GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγκυρα: Λεωφορείο με Τούρκους προσκηνητές δέχτηκε επίθεση στη Συρία...

Λεωφορείο που μετέφερε Τούρκους πολίτες , δέχτηκε επίθεση ενόπλων, κοντά στην πολή Χομς της Συρίας, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών της Τ...

Λεωφορείο που μετέφερε Τούρκους πολίτες, δέχτηκε επίθεση ενόπλων, κοντά στην πολή Χομς της Συρίας, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας. Τα τουρκικά ΜΜΕ, μεταδίδουν ότι δυο άτομα τραυματίστηκαν στην επίθεση.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Vatan, το λεωφορείο μετέφερε προσκυνητές. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο IHA ανέφερε ότι τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος, όμως, κατάφερε να...
φτάσει στα τουρκικά σύνορα.
Χέιγκ: Θα αυξηθούν οι πίεσεις στη Συρία
Τη Δευτέρα, ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Γουίλιαμ Χέιγκ, δήλωσε ότι η διεθνής κοινότητα θα αυξήσει τις πιέσεις στη Συρία.
«Η συμπεριφορά αυτού του καθεστώτος (του Άσαντ) είναι άθλια και απαράδεκτη και φυσικά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε τη δημοκρατία στη Συρία στο μέλλον» υποστήριξε σε συνέντευξή του στο BBC.

2 σχόλια

  1. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Κατεπείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων και Εβραιογερμανών.
    Όλες οι άλλες λύσεις που δίνουν όπως τώρα Λουκάς Παπαδήμος με συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας δεν μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση διότι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του Δ.Ν.Τ. της παγκόσμιας τράπεζας των Εβραιογερμανών και των Εβραιοαμερικάνων που ο στόχος τους δεν είναι να βοηθήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες , αλλά να την παραδώσουν στα χέρια όλων αυτών που σας αναφέραμε την Ελλάδα μαζί με τον ορυκτό πλούτο και τους Έλληνες .
    Όπως καταλαβαίνετε έχουμε μπλέξει με προδότες και πρέπει όταν συλληφθουν και δικαστούν να τιμωρηθούν για εσχάτη προδοσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Ψάχνουμε επειγόντως μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση