    Δεν πα να μας χτυπάν με όλμους και κανόνια
    Δεν πα να μας χαλάν τα πιο όμορφά χρόνια
    θα βάλουμε μπροστά την μαύρη και την κόκκινη σημαία
    για μας για μια ζωή πιο λεύτερη πιο νέα.
    ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΑΛΗΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΚΛΑΦΤΟΣ ΟΓΑΠ .ΑΡΕ ΟΥΡΓΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΗΛΙΘΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΕΕΕ

    ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ

    ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ... ΕΜΑΣ
    ----------------------------------



    Τα ταμειακά διαθέσιμα επαρκούν λέει το υπουργείο Οικονομικών !

    Μας δουλεύουν ΧΟΝΤΡΑ ρεεεεεεεεεεεεεε;

    [Να θυμίσουμε ότι την 6η δόση των 8 δις έπρεπε να την είχαμε πάρει απ' τον Σεπτέμβριο...
    ενώ το Δεκέμβριο πρέπει να πάρουμε την 7η δόση 7 δις...
    όπως φαίνεται και τότε θα επαρκούν τα ταμειακά διαθέσιμα, τα οποία αν και είμαστε σε χρεοκοπία επαρκούν επ' αόριστο!!!...
    --------------------------------------------
    Ποιος δουλεύει λοιπόν ποιον όταν λέει ότι αν δεν πάρουμε τις δόσει δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις;]

    ΚΑΛΑ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ 6 ΔΟΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΒΑΡΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ?

    ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ.
    ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ(ΜΕ) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    Με την εισπραξη της 6ης δοσης στηθηκε ο τελευταιος εκβιασμος για να περασουν μετρα, φοροι, αρθρο 37.
    ___________________________________________
    Τωρα που πεταξε τη βομβα του δημοψηφισματος
    δεν υπαρχει προβλημα, λεφτα υπαρχουν και επαρκουν !

    Τι να πεις ;
    Ψευτες ;
    Απατεωνες ;
    Εκβιαστες ;
    Τα εχουμε πει χιλιες φορες.

    Συστημα ΠΑΣΟΚ στα καλυτερα του....

    Αλλα και γιατι να του τραβηξουν το αυτι οι Ευρωπαιοι;
    Που θα βρουν καταλληλοτερο πρωθυπουργο, για τα συμφεροντα τους φυσικα._____________________


    ΣΗΜ. ΤΟ ΔΝΤ που ήταν να συνεδριάσει
    στις 11 Νοεμβρίου για την δόση
    ΚΑΠΟΥΤ.

    ΑΝΑΒΆΛΕΤΑΙ ΓΙΑΤΊ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
    ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εχεται παθει πλακα μουνοπανα ΝΔ ΛΑΟΣ και λοιπα κοινοβουλευτικα μουνοπανα (πλην ΚΚΕ)για να δω ρε ανεγκεφαλα διποδα του αψητου αδουλευτου χαζοΣΑχλαΜΑΡΑ και του αμορφωτου ψευτοπατριωτη χοντροκωλοτουμπα αν θα ψηφησεται ΟΧΙ στο € σας κραταει απο τα αρχιδια ο χαζος εεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ
    ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ

    δεν μας ξεγελαει κανενας μαλακας παπατζης και καμμια πουτανα διαμαντοπουλου.

    ΚΡΕΜΑΛΕΣ!
    ΚΑΝΤΑΦΙ-ΣΑΝΤΑΜ-ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ-ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. άστε το ψυχασθενές
    Kourdistiri
    ...να γαμιέται με την Δαμανάκη, τον Ανδρουλάκη και τον Κουβέλη ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ & συνεργάτες της ΧΟΥΝΤΑΣ
    που έσερνα τον σάπιο της.
    --------------------------------

    ΚΑΙ ...ΑΣ....ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚστόκοι ΜΑΣΤΟΥΣΤΟΥΡΟ
    ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Τα ταμειακά διαθέσιμα επαρκούν λέει το υπουργείο Οικονομικών !

    Μας δουλεύουν ΧΟΝΤΡΑ ρεεεεεεεεεεεεεε;

    [Να θυμίσουμε ότι την 6η δόση των 8 δις έπρεπε να την είχαμε πάρει απ' τον Σεπτέμβριο...
    ενώ το Δεκέμβριο πρέπει να πάρουμε την 7η δόση 7 δις...
    όπως φαίνεται και τότε θα επαρκούν τα ταμειακά διαθέσιμα, τα οποία αν και είμαστε σε χρεοκοπία επαρκούν επ' αόριστο!!!...
    --------------------------------------------
    Ποιος δουλεύει λοιπόν ποιον όταν λέει ότι αν δεν πάρουμε τις δόσει δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις;]

    ΚΑΛΑ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ 6 ΔΟΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΒΑΡΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ?

    ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ.
    ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ(ΜΕ) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    Με την εισπραξη της 6ης δοσης στηθηκε ο τελευταιος εκβιασμος για να περασουν μετρα, φοροι, αρθρο 37.
    ___________________________________________
    Τωρα που πεταξε τη βομβα του δημοψηφισματος
    δεν υπαρχει προβλημα, λεφτα υπαρχουν και επαρκουν !

    Τι να πεις ;
    Ψευτες ;
    Απατεωνες ;
    Εκβιαστες ;
    Τα εχουμε πει χιλιες φορες.

    Συστημα ΠΑΣΟΚ στα καλυτερα του....

    Αλλα και γιατι να του τραβηξουν το αυτι οι Ευρωπαιοι;
    Που θα βρουν καταλληλοτερο πρωθυπουργο, για τα συμφεροντα τους φυσικα
    __________________________________

    "Επιστολή Λαγκάρντ στον Παπανδρέου.
    Δεν θα πάρετε ούτε ένα ευρώ ως το δημοψήφισμα"
    ----------------------------------
    Επιστολή στον Έλληνα πρωθυπουργό έχει στείλει, σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος που δεν έχουν ακόμη διασταυρωθεί, η Κριστίν Λαγκάρντ λέγοντας ότι η δανειακή σύμβαση δεν μπορεί να τεθεί στο δημοψήφισμα. Αξιωματούχος του ΔΝΤ, τον οποίο επικαλείται το Reuters δηλώνει ότι η 6η δόση
    δεν..... πρόκειται να καταβληθεί πριν το δημοψήφισμα.
    __________________________________
    ΣΚΟΥΖΕ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΘΕΣ
    ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΟΥΝΟΚΩΛΟ ΤΗΣ ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
    ΟΥΡΛΙΑΞΕ
    ΟΣΟ ΘΕΣ
    - ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ - ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΤΑΝΑ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ζήτω! Ζούμε μέρες του ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89 !
    Ζήτω! Ζούμε μέρες των Ιουλιανών του 1965!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89, ΖΗΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΙΟΥΛΙΑΝΑ του 1965!

    Στις Βουλευτίνες και Βουλευτές που εκλέχτηκαν με το Πασόκ αλλά τώρα είναι εκτός Πασόκ.
    Κυρίες και Κύριοι, δεν έχει σημασία για εμάς τους ψηφοφόρους πως βρεθήκατε εκτός Πασόκ ΚΑΙ ΠΟΤΕ, σημασία έχει όμως το ότι δεν παραδώσετε το βαλιτσάκι σας ( την βουλευτική έδρα) ως οφείλατε στο ΠΑΣΟΚ καθώς δεν ήταν δικό σας αλλά δικό μας, των ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ!
    (Λένε ότι σε ένα διαζύγιο σπανίως να μην φταίνε και οι δυο εκτός και αν έχουμε να κάνουμε με κακοποιά στοιχεία ή τρελούς)
    Έχει όμως σημασία ότι έπρεπε να γνωρίζατε, και να είχατε αντιληφθεί βαθιά ότι ΑΥΤΗ η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κλήθηκε από ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ να βουτήξει στα ΣΚΑΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!
    Αν δεν είχατε αντιληφθεί ότι αυτή η διαδικασία ήταν και είναι αναπόφευκτη ή το χειρότερο δεν το έχετε αντιληφθεί ακόμη και αφήσετε να εξελιχθούν τα πράγματα προς εκλογές με τον Ελληνικό Λαό, την Ελλάδα και το Πασόκ στα σκατά, τις εκλογές θα τις κερδίσει η παράταξη που μας έριξε σε αυτά με μύριους τρόπους.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ και τότε δεν θα φέρνετε απλώς το στίγμα του ΑΠΟΣΤΑΤΗ αλλά και θα ζείτε με τον εφιάλτη του!
    Κυρίες και Κύριοι, η μόνη παράταξη που μπορεί να μας σώσει, με τις όποιες αδυναμίες της είναι το Πασόκ..
    Κυρίες και Κύριοι Βουλευτίνες και Βουλευτές προερχόμενοι από το Πασόκ έχετε την εντύπωση ότι σε μια Ευρώπη όπως την σημερινή και πολύ περισσότερο πριν από δυο χρόνια μια ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ θα μπορούσε να ΑΠΑΙΤΗΣΗ καλύτερη μεταχείριση;
    Θα μπορούσε από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε το πρόβλημα μας να φτάσει στην σημερινή απόφαση για το « κούρεμα»; Όταν βήμα βήμα παρακαλούσαμε να μας δανείσουν, με ένα κρατικό μηχανισμό διαλυμένο, την Υγεία γεμάτη αρπαχτικά όρνια, πχ, στο νοσοκομείο του Πύργου αγοράζανε 250.000 γάντια κάθε μήνα, το ΙΚΑ να μην ξέρει που δίνει σύνταξη, με την πρόσφατη απογραφή αποκαλύφθηκε ότι 60.000 συνταξιούχοι δεν υπήρχαν, όμως 800 εκατομμύρια ευρώ ετησίως πήγαιναν σε κατεργάρηδες, το ΣΔΟΕ καταργημένο από την καλύτερη κυβέρνηση που είχαμε ποτέ , έτσι λέγανε για την κυβέρνηση της ΔΕΞΙΑΣ, ένα φορολογικό μηχανισμό είτε διαλυμένο είτε αρνητικό να κάνει το αυτονόητο υπακούοντας στο καθήκον του να μαζεύει έσοδα.
    Και μπορείς να πεις όταν χρωστάς τα μαλλιοκέφαλα σου σε αυτούς που σου κάνουνε μείωση του χρέους σου, αφού τους έχεις και ανάγκη να σε στηρίζουν και μετά την χασούρα τους ότι δεν θα δεχτείς να σε ελέγχουν στο πως θα χειριστείς τα επόμενα δάνεια σου που αναγκαστικά θα πάρεις από αυτούς αφού αλλιώς δεν μπορείς να επιβιώσεις;
    Θα μπορούσε να πει μια κυβέρνηση ότι δεν θα προσπαθήσει το αυτονόητο, δηλαδή να μην ξοδεύει περισσότερα από όσα κερδίζει, στο σπίτι σας εσείς τι κάνετε; Και αφού κατά καιρούς έχουμε δώσει αποδείξεις αναξιοπιστίας ΠΩΣ να μην δεχτούμε να μας ελέγξουν για ότι κάνουμε σε οικονομικό επίπεδο προκειμένου να παίρνουμε χρήματα από αυτούς για να συντηρούμαστε στοιχειωδώς; ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑ.
    Τόσα χρόνια που ξοδεύαμε δανειζόμενοι δεν ξέραμε; Δεν ξέρατε ότι θα έρθει η στιγμή της πληρωμής; Και καλά οι αγράμματοι και αδαείς ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ και ΔΙΑΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ, άνθρωποι που έχετε λιώσει στο κουρμπέτι , δεν ξέρατε; Πως αφήνατε την Ελλάδα κάθε τόσο και λιγάκι να πηγαίνει στον Τοκογλύφο; Δεν ξέρατε ότι κάθε δάνειο είναι υποθήκευση Εθνικής Κυριαρχίας; Τώρα όμως κάποιοι ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ και είναι και βολεμένοι αρκετά! Αλί και τρισαλί σε εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΛΙΓΜΟ !

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 2, 2011









    “Ένας πραγματικός Μαίτρ της πολιτικής”

    ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΛΙΓΜΟΣ!
    ΦΥΣΙΚΑ ……
    ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ,
    ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΙΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ,
    ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΦΥΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ,
    ΜΟΝΟ Ο ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΚΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΗ :
    “ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ή ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ;”

    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΚΙ (ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ , “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΑΛΗΤΕΣ , ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΚΟΠΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΣΑΣ ΚΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ)

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΗΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ , ΚΟΡΟΊΔΕΥΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΩ , ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ , ΠΩΣ ΤΟ 95-98% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑΡΟΙ ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ;

    ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ , ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΙΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ , ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ;

    ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΟΡΝΕΑ , ΜΟΥΡΓΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΖΗΜΑΤΑ , ΑΠΟΒΛΗΤΕΑ ΜΙΑΡΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ; ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΛΙΠΙΠΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΑΣ ;
    ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΩΝ ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΩΝ , ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΑΓΕΤΕ (ΕΠΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙΟΥ) ;

    ΚΙ ΕΓΩ , Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ , ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ (98% + ..ΛΕΜΕ ΕΔΩ….ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΛΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ) ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΝΟΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΗΓΕΤΗ , ΕΝΟΣ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΗ ΓΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕ ΕΣΑΣ……ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ , ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ , ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΞΙΜΑΤΑ ΣΑΣ , ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΥΠΙΔΟΣΑΚΟΥΛΑ!

    98% , ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΗΔΕΣ !!!! 98% ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙΕΙ ….ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ 100% , ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΧΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΑΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ..

    ΣΚΟΥΙΙΙΙΙΙΙΙΚΣ , ΡΕ
    ΣΚΟΥΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΚΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση