GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κύριε Σαμαρά, μην υπογράψεις!!.."

Κύριε Σαμαρά.   Σήμερα που τα πράματα άλλαξαν για τη χώρα μας και πήραμε τη κάτω βόλτα η ΕΕ σας ζητάει να κάνετε μια ενυπόγραφη επαίσχυντη ...

Κύριε Σαμαρά.
 Σήμερα που τα πράματα άλλαξαν για τη χώρα μας και πήραμε τη κάτω βόλτα η ΕΕ σας ζητάει να κάνετε μια ενυπόγραφη επαίσχυντη δήλωση ότι συμφωνείτε με τις επιταγές και τα προστάγματα της αλλιώς δε θα εκταμιευθεί η 6η δόση που είναι για να πληρώσουμε τοκοχρεολύσια και πανωτόκια που κάποιοι ανίκανοι στο παρελθόν υπέγραψαν. Σταθείτε γενναίος και Έλληνας. Μην...
υπογράφετε τη καταστροφή της πατρίδας. Η ιστορία όλους τους κρίνει και προπάντων αυτούς που με τις πράξεις τους υπερασπίσθηκαν την εθνική αξιοπρέπεια
Διονύσης Στ.

35 σχόλια

  1. Λαμόγια: "Αν δεν υπογράψει ο Σαμαράς δεν θα
    πληρωθούν μισθοί-συντάξεις-δώρα"...
    --------------------------------------
    ΨΕΜΜΑΤΑ!
    Δείτε γιατί.
    ________________________________________
    Το τελευταίο δίμηνο του έτους για τόκους
    και λοιπές δαπάνες εξυπηρέτησης του χρέους απαιτούνται περίπου 1 δισ. ευρώ, για χρεολύσια περίπου 9,9 δισ. ευρώ, για τη μισθοδοσία περίπου 3,8 δισ. ευρώ. Συν τοις άλλοις, στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου «τρέχουν» λήξεις ομολόγων περίπου 3 δισ. ευρώ, όπως επίσης λήξεις εντόκων γραμματίων 4 δισ. Ευρώ. [Σύνολο εξόδων 21,7 δις: 17,9 δις γα@@σιάτικα και μόνο 3,8δις για μισθούς-συντάξεις και δώρα]

    Στις 22 Νοεμβρίου καταβάλλονται οι συντάξεις του Δημοσίου και στις 29 Νοεμβρίου οι μισθοί του πρώτου δεκαπενθημέρου του Δεκεμβρίου.
    Στο διήμερο 13 -14 Δεκεμβρίου πρέπει να γίνει η εξόφληση της μισθοδοσίας του Δεκεμβρίου, στις 16 Δεκεμβρίου να καταβληθεί το δώρο των Χριστουγέννων για υπαλλήλους και συνταξιούχους και στις 21 Δεκεμβρίου να καταβληθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου.

    Το Δημόσιο υπολογίζει κατ' αρχήν στα περίπου 12,8 δισ. ευρώ των εσόδων, που αντιστοιχούν στο τελευταίο δίμηνο.
    -----------------------------------------------
    Τα λαμόγια κάνουν τον εξής λογαριασμό: 12,8 δις έσοδα + 8 δις από τρόικα + 1 δις απ μια έκτακτη έκδοση εντόκων γραμματίων = 21,8 δις άρα ξεχρεώνουμε τα πάντα.

    Η αλήθεια όμως είναι ότι ακόμα και στα 10 δις να πέσουν τα έσοδα του κράτους το τελευταίο δίμηνο, λόγω των γεγονότων με τη ΔΕΗ (αναστολή διακοπής ρεύματος) θα υπάρχει η δυνατότητα να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.

    Πέρα όμως από τα παραπάνω στο ΥΠΟΙΚ έχουν έτοιμη εναλλακτική λύση:

    Το «πάγωμα» των πληρωμών σε τρίτους με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές να διαμορφώνονται ήδη στα 6,5 δισ. ευρώ, την ταμειακή διευκόλυνση με περίπου 1 δισ. ευρώ από το ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, το «πάγωμα» των υπολοίπων επιστροφών φόρου ύψους 500 εκατ. ευρώ, ενώ εξετάζεται και η δυνατότητα έκτακτης έκδοσης εντόκων γραμματίων ως έσχατη λύση.

    Μετά απ' τα παραπάνω αμφιβάλλει κανείς πως όσοι λένε "δεν θα πληρωθούν μισθοί-συντάξεις και δώρα" είναι ψεύτες ολκής;


    ΥΓ. Τα νούμερα δεν είναι απ' το κεφάλι μου αλλά απ' το δικό τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έχει μεγαλύτερη σημασία και πως μπορεί κάποιος να δηλώσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι απατεώνα ολκής;
    1 Μεγαλύτερη σημασία έχει να μην εφαρμόσεις τις αποφάσεις που πήραν οι άλλοι για σένα χωρίς εσένα.
    Ο Αντωνάκης στην ψήφο εμπιστοσύνης στην Χούντα Παπαδήμου, τα έδωσε όλα. Η υπογραφή τον μάρανε.
    Το σκηνικό είναι για αν εξαπατηθούν όλοι οι αφελείς. Το 70% του Λαού είναι αφελείς ( Πασοκοι και Νεοδημοκράτες)
    2 Ποια διαφορά έχει με το να δηλώσω δημόσια ότι δεν θα πληρώσω το χαράτσι της ΔΕΗ και να στείλω τον γείτονά μου, να του δώσω τα λεφτά και να πληρώσει αυτός για μένα;
    Αυτή είναι και η διαφορά με το να υπογράψει ο Σαμαράς και να κάνει μέσω Δήμα, Αβραμόπουλου και όλης της κοινοβουλευτική ομάδας του ότι αποφάσισαν οι δανειστές, οι τοκογλύφοι, η Μέρκελ και ο Σαρκοζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MHN TA ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΛΕΦΤΑ, ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ .ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΦΑΕΙ.ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ
    ΓΙΑΤΙ ΚΩΛΟΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ.ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΘΝΗΤΟΙ .ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΑΙΣΙΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ .ΚΟΠΗΚΑΝΕ ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΕ ΕΓΚΛΟΒΗΣΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΔΕΞΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σαμαρα εισαι δεξιος.
    η ευρωπαικη ενωση
    σωζει την ανικανη ταξη σου
    απο την χρεωκοπια
    και την λαικη οργη

    μη μας το παιζεις και δυσκολη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σας σωσανε
    οι αγγλοι το 44
    οι αμερικανοι 46-49
    οι γαλλοι το 74
    οι αμερικανοι το 81
    οι γερμανοι τωρα

    τοση λαικη αποδοχη εχετε
    αχρηστα τσουτσεκια φραγκατοι,
    εσεις και η νομενκλατουρα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Θέλουν υπογραφή Σαμαρά,ως εγγύηση αγοράς όπλων";
    ---------------------------------
    Δημοσίευμα της ιστοσελίδας neweurope.online συνδέει άμεσα τα “δανεικά” που μας δίνουν Γερμανοί και Γάλλοι,αλλά και την επιμονή να υπογράψει ο Αντώνης Σαμαράς, με πωλήσεις όπλων!
    ---------------------------------
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα “όταν,
    στα τέλη Οκτωβρίου, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συμφώνησε με τον τότε Έλληνα Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να....
    χορηγήσει στην Ελλάδα
    € 110 000 000 000 , έθεσαν ως αντάλλαγμα για το δάνειο, την αγορά οπλικών συστημάτων από τη Γερμανία και τη Γαλλία, αξίας € 10.5 δις”!

    Ο συντάκτης του δημοσιεύματος επικαλείται πηγές από το κόμμα της ΝΔ, που βρίσκονται κοντά στον Αντώνη Σαμαρά και οι οποίες του ανέφεραν ότι οι πωλήσεις που ενδιέφεραν Γερμανούς και Γάλλους είχαν να κάνουν με άρματα μάχης Leopard, μαχητικά αεροσκάφη Rafale και γαλλικές φρεγάτες.

    Θέμα αγοράς αρμάτων μάχης μπορεί να μην έχει τεθεί,ωστόσο αυτά που έχουμε ήδη αγοράσει, έχουν παρουσιάσει προβλήματα στη θωράκισή τους και ακόμη δεν έχουν επιλυθεί.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γ.Παπανδρέου έχοντας τότε προοπτική παραμονής άλλων δύο ετών στην εξουσία του έδινε τη δυνατότητα να συμφωνήσει.
    --------------------------------
    Ο συντάκτης υπενθυμίζει και την ξαφνική απόφαση Μπεγλίτη για αποστρατεία όλων των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων,αλλά και τις…θεωρίες πραξικοπήματος.

    Τώρα ,υποστηρίζει το δημοσίευμα η συμφωνία που είχε γίνει με τον Γ.Παπανδρέου ,είναι στον αέρα και οι δανειστές Γάλλοι και Γερμανοί δεν έχουν πειστεί ότι μια κυβέρνηση με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά,θα την τηρούσε.
    ---------------------------------
    Γι΄ αυτό και το σενάριο που παρουσιάζει η ιστοσελίδα θέλουν την υπογραφή του Σαμαρά για να διασφαλίσουν τις πωλήσεις των όπλων.

    http://www.onalert.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Deal για αγορά γαλλογερμανικών όπλων μέσα στο πακέτο της Δανειακής;"

    Διάχυτη είναι η εντύπωση στο χώρο των αμυντικών βιομηχανιών και όντως έχουν διαρρεύσει κάποια «ψίγματα» πληροφοριών που μαρτυρούν ότι μέσα σε όλη την διαπραγμάτευση με τους γαλλογερμανούς, υπάρχει ισχυρό το στοιχείο της πώλησης αμυντικών συστημάτων στην Ελλάδα.

    Δεν είναι τυχαίο ότι το πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης των ΕΑΣ και ΕΛΒΟ, που πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο οπωσδήποτε, συναρτάται άμεσα από την έναρξη ενός τουλάχιστον μικρομεσαίου εξοπλιστικού προγράμματος…

    Σχετικές πληροφορίες δημοσιεύει η ευρωπαϊκής διαδικτυακής πύλης «New Europe» (neweurope.eu) που αναφέρει πως όταν Μέρκελ και Σαρκοζί «κλείδωσαν» με την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου το δάνειο των 110 δισεκατομμυρίων ευρώ, ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε δεχθεί ως αντιστάθμισμα να προχωρήσει σε εξοπλισμούς για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ύψους 10,5 δισεκατομμυρίων ευρώ!


    Οι Γαλλογερμανοί υποτίθεται ότι είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους ώστε οι χώρες τους, δηλαδή οι αμυντικές τους βιομηχανίες, να λάβουν το 50% του ποσού! Ο Γάλλοι φέρονται να είχαν εξασφαλίσει την πώληση του μαχητικού τέταρτης γενιάς … Rafale και οι Γερμανοί… άρματα μάχης Leopard (!).

    Προφανώς ο συντάκτης αγνοεί ότι η Ελλάδα έχει ήδη αρκετά Leopard-2 (και σίγουρα δεν πρόκειται να προμηθευτεί νέας κατασκευής) και η Γαλλία έχει συμφωνήσει για FREMM και όχι για Rafale μια απόφαση που πλέον δεν αλλάζει.

    Και εν πάση περιπτώσει, αν πίεζε για κάτι η Γερμανία, αυτό θα ήταν το Eurofighter το οποίο δεν ξέρουν τι να το κάνουν οι Γερμανοί (σε ότι αφορά τα νεοπαραληφθέντα) και έχει μεγάλη «τρύπα» στην χρηματοδότηση του Tranch 3 προσπαθώντας να σπρώξει αγωνιωδώς 37 μονάδες από αυτά που είχε υποσχεθεί να αγοράσει η γερμανική Αεροπορία, αλλά λόγω περικοπών ψάχνουν τώρα για αγοραστή.

    Πάντως είναι γεγονός ότι παρά την φαινομενική απαξίωση του χώρου, υπογείως καταγράφονται κινήσεις και ανακατατάξεις ισορροπιών και σε σχέση με τις αλλαγές σε πολιτική και στρατιωτική ηγεσία στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας...

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενας τρόπος υπάρχει να πάρει αυτοδυναμία ο Σαμαράς στις εκλογές.

    ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην υπογραφεις Αντωνακη και ετοιμασου για το σφαγειο να ταισεις τους πεινασμενους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ ( δεξιός αναντάμ-παπαντάμ) δεν είχα σκοπό αυτή τη φορά να ψηφίσω ΝΔ.
    Αν όμως ΔΕΝ υπογράψει ο Σαμαράς τότε θα ξαναψηφίσω και μάλιστα με την καρδιά μου γιατί δεν θα μπορέσω να αρνηθώ τον τελευταίο Έλληνα που βρέθηκε στο δρόμο μου.
    Αν υπογράψει, τότε ποιά η διαφορά με τους άλλους;
    Πάντως όπως είπε σήμερα και ο Χατζηνικολάου στην εκπομπή του, αυτή η ταπεινωτική για εμάς απαίτηση της υπογραφής, δρομολογήθηκε από τα εδώ χαλκεία των δοσιλόγων για τους δικούς τους κομματικούς λόγους.
    Οι Εφιάλτες δεν πεθαίνουν ποτέ στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 11:08

    Αν μιλούσε ο Κολοκοτρώνης σαν εσένα, δεν θα υπήρχε τώρα πατρίδα για να ζεις.
    Εσύ μάλλον είσαι διατεθειμένος να δεχθείς να κατεβάσεις τα βρακιά σου αν σου το ζητήσουν οι Ευρωπαίοι σε αντάλλαγμα κάποιων ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΕ ΔΙΟΝΥΣΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ. ΓΡΑΨΕ ΟΝΟΜΟ ΠΛΗΡΕΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΤΡΑΒΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?? ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ, ΠΕΤΑΣ ΜΙΑ ΜΑΚΑΚΙΑ ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ??? ΕΑΝ 1 ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ ΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ??? ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ή ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ??? ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΑ, ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΣΚΥΛΛΟΒΡΥΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΄΄ΠΡΟΔΟΤΗ΄΄. ΟΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΘΥΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΖΑΠΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ, ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΥΘΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΟΦΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΖΑΚΙΑ ΣΑΣ.
    ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑΓΑΔΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΞΑΓΚΥΣΤΡΩΝΕ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΔΗ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ.
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΡΕΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΥΣ;
    ΑΡΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. «Ο κ. Σαμαράς δεν πρέπει να υπογράψει
    - «Χάρτινη απειλή» η μη καταβολή της 6ης δόσης»
    (βίντεο)

    Η συμβιβαστική λύση που αναζητά ο πρόεδρος της ΝΔ στο ζήτημα των έγγραφων δεσμεύσεων, προκειμένου να καταβληθεί η 6η δόση, δεν φαίνεται να είναι αποδεκτή από όλους μέσα στη ΝΔ, με αποτέλεσμα οι πιέσεις προς τον κ. Σαμαρά να εντείνονται και εκ των έσω. Ενδεικτική είναι η τοποθέτηση του συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ Φαήλου Κρανιδιώτη στον ΣΚΑΙ το πρωί της Τετάρτης, ο οποίος χαρακτήρισε «χάρτινη απειλή» τα περί μη εκταμίευσης των 8 δισ. ευρώ και τάχθηκε υπέρ του να μην βάλει την υπογραφή του ο Αντώνης Σαμαράς. «Να μην υπογράψει» είπε και ο Γιάννης Μανώλης στη ΝΕΤ.

    «Ζητούν υπογραφή σε λευκό χαρτί» δήλωσε ο υπεύθυνος συνδικαλιστικού της ΝΔ Γιάννης Μανώλης και τόνισε πως το κόμμα έχει δεσμευθεί για αυτά που πιστεύει.

    Σημείωσε, ακόμη ότι η ΝΔ δεν δίνει συγχωροχάρτι στο ΠΑΣΟΚ για όσα έχει κάνει, αλλά στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου για να φέρει εις πέρας αυτά που έχει αναλάβει.

    «Εάν δεν πατήσεις εδώ φρένο, τότε θα έρθουν και άλλα» δήλωσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης και εξέφρασε την άποψη ότι ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να επιμείνει στη στάση του να μην υπογράψει, καθώς έχει δεσμευθεί με 5 διαφορετικούς τρόπους.

    Παράλληλα, ο κ. Κρανιδιώτης εξέφρασε την εκτίμηση ότι το θέμα της υπογραφής του κ. Σαμαρά ως προαπαιτούμενο για την 6η δόση ενισχύεται κυρίως από «ελληνικά κέντρα», με σκοπό να ταπεινωθεί ο πρόεδρος της ΝΔ και να έχει απώλειες.

    Ο κ. Κρανιδιώτης παρατήρησε ότι η στάση του κ. Σαμαρά είναι πολιτική αυτοθυσίας και όχι υποταγής και επανέλαβε ότι η ΝΔ δε συγκυβερνά και δεν πρόκειται να «γίνει πλυντήριο» των όσων έκανε το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία δύο χρόνια.

    Σε ερώτηση για το εάν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος στις εκλογές, ο κ. Κρανιδιώτης δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει εάν του το ζητήσει ο πρόεδρος της ΝΔ.



    Musashi είπε...

    Ωραία τα είπε ο Φαιλος μέσα στην σφηκοφωλιά.
    Είναι το κανάλι που τη γραμμή του την ΞΕΡΟΥΜΕ πια καλά.

    Πρώτα μας άλλαξε την ιστορία του 1821, μετά μας είπε πως καλό θα ήτανε να πάρουν...Τούρκοι επιχειρηματίες το Μακεδονία Παλλάς και τώρα πάει να βγάλει το Σαμαρά ανεύθυνο γιατί δεν υπογράφει.

    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ !
    Δεν είναι η χώρα είναι το σύμβολο του ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ, είναι η σημαία της αληθινής Ευρώπης των ανθρώπων.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ.___________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το ακουσα πριν απο λιγο
    -ο ενας πηγε απο δημοψηφισμα
    -ο αλλος απο υπογραφη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ "ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ"

    Γι αυτή τη χώρα πήγε ο Μιλτιάδης στο Μαραθώνα, με στρατό 1/10. Πήγε ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες με 300 απέναντι σε 1.500.000. Ξεκίνησε ο άοπλος Κολοκοτρώνης και λοιποί ανοργάνωτοι αγωνιστές απέναντι σε μια αυτοκρατορία.

    ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΥΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΥΤΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ===================================

    Φ. Κουβέλης: Να μην υπογράψει
    ο Αντώνης Σαμαράς.


    Την άποψη ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς δεν θα πρέπει να υπογράψει τις δεσμεύσεις που ζητά το Eurogroup προκειμένου να καταβληθεί η 6η δόση εξέφρασε, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

    Ο κ. Κουβέλης χαρακτήρισε την υπογραφή που ζητείται «καθ' υπέρβαση απαίτηση» των Βρυξελλών, εξηγώντας ότι δεν αντιλαμβάνεται περαιτέρω απαιτήσεις από την ψήφο εμπιστοσύνης που έχουν δώσει τα τρία κόμματα στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

    ==================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μ0ΥΝΟΠΑΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΕΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΑΦΟΥ ΗΣΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΑ .
    ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΓΗΡΕΨΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μην υπογραψεις αντωνη,
    να μην πληρωθουν μισθοι
    για καποιους μηνες,
    να γινει επανασταση,
    να απαλλαγουμε απο την
    παρασιτικη ταξη
    των μαυραγοριτων και γερμανοτσολιαδων
    που εκπροσωπεις
    εσυ και το πασοκ..

    mont pelerin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αχ ρε αντονακι
    αλλοι ητανε οι καπετανιοι..
    εσυ
    κανε οτι σου λενε
    τα πεθερικα σου..

    παιζονται και λεφτα ξερεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ ΞΕΡΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΟΝΩΝ ΣΑΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΧΡΗΣΤΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 10% ,ΑΛΛΑ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΑ ΚΡΕΜΑ.
    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 60 ΜΑΡΑΘΗΚΑΝ ΟΠΟΤΕ ΒΑΛΕ ΤΗ ΤΖΙΦΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑ-ΦΕΡ ΚΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ......

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΟΓΡΑΦΟΙ mega..skai κλπ
    ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ
    ΔΕ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ......

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΔΟΥΛΙΚΩΝ ΠΑ$$ΟΚ -καρατζαφύρερ..και
    ΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΜΟΝΙΜΑ κόρης.

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΤΗ
    ΕΠΙΧΑΙΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥ............ !!!

    ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ;
    ΚΑΤΙ ΒΑΡΥΤΕΡΟ....

    ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.......
    ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ......

    είναι Δοσίλογα τσουτσέκια με κουκούλες
    Που δεν τους απαλλάσει απο το Μαυραγορίτες ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
    ----------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙΣ? ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ?ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΩ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΕΓΩ! ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ, ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ , ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΖΟΚΟΥΝΕΛΟ? ΓΚΡΡ, ΓΚΡΡΡΡ,ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!

    ΥΓ. ΓΚΡΡΡ = ΗΧΟΣ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟΥ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. EKTAKTO !!

    Η Γερμανία απέτυχε να πουλήσει τα ομόλογα που δημοπράτησε.

    ΣΟΚ έχει προκαλέσει στους ευρωπαϊκούς οικονομικούς κύκλους η είδηση ότι η Γερμανία απέτυχε να πουλήσει τα 10ετή ομόλογα που πρόσφερε σήμερα σε δημοπρασία.
    Σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές η δημοπρασία ήταν μια παταγώδης αποτυχία.

    Η Γερμανία πρόσφερε 10ετή ομόλογα αξίας 6 δις και κατάφερε να μαζέψει μόνο 3,644 δις ευρώ, με το 1/3 των ομολόγων να μένει απούλητα!

    Το μέσο επιτόκιο βέβαια έπεσε ελαφρώς στο 1,98%, σε σχέση με την προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία 10ετών ομολόγων όπου ήταν 2,09%, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο που απασχόλησε τους οικονομικούς αναλυτές σε σχέση με το ότι η γερμανική αρχή διαχείρισης του χρέους έκατσε πάνω σε τόσο μεγάλο ποσοστό απούλητων ομολόγων. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται κάτι που δεν έχει καταλάβει η πλειοψηφία του κόσμου: Ότι όλες οι χώρες έχουν τα προβλήματά τους και κάθε μια προσπαθεί να σώσει τον εαυτόν της...

    ΥΓ. Εγώ δεν είμαι ξερόλας, ούτε οικονομολόγος να μπορώ να αξιολογήσω τη σπουδαιότητα της είδησης μιας και μπορεί να υπάρχει κάτι που μας κρύβουν οι βρετανικές σελίδες που μεταδίδουν την είδηση.
    Πάντως τα γερμανικά ΜΜΕ δεν μεταδίδουν κάποια τέτοια είδηση και αυτό είναι περίεργο...
    ---------------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γυαλάκια την υπογραφή σου και τα μάτια σου.
    Κράτα την γερά μή σου φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. AKOYΣΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ...ΤΟ ΓΡΟΥΝ΄ !!
    Βενιζέλος προς Σαμαρά: Βάλε υπογραφή ακόμα και σήμερα για να πάρουμε την 6η δόση.... !!!!!!
    ___________________________________
    Και γιατί να βάλει υπογραφή, ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΑ.. η υπογραφή αυτή αφορά την παλιά δανειακή σύμβαση οπότε δεν υπάρχει λόγος να υπογράψει ο Σαμαράς, αφού απο την αρχή δεν υπέγραψε το μνημόνιο.
    Οπότε όλο αυτό το θέατρο προς τι σαν την κατάργηση των συ λογικών συμβάσεων εργασίες που έπρεπε να καταργηθούν για να πάρουμε την δόση αλλά τελικά τίποτα δεν χρειαζόνταν όλα μούφα και ψέματα και ποιος μιλάει ο πλέον πιο αποτυχημένος υπουργός οικονομικών που πέρασε απο τον τόπο.ΟΥΣΤ ΡΕ
    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟ..ΜΑΣΩΝΟΙ.


    ΟΧΙ ΣΑΜΑΡΑ
    ................
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ................
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ....
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
    ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ


    Ο χειροτερος της ευρωζωνης κανει υποδειξεις!!!!
    ΕΛΕΟΣ!!!!!

    Προδοτη!!!!!!!
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΜΟΥΘ....ΖΩΟ σάπιο μποχιασμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΝ#
    ΤΟ ''ΑΝΑΠΗΡΟ'' Ο ''ΠΡΟΔΟΤΗΣ'' Ο ''ΧΑΖΟΣ'' Ο ''ΑΧΡΗΣΤΟΣ'' ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ, ΣΑς ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΖΑΛΑΔΑΜ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ (ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ), Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΗΘΕΛΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ (ΕΥΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΕ. ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΚΑΜΙΑ 15ΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΥΕΙΣ ΚΑΡΣΙΛΑΜΑ. ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕ ΣΕ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΑΠ ΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. σκουζω
    τσιριζω
    αλλα μαρεσει
    αχ υπογραφω
    αχ ναι ψηφιζω

    antoinette belte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΝΤΩΝΗ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ...

    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΒΑΖΕ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΝΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΔΟΣΗ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ;

    ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.

    τα χρηματιστηρια κατρακυλανε το ευρω πέφτει και οι τοκογλυφοι τζογαδοροι αεριτζηδες κερδίζουν απο τις εξαθλιώσεις των λαών.

    Ο κόμπος επιασε κτένι δεν περναει και να υπογραψεις σε δυο μηνες θα σου ζητησουν τον κωλο μας για την εβδομη δόση.

    Ασφαλώς δεν συζητάω για την θέση του παλιομαλακα βλαμμενου και του αχυρενιου κολοτουμπα του πολιτικου της πλακας τον σαλτιμπαγκο καραφασιστα.

    Αδιεξοδα δεν υπαρχουν παραιτηθείτε και απευθυνθειτε στον λαό. Δεν ειστε ουτε εξυπνοτεροι ουτε έχετε το αλαθητο και πανω από ολα κανενας δεν σας εδωσε το δικαιωμα να παιζετε με τις ζωες ολων μας.

    Εδω που φθασανε τα πράγματα έχουν ξεφυγει απο τις δυνατοτητες και ικανοτητες σας τον λόγο έχει μονο ο ΛΑΟΣ και αυτος θα απαντησει σε ολα. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΡΕ ΔΙΟΝΥΣΗ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΡΕ Ο ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ!!! ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ???? ΜΠΡΡΡΡΡΡΡ
    ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΑΠ ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ, ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ, ΕΧΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΘΑ ΞΕΓΕΛΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΗΣΕ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΛΛΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΥΜΠΑ. ΤΕΤΕΛΕΣΤΕ ΠΑΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. __________________________________
    - Διαβάστε τη Επιστολή προς τους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής του Eurogroup, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ στην οποία εκφράζει τις θέσεις του σχετικά με τις έγγραφες εγυήσεις, όπως αυτές είχαν εκφραστεί και προς τους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, απέστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

    Αναλυτικά η επιστολή:

    «Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση των τριών Πολιτικών Αρχηγών υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια: ''συμφωνήθηκε ότι το έργο της νέας κυβέρνησης είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 26ης Οκτωβρίου 2011 και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές.''

    Ο νέος Πρωθυπουργός έχει ήδη δεσμευτεί να εκπληρώσει αυτό το έργο.
    Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται να στηρίξει το νέο Πρωθυπουργό.

    Η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά προσηλωμένη στην επιτυχία της δημοσιονομικής εξυγίανσης και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη των αγορών και να επιτευχθεί οικονομική ανάπτυξη.

    Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει πλήρως τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής, αναφορικά με την εξάλειψη του ελλείμματος και την αντιστροφή της δυναμικής του χρέους. Επίσης υποστηρίζει ''εργαλεία'' που ήδη εφαρμόζονται (αν και ανεπιτυχώς), και ειδικότερα την περικοπή των δημοσίων δαπανών, την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και την αξιοποίηση της ανεκμετάλλευτης ακίνητης δημόσιας περιουσίας.

    Βάσει των στοιχείων από την μέχρι τώρα εκτέλεση του προϋπολογισμού, πιστεύουμε ότι συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία του Προγράμματος. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο, αφού σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες Ευρωπαϊκές προβλέψεις για την Οικονομία, η Ελλάδα το 2012 θα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που θα βρίσκεται 5 συνεχή έτη σε ύφεση!

    Πρόθεσή μας είναι να αναδείξουμε αυτά τα θέματα, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, αυστηρά εντός του πλαισίου που περιγράφεται από το Πρόγραμμα. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο να επιτευχθεί ταχεία ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν, να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί. Αποδίδουμε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στις διαδικασίες εφαρμογής οι οποίες πρέπει να εξορθολογιστούν και να αναβαθμιστούν.

    Η δέσμευση του Ελληνικού λαού και της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ είναι ισχυρή και αμετάκλητη.

    Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση και να διασφαλίσει την κοινωνική της συνοχή.
    Είμαστε αποφασισμένοι να το πετύχουμε.

    Με εκτίμηση,
    Αντώνης Κ. Σαμαράς
    Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας»
    ---------------------------------
    Είναι η ίδια επιστολή
    που έστειλε πριν καιρό στα μέλη του ΕΛΚ.
    _________________
    Μπίνγκο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση