GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς η Διαπλοκή ακυρώνει τον Παπαδήμο…

Του Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου Μηχανισμός πολιτικής ακύρωσης κάθε ηγεμονικής οντότητας είναι η αγιοποίησή της.  Η πολιτική (κριτική) όταν ...

Του Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου

Μηχανισμός πολιτικής ακύρωσης
κάθε ηγεμονικής οντότητας είναι η αγιοποίησή της.  Η πολιτική (κριτική) όταν κάνει μεταφυσική, απλώς καλύπτει τον πολιτικό σατανισμό της με θεϊκά σύμβολα. Αυτό διαπράττουν σήμερα οι επικοινωνιακοί φορείς της Διαπλοκής.
Όταν η πολιτική δεν αναπαρίσταται αγωνιστικά ή/και συγκρουσιακά, αλλά σεμνά, ταπεινά, συναινετικά, γλυκά, αγνά και μαλθακά, είναι οι εξουσιαστικές δομές που....
βρικολάκιασαν. Η Διαπλοκή είναι ο σύγχρονος παραγωγός πολιτικών βρικολάκων.
Όταν υπάρχει δημοσιογράφος που σημειώνει, «μόνη ίσως παρηγοριά είναι ότι ο κ. Παπαδήµος έχει, για την ώρα τουλάχιστον, την αποδοχή των ελλήνων πολιτών, διατηρεί δηµοτικότητα Αρχιεπισκόπου και ότι όσοι επιχειρήσουν να κλονίσουν την ελπίδα που διαµόρφωσε θα πρέπει να σκεφθούν διπλά τι θα πουν και πώς θα το πουν», είναι ίσως η στιγμή ο Λουκάς Παπαδήμος να σκεφθεί σοβαρά την άμεση αποχώρησή του από την Τράπεζα του Μυστικού Δείπνου εις την οποία προσεκλήθη.
Αγαπητέ (δοτέ) πρωθυπουργέ, εσύ πρώτος από άλλους κινδυνεύεις από την μεταμόρφωση σου σε «Αρχιεπίσκοπο» προτού καλά-καλά προλάβεις να αφαιρέσεις την τήβεννο του τεχνοκράτη για να ενδυθείς το κοστουμάκι του «πολιτικού, υπεράνω της πολιτικής». Όταν βλέπεις τους ιερείς της διαπλοκής να σου προσφέρουν το σώμα και το αίμα του Λαού, μη νομίσεις ότι το χέρι που απλώνεται είναι κάποιου «Χριστού», είναι το βρωμερό χέρι που μουτζουρώνει το Μυστήριο της πολιτικής. Το μολυσμένο χέρι με τις ακαθαρσίες δεκάδων σκανδάλων της μεταπολίτευσης. Είναι η Διαπλοκή που ρίχνοντας ένα σκοτεινό πέπλο στην πολιτική σε εκθειάζει για να σε ακυρώσει ως πιθανό, αυριανό ιερέα. Σε θέλει ουδέτερο, ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό! Τα σύμβολα της παραεξουσίας είναι ουδέτερα, αν και γενούν και το αρσενικό και το θρυλικό στη κοινωνία, μέσα όμως από ερμαφρόδιτους θεσμούς, σαν αυτόν της Διαπλοκής.
Σε επιθυμεί σύμβολο δίχως ψυχή η Διαπλοκή. Ένα κενό σημαίνον, το οποίο να αλλάζει πολιτική μορφή, ανάλογα με το νόημα που θα επιδιώκει να δώσει στην εξουσιαστική διάσταση της καθημερινότητας ο Νταβάς. Αυτός ο κερατάς, που αντί να κρυφτεί αναλογιζόμενος την καταστροφή που έχει επιφέρει στη χώρα απευθύνεται στο λαό λέγοντας με θρησκευτική κατάνυξη: «Αναλογίσου, λοιπόν, κι εσύ ποιο ελάττωμά σου διόρθωσες, ποιαν αρετή κατόρθωσες, ποιαν αμαρτία έσβησες με την εξομολόγηση της διαφθοράς σου, σε τι έγινες καλύτερος όλη αυτή την περίοδο της μεταρρύθμισης»!
Ως θεόσταλτο, θεόπνευστο, θεοκρατικό σύμβολο, Λουκά Παπαδήμο θα γίνεις σύντομα το σημαίνον της καταστροφής παρά την αγιοποίηση. Και η αγιοποιημένη καταστροφή, καταστροφή παραμένει και έτσι θεωρείται. Η Διαπλοκή σε μετατρέπει σε σύμβολο αγαθής καταστροφής για να σωθεί δήθεν ένας λαός, που εδώ και καιρό έχει πάψει να ταυτίζεται με τον ιερέα της διαπλοκής, ο οποίος έχει αναλάβει εργολαβικά την αγιοποίησή σου. Υπό αυτές τις συνθήκες, μπορείς να φανταστείς την τύχη σου (ως σύμβολο ασφαλώς);
Μην θυμώνεις, Λουκά, με εμάς που σου τα λέμε χύμα. Μην θυμώνεις ποτέ με όσους σέβονται τα σύμβολα, τα μελετούν, τα αναλύουν και τα προβληματοποιούν στο πλαίσιο μιας συγκυριακής ή ιστορικής εξουσιαστικής δομής. Εμείς να ξέρεις δεν θα σε καταραστούμε ποτέ, αντίθετα από τους «ιερείς», διότι τα σύμβολα τα θεωρούμε αναπαραστάσεις σχέσεων εξουσίας και κυρίως μορφές που συστήνουν την γλώσσα αυτών των σχέσεων ώστε να παραχθεί γνώση με την έννοια της κοινωνικής συμμόρφωσης της «κοινής λογικής», της «κοινής γνώμης». Δεν μπορείς να καταραστείς το σύμβολο. Αν το κάνεις την έπαθες. Μετατρέπεσαι σε μια μορφή «εικονοκλάστη», που αγνοεί την πραγματικότητα των συγκρουσιακών σχέσεων που παρήγαγαν το τελικό πολιτικό αποτέλεσμα (το οποίο συμβολίζει κάποιου είδους κυριαρχία). Αλίμονο να επιστρέψουμε στην περίοδο της διαμάχης «εικονοκλαστών»- «εικονολατρών»!
Σχήμα λόγου είναι το «αλίμονο…». Στην πραγματικότητα αυτή την αναπαράσταση διχασμού μεταφέρει ζωντανά σήμερα η γλώσσα της Διαπλοκής. Και έτσι διασκεδάζεται η πολιτική σύγκρουση στο πλαίσιο της νεοφιλελεύθερης μεταρρύθμισης, που έχει δρομολογηθεί στην Ελλάδα, με όρους μάλιστα που συναντά κανείς στη «θεωρία καταστροφής», η οποία σχηματίστηκε αναφερόμενη σε επιχειρήσεις και όχι σε κράτη. Σε επιχειρηματικά περιβάλλοντα και όχι σε κοινωνίες. Ο Λουκάς Παπαδήμος, έτσι, μεταμορφώνεται σε σύμβολο των «καλών» που κάνουν αναγκαστικά το κακό για να σώσουν το αγαθό.
Ποιο αγαθό; Εδώ έρχεται η ηθικοπλαστική των ιερέων της Διαπλοκής για να μετατρέψει την κοινωνική αντίληψη περί αγαθών, με την έννοια της αγοράς, της κοινωνικής συμβίωσης και του Αστικού Δικαίου, σε αφηρημένη έννοια που παραπέμπει στον μονοθεϊσμό, στον αγαθό ηγεμόνα, στον φρόνιμο, συνετό βασιλέα με την συναινετική διάθεση. Αυτό προσδοκά η Διαπλοκή από το σύμβολο Λουκάς Παπαδήμος: να αποτελέσει τη συναινετική μορφή μεταξύ των Νταβάδων της ελληνικής κοινωνίας, μεταξύ των Νταβάδων της ελληνικής κοινωνίας και εκείνων του ελληνικού κράτους, καθώς και μεταξύ όλων αυτών και των πελατών του καθεστώτος πατρωνίας στη χώρα μας.
Μην με ρωτήσετε αν ο κ. Παπαδήμος είναι κατάλληλο σύμβολο για αυτή τη συνθήκη! Εμείς, που την πολιτική, την οικονομά και την κοινωνία, προσεγγίζουμε ως συμβολικές αναπαραστάσεις των σχέσεων εξουσίας και κυρίως των δυνάμεων ηγεμονίας, δεν ασχολούμαστε παραδόξως με την εκτίμηση αυτή. Τούτο είναι δουλειά του ιστορικού. Το δικό μας «χρήσιμο έργο» θα ήταν πιθανόν αν ρωτήσουμε τον κ. Ππαπαδήμο: «Θεωρείς Λουκά ότι αποτελείς το κατάλληλο σύμβολο για αυτή τη συνθήκη»; Το είχα ρωτήσει κάποτε παίρνοντας συνέντευξη από τον Γκορμπατσόφ και «συννέφιασε», δίχως να μάθω ποτέ αν προβληματίστηκε.
Πιστεύω, ότι αν ο κ. Παπαδήμος επιθυμεί να μακροημερεύσει πολιτικά, πρέπει να αναπτύξει τον δικό του, αυθεντικά συγκρουσιακό, λόγο. Αν θέλει, ξέρει και μπορεί να το κάνει, τότε μεσοπρέθεσμα θα συγκρουστεί αναπόφευκτα με την Διαπλοκή. Αν επαναπαυτεί στην συμβολοποίηση (του), που δομεί το καθεστώς των Νταβάδων, γρήγορα θα έχει την τύχη του Γκορμπατσόφ. Δεν έχει τα φόντα το καθεστώς στην Ελλάδα να συστήνει πλέον ισχυρά σύμβολα. Και αυτά εικονικά και άτεχνα τα δομεί, καθώς δεν διαθέτει σχετική γνώση, μόνον πρακτική εμπειρία και θράσος. Τι λέτε και εσείς Γιάννη Μεταξά, Γιώργο Βέλτσο, σεβαστέ μου Βασίλη Καραποστόλη; (Τι να πείτε πλέον, πώς να το πείτε και πού να το μολογήσετε!)
Τα σύμβολα όμως δεν δομούνται αποκλειστικά εικονικά, θέλουν άλλα κοινωνικά και πολιτικά «κόλπα» για να παίξουν τον οικονομικό τους, στρατηγικό ρόλο. Τα σύμβολα δεν είναι μέρος της στρατηγικής αυτών που τα παράγουν, αλλά η ίδια η σημειολογική έκφραση αυτής της στρατηγικής. Μόνον αν το δεις έτσι κάτι μπορεί να κάνεις σε επίπεδο πρακτικής πολιτικής για να αντιμετωπίσεις τη βούληση των διαπλεκομένων.
Όταν τα σύμβολα χειραφετούνται, αυτοκαταστρέφονται και αυτό αποτελεί την πολιτικότερη πράξη που θα μπορούσε να διανοηθεί μια ύπαρξη που έμαθε σε όλη της τη ζωή να την συμβολοποιούν άλλοι. Η πολιτική είναι καταστροφική για τα σύμβολα, καθώς τρέφεται από αυτά. Να γιατί την αποστρέφονται (μισούν τον πολιτικό αγωνισμό) όλες οι ολοκληρωτικές, απολυταρχικές δομές παραγωγής πολιτικής τεχνολογίας: δηλαδή οι δομές παραγωγής προγράμματος και στρατηγικής που κατατείνουν στην πειθαρχία του λαού και στην τιμωρία των αντιφρονούντων. Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί το παλικάρι του ΔΟΛ σημειώνει: «… όσοι επιχειρήσουν να κλονίσουν την ελπίδα που διαµόρφωσε θα πρέπει να σκεφθούν διπλά τι θα πουν και πώς θα το πουν»;
Παιδιά των επικοινωνιακών καταστημάτων της Διαπλοκής, μήπως ξεφύγατε εντελώς; Μήπως μετά την διαστροφή της Αναγέννησης που αναπαραστήσατε, οδεύετε κατευθείαν στον Μεσαίωνα; Με τα σύμβολα παίξτε όσο θέλετε, όπως θέλετε και όπως ασφαλώς ξέρετε και μπορείτε, με την στοιχειώδη έστω δημοκρατία στη χώρα μας μην παίζετε όμως, διότι θα «αναγκαστώ» να επισημάνω στον Λουκά Παπαδήμο ότι ένα σώμα πολιτικά γυμνό είναι η καλύτερη τροφή για τα όρνια, τους γύπες και τα λοιπά αρπακτικά του πλούτου των λαών.
Εδώ που βρισκόμαστε, υπάρχει περίπτωση τούτο να το καταλάβει ακόμη και ο/η πελάτης της Διαπλοκής, μόνον που ακόμη και σε αυτή την περίπτωση δεν θα δείξει οίκτο προς το «γυμνό σώμα»! Ο λαός δεν συμφιλιώθηκε ακόμη με την πολιτική γύμνια. Δεν έχει πρόβλημα με την συμβολική απεικόνισή της, αλλά δυσανασχετεί με την πολιτική οικονομία της. Στο τέλος γίνεται «εικονοκλάστης» και θα φταίτε εσείς φίλοι της Διαπλοκής για τις συνέπειες… Αποκλειστικά εσείς!

23 σχόλια

  1. και ..η πραγματικότητα
    ΠΑΣΟΚ!
    __________________________________________
    Ασύλληπτα ρεκόρ ΠΑΣΟΚ:
    Πήρε χρέος 300 δις & 125%
    και το 2012
    θα το πάει σε 430 δις και 198%!!!
    __________________________________________

    Με δύο παράλληλα σενάρια και πολλές αβεβαιότητες σε ό,τι αφορά το ύψος της ύφεσης, και το κλείσιμο του 2011 καταρτίζεται με ταχείς ρυθμούς από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους ο προϋπολογισμός του 2012.

    Το κείμενο του προϋπολογισμού που πρόκειται να εγκρίνει το νέο υπουργικό συμβούλιο προς το τέλος της εβδομάδας θα έχει δύο βασικά σενάρια. Το ένα, θα περιλαμβάνει τις προβλέψεις χωρίς να υπολογίζεται η διαγραφή του 50% του χρέους των ιδιωτών και ένα δεύτερο που θα περιλαμβάνει τις προβλέψεις στις οποίες έχει συμπεριληφθεί και η μείωση των δαπανών από τις μειωμένες υποχρεώσεις του Δημοσίου για τις πληρωμές τόκων.

    Το ύψος της διαφοράς αυτής όμως δεν αναμένεται να φτάνει τα 4,5 δισ. ευρώ που έχει κατά καιρούς δηλώσει ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Στο πολύ δύσκολο -τεχνικά- πολυετή προϋπολογισμό η ωφέλεια τουλάχιστον για το 2012 θα είναι περίπου 3,5 δις. ευρώ.

    Η διαγραφή του ελληνικού χρέους προσαρμόζει ανάλογα την εκτίμηση του ελλείμματος το οποίο όπως είπε ο κ. Βενιζέλος το Σάββατο αναμένεται να φτάσει φέτος στο 8,9% του ΑΕΠ με προοπτική να μειωθεί στο 7% του ΑΕΠ το 2012, όπως άλλωστε εκτιμά και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

    Ενδεικτικό το ύψος του χρέους

    Το ύψος του χρέους θα είναι επίσης ενδεικτικό και υπό αναθεώρηση ανάλογα με το βαθμό επιτυχίας της συμμετοχής των ιδιωτών στη διαγραφή χρέους. Σύμφωνα με τη βασική πρόβλεψη (προ PSI ) το χρέος θα εκτιναχθεί στο 198,2% του ΑΕΠ φτάνοντας 428,2 δισ. ευρώ. Αν λοιπόν το PSI έχει απόλυτη επιτυχία θα υπάρξει μείωση του χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ στο 150% του ΑΕΠ που μεταφράζεται στα 325 δισ. ευρώ. Εκτιμήσεις μέσα από το υπουργείο Οικονομικών θεωρούν πολύ ικανοποιητική μια συμμετοχή των ιδιωτών στο 85-90%.
    ___________________________________
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΩΡΑΙΑ" ΠΑΣΟΚ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξαναγράφω όπως και στα αλλά κείμενα μου, έξω αμέσως από το ΕΥΡΩ, αυτό φοβούνται ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ , μην τους κάνομε εθνικό νόμισμα και ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ γιατί θα χάσουν την δυνατότητα να τυπώνουν ΑΥΤΟΙ το χαρτί που λέγεται νόμισμα: ΙΔΗ σας λέω ότι η θα ανακοινώσουν σήμερα ότι δεν θέλουν υπογραφές για να πάρομε την δόση μας η όχι από τον ΣΑΜΑΡΑ , τον ετοιμάζουν να κάνουν ήρωα με τα ΜΜΕ ώστε να μας αποτελειώσουν , να περάσουν το εξωντοντικο μνημόνιο με τους ευνούχους τους στο Αγγλικό δίκαιο ,ας μας πει ένας νομικός τι σημαίνει αυτό …

    Η Γερμανία θέλει την ενέργεια της χώρας μας , αυτό κλείδωσε..

    Δεν δέχομαι από κανένα κομματικό πολιτικό χαρακτηριστικό , πλην του ΕΛΛΗΝΑ , αν ήμουν Ινδός θα δεχόμουν του Ινδού.. Όμως είμαι Έλληνας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν βλέπετε Γερμανό και Γερμανίδα να πράξετε το καθήκον σας γιατί είμαστε Έλληνες , γιατί οι Γερμανοί από σήμερα 11-11-11 είναι κατακτητές μας ,επίσης το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες τους , δοσίλογους , γερμανοτσολιάδες , κάνετε αποτελεσματική αντίσταση για να υπάρξει σύντομη απελευθέρωση από τα Γερμανικά δεσμά που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν βλέπετε Γερμανό και Γερμανίδα να πράξετε το καθήκον σας γιατί είμαστε Έλληνες , γιατί οι Γερμανοί από σήμερα 11-11-11 είναι κατακτητές μας ,επίσης το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες τους , δοσίλογους , γερμανοτσολιάδες , κάνετε αποτελεσματική αντίσταση για να υπάρξει σύντομη απελευθέρωση από τα Γερμανικά δεσμά που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν βλέπετε Γερμανό και Γερμανίδα να πράξετε το καθήκον σας γιατί είμαστε Έλληνες , γιατί οι Γερμανοί από τις 11-11-11 είναι κατακτητές μας ,επίσης το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες τους , δοσίλογους , γερμανοτσολιάδες , κάνετε αποτελεσματική αντίσταση για να υπάρξει σύντομη απελευθέρωση από τα Γερμανικά δεσμά που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΡΟΛΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ

    Επτά χρόνια στην ανατολική Γερμανία, αλλά και αλλού «ο μέθυσος ημιεβραίος» οργάνωνε το σαρωτικό πέρασμα του Ποσοκνυκτίου από την ανυποψίαστη κοιμόμενη ως τότε Ελλάδα .

    Το «ημιεβραίικο ρεμάλι» μαζί με την κουστωδία της ανατολικής Γερμανίας , εξαπάτησε τον Eλληνικό λαό αποκρύπτοντας τα «alien σωθικά του», με ένα πρόσωπο κοινωνικής δικαιοσύνης και πλουραλιστικής δημοκρατίας .

    Ας μας πει αυτή η κουστωδία και ας μας δείξει τα ένσημα της από την φάμπρικα της ανατολικής Γερμανίας και μιλάμε για τον Άκη ,τον Κάρολο , τον κινέζο κλόουν και όλα τα άλλα εξαρτήματα του «express του πασοκνυκτίου» που έφτασαν με εξαπάτηση στα ύπατα αξιώματα της χώρας.

    Άξιος συνεχιστής και νέος οδηγός του «express του ποσοκονυκτίου» , «ο αβάπτιστος», ο νεώτερος.

    Τριάντα χρόνια μετά, η μάσκα τουalien έπεσε άλλα δυστυχώς το «express του πασοκονυκτίου» λεηλατεί τα σωθικά της χώρας και τον λαό της εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εντολέων του.

    Εξαπατημένοι συμπολίτες μας, ξυπνήστε επιτέλους και δείτε το τραίνο με το οποίο ταξιδεύετε ,

    δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών,

    αλλά το «express του πασοκονυκτίου»

    θα αφήσει πίσω του όλεθρο, καταστροφή,

    «στρατιές Ελληνικών πτωμάτων»,

    μετά τιμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΗΤΟΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΟΛΑΚΕΔΕΣ,ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κ. Τζων, εγώ σου προτείνω να πας να κάνεις και λίγο "πιάτσα" κατά Ραφήνα μεριά... γιατί ο "κουρασμένος" και μπουκωμένος", "επανιδρυτής"-καταστροφέας του Κράτους, νοιώθει λίγο μοναξιά, που δεν τον "παίζετε" τώρα, εσείς τα "καλά παιδιά" της Συγγρού!!!

    Δεν είναι σωστό να "παίζεις" μόνο με τον Φαήλο και τον Σαχλαμαρά, έτσι δεν είναι?

    Ο άλλος απ'τον καημό του, τρώει ένα ταψί γαρδούμπες στην καθισιά και η Νατάσσα όλο τον μαλώνει τον καημένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάθε μέρα που περνάω από τη Συγγρού, βλέπω μια γελοία, γριά αδερφή να φωνασκεί:

    "Εδώ τα καλά, τσιμπ..., εδώ, εδώ!!"
    "Νόμιμα και Ηθικά", "Σεμνά και Ταπεινά" τσιμπ..., από μια γαλάζια μαστόρισσα του είδους".

    Πάω λίγο πιο κοντά και τι να δω?

    Τον κ. Τζων μας, αυτήν την παλιο-γριά αδερφή, να ξεσκίζεται στις φωνές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ολιγοφρενής και ψυχασθενής γόνος ταγματασφαλιτών και δοσίλογων της Κατοχής, κ. Τζων μας, αυτή η Δεξιά γριά βρωμο-αδερφή, πάει να μας τουμπάρει με "λογικά άλματα" (στο κενό), για να απενοχοποιήσει τον "κουρασμένο" και "μπουκωμένο" επανιδρυτή (και την καταστροφική του για τη χώρα κυβέρνηση), από τις "νόμιμες και ηθικές", "σεμνές και ταπεινές" έργα και ημέρες του...

    Προσθέτει, η παλιο-αδερφή της Συγγρού, στο χρέος του 2009, που άφησε ο "Κουρασμένος" "Επανιδρυτής"-Καταστροφέας, τα λεφτά που παίρνουμε εδώ και δυό χρόνια, από τους μηχανισμούς ΔΙΑΣΩΣΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ (!?!?!?!!!), διότι με το χρέος που μας άφησε ο κ. Γαρδούμπας της Ραφήνας, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕ!!!!

    Έτσι σκέφτεστε εκεί στη Συγγρού, στα διαλείμματα, όταν δεν κάνετε τσιμπ...?

    Έ, κ. Τζων μας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. katewaste to petrelaio zoa e zoa tha erthi i opa o laos tha sas fai..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και εν τω μεταξυ εμφανιζεται το εξης εξαιρετικα γελοιο και γραφικο :
    καποια πασοκοσκυλα νομιζουν οτι οτι οταν λεμε οτι η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια ΠΡΕΠΕΙ να εξοντωθει χωρις οικτο και χωρις ελεος ,νομιζουν λεμε ,οτι εννοουμε και αυτα τα σαπροφυτα !!!%%
    Ρε ουστ ρε ζωα απροσαρμοστα!!

    Ποιος ασχολειται μαζι σας ρε τσιολια??

    Εσεις ψοφιμια ειστε ,απλα εχετε -κακως,ΚΑΚΙΣΤΑ-δικαιωμα ψηφου..

    Με μια υποσχεση διορισμου των παιδιων.αδελφων,κουμπαρων και δεν συμμαζευεται χωροφυλακα ,ριχνετε την ψηφο εκει "που σας συμφερει"..

    Αει στο διαολο τζογλιανια που εχετε και .."ιδεολογια"!!!
    Ουστ γαμω τη φυλη σας πουστρονια..

    babis kai tetoia poystrakia..

    Ουστ ρε

    απαξιω να μιλω μαζι σας ζωα με σπογγωδη εγκεφαλοπαθεια..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χα! Δεν θα δωσουν την "δοση" λενε τα μπουρδελοκαναλα..

    Ωραια!
    ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΣΗ.
    Να κλεισουμε τα συνορα και να κανουμε ταμειο.
    Ποσο χρεος παρελαβε η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια?
    Ποσα εισεπραξε λεηλατωντας τον ..""ελληνα λαο"??
    Ποσα εισεπραξε διπλασιαζοντας τους φορους σε καυσιμα,ποτα,τσιγαρα κλπ??
    Ποσα εισεπραξε απο την αυξηση του ΦΠΑ 23% και 13%?

    Ελα δω ρε διανοητικα αναπηρο ηλιθιο βλακογιοργο που πας να την κανεις κιολας..
    Εδω λογαριασμο.. Ποσες Μ.Κ.Ο κανατε?
    Ποσα λεφτα τους χρηματοδοτησατε??

    Ποσα μας κοστισες στις πολυτελεις σουιτες του εξωτερικου ?
    Εσυ και οι παρατρεχαμενοι?
    Ποσα το πρωθυπουργικο αεροπλανο??

    Ερευνα για τα CDSS .. Εισαγγελικη παρεμβαση να ανοιχτουν οι τηλεφωνικες συνομιλιες..

    Και μετα λαικο δικαστηριο.
    Εκτελεσεις χωρις οικτο.

    Και ΤΑΧΙΣΤΑ . Ειμαι σιγουρος θα επεμβει το ΝΑΤΟ αν τραβηξει το πραγμα.
    Η εκτελεση της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια ΠΡΕΠΕΙ ναγινει σε μια νυκτα 200-300 σε μια νυκτα ..
    Την επαυριον θα .."μιλησουμε"και με τους υπολοιπους λεχριτες..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κ.Τζων, μην εξάπτεσαι, μανάρι μου...

    Το ξέρω ότι κατά βάθος και συ και το 80% της ΝΔ-ούλας είστε Φασίστες και Χουντικοί (θέλει η πουτάνα, να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!), διότι είναι στην καταγωγή σας αυτό...

    Κατάγεστε από τους μαυραγορίτες της κατοχής, τους δοσίλογους, τους ταγματασφαλίτες, τους γερμανοτσολιάδες και λοιπά ανθρωπόμορφα φιντάνια...

    Επέτρεψε μου και μένα όμως, εσάς της ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, να σας θεωρώ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ- είστε το μοναδικό ζωικό είδος, που απέναντί του είμαι ρατσιστής!!!

    Εσείς φέρατε την Ελλάδα σε αυτά τα χάλια... όχι τώρα με τον μπουχέσα της Ραφήνας- αυτός ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι...

    Από το 49' που "κερδίσατε", με τη βοήθεια των πατρώνων σας Αγγλοαμερικάνων, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ, ΜΑΪΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ...

    ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΑΣ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ --- DORA ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΟΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΟΟΟ..
    η πραγματικότητα του ΠΑΣΟΚ σου.
    μ α λ ά κ α !
    __________________________________________
    Ασύλληπτα ρεκόρ ΠΑΣΟΚ:
    Πήρε χρέος 300 δις & 125%
    και το 2012
    θα το πάει σε 430 δις και 198%!!!
    __________________________________________

    Με δύο παράλληλα σενάρια και πολλές αβεβαιότητες σε ό,τι αφορά το ύψος της ύφεσης, και το κλείσιμο του 2011 καταρτίζεται με ταχείς ρυθμούς από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους ο προϋπολογισμός του 2012.

    Το κείμενο του προϋπολογισμού που πρόκειται να εγκρίνει το νέο υπουργικό συμβούλιο προς το τέλος της εβδομάδας θα έχει δύο βασικά σενάρια. Το ένα, θα περιλαμβάνει τις προβλέψεις χωρίς να υπολογίζεται η διαγραφή του 50% του χρέους των ιδιωτών και ένα δεύτερο που θα περιλαμβάνει τις προβλέψεις στις οποίες έχει συμπεριληφθεί και η μείωση των δαπανών από τις μειωμένες υποχρεώσεις του Δημοσίου για τις πληρωμές τόκων.

    Το ύψος της διαφοράς αυτής όμως δεν αναμένεται να φτάνει τα 4,5 δισ. ευρώ που έχει κατά καιρούς δηλώσει ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Στο πολύ δύσκολο -τεχνικά- πολυετή προϋπολογισμό η ωφέλεια τουλάχιστον για το 2012 θα είναι περίπου 3,5 δις. ευρώ.

    Η διαγραφή του ελληνικού χρέους προσαρμόζει ανάλογα την εκτίμηση του ελλείμματος το οποίο όπως είπε ο κ. Βενιζέλος το Σάββατο αναμένεται να φτάσει φέτος στο 8,9% του ΑΕΠ με προοπτική να μειωθεί στο 7% του ΑΕΠ το 2012, όπως άλλωστε εκτιμά και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

    Ενδεικτικό το ύψος του χρέους

    Το ύψος του χρέους θα είναι επίσης ενδεικτικό και υπό αναθεώρηση ανάλογα με το βαθμό επιτυχίας της συμμετοχής των ιδιωτών στη διαγραφή χρέους. Σύμφωνα με τη βασική πρόβλεψη (προ PSI ) το χρέος θα εκτιναχθεί στο 198,2% του ΑΕΠ φτάνοντας 428,2 δισ. ευρώ. Αν λοιπόν το PSI έχει απόλυτη επιτυχία θα υπάρξει μείωση του χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ στο 150% του ΑΕΠ που μεταφράζεται στα 325 δισ. ευρώ. Εκτιμήσεις μέσα από το υπουργείο Οικονομικών θεωρούν πολύ ικανοποιητική μια συμμετοχή των ιδιωτών στο 85-90%.
    ___________________________________
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΩΡΑΙΑ" ΠΑΣΟΚ .......
    μαλακισμένε
    ΜΑΛΑΚΑ !

    όχι βέβαια ότι σε νοιάζει
    Π Ο Υ Σ Τ Η.

    Μια και τώρα είσαι απασχολημένος
    στην Πιποκράτους με ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΙΑ
    με τους GAY του ΓΙΩΡΓΑΚΗ...εκεί.

    χτυπήσου..._____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κ. ΤΖΩΝ, ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ?

    ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ "ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΗ!!!

    ΕΙΠΑΜΕ... ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΚΑΛΥΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ...
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ "Η ΠΟΥΤΑΝΑ, ΤΗ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ------------------------------------ελα Μ Α Λ Α Κ Α ΜΟΥ
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ

    άλλαξε χέρι στην μαλακία σου
    ________________________________
    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας
    ένας πραγματικός μαλάκας"
    ----------------------------------

    - ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ..
    στο μπλοκ ....και με ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΛΑΔΙΚΗΣ..και ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΣΟΚ κουλής

    __________________________________
    Σαρκοζί για Παπανδρέου:
    Είναι ένας μαλάκας .. πραγματικός μαλάκας !
    ________________________________
    Η γαλλική εφημερίδα "Le Canard enchaine" φέρνει στο φως το απίστευο υβρεολόγιο του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας, ένας πραγματικός μαλάκας",
    φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες.

    "Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το....σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει.

    Ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά.
    Το απόλυτο σκάνδαλο.
    Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας", ανέφερε.

    Αν ισχύει αυτό που γράφει η εφημερίδα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ξένος ηγέτης αναφέρεται με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για εν ενεργεία Έλληνα πρωθυπουργό.
    ______________________________
    ΟΛΕ !!
    ΠαΣοΚάρααααααααααααα
    Τέτοια μαλάκα

    ΜΌΝΟ υπερ-μαλάκες
    έχουν αρχηγο...........ΟΛΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο κ.Τζων μας έχει κακή εμπειρία από "κοκό", που του έκαναν κάποιοι από την... "αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια", όπως εκφράζεται ο ίδιος...
    Δεν του το δώσαν όλο μέσα, εκεί πάνω στη γλύκα και τους μίσησε...

    Μέγας "τσουτσουνοπνίχτης", ο κ.Τζων μας! Μεγάλη και τρελή αδέρφω...
    Μη δει τσουτσού, αμέσως την πνίγει στο λαρύγγι του!!!
    Για δοκιμή- Συγγρού γωνία, κάτω απ'το μπαλκόνι της "θείας" ΠΟΛ.Ας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ------------------------------------ελα Μ Α Λ Α Κ Α ΜΟΥ
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ

    άλλαξε χέρι στην μαλακία σου
    ________________________________
    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας
    ένας πραγματικός μαλάκας"
    ----------------------------------

    - ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ..
    στο μπλοκ ....και με ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΛΑΔΙΚΗΣ..και ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΣΟΚ κουλής

    __________________________________
    Σαρκοζί για Παπανδρέου:
    Είναι ένας μαλάκας .. πραγματικός μαλάκας !
    ________________________________
    Η γαλλική εφημερίδα "Le Canard enchaine" φέρνει στο φως το απίστευο υβρεολόγιο του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας, ένας πραγματικός μαλάκας",
    φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες.

    "Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το....σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει.

    Ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά.
    Το απόλυτο σκάνδαλο.
    Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας", ανέφερε.

    Αν ισχύει αυτό που γράφει η εφημερίδα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ξένος ηγέτης αναφέρεται με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για εν ενεργεία Έλληνα πρωθυπουργό.
    ______________________________
    ΟΛΕ !!
    ΠαΣοΚάρααααααααααααα
    Τέτοια μαλάκα

    ΜΌΝΟ υπερ-μαλάκες
    έχουν αρχηγο...........ΟΛΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το νέο φέι-βολάν της ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΩΝ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Υ.Γ. Γαμώ τη φασιστική δεξιά σας και τον κ. Τζων προσωπικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πολυ ισχυρή η δόσκ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.


    ==================================

    KAI

    EΠΕΙΔΗ

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΡΕΠΕΙΟ


    ΑΠΟ ΤΗΝ Μ Α Σ Τ Ο Υ Ρ Α

    ΠΑssΟΚ ...ΤΡΑΒΕΣΤΙ.

    Ξ Α Ν Α - ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ
    ζώωωωωωωωωωοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    ____________________________________

    πολυ ισχυρή η δόσκ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση